Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Utcák, sikátorok - Page 4 296245150474wildcat..........Utcák, sikátorok - Page 4 Teenansrobindccomicssup..........Utcák, sikátorok - Page 4 Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Utcák, sikátorok - Page 4 39843828 Utcák, sikátorok - Page 4 79830643

 

 Utcák, sikátorok

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
SzerzőÜzenet
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Utcák, sikátorok - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 4 I_icon_minitimeKedd Aug. 24, 2010 5:42 pm

Szikla szerint követni kéne a csajokat, valami Batman-ről, meg Tolvajok Fejedelméről hadovál. Fogalmam sincs miről beszél, bár az eddigiek alapján ez a Batman is egy maszkos elmebeteg lehet. Viszont elgondolkodom azon, hogy kövessük-e őket. Mi közöm nekem ehhez? A végén még belefutok pár maffia tagba. Ráadásul elég gyorsnak tűnek, nem hinném hogy bírnám tartani a tempót Gondolatmenetemet egy sikoly szakítja félbe. Mi a fene történhetett? Eldobom a csikket, majd elkezdek felmászni a tűzlétrán. Mibe keveredtem már megint?
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Utcák, sikátorok - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 4 I_icon_minitimeKedd Aug. 24, 2010 8:03 pm

Szikla javaslatára, miszerint kövessük a nőket, bólintok, de közben a lányokat nézem, hogy ne érjen meglepi. Az egyik az álarc nélkülihez, Duncanhez sündörög, aki szemlátomást tudomást sem vesz róla. Bezzeg ha hozzám dörgölőzne... Mi baj velem? Ha pia- meg cigiszagom lenne, jobban bejönnék ezeknek?
Két macskanő elszelel a leütött pasasokkal, a sérült lábú viszont még marad egy picit, csak hogy megfenyegessen minket. Ezután követi társait.
- Egy kösz-nek jobban örültem volna - felelem. Remélem hallotta. Már nem azért, de ha nem kapjuk el, akkor most nem tudna fenyegetőzni...
Végül biccentek Sziklának, hogy jó lenne indulni. Elvégre adtunk egy kis előnyt nekik, talán nem veszik észre, ha követjük őket.
Ekkor egy borzalmas sikolyt hallunk a távozók felől.
- Jobb lesz sietni - mondom partneremnek, majd kihúzom kardom, s ugyanúgy száguldok fel, ahogy a macskanők az imént, talán gyorsabban is, hisz az erőm megvan, hogy nagyobbakat ugorjak, s gyorsabban mozogjak. Kíváncsi vagyok, hogy a másik kettő is jön-e. Ha igen, remélem egy oldalon fogunk harcolni.
Vissza az elejére Go down
The Painter
Gaztevő
The Painter

Hozzászólások száma : 52
Join date : 2010. Jul. 21.

Utcák, sikátorok - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 4 I_icon_minitimeSzer. Aug. 25, 2010 8:56 pm

Hát Duncannak bejött az élet. Na mindegy, gratulálok neki. Szikla szerint követni kéne őket. Nekem az egészhez nincs sok közöm, a pedofilokon kívül másra nem nagyon "hajtok" . Sárkányék Batmanről (a denevérruhás igazságtevő - hallottam róla az irodában) és valami Tolvajok Fejedelméről beszélnek. Az Robin Hood nem? Ezek nem nagyon izgattak fel, mikor egy sikolyt hallottunk az egyik tetőről, amerre a "kittyk" menekültek. Duncan azonnal rohant a tűzlétrához, majd egy pillanattal később Sárkány is. A fogadásról már úgyis lekéstem, és rám férne egy kis testmozgás is, szóval én is követem a két - remélem - újdonsült "társamat".
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Utcák, sikátorok - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 4 I_icon_minitimeCsüt. Aug. 26, 2010 7:30 am

Mindenki a tető felé veszi az irányt. Sárkány néhány megkapaszkodó ugrás után, elsőként ér fel, és nem sokkal uutána a társai(?) is megérkeznek. A 4 férfi szeme elé ugyan az a kép tárul. Egy macskanő a földön fekszik, és alig él. Körülötte hatalmas vértócsa, ami egyre csak terebélyesedik. A tető végénél pedig két macskanő harcol valaki ellen. Az éjjeli homály miatt nehezen lehet kivenni ki is az, de mikor néhány ütés, és rúgás következik, a hold megvilágítja. Égett bőre jellemezné legjobban. Ujjai végén hatalmas pengék. ...és egy őrült mosoly. Majd egy újabb szúrás, és egy halk nyögés az egyik nő felől. Össze esve terül el a tetőn, és az ő vére is kezd egyre inkább nagyobb tócsában megformálódni.

-Vendéhéhéhéhégek!!

Mondja a titokzatos férfi hang, miközben kacagva lendül pengékkel végződő keze, és az utolsó macskát is kivégzi. Majd pedig Sárkány, Duncan, Painter és Szikla elé lép. Teljesen kivehetővé válik így alakja.

Utcák, sikátorok - Page 4 67c37c900e


Utcák, sikátorok - Page 4 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Utcák, sikátorok - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 4 I_icon_minitimeCsüt. Aug. 26, 2010 1:27 pm

Felkapaszkodok a tetőre. Lihegek egy kicsit. Kevesebbet kellene dohányoznom. Körülnézek a tetőn. Látok egy vértócsában fekvő macskacsajt. Ki tehette ezt vele? Kérdésemre szinte azonnal megkapom a választ, két macskaruhás harcol egy fickóval. Egyből a magnum felé kapok, és előhúzom a Berettát. A fene, még mindig meg kell szoknom új fegyveremet. Közben előrébb lép a támadó, miután elintézte maradék két ellenfelét is. Ráfogom a fegyvert.

-Húzz hátrébb vigyori, vagy kilyuggatlak! És most elárulod, hogy ki a fene vagy!

Készenlétben állok, az első gyanús mozdulatra lövök, többször. A legszélesebb részére célzok, így akkor is eltalálhatom, ha megpróbál kitérni. Bárha a kevlárt visel, akkor megússza a 9mm-s golyókat. Sürgősen szereznem kell egy erősebb fegyvert minimum egy .45-öst vagy egy .357-est.
Vissza az elejére Go down
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Utcák, sikátorok - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 4 I_icon_minitimeCsüt. Aug. 26, 2010 6:06 pm

A tetőröl egy hangos sikoly hallatszik, amire a másik három fickó felfigyel, és már indul is fel. Én sem akarok kimaradni, ezért gyors felmászok a tűzlétrán. Fennt az egyik macskát csúnyán elkapták, a földön fekszik, a másik kettő egy félelmetesen kinéző férfival bunyózik.... Rettentő ronda: a bőre szétégett, és pengék vannak az ujjain. Leginkább Freddy Kruegerre emlékeztet (Very Happy) . Leterít még egy macskát, majd felénk közeledik. Duncan persze egyből ráfogja a fegyvert. Tőle nem is vártam mást. Igaz én sem laca-facázok, de ez már túlzás!

- Tudom, hogy nem vagy kispályás, de ha megnézed az ujjait, akkor láthatod, hogy veszélyes fickóval van dolgunk, kölyök. Valószínűleg nem sokat árthat nekem, ezért jó lenne, ha mögöttem maradnál. Nem szeretném, ha még valaki megsérülne rajta kívül. - mondtam Sárkánynak, de reméltem, hogy a többiek is meghallják. Rajtuk is szivesen segítek, bár nem sokat tudok róluk.

Szokásomtól eltérően nem ragadtam egyből meg a késemet... ezúttal nem szivesen harcolok, bár biztos izgalmas küzdelem lenne. Megpróbálom kiketülni a horrorfilmbe illá fazont. Ha sikerül odafutok a sérült macskanőhöz, és megnézem mi a helyzet vele. Ha nem, akkor viszont előkapom a késemet és a karjába próbálom beledöfni.

Nem rám vall, hogy segíteni akarok a macskáknak, de talán kikérdezhetjük őket Frederich Johnsonról, nameg előnyt jelentenének, ha komoly harcra kerülne a sor.
Vissza az elejére Go down
The Painter
Gaztevő
The Painter

Hozzászólások száma : 52
Join date : 2010. Jul. 21.

Utcák, sikátorok - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 4 I_icon_minitimeCsüt. Aug. 26, 2010 8:13 pm

Sárkány néhány szökkenéssel Duncan előtt termett, majd mielőtt észbe kaptam volna, már fenn is volt a tetőn. Nem sokkal utána Duncan, Szikla majd én is felértem. A tetőn a cicuskák egy bűn ronda csákóval harcoltak. Rohadt hosszú karmokkal van felszerelve a mókus, olyan mintha egy horror filmből lépett volna ki. Duncan azonnal ráfogta a pisztolyát. Én is hasonlóképp teszek.

- ..Valószínűleg nem sokat árthat nekem, ezért jó lenne, ha mögöttem maradnál. Nem szeretném, ha még valaki megsérülne rajta kívül.

Hallom Rambo tanácsát. Kedves tőle, hogy figyel a társára.

- Szikla meg kéne nézni, mi van a cicával, tudsz fedezni? - kérdezem a férfitól. Közben folyamatosan a karmos csákóra fordítom a fegyverem, a másik kezemben pedig a kést tartom. Ha csak a jelét is mutatja annak,hogy felém rontana, azonnal tüzelek. Nem tudom, hogy kik ezek, de nem szívesen állnék ki ellenük. Sárkány fél másodperc alatt felért a tetőre, Sziklát - ezek szerint - nem fogja a penge. Kezdem úgy érezni, hogy nem nagyon tudok beleszólni a küzdelembe.
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Utcák, sikátorok - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 4 I_icon_minitimeCsüt. Aug. 26, 2010 9:03 pm

Elsőként érek a tetőkre, nem sokkal utánam jönnek a többiek. Az egyik macskanőt vérben ázva látjuk, míg a másik kettő egy fura fazonnal verekszik. Égett bőr, késes ujjak. Úgy néz ki, mint Freddy Krue... A rohadt élet. Freddy! Mi van, ha ez Freddy? Hisz az aktákban az volt, hogy megégett és macska-vadászidényt tart. Míg ezen elmélkedek, lesújt a másik kettő cicára is. Franc, már megint többet filózok, mint cselekszem.
Duncan és Painter fegyvert fognak Freddy-re (ha ugyan valóban ő az), Szikla pedig a következőt mondja:
- Tudom, hogy nem vagy kispályás, de ha megnézed az ujjait, akkor láthatod, hogy veszélyes fickóval van dolgunk, kölyök. Valószínűleg nem sokat árthat nekem, ezért jó lenne, ha mögöttem maradnál. Nem szeretném, ha még valaki megsérülne rajta kívül.
- Simán leverem - mondom, miközben támadó állásba helyezkedem, s fenyegetően emelem fel kardomat. - És nem vagyok kölyök.
Közben Painter is megszólal:
- Szikla meg kéne nézni, mi van a cicával, tudsz fedezni?
- Menj csak, majd fedezlek - felelem, bár nem tőlem kérdezte, s Szikla reakcióját sem várom meg. Ezután a rútpofájúhoz fordulok. - Te vagy az, Freddy? Nem gondolod, hogy... égő dolog nőket szúrkálni?
Eközben lassan közelítek oldalazva, hogy ha támadna, fedezhessem Paintert, védekezhessek, illetve ne legyek útban Duncan golyóinak sem. Bár az utóbbi nagyon nem tetszik.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Utcák, sikátorok - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 4 I_icon_minitimePént. Aug. 27, 2010 5:43 am

A támadó nem felel igazából senki kérdésére. Vértől áztatott hosszú pengéit törli le, miközben gonoszt mosoly ül az arcán. Nem tesz semmi támadó mozdulatot, így Painter könnyedén oda juthat a macskák bármelyikéhez, vagy bárki támadás is oda mehet hozzájuk. Az égett bőrű alak nem törődik vele. Lassan hátrál, és pengés ujjával megemeli kicsit a kalapját mindenki felé. Mintha pár gyermeteg szökdécselő lépést is tenne hátra felé, majd kezeit széttárja, és meghajol a jelenlévők előtt. A gonosz mosoly nem tűnik el arcáról, és egy két hátráló lépés még, és az épület másik oldali tűzlétráján lemászik sietve. Káérdés, hogy követi-e bárki is a férfit, vagy pedig a macskákat próbálja menteni mindenki, akik mindegyike szörnyű rossz bőrbe van. Nem kell tapasztaltnak lenni, vagy orvosnak, hogy rájöjjön mindenki, az egyikükön már nem lehet segíteni. Túl sok vért vesztett, és a sérülése is komoly. Meg fog halni...

A másik kettőben még van élet, és fájdalmasan szisszennek fel olykor. Kezdenek elsápadni a vérveszteség miatt, bár még maguknál vannak. Bármit is akar tenni Duncan, Szikla, Sárkány, és Painter, sietniük kell. Mert vagy a gyilkos lép meg, vagy a macskák halnak meg... Esetleg ketté is válhatnak, de nem tudni mennyire erős az égett bőrű fickó. Kétségtelen, hogy nehéz a döntés, de mihamarabb döntést kell hozni. Majd az egyik kissé erőtlenül szólal meg...

-Gotham... Keleti oldalán van egy... ... raktár... elhagyatott... az öbölnél nem messze... figyel... figyelmeztessétek a társainkat... kérlek... kérlek titeket...

Nyögi ki nehezen a nő, aki ezekkel a szavakkal búcsúzik, és lehunyhja szemeit. Szerencsére csak elájult...


Utcák, sikátorok - Page 4 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
The Painter
Gaztevő
The Painter

Hozzászólások száma : 52
Join date : 2010. Jul. 21.

Utcák, sikátorok - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 4 I_icon_minitimePént. Aug. 27, 2010 11:29 am

A kalapos-karmos fazon szerencsére nem támadott meg minket. Úgy néz ki, csak a macskákra bukik. Jobb is így, legalábbis nekem. Nincs kedvem ma meghalni. Ma még nem.... A fickó szépen lassan hátrál, majd eltűnik a tető másik oldalán lévő tűzlépcsőn. Nem nagyon akarok utána menni, ezért a még életben lévő macskákhoz futok. Azonnal megkezdem az orvosi ellátást. Amelyikhez odafutottam kisvártatva megszólal:


-Gotham... Keleti oldalán van egy... ... raktár... elhagyatott... az öbölnél nem messze... figyel... figyelmeztessétek a társainkat... kérlek... kérlek titeket...

A Kitty ezután elájul. Óh, hogy bas... Sürgősen el kell látnom őket, különben örökre itt maradnak. Gyorsan odakiáltok társaimnak:

- Figyeljetek, orvos vagyok, szerintem meg tudom menteni őket. Nektek viszont el kell kapnotok a körmöst, és szólni kéne a többi cicának, hogy nagy sz@rban vannak. Amint tudlak, követlek titeket. Most viszont a két lánnyal kell foglalkoznom. Van valakinél tű, cérna? Duncan szükségem lenne az öngyújtódra is.


Nem szívesen maradok egyedül a tetőn, ám nincs más választásom, ha meg akarom menteni a hölgyeket. Remélem, hogy legalább addig nem találkozok új maszkosokkal, amíg stabilizálom az állapotukat. Bár az eddig történtekből semmi jóra nem számíthatok....

Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Utcák, sikátorok - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 4 I_icon_minitimePént. Aug. 27, 2010 11:37 am

Már épp indulnék ellátni a csajok sebeit, mikor Painter közli hogy ő orvos. Na, ez jó, mégiscsak jobban ért hozzá mint én. Odaadom az öngyújtóm, majd a tető szélére rohanok. Ha még látom lent a kalapost, akkor megpróbálom lelőni. Persze inkább a lábára és a vállára célzok, jó lenne kifaggatni. Ha nem látom, akkor előveszem a távcsövet, előre engedve a többieket, és körbepásztázom a környéket a pengés csóka után. Ha megtalálom, szólok a többieknek, ha nem, akkor elkezdek én is lemászni.
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Utcák, sikátorok - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 4 I_icon_minitimePént. Aug. 27, 2010 8:47 pm

Rútpofa nem felel semmi kérdésünkre, csak hátrálva lép le. Franc, el kéne kapnunk... Viszont itt van három lány vérben ázva, s az egyik biztosan itt marad. Painter azt mondja, orvos, s ellátja őket, csak egy-két eszköz kellene neki, a kért öngyújtót meg is kapja Duncan-től. Ez mind szép és jó, de lehet, túl sok vért vesztettek, vagy valami szervük sérült, abba pedig belehalnának. Nem vagyok orvos, csak túl sok filmet láttam és a legrosszabbra gondolok. Még sosem láttam ennyi vért... A rohadék...
Ahogy megismertem e rövid idő alatt, biztos vagyok benne, hogy Szikla Rútpofa után veti magát, de ki tudja, tévedhetek. Neki nem sok segítség kellhet, hiszen sérthetetlen, legalábbis asszem, s ő is hisz ebben. Duncan-t egyáltalán nem ismerem, de azt látom, hogy a tető széléhez rohan. Neki fegyverei vannak (amit marhára nem helyeslek), ő is meg tudja védeni magát, sőt Szikla is meg tudja védeni, ha úgy alakul. Lehet szükség lenne az én képességeimre is ahhoz, hogy elkapjuk ezt a szemetet, de talán itt nagyobb szükség lenne rám.
- Szikla, kapd el! - szólok partneremnek, hogy biztosra menjek, hogy az égett pasi után megy. Ezután Painter-hez fordulok.
- Sajnos nincs se cérnám, se tűm. Lásd el a sebeiket, amennyire tudod, s megpróbálom mindkettőt bevinni egy kórházba - mondom, de félek, csak egyiküket tudnám elvinni, hiszen az egyik kezemet lefoglalja a kard fogása, hogy gyorsabban elérjem az úticélom. Akkor viszont nem tudom, kit válasszak, nem akarok az életük felett dönteni.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Utcák, sikátorok - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 4 I_icon_minitimeVas. Aug. 29, 2010 9:05 am

Miközben Painter és Sárkány úgy döntött, hogy maradnak, és a macskákon segítenek, Duncan a tető pereméhez sietve távcsövén még könnyen nyomon követhette a gyilkost. Egyértelműen láthatta, hogy merre is indul, így követni is tudta.

A közben a tetőn mikor Sárkány a kórházba jutást teszi szóvá, a vérzéssel küszködő nő magához ragadja a szót.

-Ne... a kórházba ne... börtönbe zárnának... minket... kérlek... -nyögi ki nehezen a szavait, majd folytatja. -figyelmeztessétek... a társainkat.. kérlek...

Ismétli el ismét amit már korábban is mondott. Painter számára nem áll rendelkezésre tű vagy cérna, így a vágásokat sem tudja össze varrni. Esetleg a vért próbálhatja meg elállítani ruhájával, de más egyebet nem tud tenni. Mivel nem áll rendelkezésére semmiféle eszköz. A nő reménykedő szemekkel néz a két férfira, hogy tegyék amire kérte. Ám rajtuk múlik, hogy megfogadják-e vagy sem amit a macskanő tanácsolt. Mind ez idő alatt Duncan üldözőbe veheti a férfit, aki a sérültekért és egy halottért felelős. Célba is veheti, ám bármennyire is jól céloz, a golyó nem találja el a menekülőt, kivéve egyet, ami a jobb vállát hurzsolja meg, ám mintha meg sem érezte volna az alak, fut tovább, egy sötétebb sikátor felé. Szikla maga dönt, hogy Duncannel tart, vagy a tetőn marad. Csak úgy mint Painter és Sárkány is.


Utcák, sikátorok - Page 4 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Utcák, sikátorok - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 4 I_icon_minitimeHétf. Aug. 30, 2010 10:40 am

Painter nem nagyon tudja ellátni sajnos a cicák sebeit, hisz nincsenek meg a szükséges kellékek. Egyre kevesebb esélyük van a nőknek az életben maradásra. Mikor az egyik hallja, hogy el akarom vinni őket, elkezd tiltakozni, hogy hagyjuk ott, figyelmeztessük a többieket. Franc...
Lehajolok hozzá, s a legőszintébben súgom neki:
- Ígérem, megvédjük a társaidat. De nem hagyhatlak meghalni.
Ezután megpróbálom felvenni egy kézzel, hisz másik kezem foglalt, s úgy el is vinni a legközelebbi kórház ajtajába (bemenni sajnos nem mehetek, hisz tuti letartóztatnának), majd visszaszáguldani a másikért, s ugyanígy elvinni, ha életben lesz még. Ha nem tudom megoldani, akkor dühömben felordítok, s bosszúszomjasan az égett mukit követem a tetőkön, míg lehetőségem nem nyílik ráugrani és hátulról belerúgni a hátába, amitől remélem összeesik.
Vissza az elejére Go down
The Painter
Gaztevő
The Painter

Hozzászólások száma : 52
Join date : 2010. Jul. 21.

Utcák, sikátorok - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 4 I_icon_minitimeHétf. Aug. 30, 2010 6:26 pm

A seb túl mély. Nincs hozzá megfelelő eszközöm, hogy össze varjam. A köpenyemből lehasogatok egy-egy csíkot, melyet odaszorítok a sebhez. Sajnos ez nem segít túl sokat, de legalább addig kitarthat, amíg el nem érünk egy kórházig. Ekkor váratlanul megszólal a cicus:

-Ne... a kórházba ne... börtönbe zárnának... minket... kérlek... -nyögi ki nehezen a szavait, majd folytatja. -figyelmeztessétek... a társainkat.. kérlek...

Megdöbbent, hogy így törődik a társaival. A "normális" emberi reakció az a saját maga védelme lenne, ám a hölgy láthatólag csak a társai érdeklik. Ebből a gondolatmenetemből Sárkány ébreszt fel, méghozzá azzal, hogy megfogja az egyik lányt, majd próbálja felemelni :

- Sárkány, nem viheted őket kórházba. Lecsukják őket, ám nem fogják túlélni az utat. A seb túl mély, és a tűzlépcsőzés nem segít összeforni. Sajnálom, nem tudunk semmit tenni, csak azt amire a lány kér minket. Szóljunk a társainak. - ekkor a még eszméleténél lévő macskanőhöz fordulok - Semmi baj nem lesz, a társaid még időben tudni fognak a veszélyről. Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni. Tehetek még valamit érted? Szeretnéd, ha megkönnyítenénk az elmeneteled?

A fenébe, hogy nem tudtam segíteni. Legszívesebben törnék-zúznék, ám nem tehetem. Megvárom, míg a lány válaszol, majd odaszólok Sárkánynak:

- Gyere, figyelmeztetnünk kell a társait.

Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Utcák, sikátorok - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 4 I_icon_minitimeHétf. Aug. 30, 2010 7:37 pm

Megtaláltam a rohadékot! Most megvagy! Lemászom a tűzlétrán, és a gyilkos nyomába eredek. Rálövök párszor, de sajnos elkerülik a golyók, csak a vállán ejtek egy kis sebet. Befut egy sikátorba. A sikátor előtt egy kicsit lelassítok, hisz könnyen csapdát állíthat nekem a sötétben. Belépek a sikátorba, fegyveremet készenlétben tartva. Kerülnöm kell a közelharcot, a pengék miatt. Körbepásztázom a környéket a fegyveremmel. Nem tudom, hogy mennyi töltény lehet még benne, de kb. olyan 8 db. Ha meglátom az ürgét, habozás nélkül rálövök.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Utcák, sikátorok - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 4 I_icon_minitimeKedd Aug. 31, 2010 5:46 am

Painter állítása, mi szerint nem tudnak már segíteni a nőn, igaznak bizonyul. Egy utazás, csak a szenvedéssel és biztos halállal járna a két nő számára. Talán mentőt hívhatnak, de a börtön kockázata akkor is fent áll. A nő már nem válaszol senki kérdésére, eddig is nehezére esett beszélni, és most már csak lehunyja szemét, és próbál pihenni, és megbirkózni sérülésével.

Mind e közben Duncan a sikátorba érkezik, ahová a gyilkos futott. Kukás konténerek, és eldobált hulladék jellemzi a zsákutcát. De a gyilkos sehol. Pedig egészen biztos, hogy ide futott. Ám nem látni. Ha a férfi átkutatná a helyet, bele nézhet a kukákba, vagy a kisebb zugokba, de nem találni. Semmi nyom ami arra utalna, hogy az alak, kit eddig üldözött itt járt volna. Ha Painter és Sárkány követi Duncant, beérhetik a őt ahogy Szikla is.

A négy fős társaságnak döntést kell hozniuk, hogy hogyan tovább. A gyilkos eltűnt, és a sebekkel küszködő macskákon nem tudnak segíteni látszólag.
Utcák, sikátorok - Page 4 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Utcák, sikátorok - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 4 I_icon_minitimeKedd Aug. 31, 2010 5:33 pm

Harcra készen berontok a sikátorba és... semmi. Hova tűnt a rohadék? Átkutatom a környéket, de nem találom? Csak nem nyelte el a föld? Valszeg van itt valahol egy csatorna lejáró, biztos ott tűnt el. Oda viszont nem érdemes követni, főleg így, hogy ennyi időt eltököltem. Rágyújtok és bevárom a többieket. Ha ideérnek, megkérdezem, mi a helyzet a macsekokkal. Remélem már kihívták hozzájuk a mentőket. Hisz inkább a börtönben kössenek ki, mint a hullaházban.
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Utcák, sikátorok - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 4 I_icon_minitimeKedd Aug. 31, 2010 9:59 pm

Sajnos nem jön ösze az, hogy elvigyem a cicákat. Igaza van Painternek: nem élnék túl az útat. Inkább Duncan és Rútpofa után megyek a tetőkön ugrálva. Szét akarom tépni azt a rohadékot, de sajnos nem találom sehol, csak Duncant. Gondolom szem elől tévesztette. Franc... Előveszem mobilom (ha nálam van), hogy felhívhassam a mentőket a nők miatt. Nem érdekel, hogy lecsukják-e őket, a lényeg, hogy ne haljanak meg.
Ezután leugrom Duncan mellé, aki már rágyújtott. Próbálok úgy állni, hogy ne jöjjön rám a füst. Kissé szúrósan nézek rá egyrészt a cigi miatt, másrészt hogy hagyta meglépni Rútpofát, de nem teszem szóvá egyiket sem. Megígértem a macskanőnek, hogy megvédjük a társait. Én tartom magam az ígéretemhez, mindent megteszek ennek érdekében.
- Meg kéne keresni a Tolvajok Fejedelmének a búvóhelyét. Ez a macskanők bandájának a neve - magyarázom. - Painternek valamit susogott a lány, úgy hallottam, hogy egy raktár a keleti oldalon. - A raktár-részt kivéve ezt tudtuk eddig is Sziklával. Legalábbis a raktár-dolog nem rémlik, lehet benne volt az is az aktákban. - Ki jön velem?
Vissza az elejére Go down
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Utcák, sikátorok - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 4 I_icon_minitimeSzer. Szept. 01, 2010 1:53 pm

//Bocsi, hogy eddig nem voltam, közbejött valami//

Minden nagyon gyorsan történt. Az ocsmány fószer eltűnt a tetőröl. Duncan megpróbálta lelőni, de nem találta el. Sárkány azt mondta, hogy kövessem a férfit és kapjam el, ő marad. Így is tettem. Rengeteget futottam, nagyon megerőltetető volt, mivel nem vagyok hozzászokva.

A rondaság befutott egy sikátorba. Duncan utánafutott. Én is ezt tettem. Nagy meglepetésünkre a férfi eltűnt. Végigkutattuk az egész sikátort, de nem volt sehol. Közben megérkeztek a többiek. Sárkány azt javasolta, hogy menjünk szólni a macskáknak. Én is így gondoltam.

-Igaz. A Tolvajok Fejedelme nem az ellenségünk. Meg kell menenünk őket. Valószínűleg ott megtaláljuk ezt az ocsmány férget, és kiélheted rajta a szadista hajlamaidat, idegbeteg barátom.- néztem Duncanre.

Azt hiszem, tudom, hogy hol van a a raktár, amiről Sárkány beszél. Ha megvannak a macskák, akkor megvannak a válaszok. És Én válaszokat akarok... nameg azt, hogy vége legyen ennek az egésznek.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Utcák, sikátorok - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 4 I_icon_minitimeCsüt. Szept. 02, 2010 7:04 am

Duncan jól sejtette, valóban van egy kanális lejárat a sikátorban. Valószínűleg ott tűnhetett el a gyilkos. Mikor Sárkány, Szikla, és Painter is megérkezik, komolyabb gond nélkül sort keríthet a társaság arra, hogy értesítse a mentőt, akik némi információ kérés után, elindultak a helyszínre. A tagok pedig tudatában annak, hogy hol is keressék a rejtekhelyet nagyjából, elindulhatnak kutakodni. Közben az eső kezd elállni, és mintha tompán lehetne hallani a szirénázó mentőautót.

//Folytatás: Gotham város :: Keleti oldal :: Elhagyatott raktár épület//


Utcák, sikátorok - Page 4 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Utcák, sikátorok - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 4 I_icon_minitimePént. Dec. 17, 2010 5:09 pm

Csend van Gotham ezen részén. Talán túl nagy csend is ahhoz, hogy ez a városra valljon. Minden esetre még is Hatred itt kötött ki. Hogy mi vezette ide? A válasz egyszerű. A napló, ami az egykori detektív birtokában volt, és most a nyomdokait követő fiatal kezébe jutott, érdekes dolgot osztott meg olvasójával. A központban van valahol egy lebúj, melyet írója nem említett nevén, ahol nem ritkán a maffia emberei húzzák meg magukat egy-egy sötétebb napon. Olyankor kihalnak az utcák, és nincs fenyegetés a járókelők számára. Ez is egy ilyen nap. Már csak azt a törzshelyet kell megtalálnia a fiatal maszkosnak. Az sorok között egyetlen érdekes mondatra lehetett felfigyelni.

"Csillog, és ragyog, mintha csak évente egyetlen egyszer nyitná ki kapuit."


Utcák, sikátorok - Page 4 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Hatred
Bűnüldöző
Hatred

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2010. Nov. 29.

Utcák, sikátorok - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 4 I_icon_minitimePént. Dec. 17, 2010 11:44 pm

Meg kell állnom nehogy helytelenül megjegyzett szavakat követve töltsem az estém. Ahogy az utolsót lépem előre libben a kabátom és azzal egy ütemben húzom fel a pulóver és a kabát ujját. A rejtélyes leírás ott van a kezemen, a körítést egyszerűbb megjegyezni. Minden információ megvan amit a napló adhatott, de ezen a környéken még az is kevés. ~ Szűkíteni nem nehéz, ha ezt írta róla Rorschach biztos nem hiába emelte ki a fényeket, de vajon mennyi maradhatott meg az egykori pompájából? Egyszer mindenképp megnézhetem, egyszer megéri...~ A következő pillanatban megigazítom a ruhám és már ugrok is a tűzlétra felé, gyorsan haladok lefelé, szintről szintre ugrálva. Majd kioldom az utolsó létrát és mielőtt az koppanásig leereszkedne én leugrok róla. Guggolásban érkezek, ha minden jól megy, arcomba húzom a csuklyám, nem mintha amúgy nem takarná a maszkom. Sok idő lenne körbe futkosni az egész központot még egyszer, amíg nem jut eszembe a döntő paraméter. Ezt volt időm végig gondolni amíg lejutottam. Szóval...
Egy nagyot szippantok mikor az utcára érek a sikátorból. Egyszer azért körül nézek az utcában még helyből, keresem a világítással és pompájával kitűnő épületeket, de hiszek a nagy számok törvényében és, hogy talán a név is segíthetne, ha nem látok semmit az utcában, akkor az utam egy fülkéhez vezet, ideje felcsapnom a könyvet.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Utcák, sikátorok - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 4 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 18, 2010 1:32 pm

Hogy Rorschach mért rébuszokban írta le a helyet, és mért nem tényleges dokumentumként közli, nem tudni. De míg Hatred kicsit körbe néz immáron a talajon, és nem a magasban, észre vehet valamit. Lehet csak véletlen, de minden esetre különös. Az utcatáblán a következő firka olvasható:
,,Ragyogás és csillogás körút"

Hatred nem egyszer járhatta be a Bűn Városát, és kiismerhette annak sikátorait, rejtekeit, legalábbis jelentős részét. Tudhatja, hogy mi is van alig 2 percnyi sétára innen. Egy bisztró, aminek ajtaja köré állandóan égők vannak felfűzve, illetve hirdetőtáblája is erős fényben világít és nem egyszer lehetett hallani a hírekben (újságokban, televízióban), hogy sok környéken élő lakó panaszkodott az erős világításra, de hiába. Rengetegszer perelték a bisztrót, de valamiért mindig megnyerte az ügyet, de nem csak ezt. Sokszor megvádolták a zárjegy nélküli árusítás miatt, de valaki pénzelt a pereket ellen, így a legjobb ügyvédek védték a helyet. Lehet mind ez csak véletlen egybeesés, de talán egy próbát megér. Nem beszélve az utcatábla alá írt kis szövegről, és az említett bisztróról aminek már a neve is árulkodó: Troy Fénye.


Utcák, sikátorok - Page 4 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Hatred
Bűnüldöző
Hatred

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2010. Nov. 29.

Utcák, sikátorok - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 4 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 18, 2010 3:55 pm

A szemem sarkából szúrom ki az utca táblán lévő firkálmányt, megállok egy másodpercre, majd kérdően nézek rá. ~ Mintha rám vártak volna eddig ezek a sorok... ~ Felrémlik ezek után néhány cikk az archívumból. Egy bisztró neve, ami talány fényt világít most a sötétségbe és a rejtek felé hívogat hirtelen. Az emlékezetemre hagyatkozva indulok el az utcán a helyesnek vélt irányba. A kezeim zsebre teszem és azoknál fogva húzom össze a kabátom, hogy lehatott fejjel tekintgethessek ki az utcára. Egy árny vagyok, egy szellem, a város gyűlölete, egyé válok a sötétséggel a fényt keresve. Így haladok egészen a "Troy Fénye" ként említett bűn barlang felé.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Utcák, sikátorok - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, sikátorok   Utcák, sikátorok - Page 4 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Utcák, sikátorok
Vissza az elejére 
4 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Gotham központ-
Ugrás: