Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Utcák, sikátorok - Page 3 296245150474wildcat..........Utcák, sikátorok - Page 3 Teenansrobindccomicssup..........Utcák, sikátorok - Page 3 Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Utcák, sikátorok - Page 3 39843828 Utcák, sikátorok - Page 3 79830643

 

 Utcák, sikátorok

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
SzerzőÜzenet
Sheodon
Bűnüldöző
Sheodon

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2010. Jul. 10.

Utcák, sikátorok - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Aug. 16, 2010 7:21 pm

- A Tolvajok Fejedelmének felkutatásához több ember kell, ugyanis nem tudni pontosan, hogy kik is ezek, illetve hány fős a csoport. Javaslom, egy, vagy max. 2 ember keresse föl az alvilági fazont, míg a többiek látogassák meg a Tolvajok Fejedelmét. Az azonban kérdéses, hogy ki, vagyis kik hova mennek. Ebben csak javaslatokat tudnék tenni, de a végleges döntés úgyis közös lesz - mondtam a többieknek, majd válaszoltam arra, hogy miért is lenne rossz ötlet, ha csapatra bomlanánk.

- A Tolvajok Fejedelme valószínűleg így is követett már el bűntényeket, a módszereikből ítélve már hosszú ideje fennállhatnak, túlságosan is profik. Ha nem cselekszünk időben, még több bűntettet fognak véghezvinni, és még aljasabb tetteket fognak véghezvinni. Most forró nyomon vagyunk, ezt ki kell használni és időben kell lépnünk. - mondtam, a bemutatkozást kihagyva. A nevemet már elmondtam, sőt, az is lehet, hogy egyesek számára a kosztümöm is ismerős. Egyéb dolgokat meg amúgy sem árulnék el.
Vissza az elejére Go down
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Utcák, sikátorok - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Aug. 16, 2010 7:41 pm

Szerencsésen átértünk egy másik tetőre, ahol már nem vagyunk szem előtt. Itt nyugodtan megbeszélhetjük a további teendőket. Az aktákból megtudunk pár fontosabb információt, majd a katonánk felszólal, és azt javasolja, hogy együtt menjünk intézkedni. Én is ezen gondolkodtam, hogy így lenne a legjobb, mert együtt többmindenre vagyunk képesek, mint külön-külön. Vegyük példának a pár percel ezelőtti menekülésünket a rendőrök elől. Együtt, egymást segítve könnyebben kikecmeregtünk a GCPD kezei közül. Miközben ezen gondolkozok, a kardos bemutatkozik, megtudjuk, hogy Sárkány a neve, és ő is az együttmaradás mellett dönt. A képességeiről nem tudunk meg többet, mint amit levonhattunk az előbbi bunyóból, ezt még egyelőre titokban tartja. Ezek után egyikünk szembeszáll a tömeggel, ő ugyanis amellett döntött, hogy váljunk 1-2 fős csapatokra. Nem mutatkozott be, talán titkol előlünk valamit. Lehet, hogy ő is a rossz oldalon áll, talán a Tolvajok fejedelme csapat segítője, azért akarja, hogy szétváljunk, mert úgy könnyebb minket legyőzni. Mindenesetre jó lesz figyelni rá. Én is elkezdem a mondókámat.
- Szerintem is együtt kellene maradnunk, ahogy azt Szikla és Sárkány mondja. Együttes erővel többre mehetünk, az előbbi szökés is nehezebb lett volna egyedül sokunknak. A nevemet azt hiszem, már tudjátok, és a képességeim is feltérképezhettétek már a harc vagy a menekülés közben. Ha együtt maradunk, akkor el kell döntenünk, hogy hova megyünk, hol kezdjük az akciót, nem tudunk több helyen lenni egyszerre. De előbb még az is el kell dőljön, hogy együtt megyünk egyáltalán, vagy feloszlunk csapatokra, mint ahogy azt te mondtad.
mutatok a titokzatos figurára. REmélem mielőbb dűlőre jutunk, minél gyorsabban cselekszünk, annál jobb.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Utcák, sikátorok - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 3 I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 8:02 am

A többség döntött, így a csapat együtt marad, bár ez nem zárja ki azt a tényt, hogy valaki leváljon tőlük és ezzel a saját útjára induljon. Ám a következő kérdés, hogy a discoban kutakodjon a brigád, vagy a sötétben tapogatózva a macskákat keresik meg. Batman leírásából kiderül, hogy mind a kettő úti cél Gotham Keleti oldalán foglal állást. Így akár nem kizárt, hogy két legyet üssenek egy csapásra.

Az időjárás közben nem csendesül, talán inkább csak erősödik a zuhogó eső és a már egyre gyakoribb villámlás. Viszont egy nagyobb égdörrenés után a csapat egy távolabbi tetőn mintha emberi alakot szúrna ki, fekete ruhában, és köpenyben két szobor között. Nem nagyon rejtegeti magát, talán nincs is szándékában.

Utcák, sikátorok - Page 3 Batman-681_www.kepfeltoltes.hu_

Majd leveti magát a mélybe, köpenye szét nyílik akár egy szárny... egy denevér szárny, és át "repül" a társasághoz. Batman az.


-Nem szokásom csapatban dolgozni. De szükségem van rátok.

Hangzik el tőle a még mindig komoly, és egyben komor hangon.Utcák, sikátorok - Page 3 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!


A hozzászólást Batman összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 18, 2010 7:16 am-kor.
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Utcák, sikátorok - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 3 I_icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 9:49 pm

Szavaztunk, tehát együtt maradunk. Már csak abban kell megegyeznünk, hogy merre tovább.
Az eső tovább esik. Szeretek esőben lenni, valahogy mindig megnyugtatott. A legjobban azt szeretem, mikor csurom vizes a hajam, de erre most nincs lehetőség, nem vehetem le a maszkom. Kissé félek, hogy megfázom, ezért összehúzom a dzsekim.
Egy égdörrenés után ismerős, baljós alak jelenik meg pár szobornál, majd csatlakozik hozzánk: ez a Denevér.
-Nem szokásom csapatban dolgozni. De szükségem van rátok. - mondja Batman.
Mit mondjak, marha jó pofa, akárki is ez. Simán otthagyott minket minden magyarázat nélkül, most meg megjelenik, mert "szüksége van ránk". Hüm... asszem rám ragadt Szikla stílusa.
- Részemről oké - mondom széttárva karomat. - De előtte: Mi a fene ez az egész? És Te most jófiú vagy? Ha igen, miért happoltad el előlünk a csajt?
Fura egy ilyen alakkal így beszélni, lehet megbolondultam? Mindegy, asszem más kérdés nem foglalkoztatott, most hirtelen ezek jutottak eszembe. Remélem választ kapunk mindre, illetve ha kihagytam valamit, akkor a többiek még beleszólnak.
Vissza az elejére Go down
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

Utcák, sikátorok - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Aug. 18, 2010 8:43 am

//Elnézést, hogy nem írtam, de az elmúlt napokban elég rossz állapotba voltam, biztos összeettem valamit, mert a gyomrommal volt bajom.//

Az aktát szépen végigolvassa, majd oda dobja valamelyik jelmezesnek, hogy az is olvassa el. Két gonosztevőt és egy szervezetet akarnak megnézni. Ebben az egészben pedig ő is benne van, Manipulator, akinek feltett szándéka, hogy az összes hőst kiirtsa Gothamből. De csak kitalálja majd, hogy hogyan kovácsol magának előnyt ebből a helyzetből. A többiek szépen bemutatkoznak és Manipulator sem kerülheti el ezt, de csak azért sem fog a saját álnevén bemutatkozni. Az egyenlő lenne egy halálos ítélettel, ha nem is most, majd később.
- Szólítsatok Kalaposnak. Amúgy meg semmi különleges képességem nincs. -mondja haláli nyugalommal. - Szerintem páran menjünk a diszkóba, a többiek meg mehetnek a macskákhoz, vagy hova.

Ezután feltűnik két szobor között az a bizonyos Batman. A bőregér egy szép kis mutatvánnyal odaszáll a gyűlést tartó hősökhöz és ahhoz az egy gonoszhoz, akiről mindenki azt hiszi jó fiú. Viszont, majd szidhatják egymást amikor egész Gothamat uralni fogja. Ezután a fickó teljes lelki békével kijelenti, hogy szüksége van a társaságra. Manipulator szépen odaáll a fickóval szembe, had lássa a szemét miközben beszélnek.
- Már elnézést Denevér úr. Arra nem gondolt, hogy az előbb esetleg nekünk is szükségünk lett volna magára? De csak azért, hogy megmutassam mi az a jó modor én nem fogom megtagadni a segítségem, pedig legszívesebben azt tenném. -mondja komolyan és enyhe haraggal a hangjában, miközben végig a férfi szemébe néz.
Vissza az elejére Go down
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Utcák, sikátorok - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Aug. 18, 2010 9:51 am

Végül abban maradtunk, hogy együtt megyünk akciózni, viszont azt is leszögeztük, hogy ha valaki nagyon magánakciózni akar, megteheti. Az aktákból kiderült, hogy mindkét helyszin a Keleti oldalon van, tehát üthetünk két legyet is egy csapásra. Miközben még tárgyaljuk a dolgokat, egy sötét alak jelenik meg az esőben két szobor között.
-Stílusos belépő, de ki lehet ez?
Teszem fel a kérdést, amire hamarosan a választ is megkapom. Ez nem más, mint Batman, aki adta nekünk az aktát, aztán eltűnt a macskával együtt. A segítségünket kéri, azt mondja szüksége van ránk. Sárkány rátapint a lényegre a kérdésével, miszerint Batman jófiú vagy sem, illetve ha kellünk neki, akkor miért hagyott ott minket az előbb, és miért vitte el a csajt. Ez számomra is rejtély. Ezek után az időközben bemutatkozását is megejtő Kalapos szólal fel. Kicsit felemeli a hangját, denevért akar ijeszteni.
- Csatlakozom az előttem szólókhoz Batman, rám is számíthatsz, bár én sem értem mi folyik itt, de ki akarom deríteni, ezért nem maradok ki a buliból.
Az az érzésem, érdekes esténk lesz a továbbiakban is, főleg ezzel a Batmannel. És én még azt hittem, hogy elnézek az aukcióra, legeltetem a szememet aztán hazamegyek és a tv előtt elalszok szépen. Na, ez a hajó már elúszott, itt akciózni kell, ami szintén nincs ellenemre.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
Sheodon
Bűnüldöző
Sheodon

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2010. Jul. 10.

Utcák, sikátorok - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Aug. 18, 2010 11:36 am

- Francba, ezek ostobák. Ha együtt maradunk, annak rengeteg hátulütője lesz. Egyrészt könnyű célpontokká fogunk válni, másrészt több ideig fog tartani, míg rendesen elvégezzük a feladatunkat. Persze ki vagyok én, hogy megszabjam, hogy mit csináljanak? De egy rossz húzás, és kiszállok ebből a rögtönzött bagázsból - gondolkodtam magamban, amikor megjelent a denevérruhás alak, és közölte velünk, hogy bár nem örül neki, de velünk kell dolgoznia.

- Rám is számíthatsz, ahogyan a többiekre is. De ez a formáció csak ideiglenes, ahogy végre, én el is tűnök, de ez szerintem természetes - mondtam nekik, miközben vártam a reakcióikat. - Van valami terved, Batman? Gondolom ha nem lenne, akkor nem mondtad volna azt, hogy "szükségem van rátok".
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Utcák, sikátorok - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Aug. 18, 2010 1:19 pm

//Mindenkit kérnék, hogy egyértelműen válasszon, hogy ki tart Batmannal, és ki megy az utcákat átfésülni. Az arány nekem mind egy.//

A csapat tagjai mind Batmannek szegezik a kérdéseket, aki szelektíven válogat magában, hogy mire is válaszol. A sértő, élcelődő megjegyzéseket figyelmen kívül hagyja, és nem is érdeklik. Ez látszik rajta. Sokkalta inkább a feladatra koncentrál.

-A jó oldalon állok.

Mondja megint csak nem túl bő szavúan, majd pedig némi felvilágosítást ad a jelenlévők mindegyikének.

-A Tolvajok Fejedelme ráér. Tetteik nem annyira vészesek, mint Frederick Johnsoné lesz hamarosan, ha nem állítjuk meg. Egyedül képtelen vagyok idejében felkutatni a teljes Keleti oldalt, és így a macskák rejtekét sem lelem meg. A nő, akivel távoztam, nem kér a segítségünkből, de nem engedhetek meg egy leszámolást Gothamben.

Ekkor elhallgat, majd végig néz mindenkin.

-Figyeltelek titeket. Az, hogy a tolvajok után tapogatóztok, értelmetlen. Meg kell találni Johnsont, és akkor megvannak a macskák is. De ahhoz Wilson Tarbucklesen keresztül vezet az út. Viszont nem szabad az utcákat figyelem nélkül hagyni. Muszáj két csoportra válni. Különben kicsúszhat minden a kezünkből.

Ezen a ponton minden szó nélkül a mélybe veti magát, majd a már látott kábel tőr ki egy pisztolyra emlékeztető szerkezetből és azzal leng az épületek között, egyenesen a Babylon disco irányába...

//Batman féle csapat, Folytatás: Gotham város :: Keleti oldal :: Babylon Disco


-The Painter és Duncan-

Lopez az éjszakai életet élvezheti Gotham utcáin, mikor is dulakodásra figyelhet fel az egyik sikátorban. Talán senki nem menne oda, de valami más ebben a jelenetben. Egy igen kecsesen mozgó, és magából szépséget árasztó nő viaskodik macskára emlékeztető jelmezben. Szám szerint 3 gazfickóval küzd és nagyon úgy fest nem szorul segítségre. Pár pillanattal később Duncan szintén ennek a látványnak lehet tanúja, mikor arra jár. Bár a nő nem igényel a külső szemlélő számára semmiféle beavatkozást, még is talán nem jönne rosszul neki. A két férfin múlik miként cselekednek.

Utcák, sikátorok - Page 3 30_www.kepfeltoltes.hu_


Utcák, sikátorok - Page 3 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Utcák, sikátorok - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Aug. 18, 2010 2:28 pm

Tehát a többség döntött: nem válunk szét. Éppen javasolni akartam, hogy a macskákat kapjuk el, amikor két szobor között a Denevér suhant át, egyenesen a háztetőre, ahol mi voltunk. Csinos belépő, mondhatom, de azért nem kell felvágnia.

Azt mondta, hogy szüksége van a segítségünkre. Hah! Az előbb nekünk is jól jött volna az ő tudása.

Újdonsült csapattársaim rögtön kérdésekkel bombázták " melyik oldalon vagy" vagy "miért nem segítettél" .

Denevér " barátunk" akárcsak legutóbb, most is szűkszavúan válaszolt a kérdésekre.

Azt mondta, hogy a jó oldalon áll. Elmondta a tervét: ne a macskákat kapjuk el, hanem Frederick Johnsont. Ő egy rendkívül veszélyes dologra készül. Nem tudja nélkülünk felkutatni, ezért kellünk neki. ELőször el kell kapni Willson Tarbucklest, és akkor megvannak a macskák és F.J. is.

Szerinte két csoportra kell válni: Páran vele megy a discoba Wilsonhoz, néhányan pedig az utcákat járőrözik. Engem inkább érdekelnek a macskák, mint egy disco tulajdonos.

- Akkor Én megyek az utcákra. Jó lenne, ha valaki velem jönne! Ki tart velem?- kérdeztem.

// Az utcán tartókodók hova írják a postjukat?//
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Utcák, sikátorok - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Aug. 18, 2010 3:05 pm

Az utóbbi napok elég hosszúak voltak. A maffiózós buli után Zacket lepasszoltam a kollégáinak, hogy vegyék védő őrizetbe Falcone bosszúja elől. A Ferrarit leparkoltam, majd hazamentem, összepakoltam a holmim, beültem a saját autómba, és kerestem egy motelt, ahol elláttam a sebeim, majd bezárkóztam és ájultra ittam magam. Mindez három napja történt. Azóta minden estét más motelben töltöttem. Épp cigit vettem egy trafiknál, amikor megláttam, hogy egy macskaruhás csaj verekszik három taggal. Miért van beöltözve? Bár mintha olvastam volna ilyenekről az újságban bár most nem rémlik. Látszólag nincs szüksége segítségre, de azért jobb, ha segítek, hisz nagyapám is mindig azt mondta, ha tudunk, segítsünk. Magabiztosan a dulakodókhoz lépek. Menetközben előhúzom a pisztolyom. Persze jobban örülnék a magnumnak, de hát ez van. Majd szerzek másikat. A hangtompító a zsebemben van, két tartalék tárral együtt. Az övemen egy éjjelátós katonai távcső. Jessica pisztolya (még mindig nem tudok másképp gondolni a kis fegyverre), a kabátujj alatt lapul, egy kis rugós szerkezetben. //Ld. Taxisofőr vagy Ford Fairlane// A kis pisztolyt újra töltöttem

-Ejnye fiúk, anyukátok nem mondta nektek, hogy nem szabad a hölgyekkel így bánni?

Azzal rájuk fogom a fegyvert.

//Remélem nem baj, hogy írtam az előző napokról. Meg felírtam az adatlapomra a két zsákmányolt fegyvert, és meghatároztam a típusukat is, nem tehetek róla, fegyverbuzi vagyok//
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Utcák, sikátorok - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Aug. 19, 2010 10:37 am

// Remélem nem baj, hogy ide írom, nem tudom, hova kéne.//

Oké, tehát jófiú. Legalábbis ezt mondja. Majd akkor hiszek neki teljesen, ha látok tőle valami bizonyítékot, de egy kis bizalmat azért nyert. Szerinte is Freddyt kell megállítani. Jól van, ebben egyetértünk. Viszont páran kellenek az utcákra is. Ebben is igaza van.
Ezután lelép. Nem mondja, kikre van szüksége, ránk bízza a döntést, hogy ki tart vele, és ki marad. Páran elindulnak, Szikla viszont nem tágít. Kisé hezitálok. Nem vagyok egy nyomozós típus, vagy legalábbis sosem nyomoztam. Amihez én értek, az az erő. Ahogy elnéztem, Szikla is ehhez ért. Legszívesebben Batmannel tartanék, több okból is, de lehet, a katonának van igaza. Hjaj... remélem jól döntök, és nem kellene később nekik a segítségem.
- Asszem, mégis maradok - mondom Sziklára nézve, majd viccesen hozzáteszem: - Nehogy már megölj valakit.
Remélem veszi a lapot, nincs kedvem veszekedni újdonsült partneremmel.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Utcák, sikátorok - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Aug. 19, 2010 2:48 pm

Sárkány és Szikla maradnak a tetőn, és a páros az utcákat kezdheti átfésülni. Mivel nincs náluk semmi kommunikátor, így kénytelenek egymás közelében mozogni, ami azt jelenti a tetőről távozván a sikátorokat, és zsák utcákat kell végig mérni, felfedni és nyomok után kutatni. A Központba még ilyen szörnyű időben és későn is járkálnak az emberek. Ezen a környéken kevésbé tartanak a bűnözéstől, ám mind ez nem azt jelenti, hogy nincs jelen. Szikla és Sárkány keresgélése úgy fél órányi sikertelen munka gyümölcse. A néhány garázdasággal foglalatoskodó fiatal huligánon kívül semmi. Egészen addig a pillanatig, míg egy sikátor felől dulakodás hangját hallani. Majd egy fegyverdörrenés követi mind azt. A páros a távolban két alakot szúrhat ki magának egy sikátor előtt ácsorogva, kiket nem lehet beazonosítani a távolság miatt, hogy hogy is néznek ki.

//Duncan, ez a kör rád még nem vonatkozik, szóval így kimaradsz sajnos. The Painter megérkezésekor viszont normális ütemben haladunk.//


Utcák, sikátorok - Page 3 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Utcák, sikátorok - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Aug. 19, 2010 7:03 pm

Újdonsült társammal, amerikai szamurájjal elindultunk hát átfésülni az utcákat. Gyűlölöm ezt a környéket! Minden sötét, és emberek százai sétálgatnak az utcán, akikről nem tudni, hogy melyik oldalon állnak. Bármikor megtámadhatnak minket. Azért örültem, hogy ez a kölyök velem van, legalább nem kell egyedül kutatgatnom.

Minden zökkenőmentes volt, amikor aztán egy sikátorból dulakodásra utaló hangokat hallottunk. Nem láttam semmit, ezért arra gondoltam, hogy közelebb kellene menni "megnézni" mi folyik ott.

- Nem fáradtál el még? Mert ezt meg kéne néznük. Kapd elő a kardodat, és maradj mögöttem! -mondtam, majd Én is előhúztam a késemet, de gondosan a kabátzsebembe rejtettem. Remélem a társamnak is lesz annyi esze, hogy nem karddal a kezében jön oda "kérdezősködni". - Gyere!

És elindultam a sikátorba.

-Nem tudom, mi folyik itt, de azonnal hagyjátok abba! - kiáltottam, miközben még azt sem tudtam, hogy kihez beszélek.
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Utcák, sikátorok - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Aug. 19, 2010 9:24 pm

Sziklával elég zökkenőmentesen tellik az idő, nem történik semmi különösebb bonyodalom az utcákon sem. Ami meglepő, hogy nem is veszekszünk. Azt hittem, hogy vissza fogom sírni a denevért, de egész jól megvagyunk eddig.
Kissé ideges vagyok... Telefonálnom kéne haza, ilyen sokáig sose maradtam ki... Mélázásomból egy fegyverdörrenés ránt ki. Ahogy Sziklára nézek, rögtön látom, hogy őt is érdekli a dolog, úgyhogy már megyünk is a hang irányába.
- Nem fáradtál el még? Mert ezt meg kéne néznük. Kapd elő a kardodat, és maradj mögöttem! - mondja. Nem, egyáltalán nem fáradtam el, annyira nem, hogy kissé fel is röhögök az utolsó mondaton. Amíg hülyeségeken is tud járni az eszem, addig nem vagyok nagyon fáradt. - Gyere!
Ezzel elindulunk a sikátorba. Gondoltam, hogy meglegyen a sikerélménye és ne legyen belőle balhé, előre engedem. Meg amúgyis golyóálló... vagy legalábbis remélem. Ő a kabátzsebében tartja a tőrét, nekem azért nem ilyen egyszerű. Muszáj fognom a kardom, máskülönben sok hasznomat nem venné, így nem veszem ki hüvelyéből, de fogom a markolatát, ha kellene. Miközben afelé a sikátor felé vesszük útunkat, ahonnan a lövés hallatszott, két alakot látunk. Lehet ők lövöldöztek az előbb? Vagy csak bámészkodók?
- Nem tudom, mi folyik itt, de azonnal hagyjátok abba! - ordítja Rambo. Én kissé némábban oldottam volna meg, szokatlan ez a hozzáállás, de hátha bejön. Kiváncsi vagyok a további fejleményekre és remélem, nem esett senkinek sem komoly baja.
Vissza az elejére Go down
The Painter
Gaztevő
The Painter

Hozzászólások száma : 52
Join date : 2010. Jul. 21.

Utcák, sikátorok - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 3 I_icon_minitimePént. Aug. 20, 2010 2:17 pm

// Köszönöm, hogy megvártatok//

Az elmúlt napok eléggé zűrösre sikeredtek. A gyerekrablás eléggé kimerített, ezért a teljes másnapot átaludtam. Szerencsére Harvey Dent képviselte az ügyfelem - ezért örök hála Mr. Waynek, hogy szólt neki, és az állásomat is megtarthatom. Szóval úgy döntöttem, hogy rám fér a pihenés. Épp az egyik kedvenc szórakozóhelyembe tartottam. Magammal vittem egy aktatáskát, melyben The Painter álruhája lapul és az újonnan szerzett pisztoly. A kést a zakóm ujjában rejtem el, mint mindig. Úgy terveztem, hogy bedobok egy két appletinit, majd megjelenek az aukción, melyet főnököm szervezett meg. Ám mint mindig, a sors most is közbeszólt. Az egyik sikátorban négy dulakodó alakot fedezek fel. Egy macskaruhába öltözött nő püföl három férfit. Kicsit elidőztem a hölgy formás idomain, ám egy hang felrázott:


-Ejnye fiúk, anyukátok nem mondta nektek, hogy nem szabad a hölgyekkel így bánni?

Egy újabb férfi jelent meg a sikátorban, egy pisztolyt fogva az egyik férfira. Gyorsan egy kuka mögé bújok és felöltöm The Painter álcáját. Az ügyesebbik kezemben a késemet, míg a másikban a pisztolyt tartva közelebb lépek a dulakodókhoz:

- Igaza van az úrnak, skacok. Tényleg nem így kell udvarolni.

Azzal a legközelebb álló férfire fordítom a fegyver csövét.

Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Utcák, sikátorok - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 21, 2010 7:49 am

//mindenki írhat most már.//

A harcias macskanő csak akkor szúrta ki a két újabb vendéket, mikorra Lopez már The Painter álcájában mutatkozott, és Duncan fegyvert fogott az egyik támadóra. Lopez szerencséjére senki nem vette észre amint átvedlett, még az újonnan érkező két másik férfi sem. Szikla, és Sárkány. A kutakodó bűnüldözők ugyan annak tanúi, mint Duncan és Painter. Egy már jól ismert jelmezbe bújt nő formás és kegyes idomaival cseppnyi félelem nélkül viaskodik 3 fegyveres támadóval.

Ám a nőnek nincs szüksége segítségre, ugyan is egy magas terpeszrúgással leterít két ellenfelét.
Utcák, sikátorok - Page 3 33_www.kepfeltoltes.hu_

Ez idő alatt a Painter és Duncan által elkapott alak feladja a küzdelmet. A macskanő könnyed léptekkel sétál oda hozzá, mintha csak meg akarná ölelni a férfit. Az utolsó pillanatban pedig... egy jól irányzott ütéssel a földre küldi. Felcsavarja ostorát, és övére tűzi, majd végig néz mindenkin. 3 álarcos, és egy normálisnak tűnő. Hosszas hallgatás következik a nő részéről, majd végül megtöri a csendet, amit okozott.

-Szóval... köszönöm a segítséget.

Nyújtózkodik egyet, kitolva azon domborulatokat amit kell, majd elmosolyodik kedvesen.

-Van valakinél kötél, vagy bilincs?

Kérdi, majd bájos tekintettel párosítja szavait. Tény, hogy a nő igen gyorsan, és talán nem várt módon erőteljesen leterített látszólag három igen jó erőben lévő alakot, akik nem pusztán ököllel, de kézifegyverekkel is támadtak az "ártatlan" nőszemélyre.


Utcák, sikátorok - Page 3 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Utcák, sikátorok - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 21, 2010 10:36 am

A sikátorban egy macskanő volt, akire pár férfi rátámadt. A csajszit 2 másik férfi védte, ebből az egyik álarcot viselt,a másikat meg nem ismertem. Nekem és kardos cimborámnak nem sok dolgunk maradt. Pár pillanat múlva véget ért a dulakodás, mivel mint azt megszoktuk a macskanő néhány ügyes mozdulattal csapta le a támadóit. A harc végén odasétált hozzánk, hogy megköszönje.

Amint észrevettem, a többi férfit megbűvölte a nő szépsége, engem viszont cseppet sem érdekelt.

-Van valakinél kötél, vagy bilincs? - kérdezte.

Hátráltam egy lépést, majd a társamat odahúztam magam mellé, és a fülébe súgtam:

-Ő is macskanő. A T.F. tagja. Az a feladatunk, hogy őt és a csapatát megállítsuk. A másik kettőről semmit nem tudok, talán meg kellene ismerni őket. Nagyon akartak segíteni a csajon, lehet, hogy ők is a Tolvajok Fejedelmébe tartoznak. Jól vigyázzunk. Azt mondom, hogy a két férfinek mutatkozzunk be, és figyeljünk, hogy a macska ne higgye azt, hogy ellenségek vagyunk. Mit mondasz? -fejeztem be, majd próbáltam nyugodt képet vágni....

Ha nem lenne itt ez a kölyök, akkor már rég a késemmel hadonásznék a három csávó irányába.
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Utcák, sikátorok - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 21, 2010 10:44 am

Alig érek a dulakodókhoz, felbukkan mellettem egy különös, jelmezes fickó, szintén fegyvert fog a macskaruhás csaj támadóira. Hamarosan két újabb álarcos követi az elsőt. Egy karddal hadonászó srác, meg egy késes pasas. A kardosat mintha már láttam volna a hírekben, de nem vagyok biztos benne. Ennyire kiütöttem volna magam, hogy már hallucinálok? Közben a macskacsaj elintézi a támadóit, úgy látszik nincs szükség ránk. Kötelet vagy bilincset kér.

-Nincs szükség kötélre, elég, ha a nadrágszíjukkal vagy vagy valamelyik ruhadarabbal kötözöd meg őket. Egyébként miért vagytok beöltözve? Nincs még Helloween. Vagy cirkusz jött a városba? Vagy kandi kamera? Mindjárt jönnek a pezsgővel? Mindegy, nem is érdekel, miért bohóckodtok.

Elrakom a fegyvert, majd rágyújtok egy cigire.
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Utcák, sikátorok - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 21, 2010 7:44 pm

Közelebb érvén látom, hogy a korábban látott két alak közül az egyik álarcos, akinek kés meg pisztoly van a kezében... Na neee, még egy!!! Megint lehet játszani "Szia-ki-vagy,-melyik-oldalon-állsz" játékot. A másik egy fegyveres muki, lehet, hogy ő lőtt az előbb, de az is lehet, hogy a másik, vagy valamelyik földön heverő pasas, nem tudni. Viszont a sikátorban egy újabb macskanőt (vagy azt, akit Batman vitt el) látunk, aki simán lever pár gazfickót.
- Van valakinél kötél, vagy bilincs? - kérdi a csaj. A nőt elnézve rájövök: nagyon szeretem a latexet. Már nyílna a szám, hogy valami hülyeséget mondjak, amiben benne van ő is meg a bilincs, de szerencsére Szikla arrébb húz, hogy megbeszéljen velem valamit. Most igazán hálás vagyok neki, megmentett attól, hogy megalázzam saját magamat.
- Ő is macskanő. A T.F. tagja. Az a feladatunk, hogy őt és a csapatát megállítsuk. A másik kettőről semmit nem tudok, talán meg kellene ismerni őket. Nagyon akartak segíteni a csajon, lehet, hogy ők is a Tolvajok Fejedelmébe tartoznak. Jól vigyázzunk. Azt mondom, hogy a két férfinek mutatkozzunk be, és figyeljünk, hogy a macska ne higgye azt, hogy ellenségek vagyunk. Mit mondasz? - fejezi be partnerem nyugodt arccal.
- Batman azt mondta, hogy a Tolvajok Fejedelmébe nem tartoznak pasik - mondom halkan, majd folytatom. - És úgy emlékszem, azt is mondta, hogy leszámolás lesz. Szóval nem megállítani kell őket - legalábbis egyelőre, hanem megakadályozni a leszámolást köztük meg Freddy közt... A bemutatkozásban benne vagyok, én sem bízom bennük. Csak kérlek, ne a szokásos formádat hozd, az nem valami bizalomgerjesztő.
Közben hallom, hogy Mr. Shotgun rólunk magyaráz valamit, hogy milyen hülyén nézünk ki. Bakker, nézett ez már tükörbe? Tiszta másnapos... Ezután rágyújt. Blöáh, utálom a cigit... Megpróbálok úgy állni, hogy ne jöjjön rám a füstje.
- Helló mindenki - mondom a többiek felé fordulva. - A nevem Sárkány, a társam pedig Szikla. Ti kik vagytok? Ja, és Cica, öö... kik ezek? - mutatok a csicsikáló manusokra.
Vissza az elejére Go down
The Painter
Gaztevő
The Painter

Hozzászólások száma : 52
Join date : 2010. Jul. 21.

Utcák, sikátorok - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 21, 2010 8:05 pm

A csaj elég hamar végzett a támadókkal. Régen voltam már nővel, gondoltam magamban, miközben elraktam a pisztolyom. A köszönése után kidomborította az idomait, mivel nem javított a helyzetemen.

-Van valakinél kötél, vagy bilincs? - kérdezte. Már éppen valami macsós hülyeséget akartam mondani, mikor a másik pisztolyos megszólalt:

-Nincs szükség kötélre, elég, ha a nadrágszíjukkal vagy vagy valamelyik ruhadarabbal kötözöd meg őket. Egyébként miért vagytok beöltözve? Nincs még Helloween. Vagy cirkusz jött a városba? Vagy kandi kamera? Mindjárt jönnek a pezsgővel? Mindegy, nem is érdekel, miért bohóckodtok.

Tetszik a csákó stílusa. Látszik rajta, hogy volt néhány kómás éjszakája az elmúlt napokban.

- Tudod, nem mindenki olyan bátor, mint te. Ezért hordunk maszkokat, legalábbis én így vagyok vele. Megdobsz egy szállal?


Megvárom, míg odaadja a csikket, majd a két érkezett férfira nézek. Szikla meg Sárkány. Elég érdekes nevek. Jó tudom, mondja ezt egy magát Painternek hívó maszkos, de akkor is. Fogalmam sincs hogy honnan, de ismerik a cicust. A mázlisták. Majd meg kell kérnem az egyiket, mutasson már be neki.

- Hello, én Painter vagyok, és ö meg... Ki is vagy? - kérdezem a nikotinfüggő hapekot.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Utcák, sikátorok - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 3 I_icon_minitimeVas. Aug. 22, 2010 8:30 am

Az Ismerkedés fonalán halad a négy férfi, de mielőttmég Duncan válaszolhatna Painter kérdésére, a macskanő kecsesen sétál a férfihoz, majd mutató ujjával végig simítja az alak száját.

-Milyen találékony vagy. Szeretem az ilyen férfiakat.

Hangzik el a nő szájából, szintem ár suttogva. Ezek után megkötözi a három ájultra vert alakot ostorával, majd pedig végig néz a brigádon. Sárkány kérdésére csak kedves mosoly érkezik válaszul első körben, majd pár pillanat múlva többi is.

-Hódolóim. Na kösz a segítséget fiúkák. Nélkületek nem ment volna.

Ezzel egy csókot küld feléjük, és az ostora markolatánál fogva kezdi el maga után húzni a három férfit a sikátor mélyére. Akár hogy is, a személyek együtt legalább 200 kg-ot nyomnak, a nő pedig cseppnyi megerőltetés nélkül indul el a plusz teherrel. Jó erőben lehet. Miközben elindul, mindenki felfigyelhet 2 pár árnyékra amik mellettük suhannak el. Újabb macskanők, akik társukhoz érkeztek.

Utcák, sikátorok - Page 3 50_www.kepfeltoltes.hu_

Az egyik kérdően néz Sárkányra, és Sziklára egyaránt. Kissé ellenségesen is. Ha a két férfi alaposabban megnézi a nőt, a lábánál a ruha környékén alvadt vért láthatnak. Ő volt az, aki az árverésnél is tiszteletét tette. Úgy fest megszökött Gordon kezei közül.
Utcák, sikátorok - Page 3 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Utcák, sikátorok - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 3 I_icon_minitimeVas. Aug. 22, 2010 12:21 pm

Tehát Painter. Tetszik a név. Az, hogy cigit kér, már nem annyira. A macskanő odamegy bájologni egy picit az álarc nélkülihez, majd már lép is le a "hódolóival", akiket az ostorával kötött meg. Azta, jó erőben van, simán elhúzza a palikat.
Már bökném meg Sziklát, hogy menjünk utána, mikor hirtelen két újabb macsakanőt pillantunk meg. Az egyik elég csúnyán néz ránk, mintha már látott volna. Pár pillanat múlva rájövök, hogy már találkoztunk: meglátom a vért a lábán. Ez volt az, akit Genzoval átadtam Gordonnak! Hogy szökhetett meg? Mindegy, most itt van, csak ez számít. Szerencsére nincs semmi komolyabb baja, legalábbis látszólag. Lehet, hogy csak súrolta a golyó. Ennek örülök. Elég csúnyán nézett ki, mikor elkaptam.
- Helló Kitty - mondom. Hogy lehetek ilyen hülye? "Helló Kitty"? Áhh... - Hogy van a lábad? - kérdezem őszintén, miközben még mindig nem eresztem a markolatot. Elvégre ki tudja, mi lesz ebből?
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Utcák, sikátorok - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 3 I_icon_minitimeVas. Aug. 22, 2010 8:58 pm

Gyanakvóan tekintek a macskanőre, ami nem csoda, hisz a héten már megjártam egy csinos csajjal. Megdobom egy szállal a művész urat, és tüzet is adok neki.
Majd a bemutatkozó álarcosokra nézek.

-Sárkány és Szikla? Mondjuk ilyen göncökhöz ilyen nevek is dukálnak, hö - hö! De most komolyan, örvendek, a nevem Duncan. Tudom, kicsit átlagos név a tiétekhez képest, de azért nem panaszkodom.

Közben felvonom egy kicsit a szemöldököm, amikor látom a macskát elhúzni a három férfit. Nem gyenge a kis csaj. Aztán felbukkan még két macskacsaj. Úgy látszik Sárkány ismeri őket, legalábbis az egyiket. Nem tetszik ez nekem.

-Lassan már én kezdem furán érezni magam jelmez nélkül. Huh, rám férne egy ital.
Vissza az elejére Go down
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Utcák, sikátorok - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 3 I_icon_minitimeKedd Aug. 24, 2010 9:29 am

Szóval Painter volt a másik álarcos neve, az álarc nélkülinek pedig Duncan. Király. A csaj eközben elindult kifelé a sikátorból, de az ostorával húzta maga után a három támadóját. Eközben kettő másik csaj csatlakozott az előbbi csajhoz. Sárkány szerint ez volt az, amelyiket a felügyelőék meglőttek. Megszökhetett vajon? És mi lehet Gordonékkal?

-Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én szerintem követni kéne őket. Batman azt mondta, hogy figyeljük az utcákat, és ha gyanús alakot látunk járjunk utána. A Tolvajok Fejedelme amúgy is tervben van, szóval lehet, hogy négyünknek követni kellene a csajokat.

Mondtam, majd Sárkányra pillantottam. Lehetséges, hogy a macskák elvezethetnek Frederickhez, vagy Wilsonhoz, bár az is lehet, hogy fölöslegesen követjük őket.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Utcák, sikátorok - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 3 I_icon_minitimeKedd Aug. 24, 2010 9:42 am

Sárkány kérdésére a nő nem válaszol, csak eléggé morcos arccal néz a férfira. Míg Szikla, és Michael egymás között vitatják meg mit kéne tenniük, az egyik macska Duncanhez sétál, aki körbe járja, majd vállára hajtja a fejét.

-Milyen szép erős vállad van...

Mondja csodálattal hangjában, és elbűvölő mosollyal.

-Ha jelmez kell, levehetem az enyémet...

Mondja pajkosan, majd a sérült lábú nő rárivall.

-Fejezd be! Mennünk kell!

Ezzel két nő az ostort megragadva elkezdenek felmászni a falon, miközben olykor erkélyek szélére ugrálnak fel, és úgy húzzák magukkal a foglyokat. A sérült jelmezes marad csak a társasággal, aki végig néz rajtuk, és végül Sárkánynál áll meg pillantása, de szavait Sziklának is szánja.

-Örüljetek, hogy nem verlek el titeket itt helyben.

Kissé bosszúsan mondja, majd pedig követi két társát. Már csak az a kérdés, hogy az összegyűlt banda megy-e utánuk, vagy találnak jobb elfoglaltságot is. Talán nem sok értelme lenne Duncannek, és Painternek követni őket, hisz nincs hozzájuk semmi közük, de talán motiváló, mikor meghallanak a tető felől egy sikolyt. Vérfagyasztó sikolyt. Pont onnan, ahová a macskák mentek. Tűzlétra van az épületre felvezetve, így fel tud jutni mindenki.Utcák, sikátorok - Page 3 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
Utcák, sikátorok - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 3 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Utcák, sikátorok
Vissza az elejére 
3 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Gotham központ-
Ugrás: