Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Bruce Wayne - Batman 296245150474wildcat..........Bruce Wayne - Batman Teenansrobindccomicssup..........Bruce Wayne - Batman Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Bruce Wayne - Batman 39843828 Bruce Wayne - Batman 79830643

 

 Bruce Wayne - Batman

Go down 
SzerzőÜzenet
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Bruce Wayne - Batman Empty
TémanyitásTárgy: Bruce Wayne - Batman   Bruce Wayne - Batman I_icon_minitimeHétf. Május 24, 2010 5:28 pm

Születési név: Bruce Wayne
Egyéb név: Batman
Faj: ember
Nem: férfi
Születési hely, idő: Gotham, 1980
Kor: 30
Magasság: 186cm
Súly: 95kg
Hajszín: fekete
Szemszín: kék
Bőrszín: kaukázusi
Egészségi állapot: egészséges
Család: Martha Wayne (anya, halott), Thomas Wayne (apa, halott), Alfred Pennyworth (apjaként tekint rá, komornyika, él), Leslie Tompkins (egyfajta nevelő anya, a Wayne család személyi orvosa, él)
Foglalkozás: Playboy, Iparmágnás, álarcos bűnüldöző
Oldal:

Előtörténet: Bruce gyermekkora felhőtlen volt, hiszen mindene meg volt. Igaz, nem dúskált a barátokban, de talán nem is lett volna rá sok ideje, hiszen apja, és anyja mindig is a taníttatását tartotta a legfőbbnek. Szerették volna, ha fiuk sokra viszi. Bár nem volt rá sok idejük, hiszen a munkájuk eléggé megkívánta a teljes jelenlétüket, de mikor csak tudtak, minden idejüket gyermekükkel töltötték. Egy nap, Bruce sokáig győzködte szüleit, hogy menjenek színházba, míg azok beleegyeztek. De az előadást félbe kellett szakítani, mert a fiú nem bírta tovább nézni, ugyan is a denevérek láttán, akik feltűntek a színdarabban kellemetlen érzései voltak. Hazafelé tartottak, mikor egy útonálló kirabolta a családot, és megölték a fiatal fiú szüleit. Nem sokra rá, a bűnöst elkapták, és Bruce a család komornyikjának gondviselésébe került aki nevelőapa szerepét töltötte be a kis srác életében. Ettől a naptól pedig a kevés barátját is elhagyta, aki addig volt neki. Alfred kezei között nevelkedett Bruce, aki elhatározta, hogy egy nap megszabadítja a világot a bűnözéstől. Mérhetetlen nagy volt a bosszúvágya, mikor már felhagyott önmaga hibáztatásával, és csak arra vágyott, hogy egy nap a gyilkos megfizessen mind azért amit elkövetett, és mindenki más is, aki bűn mellett tart ki. Fiatalságának jelentős részét arra használta, hogy a világ minden táját szinte beutazta, és tanult. Szellemi és fizikai edzettségét nap mint nap fejlesztette, és megpróbálta megérteni önmagát. Az évek alatt temérdek szakterületből tapasztalatot szerzett, és a küzdősportok terén is megmutatta tudását. 127 különböző stílust ismer, és űz mester fokon. Sokan hitték, hogy a Wayne cég örököse elhunyt, hiszen rengeteg idő telt el, mióta életjelet adott magáról. Utazásai során, az FBI-hoz is csatlakozni akart, de végül vissza lépett, mert az ő jog rendszerük túl enyhe volt számára. 30 éves korában hazatért Gothambe, ahol felvásárolta cégének részvényeit fantom szervezeteken keresztül, ezzel ismét magáénak tudhatta a Wayne vállalatokat. Újra értelmezte az alkalmazottakat, és a profittermelést is. De az üzletbe való megjelenése mellett nem tekinthetett el a felett, hogy Gotham a régi, talán még rosszabb is. A bűnözés ugyan úgy jelen volt, és az utcákat ellepte a szenny. A cégének haditechnikai részéhez fordult, ahol a fegyverekhez nyúlt, hogy igazságot tegyen. Mivel nem akarta, hogy arcát adja mind ehhez, így álruha mögé bújt, és két énje lett. Alfred, a komornyik bár nem nézte jó szemmel tettét, de támogatta, és Bruce mellett állt és áll a mai napig is.

Jellem: Bruce Wayneként, egy playboy, aki gyakran mutatja azt az álcát, mi szerint ő csak felszínes, nagyképű, és beképzelt. Sokszor félvárról vesz dolgokat és elkényeztetett ficsúr módjára viselkedik. De az igaz énje Batman, aki eltökélt, határozott, és bosszúvágytól fűtött. Minden eszközzel a bűn ellen küzd, és a törvényeket figyelmen kívül hagyja. Egyetlen célja, hogy Gotham városát megtisztítsa a gonosz befolyása alól.

Szakképzettség: Felsorolni is nehéz, mi mindenhez ért. Több diplomás felső fokon, a Bűnügyi tudományok mestere, törvényszéki képzettség, elektronika, Informatika, Számítás-technika, Tudományok, vegytan, műszaki felépítések, ebmeri biológia, fizika, harcművészetek, és még megannyi más. Majd hogy nem mindenhez ért, ha csak egy kicsit is. Egy igazi géniusz, 192es IQval.

Képesség: Nem rendelkezik semmiféle ember feletti képességgel, bár ezt rengetegen kétségbe vonják. Szinte az emberi határokat feszegeti minden téren.


Bruce Wayne - Batman Maxi-posters-batman-comic-73580


Bruce Wayne - Batman Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Bruce Wayne - Batman Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bruce Wayne - Batman   Bruce Wayne - Batman I_icon_minitimePént. Okt. 01, 2010 9:04 am

Az elmúlt három hónap

Továbbra is bőszen ténykedik Batman alter egoja Gotham utcáin, míg Bruce Waynkent a szokásos üzletember arcát mutatja, aki ficsúr, elkényeztetett módon költi a pénzt, de jótékonysági rendezvényeket is össze hívott nem egyszer. Ám ezekről a média nem annyira számolt be, mit sokkal inkább az olyan botrányairól, mint az árverésről, amin saját maga vásárolta fel saját értéktárgyait.

Batmanként nem egyszer futott össze Selena Kyleal, akivel a különös kapcsolata miatt mindig érdekesen zárúlt találkozásuk. James Gordon nyomozóval is igen sokat össze dolgozott a hónapok alatt, ami idő alatt kicsit jobban megismerte a férfit, és teljes mértékben elismeri őt. Gőzerővel nyomoz Batman a rejtélyes Bohóc után, aki már kétszer kicsúszott karmai közül, és mindent megtesz hogy megtalálhassa. A nyomok csak nehezítik életét, hisz nincs ideje a magánéletre, bár nem is vágyik már rá. Kicsit megszállottá vált a városa védelme iránt. Nyomozása mellett viszont volt némi ideje, néhány új felszerelést beszereznie, amik hasznára lehetnek majd a bűn elleni harcában.


Bruce Wayne - Batman The_batman


Bruce Wayne - Batman Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
 
Bruce Wayne - Batman
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Adattár :: Mesélők karakterei-
Ugrás: