Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapDC Comics frpgLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Joshua North lakása - Page 2 296245150474wildcat..........Joshua North lakása - Page 2 Teenansrobindccomicssup..........Joshua North lakása - Page 2 Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Joshua North lakása - Page 2 39843828 Joshua North lakása - Page 2 79830643

Joshua North lakása

Go down 
2 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572

Joshua North lakása - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Joshua North lakása   Joshua North lakása - Page 2 I_icon_minitimePént. Szept. 24, 2010 6:00 pm

-Nem kifejezetten a Történelemtanárnak gyilkolok. Tudod én úgy látom jónak a világot, hogy a gonoszt ELPUSZTÍTJUK nem pedig bezárjuk börtönbe, hogy aztán kiszökjön. Joshua miatt halt meg a kisláníyom.... Ne mond, hogy te nem akarnál végezni a lányod gyilkosával?

Kérdezi az angyal, amikor megérkeztek. Maya mosollyal az arcán fogad téged:

-Áh, Griff! Gratulálok. Derek Miller! Nem hittem, hogy egszer még találkozom veled! Hogy van a Történelemtanár?

- Nem fogok válaszolni neked, te szemét démon!

Kiáltja. Maya Cukrászra néz, aki azonnal indul feléd, majd mosollyal az arcán hozzád szól:

-Fogd erősen, mert ez fájni fog neki!
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648

TémanyitásTárgy: Re: Joshua North lakása   Joshua North lakása - Page 2 I_icon_minitimePént. Szept. 24, 2010 6:38 pm

- Neked fog fájni ha bármit is teszel vele! - fenyegetem meg - Amíg én itt vagyok nem fogtok fajtársaimat kínozni. Főleg nem egy ilyen puha pöcsű mint te szépségem. Szóval nyughass le ott ahol, vagy és akkor senki nem fog meghalni.
Az agyam jár mint egy motor, de semmi értelmes nem jut eszembe:
~ Valamit tennem kell nem hagyhatom hogy mellettem öljenek meg egy angyalt, de még Mayával sem kellene újat húzni. Egy megváltó ötlet kell! De mi? De mi? Megvan!!!
- Egyezünk meg valamiben! Maya neked a "csecsebecséid" kellenek! Nekem a jutalmam! Te mindent megtennél érte, én egy kicsit szerényebben gondolkodok erről a témáról. Az ajánlatom én elhozom neked, amit akarsz. Te pedig nekem adod ezt az angyalt, azt tehetek vele amit csak akarok. Mi a válaszod?
Rébusz
Mesélő
Rébusz

TémanyitásTárgy: Re: Joshua North lakása   Joshua North lakása - Page 2 I_icon_minitimePént. Szept. 24, 2010 6:53 pm

Hahaha! A Történelemtanárt akarod legyőzni? Egyedül? Még én is kevés vagyok hozzá. Fogadni fogunk: te leszel az én harcosom, majd ő is kiválaszt valakit. Ha nyersz, enyém a kard, tied pedig Derek és az én összekötőim. Mit szólsz?

Kérdi, majd a kezét ráteszi Cukrász hátára, ezzel jelezvén neki, hogy lépjen vissza.

-Majd útközben megbeszéljük... Most viszont gyertek, megyünk a tanárhoz. Ne maradj le Griff, és hozd az angyalkát.

Mondja, majd Cukrászt és önmagát egy vörös gömbbe zárta, majd kirepültek az ablakon.
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: Joshua North lakása   Joshua North lakása - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Szept. 25, 2010 11:09 pm

//Bocs hogy csak most írtam, de volt egy kis felfogási gondom Very Happy //

- Ó bakker ennyit egy démon eszéről. - törődök bele az elkerülhetetlenbe - Jól van mindjárt követlek ó nagy vezérem! - ordítok Maya után. ~ Na most vagyok ám nagy bajban, eddig csak kihúztam valahogy, de most már tényleg ki kellene találni valamit, hogy túléljem ezt az éjszakát. ~ a "testvéremet" felemelem és a szemébe nézve mondom:
- Te meg húzz innen, te angyalok szégyene! Imádkozz értem, hogy élve jussak ki ebből a randiból. Na takarodj! - rúgom még hátsón, csak miheztartás képpen, hogy merre kell mennie.
Rébusz
Mesélő
Rébusz

TémanyitásTárgy: Re: Joshua North lakása   Joshua North lakása - Page 2 I_icon_minitimeVas. Szept. 26, 2010 9:16 am

Amikor felrepülnél az angyal egy gyors mozdulattal visszaránt téged:

-Angyalok szégyene?! Az te vagy! Én mindig a jót szólgáltam! És csak a jó célért ölök...

Kezdi ismételni a már megszokott mondókáját.

- Veled megyek! Vagy a harcos nyeri meg a fogadást, vagy te. Ha nyersz, hazaviszel, és csinálsz, amit akarsz. Ha veszítesz, Mayáék megölnek... Ez van! De bele kell törődnötök, hogy most én vagyok a jófiú, és én is kellek oda nektek, ugyanis a barátom - a Történelemtanár - nem hajlandó tárgyalni nélkülem... Tudod ő nem olyan szörnyű alak, mint te! Pedig ő egy démon!

Mondja, majd elindul Mayáék után.
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: Joshua North lakása   Joshua North lakása - Page 2 I_icon_minitimeVas. Szept. 26, 2010 1:08 pm

Mielőtt még elérnénk Mayáékat, megállítom:
- Tudsz egy rövidebb utat a tanárodhoz? Jobb lenne ha mi érnénk oda elsőnek, a "főnökömnek" adunk egy útbaigazítást, mi meg előre lebeszéljük a találkozót. Ha érted mire gondolok. - bököm oldalba - Utána meg azt csinálsz, amit akarsz nem kellesz te nekem semmire.
Rébusz
Mesélő
Rébusz

TémanyitásTárgy: Re: Joshua North lakása   Joshua North lakása - Page 2 I_icon_minitimeVas. Szept. 26, 2010 6:07 pm

-Te már megint csak trükköznél! Ha már eddig együtt voltatok, most maradj is a démonnal. Más mondanivalóm nincs hozzád!

Mondja, majd odaszáll Mayékhoz. Amikor megérkeztek a házba, egy magas, félelmetes pali fogad benneteket

Joshua North lakása - Page 2 Agentsmith

-Áh! Szia Maya. Köszönöm, hogy visszahoztad a barátomat! Gyere, Derek, nem kell tovább szenvedned!

Mondja tenyérbemászó hangnemben. Derek azonnal odaröppen hozzá.

-Köszönöm.

-Elég a dumából! Ide a Judgementtel. Megvan a harcosom!

-Na de Maya! Nyugi már! Olyan régen beszéltünk - hirtelen Maya elé terem - Hiányoztál! Milyen volt a kard nélkül?

Kérdi, majd megfogja Maya "démon-kezét".

-Jujj! Ez bizony csúnya...

- A lényegre! Vissza akarom szerezni a kardomat! Add nekem a kardomat!

A Tanár nagyot sóhajt, majd így szól:

- Hát legyen! A harcosom Derek lesz! A szabályok: Nincs szabály, a küzdelem addig megy, amíg valaki nem válik harcképtelenné. Feladás nincs! Ha nyerek, enyém minden hatalmad... Ha nyersz: tiéd a kardom. Áll az alku?

Kinyújtja a karját, majd Maya ráfog. Hirtelen egy földrengés rázza meg a szobát. Mindenkit egy különös hurrikán kap fel, majd azt érzed, hogy muszály lecsuknod a szemed. Amikor felébredsz, egy arénában találhatod magad:

Joshua North lakása - Page 2 1115426773_89fd5684c6

Maya a közönség soraiban ül, és rádkacsint. Veled szemben Derek, az ellenfeled. Már angyal alakban van, és a kardját simogatja:

- Nem fogom hagyni, hogy megöljétek a Történelemtanárt!

Mondja, majd nekedront.
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: Joshua North lakása   Joshua North lakása - Page 2 I_icon_minitimeVas. Szept. 26, 2010 6:28 pm

Belekapaszkodom a földbe alattam a lábamon lévő karmokkal, majd elkezdek a szárnyimmal hatalmas port kavarni. Átkapcsolom a szemüvegemet hőérzékelőre, csak akkor hagyom abba csapkodást amikor már szinte az orráig sem láthat az ember.

Ha sikerül a tervem akkor mögé kerülök, és megpróbálom elkapni a karmaimmal és lesokkolni, hogy elveszítse az eszméletét. Ha nem veszíti el akkor a földre rántom és megpróbálok a hátára ugrani. Ha még mindig nem veszítette el az eszméletét akkor drasztikusabb megoldásokhoz folyamodok, és a "csőrlézeremmel" megpróbálom levágni a szárnyait.

Ha nem sikerül a tervem akkor megpróbálok elhajolni a csapásai elől, majd egy sikolyt követően kilövöm az ökleimet felé. Ha találtak akkor megpróbálok lendületet venni a szárnyim segítségével és hason fejelni.

Ha látom hogy ez sem sikerül akkor hagyom hogy ő tegye meg az első lépést, de megpróbálom mindenképpen elkerülni.
Rébusz
Mesélő
Rébusz

TémanyitásTárgy: Re: Joshua North lakása   Joshua North lakása - Page 2 I_icon_minitimeVas. Szept. 26, 2010 6:35 pm

A portól látszólag nagyon fáj Derek szeme. Próbál kirepülni onnan, de a szárnyai mintha ólomból lennének: épphogy csak el tudta rántani. Amikor azonban a karmaiddal rátámadnál, ő a kardját forgatni gezdi, így jobb, ha abbahagyod a támadást: a kardja nyílván átvágná a karmod.

Amikor a csőröd lézerét aktiválod, Derek szárnyainak csapkodásával a levegőbe röppen, majd pisztolyát megragadva lőni kezd rád. A töltények szokás szerint követni kezdenek téged...
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: Joshua North lakása   Joshua North lakása - Page 2 I_icon_minitimeVas. Szept. 26, 2010 6:41 pm

- Gyere le te gyáva és harcolj férfi módjára - ordítok fel neki. Majd négykézlábra ereszkedek, és a szárnyimmal sebességet adva körbe körbe kezdek el rohanni a golyók elől. Ha lejjebb ereszkedik Derek akkor megpróbálom kiütni a kezéből a kardját, majd felreppenek, és közelharcba bocsátkozok fele. (de csak akkor ha sikerült kiütni a kezéből a kardot.)

Ha nem akar lejjebb jönni akkor én teljes erőmből felé repülök, de csak úgy hogy a golyók még kövessenek, majd ha már nagyon közel vagyok hozzá akkor aktiválom a titkos fegyveremet, hogy mögé kerüljek Dereknek és a golyók őt találják el.
Rébusz
Mesélő
Rébusz

TémanyitásTárgy: Re: Joshua North lakása   Joshua North lakása - Page 2 I_icon_minitimeVas. Szept. 26, 2010 6:54 pm

-Nicsak, ki beszél!

Mondja, majd folytatja a golyózápórt. Látszólag nem fog lejönni.

Amikor felugrassz hozzá, a 9 golyó követ téged. Vészesen közeledsz felé, és ezt ő is látja: Pisztolyát ütésre emeli, és úgy tervezi, hogy pofánvág. Azzal azonban nem számolt, hogy eltűnsz a szeme elől. Az egyik golyó egyenesen a pisztolyába landol, ami egy robbanással közli: csütörtököt mondd. A maradék 8 golyó azonban a páncélját éri , ami aztán sok helyen behorpad. Derek ilyedten néz rá szeretett pisztolyára:

-Mocsok!

Kiáltja, majd a piszolyt a földrehajítja, és fordulatból egy hatalmasat üt a fejedbe. Esélyed sincs védekezni. Miközbe repülsz a földre, az angyal feléd suhan, és a kardját feléd szegezi. Ez a csapás valószíleg halálos lesz, ha nem vigyázol....
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: Joshua North lakása   Joshua North lakása - Page 2 I_icon_minitimeVas. Szept. 26, 2010 6:58 pm

Akkor rásegítek a szárnyaimmal a sebességemre, majd eleresztek egy sikolyt hogy összezavarodjon. Amikor a földre érek az esési erőt kigördülöm jobbra, hogy a kard ártalmatlanul a földbe csapódjon.

Ha nincs hatása a sikoltásnak, akkor közelebb engedem magamhoz és a lézert vetem be, a fegyvert tartó kezére célzok. Ha kiejti a kezéből akkora karmaimmal megpróbálom elkapni, és közel rántani magamhoz, majd ismét a fejeléssel próbálkozok.
Rébusz
Mesélő
Rébusz

TémanyitásTárgy: Re: Joshua North lakása   Joshua North lakása - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Szept. 27, 2010 6:29 pm

A sikolyod nem hatott Derekre, a lézer azonban kiütötte a kezéből a kardot, ami ugyan nem hozzád szállt, mivel a szél arrébfújta. Valahol alattatok ért földbe. A karmaidat az Angyal könnyedén megfogta, és magához húzott, ám szerencsére időben lefejelted. A fejéd fogja, és fejjel lefelé zuhan a földre. Az utolsó pillanatban azonban a szárnyaival megfordul, és a kardját magáhozhúzza.

A pengét az ég felé tartva valamit mormol magában, majd hirtelen felhős lesz az ég, és hatalmas vihar támad. A homok a lábatok alatt sárrá válik, Derek kardja pedig szikrázik.

- A vihar fog mindörökké eltörölni a földről!

Mondja, majd -ahogyan te is csináltad a harcotok elején- szárnyai gyors mozgatásával sarat fröcsköl feléd. Nagyon nehéz a mozgás, és látszólag nem tudsz közelebb menni. Ilyen időjárásban azonban nem nagyon ajánlott repülni...
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: Joshua North lakása   Joshua North lakása - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Szept. 27, 2010 6:35 pm

- Erre ráb*sztál komám !!- ordítom és a föld felé fordítom a karmaimat, a legerősebb sokkoló érintésemet küldöm bele, amit csak a generátorom elbír. Reménykedek benne, hogy elég víz található hogy elérje az ellenségemet, és kiüsse végre.

Ha nem sikerül akkor mindenképp közelharcba vetem magam és a fegyverét kerülgetve próbálom a csapásaimmal kiütni.
Rébusz
Mesélő
Rébusz

TémanyitásTárgy: Re: Joshua North lakása   Joshua North lakása - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Szept. 27, 2010 6:50 pm

Ugyan hatásos volt a sokkoló-támadásod, de Derek mit sem törődött vele. Úgy néz ki, hogy a páncélja ezen a ponton ellenáll a sokknak.

Amikor közel mész, a kardját pörgetni kezdi, ami a villám miatt most még veszélyesebb.

Az ütéseidet általában a szárnyával blokkolja, de van, hogy a kardját használja, és ezzel kárt tesz a páncélodban/a bőrödben.

Amikor elég közel érsz ahoz, hogy megütesd gond nélkül, Angyal hátrábbrepül, és előkapja másik pisztolyát, és elkezd lövöldözni.
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: Joshua North lakása   Joshua North lakása - Page 2 I_icon_minitimeKedd Szept. 28, 2010 1:51 pm

Megpróbálok jobbra kitérni a golyók elől, majd az oldalsó falig rohanok. Mielőtt elérném kilövöm az ökleimet felé, az egyiket a fejére, a másikat a kardot tartó kezére irányítom. A faltól elrugaszkodok, és a golyóit továbbra is elkerülve, megpróbálok elég közel jutni, hogy használhassam a lézeremet. Megpróbálom megvágni annyira az egyik szárnyát, hogy ne tudjon repülni.

Ha sikerül, akkor segítek neki a zuhanásban és a földbe döngölöm.
Rébusz
Mesélő
Rébusz

TémanyitásTárgy: Re: Joshua North lakása   Joshua North lakása - Page 2 I_icon_minitimeKedd Szept. 28, 2010 2:46 pm

Pár golyó eltalálta a karodat, ami nem volt túl kellemes, ugyanis a golyók kellemetlen, zsibbasztó érzést váltanak ki a bal kezedben.

Ennek ellenére az akciód sikerült, Angyal pedig fájdalmasan felüvölt, amikor a szárnyát megvágod. Miután a földreküldted, a pisztoly kiesik a kezéből, a kardot azonban továbbra is magabiztosan szorítja.

Azonban a másik kezét úgy tűnik, hogy nem tudja használni, úgyhogy nem képes a fejét védeni... A sisak azonban még mindig védi a koponyáját...
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: Joshua North lakása   Joshua North lakása - Page 2 I_icon_minitimeKedd Szept. 28, 2010 3:03 pm

- Add fel míg van rá esélyed!! - adom ki az utolsó ultimátumot - Nem akarlak jobban bántani, nekem sem esik jól látni veszíteni az egyik fajtársamat. - Miközben beszélek nagyon lassan közeledek felé, ha nem támad akkor folytatom és megközelítem két méter távolságra. Ha sikerül, és már eltelt annyi idő hogy újra használhassam a titkos fegyveremet, akkor bekapcsolom és olyan gyorsan amennyire csak tudom közel megyek és ádámcsutkám vágom. Ha sikerült, és kínok között fetreng előttem akkor kirúgom a kezéből a kardot, és leszorítom a földre mint a nyerésem bizonyítékát.

Ha nem sikerül megközelítenem, hanem hamarabb támad akkor hátrálok, és megvárom hogy elteljen az idő. Ha megvan akkor ugyanazt cselekszem, és megpróbálom lefegyverezni.
Rébusz
Mesélő
Rébusz

TémanyitásTárgy: Re: Joshua North lakása   Joshua North lakása - Page 2 I_icon_minitimeKedd Szept. 28, 2010 6:27 pm

-Veszíteni?! Te fogsz veszíteni, DÉMON!

Kiáltja, majd felkel a földről és villámokat küldd feléd, amelyből egy telibe-talál, és a földre hullassz tőle. Derek elkezd futni feléd - látszólag a szárnyát nem bírja használni- majd rádugrik.A kezeidet mozgatni sem tudod, Angyal pedig folyamatosan üti az arcod azon részét, amit nem véd a páncél...
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: Joshua North lakása   Joshua North lakása - Page 2 I_icon_minitimeKedd Szept. 28, 2010 10:49 pm

Minden maradék erőmet összeszedem, érzem hogy ez már csak a végső elkeseredett támadása Angyalnak. Mindent megteszek, hogy minimumra csökkentsem a sérüléseimet, lehajtom a fejem hogy nehezebben tudja elérni az arcomat. A karjaimmal védem még pluszba, hogy minden ütését megpróbálhassam kivédeni. Az egyik lábamat felhúzom és a rajta található karmaimmal megpróbálom a lágyék részét a testének összeszorítani, majd bekapcsolom a csőrömön lévő lézert, és a kezeit célzom meg vele.
Rébusz
Mesélő
Rébusz

TémanyitásTárgy: Re: Joshua North lakása   Joshua North lakása - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Szept. 29, 2010 2:13 pm

A terved sikertelen volt. Amint egy gyanús mozdulatot is teszel, Angyal felránt téged, hozzávág a falhoz, majd szalad feléd, a kardját rád tartva. Mozdulni sem tudsz: Mintha valami mágikus erő tartana fogva.

A kard vészesen közeledik. Aztán az utolsó pillanatban valaki ellök téged. Ha megnézed Maya az, akinek a kard átszúrta a szívét.

- Ha jól tudom, ez azt jelenti, hogy vesztettünk...

Mondja mosolyogva.

Derek kihúzza belöle kardját.

-A démonokat e penge nem kíméli. Valószínűleg pár óra és meghal. Ha meg akarod menteni, akkor sietnetek kell. De én nem segítek egy démonnak!

Mondja, majd eltávozik. A Történelemtanár ott sétál mellette, mosolyogva néz társára, és Maya kardját dobálja a levegőbe.

-Segíteni kell neki!- szól oda Cukrász, aggódva - Kérlek! Ne hagyd, hogy meghaljon! Bármit megteszek! Van a közelbe egy öreg, aki talán meg tudja gyógyítani. Ha elhagyod ezt az arénát, akkor visszajutsz a mi világunkba. Fordulj balra, majd Joshua házától délnek repülj. Ott lesz egy romos épület. Mond, hogy Wesley küldött!
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: Joshua North lakása   Joshua North lakása - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Szept. 29, 2010 2:42 pm

- Hát tudod koma, amit én akartam ettől a randitól azt sem kaptam meg - válaszolok őszintén az eddig sem túl barátságos "társamnak" - és csak azért segítek, mert megmentette az életemet, és nem másért. De akkor ha már felajánlottad kérem a jutalmamat, amit megérdemlek hogy szétrúgattam a seggem helyettetek. Hozd az öreghez ott találkozunk. - ezzel felkapom Maya-t és elrohanok a mondott irányban, de még visszaszólok az újdonsült ellenfeleimnek - Te tanár mi még találkozni fogunk ezt jól jegyezd meg.
Rébusz
Mesélő
Rébusz

TémanyitásTárgy: Re: Joshua North lakása   Joshua North lakása - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Szept. 29, 2010 6:50 pm

-Derek! Nem én öltem meg Dereket! A Tanár... A Tanár volt az.... alakváltó... gonosz... gonosz... a kardomat... tegyél le... ne vigyél .... orvos... csak a.... kardom ment meg... Tegyél le!

Mondja fájdalomtól elcsuklott hangon Maya, majd belédkapaszkodik, és a füledbe súgja:

-Mond meg az angyalnak, hogy nem én öltem meg! Miattam ne aggódjon senki! A kardom pikk-pakk helyrehoz!

Fejezi be a mondandóját, majd elájul.
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

TémanyitásTárgy: Re: Joshua North lakása   Joshua North lakása - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Szept. 30, 2010 2:26 pm

~ Ó basszus mennyi gond van a nőkkel ~ elviszem az orvoshoz, ha megtalálom cukrász útmutatása alapján. Azt mondom hogy Welsey küldött, és hogy viselje gondját a nőnek, mert nekem sürgős dolgom van.
Visszarohanok a házba, és a történelem tanár nyomai után kezdek kutatni, mindenképp meg akarom találni, nem menekülhet meg előle. Ha a házban nem találom meg akkor elkezdem járni a környéket, esetleg ha összefutok a Cukrásszal akkor talán ő is tud segíteni.
Rébusz
Mesélő
Rébusz

TémanyitásTárgy: Re: Joshua North lakása   Joshua North lakása - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Szept. 30, 2010 2:41 pm

//Köztudott rólam - vagy mostantól az lesz- hogy nem szoktam leszúrni a játékosokat. De azért te szépen letudtad az orvosos részt, anélkül, hogy bármit is kezdhettem volna ott veled. Nem kérek szerkesztést, mivel nem történt tragédia, de kérlek a jövőben ilyeneket ne csinálj, mert lehet, hogy ez lett volna a kalandod legfontosabb momentuma //

A házban semmi nyoma embereknek. Már éppen menni készülnél, amikor a hátad mögül felszólal egy hang:

-Nos, nos! Nézd, Derek, ki van itt! A gyilkos kis barátja!

Ha hátranézel, láthatod, hogy a Történelemtanár és Angyal áll mögötted.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Joshua North lakása   Joshua North lakása - Page 2 I_icon_minitime

Joshua North lakása
Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Genzo lakása
» Antidote lakása
» Claude Syyrax lakása
» Kurt Bozek lakása
» Michelle Sinistresang lakása

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Nyugati oldal-
Ugrás: