Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Új istenek ( ki lehet egészíteni) 296245150474wildcat..........Új istenek ( ki lehet egészíteni) Teenansrobindccomicssup..........Új istenek ( ki lehet egészíteni) Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Új istenek ( ki lehet egészíteni) 39843828 Új istenek ( ki lehet egészíteni) 79830643

 

 Új istenek ( ki lehet egészíteni)

Go down 
SzerzőÜzenet
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Új istenek ( ki lehet egészíteni) Empty
TémanyitásTárgy: Új istenek ( ki lehet egészíteni)   Új istenek ( ki lehet egészíteni) I_icon_minitimePént. Szept. 10, 2010 9:41 pm

Új istenek ( ki lehet egészíteni) 1111kz9

Új Genezis
Réges-régen, egy névtelen világban, a Földétől eltérő dimenzióban élt Wotan fejedelem vezetése alatt egy dicsőséges faj, akiket ma már csak Régi Istenek néven ismernek. Wotan törvénytelen fia, Loki lázadást szított apja uralma ellen, és olyan pusztító háborút idézett elő, amelynek nyomán megsemmisült az egész bolygó, amely két kopár, megolvadt féltekére esett szét.
Ahogy teltek a századok, a két bolygó kihűlt és új élet jelent meg rajtuk. Az Apokalipsz bolygó benépesült Új Istenek számára Balduur, az egyik régi isten „élő atomjai” garantálták nemes mivoltukat. Az új Genezis érintetlen, egyedülállóan gyönyörű, napsütötte világ volt zöld mezőkkel, fehér sziklákkal, és tiszta vizű folyókkal és tavakkal. (A Régi Istenek városainak romjai még mindig megtalálhatók a bolygón.) Apokalipszról, mely az Új Genezis árnyékában keringett, azt mondták, hogy még a Régi Istenek idején átitatódott egy varázslónő gonoszságával és ravaszságával. Az Apokalipsz Új Istenei a bolygóból számtalan gyár termelte a hadászati eszközöket.
Az Új Genezist tönkretette egy háború a két bolygó között, amely Darkseid mesterkedései nyomán robbant ki, aki Apokalipsz teljhatalmú uralkodója lett. Az Új Genezis egyik harcosából, Izayaból lett a Főatya. Új Genezis vezetője, aki békét kötött Darksieddal, aminek következtében egy időre abbamaradt a két bolygó közötti ellenségeskedés.
Az Új Genezis zöld mezői és paradicsomi környezete újra a régi lett. A bolygó Új Istenei Szupervárosban éltek, egy arany városban, amely magasan a bolygó felszíne fölött keringett. A föld alatt Bogarak, rovarszerű emberszabású és fél-emberszabású faja keletkezett a „mikroélet”-ből, amelyet Apokalipszis terjesztett el a háború alatt. A Bogarak népességét megtizedelte egy hatalmas bombarobbanás.
Újabb háború tört ki Apokalipsz és Új Genezis között. A korábbi totális megsemmisítés helyett a jelenlegi háború kisméretű csatákra korlátozódik a két bolygó és a Földön.
Valamikor a jövőben, az Apokalipsz „éhenkórászai”-nak Darkseid elleni lázadása során, az Új Genezist hatalmas bombák semmisítik meg, melyeket Darkseid parancsára telepítettek oda. Azonban a Főatya felkészült erre a támadásra, és az Új Genezis Új Istenei túlélik majd a katasztrófát Szupervárosban, amely sértetlenül a világűrbe repül. Vannak arra utaló jelek, hogy az Új Genezis Új Istenei új bolygón fognak letelepedni, amelyet Metron talál majd számukra.

Új istenek ( ki lehet egészíteni) 67m5q0

Az Új Istenek

Történetük a régmúltba nyúlik vissza – arrogáns, rég elfeledett faj, akik azzal ítélték halálra magukra, hogy leírhatatlan erőket engedtek szabadjára. Abban bíztak, hogy ezen erők segítségével irányíthatják a világegyetemet; ehelyett az erő elpusztította őket, kettő kivételével megsemmisítette birodalmuk összes világát. A megmaradó bolygók, melyeknek lakóit az összeomlás bolygók, melyek egy azonos nap körüli pályán keringtek… de idővel különbözőek lettek, mintha soha semmi kapcsolat nem lett volna közöttük.
Az első világ, az Új Genezis, a béke és harmónia szelíd földjévé fejlődött; a második, Apokalipsz sötét, forrongó bolygó lett, a gonosz lakhelye. A két bolygó évmilliókig harcolt egymással, mígnem vezetőik, Izaya és Darkseid, aláírtak egy békeszerződést. A két uralkodó megfogalmazott egy békepaktumot, amelynek egyik kulcsfontosságú pontja volt a túszcsere – Darkseid fia, Orion, Izaya fiáért, Scott Free-ért cserébe.
Ezt követően egy ideig be is tartották a szerződés feltételeit és egyik gyermek sem tudta, kik is valójában a szüleik. De aztán Darkseid megszegte az egyezséget és újra kitört a háború, amikor megtámadta a Föld nevű semleges zónát. Ott elrabolt számos férfit és nőt, akikről úgy vélte, hogy tudatalattijukban hordozzák az Életellenes Egyenlet titkát - az erőét, mely korábban univerzumunkat szétzúzta. Azóta Darkseid már sok különböző úton próbált a végső erő nyomára bukkanni, és már régóta uralma alá hajtotta volna a világot, ha Izaya népe, a hős Új Istenek nem akadályozták volna meg újra és újra tervének megvalósításában.
Ma Izaya – vagy ismertevv nevén Főatya – uralkodik az Új Genezis és az Új Istenek felett végtelen bölcsességgel és atyai gondoskodással. A hozzá legközelebb állók között van Himon, a természettudós teoretikus, az Anyadoboz, egy félig érző számítógép – és társ – feltalálója, amely minden Új Istent a Forrás nevű titokzatos kozmikus intelligenciával kapcsol össze.
Az Új Istenek nem akarják megbolygatni az Új Genezis természeti világát képező ligeteket, ezért minden emberi építményüket és technológiájukat Szuperváros határain belülre korlátozzák. Szuperváros gigantikus méretű lebegő város, ez az otthonuk. Amikor az Új Genezisen vannak, a legtöbb Új Isten az antigravitáció segítségével utazik; bolygóközi utazásokhoz a Robajcsövet veszik igénybe, egy célzott korlátlan hatósugarú teleportáló mező, melyet az Anyadoboz segítségével lehet működésbe hozni.


Játékos szín: Crimson
Új istenek ( ki lehet egészíteni) 343hr7o
Vissza az elejére Go down
 
Új istenek ( ki lehet egészíteni)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Versenyek, pályázatok-
Ugrás: