Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Ranniak ( ki lehet egészíteni) 296245150474wildcat..........Ranniak ( ki lehet egészíteni) Teenansrobindccomicssup..........Ranniak ( ki lehet egészíteni) Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Ranniak ( ki lehet egészíteni) 39843828 Ranniak ( ki lehet egészíteni) 79830643

 

 Ranniak ( ki lehet egészíteni)

Go down 
SzerzőÜzenet
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Ranniak ( ki lehet egészíteni) Empty
TémanyitásTárgy: Ranniak ( ki lehet egészíteni)   Ranniak ( ki lehet egészíteni) I_icon_minitimePént. Szept. 10, 2010 9:42 pm

Ranniak ( ki lehet egészíteni) 20isyub

Ranniak
Rann bolygó lakosai, ami a Polaris csillagrendszerben foglal helyet, a 2682-es szektorban. Technológiailag fejlett faj, a leghíresebb/ hírhedtebb találmányuk a Zéta Sugár.
A Ranniak genetikája majdnem teljesen megegyezik a földiekével; habár a generációkon keresztül tartó függés ettől a technológiától a genetikai állományuk romlásához vezetett. Ez az oka, hogy a bolygó lakosság elkezdett stagnálni és sterillé vált. Hogy megoldják ezt a problémát egy ranni tudós Sardath Aleea feltalálta a Zéta Sugarat, ezt a fejlett teleportáló berendezést, hogy új vérvonalat tudjon beépíteni a népességbe.
A sugarat használva került Adam Strange a Rannra és esett szerelembe Alanna-ba a tudós Sardath lányába. Ő vált az egyik legelismertebb Rannivá, a családjával együtt, Aleea-ékkal.
A Ranniak gyakran kerültek erőszakos konfliktusokba a szomszédaikkal, így Thanagariakkal is. A Thanagariakkal való konfliktus csak fokozódott mikor a túlélés érdekében Rann-t a Polaris rendszerből az Alfa Kentauri rendszerbe teleportálták, ahova eredetileg való.
Egy idő után külső erők is szították a ranni / thanagari konfliktust. Mikor az első Superman veszélyesen közel lökte a Thanagart a napjához, Thanagariakat elhagyásra kényszerítve azt, Rann volt az egyetlen menedékük a menekülteknek. A zsúfolt bolygó melegágya volt az idegengyűlöletnek, előítéleteknek és a gyanakvásnak.
Ez a csapás a kultúrára okozta, hogy a feszültségek veszélyes szintre növekedtek a bolygón. A konfliktus még jobban elharapódzott, mikor a Hét Ördög Kultusza elkezdte szítani konfliktust és manipulálni egymás ellen a feleket.
A Rannika fantasztikus technológiákat használnak a mindennapjaik megkönnyítésére, mint teleportáció, repülő autók, plazma fegyverek, fénynél is gyorsabb űrhajók.


Játékos szín: Crimson
Ranniak ( ki lehet egészíteni) 343hr7o
Vissza az elejére Go down
 
Ranniak ( ki lehet egészíteni)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Versenyek, pályázatok-
Ugrás: