Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Amazonok ( ki lehet egészíteni ) 296245150474wildcat..........Amazonok ( ki lehet egészíteni ) Teenansrobindccomicssup..........Amazonok ( ki lehet egészíteni ) Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Amazonok ( ki lehet egészíteni ) 39843828 Amazonok ( ki lehet egészíteni ) 79830643

 

 Amazonok ( ki lehet egészíteni )

Go down 
SzerzőÜzenet
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Amazonok ( ki lehet egészíteni ) Empty
TémanyitásTárgy: Amazonok ( ki lehet egészíteni )   Amazonok ( ki lehet egészíteni ) I_icon_minitimeSzer. Szept. 15, 2010 8:32 am

Amazonok ( ki lehet egészíteni ) 34is6le

Amazonok

Sok száz évvel ezelőtt az ősi görögök idejében az amazonok nemzete volt az egyik legerősebb a világban. Amazoniában a nők uralkodtak és minden jól működött benne. Akkor egy napon a Herkules, a legerősebb ember a világban, megelégelte az emberek gúnyolódását hogy nem tudja leigázni az amazon nőket, kiválasztotta a legerősebb és legvadabb harcosait és leszállt a sziget partjain.
Hippolita az amazonok királynője, félelem nélkül szállt szembe Herkulessel, mert tudta hogy a varázslatos fűzőjével, amit a szerelem istennője Aphrodité adott neki, nem veszíthet.
Hippolita legyőzte a Herkulest, de csalással és megtévesztéssel sikerült neki megszerezni Hippolita varázslatos fűzőjét, és ezután rabszolga sorba taszítani őket. Aphrodite, dühös lett Hippolitára, mert elvesztette az ajándékát, ezért nem segített a lányainak kiszabadulni a férfiak igájából.
Végül már nem bírták az amazonok a férfiak rabigáját, és Hippolita újra Afrodité istennő kegyeit kereste, de ez alkalommal nem hiába, segítségével visszaszerezték a fűzőt.
A varázslatos tárgy visszakerült Hippolita tulajdonába, így már nem került sok időbe az amazonoknak hogy felülkerekedjenek az elnyomóikon. Elfoglalták még az egész flottájukat, és vitorlát bontottak egy másik part felé. Afrodité segítségének ára az volt hogy hátat kell fordítaniuk a férfiak által irányított világnak, és egy újat kell nekik létrehozni. Afrodité szintén elrendelte, hogy mindegyik alattvalójának mindig hordania kell egy nehéz karkötőt, ami a fogva tartóikra emlékezteti őket, hogy távol kell tartaniuk magukat a külső világtól.

Paradicsom Sziget (Paradise Island)

Sok napi és éjszakán át hajóztak az óceánon, hogy elérjék a Paradicsom szigetet, és építsenek egy új világot. A termékeny talaja, csodálatos növényzete, és gazdag természeti erőforrások található a szigeten, itt nincs betegség, nincs gyűlölet, nincs háború, ki akarhat ennél többet? És amíg az Amazonok a Paradicsom Szigeten maradnak és Hippolita megtartja a varázslatos fűzőt, addig birtokolhatják a örökkévaló életet De nem engedhetnek a férfiak utáni vágyakozásnak.

A Mágikus Szféra

Miután az Amazonokat meghódította Herkules serege és elhajóztak a szigetükre, Aténa a Tudás Istennője nekik adta a Mágikus Szférát. Ezen keresztül Hippolita képes volt, látni a Férfiak Világában történő eseményeket, és a múltjukat is, ráadásul néha megjózolta a jövőt is. A jövőbe látás képességével az amazonok sokkal fejlettebb és erősebb civilizációt építettek ki a szigetükön, mint a Férfiak Világában bárki. Nemcsak fejlettebbek voltak és a repülő szerkezeteik gyorsabak, de erősebbek, és bölcsebbek is mint a férfiak.

Erők és képességek

Az összes Termiszkürei amazon rendelkezik változatos szuperképességekkel: erő, állóképesség, gyorsaság, és rendkívüli értelemmel áldotta meg őket az isteneik. Több törzs él a szigeten, és az erejük is elég változatos képesek puszta kézzel széttörni az acélból, és betonból készűlt tárgyakat, 12 láb magasra ugrani álló helyzetből, nagy ellenálló képesség, megnövelt gyógyulási képesség, rövid idő alatt hatalmas mennyiségű adat megtanulása. A termiszűrei amazonok még rendelkeznek a halhatalansággal, ami miatt fiatal alakban élhetnek, de csatában meghalhatnak. Kifejlesztettek még egy magas színtű puszta kezes harcmodort, amit már 3000 éve tökéletesítenek, emellett még a változatos kézifegyverek használatában is jeleskednek. És végül rendelkeznek még Gája adományával, ami lehetővé teszi nekik hogy a mérgeket, és a fizikai sérüléseket meggyógyítsák, úgy hogy a Föld talajável újraformálják a testüket. ( de ezt csak John Bryne korszakában használták)


Játékos szín: Crimson
Amazonok ( ki lehet egészíteni ) 343hr7o
Vissza az elejére Go down
 
Amazonok ( ki lehet egészíteni )
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Versenyek, pályázatok-
Ugrás: