Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Utcák, sikátorok - Page 6 296245150474wildcat..........Utcák, sikátorok - Page 6 Teenansrobindccomicssup..........Utcák, sikátorok - Page 6 Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Utcák, sikátorok - Page 6 39843828 Utcák, sikátorok - Page 6 79830643

 

 Utcák, sikátorok

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
SzerzőÜzenet
Hatred
Bűnüldöző
Hatred

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2010. Nov. 29.

Utcák, sikátorok - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 6 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 25, 2010 6:03 pm

Mikor végzek a gyerekkel pár bizonytalan és hátra megtett léptem vezet a falig. A jobb kezem a mellkasomra tapasztom és lélegzek ott hevesen. Kezdem szépen lassan szabályozni, hogy tisztuljon a fejem és végig gondolhassam.
- Nem ember volt, nem volt az, most már biztos, hogy... nem volt az. De én... meg akartam ölni, egy embert. De, de vétkes volt, megérdemelte. Jót tettem, meg érdemelte, a dolgom végeztem. Nyugalom... - Lassan megnyugszom, egy nagy levegővel egybe kötve húzom fel a maszkom, ahogy az ablakot nézem, majd elkezdem levenni, mikor úgy döntök, hogy elől megyek ki. De aztán amint a baba lába a kezemben van vissza húzom, nem törődök azzal a fura érzéssel, borsódzik a hátam, de most másra koncentrálok. Kirúgom az ajtót és még bentről dobom ki a testet.
- Uraim... Miben segíthetek önöknek? - Kérdem torzított mégis pimasz hangon? - Egyenesen a megkötözöttekre nézve, majd lehajolok egy pisztolyért, hogy tovább haladjak és azt az oldalam mellet tartva álljak meg a még eszméletüknél lévő csoportnál. Közben megpróbálom szemmel tartani a fekvőket is, nehogy valamelyik meglepjen. De mellette meg kéne tartanom a magabiztos jellegem a maffiózókkal szemben.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Utcák, sikátorok - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 6 I_icon_minitimeVas. Dec. 26, 2010 9:06 am

A tagok megkötözve rángatóznak, és remélik, hogy szabadulna, de a kötelek túl erősek. Majd megjelenik előttük Hatred, kinek kezében nyugszik a fegyver, amit felkapott a földről, de senki nem támad rá. Túlságosan is megjárták a maffiózók a macskanőkkel való találkozást, így csak nyöszörögve, és fájdalmak közepette óbégatnak. Egyik sem képes felállni. Majd Morino felhorkant.

-Engedj el kölyök! Azonnal!

Mondja, majd egyik társa nyugtatja őt.

-Nyugalom. Apám minden bizonnyal nem adott át semmit a hidegvérből. -ezzel Hatred felé fordul a férfi. - Ha megtennéd... hálásak lennénk. Jelenésünk lenne... -mondja. -... és beszédünk is önnel. De nem itt, és nem most. Jegyünk van a Vadmacska és a Kalapács mérkőzésre. Ha elengedne, esetleg ott mindent megbeszélhetnénk, és élvezhetnénk a mérkőzést is.

Mondja a férfi, aki feltűnően nyugodt, megkötözött társaival ellentétben.//Kérlek engedd el őket Smile
Folytatás: Gotham város :: Otisburg :: Knights Stadion//


Utcák, sikátorok - Page 6 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Hatred
Bűnüldöző
Hatred

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2010. Nov. 29.

Utcák, sikátorok - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 6 I_icon_minitimeVas. Dec. 26, 2010 11:51 pm

Kényelmesen megyek oda a megkötözött bandához, mikor Morino ordítozni kezd én csak nézem a maszkon keresztül ami közben a formákat váltogatja és elkezdem a torkom kaparni, ahogy felgyűjtök egy kis torhát. Felhatom egy kicsit a maszkom és úgy köpök egy turhásat, majd vissza hajolok a beszédpartneremre.
- Na ne mondja... - Ezzel benyúlok a kabátomba és egy mozdulattal kiszabadítom a foglyokat a késsel. Kicsit nézem a magukat szabadító bandát. Magamban örlődök, hogy miért is szabadítottam ki őket, és bár világos, hogy a félelemben tettem megpróbálom elhitetni magammal, hogy ez egy jó döntés volt. Hogy így esélyem van mélyebbre ásni, lehetőleg anélkül, hogy bekebeleznének és én is egy legyek közölük. A társuk, alárendeltjük a félelemben, hogy ha megpróbálok lecsapni akkor maga alá temet a túl erő és a határokat nem ismerő hatalom. Mikor feláll a banda akkor én is úgy teszek és elindulok kifele.
- Ne próbáljanak átverni... - Jegyzem meg a torzított hangon és a pisztollyal integetek viszlátot.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Utcák, sikátorok - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 6 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Utcák, sikátorok
Vissza az elejére 
6 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Gotham központ-
Ugrás: