Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Karácsonyi kaland - Gotham City 296245150474wildcat..........Karácsonyi kaland - Gotham City Teenansrobindccomicssup..........Karácsonyi kaland - Gotham City Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Karácsonyi kaland - Gotham City 39843828 Karácsonyi kaland - Gotham City 79830643

 

 Karácsonyi kaland - Gotham City

Go down 
SzerzőÜzenet
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Karácsonyi kaland - Gotham City Empty
TémanyitásTárgy: Karácsonyi kaland - Gotham City   Karácsonyi kaland - Gotham City I_icon_minitimeKedd Dec. 28, 2010 4:54 pm

Bisur: Szenteste van. Minden békés, nyugodt. Aztán a csendet a mobilod csörrenése töri meg. Ismeretlen szám... Amikor felveszed, rögtön egy torz hangot hallasz:

- Halló! Sokat hallottam már magáról, Bisur! A képességeiről is. Úgy döntöttem, hogy önt éri a megtiszteltetés, hogy segítsen a ma esti akciónkban: elfogtuk a Télapót! A maga feladata lenne, hogy megakadályozza a lázongó manók és hóemberek lázadozását. Nem kevés pénz járna érte! Ha elvállalja, akkor odakinnt várja egy szán, amiben egy ügynökünk ül. Ő elhozza önt ide!

Kurt és Glador: Ahogy minden évben, idén is kijöttetek a karácsonyi műsorra a parkba. Egymás mellett álltok. bár semmi közötök egymáshoz. Aztán hirtelen valaki megragadja a hátatokat. Amikor hátranéztem, nem láttok semmit. Aztán ismét. Ha lenéztek a földre, látjátok, hogy egy apró zöld manó ugrándozik ott, és integet, hogy hajoljatok le. Amikor ezt megteszitek, suttogva szól hozzátok:

- A Mikulást elrabolták! Kérlek segítsetek! Nincs idő elmondani, ott parkol a sarkon a szánom, kérlek gyertek!Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile


A hozzászólást Rébusz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 31, 2010 3:17 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Karácsonyi kaland - Gotham City Empty
TémanyitásTárgy: Re: Karácsonyi kaland - Gotham City   Karácsonyi kaland - Gotham City I_icon_minitimeKedd Dec. 28, 2010 5:22 pm

// Erre minden értelmes ember, elküldené a részeg törpét melegebb éghajlatra. //

A kis fickó arckifejezésén látom, hogy igazat mondott. Akár hazugság, akár nem valaki bajban van. Rendőr vagyok, segítenem kell. Nem is törődve a tömeggel, utat próbálok törni az említett közlekedés eszköz felé. Ha elérem nem kérdezek többet, csak leülök a helyemre, és megvárom míg csatlakoznak hozzám, a leendő társaim. Ha kapok eligazítást a helyzetről, végighallgatom, ha nem akkor biztos van oka, hogy miért nem és majd a helyzethez megfelelően reagálok, ha a helyszínre értünk.


Játékos szín: Crimson
Karácsonyi kaland - Gotham City 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Bisur
Kívülálló
Bisur

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2010. Nov. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : Hell!

Karácsonyi kaland - Gotham City Empty
TémanyitásTárgy: Re: Karácsonyi kaland - Gotham City   Karácsonyi kaland - Gotham City I_icon_minitimePént. Dec. 31, 2010 3:22 pm

Éppen karácsony este ültem a szobánbam, valami ajándék után néztem Angelának, mert hát egy rakat hullát mégse vihetek neki, de a gatalógusban nem volt semmi jó.
~ Valami jó cucc kellene neki...
Majd hirtelen csörög a mobil telefonom, szokás szerint valami torz hang szól bele és elmondja a lehetetlen szituációt.
~ A Mikulást mi? A szád széle az kulás... na de ha igazat mond akkor a mikulástól kaphatok ajándékot, nem azért mert olyan jó fiú voltam, hanem mert nem szeretné végignézni a törpék kínzását.
- Jó legyen.
Ezzel én lecsapom a telefont és rögötön indulok ki az utcára a szánhoz. Útközben megkérdezem az ügynököt:
- Na meséljen nekem mi a feladat pontosan?
Vissza az elejére Go down
Glador
Bűnüldöző
Glador

Hozzászólások száma : 44
Join date : 2010. Nov. 28.
Age : 28

Karácsonyi kaland - Gotham City Empty
TémanyitásTárgy: Re: Karácsonyi kaland - Gotham City   Karácsonyi kaland - Gotham City I_icon_minitimePént. Dec. 31, 2010 3:33 pm

-Oh Tannenbaum, oh Tannenbaum, wie… mi a fene?
Karácsony estéjén békés ünnepi hangulatban leledzettem, mígnem valaki megütögette hátam, de mikor megfordultam senki nem volt ott. Visszafordultam, s éppen rákezdtem a Száncsengő dalra, mikor ismét hátba veregettek. Ezúttal idegesen, s kinyitott karpengével fordultam meg. Bizony, a vértem és fegyvereim még az ünnepi Mikulás jelmez alatt is rajtam voltak. Ezúttal hangot is hallottam, de lentről. Egy kis manó jelmezes gyermek állt mögöttem. Gyors visszahúztam a pengét, majd kedvesen mosolyogva egy cukorkát varázsoltam elő a zsebemből. Ám a kölyök nem kérte az ajándékot, helyette intett, hogy hajoljak le. A mellettem álló alak is lehajolt, a manócska vele is eljátszotta.
- A Mikulást elrabolták! Kérlek segítsetek! Nincs idő elmondani, ott parkol a sarkon a szánom, kérlek gyertek!
Mikor meghallottam a szövegét elmosolyogtam, ám mikor megláttam a szánt, az arcomra fagyott a vigyor. Valóban ott ált egy szán. Hitetlenkedve, de beszálltam a különös járműbe, majd indulás után még hívtam a siklómat. (Ha hozhatom akkor a csomagtartóra teszem, ha nem akkor nem jön  )
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Karácsonyi kaland - Gotham City Empty
TémanyitásTárgy: Re: Karácsonyi kaland - Gotham City   Karácsonyi kaland - Gotham City I_icon_minitimeHétf. Jan. 03, 2011 3:19 pm

Bisur:

Lennt az utcán egy hokimaszkot és ruhát viselő férfi vár. Amikor kérdezel, rád néz, és int, hogy szállj be a szán hátuljába, ezután elkezd beszélni hozzád, de a hangját nem hallod, mert valamiféle szerkezettel el van másítva:

- Nos: a megbízónk egy elég kattant alak! Úgy döntött, hogy elfogja magát a Télapót! És egy kisebb sereget bérelt magának, de akármennyire is vagyunk profik, segítség nélkül nem bírjuk legyőzni a manókat és a hóembereket! Itt jön a képbe maga: el fog menni pár emberrel együtt a Mikulás háza melletti vidékre, ahol a hóváruk fel van építve, és valamennyiüket megöli. Ezután a megbízó hajlandó bármekkora összeget magának ajándékozni!

Kurt és Glador:

Amikor odaértek a sarokhoz, láthatjátok, hogy tényleg van ott egy hatalmas szán, amire 4 szarvas van kötve. A kis törpe int, hogy szálljatok be, és megmutatja Gladornak, hogy hova teheti a deszkáját. Ezután beszélni kezd:

- A Télapót tényleg elrabolták, ez nem vicc! Segíteniük kell nekünk! A manók és a hóemberek arra készülnek, hogy kiszabadítják, de az elrablója szupergonosztevőket hívott , hogy ezt megakadályozza! Segíteniük kell, különben a Karácsonynak lőttek!


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Bisur
Kívülálló
Bisur

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2010. Nov. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : Hell!

Karácsonyi kaland - Gotham City Empty
TémanyitásTárgy: Re: Karácsonyi kaland - Gotham City   Karácsonyi kaland - Gotham City I_icon_minitimeHétf. Jan. 03, 2011 4:49 pm

Lementem, majd láttam, hogy tényleg van ott egy szán és egy betörőnek kinéző fickó int, hogy száljak be. Be is ültem hátra, majd a fickó tájékoztat.
~ Mi a fene... ez a muksó tényleg nagyon rossz lehet. De egy pár manó meg hóember... és akkora összeget kapok, amit csak akarok. Kihagyhatatlan. Főleg, hogy néhány félnótást is kapok.
- Rendeben. -mondom határozottan-
Majd jobb kezemen előhívom a ruhát és enyhe görbített formát adok karmaimnak majd a fickónak mutatom, ahogy végig csattogtatom majd eltűntetem őket.
- Le merem fogadni, ilyenjük nincsen. -ekkor ördögi vigyort vágok- Na ha lehetséges elindulhatnánk...?
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Karácsonyi kaland - Gotham City Empty
TémanyitásTárgy: Re: Karácsonyi kaland - Gotham City   Karácsonyi kaland - Gotham City I_icon_minitimeHétf. Jan. 03, 2011 6:50 pm

- Jajj ez szörnyűbb mint gondoltam, gyorsan siessünk, egy percet sem vesztegethetünk a drága időnkből. Csapj a lovak közzé, akarom mondani a rénszarvasok közzé és száguldjunk megmenteni a mikulást. - mondom teljesen kivetkőzve magamból. Teljesen elborítja az agyamat a düh, hogy képes valaki elrabolni a télapót. Hát létezik egyáltalán ilyen ember a világon, vagy ez csak egy idegen civilizáció által megalkotott grandiózus terv hogy megtörjenek minket embereket. Akárhogy is meg kell akadályoznunk minden áron.


Játékos szín: Crimson
Karácsonyi kaland - Gotham City 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Glador
Bűnüldöző
Glador

Hozzászólások száma : 44
Join date : 2010. Nov. 28.
Age : 28

Karácsonyi kaland - Gotham City Empty
TémanyitásTárgy: Re: Karácsonyi kaland - Gotham City   Karácsonyi kaland - Gotham City I_icon_minitimeHétf. Jan. 03, 2011 9:56 pm

A manócska beinvitált szánjába, s még a siklómat is segített elhelyezni. Ezután elmondta, hogy valóban elrabolták a télapót, s nekünk kell segíteni kiszabadítanunk, megküzdve az elrablók által felbérelt gonosztevőkkel is. Ez a beszéd, mentsük meg a karácsonyt! Mindig is erre vágytam, így kényelmesen elhelyezkedtem a szánon, majd elkiáltottam magam.
-Ízzi rájder öcsém!
Alig vártam, hogy megérkezzünk, hiszen még sosem jártam az Északi- sarkon, pedig nagyon kíváncsi voltam a télapó lakhelyére, és persze magára a szakállas öregre is. A mikulás ruhát ledobtam, felvettem a sisakot ,s arra húztam fel a mikulás sapkát, majd türelmetlenül pillantottam a manóra.
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Karácsonyi kaland - Gotham City Empty
TémanyitásTárgy: Re: Karácsonyi kaland - Gotham City   Karácsonyi kaland - Gotham City I_icon_minitimeSzomb. Jan. 08, 2011 11:30 am

Bisur:

A szán mint az állat, úgy megy, Néhány perc, és a távolban már jéghegyeket látsz, a sofőröd pedig előre mutat:

- Látod azt a pici fehér pöttyöt úgy ötszáz kilóméterre? Az már a Mikulás otthona!

Kurt és Glador:

A ti szánotok is rohadt gyors, még gyorsabb mit Bisuréké, így hamar beéritek őket.

Egy másik szán van mellettetek, egy hokimaszkos ember vezeti, és egy ninja utazik rajta. Másodpercek múlva megpillantanak titeket, és a "csomagtartóból" kiugrik egy másik hokimaszkos, aki átugrik a ti szánotokra. Nem néz ki erősnek, nem valószínű, hogy egyedül elbír a két hőssel.


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Karácsonyi kaland - Gotham City Empty
TémanyitásTárgy: Re: Karácsonyi kaland - Gotham City   Karácsonyi kaland - Gotham City I_icon_minitimeSzomb. Jan. 08, 2011 12:54 pm

Atya úr isten, még egy szán. Biztos ők a gonosztevők, akikről a manó beszélt. Már most meg kellene állítani őket, mielőtt elérnénk az északi sarkot. De mit tegyek? Mit tegyek? Itt már nincs fennhatóságom. Én csak Gothamban tevékenykedhetem. Hát végül is ha jobban belegondolok, és ha nem követek el gyilkosságot akkor nem lesz semmi baj.
Kihúzom a tokjából a fegyveremet, elhúzom a kibiztosító pecket, és célt keresek. A másik szánt vezető manót nem lőhetem, mert az negatív diszkrimináció lenne. Jönnének a esélyegyenlőségért harcolók, és megkérdeznék hogy miért egy kisebbséggel kezdte. Őt semmi képpen nem választhatom.
Akkor talán a maszkos fickókat. Őket sem mert akkor meg pozitív diszkriminációt követnék el, hogy miért egy magasabbal kezdtem. Ez sem a jó megoldás.
Hát már nem maradt más lehetőségem. A pisztolyomba becsúsztatom a robbanólövedékes tárat, ráfogom a rénszarvasokra, és elkezdem rángatni a ravaszt. Az állatvédőkkel még elbánok, mosolyodok el magamban.


Játékos szín: Crimson
Karácsonyi kaland - Gotham City 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Bisur
Kívülálló
Bisur

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2010. Nov. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : Hell!

Karácsonyi kaland - Gotham City Empty
TémanyitásTárgy: Re: Karácsonyi kaland - Gotham City   Karácsonyi kaland - Gotham City I_icon_minitimeSzomb. Jan. 08, 2011 1:14 pm

A szán iszonyat gyorsan indult el... először alig hittem a szememnek, de nagyapám megtanított, nyitottnak lenni. A muksó tájékoztat, hogy már látni a célpontot.
~ Persze egy fehér tájon egy kis fehér pontot.
Ekkor mellénk ér, egy másik, szán, amit egy manó vezet és két furcsa alak van rajta.
~ Biztos ők az erősí... -ekkor a csomag tartóból kiugrik egy pasas és át ugrik hozzájuk- Aha, ők a mikulás mentők.
Szinte még át sem ért a másik símaszkos, én a ruhámat aktiválom és szép nagy karmokat csinálok magamnak, miközben a másik szán felé ugrok. Meg próbálok, úgy ugrani, hogy azt higgyék célt tévesztettem és karmaimat a szán oldalába vájom és ezután lemászok az aljára. Így potyázok egészen amíg elérjük a célt. Majd amikor közeledünk a talajhoz leugrok. Ha esetleg rosszul sikerülne az ugrás és valami gixer beütne akkor felmászok a szánra és ott kezdem a csatát.
Vissza az elejére Go down
Glador
Bűnüldöző
Glador

Hozzászólások száma : 44
Join date : 2010. Nov. 28.
Age : 28

Karácsonyi kaland - Gotham City Empty
TémanyitásTárgy: Re: Karácsonyi kaland - Gotham City   Karácsonyi kaland - Gotham City I_icon_minitimeSzer. Jan. 12, 2011 7:01 pm

Szánunk úgy száguldott, akár a speedes puma, sőt annál is gyorsabban, így hamarosan beértünk egy másik szánt. Különös alakok ültek rajta, egy ninja és Jason, vagy valaki hasonló, a hokimaszkjából ítélve. Ők lehettek a gaztevők, legalábbis úgy sejtettem, s meglátásom beigazolódni látszott, mikor a másik szán platójáról még egy maszkos bohóc tűnt elő, aki át is ugrott a mi járművünkre. Első gondolatom az volt, hogy én meg a siklómra ugrok át, és egy plazma lövéssel rövidre zárom az ellenséges kommandó csapat szállítóját, de sajnos ehhez túl gyorsan repültünk, a röpdeszkával lemaradtam volna. Ezért más tervhez folyamodtam. Bal kezemmel megkapaszkodtam , a jobbot pedig kinyújtottam, s lábamat is megtámasztottam. Tervem az volt, hogy egyszerűen lelököm a szánról. Ám számolnom kellett azzal is, hogy megkapaszkodik a kezemben, ezért erre az esetre azt találtam ki, hogy lábamat a lehető legstabilabban kitámasztom, hogy aztán bal kézzel a kardot előrántva levághassam a támadó karját. Közben utasítom majd a siklót, hogy éppen csak annyira lebegjen a plató pereme fölé, hogy a menetszél ne sodorja le, de egy plazmalövést leadhasson a másik járműre. Ha nem találna, akkor egy sorozatot lövetek vele a géppuskákkal, majd visszaparancsolom a csomagtartó fedezékébe.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Karácsonyi kaland - Gotham City Empty
TémanyitásTárgy: Re: Karácsonyi kaland - Gotham City   Karácsonyi kaland - Gotham City I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Karácsonyi kaland - Gotham City
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alternatív világok helyszínei :: Egyéb alternatív világok helyszínei-
Ugrás: