Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Knights Stadion 296245150474wildcat..........Knights Stadion Teenansrobindccomicssup..........Knights Stadion Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Knights Stadion 39843828 Knights Stadion 79830643

 

 Knights Stadion

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Knights Stadion Empty
TémanyitásTárgy: Knights Stadion   Knights Stadion I_icon_minitimeVas. Dec. 26, 2010 8:37 am

Egy hatalmas stadion, az Amerikai foci, és a baseball rajongóinak, ahol a Gothami Lovagokat dicsőíthetik a szurkolók. Gyakran ad más eseményeknek is otthont a stadion, leginkább sporteseményeknek, de egyéb másnak is. A nézőtérre több ezren is beférnek, így ideális bármilyen nagyklétszámú rendezvényhez is.


Knights Stadion Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Knights Stadion Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion I_icon_minitimeVas. Dec. 26, 2010 8:54 am

Denevérakták: A veretlen

A mai nap egy jeles nap. Ugyan is a már rég visszavonult ex-bokszoló egy mérkőzésre még visszatért. Hatalmas rá az érdeklődés, és épp ezért a stadionban került megrendezésre. A szervezők rengeteg különféle programmal kecsegtetnek a jegyvásárlóknak, és nem csak kizárólag Ted Grant alias a Vadmacska és Hammond Herold a Kalapács mérkőzése az első számú célpont. Lesznek kiöregedett bokszolók által megvásárolható értéktárgyak, a fiatal újoncok autógrammot osztanak, és valaki egy sorsolás következménye képen eltölthet egy teljes órát magával a Vadmacskával egy elkülönített VIP teremben, ahol kiélheti rajongói vágyait vele kapcsolatban. Hatalmas a tömeg már a bejárat előtt, és pedig még 1 óra van kezdésig. Az érdeklődésre való tekintettel és a hatalmas stadion által nyújtott térnek köszönhetően, több óriáskivetítőt is elhelyeztek a stadionban, hogy mindenki jól láthassa a mérkőzést. Ekkora érdeklődést még semmi nem övezte az elmúlt 10 évben, mikor a Gothami Lovagok bejutottak a Playoff döntőjébe. Duncan, Genzo, Adam, Kurt, Hatred és Teo mind egy hosszú kígyózó sorban kötnek ki, hogy bejuthassanak a helyükre. Mindegyikőjük a tárcájának megfelelő helyet tudott vásárolni magának, ki közelebb, ki távolabb a ringtől. De egyenlőre még nem élvezhetik a székek által nyújtott kényelmet, és valószínűleg jó darabig nem is fogják, hisz legalább 100-an állnak előttük, és már vagy fél órája várnak a bejutásra. Mindenki alapos átkutatáson esik át a biztonsági őrök jóvoltából. Három igen szépen megtermett úriember figyel arra, hogy senki ne jusson be a stadionba, aki nem oda való, és hogy senki ne vigyen magával oylat, ami nem tolerálható. De csak egy kérdés van. Ez egy boksz meccs... igaz, nem egyszerű, de akkor is csak egy sportesemény. Még is igen nagy figyelmet fordítanak a biztonságra.

Knights Stadion 241kn

Knights Stadion Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Knights Stadion Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion I_icon_minitimeVas. Dec. 26, 2010 12:16 pm

Egy nagyon rövid busz út a Frost vállalat kihelyezett irodájától, megáll a három irodistákkal teli busz.

Jóval a meccs kezdése előtt érkeztünk, de már így is egy Amazonász folyó hosszúságú sorral kellett megküzdenünk. Már fél órája állunk, de a kedvünk nem lohadt egy kicsit sem, a várakozás csak fokozta az izgalmat, hogy láthassuk Vadmacskát, amint péppé veri Kalapácsot. Már csak pár méter választ el minket a bejárattól, mikor észreveszem a három kétajtós szekrényt, akik mindenkit végigtaperolnak.
~ Na most mi legyen, elég butáknak tűnnek, de nem kell sok ész hozzá hogy kiszúrják a felszerelésemet, a zakó alatt, és biztos hogy a fémérzékelős kapu felcsipog a táskámra. Csak egy megoldást találok. ~ Előszedem azt az egyáltalán nem kevés jegyet, és mikor sorra kerülünk megmondom a fickóknak, hogy mekkora csoporttal vagyunk. Ha mégsem engednek be egyszerre, akkor miután bement az utolsó kollégám is átnyújtom a jegyeken és én másik bejáratot keresek.
Ha találok egy elhagyatott szervízajtót, vagy csak dolgozóknak fenntartott bejáratot, amit kevésbé őriznek, ha őriznek egyáltalán akkor azon próbálok meg bejutni. Ha valaki meg akar állítani, megpróbálom megvesztegetni, 500 dollárral, ha így sem akkor visszafordulok, nem akarok feltűnést kelteni.
Ha nem találtam megfelelő ajtót, akkor felcsatolom a karmaimat, valami elhagyatott helyen, és a falmászással próbálkozok meg, keresek egy magasan lévő ablakot, amin bejuthatnék. Ha találok akkor azon próbálkozok, ha nem akkor megpróbálok teljesen felmászni a stadion tetejére, és onnan próbálok meg észrevétlenül leereszkedni. Ha egyik bejutási próbálkozásom sem sikerül, akkor ugyanúgy felmászok a stadion tetejére, és elrejtem a felszerelésemet itt, majd a kapun megyek be a jegyemmel, és utána amilyen gyorsan csak tudok visszamegyek a cuccomért, és visszaveszem.


Játékos szín: Crimson
Knights Stadion 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Knights Stadion Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion I_icon_minitimeVas. Dec. 26, 2010 8:02 pm

Másnaposan fetrengve egy motel szobában elhatároztam, hogy egész nap tv-t fogok nézni. Ám ezen elhatározásom hamar meghiúsult, amikor megláttam a közelgő boksz meccs hirdetését. Erre el kell nézni. No persze a szórakozáson kívül más miatt is érdemes ellátogatnom a mérkőzésre. Valószínűleg néhány caporegime is kinéz a meccsre, talán maga Falcone is ott lesz. Talán sikerül egy kis infót szerezni a maffiáról, és követni egy-két fickót, esetleg likvidálni is pár gengsztert. Leparkolom az Impalát, majd előkészítem a felszerelésem. Valszeg nagy figyelmet fordítanak a biztonságra, hisz a gothami elit nagy része kilátogat a mérkőzésre. Így fegyvert nem vihetek. Nem baj, elsősorban nem harcolni, hanem megfigyelni megyek. A nyakamba akasztom megbízható katonai távcsövemet. Mivel a hátsó sorok egyikébe szól a jegyem, így valszeg nem lesz gyanús. Magamhoz veszek néhány gombnak álcázott poloskát, valamint egy kis fülhallgatós rádiót, ami a poloskák frekvenciájára van beállítva. A zsebembe rakok pár nyomjelzőt (hűtőmágnesnek néznek ki), meg egy tollkamerát. Felveszek egy kalapot, és felhajtom a kabátom gallérját, hogy a zsaruk ne ismerjenek fel egyből. A nézőtérre vezető úton végig Falcone embereit keresem a tekintetemmel. Ha végre eljutok a helyemre, akkor a távcsövemmel végigpásztázom a néző teret, gengszterek után kutatva.
Vissza az elejére Go down
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2010. Aug. 03.
Age : 30
Tartózkodási hely : Pécel

Knights Stadion Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion I_icon_minitimeVas. Dec. 26, 2010 11:08 pm

Az évszázad boxmeccsét ki nem hagyhatom. Szerencsére sikerült összekuporgatnom annyit, hogy bejuthassak, bár a jegy olcsósága miatt nem legelöl fogok ülni. De bejutok, az hétszentség. A mérkőzésig már csak 1 óra van hátra, remélem addig lemegy a sor.

Az ördög nem alszik, ezt megtanultam a színházban történtek után. Azóta egy tapodtat sem mozdulok a cuccaim nélkül. Fegyvereimet hátitáskám zugába rejtettem, otthon kivágtam az alját, és újra összevartam. De előtte még jól kitömködtem, nehogy feltűnő legyen. Ha kérdezik, hogy miért ilyen nehéz, azt mondom, hogy gyári hibás. A maszkomat összehajtogattam sapka-szerűvé, bárki azt hiheti, hogy téli satyek. A marcona biztonsági őrök tuti nem kezdők, fontos, hogy ne tűnjek bizonytalannak.
Vissza az elejére Go down
Hatred
Bűnüldöző
Hatred

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2010. Nov. 29.

Knights Stadion Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion I_icon_minitimeHétf. Dec. 27, 2010 3:38 am

Már nem emésztem magam a bisztróban történtek miatt. Már azon jár az eszem, hogy a legjobbat hozzam ki a dologból. De túl magabiztosnak akartam látszani a múltkor és most információk szűkében állok a sor végére. Mint egykori szokás. Épp a felszerelésem veszem számba lehajtott fejjel, mikor hirtelen felkapom a fejem és kiállok a sorból. Engem ha minden igaz vár a gothami maffia. Nem mondták, hogy jutok be, de úgy gondolom egy próbát megér. Bár tisztelem a most fellépő Vadmacskát, de egyrészt most nem ezért vagyok itt, másrészt meg az ászok mindig később kezdenek. Magabiztosan indulok meg az őrök felé. Most kicsit hétköznapibb viseletben, egy a korombeliek által népszerűbb kabát fajtában vagyok. Bár nem épp a mai divatos, de a másik kabátomban gyanús lennék. Így állítok oda az őrökhöz. Komor arccal nézek fel az egyik robusztus alakra.
- Morinoék hívattak... - Ha jól sejtem a nagy felhajtás is a maffia miatt lehet, csak tudják, kit kell beengedni, ha ez nem jön be próbálkozhatok a jegypénztárnál, hogy ott van nekem egy jegy. Hiszen másképp, hogy találnának meg...
Vissza az elejére Go down
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Knights Stadion Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion I_icon_minitimeHétf. Dec. 27, 2010 11:49 am

Ez a nap sem lesz nyugis, én már látom! Az kizárt dolog, hogy leülök az első sorokba - oda szól a jegyem - és szépen, nyugodtan megnézhessem, ahogy Vadmacska letépi Kalapács golyóit. Nincs nekem akkora szerencsém. A sorban egészen hátul állok, keresem az ismerősöket. Jó lenne, ha bejutnék, mielőtt a meccs elkezdődik. Ma a bowie-késemet és a kardomat a szárnyaim alá rejtettem, amikor a motozás jön, vagy a fémdetektor, akkor összehúzom a repülőkéimet, és remélhetőleg nem fogja észlelni. Ha igen, akkor nem mutatom meg a tartlamát, elköszönök, és elmegyek a motoromhoz. Lerakom a kardot és a kést, felkapom a régi kabátom és kalapom, és újra beállok a sorba, bár így valószínűleg lemaradok a meccs elejéről!
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Knights Stadion Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion I_icon_minitimeKedd Dec. 28, 2010 1:25 pm

Kurt és kollégái kerülnek sorra elsőként. Mindegyikőjüket alaposan átkutatják a férfiak, és senki felett nem siklik át a figyelmük, így Kurt sejtheti, ha rá kerülne a sor, annak nem lenne jó vége, így kénytelen keresni egy másik bejáratot. Míg ő távozik, hogy körbe nézzen, addig Adam és Teo szinte egymás után kerülnek az őrök keze alá, akik azonnal kutakodni kezdenek. Mindkettőjükre egy-egy alak jut. Elsőként Adamnál szólal meg afémdetektor. De nem úgy történnek ezután az események, mint ahogy azt a férfi eltervezte. Az őr gúnyos mosolyra húzza száját, majd a rádióján beszól.

-Kapás van!

Hangzik el a mondat, mire pár ő pillanat múlva, néhány hasonlóan megtermett férfi lép Adam elé, közre fogják, és elvezetik őt. A férfiak szorítása Adam karján erős, és ha ellenkezne a közrefogott, érezné talán életével játszik, mivel az egyik oldalán álló alak nadrágjának övén megpillanthat egy fegyvert, ami minden bizonnyal nem csak az ő birtokában van, hanem a másik két társának is lapul valahol egy-egy, akik most az ex-katonát elvezetik. Mind ez idő alatt Teo ugyan így jár. Az őrök egyike felfedezi a fegyvereket, aki szintén jelez a rádióján, és a fiatal férfit is elvezettetik. A civil énjét viselő bűnüldöző is tapasztalhatja azt, amit Adam. A három őr, aki őt kíséri fegyverrel vannak ellátva. Tehát nem lenne okos dolog akcióba vetnie magát, bár ki tudja... talán mindkét fél részéről megkockáztatható lehet egy ilyen reagálás, de lehet balul ütne ki. Rajtuk áll, miként döntenek. Csak sodródnak az eseményekkel, vagy közbe avatkoznak.

A sor közben halad, és halad, így Hatred is sorra kerül, ahogy Duncan is. Mindkettőjük láthatta mi történt az imént, de talán a magányos, egyszemélyes hadseregnek minősülő egykori rendőrt más kötheti le ebben a pillanatban. Hisz míg őt átkutatják, hallhatja a mellette álló Hatred szavait, mi szerint Morinohoz van valamiféle köze. Duncan számára ismerős lehet a név, és a rendőrmúltjából emlékezhet a férfire, aki nem egyszer gyanús ügyletekbe került, és anno még a férfi nevében több rendőr is megvesztegetésre került. Talán Duncan sejtése beigazolódni látszik, és a Falcone család is képviselteti magát itt ma este.

-Mr. Morino, és társai már várják önt.

Hangzik el az őr szájából a mondat, mire Hatred egy első sorba szóló jeggyel gazdagodik, és nem túlzott figyelemmel történő átkutatás után tovább is engedik őt. Duncan számárak kicsit tovább tart az ellenőrzés, de őt is beengedik végűl, méghozzá úgy, hogy egyik felszerelését sem vették el. Csak pár pillanattal később lép be a stadionba, mint Hatred, így egész közel van egymáshoz a két férfi, és erre a tömeg is közrejátszik.

Mind e közben Kurt lassan a stadion egyik eldugottabb részére érkezik, ahol alig-alig lát embereket, de a tömeget ami a főbejáratnál van még innen is jól szemrevételezhető. Nem kell számára sok idő, mire talál egy ,,Takarító személyzet" felirattal ellátott ajtót. Ellenben az kulcsra van zárva. Viszont ha körbe néz a férfi, kicsit távolabb egy nőt pillanthat meg, aki maga előtt egy kocsit tol, tele ilyen-olyan fertőtlenítő szerekkel, seprűvel, felmosóval, és hasonló eszközökkel.

Genzo továbbra is a sorban áll, és arra vár, hogy bejuthasson...


Knights Stadion Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Knights Stadion Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion I_icon_minitimeKedd Dec. 28, 2010 2:21 pm

Már meg is van a bejutáshoz a kulcs. A takarítónőket az egész államban rosszul fizetik, nem hinném hogy ez a hely más lenne. Egyik lábamról a másikra támaszkodok és úgy várom be a nőt az ajtótól nem messze. Mikor már elég közel ér, előveszem a pénztárcámat, és látványosan kiveszek belőle egy százas bankót, amit precízen a kezembe hajtogatok. Majd:
- Elnézést hölgyem, lenne nekem egy elég nagy problémám, amit esetleg ön tudna orvosolni. - Ha felfigyelt rám, és talán válaszolt is rá valami érdeklődőt,így folytatom. -Tudja nagy Kalapács rajongó vagyok, és minden vágyam, hogy bejussak erre a meccsre. Esetleg tudna segíteni nekem, persze nem ingyen kérném. - Ezzel befejezve a mondandómat várom a válaszát.

Ha kinyitja nekem az ajtót, akkor két kézzel megfogom kezét, és úgy adom át neki a pénzt. Majd egy kis eligazítást kérek, hogyan is tudok leggyorsabban, és "biztonságosabban" eljutni a nézőtérre.

Ha többet kér akkor egy szemrebbenés nélkül átadom neki a kért összeget, és ugyanúgy cselekszek ahogy az előbb leírtam.

Ha nemleges választ ad, akkor megvárom míg bemegy, majd a lézercsőrrel szétvágom a zárszerkezetet, és úgy jutok be. Ezt követően megpróbálom megkeresni a nézőteret, és a legkisebb feltűnéssel eljutni odáig.

Ha valami oknál fogva az ajtó feltörés sem sikerül akkor az első terv alapján cselekszek.

Idézet :
Ha nem találtam megfelelő ajtót, akkor felcsatolom a karmaimat, valami elhagyatott helyen, és a falmászással próbálkozok meg, keresek egy magasan lévő ablakot, amin bejuthatnék. Ha találok akkor azon próbálkozok, ha nem akkor megpróbálok teljesen felmászni a stadion tetejére, és onnan próbálok meg észrevétlenül leereszkedni. Ha egyik bejutási próbálkozásom sem sikerül, akkor ugyanúgy felmászok a stadion tetejére, és elrejtem a felszerelésemet itt, majd a kapun megyek be a jegyemmel, és utána amilyen gyorsan csak tudok visszamegyek a cuccomért, és visszaveszem.Játékos szín: Crimson
Knights Stadion 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Knights Stadion Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion I_icon_minitimeKedd Dec. 28, 2010 3:32 pm

Sikeresen átjutottam a biztonságiakon. Hurrá! Na, már csak találnom kell pár maffiózót. Ahogy ezen gondolkodom, felfigyelek egy fickóra, aki épp arról beszél, hogy Morino már várja. Morino? Emlékeim szerint a maffia embere. Talán bejött a tippem. Elindulok a fickó után. Szerencsére elég nagy a tömeg, így észrevétlenül megközelíthetem. Előveszek egy poloskát meg egy nyomjelzőt. Ahogy közel érek, leeresztem a kezem, csípő magasságba. Mellé állok, majd megpróbálom elhelyezni a kabátzsebébe a nyomjelzőt és a poloskát. A lehallgatókészülék igen érzékeny berendezés, így kabátzsebben is lehet hallani a külvilág zajait. Persze ha leveszi és öt méternél távolabb kerül a kabáttól, már nem hallom az eseményeket. Remélem magánál fogja tartani. A tollkamerával készítek egy fényképet a fickó arcáról. Majd elindulok a helyemhez, és a távcsövemmel fürkészni kezdem a lelátót.
Vissza az elejére Go down
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2010. Aug. 03.
Age : 30
Tartózkodási hely : Pécel

Knights Stadion Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion I_icon_minitimeKedd Dec. 28, 2010 5:07 pm

Egy karnyújtásnyira vagyok a kaputól, de az utolsó pillanatban az egyik őr jelzi, hogy talált valamit. A fémdetektor jelzett, de nem csak nálam, hanem... Szikla? Én megismerem, ott volt a színházi eseménynél, még beszéltünk is. Nem baj, jobb, ha nem tud rólam, a nagy találkozást később ejtem meg.
Három őr hirtelen közrefog, és elkezdenek vezetni. Gondolom a "vallató", eligazító szobában akarnak "mélyebben" átkutatni. Tegyék csak, felkészültem az ilyen eseményekre. A legeszesebbnek címzem a mondanivalómat:
- Jelzett a fémdetektor? Uhh, gondolhattam volna, sajnos mindenhol beriaszt ez a szutykos táska. A piacon vettem elég olcsón. Gyárihibás, megszopatták az olcsó vásárlókat, és úgy dobták piacra, hogy egy bazi nagy vasdarab van az aljában. Ha gondolják kipakolom a táskám tartalmát itt, és most, úgyse találnak semmit!- utolsó mondatomat kicsit hangosabban mondom, hátha a tömeg felfigyel az őrökre. Ha nem találnak semmit, ők szégyenülnek meg, ezt nagyon jól tudhatják, ezért magabiztosan adom elő magam, hogy elhiggyék.
-Előnye, hogy legalább megáll egy helyben, és nem dől el!- mondom szinte már magamnak, és elejtem a táskámat, ami nagy puffanással érkezik a földre.
( Ha nem a kapu előtt vagyunk, hanem az eligazítóban, ugyanezt játszom el)
Vissza az elejére Go down
Hatred
Bűnüldöző
Hatred

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2010. Nov. 29.

Knights Stadion Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion I_icon_minitimeKedd Dec. 28, 2010 10:10 pm

Ahogy sejtetem...át veszem a jegyeket, majd zsebre dugom a kezem és lehajtott fejjel indulok meg a tömegbe. De mikor beérek felemelem a tekintetem, először gyermeki kíváncsiság vezérel, majd magamra próbálom erőltetni a profit és a helyez vizsgálni, hány sor, milyen távolságok vannak a színpadtól és a helyemet keresem. Felső testből fordulgatva haladok a tömegben, töröm magamnak az utat dinamikusan. nem szeretem ezt a hering módit. Határozottan megyek a társasághoz aki vár és egyszerűen leülök a helyemre, mintha mi se történt volna.
- Itt vagyok, beszélhetünk. -Jegyzem meg a színpadot méregetve, ha azelőtt nem is figyeltek fel rám, talán a kezdeményezésem fel kelti a figyelmüket. Felmérem az első sor komfortját és ahhoz mérten helyezkedem el továbbra is célirányosan előre nézve. Bár gondolom még mindig ugyanaz a meló, de a mai délutánt követően kíváncsi vagyok mit várhatnak tőlem egy falka macska nő ellen, aki egy rakat fegyverest vert el bőrruhába és ostorba. A fetisizmus címszó alá bőven beférne, mint példa.
Vissza az elejére Go down
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Knights Stadion Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion I_icon_minitimeSzer. Dec. 29, 2010 12:16 pm

Halad a sor! De az, hogy engem ez a három szemét kirángat onnan, és meggátolnak a nyomozásban, nekem kicsit sok. Két lehetőségem van: higgadtan várok, hogy megnézzem, hogy hová visznek, vagy most azonnal szétverem őket.

Az első lehetőség lenne a logikus, de az nem én lennék. Lehet, hogy elvisznek valami főnökükhöz, aki elintézi, hogy ne kerüljek be a stadionba, és akkor ugrott az egész terv. Nem!

A szárnyaimmal elengedem a kardomat, had essen le a földre. Ezután megpróbálom velük lecsapni azokat az őröket, akik fogva tartanak. Ha mindez sikerül, akkor a fegyveremért nyúlok, és az az őr felé szegetem, amelyiket nem tudtam lecsapni...
Vissza az elejére Go down
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Knights Stadion Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion I_icon_minitimePént. Dec. 31, 2010 11:38 am

//Hú emberek, észre se vettem, hogy ez már elkezdődött. Ha Kurt nem ír PM-et, hogy mi van velem, azóta sem írtam volna. Bocsi.//

Hatalmas sort kell kiállnom a bejutáshoz erre az izgalmasnak ígérkező bokszmeccsre. Nagyon komoly tömeg gyűlt ma össze, hála az égnek, hogy még jó időben megvettem a jegyemet, biztos hamar elkapkodta mindet a nép.

A meccsre Jason Harleyként érkezek, egy öltönyben, akárcsak arra az aukcióra. De az ott történt események is megerősítettek abban a döntésben, hogy nem árt, ha a jelmezem felkapom az öltöny alá. Mivel semmilyen fegyvert nem szoktam magamnál hordani, így nem félek a biztonságiaktól és a fémdetektortól. Maximum pár aprópénzt és a kulcsomat találhatja meg a detektor, de ez nem jelenthet problémát a bejutásnál.

Amint átjutottam a gorillákon (mert ennek szerintem semmi akadálya) igyekszem vonulni a tömeggel, és elfoglalni a helyemet, ha azonban valami gubanc adódna, nos, megpróbálok majd valamit, de nem tudom, milyen gubanc lehet.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Knights Stadion Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion I_icon_minitimePént. Dec. 31, 2010 1:32 pm

Kurt a megvesztegetés lehetőségével él, amire a takarítónő nem nagyon tud ellent mondani. A 100$ is ígéretesen hangzik számára, így nem akadékoskodik tovább, és azonnal elveszi a pénzt. Persze pár pillanatig vonakodott, de nem volt túl nagy harc a belső énjével. Gotham egy a megélhetést nehezen toleráló város, így a nő belemegy mind abba, amit Kurt kínál neki.

-Esetleg segíthetek...

Ezzel a nő belép a takarító személyzet számára fent tartott helységbe, ami nem nagyobb egy kisebb méretű szobánál. Úgy 10 négyzetméteres lehet maximum, tele a takarításhoz szükséges eszközökkel, és három kisebb szekrénnyel, amik közül az egyiket kinyitja a hölgy, majd Kurtre néz, aki láthat ott egy megfelelő munkaruhát, ami ráadásul még a méretéhez is illik, névjegykártyával együtt.

-Jacob ma nincs bent. Vegye fel az ő ruháját.... ahogy elnézem méretben jó lesz magára. De kérem ne keltsen feltűnést. Az állásomba kerülhet. Még a mérkőzés vége előtt jöjjön ki, mert ismét átkutatnak mindenkit, aki odabent volt.

Mondja kicsit idegesen a nő. Látszólag kicsit stresszel a fent álló helyzet miatt, és aggódik a lebukás veszélye miatt, de nem akadékoskodik. Elhagyja a helységet, ezzel a megvesztegetőjét magára hagyva, egy kulcscsomóval együtt, ami fel van bélyegezve, hogy mi mit nyit.

Ez idő alatt Teo és Adam elvezetésre kerülnek. Előbbi megjegyzésével egyik őr sem foglalkozik, csak tovább haladnak, és fapofával néznek előre. Mind ezek után láthatja Teo, hogy az előtte úgy 20 méterre haladó Adam és őrzői között mi alakul ki. Az ex-katona szárnyait megvillantva meglepi a három férfit, akik elvezették a stadion folyosójának egy pontjára (ahol távolabb vannak a sortól ami a bejárat előtt gyűrűzik), és mindannyiuk pár pillanatig csodálkozva néz. Egészen addig, míg nem kettő a földön találja magát Adam jóvoltából. A harmadik fegyveréért nyúl, de nem sikerül elővennie idejében, ugyan is egy kard pengéje ér nyakához. Az őrökön látni a félelmet. Minden bizonnyal ez nem csak a veszély helyzet miatt alakult ki, de amiatt is, hogy Adam nem egyszerű ember, hanem egy angyal képében néz vissza rájuk. Teo őrei közűl kettő azonnal fegyverét veszi elő, és oda siet a helyszínre, majd az angyalra szegezik a pisztolyokat.

-Dobja el a kardot!

Hallhatja a felhívást, és ez alatt Teo egymaga egy őr társaságában maradt, aki nehezen tudja levenni szemét Adamről, így nem túlzottan figyel a "foglyára", aki ez idő alatt lehetőséget kap némi akcióra. Hogy ezzt miként használja rajta áll.

Míg oda kint zajlik az élet, a stadionban szint úgy. Duncan meglehetősen könnyen, egy lehallgatót helyez el Hatred kabátjának zsebében, és így a férfi rajta tarthatja a szemét... fülét. Míg az ex-rendőr a fenti sorokban foglal helyet, és távcsövén keresztül figyel, addig Hatred a VIP részleg első sorainak kényelmét élvezheti, amit Duncan figyelemmel kísérhet és láthat hogy hova ül le a célpontja. Mivel Hatred és "társai" a ring egyik, másik oldalán ülnek, így a megfigyelőjükkel szemben helyezkednek el, aki mindent láthat és a lehallgatónak hála hallhat is. Talán túl könnyű is ez számára. A maffia vendégének szavai után Mario Falcone következik, akit Duncan azonnal felismerhet. A Falcone család egyik örököse, maga Falcone fia. Kalapban és komor ábrázattal üdvözli Hatredet.

Knights Stadion 1017827-mariofalcone


-Áh, hát megérkezett. Örülök. Azért itt még is csak kellemesebb beszélgetni nem de? Élvezhetjük az előadást, és a kiszolgálás is... -Mario int, és egy a ring körül járkáló mellényes férfi italt hoz neki tálcán, ahogy Hatrednek, és Morinonak is.- ...remek. Mielőtt az üzletre térnénk, mondja csak. Kinek szurkol az este?

Kérdi a férfi meglepően talán barátságosnak mondható módon, mire a Hatred számára a bisztróból már jól ismert szakállas férfi foglal helyet a társaságban. Duncan számára nem mond semmit a friss vendég arca.

A nézők pedig továbbra is érkeznek, és a stadion ülőhelyei kezdenek megtelni, így Genzo is bejut, aki minden gond nélkül jutott át az ellenőrző ponton. A tömeget leküzdve megtalálhatja helyét, amit elfoglalva már elkényelmesedhet. Aránylag jól láthatja a ringet, emellett pedig némileg a VIP részlegre is rálát, ahol több Gothami neves személyt vélhet felfedezni. Színészek, énekesek, és nagy vállalatok igazgatói. Még úgy fél óra lehet addig, hogy elkezdődjön a mérkőzés, és bár nincs csend, de Genzo eddig talán fenn álló nyugalmát egy afroamerikai férfi zavarja meg, aki igen lazán foglal helyet. Bár a stadionba nem illik cigarettázni, az ő szájába még is ott ül a dohány, aminek a füstje talán abnormális módon hömpölyög, és azt a bűnüldöző légterébe fújja.

-Ugye nem zavar, tesó? -kérdi a férfi eléggé félvállról oda lökve a szavait

Knights Stadion Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Knights Stadion Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion I_icon_minitimePént. Dec. 31, 2010 4:05 pm

Mielőtt még a takarítónő eltávozna, megkérdezem, hogy hogyan tudok bejutni a legkönnyebben és legfeltűnésmentesebb úton a stadionba. Ha nem tudja megmondani akkor, csak a legközelebbi bejáratot kérdezem meg, merre is van.

A nő távozása után, bemegyek a helységbe, és magamra zárom az ajtót. Levetkőzök és gyorsan átvedlek Jacob takarítóvá. Kerítek egy ugyanolyan vegyszeres kocsit, mint amit a "munkatársam" tolt, ha sikerül akkor oda rejtem a felszerelésemet/ruháimat, ha nem akkor csak a hátamra kapom egy rongyba tekerve. Mielőtt elindulnék, a zárat feltöröm, hogy nehogy bajba kerüljön. A kulcsot a zsebembe dugva, elindulok a mondott/feltételezett bejárathoz.

Ha sikerül bejutni az első WC-ben átvedlek, magammá, és megkeresem a helyemet Catherine mellett.


Játékos szín: Crimson
Knights Stadion 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2010. Aug. 03.
Age : 30
Tartózkodási hely : Pécel

Knights Stadion Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion I_icon_minitimePént. Dec. 31, 2010 4:55 pm

Szikla gondban van. Kettő megmattolt, a földön fekszik, míg a harmadikat éppen kardja hegyével fenyegeti Szikla. Eddig jó, de a mellettem bandukoló 3 őrrel nem számolt. Míg két kisérőm fegyverrel a kezében megrohamozza az Angyalszárnyút, addig a harmadik lefagy a meglepetéstől. Eljött az én időm: egy jól irányzott ütéssel megpróbálom arcon csapni a mellettem lévőt, és megszerezni a fegyverét. Ha ez sikerült, akkor vagy túszul ejtem, magamra vonva ezzel a másik kettő figyelmét, vagy célzott lövéseket adok le a fegyveresek lábaira.
Ha nem sikerül egy ütéssel meglepnem, akkor bevetek mindent: lábsöprés, gyomros, ágyékon rúgás, stb.
Vissza az elejére Go down
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Knights Stadion Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion I_icon_minitimeVas. Jan. 02, 2011 12:45 pm

Mint ahogy azt gondoltam, problémamentesen jutottam át az ellenőrzőponton, és egy kis tolakodás, meg párszori összenyomódás után elfoglalom a helyemet. Egész jó helyet sikerült kifogjak, jól látom a ringet, és még a VIP szektort is, ahol jópár helyi híresség és nagykutya üldögél a meccsre várva, de ez nem meglepő, hiszen igen rangos meccsnek nézünk elébe, ez felkelti a hírességek érdeklődését is. Még annyiból jó, hogy látom őket is, mert ilyenkor nem is lenne túlzottan meglepő, ha valaki támadást indítana valamelyik ismert személy ellen, főleg itt, Gothamben ez nem menne újdonságszámba. Ezt szerintem igen gyorsan kiszúrnám, és a segítségükre siethetnék.

Már csak alig fél óra van hátra és kezdődik a meccs. A közönség már nem bír magával, elég nagy a zaj körülöttem, de ez engem nem zavar, és megőrzöm a higgadtságomat amíg csak tudom. Én ide most meccset nézni jöttem, csak arra szeretnék koncentrálni, de azért nem kerülik el az apróságok sem a figyelmemet, hiszen bármikor lehet valami balhé, és akkor megint leveszem az öltönyt és előkerül Genzo. Ám egyelőre ennek semmi oka nem lenne. Azért a türelmemet próbára teszi egy fekete fickó, aki keményen füstöl mellettem, kapok a füstből én is egy adagot, miközben a stadionban tilos a dohányzás. Viszont ha ez őt nem zavarja, akkor engem sem, így amikor odavágja hozzám a kérdést, amire szerintem mindegy mit válaszolok, csak a fejemet rázom. Addig nem kezdek el balhézni, amíg nem muszáj. Most egy cigiző pasas mellettem nem fog kihozni a sodromból azzal, hogy felém fújja a füstöt. Ez még nem a világ vége.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Knights Stadion Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion I_icon_minitimeVas. Jan. 02, 2011 2:35 pm

Úgy látszik sikerrel jártam. Elindulok a helyem felé, majd megkeresem a megjelölt fickót a lelátón. Meg is van. Nézzük csak ki ül még mellette. Csak nem Mario Falcone? De bizony! A mai a szerencse napom. Egy vissza nem térő alkalom hogy csapást mérjek Falcone-ra. Alaposan meg kell szerveznem a merényletet. Most sajnálom, hogy nincs nálam stukker. Mindegy, fiatal még az este, bármi történhet. Mindenesetre szemmel tartom Falcone-t és társaságát.
Vissza az elejére Go down
Hatred
Bűnüldöző
Hatred

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2010. Nov. 29.

Knights Stadion Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion I_icon_minitimeVas. Jan. 02, 2011 9:19 pm

A beszélgető partnerem se az a kurjongatós fajta fajta. Komor hangjához képest meglepően barátságosak a szavai, amiket a színpadot bámulva hallgatom és csak utána fordulok hozzá egy kicsit, majd ismét vissza.
- Vadmacskát tisztelem, bár élő műsorát még nem láttam, nagy rajongója vagyok. Bár nem egyezik a stílusunk... Mondtam már, hogy nincs ínyemre ez a civilben találkozósdi? Meg, hogy ilyen kevés infót adtak át az emberei... Ha jól sejtem az ön emberei lehetnek. Na de ha már itt vagyok. Mondja mit akartak velem itt beszélni. - Kimért vagyok és hideg. A hangom sem remeg. Sokat készültem az ilyen helyzetekre. Vagyis nem igazán ezekre, de rémlem megteszi. Hiányzik a maszkom és a piti ügyek kényelme.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Knights Stadion Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion I_icon_minitimeHétf. Jan. 03, 2011 1:01 pm

Adam számára felpörögnek az események, és csak Teonak köszönheti a menekülést, aki jól irányzott ütésével földre küldi az őt őrző őrt, és a tőle szerzett fegyverrel lábon lövi a két alakot, akik az Angyal életére törnek. Így Adam számára csak egy valaki jelenthet fenyegetést végül, még Pedig Teo. Legalábbis jelenleg. A leadott két lövés hangja igaz, nem volt olyan nagy erejű, hála a bent zajongó tömegnek, és az idekint lévő beszélgetésektől, és örömujjongásoktól túlfűtött sorban várakozóknak. Adam és Teo által kiütött személyek kómás állapotban fekszenek a földön, míg a két lábon lótt illető fájdalmak között nyögnek, és az egyik a rádiója felé nyúl, ami övére van felerősítve. Talán nem lenne jó, ha riasztaná a biztonságiak mindegyikét... Közben pedig Adam még mindig sakkban tartja azt az őrt, kinek nyaka előtt egy penge pihen.

A stadion másik féltekén eközben Kurt magára marad, miután a takarító válaszol neki.

- A keleti-kapu melletti személyzeti bejárón feltűnés nélkül bejuthat. Most kevesen vannak arra.

Mondja, ezzel pedig Kurt nyugodtan összekészülhet. Találhat mindent, mai kellhet neki a takarítói titulus képen, a kocsitól kezdve, minden más eszközig. Ezek után pedig elindulhat a keleti-kapuhoz. Nem nehéz kitalálnia merre van, hisz a főbejárat felett ott állt nagy betűkkel: ,,Északi-Kapu". Így is tájékozódás után, megindulhat a személyzeti bejárathoz, ahová úgy 10 perc után megérkezhet. Igaza volt a nőnek, alig látni embert, csak el-elvétve, és senki nem kérdezősködik, és senki nem fog gyanút hogy Jacob, nem az a Jacob... Belépve a személyzeti bejárón, egy hosszú fehér folyosó fogadja Kurtöt, aminek a végén már látni a stadionba csődült tömeget, és a fényeket, na meg hallani a hangzavart is. Senki nincs a környéken még, így a férfi számára nyugodtak a körülmények.

Odabent Duncan továbbra is minden szót hall, ami Hatred és a maffiózók között zajlik.

-Mindig csak az üzlet. Persze az életben a pénz a mozgatórugó, így megértem magát, de nem tudna csak pár percre kikapcsolódni?

Mondja Mario Hatrednek, miközben a ringre néz, és figyeli a mindenki számára talán kellemes látványt nyújtó hölgyet, aki eléggé alúl öltözve lép be a szorítóba, és egy hatalmas táblát tart a kezében, amire az "1. menet" felirat van felvésve. Egyenlőre nem emeli a magasba. Őt követi egy bíró, mellényben, és ingben, csokornyakkendővel, miközben egy mikrofont tart a kezében. Mind ez idő alatt Mario Morino felé bök, aki zsebeiben kutakodni kezd, mire egy borítékot ad át Hatrednek. Ha a férfi bele néz, jó néhány 100 dollárost láthat benne. Ebben a pillanatban Pedig Mario folytatja amibe bele kezdett.

-Persze elsősorban nem a mérkőzés megtekintése miatt vagyunk itt. Igaz? -kérdi, mikor Hatredre tekint. -Ez az ön bére. A bisztróban történteket nem tudom mire vélni. Nem bízok magában teljes mértékig, de kénytelen vagyok, mert a sok bérgyilkos közül maga az egyik legjobb. Ha tényleg az, akinek mondja magát... Megoldás. A feladatáról pedig eleget tud. Keresse meg, és ölje meg a nőt.

Ezzel pedig Mario elhalkul, és a szorítóra néz. Mind ezek után Pedig Morino ragadja meg a szót.

-Tudod a Falcone család számít a segítségedre. Bár még nem végezte el a feladatot, mondhatni bele se kezdett, de még is valamiért bizalmat szavaztak neked úgy, hogy eléggé kétes az eredeted. Ezért ha bizonyítasz, ajánlatot teszünk neked. AZ érdekelne minket, hogy érdekelne-e a család befogadó lehetősége, kölyök.

Kérdi Morino mind végig eléggé feldúlt arccal. Látszik rajta, hogy ő maga nem tolerálja mind ezt, de az a bizonyos belső mag igen, így pedig az ő nézetei nem számítanak. Míg Hatred válaszára várnak, A szakállas alak feltűnően titokzatosan viselkedik, és Mario rá is kérdez.

-Minden rendben, Salorio?

-Persze.

Feleli visszafogottan. Majd pedig tekintete egyenesen a nézőtérre irányul, ahol a magasabb sorokban, tőle távol ülő Duncant szúrja ki, és a férfi megláthatja Salorio szemében a távcsövén át talán a halvány felismerés a szemében. De mind ezek ellenére Duncan számára a név és az arc is teljesen semmit mondó.

A nézőtér másik pontján viszont Genzo az, ki élvezné a mérkőzés kezdetét, ha végre talán elkezdődne. De hiába. Még van néhány perc, és láthatja, hogy a belépő vendégek száma egyre fogyatkozik, és az ülőhelyek is lassan teljesen megtelnek. Viszont ő még mindig a fekete afroamerikai férfi társaságát élvezheti. genzo fejcsóválása láttán, az alak szemében látszik, mintha nem itt lenne, és eltelik jó néhány másodperc, mire felfogja azt, hogy mit is válaszolt szomszédja.

-Jah... vágom. Okés tesó. Gondoltam azért megkérdezem... esetleg egy slukkot?

Kérdi a férfi, és Genzo felé nyújtja a cigit, aminek illatát most érezheti meg a férfi. Nem egyszerű dohány van a papírba csavarva. Volt a képen, talán érezheti is Genzo, hogy ez bizony fű. Talán annak tudható be az a tompa válasz, amit az alak adott az imént, és néhány másodperces fázis késés. Akár elfogadja a felkínált ,,slukkot" Genzo, akár nem, a férfi ismét megszólal.

-Tudod... imádom a bokszot. De nincs semmi, amit jobban imádnék a kocsiknál. Főleg a sajátomnál. Te hogy állsz ezzel? -kérdi barátságosan az alak.


Majd közben pedig mindenki számára elkezdődik a várva várt este. A bíró megragadja a mikrofont, és neki lát a felkonferálásnak, és köszöntésnek.

-Üdvözlök minden vendéget! Örömömre szolgál, hogy láthatom eme történelmi pillanatot, és remélem mindenki így érez! A ma esti mérkőzést, biztosíthatom önöknek, hogy soha, senki nem felejti el! A nagyágyúk vissza térnek utolsó, búcsú megvívásuk érdekében, és ezzel tisztelegnek egymás, a szakma, és a rajongóik előtt! -a nézőtéren többen izgatottan skandálni kezdik Vadmacska, vagy épp kalapács nevét. -Megtiszteltetés, hogy bemutathatom a bajnokokat! A piros sarokban: A 173 cm magas, 82 kilós többszörös bajnokot! Ted Graaaaant! A VADMACSKA!

A tömeg megőrül, és elképesztő fogattatásban részesűl a bokszoló, mikor a ringbe lép. Az egész stadion szinte egy emberként skandálja a nevét, és tapsol az érkezőnek.


Knights Stadion 1433643tedgrant

Knights Stadion Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Knights Stadion Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion I_icon_minitimeHétf. Jan. 03, 2011 1:42 pm

A kis kocsimat feltűnés nélkül tolom a folyosón, majd az egyik férfi mosdó előtt megállok. Kiteszem az elromlott táblát és bemegyek a táskámmal, megvárom míg mindenki elhagyja a WC-t. Gyorsan átvedlek az igazi valómmá, és kisétálok a mellékhelyiségből, mintha mise történt volna.
Meghallom, hogy a meccsig csak pár másodperc van hátra, és nem láttam Vadmacska belépőjét. Istenem milyen rajongó vagyok én, el sem kellett volna hoznom a felszerelésemet, az átokverte biztonsági intézkedések miatt lemaradok minden jó pillanatról.
Előkapom a jegyem a zsebemből, és a helyemre sietek, ha megtalálom, és nem jön közbe semmi. Bocsánatot kérek a többiektől a késésem miatt, leülök, és nézem a meccset.


Játékos szín: Crimson
Knights Stadion 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Knights Stadion Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion I_icon_minitimeHétf. Jan. 03, 2011 3:59 pm

Huhh, basszus, elbambultam! Két őr futott, felém, de egy másik csávó kiszedte őket. Akit eddig a kardommal fenyegettem, azt most megkerülöm, és halántékon csapom, hogy elájuljon. Remélem még idejében odaérek ahhoz, amelyik a rádióért nyúl. Ha igen, akkor orrbarúgom, hogy az is kifeküdjön. Ha nem érnék oda, akkor a bowie-késemet felé hajítóm.

Ezután bilincsek után kezdek kutakodni. Amennyi lesz, annyi embert blincselek meg. Ezután odasétálok a megmentőmhöz, és a kezemet nyújtom:

- Kösz, ember!

Segítenél elvonszolni őket valahova?
Vissza az elejére Go down
Hatred
Bűnüldöző
Hatred

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2010. Nov. 29.

Knights Stadion Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion I_icon_minitimeKedd Jan. 04, 2011 6:03 pm

Az első megjegyzésre nem válaszolok, nézem a ringet, csak a borítékra figyelek fel, amit szolidan át veszek és csak lepillantok ról, hogy gyorsan megszámoljam mennyi, miközben a hüvelyujjammal erőltetek egy kis távolságot a zöldhasúkra. félig fordulok a beszélgető társamra mikor a bisztrót említi.
- Ott az történt Mario, hogy a szaftos csülökre gyűlnek a veszett kutyák... Csak hagyni kell szellőzni, hogy megérezhessék a szagát. Bár azt hittem meggyőztem magukat azzal, hogy végeztem az imposztorral, innen meg igazán lényegtelen ki másol kit, nem fogom magukat győzködni. Felesleges. - Halkulok el, mikor ismét Mornioval kell tárgyalnom. Ez az alak nem szeret és azt az érzést kelti bennem, hogy tud valamit. De úgy tűnik a mutatványos trükk előnyömre vált a bárban, piszkosul nagyokat blöffölök, mikor csak egy párom van és egy egész család sejt ászokat az ujjaim között..
- Vegyük úgy, hogy belemegyek a játékba... miért is jó az nekem, ha kizárólagosan a maff...maguknak dolgozom? - Persze gondolom, hogy egy bérgyilkos számára ez eleve egy elég ízletes csont lenne hisz lehet még egy kamu bejelentett állást is kapok a biztos meló forrásból és a szervezet előtt hever a válasz... de kijátszhatom, majd még a "szabad eb a boldog eb" kártyámat. De kíváncsi vagyok szó szerint mit ajánl.
De közben elkezdődik a felkonferálása a mérkőző feleknek.~ Nocsak, azt hittem később kezdődik, majd...~Kíváncsian felemelem a fejem a szorítóra és a veteránt figyelem.
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Knights Stadion Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion I_icon_minitimeKedd Jan. 04, 2011 6:26 pm

Kitűnően működik a poloska, megérte az árát. A fickó, akit megjelöltem valami bérgyilkosféle. Egy nőt akarnak vele megöletni. Vajon ki lehet az? Meg kell mentenem, bár ki is az. Közben Morino megpróbálja beszervezni a családba a bérgyilkost. Valszeg ez a gyilkosság lesz a beavatása. Szép kis alak...
Közben a Salorionak nevezett pasas felém néz. Nem, nem felém, hanem egyenesen rám! Talán kiszúrt ebben a tömegben? Végül is ez a munkája. Fel kell készülnöm, hogy esetleg rám küldenek pár gengsztert. Óvatosnak kell lennem. Az ifjabb Falconet valszeg nem tudom ma megcsípni. A bérgyilkossal kell foglalkoznom. Mikor megérkezik a Vadmacska, ráirányítom a távcsövet, mint aki a meccset nézi, talán még megtéveszthetem Saloriot.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Knights Stadion Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Knights Stadion
Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Otisburg-
Ugrás: