Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Bástya (Star City) 296245150474wildcat..........Bástya (Star City) Teenansrobindccomicssup..........Bástya (Star City) Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Bástya (Star City) 39843828 Bástya (Star City) 79830643

 

 Bástya (Star City)

Go down 
SzerzőÜzenet
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Bástya (Star City) Empty
TémanyitásTárgy: Bástya (Star City)   Bástya (Star City) I_icon_minitimeSzer. Aug. 18, 2010 6:49 am

Horror történetek: Homályzóna

Halál. Ez jellemzi az elmúlt időket...

Éjszaka van. A megmaradt hősök és gaztevők együtt gyűlnek össze, Star City egyik hatalmas egekbe nyúló épületében. Oliveer Queen tornyában. Más néven a Bástyában. Ez az egyetlen mentsvár az életben maradottak számára. Gotham és Metropolis már hónapokkal ez előtt elveszett és az élőholtak birodalmává vált. Lassan Star City is erre a sorsra jut, de még nem adta meg magát. A Bástya legfelső emeletén, egy tárgyalóban gyűltek össze a harcosok. Hatalmas kerek asztalnál nagyjából 50-en ülnek, és még nagyjából dupla ennyien állnak. A jelenlévők között olyanok vannak, mint Gorilla Grodd, Lex Luthor, Joker, a Rogues, vagy épp a Marsbéli Fejvadász, Fekete Kanári, Marvel Kapitány, és még harcias korábbi életüket átlagosnak mondott polgárok, kik fegyvert ragadva küzdenek. Vészterhes idők, mikor az egykori ellenségek összefognak és a nép is fegyvert ránt. Az asztalnál természetesen ott ül Hal Jordan, Maszk, Utazó, Szépfiú és Mr. Quid is. Nagy a nyüzsgés, és mindenki érzi a nyomást az eluralkodott félelem miatt. Oda kint látni a járkáló holtakat, és az égen repkedő különös lényeket. A tárgyalóba legvégül a Zöld Íjász, Oliveer Queen sétál be. Köztudott, hogy most jelenleg ő az egyik vezéregyéniség.

Bástya (Star City) Green-arrow

-Hősök, és gaztevők! Sok barátunk oda veszett. Superman, és Batman átállása csapás volt mindenkinek. De még nem adhatjuk fel. Tudomásunkra jutott, hogy valahol van egy Fészek, ahonnan folyamatosan áramlik a sötét erő. El kell pusztítanunk. Mindenki ilyen-olyan ok miatt van köztük. A hatalomvágy miatt, vagy a bosszú érdekében. De a célunk egy, erről ne feledkezzünk meg.

Hangzanak el szavai, és bár látni egyes egykori nagy bűnözőkön, hogy nincs ínyükre az, hogy ellenségeikkel kell együtt dolgozni, de muszáj. A Fészekről mindenki hallott, bár pontos helyét senki nem tudja. Oliver vár egy kicsit, majd folytatja.

-Fel kell kutatnunk a Fészket, hogy felszabadítsuk a várost. Legalább Star Cityt. Ma éjjel takarásba került a hold, és Dr. Sors mágikus hatalmával meggyengíti a természetfelettit. Ez a mi napunk. Csapatokra kell bomlanunk, és átkutatni mindent.

Wonder Woman jelenik meg, aki mindenkinek kioszt egy adóvevőt, amivel kommunikálni tudnak.

-Most vagy soha. Lehet, hogy ez lesz az utolsó tettünk, de megtesszük!

Több hős helyeslően bólint, míg egyes gaztevők és szuper bűnözők csak morognak. Nem várhatja el senki tőlük, hogy hősként viselkedjenek. De tény, hogy nélkülük sokkal nehezebb dolga lenne mindenkinek. Minden ember számít. Még Joker is, aki hevesen tapsol az íjász szavaira.

-Na ná! Bár nincs stílusa a fiúnak... egyhangú, zöld szerkója nem is emeli ki a szemét. De igazat szólott vala! A nagy Denevért pedig én magam szúrom le Buffy módra, és lövök belé egy csilli-villi ezüst golyót. Wu-wu-wu-wuhahahahaa!

Mondja a bohóc, őrülten nevetve, és nem bírva magával hátradől a székkel. Oliveer csak egy nem tetsző pillantással díjazza annak szavait. Végül pedig egy lapot tesz az asztal közepére, amin a csapatfelosztás szerepel. Kiderül, hogy az egyik osztag nem másokból áll, mint Hal Jordan, Maszk, Utazó, Hawkman, Parazita, Dark, és Dr. Freeze. Mivel nagyjából mindenki tudja ki kicsoda, így felismerik egymást a tagok. Természetesen Parazita és Freeze nem rajong a hősökkel való munkáért, de nincs választásuk. Míg a másik csapat, Szépfiú, Mr. Quid, Supergirl, Vörös Tornádó és Csáp. Minden csapat kezd egy helyre tömörülni, és lassan szivárognak kifelé, ahogy Oliveer eligazítja őket, hogy ki merre fog kutakodni. legvégére marad a Hal Jorden és Supergirl féle csapat.

-Hal. A csapat a te irányításod alatt fog működni. Kérnék mindenkit, hogy a siker érdekében csapatmunka legyen. -leginkább a három egykori gaztevőre néz. -Itt viszont Supergirl irányítása alatt lesz minden. Remélem nem lesz nehéz a csapatmunka. Hal, a te körzeted az Avalon Park. Supergirl, tietek a Jackson Park. Sok szerencsét.

Mondja az íjász fáradtan, és Supergirl csak támogatóan teszi rá a kezét. A csapatok felkészülten minden információt megkaptak, így el is indulhatnak útjukra. Már nem tartja őket vissza semmi. Ha csak nincs valakinek valami kérdése az itt maradt Zöld Íjászhoz, vagy Dr. Sorshoz, aki megállás nélkül árasztja magából a fehér mágia darabjait.
Bástya (Star City) Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

Bástya (Star City) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bástya (Star City)   Bástya (Star City) I_icon_minitimeSzer. Aug. 18, 2010 9:11 am

Az asztal körül üllő hősök és gaztevők közt nem igazán tűnik ki az a gázmaszkos férfi. Az alak nyugodtan, de mégis katonás fegyelmezettséggel ül a helyén. Arcát nem látni a fekete gázmaszktól, de fejét se, hisz a felsőjének a kapucnija takarja (kinézet). Egyszer csak belép a Zöld Íjász, aki ennek az igencsak érdekes társaságnak az egyik vezetője. Maszk enyhe tiszteletet érez a férfi felé, kicsit olyan neki, mint egy parancsnok, vagy egy hadvezér aki kiosztja a parancsokat a bátor hazafiaknak. A férfi beszámol a tervről, ami akár egy öngyilkossággal is felérhetne, de mivel hősök és anti-hősök kezében van az ügy akár még jól is elsülhet. Sajnos egy valami mégis ott szokott bujkálni még a legnagyobb hősök és gaztevők szívében is, a félelem. A félelem és annak fekete árnyéka ami megtelepszik egy sötét és eldugott kis sarkába a szívnek, majd pedig ha eljön az idő szép lassan elkezdi kiterjeszteni fekete árnyékát és eloltja vele a bátorság utolsó szikráját is. Maszk szívébe is ott bujkál a félelem, de ő ellenáll neki, mert tudja, hogy győzelemmel zárúl ez a küldetés.

Zöld Íjász ezután felosztja a csapatokat. Maszk egy igencsak jó csapatba került, bár nem mintha a másik rossz lenne, de talán kicsivel erősebb ez a csapat, de csak kicsivel. A csapat a következő tagokból tevődik össze: Hal Jordan, Utazó, Hawkman, Parazita, Dark, Dr. Freeze és persze Maszk. A férfi feláll a székéből és hátára veszi igencsak méretes hátizsákját, ami egy katonák által használt hátizsáknak felel meg, csak fekete és nem kamuflázs színű. A hátizsák tele van fegyverekkel és töltényekkel. Miután a csapatok összeállnak Zöld Íjász mindenkinek elmondja, hogy merre kell mennie. Miközben az eligazítás tart. Miközben fél füllel hallgatja a főnököt előkészíti magát az akcióra. A hátizsákját leveszi a hátáról és a földre teszi. Kinyitja és szép lassan kezdenek előkerülni a fegyverek. Első menetben a négy Glock 17- es kerül elő és vagy 10 tár mindegyikhez. Két fegyvert a felsője alá tesz egy bőr tartóba és ugyan oda teszi a tárakat is. A másik kettőt pedig a hátára, most lehet észrevenni a felsőjébe vágott két lyukat, amiket kifejezetten erre a célra készített, ezeknek a tölténye az oldalára akasztva foglalnak helyet. Ezután egy AK 47-es kerül elő a táskából és persze az ahhoz való golyók. A fegyver pántját átdobja a vállán, hogy kéznél legyen a cucc. A töltényeket egy övbe illeszti és azzal az övvel köti át a mellkasát X alakba. Az egyik övön vannak töltények, a másikon gránátok vannak. Ezután pedig jó néhány kés is kivándorol a táskából és kisebb, nagyobb zsebekben találnak biztonságos otthonra. Ezután lecsukja a táskáját és felkapja a hátára. Úgy néz ki készen áll a küldetésre.
Vissza az elejére Go down
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Bástya (Star City) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bástya (Star City)   Bástya (Star City) I_icon_minitimeSzer. Aug. 18, 2010 9:38 am

A hősök és antihősök összeültek a Bástyában egy megbeszélésre. Természetesen én is jelen voltam, az Utazó. Hamarosan felbukkant a Zöld Íjász, és intézett pár bátorító szót hozzánk. Megtudtuk, hogy valami Fészek nevű helyet kellene elpusztítanunk. Joker nagyon elszállt a dologtól, lelkesen, nevetve közölte velünk, hogy Batmannel ő maga akar végezni. Ő egész életében ezt akarta, most viszont meg is van engedve neki, lévén, hogy sem Batman, sem Superman nem tartozik már a jók táborába. Ezután a kis jelenet után Wonder Woman lép elő. Egy bombázó a csaj, mint mindig. Kioszt mindenkinek egy-egy adóvevőt. Ügyes lány, ez jó lesz kommunikálni. Miután ez megtörtént az Íjász felosztja a csapatokat. Nem panaszkodhatok, jó csapatba kerültem, egy kicsit sajnálom, hogy Supergirl nincs a csapatomban, már egy ideje felfigyeltem rá, bírom a szuper csajokat. De most nem a csajozással kell törődnöm, legalábbis nem csak azzal, hanem a küldetéssel. A csapatom a következő tagokból áll: Hal Jordan, Maszk, Hawkman, Parazita, Dark, és Dr. Freeze. Meg természetesen én is. A vezetőnk Hal lesz, a Zöld Lámpás. Örülök, hogy egy csapatban lehetek vele, tisztelem a fickót. Igazából ez egy nagyon jó csapat lesz szerintem, és ha szépen összedolgozunk, akkor siker koronázhatja a munkánkat. Testileg-lelkileg felkészülök az akcióra, és várom újdonsült vezérem utasításait.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2010. Aug. 03.
Age : 30
Tartózkodási hely : Pécel

Bástya (Star City) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bástya (Star City)   Bástya (Star City) I_icon_minitimeSzer. Aug. 18, 2010 10:12 am

Az asztalnál ülve hol a bentlévőkre, hol pedig kintre pillantok. Lent a vidéken, ahol felnőttem, mindenkit ismertem, mindenkivel megtudtam találni a közös hangot. De ők már többnyire halottak. Csak így tudom jellemezni őket. Halottak. Az élők pedig furábbnál-furább alakok. Nem tudom, bízhatok-e Luthorban, vagy abban a szőrős Groodban. Superman, és Batman átállt, pedig ők a jót szolgálták. Szolgálhatja egy rossz a jót? Általában egy víg kedélyű ember vagyok. De ez a helyzet…
Oliveer Queen sétál be a terembe. Elmondja a harci feladatot, közben fürkészem a jelenlévők arcát. Wonder Woman is belibben, kiosztja az adóvevőket. Wonder Woman gyönyörű, nehezen figyelek arra, amit mond. A tömegben helyeslés, és mormogás egyvelege söpör végig. Miközben a bohóc produkálja magát béna vicceivel (Apám! Ez neki vicc?), addig Oliveer kiosztja a csapatkártyákat. Supergirl vezeti a (Ezaz! Very Happy) Mr. Quidből , Vörös Tornádóból és Csápból álló „osztagot”. Vörös Tornádó anno nagy kutya volt, Batman, és Superman oldalán harcolt az Igazság Ligában. Mr Quid, a lecsúszott zenész (Majd tolunk egy feat-et, heh! Very Happy). Csápról még nem hallottam, de igazából nem is számít, hogy ki-kicsoda. Ami fontos, hogy ma helytálljunk. Oliveer kiadja az utasítást Supergirlnek, és mikor meghallom, hogy Jackson Park, csőre töltöm a shotgunomat , közben hangosan megszólalok:
- Szépfiú megérkezett! (shotgun hangja: csi-csi) Bugizzunk!
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

Bástya (Star City) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bástya (Star City)   Bástya (Star City) I_icon_minitimeSzer. Aug. 18, 2010 10:35 am

Kényelmesben ücsörgélek a többiekkel az asztalnál. Csak átfutok rajtuk a szememmel, de közben már ráhajoltam az asztalra, csak amolyan mustra jelleggel, hogy képben legyek. Majd a szemeim újra az asztalra szegeződnek miközben az íjász beszél.
Közben előkapom a kis szettem az asztalra egy papír kerül, egy kis zacsi mindenféle jóféle zöld béléssel, azután egy doboz cigi és egy kis pakk cigi papír. A következő percekben meg csak cigit bontok, sodrok és nyálazok. Én így készülök az utolsó a showra. A végén kiderül, hogy végülis ki is lesz az én bandám. Addigra megint végig nézek a csapaton, csak fel tekintve, azután a mostani gyártmányt zsebre vágom, egy kivételével, amit meggyújtok és már úgy megyek az eligazításra. Mikor magyaráz épp lesz leszívok egy kis füstöt ami egyenletes adagoláson, remek hangulatot ad, majd az elkövetkező öngyilkos küldetéshez. Szóval nagyban hátra dőlök és bólogatva hallgatom a főnököt, a végén eregetem a füstöt lassan és úgy is dőlök vissza. Az arcom csak homályosan látszik a füstön keresztül.
Indulás előtt megcsillan a fény a két magnumon, az egyik a gatyám szorosságán segít, mert a tökömet őrzi a hideg acél, a másik simán zsebre van téve, ahogy a többi kacatom. Itt még a kezembe nyomtak egy rövidcsövű sörétest, az kapom, most kézbe indulásnál. Magam elé tartom, mintha céloznék vele. Majd leeresztem a kezem, ellazítom a tagjaim és hirtelen, mintha valami rohamom lenne rázom meg a tagjaim, miközben megint letüdőzök egy kis füstöt. Amikor abba hagyom a társaságra nézek és teljesen természetesen indulok meg pár lépéssel előre, aztán megállok és csodálkozva nézek a csapatomra, felhúzom a szemöldököm, hogy a szemüvegtől is látszódjon, hogy mi van.
- Oi, fiuk-lányok… ideje megmenteni a világot… - Majd visszafordulok egy kis forgással, majd lazán megindulok…említettem már, hogy félmeztelen, letolt gatya a módi. A rock szelleme, majd melegen tart és remélem a csapat siet, mert a dílerem ár zombi és apad a készlet.Mesélő, Joker
Harley
Bástya (Star City) 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Bástya (Star City) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bástya (Star City)   Bástya (Star City) I_icon_minitimeSzer. Aug. 18, 2010 3:34 pm

Sötét időket élünk át most. Egyik napról a másikra szörnyetegek lepték el a világot. Metropolis és Gotham is elesett, s velük együtt a két legnagyobb védelmezőnk, Batman és Superman is. Átálltak az ellenfél oldalára....

Star City viszont MÉG megmaradt. Itt tartózkodik most a legtöbb hős és antihős, a Bástyában, és várják a parancsot. A volt gonosztevők nem szívesen működnek együtt, de nincs más választásuk.
Én sem szivesen osztom meg velük a relytekhelyet, de nem én vagyok a góré, hanem Oliver Queen, a Zöld Íjász. Az Ő ötlete volt ez az egész. Én nem egyeztem volna bele, de nem nincs beleszólásom. Pedig akármelyik gonosztevő akármikor elárulhatna minket. Erről ennyit!

Mindenki feszülten várja a fejleményeket. Egyszer csak megjelenik professzor doktor atyaúristen Oliver Queen, és az mondja:

-Hősök, és gaztevők! Sok barátunk oda veszett. Superman, és Batman átállása csapás volt mindenkinek. De még nem adhatjuk fel. Tudomásunkra jutott, hogy valahol van egy Fészek, ahonnan folyamatosan áramlik a sötét erő. El kell pusztítanunk. Mindenki ilyen-olyan ok miatt van köztük. A hatalomvágy miatt, vagy a bosszú érdekében. De a célunk egy, erről ne feledkezzünk meg.Fel kell kutatnunk a Fészket, hogy felszabadítsuk a várost. Legalább Star Cityt. Ma éjjel takarásba került a hold, és Dr. Sors mágikus hatalmával meggyengíti a természetfelettit. Ez a mi napunk. Csapatokra kell bomlanunk, és átkutatni mindent.-Most vagy soha. Lehet, hogy ez lesz az utolsó tettünk, de megtesszük!

Bravo, bravo! Igazán szép! Joker hozta a régi formáját, és beszót Olinak. Az nem törődött vele, inkább kiosztotta a csapatok listáját.
Én egy elég érdekes csapatba kerültem: Hal Jordan, azaz én, Hawkman, Maszk, Utazó, Parazita, Dark és Mr. Freeze. Mr. Freeze! Tudtam, hogy nem úszom meg egy megbízhatatlan gonosztevő nélkül. Rajta fogom tartani a szemem. A többivel igazából megbírkózom.

Olviver azt mondja, hogy én leszek a vezető, és a mi körzetünk az Avalon Park. Szeretem az a helyet.
Eközben megjelent Wonder Woman ( gyönyörű, mint mindig) , és kiosztotta az adóvevőket. Okos húzás, Olie! Legalább tarthatjuk a kapcsolatot.

Vége a beszédnek, végre. Fölállok, és körülnézek. A csapatom néhány tagját rögtön kiszúrom. Félreállok, a gyűrűm energiájának segítségével egy kihangosítót formálok, majd beleszólok:

- A csapatom tagjai legyenek szivesek idejönni egy gyors megbeszélésre.

Lehúztam a gyűrűmet, és nekiálltam tölteni az erejét. Ha jól sejtem, hosszú éjszakánk lesz , és szükség lesz rá.

// Most próbáltam először jelen időbe írni, és ez tök király//
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Bástya (Star City) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bástya (Star City)   Bástya (Star City) I_icon_minitimeSzer. Aug. 18, 2010 5:53 pm

Miután mindenki távozik, Jordan köré gyűlhetnek a tagok, minden gond nélkül. Parazita eléggé kopogó szemekkel nézte a hőst, ahogy elkezdte tölteni a gyűrűjét, ezzel némileg védtelenné válva. Félmosolyra húzta a száját, és keze kezdett felpezsegni ahogy már bele gondolt milyen lehet egy Zöld Lámpás életenergiája. De még sem rontott neki. Tudja, itt nincs idő ilyen apró belső viszályokra. Nehezen, de megállja étvágyát, és Freeze is beáll a sorba,akifagyasztófegyverét félmagasan tartva Jordan elé lép.

-Mit, hogyan mr. Zöld Lámpás?

Kérdi Freeze, és minden szava után fagyos levegő árad belőle, ami mindenki számára kicsit kellemetlenül csípős hideget hoz. Hawkman is beáll a sorba, büszkén, kihúzott háttal, kezében buzogányával, majd pedig a csapat többi tagjára néz, akik még nem így tettek. Egy valaki nem nagyon szándékozik csupán a társasághoz csatlakozni. Ő távolabb, méterekkel arrébb, a terem egy sötétebb sarkában néz baljós szemekkel maga elé, és körülötte apró démonok legyeskednek, amik a semmiből teremtek ott. Mindenki látott már hasonló lényeket az utcán, akik nem veszélyesek, ám ha sokan vannak akkor nagy zűrt tudnak okozni. DArk csak némán néz, és árad belőle a gonoszság, szinte érezni. Egy biztos. Még mr. Freezet is kirázza a hideg tőle.

Bástya (Star City) 818717-003

Távolabb Supergirl kedves mosollyal köszön el az íjásztól, majd távozik a teremből, és csapattagjai után int, hogy kövessék. Oda kint a folyosón még lézeng egy két személy, de már mindenki lassan eltűnik és végzi a dolgát. Elvégre nincs sok idejük. A lány kedves mosollyal néz a tagokra, de még is látni mögötte a megbúvó fájdalmat, amit Superman elvesztése okozott neki. Vörös Tornádó, és Csáp megjelenik a nő mellett, aki Szépfiút, és Mr. Quidot figyeli.

-Na, akkor mienk a Jackson Park. Szeretném, ha mindenki össze dolgozna velem, és... és ha Supermant látja valaki... szóljon. Azonnal. Indulhatunk?

Kérdi, majd ezzel egy tetőtéri ablakon kirepül, miközben hátra tekint. Szépfiút Tornádó Ragadja meg, hogy a levegőbe tudjon vele emelkedni.

-Kijelentés:Remélem megbocsát. A cél a gyors közlekedés, és ön képtelen repülésre az adataim szerint...

Mondja, és ezzel megfogva őt, Supergirl után repül. Csáp ugyan így tesz, aki szó nélkül megragadja a rocker karját, és eléggé instabil módon emelkedik meg vele, és szétszórt repüléssel közlekedik vele egész végig.


//Supergirl csapata - Folytatás: Alternatív világok helyszínei :: Homályzóna alternatíva :: Jackson Park//


Bástya (Star City) Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Bástya (Star City) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bástya (Star City)   Bástya (Star City) I_icon_minitimePént. Aug. 20, 2010 8:12 am

A tárgyalásnak vége, mindenki elment a dolgára, leszámítva a két csapatot. A micsapatunk odagyűlt Hal mellé, várva a parancsokra. Az egyik tag igencsak megnézte magának Jordant, de nem azért, mert tetszene neki, hanem mert ma még nem evett. De végül türtőztette magát, nincs helye a belső konfliktusoknak köztünk, amikor van elég konfliktus odakinn. Freeze is kíváncsian várta Hal szavait, csakúgy mint a többiek, egy tgot leszámítva. Ez a sötétarc, hogy is hívják... Dark, elég kivülálló egyéniség, nem mondanám épp csapatjátékosnak. Vele még lehet lesznek bajok, figyelnünk kell rá is. Milyen jó, nincs elég baj az utcákon, még nézhetjük ezt a sötétet, hogy miben mesterkedik. Illetve az, aki az előbb meg akarta enni a vezért. Jó dolog gonoszokkal lenni egy csapatban, de nekem nem árthatnak. REmélem másnak sem fognak a csapatból. De most nézzük, mit mond nekünk a Zöld Lámpás, miközben a másik csapat már elhúzott a Jackson parkba.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

Bástya (Star City) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bástya (Star City)   Bástya (Star City) I_icon_minitimePént. Aug. 20, 2010 10:28 am

Maszk szépen felkészült az akcióra és szíve szerint már indulna is. Viszont van egy bökkenő. A mostani csapatvezér nem más mint Hal Jordan a zöld lámpás és muszáj lesz engedelmeskedni neki. Maszk fogja magát és odaáll a csapatjához. Van egy pár fura fickó köztük, de a legfurább mégis az a Dark csávó. Kicsit sötét az alak, de ezt nem csak Darkra lehet mondani, mert őszintén megvallva Maszk sem egy földre szált angyal. A maszkos srác odaáll Hal mellé és kíváncsian figyeli mi lesz a parancs. A másik csapat már elment zombit irtani és a gyilkológép is szívesebben lőné már a élőholtakat, mint, hogy a parancsra várjon. Amíg mindenki készen lesz még egyszer leellenőrzi a felszerelését, hogy minden rendben van-e.
Vissza az elejére Go down
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Bástya (Star City) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bástya (Star City)   Bástya (Star City) I_icon_minitimeSzomb. Aug. 21, 2010 10:46 am

A csapatom tagjainak többsége engedelmeskedik nekem. Ez jó! Fagyi is odajött, igazából eléggé furán viselkedett. Maszkon és az Utazón nem vettem észre semmi különöset.

Dark a terem egy eldugottabb részében tartózkodik, és körülötte sötét démonok legyeskednek. Belegondolni is rossz, hogy Én ma este ilyesmikkel fogok küzdeni.

-Hé! Te ott! Dark! Kérlek gyere ide, megbeszélést tartunk. Szükség lesz a tudásodra és a hatalmadra ma este, szóval ne álldogálj ott egyedül, légy szíves. - szólok oda neki. Nem azért hízelegtem neki, mert félek tőle, hanem mert nem akarom, hogy berágjon, és tényleg szükség lesz rá.

- Figyeljetek rám! A mi kerületünk tehát az Avalon park. Gondolom mind ismeritek. Ha nem vigyázunk, bárhonnan ránk támadhatnak a szörnyetegek. Szeretném, ha csapatban dolgoznánk, és nem hagynánk hátra senkit. Ha valami gond van, használjátok az adóvevőt. Ha szörnyet láttok, akkor öljétek meg. Ha Batman vagy Szuperman támad rátok azonnal szóljatok. Egyéb kikötésem nincs, mivel Én is csak annyit tudok, mint Ti. Világos? - teszem fel a kérdést. - Gyertek utánam! Aki nem tud repülni, azt én elszállítom a gyűrűmmel. - fejeztem be a mondókámat, majd kirepültem az ablakon.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Bástya (Star City) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bástya (Star City)   Bástya (Star City) I_icon_minitimeSzomb. Aug. 21, 2010 11:37 am

Jordan szavai nem hatják meg Darkot, aki csak rideg tekintettel mered tovább a férfira. Esze ágában sincs holmi csapatgyűlésben tracspartyzni. A démonok körülötte legyeskednek, és eléggé nem illő dolgot mutogatnak a társaság felé középső újukkal. Némelyik közszeméremsértést is elkövet. De Dark csak némán és mozdulatlanúl figyeli Jordant,aki tájékoztat mindenkit a tervéről. Dr. Freeze és Parazita alá rendelik magukat a csapat irányítójának, és egyúttal csak bólintás érkezik részükről. Viszont a Lámpás kénytelen lesz őket magával vinni a gyűrűjével. De Dark nem kér belőle. Sűrű ködfelhők közepette eltűnik a démonaival együtt. Hawkman társa mellett emelkedik a levegőbe, ezzel pedig a park felé vehetik az irányt. Úgy tűnik egy taggal karcsúbban...

//Hal Jordan csapata -Folytatás: Alternatív világok helyszínei :: Homályzóna alternatíva :: Avalon Park//


Bástya (Star City) Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
Bástya (Star City) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bástya (Star City)   Bástya (Star City) I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Bástya (Star City)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alternatív világok helyszínei :: Homályzóna alternatíva-
Ugrás: