| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
|
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében.
A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár! |
|
| Joshua North lakása | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kurt Bozek / Griff Admin
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| Tárgy: Re: Joshua North lakása Csüt. Szept. 30, 2010 2:51 pm | |
| - Tudod miért jöttem ide, de szerintem meglepetést fogok okozni az ajánlatommal - vigyorodok el magabiztosan. A válaszát meg sem várva teszem még hozzá - A kardért jöttem ez nyilvánvaló, ezt nem is kell firtatni. Ha jól gondolom nem szívesen adnád vissza Maya-nak, ha ez az igazi neve annak a démonnak. Elmondta hogy te alakváltó vagy és hogy te öltem meg Dereket, de ez engem nem zavar, sőt nem is érdekel. Az ajánlatom pedig amit a kardért kapnál - tartok egy kis hatásszünetet - én magam lennék. Neked dolgozok amíg csak szükségesnek látod, ha megkapom a kardot. - Megvárom mit válaszol rá, de felkészülök mindenre ha esetleg eldurvulna a helyzet. | |
| | | Rébusz Mesélő
Hozzászólások száma : 572 Join date : 2010. Sep. 01.
| Tárgy: Re: Joshua North lakása Pént. Okt. 01, 2010 6:33 pm | |
| MI?! Alakváltó? Ez ugye nem igaz, Tanár?
-Most hallok először erről, Derek. Nem vagyok alakváltó. És nem adom vissza a kardot egy gyilkosnak! A becstelen ajánlatodról pedig hallani sem bírok! Angyal, kérlek intézd el!
Mintha csak erre a parancsra várt volna, Derek azonnal megragadja a kardját, és nekedront. | |
| | | Kurt Bozek / Griff Admin
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| Tárgy: Re: Joshua North lakása Pént. Okt. 01, 2010 10:41 pm | |
| Nekik rontok én is. Megpróbálok gyorsabban cselekedni, mint az angyali testvérem Derek. Olyan közel rohanok hozzá amennyire csak tudok, és amikor már lendíti meg a kardját, bekapcsolom az övemet, a leggyorsabban ahogy csak tudok közelébe megyek és el próbálom venni tőle a kardját. Ha sikerül akkor a Történelemtanár felé súlytok vele, hogy a legrövidebb úton lezárhassam a csatát. Ha ez nem jön össze akkor hátrálok ameddig csak tudok, és miközben támad a fegyverével, megpróbálok a kard alatt közelebb kerülni, és a térdét veszem célba. Teljes erőből rá akarok súlytani a karmaimmal, hogy még mozgásképtelenebbé tehessem. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Joshua North lakása Vas. Okt. 03, 2010 10:23 am | |
| Amikor te is futni kezdesz, Angyal a kardjával azonnal feléd suhint. A kard átszúrja a gyomrodat, de furcsa mód nem érzel semmit.
-Mi a... -szólal fel meglepődve Derek - Ez a penge elpusztít mindent, ami a gonosz lényét támogatja... nem értem!
- Nyílván démoni hatalma segítette ebben, barátom! Öld meg puszta-kézzel!
Mondja a Történelemtanár.
De Derek nem mozdul, csak mérgesen néz rá. | |
| Tárgy: Re: Joshua North lakása Vas. Okt. 03, 2010 10:50 am | |
| - Ez nem csak téged lepett meg Derek! - hüledezek magam is. ~ Mi a fene történik itt, Maya tán rám bocsájtott valami mágiát, hogy ne sebezzenek a fegyverek. Ha nem akkor mi lehet az oka hogy nem kézzel kell visszanyomkodni a beleimet a hasamba? ~ csak egy pillanatra torpanok meg, és már folytatom is a tervemet. Megpróbálom kicsavarni a kezéből a kardját, ha meg tudom egyáltalán fogni. Ha nem akkor ököllel támadok rá, és az arcát veszem célba. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Joshua North lakása Vas. Okt. 03, 2010 11:06 am | |
| Amikor kiveszed Derek kezéből a fegyvert, az felvonja a szemöldökét, és rád néz:
- Ha kérted volna, odaadom! Már arra sem méltatom ezt a szörnyeteget, hogy én végezzek vele! Amúgy, tudom miért nem hat rád a kard pengéje: ez csak a rosszat pusztítja. És a pengém érzi, hogy ott van benned a jó! És én is érzem.... Ha gondolod, végezd ki. Engem nem érdekel a sorsa! A kardot pedig vidd vissza Mayának, kérlek, és mond meg neki, hogy sajnálom ,hogy nem láttam be az igazát! | |
| Tárgy: Re: Joshua North lakása Vas. Okt. 03, 2010 11:25 am | |
| - Hát jobb későn mint soha - szólok vissza neki, miközben rohanok a Történelemtanár felé. - Megdöglesz démonfajzat, nem szennyezed tovább a világunkat te mocsok- ordítok miközben elindítom a kardot. Alulról kezdem meg a vágást, hogy kettébe vághassam a csípőjétől, a válláig. Minden erőmet beleadom. Ha már elég közel értem bekapcsolom a sikolygenerátort is, hogy még kevésbé tudjon figyelni a kardcsapás ívére. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Joshua North lakása Vas. Okt. 03, 2010 12:15 pm | |
| A démon mosollyal az arcán szakad ketté a kard vágásától. Derek melléd áll, megveregeti a vállad, majd a kardjáért nyúl
-Ne haragudj, hogy kétségeim voltak, Griff! Remek angyal vagy! Nem érdekel, hogy melyik oldalon állsz, én hiszek benne, hogy ott lakozik a jó benned! Remélem, még találkozunk!
Mondja, majd elrepül.
Amikor visszaviszed a kardot Mayának, az orvos boldogan a nő kezébe adja a kardot. Amikor átveszi, a teste megrándul, majd felkel a műtőasztalról.
-Köszönök mindent. Itt van ez a titkosított szám. Senki sem tudja lenyomozni, a démoni erők védelmezik. Ott dolgozik pár munkás, akik hozzáférnek a pokol aktáihoz, és van pár szakértő, aki segíthet kinyomozni a környéken élő természetfeletti lényeket. Ez minden, amit adni tudok! Még egyszer köszönöm. Most megyek, és megmutatom a főnökömnek.
Mondja, majd odasétál az ajtóhoz és kinyitja előtted. Amikor kisétálnál megfogja a vállad, és egy hosszú, szenvedélyes csókot ad.//A kalandodnak VÉGE!Jutalmul kapsz pár névtelen embert, akik a Maya által adott 1928/6 számon hívhatóak. A démoni erők segítségével nehéz lenyomozni a számot. Az ott dolgozók hozzáférnek a pokol aktáihoz, tehát jóformán mindent tudhatsz a Gothami - vagy akár más városok- fejleményekről, és néhány emberről is. Mivel előtted démonok használták a vonalat, a fickók le tudják nyomozni a természetfelettieket is, ami hasznos lehet a későbbiekben! Epilógust alább olvashatsz! Remélem élvezted a játékot! Rébusz//
A hozzászólást Rébusz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 03, 2010 12:25 pm-kor. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Joshua North lakása Vas. Okt. 03, 2010 12:22 pm | |
| Epilógus - Az Ördög nem alszik Az orvos Kurt távozása után tapsolni kezd. Maya rá mosolyog, majd hadonászni kezd a régiúj kardjával. A doki hirtelen átváltozik egy démonná.
-Megvan a kard! Hamarosan visszatérhetek a pokolba, ugye mester?
Kérdezi tőle a nő.
-Bizonyára. Viszont most szükséged lesz a pisztolyodra is.
-Mond hol találom, és már indulok is! A kardommal könnyűszerrel elintézek mindenkit!
-Hát legyen. De nehogy azt hidd, hogy könnyű lesz, megint kell valaki, aki segíthet!
-Meglátjuk... Talán ezt a cuki angyalkát viszem magammal legközelebb is! De most, kérlek, kinél van a pisztolyom?
A démon egy képet nyújt át Mayának:
-A te embered Derek Render, másnéven az Angyal... | |
| Tárgy: Re: Joshua North lakása Vas. Okt. 03, 2010 12:42 pm | |
| - Na akkor a szövetségünknek most vége. Nem tudom hogy ki vagy te lány - mondom csak úgy mgamnak - de le foglak vadászni azt az édes képedet. Tudom hogy nem vagyok az a mint angyal de azt nem hagyom, hogy a fajtátok itt legyen. Jól megjegyzem a környéket, és az épületet is. ~ Ezeket a pokolfajzatokat, még le fogom vadászni, eltüntetem a Föld színéről őket még egyszer. Ismét egy szörnyű éjszaka amit sikerült túlélnem. Hazafele veszem az irányt, vár rám Otisbrurg-i kis lakásom, és az egyre puhábbnak tűnő ágyam.Ennél a pontnál ajánlom: 3 hónapos bővítésFolytatás: Kurt Bozek lakása | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Joshua North lakása | |
| |
| | | | Joshua North lakása | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |