Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 296245150474wildcat..........Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 Teenansrobindccomicssup..........Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 39843828 Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 79830643

 

 Martha Wayne alapítványi emléképület

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 I_icon_minitimeVas. Aug. 08, 2010 12:31 pm

Skeresen átöltöztem a jelmezembe, majd a macskák után eredtem. A tetőn értem őket utól, még nem léptek meg. De ott volt már Gordon és a társa is, valamint egy másik alak, egy késsel. Ki lehet a késes fazon? Lehet, hogy nem vagyok egyedül a szakmában? Nemsokkal később már rajtam kívül négy jelmezes bűnüldöző gyűlik körém. Gordon egy kicsit zavart, nyilván nem számított jelmezbálra a tetőn, a társa szintén idegesnek tűnik, viszont a macskák nem csinálnak semmit, pedig kihasználhatnák, hogy megzavartuk jelenlétünkkel a két rendőrt. Talán kíváncsiak arra, hogy mi fog történni. Gordon ránkszegezi a pisztolyt, nem is tudom... mindannyiunkra, látszik, hogy nagyon nincs tisztában azzal, amit lát, pedig ő láthatott már érdekes dolgokat pályafutása során. Emlékszem, apám is mesélt nekem sokszor történeteket, amik vele történtek szolgálat közben, valószinűleg Gordon is átélt már hasonló dolgokat. Most mégis zavartan néz minket, nem tudja hova tenni, amit lát.

-Kik maguk!?

...kérdezi tőlünk a felügyelő. Kezemet feltartva jelzem, hogy nem akarok bántani senkit, majd megszólalok:
- Gordon felügyelő! Örülök, hogy végre élőben is találkozunk, bár ez történhetne kellemesebb körülmények között is. Genzo vagyok, és biztosíthatom, hogy a jó oldalon állok, én is szeretném elkapni ezt a két tolvajt, egyikőjükkel már találkoztam régebben, nem igaz cicus?
kacsintok az egyik macskanő felé, majd Gordon felé fordulva folytatom mondókámat
- Engedje meg, hogy segítsek megoldani ezt a problémát, nem látta még mire vagyok képes.
Ezek után felemelkedek vagy 30 centire a földtől, a kezem továbbra is feltartom.
- És ez még nem minden
Mondom a felügyelőnek, akit remélem sikerült meggyőzzek arról, hogy jófiú vagyok. Viszont a körülöttem levő többi jelmezes fickó kilétére én is kíváncsi vagyok, így figyelem, hogy ők hogy reagálnak Gordon kérdésére.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 I_icon_minitimeVas. Aug. 08, 2010 12:33 pm

A tetőn egy rajzfilmbe illő szituáció alakult ki: a két macskanő a tetőn volt még, Gordon és a társa pedig rájuk szegezték a fegyverüket. Érkezésem után nem sokkal azonban egy álarcos, érdekes pizsamát viselő, izmos férfi jelent meg. Később egy másik fickó is érkezett, az ő kezében egy kard virított. A rendőröknek láthatólag nem tetszett a helyzet, ezért pisztolyukat emberről-emberre mozgatták. Én sem voltam éppenséggel nyugodt, ezért megragadtam bowie-késemet és a pizsama-pupák felé szegeztem, aki az előbb azt bizonygatta, hogy a jó oldalon áll... na persze... Azt mondta, hogy bemutatja az erejét, majd elkezdett 30 centire lebegni a földtől.

-Miért higgyek neked, bumburnyák? Honnan tudjam, hogy nem a csajok segítője vagy? Tudsz repülni? Igazán kemény vagy! Ez azonban nem bizonyít semmit.

-Lehet, hogy te is az ő oldalukon állsz, kretén?

Mondtam ingerülten, majd a kardos fickóra mutattam.
Ezután vártam a további fejleményeket.


Vissza az elejére Go down
Sheodon
Bűnüldöző
Sheodon

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2010. Jul. 10.

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 I_icon_minitimeVas. Aug. 08, 2010 12:50 pm

Mikor sikeresen átöltöztem Arany Szem öltözékébe, első dolgom volt az, hogy felhívjam Lindat. Telefonomért nyúltam, majd azonnal felhívtam őt.
- Itt Arany Szem. Szükségem lenne némi információra néhány macskaruhát viselő hölgyről, akik valamiféle bűntényeket követtek el. Mostanság vagy korábban.
- Itt Linda. Arany Szem, semmilyen információm nincsen ilyen gaztevőkről - jött a válasz Lindától, így nyom nélkül maradtam, ugyanis se Linda, sem pedig Flaps adatbázisa nem tartalmazott semmilyen információt ezekről a tolvajokról.
- Rendben. Akkor utána nézek ezeknek egyedül - válaszoltam neki.
- Nem kell a segítségem? - kérdezte a fiatal nő.
- Nem. A legtisztább az lesz, hogyha egyedül nézek utána a dolgoknak. Gyorsabb. Remélem nem fogok összefutni senkivel. Majd hívom, hogyha kell egy fuvar - mondtam neki, majd leraktam a telefont, meg sem vártam a válaszát.

- Most vajon merre menjek. A főbejáraton át távozzak, és úgy próbáljak utánanézni a dolgoknak, vagy esetleg nézzek szét a tetőn, hátha ott találok valami nyomot - gondolkoztam magamban, hogy mitévő legyek. A legjobb döntésnek az bizonyult, hogyha ugyan felmegyek a tetőre, de óvatos leszek, és rejtekhelyek mögül közelítem meg a helyet. Ez arra lesz jó, ha esetleg van fenn valaki, akkor csak akkor fedem föl magamat, ha szükségessé válik, de akkor azonnal ; viszont addig fedezék mögül hallgatom az információkat. Elindultam a tetőre...
Vissza az elejére Go down
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 I_icon_minitimeVas. Aug. 08, 2010 7:26 pm

Manipulator kicsit letört amikor meglátta, hogy nincs létra, amin feljuthat. Ez azt jelenti nincs más lehetőség, mint a lift és a lépcső. A lépcsőt választja. Gyorsan elkezd futni felfelé, de amikor felér rájön, hogy itt az egész nyavalyás rendőrgárda. Ha lenne nála egy jó kis gránát vagy valami legszívesebben az összeset kinyírná. Mivel épp egy furcsa helyzet van kialakulóban és pont rá nem figyel senki, ezért megpróbál észrevétlenül egy biztonságos helyre jutni, ahonnan mindent lát, de őt nem látja senki. Megpróbál minél többet megtudni és meglátni, közben pedig szemmel tartja a két macskacsajt.

A tetőn fent van egy repkedő alak és egy késes. Úgy néz ki a repülős, Genzo, nem ember, talán meta humán. A másik látszólag ember, de semmi sem biztos.//Elnézést, hogy nem írtam, de a hétvégén épp a romániai vízilabda-bajnokság egyik kisebb korosztályában játsszuk a döntőt és én is részt veszek benne.//
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 I_icon_minitimeVas. Aug. 08, 2010 11:07 pm

Na, hát ez marha jó. Itt állok a tetőn 2 szadó-mazó csajjal, 2 rendőrrel, meg 2 álarcossal... Mintha egy manga-találkozón lennénk beöltözve. Képregényekben tök máshogy nézett ki egy szuperhőstalálkozó, most kissé furcsán érzem magam.
Az egyik jelmezes feltartott kezekkel mutatkozik be Gordonnak, s kezd el repkedni. Genzo, hát persze! Olvastam róla az újságban. Na, akkor egy fazon megfejtve, ő jó fiú. Viszont a másik pasas elég ellenszenves. Tényleg sokat számít az első benyomás... Mindegy, nem szabad, hogy felhúzzon.
- Nyugi, Rambo - mondom, miközben felé se nézek, csak a lányokon tartom a szemem, hogy léphessek, ha el akarnának tűnni. A pökhendi stílusa ellenére a szövege alapján ő is a mi oldalunkon áll, asszem nem lesz vele baj. Hacsak nem néz bűnözőnek és ugrik nekem. De csak nem... - Jó fiú vagyok, őket akarom elkapni.
Basszus, egy halefos pasasnak magyarázkodjak? Mintha ő nem lenne fenyegető a bökőjével. Mindegy, talán Genzot megnyerem magamnak. De félek, a rendőröket nem. Miközben itt állunk, attól félek, végül rám fogják tartani a zsaruk a csúzlijukat. Lenne okuk, még nem tisztáztam magam. Remélem jól döntenek, és a csajok felé áll meg a fegyverük.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Aug. 09, 2010 10:00 am

Arany Szem, és Manipulator megpróbálnak eltűnni, ami valljuk meg nem nagyon megy nekik, hisz a tetőn nem tudnak hova bújni, mert amint kilépnének, egyből észre venné őket mindenki. Ám a tetőre vezető ajtó előtt van egy kisebb kanyar, ahol egy villanyóra található. Nem nagyobb egy spájz méretű helységnél, de a bent lévő apró szellőző miatt mindent hallhat ami a tetőn keresztül zajlik le. The Manipulator az ajtó előtt húzódhat be a sarokba, ahonnan igaz nem sokat láthat, de mindent hallhat.

Oda kint pedig Gordon nyomozó társa egyre idegesebb.

-Ez... az... az a férfi, aki ott volt Arkhamnál.

-Valóban.

Zajlik le a rövid párbeszéd, miközben a macskák ebben a másodpercben kezdenek hátrálni. Pár pillanatig nem is veszi észre őket Gordon és társa, mert figyelmük a tetőtéri jelmezbálozós férfiakra vetül. Egyenlőre Gordon még mindig bizalmatlan Genzoval szemben és a többiekkel egyaránt. Míg a 3 jelmezes egymás között vitatja meg ki-kicsoda, és ki kiben bízzon, az egyik macska hátat fordít, és szaladni kezd a tető pereme felé, míg a másik pár másodperc késéssel, de követi őt. A rendőr kiszúrja, céloz, majd tüzel. Az elől szaladó macska elrugaszkodik, és bámulatos ugrással átvetődik egy szomszédos épület ablakpárkányára.

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 14_www.kepfeltoltes.hu_

De a társa nem ilyen szerencsés. A golyó eltalálta a combját, amitől nem tudott ugrani, így összecsuklik a perem előtt, és lezuhan a mélybe... Gordon azonnal szúrós pillantást vet társára, aki tüzelt, és a tető széléhez rohan. Csak remélni tudja, hogy megkapaszkodott a nő. Genzo, Adam, és Michael hármasa előtt nyitva áll a kapu, hogy megmentsék a nőt, hisz bármelyikük képes lehet rá. Illetve valakinek talán nem ártana foglalkozni a szomszédos épületen lévő tolvajjal is, aki egy pillanatig fájó pillantást vet társa irányába, majd pedig neki áll felmászni emeletről, emeletre az lakóépület oldalán. Arany Szem és Manipulator kettőse bármikor közbe léphet.


Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Aug. 09, 2010 2:50 pm

Szép!
A kardos fickónak kedve volt beszólni nekem. Ezt később megbeszéljük, most viszont gond van:

A két macskanő nekiállt menekülni, ám az egyiket meglőtték, és most leesett. A másik időközben meglép...

Valamerre el kell indulnom, most nincs időm erre a két mihaszna nagyszájú kis senkire.

~Merre menjek? Próbáljak átugrani a másik házra, hogy elcsípjem a tolvajt? Legyek én a fehér lovag, aki megmenti a nőt? Netán le kellene mennem, kirohanni az utcára, és onnan követni a csajt ~ -gondoltam.

Nekem ez a gondolkodás nagyon hosszúnak tűnt, ám nem tűnődtem tovább fél másodpercnél...

~El kell kapnom!~

-Gyertek, együtt talán elkapjuk! -mondtam, majd nekifutottam a tetőnek, és elrugaszkodtam.

Ha nem sikerül átérnem, akkor megpróbálok megkapaszkodni valamibe. Ha ez sem sikerül, hangosan kiabálok, hátha az a bizonyos "Genzo" megment.
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Aug. 09, 2010 9:14 pm

Akármennyire is figyelem a macskanőket, túl gyorsan történnek a dolgok, minthogy reagálni tudnék. Az egyik csaj átlendül a másik épületre, a másik pedig a mélybe zuhan a lövés miatt. Rambo az épületre ugrik, hogy elkapja a meglógó bigét, a sérült lánnyal látszólag nem törődik. Valakinek viszont muszáj lesz. A legjobb az lenne, ha Genzo menne utána, hisz tud repülni, de nem kockáztathatok: ha másképp döntene, a lány összetörné magát. Inkább hagyok meglógni egy tolvajt, de nem hagyok senkit meghalni.
Pár pillanattal Rambo után érek az épület széléhez, majd a mélybe vetem magam. Mindkét kezemre szükség van, de erő is kell, hogy ezt túléljük, így a kiveszem kardom hüvelyéből. Egyre közelebb érek a zuhanó macskanőhöz. Ha szerencsém van, egyik kezemmel el tudom kapni a hölgyeményt, s miközben ráparancsolok, hogy kapaszkodjon belém, a másik kezemmel kardomat bele tudom döfni az egyik ablakpárkányba, s úgy megtartani magunkat. Sok sérülést így nem szenvedhetek elméletben, hisz nehezebben sérülök. Az aggaszt igazán, mi van, ha nem sikerül elkapni sem a csajt, sem a párkányt. Ekkora esést még sosem kockáztattam.
Vissza az elejére Go down
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 I_icon_minitimeKedd Aug. 10, 2010 10:10 am

Imádom a Tökéletes Katonánk stílusát, meg ahogy a kis halfilézővel arcoskodik. Biztos háborúba is volt már, az változtatta meg ennyire a személyiségét. De lehet alapból ilyen, nem ismerem. Mindegy is, Fontosabb dolgokkal kell foglalkozzak, mint az, hogy ő mit hisz, meg mit nem. Gordon és a társa felismer az Arkhamos kalandom után, talán végre elkezdenek bízni bennem. De ezen már nincs is időm gondolkodni, mert a macskanők kihasználják a jelmezbált, és megpróbálnak meglépni. Egyikőjük átugrik egy másik épületre, a másikat azonban eltalálja egy golyó, és a mélybe zuhan.

Az ólomkatona beleveti magát a helyzetbe, megpróbálkozik egy olyan ugrással, mint a macskanő, hogy elkapja a szökni próbáló tolvajt. Vakmerőnek vakmerő, csak nehogy sírás legyen a vége. Mindenesetre figyelek rá is, ha zuhanásba kezd, megmentem, de csak azért, mert ilyen jól összehaverkodtam vele. A kardos fazon a sebesült csaj után ugrik, még vakmerőbb, mint Tökéletes Katona 3, hiszen nem tud repülni, abban bízik, hogy megkapaszkodik valamiben. Ez nagy bátorságra utal, azonban az én képességem nem hátrány egy ilyen helyzetben. Én is a sebesült után ugrok, és a levegőből kísérem figyelemmel a történteket. Ha a kardos bajba kerül, vagy segítségre van szüksége, csak szólnia kell, és segítek. Megpróbálom elkapni mendkettőjüket, és visszavinni a tetőre, aztán nézem, hogy a katonánk mit csinál a párkányon.

- Azt hiszem, elkel egy kis segítség, nem?

mondom a kardosnak, és várom a válaszát. Kezdenek beindulni a dolgok, ebből se sok kikapcsolódás lesz már.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 I_icon_minitimeKedd Aug. 10, 2010 12:33 pm

Tényleg mindent lehet hallani. A jelmezbál épp javában folyik és épp csak Manipulator hiányzik onnan. Ha jól hallja van kint egy kardos fickó, valami katona és az a csávó aki Arkhamnál volt, valami Genzo, ha jól emlékszik a hírekben látottakra. Ekkor hallja, hogy az egyik macskanő elugrik, ezután megy a másik is és akkor puff! Lőnek egy nagyot. Nem tudja mire gondoljon, de az biztos, hogy ő nem fog a macsek után ugrani.

Kikukucskál az ajtón és megnézi a másik nő melyik házra ugrott át. Ha ezt meglátja akkor amilyen gyorsan csak lehet megpróbál lejutni az épületből és feljutni a másikra. Ha ott sikerül összefusson a macskanővel megpróbálja megállítani, ha nem tudja megállítani elkezdi követni.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 I_icon_minitimeKedd Aug. 10, 2010 1:58 pm

Adam lendületet véve próbál a szomszédos épületre átugrani, ami kisebb-nagyobb sikerrel jön össze neki. Igaz, nem olyan tökéletes atlétikus mozzanattal érkezik, mint a macskanő, de így is célt ér, jó pár emelettel a nő alatt. Egy erkélyben sikerült neki megkapaszkodnia. Vaskos kemény ellenálló szikla bőre miatt, viszont nem szenvedett semmiféle sérülést.
Genzo és Sárkány egyaránt a zuhanó macska után mennek. Michael idejében megragadja a nőt, és kardját egy üresen álló zászlórúdba szúrhatja, így megfékezve a zuhanást. Bár a hirtelen "lefékezés" következtében kissé megrándul a karja. Genzo könnyedén utol érheti a párost, majd pedig vissza szállíthatja őket a tetőre, ahol Gordon, és társa tartózkodik. A nyomozó az érkezők elé lép, majd pedig fegyverét leeresztve egy bilincset vesz elő.

-Adják át a nőt. Be kell vinnem az őrsre.

Mondja. A jelmezes csak hallgat, és Genzora tekint. Szeméből kiolvasni, a segítségkérést. Nem akar a hatóság kezére kerülni. Michael és Genzo döntése, hogy átadják-e a tolvajt Gordonnak, vagy sem. Minden esetre az elvárja, hogy megkaparinthassa a bűnözőt. De bár hogy is ítélkeznek, nem feledkezhetnek meg a nő társáról, akivel a Szikla foglalkozik Sheodon e közben továbbra is meghúzva rejtőzködik, nem úgy mint Manipulator, aki már elhagyta az épületet, és a szökevény nyomába eredt...

... Szikla felmászva a szomszédos lakóépület tetejére, szemben találhatja magát a nővel, akinek nincs tovább menekülési útvonala... Túl messze van bármilyen más épület, ahová átugorhatna, így csak farkas szemet néz az üldözőjével, kezében a lopott holmival. Elszánt, és félelmet nem ismerő tekintettel mered Adamra.

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 1225907-cat_team_batman697_www.kepfeltoltes.hu_

-Nem tudom mit csillogsz itt, de utamra engedhetnél, cuki fiú!

Hangzanak el a szavak a nő szájából, aki lassan emeli fel kezét, kis terpeszbe áll, és körmei karmok formájában csillannak meg. Szikla számár nem tűnik veszélyesnek, ám a nő roppantul határozottnak tűnik, és ha szükségét érzi, akkor támadni fog. Ez egyértelműen lerí róla. Lassan, és kifáradva pedig Manipulator is megérkezhet a szomszédos tetőre. Amit viszont mindenki hall, az a néhány utcára lévő egyre inkább hangosan szirénázó rendőrautók hada.


Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 I_icon_minitimeKedd Aug. 10, 2010 4:06 pm

Sajnos nem sikerült az ugrásom, ezért egy emelet erkélyébe kellett megkapaszkodnom. Szerencsére fel tudtam érni időben a tetőre, és a macskanő elé érkeztem. Most látom csak, hogy milyen gyönyörű.


-Nem tudom mit csillogsz itt, de utamra engedhetnél, cuki fiú! -mondta, majd felemelte a kezét, amin jól kivehetők voltak a karmok.

-Nem ijesztesz meg, kislány! Idenézz! - válaszoltam, majd a késemmel megkarcoltam kőkemény alkaromat. - nem tudom, hogy tudsz-e harcolni, vagy inkább megadod-e magad, és jössz velem vissza, a rendőrbácsikhoz!
Őszintén remélem, hogy az előbbi.

A késemet szokásos helyzetbe tartottam, az állam alá helyeztem a nyelét,a pengéjét lefelé tartottam, majd nekirontottam a macskanőnek. Nem akarom megölni,a karját szeretném megvágni. Ha ez sikerül, akkor megpróbálom kigáncsolni és mögé kerülni. Ha nem, akkor egy rúgással próbálkozom.
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 I_icon_minitimeKedd Aug. 10, 2010 9:25 pm

Sikerül elkapnom a lányt és sikerül megkapaszkodni is. Kissé megrándul a karom, de legalább nem haltunk meg. Pár perc múlva úgyis rendbe jön. A felhúzódzkodással nem is kell törődni, Genzo felkap minket, s visszavisz a tetőre. Ott Gordon leeresztett fegyverrel követeli a nőt. Látom, ahogy a csaj segélykérőn néz Genzora. Irigylem a nézésért, de az érzésért nem igazán. Lehet, pont ez az a macskanő, akit említett, hogy ismer. Láthatóan nehéz helyzetbe került.
- Add át - mondom megértő hangon, miközben karomat a vállára teszem s a szemébe nézek. - Legalább ellátják a sérülését.
Ezután a szomszédos épület felé fordulok, ahol azt látom, hogy triónk harmadik tagja épp fenyegetően tartja a másik macskanő felé a tőrét. A végén még kinyírja...
- Valszeg ott is kellünk - nézek Genzora a tetőre biccentve. - Dönts gyorsan.
Pár pillanatig habozok, hogy megtudjam, hogyan dönt, majd vele, vagy nélküle, de átlendülök a kűzdőkhöz. Az erőm elvileg elég ahhoz, hogy a tetőn érkezzek. Remélem ez a kis idő elég volt ahhoz, hogy újra száz százalékos legyen a megrándult karom.
Vissza az elejére Go down
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Aug. 11, 2010 7:18 am

A tervem sikerült, elkaptam a kardos fickót, és a macskát is, aztán visszavittem a tetőre mindkettőt. Gordon kéri, hogy adjam le a bűnözőt, miközben az rámnézett azokkal a szép szemeivel. Nagyon nehéz ellenálni neki, de mégiscsak egy tolvaj, Gordonnál a helye. A kardos is ezt tanácsolja, meg hogy döntsek gyorsan, mert Rambo mindjárt kinyírja a másik macskanőt a tetőn, ott is elkelhet a segítség, az egszemélyes haseregeknek is jól jöhet néha.

- Itt a nő, Gordon felügyelő.

Hangzik el tőlem, de mielőtt leadom, odasúgom a macskának

-Sajnálom...

Ezután a kardosra hallgatva célba vesszük a tetőt. Nem hagyhatom, hogy megint ugrojon, aztán elkapom, stb, csak időt veszítenénk, lehet már későn érkeznénk. Legjobb lesz, ha úgy közlekedünk, mint az Arkhamban az őrrel.

- És most menjünk nézzük meg a katonánkat. Azt javaslom, kapaszkodj a hátamba, és elrepülünk oda, könnyebb, mintha ugranál aztán elkapnálak.

Mondom a kardosnak, és kacsintok egyet. Várom a válaszát, de gondolom belátja, hogy ez így könnyebb megoldás.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Aug. 11, 2010 8:14 am

~A nyavalyába! Nagyon magas ez a ház, nem tudom, miért kezdtem neki, de csak azért is felmegyek most már.~ gondolja magában pár lépcsővel a tető előtt. Szerencsére felér, csak az a baj, hogy el is fáradt, de nem annyira, hogy ne tudja belevetni magát az akcióba. A katonás csávó már ugrik neki a macskacsajnak és a macsek se nagyon ellenkezik, az ellen, hogy adok-kapokot játszanak. Manipulatornak el kell döntenie, hogy most magára húzza a jófiú álcáját és segít Rambonak vagy marad a saját szerepkörénél és a csajnak segít. A másik háztetőn még ott van két hősféle, szóval a hősök előnyben, ez mondjuk erkölcsileg ok lehetne arra, hogy segítsen a lánynak, de neki az erkölcse valahol a gothami csatornarendszer legmélyén lakik. Úgy néz ki jó fiú szerepet kell fel vegyen, de most az egyszer elfogja viselni.

A harcba még nem csatlakozik be, hanem inkább megáll a macskanő hátánál, amíg a másik fickóval szórakozik. Amikor a másik kellő távolba kerül a nőtől, akkor megpróbálja a nőt hátulról elkapni és lefogni valahogy. Ha ez nem sikerül akkor valószínűleg kap, majd egy ütést/rúgást. Ebben az esetben jobb lábbal megpróbálja eltalálni a nő bal térdét, ezután pedig egy bal horog következne.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Aug. 11, 2010 10:47 am

Michael és Genzo döntése szerint, Gordon megbilincseli a macskanőt, aki már feladott a meneküléssel. Elvégre sérült lábbal már nem tudna sokáig futni. A nyomozó magához húzza a nőt, egészen közel, és nem engedi, hogy bármivel próbálkozzon. A macska nehezen bír állni a lábán, és mikor Gorodn csak tétlenül figyeli, ahogy a két jelmezes távozik, a társa zavartan, és kissé indulattól fűtve szólal fel.

-De csak úgy hagyja őket elmenni!?

-Kiket?

Kérdi megjátszott arccal a férfi, és szúrós szemekkel néz a rendőrre. Az nem érti a helyzetet. Látni rajta, hogy egyáltalán nem helyesli azt, hogy Genzot illetve Sárkányt csak úgy hagyják távozni. A két férfi könnyedén átjuthat a szomszédos tetőre. Repüléssel, vagy ugrással, teljesen mindegy, de Michael is célt érhet, a kardnak hála. Illetve a kisebb rándulásnak már nyoma sincs. Amikor átérnek a szomszéd lakóházra, Szikla, Manipulator és a macskanő harcának lehetnek tanúi. Már csak rajtuk múlik, hogy csatlakoznak-e, vagy sem.

Adam támadásai hiábavalóak. A nő mindent elkerül. Kihajol, vagy épp hátra szökken. Ez idő alatt pedig többször próbál válaszul egy-egy karmolással védekezik. Bár hasztalan, mivel támadója bőrét nem sérti. Manipulator hiába fogja le pár pillanattal később a nőt, az egy nagyobb lendületet véve átfordul a férfin, és egy szaltóval a tető pereménél fog talajt.

-Nem vagytok valami lovagiasak, srácok.

Mondja, kissé zihálva, de még mindig harcra készen. Főleg mikor meglátja az újabb két személy érkezést. Genzora tekint, eléggé ellenségesen.

-Ez a hála, igaz?

Kérdi a nő, és Genzo számára egyre ismerősebbnek tűnik az arca. Hamar rá jöhet, hogy találkozott már vele. Ott volt mikor az anyját szabadította ki. A kezében lévő zsákba teszi a nyakéket, majd ledobja az épületről. Szemüvegét letolja, karmait megcsillogtatja, aztán pedig vadul esik neki a hozzá legközelebb lévő személyhez, aki nem más mint The Manipulator. Tűhegyes karmait egyenesen a férfi mellkasába mélyeszti, ami azonnal sebet ejt rajta, és kiserken a vére. Az áldozatának ideje sincs reagálni, hisz a támadója testéről lendületet véve, Szikla felé ugrik, akinek a szemeit célozza meg. Bámulatos mozgása kétségbe vonja az emberi határokat.

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 549873-catwoman55_www.kepfeltoltes.hu_

Mind ez idő alatt Sheodon ha elindult a csata színterére érhetett. Ha csak nem marad meglapulva ott, ahol eddig.


Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Aug. 11, 2010 11:33 am

A támadásaim hiábavalók voltak: a nő túl ügyes. Párszor megkarmolt, de szerencsére ez meg se koccan nekem.
Eközben egy érdekes alak bukkan fel mögötte. Nem tudom, hogy kinek az oldalán áll. Valószínűleg nekem akar segíteni, mivel a nőre veti magát, ám az ledobja magáról. Eközben megérkezett a másik két álarcos is. Remélem nem akarnak egyedül hagyni a harcban, mert lehet, hogy vesztesen kerülök ki.

A nő megsebzi előbbi támadóját, majd felém ugrik. Ha jól számolom ki, akkor pont a szememet találja el.
Ha a késemet előre-tartanám, akkor pont rá érkezne, de nem szeretném megölni.
Ezért védekező állásba álltam, lábaim terpeszbe, és arra készülök, hogy az utolsó pillanatban megragadjam a nő karját. Ha sikerül ledobom a földre. Ha nem hátra-bukfenccel próbálom elkerülni a karmait.
Vissza az elejére Go down
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Aug. 11, 2010 2:16 pm

Sajnos nem jött össze Manipulator terve, pedig jó lett volna. Közben a másik két hősöcske is előtűnt. Egyenlőre nem avatkoztak bele a harcba, de talán nem is baj. A nő ezután a tető széléhez ment és ledobta a nyakéket. Ennyit a nyakék visszaszerzéséről. A nőci úgy néz ki felkészül a harcra. Manipulator van a legközelebb és valószínű, hogy ő lesz az első célpont. Sajnos igaza is volt. A nő neki ugrik és a körmeit belemélyeszti Manipulator mellkasába, aminek következménye vérző seb. A lendülettől a földre esik a férfi. Csak ezután jön rá, hogy miért volt képes a nő megsebezni, nem vette fel a mellkasvédőt, pedig máskor mindig felveszi, ám előfordulhat, hogy a nagy sietségben elfelejtette. A macskanő ezután a katona felé veszi az irányt.

Manipulator fájlalja a sebet, de folytatnia kell amit elkezdett. Bal kezét rászorítja a sebre és megpróbál felállni. Ezután odamegy a tető szélére és megpróbálja megnézni, hogy hova esett az ékszer. Ha meglátja akkor megjegyzi hol van és visszamegy a többiekhez, ha nem akkor is. Mivel most a katonát vették célpontba, neki nem kell a saját testi épsége miatt aggódnia, amin már amúgy is seb esett. Bal kezét továbbra is a sebre szorítja. Nem avatkozik bele a harcba, de ha nagyon szükség lesz rá akkor megpróbálja lefogni a macskát, de mivel három hősféleség is van itt, valószínű erre nem kerül sor.
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Aug. 11, 2010 10:19 pm

Genzo átadja a macskanőt Gordonnak és társának. Látszik rajta, hogy nehezére esik... Végül elindulunk az épület felé.
- És most menjünk nézzük meg a katonánkat. Azt javaslom, kapaszkodj a hátamba, és elrepülünk oda, könnyebb, mintha ugranál aztán elkapnálak. - mondja társam, amivel zavarba hoz. Úgy veszem észre, azt hiszi, semmire sem vagyok egyedül képes, kissé olyan, mintha csak kolonc lennék. Gondolom nem akart megbántani, de rosszul esik.
- Ő, kösz, de nem. Nem szeretek ismeretlen pasikat ölelgetni. ... Egyébként kösz az előbbit.
Ezzel átugrok a szomszéd épület tetejére, s gond nélkül érkezem. Nem csak általam vélt hamis képét akartam megcáfolni ugrásommal, hanem tényleg nem akartam, hogy ő cipeljen. Nem vagyok én menyasszony. Közben érzem, hogy sérült karom már teljesen ép. Remek, már nincs hátrányom, csak az eddigiek.
Genzo utánam jön, s azt látjuk, hogy van egy újabb álarcos is, aki kalapot visel és harcba szállt a csajszival, de azt nem tudjuk, barát, vagy ellenség. Mindenesetre Rambo oldalán harcol, az biztos. A lány nagyon kecsesen harcol, öröm nézni. Viszont most már azt is tudjuk, hogy Rambonak is van képessége: nem sérül meg a nő támadásaitól.
Mikor észrevesz minket a macskacsaj, ellenségesen beszél Genzohoz, ledobja az ékszert, majd újra támadásba lendül. Először legismeretlenebb tagunkra támad, kinek belekap mellkasába, majd megcélozza a késes muki szemeit.
Érdekel, mi van a kalapos alakkal, de nem tudni róla semmit, ráadásul lehet, valaki jobban is megsérülhet. Bár ki tudja, hogy működik a katona. Úgy döntök, inkább Rambón segítek, vagy legalábbis megpróbálok. Igyekszem kihasználni gyorsaságomat, s mielőtt elérné bőrkeményedéses barátunkat a cicababa, megpróbálom elkapni a lábát s a földhöz vágni úgy, hogy ne essen komolyabb baja. De a sebesültről sem feledkezek meg, s amennyire a lehetőségek engedik szem előtt tartom arra az esetre, ha rám támadna. Elvégre még annyit sem tudok róla, mint a másik kettő álarcosról, de főleg a bicskásról.
Vissza az elejére Go down
Sheodon
Bűnüldöző
Sheodon

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2010. Jul. 10.

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Aug. 12, 2010 1:02 pm

- Elég volt a figyelésből, ideje közbelépni - gondoltam magamban, majd elindultam a tetőre, ahol szemem elé tárult, ahogy az egyik, sérült macskanőt bilincselik le a rendőrök, a másik ellen azonban harc irányult. Elgondolkoztam, hogy melyik lehetne a legjobb választás, és úgy döntöttem, hogy én is beszállok a harcba, a hirtelenséget és a meglepetést kihasználva próbálok előnyt kovácsolni, és a többieket is ezáltal segíteni. Azt azonban nem tudtam, hogy mitévő leszek, ha a nő képes hárítani engem, abban az esetben megpróbálok majd védekezni, illetve ha mód adódik rá, támadásba átmenni.

Ha valaki esetleg megérdeklődné, hogy ki vagyok, vagy mit keresek itt, azt a harc alatt nem venném figyelembe, vagy csak azt árulnám el, hogy én vagyok "Arany Szem".
Vissza az elejére Go down
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Aug. 12, 2010 2:25 pm

Nehezemre esett ugyan leadni a macskanőt a zsaruknak, de mégiscsak egy bűnöző. A kardos fazon azt hiszem félreértette a javaslatomat, bizonyítani akar ő is, és sikerül is neki, amikor egy ugrással átjut a másik épületre. akkor jövök rá, hogy ő nem olyan, mint a szerencsétlen őr volt az Arkhamba, neki is vannak képességei. Pillanatokon belül ott termek én is az épületnél, ahol már ketten harcolnak a másik macska ellen, de nem {jrnak vele. Az egyik ugye a katonánk, a másik meg egy kalapos arc, akiről semmit nem tudok, de a katona oldalán -és remélem egyúttal a miénken is- áll. Beszállok a harcba, talán egy kis kungfu segít legyőzni a nőt. Nem magánakciózok, figyelem a többiek mozdulatait is, hogy ne hátráljam őket semmiben. De azért amikor lehetőség van rá, én is kiveszem a részem a bunyóból. A macskanő rámnéz, majd azt mondja:

-Ez a hála, igaz?

Most ismerem fel a csajt, ott volt, amikor anyámat mentettük meg a yakuza kezei közül.

- Most látom, hogy te vagy az! Tényleg köszönettel tartozom a segítségért a kínai negyedben, de ez nem ment fel téged a tetted...

hiába folytatnám a mondatot, már nincs kinek. A nő ledobja az ékszert, és nekiesik a többi jelmezesnek. A titokzatos alakot eléggé megsebesíti, majd Rambo szeme felé veszi az irányt. Hihetetlen gyorsasággal és pontossággal mozog. Még így, hogy négyen vagyunk ellene, így is nehéz lesz őt elkapni, de én megpróbálok mindent, és ahogy látom, a többiek is. Egy pár kungfu mozdulatot próbálok bevetni, ami az erőmmel párosítva komoly sérüléseket okozhat a nőnek. Persze nem akarom megölni, csak elkapni őt.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 I_icon_minitimePént. Aug. 13, 2010 3:10 pm

A Sötét Lovag

Adam számára nem szükséges védekezni, vagy válasz csapást alkalmazni, hisz Sárkány idejében lép közben, és menti meg a férfit. A macskanő a földön köt ki, és néhány métert csúszik a tetőn, majd hirtelen talpra pattan. A tolvaj 4 emberrel néz szembe, hiszen immáron Arany Szem is megjelent. Manipulator sérülése nem vészes, koránt sem veszélyes, inkább csak kicsit kellemetlen, hogy a vér lassan átitatja a felsőjét. Mikor a férfi lenéz a mélybe, a lakóépület középtáján egy erkélyen pillanthatja meg az eldobott zsákmányt.

A közben a macskanő feláll és cseppet sem tántorodott el a harctól. Mindenki elszenved kisebb-nagyobb karmok által okozott sérülést, ám Szikla és Sárkány számára egyik sem jelent gondot, hisz mind ketten ellenállóak a támadással szemben, illetve egyikük regenerálódása is jelentősen javít esélyein. A dulakodás egészen addig tart, míg nem a tolvaj jelentősen hátra nem lépdel, mivel ő is elszenvedett mindenkitől ilyen-olyan ütést, vagy rúgást. Kissé lihegve törli meg a száját, ám még így is igen vonzó, valami megfoghatatlan kisugárzást áraszt minden férfi felé.

-Remek...

Sziszegi, és szemeiből szinte lángok csapnak ki. Majd mindenki figyelmét egy valami zavarhatja meg. Erőteljes lábdobogás a feljáró felől. Manipulator az imént fel is figyelhetett, a ház előtt leparkolt több rendőrautóra, és a hozzájuk tartozó alkalmazottak, már csak pár lépcsőfokra vannak a jelmezes báltól. De mielőtt felérnének... Az ajtó becsapódik, és egy denevér formájú fém dobócsillagszerű fegyver áll bele az ajtó és az oldalfa közé, ezzel "bezárva" azt. Majd a tetőtől nem messze egy szobor szerű emelvényen egy vészjósló alak rajzolódik ki. Fekete köpenyegét a szél lebegteti.

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 601744-jla776_www.kepfeltoltes.hu_

A Martha Wayne emléképületről pedig Gordon nyomozó társa ránt fegyvert, és ordít.

-A Denevér!

Ekkor a jelmezes a macskanő elé ugrik és elzárja az utat. Nem engedi, hogy bárki is megközelítse a nőt. Pár pillanatig csak figyeli a társaságot, majd egy égdörrenést hallani, és elered az eső. A tető feljárójának ajtaján a rendőrök hangját hallani, akik épp az ajtót készülik betörni, hogy véget vessenek az össze jövetelnek. Nagy valószínűséggel nem csak a tolvajt akarják őrizetbe venni. A Denevér határozott, és komor hangon szólal meg.


-Hagyják abba! A nő az enyém.


Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 I_icon_minitimePént. Aug. 13, 2010 3:34 pm

A nő egészen felgyorsult,valószínűleg belém döfhette volna a karmait, ha nem ugrik elém a kardos. A nő pár méterrel arrébb ért földet.

Meg kellett volna köszönnöm neki, de már az első perctől nem volt szimpatikus, ezért mogorván ezt mondtam neki:

-Ne avatkozz bele, ninja!

Sajnos attól tartok, hogy a rendőrök is a tetőre fognak jönni. Ha ez megtörténik, akkor megint kérdezősködni fognak, majd a pisztollyal hadonászni. Ez nem jó! Elijesztik ismét a macskanőt, én pedig kezdek kifáradni.
De nem! Hirtelen egy fekete dobócsillag suhant el a fejem mellet, és eltorlaszolta az ajtót. Bárki is volt az, hálás lehetek neki, mert így könnyebben elkaphatom ezt a csajt.

-A Denevér! -hallom Gordonék felől a kiáltást.

Hirtelen egy sötét árny suhant át a tetőn, majd a nő elé állt.

-Hagyják abba! Ő az enyém! - mondta.

Viccesnek találtam.

-Mint látod van itt pár jelmezes figura. DE egyikünknek sincs ennyire ciki jelmeze, mint neked. A mami a szabó, búvárfiú? -kérdeztem. - Egész idáig azért harcoltunk, hogy elkapjuk ezt a rossz kislányt, azt hiszem, hogy a többiek egyet értenek abban, hogy nem hagyjuk, hogy megszöktesd. -folytattam, és a többiek felé fordultam. - kinek van kedve elgyepálni ezt a két bűnözőt?

A késemet ledobtam magam mellé, és visszafordultam a búvár felé:

-Látom neked is vannak éles cuccaid. Mit szólnál ha az nélkül küzdenénk meg, mint férfi a búvárral?

Fejeztem be a mondandómat, majd felemeltem a kezemet és intettem a fickónak, hogy támadjon.

-Ha van kedvetek szálljatok be! -súgtam a hátam mögé.

//Batman: lassan ideje lenne sorrendet kialakítani szerintem, mert már kezd beindulni a történet.//

Vissza az elejére Go down
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 I_icon_minitimePént. Aug. 13, 2010 4:14 pm

Az ékszeres zsákot sikerült észrevenni, szóval megnyugodhat, hogy a tulajdona legalább biztonságban van, egyenlőre. A jelmezbál szétvevői szépen püfölik a nőcit, igaz inkább csak a katona meg a ninja van benne az akcióban. Manipulator felfedezi, hogy a sebe nem is olyan mély, de attól még úgy csinál mintha az lenne, had sajnálják a többiek. A rendőrautókat ő is észre vette, de nem különösebb figyelmet tulajdonított neki, a tulajdona fontosabb. A rendőrök léptét már lehet hallani, most baj lesz. Ha azok a marhák elkezdenek itt pattogni, akkor nem lesz túl boldog. A nő hátrált és a rendőrök már majdnem fent vannak, ez nem jó. Ám ekkor egy érdekes denevér alakú cucc odaszögezi az ajtót a falhoz, a zsaruk kipipálva. Ekkor megjelenik egy denevér ruhás pasas és elkezdi védni a nőt. A másik tetőről a mélyen nem tisztelt Gordon felügyelő valami denevért ordibál. Lehet megőrült, Manipulator ennek örülne a legjobban. Sajnos nem örülhet, mert most veszi észre, hogy a köpenyes csávó néz ki úgy mint egy denevér és ezt ordibálta a felügyelő, milyen érdekes egybeesés. ( Very Happy )

Mivel a fickó védi a nőt, ezért nem támadhatnak, marad a diplomácia. Szépen odaáll Rambo elé és jobb kezével enyhén megtolja a férfi a mellkasánál.
-Nyugi! Ne menj bele a sötétbe, mielőtt nem világítasz oda. -mondja a kicsit furcsa hasonlatott Adamnak.
- Nehéz olyan lovagias alakot találni Gothamban, aki csak úgy megvéd egy tolvajt. Ha már ilyen szépen fúja az etikettet az úr, akkor közölhetné velünk, hogy mégis ki maga. Kezdje csak ön, mert maga volt az aki megzavarta az "összejövetelünket". -mondja szemrehányóan a fickónak.
Miután befejezte hátra pillant a többiekre, hogy ha lehet, most ne nagyon avatkozzanak be, legalábbis Manipulator nem örülne, de amúgy mindenkinek a saját dolga.
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 I_icon_minitimePént. Aug. 13, 2010 9:40 pm

Sikeresen elkapom a csaj lábát, de Rambo csak lehurrog ahelyett, hogy megköszönné. Mindegy, nem igazán érdekel. Inkább a cicababával foglalkozom. Nem ütök és nem is rúgok, csak védekezem vagy a földre dobom a macskanőt. Bűnöző ide vagy oda, nem szívesen bántom a másik nemet. A verekedésbe betársul még egy jelmezes alak, aki Arany Szemnek hívja magát. Látszólag a mi oldalunkon van, de sose lehet tudni. A bunyó közben szerzek egy-két karmolást, de semmi komoly, szinte azonnal begyógyulnak. A nagyobb gond az, hogy majd valahogy meg kell oldanom a jelmez lukait... Mindegy, ezen ráérek gondolkozni, hamarosan itt vannak a zsaruk. Nem lenne jó, ha itt találnának.
Mielőtt kinyílna az ajtó, egy shuriken-szerű valami csapódik az ajtófélfába akadályt képezve a feljövő rendőröknek. Kicsit megfagy bennem a vér... arra gondolok, három ninja lesz mögöttünk... Mikor kiszáradva fordulok meg, látom, hogy tévedtem. Azt még nem tudom, hogy szerencsére, vagy balszerencsére. Egy újabb tag jelmezben... Még nincs Halloween! Ez már sok! És még egy fazon, akiről nem tudni, jó vagy rossz fiú. Gordon társa denevérnek hívja a mukit... Találó. De ezek szerint ennek már volt dolga a rendőrséggel, s a zsaru reakciójából kiindulva bűnöző... mondjuk az is igaz, hogy felénk is bizalmatlan.
A Denevér a macskanő elé ugrik, majd kijelenti, hogy az övé a csajszi. Fura... Lehet, tényleg a társa a nőnek. Mindenesetre Rambo már megint elkezd magánakciózni, nem várja meg, hogy kiderüljön, ki kinek a kicsodája. A kitörései egy figurára emlékeztetnek, akit nagyon csípek... de így élőben elég furcsa. A vérző pasiról csak most veszek újra tudomást, hogy megpróbálja lecsitítani a katonánkat. Úgy látni megmarad, de furcsán mozog, talán túl mély a seb. Mindenesetre megpróbál kommunikálni a Denevérrel, ezt támogatom is. Kissé hátrébb lépek, hogy kevésbé legyek fenyegető s enyhébb védekező mozdulatot veszek fel arra az esetre, ha meg akarnának szökni, vagy valamelyikük támadna. Mindenesetre én nem kezdeményezek semmit, várom a további fejleményeket.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület - Page 2 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Martha Wayne alapítványi emléképület
Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Bowery és Robbinsville-
Ugrás: