| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
|
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében.
A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár! |
|
| Utcák, sikátorok | |
|
+5Genzo Sheodon Adam Stamford Michael White Batman 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Szomb. Dec. 18, 2010 5:04 pm | |
| Hatredet talpa alatt ropog a nem rég lehullott hó, amit még alig torzítanak lábnyomok és a szél is csak épp hogy végigsüvít a környéken. Az emberek nem nagyon figyelnek fel az alakra, talán a csuklya miatt, ami elrejti maszkját, de talán szerencsésnek mondható, hogy így van és nem köszönhet túl nagy figyelmet külsejének. Hamar látni már a távolból is jól látható fényt, amit a bisztró áraszt. Túlragyogja az utcalámpákat, amik közvetlen közel vannak a fiatal detektívhez. Ám mielőtt a Bisztróhoz érne, egy-egy árnyat vélhet felfedezni, amik sebesen suhannak el a magasban. Mintha emberi formákat mutattak volna, de túl kecsesek voltak ahhoz... vagy még sem? Minden esetre a jelenség után mintha még nagyobb csend köszöntene be mint eddig. Pedig nem nagyon jellemző ez Gothamre. Hatred pedig időközben már Troy Fénye elé érkezett, ahol beszélgetések hangja szűrődik ki, amik teljesen kulturált hangnemben folynak. Legalábbis innen kintről úgy hangzik... | |
| | | Hatred Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 41 Join date : 2010. Nov. 29.
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Szomb. Dec. 18, 2010 6:16 pm | |
| Mintha csak a szél fújna a város mocskával együtt haladok az utcán. Könnyed léptekkel, ki ki tekingetve a csuklya alól. Minden olyan, mint szokott lenni, csak a szokásos sötétség. De azt is megtörik az árnyak amik a tetőkön közlekednek. De most nem miattuk vagyok itt, nem is zavartatom magam velük. Csak pár gondolat foszlány száguld végig a fejeben. Arról, hogy kik is lehetnek, de mind merő feltételezés, egy pillanat szüleménye. Inkább a fénnyel foglalkozom. Szinte bántja a szemem, ahogy a járdáról egy pillanatra feljebb emelem, majd mintha csak nézelődnék a lépkedés közben betekintek a lebujba és mintha mise történt volna tovább lépdelek, hogy a következő sikátorba befordulhassak. Pár másodperc szünet, néhány lélegzet vétel, a profizmus álcája már meg van, de nem vagyok én annyira jó, mint amilyennek látszódnom kell a siker érdekében. De már keresem is a bejáratokat vagy a tetőre jutás módjait. | |
| | | Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Vas. Dec. 19, 2010 11:07 am | |
| A bisztró egy lakóépület aljában húzódik meg, így tűzlétrát találhat a detektív, ám az csak a sok emeletes épület tetejére visz fel, ahonnan nem lehet bejutni a helyre. Ellenben a bejárat a bisztróba már megmutatkozik, pontosan úgy, ahogy az emlékekben él. Az ajtó körül fény füzér van körbe futtatva, így is jelezve a hely itt létét. Ám a bejárat előtt egy magas, szépen megnőtt férfi áll, aki csak fél szemmel néz az érkezőre, és elfintorodva fordul el tőle. Látni, hogy az illető kabátja alatt ott húzódik egy fegyver, és sugárzik is az alakról, hogy használja ha szükségét érzi. | |
| | | Hatred Bűnüldöző
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Vas. Dec. 19, 2010 3:02 pm | |
| Amint felmértem a helyzetet a sikátorba hátra kell, hogy forduljak, meg nézem mennyien vannak az utcán és latolgatom, hogy mekkora feltűnés lehet megengedett, mielőtt nagyon kiszúrnának és ezzel ellehetetlenítenék a küldetés diszkrét kivitelezését. Nem mintha túl sok esélyem lenne ha kicsődíteném a népeket. De most terep szemlén vagyok, érdemes lenne bejutni. De hátsó bejáratot nem láttam. Így feltételezhető, hogy a dolgozók is a fő bejáraton mennek be. Jobb híján a kukák felé veszem az utat és elkezdek valami szatyrot keresni, hogy aztán abba csomagolom a kabátom és a maszkom. Felgyűröm a pulóver ujjait, bár így kicsit hűvös van, nem tervezem, hogy sokáig így maradok. Elindulok a kidobó felé, megjátszva, hogy az utcáról jönnék, az-az úgy ugrok ki és folytatom a lépteket, mikor nem a felém lévő oldalra figyel. Még kicsit hátra nyalom a hajam. Majd teljes természetességgel sétálok oda az ajtóhoz, hogy egy komoly arccal biccentsek köszönés kép a nagynak és lépjek be a bárba. | |
| | | Batman Admin
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Hétf. Dec. 20, 2010 10:52 am | |
| Hatred civil énje kicsit kétségekkel árasztja el az ajtó előtt ácsorgó őrt, és eléggé gyanakvó, és szúrós szemmel nézi őt, ahogy bemegy a bisztróba, de nem állítja meg. AMint a fiatal férfi belép a helységbe, egy szokványos bisztró külseje tárul elé, semmivel nem tér el a többitől, amit esetleg már látott. Nem különbözik se külsőleg, se belsőleg. Székek, asztalok, bárpult, és egy kisebb terem, ahol biliárdasztal, illetve néhány szerencsejátékgép áll. Ám a vendégkör egyes tagjai kicsit gyanúsak, talán túlzottan is. Pontosabban inkább sablon mintára épültek. A maffiatagokat ábrázoló filmekből ismert külsővel rendelkezik néhány alak. Nagy fekete ballonkabát, kalap, zakó, vastagkeretes sztk szemüveg, néhol szivarozó idős alakok, és a legtöbbjüknek hátra fésült haj. Egy pillanatra mintha megállna a levegő, mikor megérkezik a terembe az új vendég, és úgy érezheti, hogy minden tekintet rá szegeződik, de aztán folytatódik tovább a beszélgetés, igazán kulturáltan. Rá nézésre és az akcentusok hallatán van itt orosz, görög, olasz, európai, és latin is. De nem nagyon engedi a környezet a túl sokáig tartó bámészkodást Hatrednek, hiszen valaki megszólítja.
-Kérlek, gyere az asztalunkhoz!
Mondja akcentus nélkül a férfi, aki legalább egy fél fejjel magasabb a fiatalnál, és eléggé erősen megragadja anank válát. | |
| | | Hatred Bűnüldöző
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Hétf. Dec. 20, 2010 12:20 pm | |
| Ahogy azt terveztem a maga biztos léptek szolgálnak a belépőmként. Bent meg a fényes alatt színes ez a világ, mintha a családok nagy találkozóján lennék és valamiért ez a gondolat egyszerre tölt egy büszkeséggel és félelemmel. De ezt nem igazán mutatom, csak egyet rezdül az arcom ahogy végig nézek mindenkin és ha valaki ekkor rám néz akkor bólintok neki köszönés képp, egy kicsit szaggatott mozdulattal. Érzem, hogy az eddigi piszkálásából a vízfelszínnek eljutottam oda, hogy könyékig vagyok benne és a nagy halakat pöckölgetem. De nem tudom milyen nagyok és mekkorát harapnak. Már indulnék az öltöző vagy szolgálati szoba vagy akármi felé, mikor hirtelen leszólítanak. Magamban hirtelen oda kapnám a fejem, de a hideg vérem még velem van és csak emelt fővel fordulok az fickó irányában, a kezeim hátra csapom összekulcsolva, pár lépést teszek az asztalhoz, az előre omló tincseket vissza fújom egy könnyed mozdulattal és a férfihoz hajolok. - Uram, uraim, miben segíthetek önöknek? - Észbe kapva még végig viszem a tekintetem mindenkin, éreztetni próbálom a rutinom és magabiztosságom, minden egyes mozdulattal és rezzenéstelen várom, hogy mit mondanak. | |
| | | Batman Admin
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Hétf. Dec. 20, 2010 1:34 pm | |
| -Már vártuk. Mondták, hogy fiatal lesz, de nem gondoltuk volna, hogy ennyire.
Mondja a férfi, ki vállon ragadta Hatredet, és leülteti őt. A 3 fős társaság csak elmosolyodik, mikor említésre kerül, a ,,... miben segíthetek ...." részlet, majd az egyik férfi megszólal aki kissé elkényelmesedve üldögél.
-Tehetségéről hallottunk egyet, s mást de értse meg, hogy szükségünk volt a találkozóra. Óvatosnak kell lennünk, és nem hibázhatunk, mert a családok felborulnak, és talán egymásnak esnek. Ezt ugye pedig senki nem szeretné. Van elég bajunk a nélkül is. -mondja a férfi, majd a kezét nyújtja Hatred irányába. -Üdvözlöm! A nevem Franko Olinazzo!
Majd vissza ül a helyére, akár viszonozták kézfogását, akár nem. Őt követően pedig a Hatredet idevezető férfi ragadja meg a szót.
-Tájékoztattak a feladatról? Vagy csak Morinohoz méltóan ködösen regélte el a megbízást?
Apró félmosollyal kérdi a szakállas férfi, aki az eddig némán ülő harmadik fél felé tekint, ki kicsit morogva dörmög orra alatt az elhangzottak után. Minden bizonnyal ő lenne Morino. De ami talán már egészen biztos Hatred számára az az, hogy itt valami félreértés lehet, és összetéveszthették valakivel... | |
| | | Hatred Bűnüldöző
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Hétf. Dec. 20, 2010 2:15 pm | |
| A könyékig egy enyhe kis kifejezés volt a mostani helyzetre, rossz helyen matatok és ha nem jól keverem a lapokat nyakig leszek a szarban. Nagyjából megpróbálom a válaszaim a vélt alakhoz igazítani. Valami bérenc helyett vagyok most itt. - Viszont tapasztalt... - Válaszolok gyorsan a fiatalságom célzó megjegyzésre, majd leülök, ahogy azt sugallják is nekem. Közben vázolják az esetet. Szűkítve ezzel a dolgot, bár csak egy kicsit. Több esélyes egyenlőre a dolog, mostani információk alapján talán lehetek bérgyilkos, kém vagy csak egy ügyes szabotőr. A férfi bemutatkozik, de nem tudhatom, hogy mennyit tudnak "rólam" kénytelen vagyok a legvalószínűbbet alakítani. Fel állok és viszonozom a gesztust, miközben a férfi szemébe nézek mélyen, jelentőség teljesen. - Örülök a találkozásnak Mr. Olinazzo, remélem megértik, ha én nem mondok nevet, diszkréten kell kezelnem az ilyen eseteket és ezek csak bonyolítják... - Remélem csak, hogy ez megfelel nekik, vissza ülök a helyemre és onnan nézek végig a bandán sejtelmesen. - Hívjanak csak, a Megoldásnak... - Jegyzem meg halkan, majd ismét a beszélő félre szegezem a tekintetem, miközben hátra dőlök és kényelmesen elhelyezkedek a székben. - Csak annyit tudok, hogy ez egy ínyemre való feladat lesz... De kíváncsian várom a részleteket, hogy elkezdhessem a munkámat... - Én is viszonozom a félmosolyt, miközben a fejemben csak úgy szikráznak a fogas kerekek, próbálom tartani a szerepet, amiről oly kevés információm van. De legalább tudom, hogy egy megbízható profi vagyok a magam szakmájában. Ha eddig nem lettem gyanús mindjárt kiderül, hogy mi is lesz az. | |
| | | Batman Admin
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Hétf. Dec. 20, 2010 2:27 pm | |
| A név hiányára kicsit összenéznek a jelen lévők, de ennek ellenére nem szólnak hozzá. Így mikor Hatred várja a tényleges ismertetést, Morino kicsit előrébb dől, és egy aktát dob a férfi elé. Az akta fedelén egy fénykép nyugszik, egy jelmezes nőről.
Hatred minden bizonnyal már látott, és hallott erről a nőről, vagy csak azokról, akik hasonló jelmezbe bújva lopnak város szerte, és a maffia egyik nagy fenyegetése. Pár pillanatig hallgat mindenki, majd pedig Morino bele kezd az ismertetésbe.
-A feladata egyszerű. Kiiktatni ezt a nőt, végezni vele minél gyorsabban, és a hulláját elhozni. Ha olyan profi mint mondják, minden bizonnyal nem lesz vele problémája. Tudnia kell, nem csak maga vadászik rá, hanem még jó pár bérgyilkos, detektív, és a rendőrség is szemez a hölggyel. Viszont a mi családunknak ártott a legtöbbet, és mr. Falcone hálás ha segítenek neki. Remélem nem kell részleteznem. Nem maga az egyetlen akit felbéreltet erre a feladatra, így nem feltétlen és garantált a jutalom.
Ezzel elhallgat a férfi, és vissza dől a székébe. Hatred az aktában több mindent olvashat a nőről. Majd pár pillanatnyi szünet után várakozó tekintettel néznek a fiatalra, hogy vajon mit felel mind erre. | |
| | | Hatred Bűnüldöző
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Hétf. Dec. 20, 2010 3:34 pm | |
| Nagyon sínen vagyunk úgy érzem, vágom szépen továbbra is a póker arcot és ahogy elveszti a lendületét a mappa én már húzom is tovább, hogy igazán biztató képet fessek, a nagyérdemű előtt. Fél szemmel hallgatom a magyarázatot, közben átfutom az aktát. ~Nem kell rájátszanom, hogy nem tudok róluk semmit, hisz ha elég jó vagyok csak tudhattam már egyet és mást. Bár a vezetőjükről nem tudtam ennyi mindent az igaz. Van itt azért pár értékes információ...Most úgy reagálok, ahogy egy zsoldos tenné, egy fiatal magabiztos, profi zsoldos... Vagyis...~ Lassan becsukom az aktát és vissza teszem az asztalra, még memorizálok pár részletet, ami eddig nem volt meg, miközben bólogatok, majd elkezdem. - Akkor még két kérdésem lenne: különleges kívánság van-e és akkor pontosan mi is a fizetségem? - Remélem, így cselekedne az a bizonyos. Aki mellesleg most eléggé befűthetne nekem egy megjelenéssel. De ha minden frankón megy két legyet üthetek. Felszámolok egy tolvaj bandát és mélyebbre áshatok Falcone családjának kertében. | |
| | | Batman Admin
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Hétf. Dec. 20, 2010 4:09 pm | |
| Hatred kérdésére a szakállas férfi szólal meg aki mind eddig még mindig nem mutatkozott be.
-Öld meg, nem kell semmi más. Öld meg és gondolom említeni sem kell, hogy mr. Falcone nevét elfelejted. A fizetségedről pedig akkor tárgyalunk, ha végeztél. Minek ilyenekkel terhelni téged.
Mondja a férfi, majd pedig int egy alaknak, aki 4 pohár wiskeyvel érkezik meg az asztalhoz, amit letesz a jelenlévők elé, köztük Hatred elé is.
-Remélem a nagykorúságot azért átlépted.
Mosolyogva mondja az alak, majd pedig a bejáratnál és egyben kijáratnál kisebb szóváltásra lehet figyelmes mindenki. Egy feltűnően fiatal, talán maximum 10 éves gyermek próbál bejutni de arcát nem látni, amit az őr nem díjaz. Egyre nagyobb a szóváltás, míg nem az őr könnyedén felkapja a gyereket, és kiteszi a szűrét. De pár pillanattal később az alak holtan esik be a bisztró ajtaján nyakában egy késsel, és feldúltan követi őt az imént látott igen fiatal gyerek.
-Nem kedvelem az úton állókat. -mondja a sebhelyekkel tarkított kis srác, két hatalmas konyhakéssel a kezében. -Na ki is volt aki felbérelte őfelségemet!? | |
| | | Hatred Bűnüldöző
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Hétf. Dec. 20, 2010 4:31 pm | |
| Elég furcsa banda, de inkább nem kotnyeleskedem, úgy veszem, hogy gyakorlatban így szokott ez náluk menni és ezzel lerendezem magamban. - Világos... - Jegyzem még meg röviden, majd a whiskeyre nézek. Ránézésre jó minőségű, felemelem a poharat és az illata is erre vall. Gondolom nem szúrják itt ki a vezetők szemét valami olcsó löttyel. - Nem mintha számítana... - Mosolyodom el, ahogy kicsit megmozgatom a poharat körkörösen, hogy a benne lévő nedű is úgy tegyen. De nem iszok bele, hirtelen zajra nézek ki fél szemmel. - Azt hittem megbízható hely ez a találkánkra... Nem szemrehányásként, de csak én érzem erősnek, hogy egy tíz éves gyerek most rúgta magukra az ajtót? - Csak egy pillantásra néztem rá a srácra, majd végig a társaságon, hogy tovább forgassam a felszolgált italt, amíg nem érzem szükségét nem öblítem le vele a torkon, ki tudja még, hogy alakul a napom. | |
| | | Batman Admin
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Hétf. Dec. 20, 2010 4:48 pm | |
| Hatred nem zavartatva magát figyelheti a jelenetet, és szavaira nem kap választ, csupán egy kissé feldúlt tekintetet, majd a szakállas illető, illetve Franko elhagyja az asztalt és a helyszínre siet. Morino marad mind össze Hatred társaságában, aki egy pillanatra sem veszi le a férfiről a szemét. E közben a gyerek, kinek kezéhez máris egy gyilkosság vére tapad, várja a választ, mire többen ráfogják a fegyvert, és mind ezek után egy jól öltözött erősen hátra simított hajú alak lép ki, kin látszik masszív testalkata.
-Ugyan már! Ez csak egy gyerek. El azokkal a pisztolyokkal. -mondja az illető erős orosz akcentussal, és lehajol a fiatalhoz. - Menny innen fiam. Nesze! -pöccint egy 25 centeset a kis srácnak az alak, mire az mozdulatlanul figyeli, ahogy az érme a földre esik.
-25?! 25 tetves cent??!! -rivall fel a gyermek, és a konyhakést az orosz nyakába döfi, aki vért hörögve próbál fájdalmak között ordítani mind hiába. Míg nem össze esik. -Ki a franc hivatott ide?!
Kérdi, és a tagok többsége ismét a betolakodóra fogja a fegyverét, de még sem húzzák meg a ravaszt. Ez az egész jelenet bizar lehet, és kiderül belőle, hogy ez a bisztró igen érdekes alakokat vonz ide. A napló nem hiába őrzi ezt a helyet, és úgy fest Hatred is valaminek a közepébe csöppent.
-Utoljára kérdezem! Ki a jó büdös franc hívott erre a lepratelepre, a jó édes anyámat?!! -szitkozódva toporzékol a gyilkos, ami nem kicsit nevetséges látvány talán, és teljesen szürreális az egész, mire az a személy lép előre, ki Hatredet leültette.
-Maga lenne... ? -kérdi döbbenten, és tekintete hátra siklik Hatred irányába, mire Morino fegyvert ránt a vele szembe ülőre és nyugodt, kimért hangon szólal meg.
-Na dalolj madárka! | |
| | | Hatred Bűnüldöző
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Hétf. Dec. 20, 2010 5:49 pm | |
| Ahogy felállnak tudom, hogy tényleg komolyan veszik az estetet és ahogy említették, a bérenc fiatal. Kire mondanák ezt, ha nem rá. Kezd meleg lenni a helyzet. Csak az a forma marad vele aki a mappát adta a többiek távoznak. Túl gyanús lennék, ha nem nézném a jelenetet, szóval én is oda fordulok. Tágul a pupillám és szorul a fogásom a szék karfáján. Már tudom, hogy hibát követtem el és felötlik egy ötlet a távozásra... De akkor már késő. Nagyot nyelek, mikor rám fogják a fegyvert és utána fordulok vissza az alakra. - Nem az enyém a gyerek, mégis mire kíváncsi Morino? - Próbálok erős maradni. De ehhez most mázli kell. Tudom, hogy itt más már nem is igazán segíthet. Ha nincs más kénytelen leszek bedobni a középkori módszert és párbajra hívni az eredeti megbízottat. Bár nem tudom, milyen esélyeim vannak ellene. | |
| | | Batman Admin
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Kedd Dec. 21, 2010 11:10 am | |
| Morino rezzenéstelen arccal hallgatja a választ, és látszik, hogy nincs jó kedvébe, nem igazán veszi fel a poént. A fegyvert nem ereszti le, és csak figyel, majd hallani a szakállas szavait, aki közelebb lép Hatred felé.
-Darázsfészek közepén állsz fiam, okosan válaszolj!
Mondja a férfi, miközben a kis fiú kihúzza az orosz nyakából a kését, és letöri annak zakójában, egyre beljebb és beljebb kezd el lépkedni a bisztróban. A fegyveresek többsége pedig Hatred irányába fordul, és ő kerül a figyelem középpontjába. A férfinak okosan kell kevernie a lapjait ha még élve akar kikeveredni a helységből. Az eredeti bérgyilkos pedig még mindig válaszra vár, amit Morino ad meg neki, de az idő alatt nem veszi le tekintetét egy pillanatra sem Hatredről.
-Úgy néz ki van egy imposztorod kis srác!
Szól hátra, mire a gyerek felbőszülten lépdel a középpontba került asztalhoz.
-Imposztor?! IMPOSZTOR?! Engem másol valaki?!!!
Kel ki magából, és Morino csak rá bök Hatredre, hogy ő lenne az aki, mire a fiú csak kegyetlen mosolyra húzza sebhelyekkel teli arcát, és a kését erősen megmarkolja, majd pedig a felmászik az asztalra. Mintha csak egyet mászna, annyira megszenved vele, és néhány tag a háttérben halk kuncogásba kezd. Mire felküzdi magát, a kését Hatred felé irányítja, és morogni kezd.
-Szerzői jogok védik a nevemet, pisás! Szóval csak okosan.
| |
| | | Hatred Bűnüldöző
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Kedd Dec. 21, 2010 2:07 pm | |
| Fintorogva hallgatom az ellenfelem, ahogy megpróbál fölém magasodni limitált magasságával. Próbálom felmérni a helyzetet és ahogy elnézem a gyereket és a "közönséget", a nagy érdeműnek műsor kell. Végig sandítok az egész bandán, jelezve, hogy nem tetszik a kétségük személyemmel kapcsolatban. A bal lábamat rátámasztom a jobbra és így a lent maradottal tolom hátra magam székestül, majd megint leteszem a lábam, kicsit elindulok előre dőlve és így szökkenek fel a székemre, aminek utána a háttámlájára támasztom a lábam, hogy arra helyezzem a súlyt és azzal szépen hátradőljek, közben a szatyromból kikapom a kabátot, hisz a felszerelésem nagy része abban van és mellesleg ez a mozdulat sor talán elég profizmusról és magabiztosságról árulkodhat az egybegyűlteknek. Ha minden jól meg leérkezéskor már rajtam a kabát és benyúlva alá kezembe kerülhet a kés. - Le akarod játszani, "törpeszuper"? - Kérdem kekeckedően, ahogy magam elé tartom védekező állásban a kést. Biztosítom a helyzetem, szilárdan állok be, hogy nehezen lehessen kibillenteni az egyensúlyomból. Ha támad akkor kis kitéréssel próbálkozok, hogy biztos szögből eltaszíthassam a kis srácot. | |
| | | Batman Admin
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Kedd Dec. 21, 2010 6:11 pm | |
| Senki nem hamarkodik el semmit, hisz nem akarnak felesleges vérfürdőt az itt összegyűltek, de az biztos, hogy a bisztróból ezen a ponton senki nem mehet ki, és senki nem mehet be. AZ őrt néhányan behúzzák, majd pedig az ajtót bezárják, és igaz, a legtöbb jelenlévő a maffia embere, még is vannak itt civilek, akik kétségbeesett arcukról lehet felismerni. De nem túlzottan foglalkoznak vele az itt összegyűlt családok, inkább csak a két fiatal közti szóváltás az, ami érdekli őket. Amint Hatred lényegében kihívja a gyereket, többen elmosolyodnak, de a társaság java rezzenéstelenül figyel. Köztük Morino is, aki még mindig nem ereszti le fegyverét. Az az igazság, hogy látni néhány alakon, köztük a szakállas illetőn is, hogy nem tudják hova tenni a jelenetet, és nem tudják igazán eldönteni ki-kicsoda.
-Csak okosan! ... okosan... szeretik ezt a szót erre felé, igaz? -kérdi a sebhelyes arcú gyerek, majd folytatja. -A kihívást elfogadom pisás, és azt mondom... Párbajra Fel!
Ezzel visítva vesz egy lendületet a kisember az asztalról, és rávetné magát Hatredre, aki ügyesen tér ki előle, de egy kisebb karcolás még így is eléri a férfi bal karját. Igaz, mind össze a kabátja kapott egy szép vágást, de testi épsége nem sérült. A kisember talajt fog, és alig ér Hatred dereka fölé a mérete. A maffiózók kicsit elkezdenek hátrébb lépni, de nem a rémültség miatt, csupán a két harcoló fél számára akarnak egy kis helyet biztosítani. Senki nem szól bele, de mind ezt csak valószínűleg a tanácstalanságuknak köszönhető.
-Na gyere pisás, gyere!
Hívja a sebhelyes gyermek Hatredet, miközben lassan elindul felé, és ha csak nem kezdeményezi a rohamot ellenfele, akkor a fiú neki ront Hatred férfiasságának a két konyhakéssel.
| |
| | | Hatred Bűnüldöző
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Kedd Dec. 21, 2010 6:31 pm | |
| Kicsit belassulni érzem az időt, ahogy a kicsi nekem esik. A kitérés bejön, de nem tudom a földre taszítani, a következő mondatát fel sem veszem, megvárom ahogy ő támad. Ha könnyű székek vannak akkor egy lépést hátrálok és megragadom az egyiket, hogy azzal csapjam meg, miközben hátrébb lépek, ha viszont kényelmes nagy székek akkor az asztal felé ugrok vetődve és érkezés közben betámasztom a bal kezemmel az egyik whiskys poharat amiben még van és azt indítom a gyerek képébe, hogy utána az asztal másik felén guruljak le. Akármelyik lesz kivitelezhető gyorsan körbe nézek egy pillanatra, hogy felmérjem a környezetet, megtudjam mit használhatok fel fegyverként, vagy segítve a védekezést. Nem vagyok azoknak a bolondoknak a tagja akik lebecsülték ezt a kis srácot. Sőt valószínű ebben rejtezhet ereje. Nem szabad lebecsülni senkit, bár legalább el kéne játszanom, de most inkább kiismerem a technikáját. A legközelebbi rohamjánál pedig oldalra gurulok, hogy elővehessem hátulról a pajszert és azzal csűrjem fejbe, így maradva távol a késeitől és mivel az egyiket az őr nyakából szedték ki jogosan várhatom, hogy azokat képes pontosan dobni, így arra is várok és készülök a kitérésre. | |
| | | Batman Admin
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Kedd Dec. 21, 2010 6:41 pm | |
| A széket Hatred könnyen felkaphatja, és egy legyintéssel eltalálja a kisembert, aki néhány métert esik hátra, majd összekuporodva a földön nyöszörögni kezd. Ez idő alatt az imposztor felmérheti mi is veszi őt körbe. Több kerek asztal, maik ránézésre nem tűnnek túl súlyosnak, némelyiken pohár, benne ilyen-olyan tartalommal, és üvegek. Továbbá pár szék, és semmi egyéb más, amit használhatna a férfi, mivel a jelenlévő maffiózók körbe álltak, és nem engedik távozni egyik felet sem, míg nem jutnak dűlőre azzal kapcsolatban, hogy itt ki kicsoda. A nyöszörgő gyerek összeszedi magát, és látni, hogy kicsit könnyektől ázott szemeit megtörli, majd toporzékolva, és hisztizve kezdi rugdosni a földet.
-Csúnya! Mocskos! Anyuuuuu! Árggghhhh! Most meghalsz... -suttogja utolsó szavait és ismét neki indul.
Két késést erősen szorítva indul meg, és Hatred lábára készül szúrni. | |
| | | Hatred Bűnüldöző
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Szer. Dec. 22, 2010 7:16 pm | |
| Minden egyszerre fut át az agyamon a lehetőségek kitérésre és a támadások hárítására. Egy kicsit kizökkent a toporzékolás, furcsa még nekem az ilyen magaviselet, legalábbis ilyen helyzetekben. Hiszen láttam már sok rossz gyereket, de ez egy egészen más tészta. Érzem belőle a gonoszt, az aurát ami annyira jellemzi Gothamot, az átható bűze árad minden porcikájából. Hirtelen elfog az érzés, mintha magával a kis Gothammal küzdenék, vele nézek szembe. De én a várost megváltoztatni akarom és nem elpusztítani. Bár talán egyszer nem lesz lehetőségem a változtatásra, ahogy a kis gyereket se lesz valószínű elég legyőznöm, el kell pusztítanom. Elsöpörni a föld felszínéről, mert a sötétség benne elementális és világos számomra, hogy kezelni sem szándékában, sem módjában nem áll. Mikor megindul felém hirtelen lesz részben félelmetes, miközben megmarad a kép ami egy kisgyereket fest előttem... véres konyhakésekkel. Mély levegőt veszek és lassan fújom ki ahogy megindul, a végén hajolok kicsit le és behajlítom a kezeim az asztal felett mielőtt ismét kicsapom őket a poharakat a gyerek felé zúdítva, hogy utána egyből a táblája alá nyúljak és annál fogva indítsam meg a földtől épp annyira, hogy takarjon engem a gyerek elől mikor eléri a csúcspontját és a gyereken landoljon, miközben én a lefelé ívelés előtt megindulok még egy nagy levegő után, amit a lépéseim közben fújok ki, erősen koncentrálva a lehetséges opciókra. Megpróbálom felvenni az asztal ívét és azzal ugrani a célpont felett, ez által takarásba maradva talán a gyerek előtt, ezzel talán egy pillanatra összezavarva a gyereket, hogy mielőtt észre venné hova lettem hátulról üthessem le a pajszerrel, egy rövid neki futás után, hogy annak a lendületét adjam bele egy tarkó találatba. | |
| | | Batman Admin
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Csüt. Dec. 23, 2010 10:15 am | |
| A párharc kezd egyre inkább a tetőpontra érni, és kiélesedni Hatred, és a gyilkos apróság között, de mielőtt végbe menne az utolsó fejezet a bisztró ajtaját valaki berúgja. Úgy néz ki ez az este a különös találkozópontok estéje, mikor megmutatkozik a kissé agresszív indulatok képviselője. Egy gyönyörű testalkatú nő, ki fekete szorosan a bőrére simuló ruhát visel.
Csábos tekintettel néz végig, majd mögötte egy újabb és egy újabb macskanő jelenik meg. A maffiózók figyelme immáron az újonnan érkezett trióra irányul.
-MEGÖLNI! Mindet!
Ordítja az egyik alak, majd tüzet nyitnak a tagok, de hogy miként is alakúl a dolog, azt Hatred a tömeg miatt nem igazán láthatja. Minden esetre folyamatosan lőnek a maffiózók, és már nem igazán figyel senki rá, és a gyerekre, aki már meg is kapta a tarkó találatot, és ezzel ismét a földön köt ki. | |
| | | Hatred Bűnüldöző
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Csüt. Dec. 23, 2010 1:25 pm | |
| Szabályozom a légzésem, meg vagyok lepődve, egyre nehezebb hidegvérűnek maradni, nem szoktam meg én még az ekkora káoszt éles helyzetekben. Egy ilyen erejű ütésnek ráadás nagyobb nyomát vártam volna a falon. ~Emberrel küzdöttem egyáltalán? ~Nem tudok hirtelen dönteni a felől, hogy mi is lenne a helyes reakció a mostani helyzetre. Egy kisebb csapat, a célpontom seregéből, vagy akár ő is itt lehet. De amíg tűz alá vannak véve botorság lenne támadnom, ha egyáltalán kéne ilyet csinálnom. A káosz nagy az ellenfelem földön van, az én maszkom meg a kabátba. De most nem kéne felvenni. Ebben a pillanatban az arcomat a maffiával tudják össze hozni, úgy meg a maffia mellett Hatreddel... A pajszert a helyére teszem a kabátban, miközben körül nézek a kés is a helyére kerül. Majd pár lépéssel hátrálok a tömegbe, hogy eltűnjek. Nem esek kétségbe, figyelek és úgy keresek egy fedezéket, ahonnan végig nézhetem az eseményeket. Nem lenne okos kereszttűzben harcolni. Már el is kezdhetek gondolkozni mit mondom, ha kérdezősködni kezdenek. | |
| | | Batman Admin
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Pént. Dec. 24, 2010 12:54 pm | |
| Hatred meghúzódik a tömeget elkerülve, akik most nem figyelnek a férfira, és annak alacsony méreteket verdeső ellenfele sem vele van elfoglalva. A bisztró WC helysége talán az a menedék, amire most támaszkodhat a búlydosó. Ahonnan úgy ahogy figyelemmel tudja követni az események sorát, a kulcs lyukon/ ajtó résen át. + nőt láthat, akik közül az egyik a maffia által mutatott képre hasonlít, és mindegyikük félelmetes ügyességről, és atlétikus mozgásról tesz tanú bizonyságot. A falon futnak, lendülnek, szökelnek, és egy fegyver lövedéke sem találja el őket, ám az ő kezükben nyugvó ostor, annál több alakot sért meg, és küld a földre. 3 nő pár perc alatt több tucat férfivel végez, és néhányan menekülőre is fogják. Alig néhány (10-15) tag marad, többek között Morino, és a szakállas férfi. De a "filmet" megszakítja valami. A WCben nem csak Hatred van. Lihegésre figyelhet fel a férfi a háta mögül, ami kissé hörgéssel párosul. Majd mielőtt megfordulna, egy hang csendül fel...
-PISÁS!
Majd Hatred csak a felé repülő a magasból lecsapó kis srácra figyelhet fel, aki az el nem maradható konyhakéssel készül nyakon szúrni kiszemeltjét a levegőben. | |
| | | Hatred Bűnüldöző
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Szomb. Dec. 25, 2010 1:38 am | |
| Óvatosan támaszkodok a résnyire kinyitott ajtó szélének és úgy nézem a kint zajló eseményeket, még mindig latolgatom, hogy mi is a helyes következő lépés,mikor "felcsendül" a vészjósló, mégis ismerős zihálás. ~ Mi a...? ~ Nincs idő a hogyanon gondolkozni. Csak egy rögtönzött kitéréssel indítok. Felső testből kihajolok és lépek másfelet oldalra, hogy a srác lábát ragadhassam meg először egy kézzel, hogy elkezdhessem ívesen ráfordítani az egyik mosdóra, miközben a másik kezemmel is ráfogok. Csak kis helyváltoztatás végzek a terv szerint, miközben befordulok a gyerekkel és mintha egy tárgy lenne a végével vagyis ez esetben a fejével a kerámiát próbálom szilánkosra törni, illetve a kis srác fejét, ami ezek után nem is tudom miből lehet. Ezután csak egy másodpercre elfordulok, hogy berúgjam a wc ajtót és utána a kagylóba hajítom a gyereket, hogy pár lépéssel később elegánsan mélyre nyomjam a fejét. Most még nem is gondolkozom a tetteimen, csak teszem őket egymás után, hajt az adrenalin és az életben maradási ösztön. | |
| | | Batman Admin
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Szomb. Dec. 25, 2010 10:15 am | |
| Hatrednek eddig sem volt túl nagy ellenfél a kisember, talán csak azért okozhat neki némi fejtörést mert meglehetősen szívós az alak. De csak eddig. Amint a férfi megragadja támadója lábát, a feje találkozik a mosdóval, és már nem is igényel több mozdulatsort a harc. A gyerek feje szilánkokra törik. De nem a vér, vagy a szervei torzítják a padlót, hanem a nagy semmi. Mind össze a porcelándarabkák, és a kisember élettelenül fekszik a földön, széttört fejjel. Akár egy porcelán baba... de hisz most az is. Nem mozdul, olyan mint egy egyszerű játék. A párharc véget ért Hatred javára.
Ha a férfi ismét kiles az ajtórésen, már csak annyit láthat, hogy Morino és szakállas társa néhány másik maffiózóval együtt összekötözve állnak a bisztró egyik gerendája köré. Majd a macskanők egyike, ki a fényképről lehet ismerős előre lép, és megszólal.
-Falcone lesz a következő, és ha a többi család is beadta neki a derekát, és ránk kezd el vadászni, akkor legyen... indulhat a vadászidény.
Mondja a nő, majd pedig távoznak a helységből, ahol már nem maradt más csak jelentős mennyiségű férfi,akik összeverve fekszenek a padlón, és néhányan megkötözve a gerendánál. Hatreden múlik hogyan tovább, de minden esetre most felfigyelhet valamire a WCben. Egy kisebb ablak, amin észrevétlenül megléphet, bár eléggé szűkösen fog rajta kiférni, de ki férhet rajta. Viszont míg ide bent van, egyre nyomasztóbb, és elkeserítőbb érzés keríti hatalmában, amit tisztán kivehet, hogy a törött fejű "porcelánbabából" árad... mintha valami különös, nem is e világi jelenséget tapasztalna Hatred. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok | |
| |
| | | | Utcák, sikátorok | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |