Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Atlantisziak ( ki lehet egészíteni) 296245150474wildcat..........Atlantisziak ( ki lehet egészíteni) Teenansrobindccomicssup..........Atlantisziak ( ki lehet egészíteni) Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Atlantisziak ( ki lehet egészíteni) 39843828 Atlantisziak ( ki lehet egészíteni) 79830643

 

 Atlantisziak ( ki lehet egészíteni)

Go down 
SzerzőÜzenet
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Atlantisziak ( ki lehet egészíteni) Empty
TémanyitásTárgy: Atlantisziak ( ki lehet egészíteni)   Atlantisziak ( ki lehet egészíteni) I_icon_minitimePént. Szept. 10, 2010 9:40 pm

Atlantisziak ( ki lehet egészíteni) J6sjdw

Név: Atlantisziak
Személyazonosság: Ismert
Univerzum: Új Föld
Testfelépítés: A legtöbb emberi; pár alfaj rendelkezik víz alatti jelleggel, mint a Tritoniszok: Cápák, Sellők
Szem: Kettő
Haj: Változatos
Bőr: Nincs fekete és ázsiai bőrszín
Végtagok száma: Négy
Ujjak száma: 10-10
Különlegez alkalmazkodás: Tudnak a víz alatt lélegezni; rendelkeznek szuperképességekkel (erő, gyorsaság, állóképesség)
Sajátosság: Kis szárnyacskák a vádlikon; lila szemek a mágia potenciállal rendelkezőknek.
Eredet: Ismert
Anyabolygó: Föld
Születési hely: Atlantisz

Az atlantiszi őslakosok az atlantiszi kontinensről származnak. A többi fajhoz hasonlóan ők is több kisebb csoportra oszlanak.
Poszeidoniak (Poseidonians)
Az összes atlantiszi közül a Poszeidoniak vannak többségben, és élnek Poszeidonisz városában (Poseidonis). Egyszerű emberek voltak a kataklizma előtt, de a nagy árvíz következtében alkalmazkodniuk kellett a víz alatti élethez. Egy különleges szérum adott kétéltű képességeket a használóinak, de pár évvel később már elvesztették a normál légzés képességét. Mára már teljesen vízi életformává fejlődtek. A Poszeidoniak a többi atlantiszihoz hasonlóan csak egy óráig képes a víz felett túlélni, mielőtt újra feltöltené magát az óceánba.
Tritoniak (Tritonaians)
Majdnem 10000 évvel ezelőtt, egy csapat poszeidoni elvándorolt a szülővárosukból, és Tritonisz(Tritonis) romjait újjáépítve letelepedtek ott. Ezek az Atlantisziak a mágust Shalako követték ezért lettek Shalakiták(Shalakites). Őrölt Shalako megátkozta a követőit, hogy a testük fél ember fél sellővé fejlődjön, így alakult ki a Sellőnép(Mer-people), akik napjainkban is Tritoniszon laknak.
Idillisták(Idylists)
Az Idilisták egy másik alcsoportja az Atlantisziaknak emberi külsővel, hasonlóan a Poszeidoniakhoz. Az Idilisták egy babonás nép és kiközösítettek, mert abnormalitásokkal születtek (mint a lila szem). Idilista szuperhős volt Förgeteg (Tempest) akit Vízifiú(Aqualad)-ként is ismertek.
Erők
Egy átlagos atlantiszi teste drasztikusan különbözik egy átlag emberétől. Habár az emberiséghez tartoznak, az atlantisziak több száz éven keresztül fejlődtek, hogy jobban alkalmazkodjanak a víz alatti élethez. A legfontosabb különbség, hogy az atlantisziak kétéltűek. Ez csak részben igaz, mert az újkori Atlantisziak csak egy meghatározott ideig képesek a felszínen maradni, mielőtt megfulladnának. Az Atlantisziak különböző víznyomáson élnek, ezért a testük sokkal ellenállóbbak, mint az átlagos embereké, mint például: szupererő, szuperkitartás, szupertartósság, szuperegyensúly.
Emellett az Atlantisziak rendelkeznek még korlátozott telepátiával is, amely az egymás közötti kommunikációt hivatott véghezvinni. Néhány atlantiszi, mint Vízifiú(Aqualad)-nak erősebb telepátiával rendelkezett, így más vízi életformákkal is tud kommunikálni. Ez csak néhány egyedi esetben fordul elő.


Játékos szín: Crimson
Atlantisziak ( ki lehet egészíteni) 343hr7o
Vissza az elejére Go down
 
Atlantisziak ( ki lehet egészíteni)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Versenyek, pályázatok-
Ugrás: