Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 3 296245150474wildcat..........Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 3 Teenansrobindccomicssup..........Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 3 Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 3 39843828 Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 3 79830643

 

 Martha Wayne alapítványi emléképület

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
Sheodon
Bűnüldöző
Sheodon

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2010. Jul. 10.

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 3 I_icon_minitimePént. Aug. 13, 2010 9:50 pm

- Nem is gondoltam volna, hogy rajtam kívül még ennyi álarcos hős is jelen van, legalábbis hogy pont ezen a rendezvényen... - gondolkodtam magamban, miközben figyeltem, ahogy egy denevérkinézetű férfi jelent meg a tetőn, aki a macskanő elé állt. Megpróbáltam a Flaps által rám ruházott adatokból gazdálkodni, vagyis visszaemlékezni azokra, hátha megtudok valamit, nem, nem a macskanőről, hanem a többi szuperhősről. A média, a háttérinfók, hátha valami rendelkezésre áll.

- Legyen ahogy akarod - válaszoltam a Denevérnek, majd próbáltam keresni egy lefelé vezető utat. Legyen bármi is az, akár egy szemetes, amibe beleugorhatok úgy, hogy nem halok meg, "csupán" néhány töréssel megúszom, esetleg egy létra, vagy átugorhatok esetleg egy másik épületre. Ha ilyen nincs, akkor hozzáteszem mondandómhoz, hogy legyen az övé, amennyiben tud egy kiutat. Próbálok minden lehetséges variációt átgondolni. Most sokkal fontosabb az, hogy a rendőrök elől elmeneküljek, minthogy a macskanő után induljak. Még Linda felhívását is számításba veszem.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 14, 2010 11:20 am

A Denevér nem veszi fel a sértéseket, amiket Adam vágott hozzá. Komoly arccal néz csak vissza, de nem reagál rá. Közben a macskanő kilép a férfi mögül, kissé lihegve kapja magához a szót, de minden szava kacéran hangzik.

-Nem kell nekem lovag, megvédem én magamat ezektől, Bats...

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 3 Batman_and_Catwoman_by_arcarsenal

Mondja, miközben ostorával a Denevért közelebb húzza magához. Egészen közel, és mintha nem lenne rajtuk kívül más a tetőn. Ám a férfi csak egy pillanatig veszik el a nő tekintetében, majd elrántja maga elől egy határozott mozdulattal, és a jelenlévőkre mered, majd pedig The Manipulatort veszi alaposan szemügyre, és komoly hangon válaszol.


-A nevem Batman.

Hangzik el tőle szűkszavúan. Az ajtó felé néz, ahol a rendőrök már egyre erősebben verik azt, és csak másodpercek kérdése, hogy áttörjék. Batman elő halászik egy kisebb méretű aktát a köpenye alól, és Manipulatornak dobja. Hátrálni kezd, miközben a macskanő karját erősen szorítja, és húzza magával. Kitartja kezét, és egy kábelszerű kötél tör utat magának kampós végével, ami egy távolabbi épületre kapaszkodik meg, majd a férfi csak hátra szól, de tekintetével nem díjazza a többieket.

-Aki nektek kell, az Frederick Johnson.

Ezzel távozik, és ott hagyja a társaságot, akikre pillanatok múlva rendőrök törnek rá, ha nem sietnek. Frederick Johnson neve mindenkinek ismerős lehet, hisz a Keleti oldal egyik legjobban menő disco tulajdonosa. Ám az utóbbi hónapokban nem hallott róla senki, mert eltűnt. Viszont Arany Szem többet tud róla mint bárki más, hála Flaps aktáinak. Rajta múlik, hogy megosztja-e majd a többiekkel, vagy sem. Fredderick drogdílereknek adott védelmet, és a maffiával is szoros összefüggésben volt, illetve egy kisebb bűnszervezet feje is egyben. Fegyvercsempészettel is foglalkozott, de akár hányszor a bíróságra került, Wilson Tarbuckles kimentette őt.
A többiekről Arany Szem nem tudhat semmit, mind össze Genzo és Sárkány alakja ismerős neki, csak úgy mint mindenki másnak a televízióból.

A rendőrök egyre erősebben verik az ajtót, és a batbumerang, ami eddig féken tartotta őket, kezdi feladni. Genzo, illetve Sárkány számára könnyű a menekülés, hisz egyikük elrepülhet, míg a másik átugorhat egy távolabbi épületre. A kérdés már csak az, hogy a többieket ott hagyják-e, vagy megmentik a hármast.//Úgy lenne a legjobb, ha Genzo, vagy Michael írna elsőnek. A továbbiakban nem lesz sorrend, mert nem biztos, hogy mindenki fent tud lenni akkor, amikor kellene.//


Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 3 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 14, 2010 2:59 pm

// Bocsánat, elbambultam, kimaradtam az előző körből//

Miközben a macskanő ellen küzdünk együttes erővel, egy furcsa szerzet jelenik meg. Még egy jelmezes. Kezdünk sokan lenni, az az érzésem, de vajon ki lehet ez a fekete köpenyes figura? Katonánk össze is sértegeti, ő így szokott bemutatkozni biztos. én nem szólok semmit, csendben nézem a történéseket. Közben a rendőrök is nagyon fel akarnak jönni, de ez egyelőre nem jön össze nekik. Megtudjuk, hogy az új tagot Batmannek hívják, és rájövök, hogy nem a beszélőkéjéért kell szeressük, elég szűkszavú fazon, csak a lényeget mondja. Nem is szeretem ha valaki folyton csak üresbe szövegel, rá legalább ezt nem lehet mondani. Aztán furcsa dolog történik, ez a Batman vagy mifene elviszi a macskanőt magával, és közli velünk, hogy aki nekünk kell, az Frederick Johnson. De minek kéne nekünk egy discotulajdonos? Ő bérelte fel a macskákat? Szerintem idővel minden kiderül, most viszont magunkra hagyott minket Batman és a macsek, a rendőrök meg már nagyon jönnének fel. Menekülnünk kellene szerintem, mert nem tuti, hogy jófiúknak néznének minket ezekben a jelmezekben. Bár az igazat megvallva én sem tudom biztosan, hogy ki a jófiú közülünk, és ki nem. Én mindenesetre elrepülök innen, mert bár pihenést terveztem ezekre a napokra, de nagyon nem a börtönben szeretnék pihenni. Nem tudom, ki mire képes innen közülünk, ezért felajánlom a segítségem.
- Menekülnünk kéne fiúk, vagy nem tudom, akinek jól áll a bilincs az maradjon, de szerintem dobbantsunk innen. Ha valakinek segítség kell, szóljon, de siessünk, mert a GCPD a nyakunkon van.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 14, 2010 3:32 pm

A Denevér szépen tűrte a beszólásaimat, meg sem mozdult. Aztán az a fazon, aki az imént le akarta fogni nekem a macskát leállított, és tárgyalni kezdett a búvárral. Az bemutatkozott, Batmannek híják. Odadobott egy aktát a diplomatánknak, és azt mondta, hogy nekünk nem a cica kell, hanem egy bizonyos Frederich Johnson. Ismerős volt a név, de először nem tudtam, hogy honnan.

~ Azt hiszem, hogy ő a város legmenőbb discojának a tulajdonosa ~

Gondoltam, de a csendet a rendőrök dörömbölése törte meg. Hamarosan feljutnak az emeletre, és akkor én tuti rács mögé kerülök: késsel hadonásztam egy nő felé az imént!

- Menekülnünk kéne fiúk, vagy nem tudom, akinek jól áll a bilincs az maradjon, de szerintem dobbantsunk innen. Ha valakinek segítség kell, szóljon, de siessünk, mert a GCPD a nyakunkon van. - mondta a pizsamás.

És igaza is volt. Engem érdekelt az ügy vége, és a discoba akartam menni, hogy találkozzak ezzel a Frederich Johnsonnal. És az volt a sejtésem, hogy ők is.

- Szikla vagyok. Volt katona. A bőröm kőkemény, mint látjátok. -mondtam.- Nem tudom, hogy titeket érdekel-e ez az ügy, de én meg akarom "ismerni" ezt a Johnsont. Remélem velem tartotok. Titán - szóltam a pizsamásnak - át tudnál vinni egy másik háztetőre, ahol értelmesen beszélhetünk, és megnézhetjük, hogy mi van az aktában?

Kérdeztem, majd csendben vártam a választ.
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 14, 2010 7:44 pm

A Denevér nem reagál Rambo-ra, csak néz szúrós tekintettel. A csajszi meg egyszercsak elkezd odasündörögni hozzá... Hoppá! Lehet tényleg bűnöző? Mondjuk ennyi alapján még nem merem bizton állítani, de egyre inkább úgy tűnik. Mindegy, bemutatkozik, már legalább tudjuk, hogy a neve Batman.
Batman egy aktát dob a kalaposnak, majd hozzáteszi, hogy nekünk Frederick Johnson kell. Miért kellene nekünk egy eltűnt diszkó-tulajdonos? Keressük meg? Mi vagyok én, állati nyomozoo? Mindenesetre nem tudjuk meg, miért kéne nekünk a pasi, mert a hegyesfülü a macskanővel együtt felveszi a denevércipőt és lelép. Marha jó.
A zsaruk egyre erősebben dörömbölnek, az ajtó már nem bírja sokáig. A magát Arany Szemnek nevező krapek nagyon keresi a kiutat a szorult helyzetből, folyton lefelé tekintget. Gondolom valami puhát keres. Genzo szerint is jó lenne lelépni, felajánlja a segítségét, hogy aki akarja, segít neki dobbantani.
Végre megtudjuk a katona nevét is: Szikla. Háhá, és tényleg katona, vagy legalábbis volt. Ő is el akar húzni, és élne is Genzo ajánlatával. S meg is akarja nézni az aktát... ugyanúgy, mint én. S én is szeretnék olajra lépni még a zsaruk előtt, asszem nekem kéne a legtöbbet magyarázkodnom.
- Aki akarja, én is szívesen segítek eltűnni innen - mondom a jelmezeseknek. Kicsit gondolkodóba esek, majd Genzora nézve hozzáteszem: - De lehet, csak egy embert bírok el.
Sajnos benne van a pakliban. Egy kezembe biztosan kell a kard, hogy sikerüljön a kijutás, másikba egy ember... a nyakamba venni valakit, hát, ő... nem is tudom... elméletben sikerülne, de nem vagyok biztos benne, félek lecsúszna rólam, vagy megfojtana ugrás közben. Mindegy, ezt azért nem mondom a többieknek. Végül Sziklára nézek.
- Engem is érdekel, mi van benne.
Nem tudom, hogy végződik a beszélgetés. Ha kéri bárki is a segítségem, szívesen teljesítem az ígéretem, ha nem, az ő bajuk, észt nem tudok kölcsön adni. De szeretnék az aktával maradni, szóval arra megyek, amerre az kerül.
Vissza az elejére Go down
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 3 I_icon_minitimeVas. Aug. 15, 2010 9:38 am

A nevét közlő krapek nagyon védi a csajszit, pedig Manipulator szívesen beadna egy kis Koktélt a macskának és ki tudja milyen parancsot adna neki (ne tessék csúnyára gondolni Very Happy ). Ám a doromboló kiscica helyet egy csinos kis aktát kap a kezébe Manipulator. Ekkor tudja meg, hogy nekik nem a macskanő kell hanem egy bizonyos Frederick Johnson. Egy darabig gondolkozik és azután jut eszébe, hogy ez a név már ismerős neki. Be is villan az agyába egy szikra, ami közli vele, hogy a név onnan ismerős, hogy ez az alak egy igencsak jól működő diszkótulajdonos. De kit érdekel egy eltűnt drogos? Hát Manipulatort nem, de csak azért se hagyja annyiban az ügyet. Azért is megtaláltja ez a Johnsont és a nyaki verőerébe nyom egy Koktéllal teli fecskendőt. Viszont van egy kis bökkenő! A többi fickót is érdekli a dolog ezért úgy néz ki együtt kell működniük.

- Rendben uraim. Úgy néz ki az akta nálam van, de mégis mindenkit érdekel a dolog. Ha valamelyikőjük szíveskedik átvinni engem egy csendesebb tetőre ott megbeszélhetjük. -mondja a többieknek és vár.
Vissza az elejére Go down
Sheodon
Bűnüldöző
Sheodon

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2010. Jul. 10.

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 3 I_icon_minitimeVas. Aug. 15, 2010 3:40 pm

- Frederick drogdílereknek adott védelmet, és a maffiával is szoros összefüggésben volt, illetve egy kisebb bűnszervezet feje is egyben. Fegyvercsempészettel is foglalkozott, de akár hányszor a bíróságra került, Wilson Tarbuckles kimentette őt - osztottam meg a többiekkel az információt, bár lehetett sejteni a hangomon, hogy egyrészt nem szívesen teszem, másrészt, több ilyenre ne nagyon számítsanak tőlem. Bár az információért cserébe hátha megmentik az irhámat.

- Arany Szem a nevem - mutatkoztam be a többieknek, ami lehetséges, hogy kicsit összezavarta a többieket, hiszen korábban létezett már egy Arany Szem a városban. De pontosan a titok és álca miatt nem árulok el többet magamról, még akkor sem, ha érdeklődnek. Egyéb ötletet nem akartam nekik adni, inkább vártam az ő reakciójukra. Ha segíteni akarnak, akkor úgyis segítenek, de ha nem, akkor viszont mindenképpen itt hagynak, szóval értelmetlen a közbeavatkozás.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 3 I_icon_minitimeVas. Aug. 15, 2010 3:44 pm

Genzo és Sárkány így vagy úgy, de mindenkit kiment a pácból még időben. A rendőrök feljutva a tetőre elárasztják azt, és a távozó jelmezesek felé tekintenek. Gordon és társa lassan távozik a bilincsbe vert tolvajjal, és a többi hatósági tiszt átfésüli a tető környékét, majd pedig rátalálnak az ékszerekkel megtömött zsákra is, amit még a macskanő dobott el.

Arany Szem, Sárkány, Szikla, The Manipulator, és Genzo útja egy azon helyre vezet. Egy távolabbi kerületbe, ahol már nincsenek szem előtt, és ott nyugodtan megbeszélhetik a továbbiakat.


//Folytatás: Gotham város :: Gotham központ :: Utcák, sikátorok//


Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 3 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 3 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Martha Wayne alapítványi emléképület
Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Bowery és Robbinsville-
Ugrás: