Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Gotham City Network 296245150474wildcat..........Gotham City Network Teenansrobindccomicssup..........Gotham City Network Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Gotham City Network 39843828 Gotham City Network 79830643

 

 Gotham City Network

Go down 
SzerzőÜzenet
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Gotham City Network Empty
TémanyitásTárgy: Gotham City Network   Gotham City Network I_icon_minitimeSzer. Jún. 02, 2010 1:30 pm

Gotham City Network M_solat_-_cnnfallenrice_www.kepfeltoltes.hu_

-Szép jó reggelt kedves nézőink. A Gotham Halloween-i rémeket látott tegnap éjjel. A nevem Jessica Elisabet Sandros és ez itt a Gotham City Network.
Tegnap éjjel, egy neves szórakozóhelyen, szörnyű látomások áldozatává váltak a kikapcsolódásra vágyó emberek. Ugyan is a mindig kifogástalanul működő Babylon disco nevezetű mulató egy a szemtanúk szerint egy élő csontváz áldozatává vált. Ez a csontváz pyromán tevékenységeivel fenyegette az ott tartózkodókat, és súlyos károkat tett a helyben. Hogy hihetünk e a beszámolóknak, mindenki döntse el maga. Sokan esküdnek arra, hogy nem hazudnak, de rengetegen alkohol hatása alatt álltak, és a rendőrség nem egy személynél drogot is talált. Az viszont vitathatatlan, hogy több megégett sérültet láttak el a mentők, ebből egyvalaki igen súlyos sebekkel küszköd. Ám nem a Haloweeni rejtélyes alak az, aki feltűnést keltett, hiszen néhányak tucatnyi jelmezes nőről is beszéltek, akik macskára emlékeztető ruhákat viseltek. Ez még nem minden. A hely tulajdonosa, Frederick Johnson eltűnt és senki nem tudja hol lehet. A rendőrség szóvívője csak röviden nyilatkozott.


-A rendőrség nem hiszi, hogy csontvázak rohangálnak közöttünk. Rengetegen alkohol és drog befolyása alatt állnak, így könnyű lehet őket megvezetni. Csupán maszkos alakokról lehet szó, semmi többről, akik ellen a kapitányság körözést adott ki. Ami viszont Mr. Frederick Johnson eltűnését illeti, nyomozunk, de aggódhat, mert a Babylon discot nagy valószínűséggel bezáratjuk a rengeteg kokain, és egyéb party drogok használata végett.

- Jessica Elisabet Sandros riportját hallhatták. További kellemes napot!


Gotham City Network Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Gotham City Network Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham City Network   Gotham City Network I_icon_minitimeHétf. Júl. 12, 2010 10:09 am

Gotham City Network M_solat_-_cnnfallenrice_www.kepfeltoltes.hu__www.kepfeltoltes.hu_

- Szép Jó Napot Kívánok minden kedves nézőnknek! Jessica Elisabet Sandros jelentkezik a legfrissebb hírekkel. Bizonyára sok nézőnknek vannak gyermekeik, akik szuperhősök után rajonganak, és képregényeket olvasnak. Hitték volna, de a napokban, mintha egy mesébe léptünk volna be. A napokban különös beszámolókat hallottunk, amik figyelemre méltóak. Különös erejű férfi oldotta meg a gondot Newtownban. Egy nő öngyilkossági kísérletet hajtott végre, majd pedig miután ez nem sikerűlt neki, arendőrségre és a mentősökre támadt, amit egy férfi állított meg. A támadó egy bizonyos Lylien Odree nevezetű hölgy volt, akibe műprotézisek voltak beépítve, a G.P.V. jóvoltából. Bizonyára a több méter magas zuhanás meghibásodást okozott, aminek köszönhetően a történtek alakultak. Hála az égnek, halál eset nem történt be, de többen sérülésekkel vonultak a kórházba. A férfi, aki hatalmas fizikai erővel állította meg a nőt valódi hős most a környékbéliek szemében, de hogy jelenleg merre tartózkodik, azt nem tudta senki sem megmondani.

További híreink.

Még mindig semmit nem tudunk az eltűnt gyermekekről. 1 hónap alatt 6 kislányt raboltak el a Vidámpark környékéről, és a rendőrség nem halad az ügyben. Nincsenek nyomok, nincsenek szemtanuk. Szörnyű eset, és csak azt tudom mondani, hogy minden szülő vigyázzon a gyermekére. Nem tudni ki garázdálkodik Gotham városában, de van okunk félteni a csemetéket. Elviekben a Vidámpark kellene, hogy legyen a legboldogabb hely, de ahelyett csak keserűséget okoz az embereknek. Reménykedjünk, hogy a rendőrség mihamarabb áttörő eredményt tud felmutatni. De egyenlőre tanácstalanok, ezért bárkinek, aki nyomra vezetést mutat a rendőrségnek, komoly pénzjutalmat adományoz a polgármester csak úgy mint azoknak akik segítik a nyomozást. - Jessica Elisabet Sandros riportját hallhatták. Vigyázzanak magukra és gyermekeikre! Imátkozzunk, hogy ezek az új "hősök" segítségünkre lesznek.


Gotham City Network Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Gotham City Network Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham City Network   Gotham City Network I_icon_minitimeVas. Aug. 01, 2010 9:01 am

Gotham City Network M_solat_-_cnnfallenrice_www.kepfeltoltes.hu__www.kepfeltoltes.hu__www.kepfeltoltes.hu_

-Jó Reggelt Kívánok a kedves nézőknek! Én Jessica Elisabet Sandros vagyok, ezek pedig a legfrissebb hírek. Az elmúlt napokban egyre több ismeretlen jótevő mutatkozott meg, de nem régiben élőbe is láthatta egyik riporterünk cselekedetét. Egy jelmezbe bújtatott férfi, félelmet nemismerő bátorsággal fegyverzett le két terroristát a központban a rendőrök közreműködésével. Az illető elképesztő sebességről, és reflexekről tett tanúbizonyságot, ám bármennyire is próbálkozott, sajnos halálos áldozatokat is szedett a bűnöző duó. Mára már rács mögött vannak, de az ismeretlen hős nélkül nem sikerült volna mind ezt végbe vinni, vagy ha még is, minden bizonnyal több ártatlant követelt volna az eset. A rendőrök véleménye ismét megosztott volt.

Továbbá a kapitányság egyik igen régóta szolgáló rendőre életét vesztette. Meggyilkolták, mikor rátaláltak. gépjárművét egy kínai fegyverrel, shurikennel, közismertebb nevén dobó csillaggal robbantották fel, miközben Leslie Allan őrmester benne tartózkodott. A gyilkossággal azt a bizonyos megmentőt vádolják egyesek, ki a terroristákat is megfékezte. Igaz, nincs bizonyíték, de sok rendőr még is így vélekedik, mivel azzal az alakkal látták utoljára a rendőrt. Ki akarják hallgattatni, ezért körözést adtak ki ellene.

További hírünk, hogy a milliárdos playboy, Bruce Wayne ma este egy nagy érdekű árverést hozott össze, amire akárki besétálhat, és minden gond nélkül részt vehet a rendezvényen. A bevétel természetesen jótékony célra fordítandó. Az aukcióra váró tárgyak között, egy igen becses nyakék is szerepel, ami több ezer éves. AZ ókori Egyiptomban Kleopátra hercegnő viselte. Nagy az érdeklődés minden rétegtől, így további fejleményekrő számolunk be a nap folyamán
.


Gotham City Network Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Gotham City Network Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham City Network   Gotham City Network I_icon_minitimeKedd Szept. 28, 2010 9:56 am

Gotham City Network Msolatcnnfallenricewwwk

-Jó Estét Kívánok! Szörnyűség történt a Keleti oldalon. Elképesztő tűz pusztított, ami több raktárépületet követelt magának, és számtalan sérültet és halottat. Jessica Elisabet Sandros vagyok, és ezek az esti hírek!
Ma éjjel a rendőrség feltételezése szerint a maffia több tagja is felgyújtotta a dokkoktól nem mesze lévő elhagyatottnak hitt raktárakat. Egyes meg nem erősített információk szerint egy bosszúhadjárat volt a kiváltó ok, ugyan is a maffia a Tolvajok Fejedelme nevű csapat ellen vonult fel. A titokzatos nők, kik már hónapok óta végeznek lopásokat szerte a városban a tűz áldozatává váltak. 35 súlyos sebesült került kórházba, többek között Fredderic Johnson is, az eltűnt klub tulajdonos, akinek valamilyen köze volt az okozott tűzhöz, bár a rendőrség erről nem nyilatkozott. A lángok 42 áldozatot követeltek, és vélhetőleg ez a szám most jóval több lenne, ha nincs ott 3 férfi. A már sokat hallott önkéntes bűnüldözők jelen voltak, és életekért küzdöttek mind végig. Az egyikőjük így nyilatkozott:


"-Szomorú, hogy a rendőrség csak most ért ide. Ezért vagyunk mi hősök: jókor, jó helyen vagyunk, függetlenül attól, hogy más programunk lenne. Én, és a többiek azért voltunk itt, hogy segítsünk rajtuk, és ezen az istenverte városon! Ez az egész körülbelül 3 órával ezelőtt abbamaradhatott volna, hogyha azok a szemét rendőrök teszik a dolgukat... Nem lehet bízni bennük! Nem sokkal rosszabbak, mint a gyújtogatók! Ne kövessenek!"

-Az, hogy mi lesz mr. Johnson sorsa, és a tolvajok büntetése még rejtély, de az újabb fejleményekről tájékoztatni fogjuk önöket. További nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!


Gotham City Network Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
Gotham City Network Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham City Network   Gotham City Network I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Gotham City Network
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Média :: Televízió-
Ugrás: