Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Jelen: Wayne-birtok 296245150474wildcat..........Jelen: Wayne-birtok Teenansrobindccomicssup..........Jelen: Wayne-birtok Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Jelen: Wayne-birtok 39843828 Jelen: Wayne-birtok 79830643

 

 Jelen: Wayne-birtok

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Jelen: Wayne-birtok Empty
TémanyitásTárgy: Jelen: Wayne-birtok   Jelen: Wayne-birtok I_icon_minitimeSzer. Okt. 13, 2010 4:16 pm

Este van.... Nem látni semmit. A kapu előtt sorakoznak az ostromra készülők. Kamerák vannak mindenütt, de Red Hood szerint mind deaktiválta egy beépített ember. Aztán Robin előkap egy fura valamit a kezéből. Megnyom rajta egy gombot, majd a csapat két sötét alakot láthat maga előtt. Robin egy holo-üzenetet közvetít. Az egyik férfi sötét hangon szólal meg:

-...Igen, igen! Éjszárny meglehetősen rosszul viselte Batman halálát... Nektek viszont feladatotok van! Ez a Holló egy sötét utazó. Hatalmas ereje van. Képes kapukat nyitni a dimenziók között. Az egyetlen gond, hogy a jövőböl jött, és mivel a mi dimenziónkban megölte a Denevérembert, a többi dimenzióra ez ugyanúgy kihatott. Hamarosan minden világ el fog bukni, ha nem támasztjátok fel a denevért. Nekem, és a társamnak megvannak az adottságaink, hogy feltámasszuk, ám ehez szükségünk lesz Batman maszkjára... Minden dimenzióból. Először is el kell lopnotok Éjszárnytól a nála lévőt, azután mi el tudunk titeket vinni a sötét múltba. Sajnos nem tudunk többet mondani, de vigyázzatok: a Holló tud a tervetekről, és mindent megtesz majd, hogy megakadályozza!

Amint vége, Robin elteszi a masinát. Hirtelen megjelenik Raven, aki ilyedt hango közli:

-Red Hood! Baj van! A kamerák működtek! Éjszárny tud az akcióról! Indulnunk kell!

-Hallotátok, nem?! Siessünk! Kövessen mindenki engem!

Kiáltja Red Hood, s már el is indul a kapu irányába.

A Wayne-villa ajtaja kinyitódik, és 10-20 Batmanre hasonlító személy lép ki.

-Nyugi, egyszerű bádoggépek...

Mondja Raven, majd támadásba lendül.


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Jelen: Wayne-birtok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jelen: Wayne-birtok   Jelen: Wayne-birtok I_icon_minitimeSzer. Okt. 13, 2010 6:54 pm

Megérkezünk a Wayne birtokra. Elég sokan összegyűltünk, hogy szétrúgjuk Éjszárny S*ggét. Robin előszed valami holo bigyót, amin keresztül egy fickó utasításokkal lát el minket. Dimenzió ugrás? Időutazás? Bah, mint egy rossz sci-fi. Meg hogy meg kell állítani a Hollót. Ha Batman nem bírt vele, akkor majd mi igen? Kétlem. Mindegy, a véleményem megtartom magamnak, nekem csak az akták kellenek. Közben kiderül, hogy Éjszárny már vár minket. Ki is küld egy csomó Denevér fazon, akik Raven szerint robotok. Remek. Én lemaradok hátul, kihasználom a birtok fedezékeit, a fákat, a bokrokat. Keresek egy jó lövő pozíciót. Elbújok kb. 300 méterre, ez még nem távolság egy magamfajta képzett lövésznek. Gondosan megcélzom egy robot fejét, majd elengedek egy rövid sorozatot. Ha kimúlt, egy másikra lövök, ha még egyben van, még egyszer rálövök. Kb. 15 golyót lövök el, spórolnom kell későbbre.
Vissza az elejére Go down
Blaise
Bűnüldöző
Blaise

Hozzászólások száma : 83
Join date : 2010. Oct. 09.

Jelen: Wayne-birtok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jelen: Wayne-birtok   Jelen: Wayne-birtok I_icon_minitimeSzer. Okt. 13, 2010 8:14 pm

Este van. Csak a Wayne birtok rajzolódik ki a komor sötétben. Egy rakat szuperhőssel hamarosan megindítjuk a támadást. A többiek számomra idegenek, nem ismerem őket. Ez után kettő holo- grafikus alak jelenik meg. Valami éjszárnyról van szó. Arcomon megmutatkoztak a tudatlanság jelei. Biztos bambán nézhettem ki. Azután dimenziókról volt szó. Mindegyikbe el kell jutnunk, hogy meg szerezzük Batman álarcát. Én hatalmas szemeimet tágra nyitottam és a többiekre néztem, majd halkan motyogtam, hogy ne zavarjam meg a vetítést.
- A dimenziók száma nem végtelen?
A kis mozi filmünknek vége lett és valaki hirtelen megtöri a csendet.
-Red Hood! Baj van! A kamerák működtek! Éjszárny tudja, hogy itt vagyunk
( Nah ez szép, ennyit a meglepetésről) Mondom magamban.
Majd a bejáratnál egy rakat batman formájú alak jelenik meg. Valaki azt mondja, hogy csak bádogok. Nah ennyit a fegyvereimről. Nem tudom, hogy milyen páncéljuk van. Több mint valószínű, hogy az mp5 géppisztolyom hatástalan ellenük. Esetleg ha van Akhillesz sarkuk, akkor van esélyem. A gránátok csak zajt csapnának, bár úgy is tudják, hogy itt vagyunk. Idegesen rázom a fejemet és izzadni kezd a tenyerem. A hangok elmosódnak. Pár lélegzetet veszek és követem az egyik csapat társamat (Duncan MacFarlane). Meg várom mire jut a fegyverével. Közben próbálom elkerülni a fenyegetést. Amint fedezékben vagyunk, a társam leadd pár lövést. Én ekkor újra normál időben látom a dolgokat. Meg próbálok én is egy pár lövést leadni, hogy lássam, mire jutok a fegyveremmel. A masina testének a közepébe próbálok célozni. Egy sorozat 3-5 darab golyóból áll. Egy tárban 30 darab golyó van. Érzem, hogy a kezemben megremeg a fegyverem, ez megnyugtat. Hallom, ahogy a fűbe esnek a hüvelyek.
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Jelen: Wayne-birtok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jelen: Wayne-birtok   Jelen: Wayne-birtok I_icon_minitimeSzer. Okt. 13, 2010 8:52 pm

Egyre többen gyűlünk a birtoknál. Szerencsére Éjszárny nem tud rólunk, így nyugodtan várhatunk a többiekre. Red Hood levetít egy holoüzenetet, amiben Batman különböző dimenziókban levő álarcairól beszélnek és Batman gyilkosáról. Mellettem valaki értetlenkedik, amin maszkom alatt mosolygok. És nem azért, mert hülyeséget mond, hanem mert én is azon gondolkoztam.
A vetítésnek vége, majd Raven megjelenik, hogy Éjszárny tud rólunk. Láthatólag intézkedéseket is tett ellenünk: több robot is megjelent, hogy elintézzen minket. Előveszem a kardom és Raven után sietek. Rávetem magam az egyik robotra és megpróbálom kettévágni. Ha lőnének rám, a fegyveremmel megpróbálom kivédeni a lövedékeket.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Jelen: Wayne-birtok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jelen: Wayne-birtok   Jelen: Wayne-birtok I_icon_minitimeCsüt. Okt. 14, 2010 8:25 am

Hát én is itt vagyok. Feltörtem, és enyém a világ. Batman segédjei között sorakozom. Micsoda császár vagyok! El jött az én időm, mikor megmutatom, hogy nem a jelmez teszi az embert, vagy is... hogy mondják? Nem a külső számít? Hát nem tagadom, jobb lenne valami darkosabb Batman jelmez, de ez az én kezem nyomát dicséri, hisz én varrtam minden apró kis részletét, szóval meg kell becsülnöm. Kiderül, hogy a tervünk nem is annyira titkos, és Éjszárny bezsongva vár már minket. Egy kis adrenalin. Na lássunk neki. Elindulok a kapu irányába, ahol több tucat robot Batman néz vissza ránk. Mindenki belendül, és én mért maradnék ki? De mindenek előtt, rangsor olvasás! Végig tapogatom magamat, hogy minden felszerelésem meg van-e, és hogy melyik lenne a leghatásosabb egy raklapnyi R2D2 ellen. Azt hiszem a választásom... .... erre esik!

Elő kapom a csúzlimat. Na de most itt álljunk meg. EZ nem akármilyen csúzli. Hi-tech, ultra-hiper, mega-szuper, csúcs technológiás cseresznyefából készült markolat, fém borítású ágak, és egy szakadás biztos befőttes gumi, aminek a közepén ott fityeg a bőr tok, ahová akár több kavicsot is bele rakhatok, mint égen a csillag. De most én csak egyet teszek bele. Egy nagyobbat, és célzok. Hátra húzom a csúzlim gumiját, amennyire csak tudom, és kiszemelem az egyik robotot, majd pedig a szemébe lövök. Gondolom ugyan az az érzékelője, mint nekünk, és most pedig kilövöm az egyik szemét. Reméljük nem valami Batman acélból készültek, mert akkor nem egy kavicsot kell használnom, hanem hármat, és a munícióm fogyóban lesz. Jah! Gyerek korom óta csúzlizok, szóval senki ne felejtse el, hogy igen faszául célzok.Jelen: Wayne-birtok Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

Jelen: Wayne-birtok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jelen: Wayne-birtok   Jelen: Wayne-birtok I_icon_minitimePént. Okt. 15, 2010 4:36 pm

Sokan gyűltünk össze a birtok előtt. Vannak itt érdekesebbnél, érdekesebb figurák, meg hősök, meg minden ami kell. Az egyik sor elején egy kalapos fickó áll, nagy barna kabátban és csíkos nadrágban. Feje le van hajtva és a kalap alól csak álarcának aranysárga festése csillan meg néha, néha. Mikor Red Hood egy holo-üzenetet közvetít le, csak akkor néz fel a férfi. ~Feltámasztani azt a bőregeret? Hülye leszek! Azért jöttem, hogy megszerezzem az álarcot és a sírban tartsam azt a kis szárnyas rágcsálót. Sajnos ez hosszú munka lesz, ha több dimenziót is meg kell látogatni, de egye fene, ha én nyerek akkor megéri. Ha nem... hm, akkor meg más se nyerjen. ~ gondolja magában a sötét alak és elmosolyodik. Sajnos miután végig ment a gondolatmenetén megjelenik Raven és kijelenti, hogy bukta, mert Éjszárny tud mindenről és látta az egész jelenetet. Pár másodperc múlva kinyílik a birtok kapuja és jó pár Batman alakú robot jön ki az ajtón. A Kalapos elővesz a kabátja alól egy Desert Eaglelt és beletesz egy tárt. A táron írja, hogy: "Robbanó golyók". Tök egyszerű becsapódáskor robban.

- Nos barátaim, Manipulator felveszi a mai munkanapot. -jelenti ki enyhe boldogsággal a hangjában.
Ezután futásnak is ered az egyik robot felé. Mikor pár méternyire van tőle elkezd tüzelni és a robot fejét célozza. A pisztoly a saját szemmagasságában tartja és kb. 5 fokkal megdönti azt balra. Ha sikerült eltalálni a robotot és az elterül akkor egyszerűen átfut rajta. Ha nem, akkor megpróbál felugrani a robot két vállára és onnan beleereszteni még 3-4 golyót. Ezután egy szép hátra szaltóval leugrana és célba venné a következő robit, amit ugyan ezzel a módszerrel próbálna meg hatástalanítani.
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Jelen: Wayne-birtok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jelen: Wayne-birtok   Jelen: Wayne-birtok I_icon_minitimeSzomb. Okt. 16, 2010 1:39 pm

Duncennek három robotot sikerült likvidálnia, a többi, amire rálőtt megúszta pár alkatrésztöréssel. Blaise sikerrel odacsúszott Duncenhez, és ő hasonlóan a társához, ő is elég szép pusztítást hajtott végre a droidokban.

Sárkány kardjának suhintásaival tömegesen írtja a robotokat, Raven ezt egy tiszteletmutató bólintással közli vele.

A Betmen által kilőtt kavicsok lepattannak a gépekről, néha még csak apró horpanásokat sem csinál a páncéljukban. Red Hood megrázza a fejét, majd övéről lecsatol egy doboz batarangot, két csomag robbanó golyót ( 20 darab) és a denevér-hasonmásnak dobja.

Manipulator - a többiekhez hasonlóan- nagy számban irtja a robotokat, bár a pisztolyában már csak egy golyó van, a robotok pedig vészesen közelednek...

-Gyertek, siessünk kicsit!

Kiáltja Red Hood, majd előrenyomul társaival együtt.

-Red Hood! Ez így nem lesz jó! Muszály lesz valamit kitálni!

-Folytatnunk kell! Indulás!

Amint a hős befejezi a mondandóját, egy sötét alak körvonalai rajzolódnak ki a kapunál:

Jelen: Wayne-birtok Catwoman

Manipulár észrevehet egy másik személyt is, Vadásznőt, aki pisztolyával James Gordonra szegezi. Rajta áll, hogy figyelmezteti-e a férfit.

Jelen: Wayne-birtok Huntress


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Blaise
Bűnüldöző
Blaise

Hozzászólások száma : 83
Join date : 2010. Oct. 09.

Jelen: Wayne-birtok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jelen: Wayne-birtok   Jelen: Wayne-birtok I_icon_minitimeSzomb. Okt. 16, 2010 3:04 pm

A lövésem célba találtak és szerencsémre (hála a sors kezének) leamortizálta a robotok egy részét. A mellettem lévő társam szintén likvidálta a robotokat. Felálltam a fedezékből, hogy jobban lássam a harcmezőt. Az egyik tag félelmetesen közel került a robotokhoz. Magamba mondom „Azta, ez nem semmi. Csak úgy kettévágja őket. Nem szarozik” csodálattal tekintetem csapat társaimra olyan erősek és bátrak voltak, hát igen ők igazi hősök. Amint a gondolatom utolsó szava is megfogalmazódott bennem a szám széle le ereszkedett (szomorú arcot vágtam). Feleslegesnek éreztem magam. Mit keresek itt?! Kérdeztem magamtól. Olyan erősek, hogy az már ember feletti.
Ahogy jobban körbenéztem, és láttam ,hogy két alak csatlakozik a bulinkba. Eközben még a robotok közeledtek egyik társunkhoz. Nehezemre esett döntenem, hogy most mit tegyek, de megpróbálom.
Ha lehetséges én Duncen vállára helyezem a kezem, hogy lássa a két alakot, akik csatlakoztak a partiba, hát ha kezelésbe veszi. Ez után én a fegyveremet eleresztem szerencsére a szíj rajta volt így nem vesztettem el. Gyors sprintbe kezdtem, hogy a társamnak segítsek, akit láthatólag körbe fognak zárni a robotok. Amint lőtávolságba kerülök, tüzelni kezdek feléjük, remélhetőleg nem találva el a társamat. A lövéseim közepette oda sétálok, ha kiürülne a fegyver, gyorsan pisztolyra váltok így lekicsinyítve az idő távot. Fokozva még előnyömet pár lélegzetvétel után bekapcsolom szuper képességemet. ezzel biztosítva sikerességemet. Csak reménykedhettem, hogy megtudom akadályozni a robotokat és nem esik baja a társamnak.
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Jelen: Wayne-birtok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jelen: Wayne-birtok   Jelen: Wayne-birtok I_icon_minitimeSzomb. Okt. 16, 2010 4:56 pm

Csapásaimtól csak úgy repkednek a robot-darabok. Szuper, jó kis testmozgás. Csak kissé veszélyes. Mindenesetre volt eredménye, nem is egy: nem elég, hogy fogynak a robik, de még Raven is megdícsért. Már megérte akkor, elvégre az csak jó, ha egy ilyen csinos nő dícsérget.
Miközben ugrálok a robotok közt és írtom őket, kissé körbe tudok nézni. A legtöbben valami fedezékből lövöldöznek vagy dobálóznak, csak néhányan vagyunk itt nyílt terepen. Kissé aggódom, hogy az egyik fenéken lő, de csak nem fognak...
Az aprítás közben meglátom Macskanő árnyékát a kapuknál. Talán hülyeség, de megpróbálok odajutni hozzá. Ha ez nem sikerül, akkor írtom tovább a gépnépet. De ha igen, akkor védekezőn tartom fegyverem, s a következőket mondom neki:
- Macskanő! Tudom, hogy bosszúra szomjazol Batman halála miatt, de vissza tudjuk hozni az életbe. Ehhez viszont segítened kell. Kérlek, segíts nekünk! Nem akarok harcolni veled!
Ha támadna, akkor megpróbálom kivédeni csapásait, ha nem, akkor kivárom a reakcióját. És persze közben reménykedem, hogy hátulról nem támad meg valami vagy valaki.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Jelen: Wayne-birtok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jelen: Wayne-birtok   Jelen: Wayne-birtok I_icon_minitimeVas. Okt. 17, 2010 10:30 am

Fasza, ezek a robotok valami nemes acélból készültek, amit a fél-isten Sötét Lovag kovácsolt. A kavicsaim nem használnak. Mennyire kellemetlen. Egyet sóhajtok, de ahogy elnézem, a többiek boldogulnak. Na mind egy, a Batmanségig még hosszú út áll előttem, szóval Betman bele húz, és ledarálja ezeket a bádogdobozokat. Épp töltenék már egyszerre 4-5 apróbb kavicsot a csúzlimba, mikor Red Hood megtold egy kis ajándékkal. Batarangok! Ezeket bűn lenne eldobni, mert eszmei értékük van. Főleg ezekben az időkben, mikor a jó öreg Gotham-i szimbólum eltűnt. Eltűnt... így szebben hangzik. Na de ilyen kis robbanó kavicsokat is kapok, vagy miket. Talán ezek még jól jönnek, bár nem tudom. Talán a kaviccsal többet érek el.

-Kösz öcsi!

Mondom neki, miközben kacsintok egyet, és egy csettintéssel irányába mutatok. Nagyon szuper-sztáros mozdulat volt, szóval... jah, meg laza is, szóval értékelni kell az ilyen gesztusokat ezekben a csatákban. Nem igaza? Nem? De igen, vissza a csatához. A csúzliba egy robbanó drazsét teszek Hood jóvoltából és célzok, majd útjára engedem. Az egyik robot remélhetőleg lenyeli, és aztán Bumm! Bár szerintem a kaviccsal több sikert érnék el... de ez már csak az én véleményem és kósza gondolatom, mialatt követem a többieket az előrenyomulásban, mit sem foglalkozva mással, csak a robotokkal, és hogy ledaráljam őket úgy mint a nagy Bruce Lee.


Jelen: Wayne-birtok Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Jelen: Wayne-birtok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jelen: Wayne-birtok   Jelen: Wayne-birtok I_icon_minitimeVas. Okt. 17, 2010 11:28 am

Szerencsére sikerül elintéznem pár robotot, bár ez egy fél táramba került. 15 golyó- 3 áldozat, nem a legjobb arány. Közben észreveszem, hogy az egyik csapattársam - talán Blaise a neve - mellettem kucorog, és egy H&K mp5 -el írtja z ellent. Jó hír, hogy fogja őket a 9mm, így szerencsére az összes fegyverem hatásos ellenük. No de vissza a csatamezőre. A többiek is elég szépen ritkítják az ellent. Ekkor Blaise felhívja a figyelmem az újonnan érkezőkre. Macskanő. Későbbre vártam. Nagyon régen a macskanők oldalán harcoltam. Mintha egy másik életben lett volna. Most ellenség. Látom, hogy Sárkány elindul felé. Talán ő is arra gondol, amire én. Hogy talán az oldalukra állíthatjuk. Sárkány is ismeri őt, talán sikerül meggyőznie. Maradok a fedezékemben, Macskanőt és környékét fürkészem. Ha valaki megpróbálja Sárkányt hátulról elkapni, azt megpróbálom lelőni, hogy ő nyugodtan tárgyalhasson. Ha van rádiónk, akkor szólok neki hogy fedezem.
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Jelen: Wayne-birtok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jelen: Wayne-birtok   Jelen: Wayne-birtok I_icon_minitimeKedd Okt. 19, 2010 3:11 pm

Macskanő idegesen válaszol Sárkánynak:

- A bűn szolgái vagytok! Batman halála elvette mindannyiótok eszét! Hagyjatok minket békén!

Kiáltja, majd belekarmol Michael bal orcájába. A férfinak esélye sem volt védekezni, társainak pedig védeni őt. A nő ezután átugrik a hős feje felett, és harcolni kezd a Batman-pártiak ellen.

Eközben Duncan felé kilenc robot indul, és mindegyik kezén hatalmas pengék találhatók.

Blaise megvédte Manipulátort pár robottól, de még mindig több tíz bádogember tart feléjük.

Betmen robbanó töltetei segítségével gyorsan öli az ellenséget, bár Red Hood mérgesen szól rá:

-A batarangokat használd!
...

Vadásznő eltalálja James Gordon bal kezét, a férfi pedig ájultan esik a földre. A csapat azonnal odaugrik, csak az a gond, hogy a két ellenséges hölgy, plusz még vagy száz robot tart feléjük...


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Blaise
Bűnüldöző
Blaise

Hozzászólások száma : 83
Join date : 2010. Oct. 09.

Jelen: Wayne-birtok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jelen: Wayne-birtok   Jelen: Wayne-birtok I_icon_minitimeKedd Okt. 19, 2010 9:05 pm

Sikeresen megvédtem a társamat. Sajnos 2 táram elment az 5-ből. Maradt 3. A fene egye meg. Van egy pisztolyom, amihez 5 tár van még. és 1 késem, és 6 dobótőr. Ráadás még pár darab gránát. Felénk tart 10 masina. A jövő azt mutatja, hogy hamarosan ki fogok fogyni. Nem volt más választás. Újra töltöttem a géppisztolyomat és célba vettem a hozzám legközelebbre eső robotot. Ha eltaláltam, akkor nyomok pár bukfencet, hogy ha tüzelnének, akkor célt tévesszenek. Majd egy újabb és egy újabb masinát tüzelek, csak reménykedni tudok, hogy eltalálom őket, és tudok tárat cserélni. Közben próbálom kikerülni a golyókat. Szerencse, hogy a képességem jól jön ilyenkor. Ha a fegyver csövüket meg emelik tudni fogom, hogy merre kell kitérni, de ehhez megint használnom kell a reflexemet. Ha eltelik fél perc a reflex használatakor azután szédülni kezdek és összeesek. Pár másod percem lesz arra, hogy felálljak és összekapjam magamat. A képességemet nem fogom tudni használni fél percig.
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Jelen: Wayne-birtok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jelen: Wayne-birtok   Jelen: Wayne-birtok I_icon_minitimeSzer. Okt. 20, 2010 9:56 pm

Macskanő teljesen megzakkant. Igaz, elég hihetetlen az, amit állítottam, de... Nem nekem ment el az eszem, hanem neki. Mintha ezért a gondolatom miatt kapnám a pofont. A karmai megkarmolják az arcom, fájdalom hasít belém. Felszisszenek, majd odakapok a sebhez. Remélem nem komoly a seb és nem lesz maradandó a helye. Ezt hogy fogom kimagyarázni...?
Mikor újra felnézek, már nincs ott. Megfordulva látom, hogy belevetette magát a csatába. Na meg azt is, hogy Gordon megsérül és összeesik. Muszáj kivinni a harctérről.
Megpróbálok odaugrani és kivinni a kapun kívülre, a biztonságba. Ha egy robot az utamba kerül, megpróbálom levágni, ha pedig Macskanő, vagy a Gordont lelövő Vadásznő jönne velem szembe, megpróbálom lecsapni.
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Jelen: Wayne-birtok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jelen: Wayne-birtok   Jelen: Wayne-birtok I_icon_minitimeCsüt. Okt. 21, 2010 2:56 pm

Michael sajnos nem jár sikerrel, csak felbosszantja Macskanőt. Fenébe, pedig jól jött volna a segítsége. Közben észreveszem hogy 9 pléh Batman indul meg felém. Remek. Nem esünk pánikba. Betöltök egy repeszgránátot a gránátvetőbe, majd megcélzom a középsőt, hátha kapnak majd a mellette lévők is az áldásból. Még mindig kb. 280-250 méterre vagyok tőlük. Továbbra is a bokorban hasalok. Egyes lövésre állítom az M4-es, majd távcsövem és lézercélzóm segítségével célzott lövéseket adok le a fejükre, a szemük környékére. Reménykedem benne, hogy az 5.56-os lövedék leviszi a fejüket. Robotonként kb. 3 lövést adok le.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Jelen: Wayne-birtok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jelen: Wayne-birtok   Jelen: Wayne-birtok I_icon_minitimePént. Okt. 22, 2010 6:57 am

Húúúúúúú édes drága anyám, aki a világra hoztál! Ezek a kis bogyók még is csak lepipálják az én kis kavicsaimat. Haladni kéne a korral, ez nem kizárt. Na de nincs meg hozzá az anyagi háttér, szóval egyenlőre maradok a csúzlinál. Ha csak nem ütöm le Robint, és rabolom ki a kütyüjeit. Igen, ez tetszik. Jó ötletnek tűnik. De sajnos elvetendő. De most tovább kell aprítani a bádogdobozokat. Hallom, ahogy Red Hood nekem kiált dühöse. Mi baja van ennek a fiúnak? Dobjam el a Batarangokat?! Hááát nem tudom. Eléggé értékesek, de mondjuk van belőle pár darab, de ennek ellenére csak kettőt van szívem elhajítani. Emlékeimben azt idézem fel, ahogy Batman hajigálta régen ezeket, és a mozdulatát próbálom utánozni. Bár fontos az eredetiség, de most még is muszáj kicsit koppintani. Amint elhajítom a célzást követően ezeket a denevér formájú szerkezeteket, vagy mi a fenét, a csúzlit megtöltöm, és lövök, lövök, lövök, lövök azokra a robotokra, akik annyira ellenségesek, hogy még be sem invitáltak a villába. Remélem kicsit megnyírbálom a népet, és a nap hőse leszek.


Jelen: Wayne-birtok Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Jelen: Wayne-birtok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jelen: Wayne-birtok   Jelen: Wayne-birtok I_icon_minitimeKedd Okt. 26, 2010 2:56 pm

Blaise-t, Duncan-t és Betmen-t a robotok alaposan bekereítették. A többiek elfoglaltak, nem tudnak nekik segíteni. Csak magukra számíthatnak...

Michael - habár odaér Gordonhoz- nagy bajban van, ugyan is most már őt is körbefogták a robotok, nameg persze Macskanő és Vadásznő. Igaz, hogy neki ott van a csapat, hogy segítsen, de Ravent pont telibe-talált egy löveg, szóval rá már nem számíthat. Robin és Red Hood azonban kitartóan küzd a hős oldalán, és próbálnak életben maradni...


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Blaise
Bűnüldöző
Blaise

Hozzászólások száma : 83
Join date : 2010. Oct. 09.

Jelen: Wayne-birtok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jelen: Wayne-birtok   Jelen: Wayne-birtok I_icon_minitimeKedd Okt. 26, 2010 4:59 pm

Bekerítetek a robotok minket. Ideje volt kikapcsolnom a képességemet. Nem akarok elszédülni. Csak lövök, csak lövök és lövök. Nem tudom mennyi robot van még hátra, de egy gránátot dobok egy nagy csapat közé. Most már marad 2 gránátom, ami egy villanó gránát és egy füst. Amit eldobtam az egy repesz gránát. Remélem megsemmisíti a masinákat. Majd futni kezdek egy fedezék mögé, hogy tárat cseréljek. 2 táram maradt. Egyik a fegyveremben. Majd kiálltok társamnak.
- Fedezékbe!- remélem meghallotta és menekülni kezd.
Vissza az elejére Go down
Gabriel McNabb
Bűnüldöző
Gabriel McNabb

Hozzászólások száma : 15
Join date : 2010. Oct. 04.

Jelen: Wayne-birtok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jelen: Wayne-birtok   Jelen: Wayne-birtok I_icon_minitimeKedd Okt. 26, 2010 10:15 pm

Batman halott. Ez a hír már önmagában is megrengeti Gotham-et és a világot egyaránt. Engem is, hisz így a városban ismét eluralkodik a bűnözés. Nekünk, akik megmaradtunk nagyon nehéz fent tartani a békét a városban, és az önjelölt denevérek szinte használhatatlanok. Hírt kaptam, hogy egy csapat hős megpróbálja visszahozni Batmant. Az igazit. A Wayne-birtokra indultak, de én egy kiruccanásról tértem vissza ezért totál lekéstem a találkozót. Viszont tudtam, hova megyünk, szóval rögtön a Wayne-birtok felé vettem az irányt. A kúria még mindig pompázott, mintha még mindig laknák. Csendben kellett maradnom, hogy fel tudjam mérni a helyzetet. Halkan megpróbáltam közelebb lopózni, ha sikerült, akkor látom, hogy a kis csapat elég szorult helyzetbe került. Valamiféle Batman utánzatok ellen küzdöttek, és a lépcső tetején a Macskanő is megjelent, aki a monológja alapján totál megkattant.
~ Na remek, ez most hiányzott. - gondoltam magamban, majd azon járt az eszem, hogy hogyan tudok a többi hősnek segíteni. És eszembe jutott. Nem fogom tudni a végtelenségig fent tartani, de megpróbálom feszegetni a határaimat. A robot-batmanek sokasága közé kivetítem leendő társaim képét, mégpedig úgy, hogy mindenkiből kettő, akár három darab van. Össze akarom zavarni a robotokat, hogy a többieknek legyen esélye felvenni velük a harcot nem beszélve a bekerítettekről.
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Jelen: Wayne-birtok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jelen: Wayne-birtok   Jelen: Wayne-birtok I_icon_minitimeKedd Okt. 26, 2010 10:37 pm

Megvan Gordon, de körülvettek. Nagyszerű! Már csak ez hiányzott. Kezdem úgy érezni, hogy a létszámfölényük legyűr minket. Nem, erre gondolni se szabad. Ha így állok hozzá, nem sok esély van.
Szerencsére mellettem van Red Hood és Robin, épp a robotokat írtják. Odaszólok nekik:
- Megpróbálom kivinni Gordont a birtokon kívülre. Fedezzetek! Amint tudok, visszajövök!
Mondom, majd felkapom Gordont bal karommal és megpróbálok kiugrani a birtokról. Ha Macskanő megpróbálna elkapni az ostorával, esetleg Vadásznő vagy a robotok megpróbálnának lelőni, akkor a jobb kezemben levő kardommal próbálom hárítani a lövéseket, illetve szétvágni az ostort.
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Jelen: Wayne-birtok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jelen: Wayne-birtok   Jelen: Wayne-birtok I_icon_minitimeSzer. Okt. 27, 2010 3:08 pm

Nem sikerült elintéznem a robotokat, mielőtt közel értek. A hátamra rakom az m4-est, és előkapom a .44-est. Aztán a kezembe csúsztatom a kabátujjba rejtett füst gránátot, majd miután beborított a füst, előveszek egy kis csomag plasztikot, aktiválom a jeladót, majd leejtem a földre. Ezután az egyik robotnak megcélzom a fejét, remélem hogy ilyen közelről a .44-es kaliber elég lesz, hogy levigye a fejét. Ha sikerül, akkor megpróbálok kitörni a gyűrűből, majd felrobbantom a plasztikot. Ha minden jól megy a robotok a teljes energiát kapják, míg én csak tompítottat, bár azért az sem lesz kellemes, valszeg ledönt majd a lábamról. Ha nem sikerül kilőnöm a robotot, akkor a füstöt kihasználva megpróbálok a lábuk között kislisszolni, majd futásnak eredek a fák közé, ahol megpróbálok elbújni.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Jelen: Wayne-birtok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jelen: Wayne-birtok   Jelen: Wayne-birtok I_icon_minitimeCsüt. Okt. 28, 2010 12:54 pm

Szépen szedegetem lefelé a robotokat, de még is körbe kerítenek. Nagyszerű, szuper, brilliáns, király, és még sok minden. De úgy gondolom most elég volt a batbumerángokból, meg a kis robbanó golyókból, és itt az ideje valami másnak. A jól bevált testápolónak, amit a hátamra felfűzött hüvelyéből elő is veszek. Nem más ez, mint a Los Angeles Dogers egyik népszerű ütőjátékosának a remekbe szabott baseball ütője. Kaján, vérre szomjazó őrült, talán kicsit perverz vigyor jelenik meg arcberendezésemen, és el jön az időőőő! Hős Idő! Betman akcióba lép. Elrugaszkodok a talajtól, és minden erőmet, lendületemet egyetlen egy gigászi, mega-hiper ütésbe viszem be, amit az agyik robot fejére mérek. Majd addig püfölöm, míg zárlatos nem lesz, vagy míg ő nem kezd el engem ütni. Bár az utóbbi eléggé szar ügy lenne...


Jelen: Wayne-birtok Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Jelen: Wayne-birtok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jelen: Wayne-birtok   Jelen: Wayne-birtok I_icon_minitimeSzomb. Okt. 30, 2010 2:17 pm

Michael a kardjának köszönhetően eljutott Gordonnal az erdőbe. A többiek azonban nem tudtak kiszabadulni, ugyanis egyre több robot veszi őket körül. Duncan habár eldobott egy füstgránátot, a füst mögül hirtelen Vadásznő bukkan fel ...

Gabriel pont jókor jött, A robotok azonnal támadni kezdik a hasonmásokat, Macskanő és Vadásznő sem tudja, hogy kit támadjon. A társaságnak most van ideje előrenyomulni, ugyanis a villa kapuja nyitva van.

Red Hood int is a többieknek, hogy induljanak el. Raven eközben fájdalmas nyögések kíséretben felkel a földről, és odarepül Gabrielhez. Felkapja, majd berepül vele a kapun.

-Ügyes volt, azt hiszem, hogy mind köszönettel tartozunk!

Mondja a férfinek, de több ideje nincs hálálkodni, ugyanis a a két nőszemély idegesen trappol be az ajtón, és harcra készek...


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Blaise
Bűnüldöző
Blaise

Hozzászólások száma : 83
Join date : 2010. Oct. 09.

Jelen: Wayne-birtok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jelen: Wayne-birtok   Jelen: Wayne-birtok I_icon_minitimeSzomb. Okt. 30, 2010 5:24 pm

A gránátom ellenére egyre csak jöttek a robotok. Az mp5 fegyveremet kiürítettem. Nem volt lőszerem. Muszáj volt eldobnom. Szerencsémre egy csapat társunk megtéveszti a robotokat. Ez idő alatt Elő rántottam a pisztolyomat. Pár robottt célba vettem és lőni kezdtem, amint elesnek én futni kezdek a villa kapujáig. A bejárat előtt bekapcsolom a képességem és kommandózni kezdek. Neki támaszkodom a falnak és ellenség után kémkedek. Ha jól láttam már egy társam bement.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Jelen: Wayne-birtok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jelen: Wayne-birtok   Jelen: Wayne-birtok I_icon_minitimeHétf. Nov. 01, 2010 10:41 am

A rendőrségi osztagtól elszakadva, vagy inkább jóval előttük haladva, amit Gordon felügyelő megsegítésére vezényeltek ki.
~ Az osztagom belefutott pár szupermuksóba,és csak én tudtam elslisszolni mellettük hogy Gordont segítsem. Kerültem minden összeütközés, hogy elérjem a felügyelőt, és most azt kell látom, hogy Sárkány elvégzi azt amit egy igaz rendőrnek kellene. ~

- Ezzel nem kell törődnöm, most sokkal nagyobb a tét minthogy az önbíráskodókkal foglalkozzak. - mondom csak úgy magamban miközben felmérem a terepet, és a tennivalókat.
~ A parancsunk az volt hogy segítsünk a birtokra való bejutásban, de mindenki csak itt harcol a kertben. Nem szabad megállnunk, előre kell törnünk, akár ezekkel a maszkosokkal, akár nélkülük. ~ a gondolatokat tett követi, mire befejezem már a cselekvés mezejére is lépek.
- Mindenki befele a villába, ne húzzátok feleslegesen az időt. - ordítok mindenki felé, és rohanok a célom felé. Nem bocsátkozok harcba, ha nem muszáj. Úgy közelítem meg a kaput hogy a többi maszkos igazságtevőt/ bűnözőt is útba ejtem és nekik segítek, így talán több esélyünk van beérni.


Játékos szín: Crimson
Jelen: Wayne-birtok 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Jelen: Wayne-birtok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jelen: Wayne-birtok   Jelen: Wayne-birtok I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Jelen: Wayne-birtok
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alternatív világok helyszínei :: Egyéb alternatív világok helyszínei :: Harc az álarcért kalandok helyszínei-
Ugrás: