Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Marsiak ( ki lehet egészíteni) 296245150474wildcat..........Marsiak ( ki lehet egészíteni) Teenansrobindccomicssup..........Marsiak ( ki lehet egészíteni) Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Marsiak ( ki lehet egészíteni) 39843828 Marsiak ( ki lehet egészíteni) 79830643

 

 Marsiak ( ki lehet egészíteni)

Go down 
SzerzőÜzenet
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Marsiak ( ki lehet egészíteni) Empty
TémanyitásTárgy: Marsiak ( ki lehet egészíteni)   Marsiak ( ki lehet egészíteni) I_icon_minitimePént. Szept. 10, 2010 9:39 pm

Marsiak

Marsiak ( ki lehet egészíteni) 9ulunm


Név: Ma’aleca’andrans
Más nevek: Zöld Marsiak
Testfelépítés: Humanoid
Átlag magasság: 180-190 cm
Átlag súly: Változatos
Szemek: Kettő
Haj: nincs
Bőr: Zöld
Végtagok száma: Négy
Ujjak száma: 10-10
Szokatlan jellegzetesség: alakváltás, emberektől különböző testfelépítés
Eredet: ismeretlen
Csillagrendszer: Sol
Szülőbolygó: Mars

Történet:
Ismeretlen, egy kataklizma kiirtotta a Mars majdnem teljes lakosságát.
Erők és képességek:
Alakváltás, láthatatlanság, sűrűség változtatás, sebezhetetlenség (kivéve a tűz ellen), repülés, szupererő, szupersebesség, szuperállóképesség, telepátia, kilenc különböző érzékszerv, marsi látás (hasonló a kiptoni hőlátáshoz, csak ezzel a tárgyakat fel lehet robbantani is), nem igényel ételt, italt és hulladékot se termel.
Gyengeségek:
A tűz: elvesztik a képességeiket, így sebezhetőek lesznek.

Marsiak ( ki lehet egészíteni) 2im00tv

Név: Sápadt marsiak
Testfelépítés: Humanoid
Átlag magasság: 180-190 cm
Átlag súly: Változatos
Szemek: Kettő
Haj: nincs
Bőr: Fehér
Végtagok száma: Négy
Ujjak száma: 10-10
Szokatlan jellegzetesség: alakváltás, emberektől különböző testfelépítés
Eredet: ismeretlen
Csillagrendszer: Sol
Szülőbolygó: Mars

A Fehér Marsiak, más néven a Sápadt Marsiak, képességeik megegyeznek a fajuk többi tagjáéval. A különbség a népek között pszihológiájukban található, míg a zöldeknek békés az életmódjuk addig a fehérek harcosra vannak berendezkedve. A Fehér Marsiak átalakították a fiziológiájukat, hogy tükrözze a pszihológiájukat, azért tették, hogy elszeparálódjanak a Zöld és Sárga Marsiaktól. Míg a többiek kedvelt alakja inkább esetlen, és a legkevésbé harcra termett, addig a Fehér Marsiaknak láthatóan csontos, lemezes gerince, mint egy páncél alkotja a testüket. Néha a mellkasukon látható szájnyílás, és szarvak is. A Zöld Marsiakhoz hasonlóan a Fehér Marsiak is rendelkeznek számos szupererővel: hatalmas erő, repülés, láthatatlanság, telepátia, sűrűség változtatás, alakváltoztatás, marsi látás, de ők is rendelkeznek a Zöld Marsiak gyengéjével a tűzre érzékenységgel. Az egyik Fehér Marsi egyszer átváltozott a hiperklánba tartozó Zum-má és szupersebességre tett szert, de nem akkorára, mint a Villámé. (Tini Titánok vol.3 #41), (Miss Martian nem tudom mi a rendes magyar neve) Marsi lány újra formálta a fejét, mikor (Bombshell) Gránát szétlőtte azt az idegi zavaró erejével. Más erejét is megmutatta, amikor egy pár bilincset eltört miközben a kezeit hozzájuk közel rezegtette. Az alakváltoztató képességük csak az első Krízis után mutatják be. A repülési képességük az csak atmoszférára van limitálva. Egy Fehér Marsi, akit Csodanő győzött le mikor az atmoszférán kívül fulladásos állapotba került, habár később a Fehér Marsiak a Föld Hold távolságot mindenféle felszerelés nélkül megrepülték és harcoltak a JLA-val.
Evolúció: A marsiak egy ősi faj leszármazottai az („The Burning”) Égőké, akik a tüzet arra használták, hogy aszexuálisan szaporodjanak. A Fehér és a Zöld Marsiak mégse egy fajba tartoznak. Az Univerzum Őrzői (The Guardians of the Universe), félték a kegyetlen és erőszakos marsiakat, ezért két eltérő fajjá választották szét őket, Fehér és Zöld, megelőzvén az aszexuális szaporodásukat, és még a tűztől való ösztönös félelmet is beléjük ültették, hogy egyik csoport se tudja kiaknázni a teljes erejét. 20000 évvel később ez a genetikai beavatkozás, két merőben különböző fajt eredményezett. A Zöld Marsiakat, akik békés filozófusok voltak, és a Fehér Marsiakat, akik vad harcosok. Hosszadalmas polgárháború e két rassz között a Fehér Marsiak vereségével zárult, a megmaradt Fehér Marsi túlélőket egy (Still Zone; nem ugyanaz, mint a Superman-é ahol később raboskodnak majd) Csandes Zóna nevű extra-dimenzionális helyre börtönözték. Fehér Szaturnusziak, más néven Jemm, klónoztak Fehér Marsiakat, hogy rabszolgaként dolgozzanak nekik. Ezeket a rabszolgákat ősi Fehér Marsi felfedezőkből kezdték klónozni. Ezek a klónok miatt robbant ki a marsi polgárháború.

Marsiak ( ki lehet egészíteni) Vgpsi0

Név: Sárga Marsiak
Testfelépítés: Humanoid
Átlag magasság: 180-190 cm
Átlag súly: Változatos
Szemek: Kettő
Haj: nincs
Bőr: Fehér
Végtagok száma: Négy
Ujjak száma: 10-10
Szokatlan jellegzetesség: Alakváltás
Csillagrendszer: Sol
Szülőbolygó: Mars
Anyabolygó: Mars Történet
Sárga Marsiak egyik faj a három ismert közzül a Mars bolygón. Évekkel ezelőtt a Föld-Egy univerzumában a Csalás Hercege összefogta a közel lévő űr fajokat, Plútóiakat, Szaturnusziakat, és a Sárga Marsiakat, hogy inváziót indítson a Föld ellen. A számításait keresztül húzta és az inváziót megállította az Amazon Hercegnő Csodanő.

Marsiak ( ki lehet egészíteni) 9iv9d5

Név: Lángoló Marsiak
Személyazonosság: Titkos
Univerzum: Új Föld
Testalkat: Félhumanoid
Haj: Nincs
Végtagok száma: Négy
Szokatlan jellegzetesség: Alakváltás
Csillagrendszer: Sol
Anyabolygó: Mars

„Ez egy olyan faj, amely annak él hogy fájdalmat okozzon és szaporodjon. Semmi többért.” John Stewart

20000 évvel ezelőtt a Lángoló Marsiak voltak a domináns fajok a Mars bolygón. A nevük eredete, az hogy minden egyes marsi egyedet lángoló gyűrű vesz körül. Könyörtelenek, primitívek a faj egyetlen célja a véget nem érő háborúk mások ellen. Az Univerzum Őrzői megfigyelték a Marsi kultúrát és rájöttek, hogy a technológiájuk rohamosan fejlődik, és nem kell sok idő hogy feltalálják a csillagközi utazást. Eljöttnek látták az időt a közbeavatkozásra. Beprogramoztak egy genetikai gyengeséget a tűz ellen, elrettentő példaként az erőszak ellen. Ezzel elzárták a sötétebb énüket, és elkezdődött a kétfelé tartó fejlődés. Századokkal később, a Földön J’onn J’onzz a marsi hősben feléledt a genetikai memória a Lángoló Marsiak eszenciája felé. Gonosszá változott és a JLA-nak kellett megállítani.


Játékos szín: Crimson
Marsiak ( ki lehet egészíteni) 343hr7o
Vissza az elejére Go down
 
Marsiak ( ki lehet egészíteni)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Versenyek, pályázatok-
Ugrás: