Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapDC Comics frpgLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Genzo lakása 296245150474wildcat..........Genzo lakása Teenansrobindccomicssup..........Genzo lakása Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Genzo lakása 39843828 Genzo lakása 79830643

Genzo lakása

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179

Genzo lakása Empty
TémanyitásTárgy: Genzo lakása   Genzo lakása I_icon_minitimeSzer. Jún. 02, 2010 12:07 pm

Genzo lakása Old-room

Jason Harley, vagy másnéven Genzo lakása nem mondható épp a legmodernebbnek. Sőt, eléggé lerobbant. Viszont teljesen nyugodt, és csendes környéken van, lévén, hogy teljesen elhagyatott házak veszik körül. Egyeseknek talán vészjósló, vagy félelmetes lehet, de Genzo jól érzi magát benne. A kalandok után ez az a hely, ahol meg szokott pihenni, és nem is igazán cserélné le másik helyre.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162

Genzo lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Genzo lakása   Genzo lakása I_icon_minitimeSzer. Jún. 02, 2010 1:37 pm

Genzo televíziójában minden bizonnyal egy érdekes hír halladszik.

Genzo lakása M_solat_-_cnnfallenrice_www.kepfeltoltes.hu_

-Szép jó reggelt kedves nézőink. A Gotham Halloween-i rémeket látott tegnap éjjel. A nevem Jessica Elisabet Sandros és ez itt a Gotham City Network.
Tegnap éjjel, egy neves szórakozóhelyen, szörnyű látomások áldozatává váltak a kikapcsolódásra vágyó emberek. Ugyan is a mindig kifogástalanul működő Babylon disco nevezetű mulató egy a szemtanúk szerint egy élő csontváz áldozatává vált. Ez a csontváz pyromán tevékenységeivel fenyegette az ott tartózkodókat, és súlyos károkat tett a helyben. Hogy hihetünk e a beszámolóknak, mindenki döntse el maga. Sokan esküdnek arra, hogy nem hazudnak, de rengetegen alkohol hatása alatt álltak, és a rendőrség nem egy személynél drogot is talált. Az viszont vitathatatlan, hogy több megégett sérültet láttak el a mentők, ebből egyvalaki igen súlyos sebekkel küszköd. Ám nem a Haloweeni rejtélyes alak az, aki feltűnést keltett, hiszen néhányak tucatnyi jelmezes nőről is beszéltek, akik macskára emlékeztető ruhákat viseltek. Ez még nem minden. A hely tulajdonosa, Frederick Johnson eltűnt és senki nem tudja hol lehet. A rendőrség szóvívője csak röviden nyilatkozott.

-A rendőrség nem hiszi, hogy csontvázak rohangálnak közöttünk. Rengetegen alkohol és drog befolyása alatt állnak, így könnyű lehet őket megvezetni. Csupán maszkos alakokról lehet szó, semmi többről, akik ellen a kapitányság körözést adott ki. Ami viszont Mr. Frederick Johnson eltűnését illeti, nyomozunk, de aggódhat, mert a Babylon discot nagy valószínűséggel bezáratjuk a rengeteg kokain, és egyéb party drogok használata végett.

- Jessica Elisabet Sandros riportját hallhatták. További kellemes napot!

Nem minden napi, annyi biztos. Hogy vajon Genzo mit hisz el mind ebből, az csak rajta múlik, de agy valami biztos, hogy a rendőrségnek meggyűlhet a baja a dologgal. Jelmezes macskanők, és egy élő csontváz. Itt már csak egy kérdés van. Genzo a rendőrség elé járul, és felkínálja a segítségét, vagy önbíráskodókén avatkozik közbe, magában bízva egyedül. Bár hogy is dönt, előtte még egy erős kopogás zavarja meg a férfit. Valaki áll az ajtóban, aki csak arra vár, hogy beljebb invitálja a lakás tulajdonosa.
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Genzo lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Genzo lakása   Genzo lakása I_icon_minitimeKedd Jún. 08, 2010 1:11 pm

A tévében látott események megdöbbentenek. Szeretnék magam a végére járni a dolognak, hátha felfigyelnének rám az emberek, hátha hősként tisztelnének. Persze egy kis hőstett még nem a világ, de valahol el kell kezdeni. Gondolataimat megzavarja kopogás. Fogalmam sincs, ki lehet az ilyenkor. Rövid gondolkodás után ajtót nyitok.
Batman
Admin
Batman

Genzo lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Genzo lakása   Genzo lakása I_icon_minitimeKedd Jún. 08, 2010 1:37 pm

Az ajtó mögött kétséget kizáróan ismerős alak néz vissza Genzora. Jack Harley az. Keserű arccal lép be az ajtón, le rí minden mozzanatáról és gesztusáról, hogy baj van. Fáradt, meggyötör szemekkel néz fiára, és halkan szólal mag.

-Bemehetnék, fiam? Beszélnünk kell...

Mondja, és reméli, hogy utat mutat neki gyermeke, és leülhet valahová. Ha így van, kissé zavartan foglal helyet, a ház nem a legjobb állapotú, de bár hogy is, büszke fiára hogy meg áll a két lábán. Kicsit nehezen kezd bele mind abba amit mondani szeretne, sokáig csak némán ül. Aztán végül csak megszólal.

-Jason... anyádat... -elcsuklik a hangja, de erőt vesz magán és folytatja. -... elrabolták. Segítened kell.
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Genzo lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Genzo lakása   Genzo lakása I_icon_minitimeSzer. Jún. 09, 2010 2:12 pm

Egy pár pillanatig azt sem tudom hol vagyok, teljesen ledöbbentett a hír. Beengedem apámat, leültetem az egyik rozoga, régi székre, és arra kérem, meséljen el mindent. Kinek ártott szegény anyám? Kinek volt útban? Miért, és ki rabolta el? Ezekre a kérdésekre jó lenne választ kapni. Talán van valami összefüggés a csontváz, a macskanők, és anya eltűnése között. Látom apám kétségbeesett arcát, ami egyszerre elszomorít, és erőt ad. Akárki is rabolta el az anyámat, meg fog érte fizetni. Leülök apám mellé, várom, hogy mondja el amit tud a rablásról.
Batman
Admin
Batman

Genzo lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Genzo lakása   Genzo lakása I_icon_minitimeSzer. Jún. 09, 2010 2:36 pm

Próbál elkényelmesedni Jack, de se a szék, sem a helyzet nem engedi neki. Nagyokat sóhajt, és hosszú másodpercekig csak hallgat. Küszköd az érzéseivel, aztán nehezen, de erőt vesz magán, hogy elmondja mi történt.

-Otthon volt, én pedig a boltból mentem haza, és mikor kinyitottam az ajtót, egy idegen férfit pillantottam meg, aki fegyvert fogott anyád fejéhez. Egy folytában azt hajtogatta, hogy mind ennek az oka én vagyok...

Elhalkul, és nyel egy nagyot. Mivel Jack rendőrként dolgozott, és mai napig is dolgozik, igen sok bűnözőt juttatott rács mögé. Megszámolni sem tudja már mennyit.

-... és biztos így van. Miattam rabolták el anyádat... biztos az egyik alak bosszút akar állni rajtam. De a rendőrség tehetetlen, és én is. Csak hozzád tudtam jönni.

Könnyeivel küszködik az apa, amiket nem tud nagyon vissza tartani.

-Mind össze annyi nyom van, hogy a bal karján volt egy tetoválás. Egy sárkány. De nincs az adatbázisban róla semmi. Neharragudj fiam... az én hibám... ne harragudj...

Teljesen kiborúl Jack, és sírva temeti arcát a kezeibe. Egyértelmű, hogy magát hibáztatja a történtek miatt. Hatalmas bűntudata van, és tehetetlennek érzi magát. Csak fia segítségében bízik, ugyan is a rendőrség semmi nyomon nem tud elindulni, a sárkányos tetoválást leszámítva, ami Gotham városában eléggé elvész a tömegben. Ki tehette? Ez a fő kérdés, és a cél Genzo édesanyja megmentése. Nem egyszerű küldetés ez most hősünk számára, hiszen érzelmi szálak is kötődnek feladatához. De ez mindig is benne volt, van és lesz a hősök álltal kiosztott pakliban. Jack szokogása szívszaggató, de még is meg lehet hallani melette valamit. Halk mozgást az ablakpárkány felől...
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Genzo lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Genzo lakása   Genzo lakása I_icon_minitimeSzer. Jún. 09, 2010 2:55 pm

Nem hibáztatom apámat anya elrablásáért. Ő csak tisztességesen végezte a munkáját, a bűnözőknek a sitten a helyük. A sárkányos tetoválásból talán ki lehet indulni, ami pedig a fegyvert illeti, nos, Gothamben majdnem mindenkinek van, főleg ezen a környéken Old Gothamben. Egyelőre nem tehetek mást, minthogy apámat vígasztalom. Megkérem, hogy maradjon itt egy ideig, ilyen állapotban nem engedem ki az utcára, ráadásul, ha a tettes őt is akarná, az első hely ahol keresné, az az otthona lenne. Biztatóan szólok apámhoz, bátorítom őt, miközben én sem vagyok sokkal jobban. De csak rám számíthat, nem hagyhatom cserben. Egyszercsak mozgolódásra leszek figyelmes a párkány felől. Talán csak egy macska, de nekem mégis rosszabb sejtelmeim vannak. Mi van, ha a tettes megtalálta az otthonomat? Talán apát követte egész idáig. Bele se merek gondolni, mire készül. De lehet túlreagálom, és tényleg csak egy macska. Muszáj a végére járnom, óvatosan közelítek a párkány felé.
Batman
Admin
Batman

Genzo lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Genzo lakása   Genzo lakása I_icon_minitimeSzer. Jún. 09, 2010 4:53 pm

//Amúgy nyugottan "beszélhet" a karakter Smile //

Jacket hiába vigasztalja fia, az nem tud megnyugodni. Talán érthető is. De mikor Genzo elindul halkan, apja elcsendesedik, és hegyezni kezdi fülét. Megtörli könnyektől dús arcát, és egy halk szipákolás után, gyermekét követi figyelemmel, aki az ablakhoz közelít. A motoszkálást eddigre már nem lehet hallani. Ez két dolgot jelenthet. Vagy mind a ketten rosszul hallanak, vagy pedig bárki is van ott, még mindig ott van. Genzo amint kinéz az ablakon, egy hihetetlen gyorsaságú, és erejű rúgás találja el az állát, amitől néhány lépésnyit hátrébb tántorodik. A támadás váratlan volt, ideje sem lehetett reagálni a férfinak, aki előtt egy gyors mozdulattal az ablakon át belöki magát egy igazán csinos nő. Alakja tökéletes, és minden apró porcikája erotikus kisugárzástól túlfűtött. Jelmezbe bújt nőről beszélünk, aki igen érdekes, macskára emlékeztető hacukát hord. Kihívóan elmosolyodik, és szemeit Genzora süti.

Genzo lakása Catwoman

-Szia szép fiú! Beszédem lenne apáddal, remélem nem veszed zokon.

Kacsint a férfira, majd lassan, lágyan és könnyed léptekkel indul meg Jack felé. Kétségtelen, hogy erről a nőről, vagy társairól volt szó a hírekben, legalábbis eléggé nagy a valószínűsége. Itt már csak az a kérdés, hogy Genzo engedi a macskanőt, hogy Jack elé mennyen és faggatni kezdje, vagy nem, és megállítja.
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Genzo lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Genzo lakása   Genzo lakása I_icon_minitimeSzer. Jún. 09, 2010 5:22 pm

-Nézzenek oda egy cicus!Ezek szerint tényleg egy macska volt, bár nem ilyenre gondoltam. Viszont nem nagyon szeretem, ha egy macska lerúgja a glazúrt az arcomról!

Kíváncsi vagyok, mit akar apámtól, ezért engedem, hogy beszéljen vele, de nyitva tartom a szemem. Ha egy ujjal hozzáér apámhoz, lenullázom a 9 életét. Mit akarhat? Lehet, hogy a jó oldalon áll, és apámat szeretné megmenteni? De akkor miért rúgott arcon? Egy nap alatt ennyi kérdés még nem volt bennem. Nagyon zavaros ez az egész. Nézem a cicust, ahogy apámhoz közeledik. Kellene szerezzek itthonra egy kutyát. Odaszólok a nőnek.

-Hallod, nem tudom ki vagy, de vigyázz magadra. Egy rossz szó, és zsákbamacska lesz.
Batman
Admin
Batman

Genzo lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Genzo lakása   Genzo lakása I_icon_minitimeCsüt. Jún. 10, 2010 8:25 am

-Csípem a humorodat, cukisrác.

Mondja a nő, miközben ahogy elhalad Genzo mellett, lágyan simítja végig arcát, aztán Jack székére támaszkodik. Hosszasan csak nézi a férfit, és nem szól, amit Jack némileg zavartan tűri, olykor fiára nézve. Aztán a nő megszólal.

-Jack. Sajnálom a történteket. Az a helyzet áll fenn, hogy a felesége... - Genzo felé fordul. -... anyád... -vissza Jackre. - ... eszközzé vált, egy yakuza banda szemében. Az oka pedig ön, jól gondolta. Biztos emlékszik Jun Tai-ra. Alig 8 éve még ő volt a Kínai Negyed feje, de hála önnek, rács mögé került. De mint biztos tudja, hónapokkal ez előtt felvágta ereit, és meghalt. Valaki át vette az irányítást. Ő a felelős mind ezért.

Elhalkul, és Genzohoz sétál. Egészen közel hajol hozzá, teljesen behatol a macskaruhás nő abba a bizonyos belső körbe, intim zónába, és halkan suttog oda a férfinak.

-Hogy honnan tudom? Mért jöttem?

Ezzel hátrál pár lépést, és elmosolyodik.

-Néhány napja minket akartak felbérelni a nő elrablására. Viszont mi nem csinálunk ilyesmit. Elutasítottuk az ajánlatot, ezzel pedig nem tetszést vívtunk ki magunknak, és ez a yakuza banda, folyamatosan támad minket. Szóval ... nekem is van egy kis dolgom az új kínai vezérrel. Cserébe viszont szívességet kérnék majd.

Fordul oda Jackhez a nő, aki csak nyel egy nagyot, és aprót bólint.

-Akkor indulok is, és mérjék az időt. 3 óra és itt leszek a nővel együtt. Orevuá!

Ezzel a macskanő megindul az ablak felé, és készül arra, hogy egy könnyed ugrással távozzon, egyedül. Esze ágában nincs Genzot magával vinni, hisz nem látná hasznát. Ő így gondolja. De talán hatalmasat téved. Minden esetre a nő már döntött, és indulásra kész. Ha nincs több kérdése a bűnüldözőnknek, vagy nem állítja meg a nőt, akkor az távozik.
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Genzo lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Genzo lakása   Genzo lakása I_icon_minitimeCsüt. Jún. 10, 2010 12:38 pm

-Nanana, álljunk meg egy szóra. Kibővítem az előbbi megállapításomat: Nem szeretem az ÖNZŐ macskákat, akik lerugják a glazúrt az arcomról. Cicuskám, én elhiszem, hogy te nagyon jó vagy, meg elszánt, de az én anyámról van szó. Fontos nekem, a születésemnél is ott volt. Nem képzeled, hogy egyedül mented meg. Vagy veled megyek, vagy egyedül, és akkor belehúzok, hogy gyorsabb legyek nálad. De mivel neked is bajod van a yakusokkal, meg nekem is, ketten kellene menjünk. Fogtad, cirmos? Vagy adjak egy gombolyagot? Amúgy is a yakuzák a specialitásom, bűnüldöző vagyok, ha nem látnád.

A yakuza a specialitásom, mondom ezt én, aki még egy fánragadt kismacskát se mentettem meg soha. De nem érdekel, az anyámról van szó, ez a kutyatáp nem fogja elvenni tőlem a melót. Bár a segítsége jól jöhet, a lábát tudja használni. És ha a macskajelmez mögé nézek, egy igencsak jó nőt látok, nem árt egy ilyen az ember mellé a kalandokban, fokozza a vizuális élményt. Remélem nem hagy itt, hogy üldögéljek, miközben ő hősködik. De, ha mégis elmegy nékülem, akkor jön az egyszemélyes akciózás.
Batman
Admin
Batman

Genzo lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Genzo lakása   Genzo lakása I_icon_minitimeCsüt. Jún. 10, 2010 1:32 pm

A macskanő meg áll, és hátra néz Genzora. Elneveti magát, nem zavartatja igazából a helyzet, sőt, eléggé jókedvűnek tűnik még mindig. Talán nem érzi a helyzet súlyát.

-Bűnüldöző? Te? -nevet még mindig. - Szóval bűnüldöző...

nem bírja befejezni a nevetést, és ennél a pontnál áll fel Jack, aki némileg leküzdi a fájdalmát, és fia mellé áll. a nő pedig folytatja.

-Ja, azt hittem csak valamiféle jelmezbálba készülsz. Még is mi az a nagy "G" betű a mellkasodon? Görény? Gödény? Még is mi a neved?

Már lassan könnyezni kezd jókedvében a lány, aki nem bírja fékezni magát. Jack fia vállára teszi a kezét, és halkan szól hozzá.

-Hagyd, most nem boríthat ki senki.

Kissé szomorú hangon mondja még mindig, mire a nő lassan befejezi a nevetgélést.

-Na jó... jaj... ritkán nevetek ilyen jól. Rendben... legyen. Velem jöhetsz, de nem vagyok a testőröd. Ha kapsz egy golyót a fejedbe, magadnak köszönd. -Jack felé fordul. - 3 óra. Nem több, de számítok utána az ön segítségére is.

Genzo apja csak bólint beletörődően és elbúcsúzik fiától, és feszülten nézi, ahogy a macskanő elrugaszkodik a padlótól, és könnyedén veti ki magát az ablakon. Zuhanás közben egy ostort kap elő, és egy csattanó hang kíséretében a fegyver rátekeredik a zászlórúdra, majd továb lendíti a macskanőt a távolba. Viszza ordít új társának.

-Tersd a tempót!

Mosolyog, és kiáltását követően, több járókelő is felnéz az égre, és bámészkodva nézik a párost, többen mutogatnak, és bámulják a kettőst.
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Genzo lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Genzo lakása   Genzo lakása I_icon_minitimeCsüt. Jún. 10, 2010 1:45 pm

-Még van képed nevetni. Neked, aki macskaszerkóba rohangálsz, és ostorral ugrándozol. Lefogadom, hogy a tévét is azzal kapcsolgatod. Amúgy a G betű Genzot jelent, ez lenne a nevem. Hát téged hogy hívnak cicuskám, Cilike? A jelmezbálos szöveg nem tetszett, de most nincs időm szétnézni a családfában, és olasz rokonokat keresni, ha érted mire gondolok. Tegyük ezt félre, majd még számolunk ezért, most anyám a legfontosabb.

...

-Még hogy tartsam a tempót? Egy macskával? Alábecsültél engem, szivi.

Hirtelen elrugaszkodok a földtől, búcsút intek apámnak, és a csaj után repülök. Na, erre biztos nem számított. A stílusán még lehetne csiszolni, de azért szimpatikus kiscicának néz ki. De most nem járhat ezen az eszem, kalandra fel.
Batman
Admin
Batman

Genzo lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Genzo lakása   Genzo lakása I_icon_minitimeCsüt. Jún. 10, 2010 3:17 pm

A macskanő nem reagál Genzo szavaira, a füle mellett elengedi azokat. Csupán játszadozik a férfivel, mint minden más társa is, akik felöltik a macskajelmezt. Talán ez valami követelmény. Minden esetre, mikor Genzo repülve ered a nő nyomában, annak egy pillanatig döbbenet suhan át az arcán. Nem kis meglepetést okozva ezzel neki.

-Először az a démon, vagy mi, most meg ez a repülő madárka.

Mondja maga elé, amit akár Genzo is hallhat. A nő ostorával leng épületről-épületre, és ezzel mutatja utat társa előtt. Ha bűnüldözőnk ismeri Gothamet, nem nehéz kitalálnia hogy a kínai negyed felé haladnak.

//Folytatás: Gotham város :: Nyugati oldal :: Kínai negyyed utcái //
Ajánlott tartalom

Genzo lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Genzo lakása   Genzo lakása I_icon_minitime

Genzo lakása
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Jason Harley - Genzo
» Joshua North lakása
» Harc a nagy G-ért (Genzo vs. Griff)
» Antidote lakása
» Claude Syyrax lakása

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Nyugati oldal-
Ugrás: