Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Martha Wayne alapítványi emléképület 296245150474wildcat..........Martha Wayne alapítványi emléképület Teenansrobindccomicssup..........Martha Wayne alapítványi emléképület Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Martha Wayne alapítványi emléképület 39843828 Martha Wayne alapítványi emléképület 79830643

 

 Martha Wayne alapítványi emléképület

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Martha Wayne alapítványi emléképület Empty
TémanyitásTárgy: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület I_icon_minitimeHétf. Május 24, 2010 6:00 pm

Martha Wayne alapítványi emléképület Waynebuilding1

A művészetek, oktatás, és a családok megsegítése miatt jött létre az alapítvány, ami egyben egy hatalmas emlékmű is. Ingyenes iskolát biztosít a rászorulóknak mindenhol az egész városban, és az árvákat is támogatja. Egyben családkereső szervezet is, és meleg étkeztetési utalványokat is rendszeresen osztogat azoknak, kik rászorulnak. Minden évben egy művészeti kiállítást, díjátadót tart az épület a tehetséges fiatalok között.

Érdekessége, hogy a Thomas Wayne alapítványi emléképület is ugyan úgy néz ki, mint ez és egymással szemben helyezkednek el néhány kiló méter elválasztásával.


Martha Wayne alapítványi emléképület Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Martha Wayne alapítványi emléképület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület I_icon_minitimeVas. Aug. 01, 2010 8:21 am

Denevérakták: Tolvajok Fejedelme
Az árverés

Martha Wayne alapítványi emléképület Bruce Wayne meghirdetésére egy fogadásnak, és egyben egy aukciónak ad otthont. Hatalmas érdeklődés övezi, hiszen az árverezésre kihirdetett tárgyak többsége mind Bruce által felajánlott. Na meg persze a bevétel teljes összege az alapítványé, így pedig Gotham lakosaié. Tehát jótékony célú a rendezvény. De sokan nem ezért jöttek el, hanem mert látni akarják azt a bizonyos értéket, amit Bruce közszemlére és kikiáltásra tesz. Egy több ezer éves ereklyét, Kleopátra nyakékét.

Már az épület előtt rengeteg luxus autó sorakozik, és megszámlálhatatlan ember halad befelé. Mind egytől egyig öltönyt visel, a nők pedig gyönyörűbbnél, gyönyörűbb estéiket. Vannak szolidabb öltözékek, és kihívóbbak is egyaránt. A belépés díjtalan, és korlátlan mindenki előtt. Bárki megcsodálhatja a tárgyakat, még az sincs kikötve, hogy ki kell öltözni, de még is sokan megtették. Igaz, vannak páran, kik nem adtak az illemre, de ez Bruce Waynet nem érdekli. Mindenki előtt nyitott a meghívás. Az épületbe belépve minden felé pincérek mászkálnak, kezükben tálcával, ami teljesen meg van rakva pezsgővel. Hatalmas svédasztal az előtérben, és mindenfelé emberek nyüzsögnek. Sokan csak a nyakékről beszélnek, hogy még is kinek lesz annyi pénze, hogy megfizesse az árát.

Martha Wayne alapítványi emléképület 53_www.kepfeltoltes.hu_

Sok ismert személyiség is jelen van a médiából, és máshonnan. Színészek, zenészek, neves üzletemberek kiknek névsora órákba telne. Egyenlőre még nem kezdődött el az árverés, így szabadon mozoghat mindenki bármerre, és ehet-ihat amennyi jól esik neki. Sokan igen közlékenyek, és barátságosak, de vannak akik nem igazán és eléggé fellengzős, snob alakok. Néhol fel-fel csendül egy-egy téma a nyakéken kívül is. Ami leginkább érdekelt az a mostanság tűzvészként terjedő különleges, emberfeletti erejű emberek. Egyenlőre tehát mindenki beszélget, és szórakoztatják egymást kulturáltan. Egyedül az egész rendezvény kezdeményezőjét nem látni sehol. Bruce Wayne nem vegyült a tömeggel. Ő a legfelső emeleten van, egy másik teremben ül, ahol az árverés zajlani fog, magaslati belső erkélyen, egy bájos nő társaságában. Felette pedig két igen ismert ember, Charles Gibson, és Julie Garwood. Ők kettejük az alapítvány ügyintézői, akiknek nevéhez rengeteg adomány fűződik. A belső terem egy operához hasonló kialakítást kapott, rengeteg ülőhellyel, felső és alsó szinttel egyaránt


Martha Wayne alapítványi emléképület Bruce_wayne_batman
Martha Wayne alapítványi emléképület Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!


A hozzászólást Batman összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 07, 2010 8:44 am-kor.
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Martha Wayne alapítványi emléképület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület I_icon_minitimeVas. Aug. 01, 2010 8:20 pm

A Martha Wayne emléképületben hatalmas rendezvény került megrendezésre. Mindenki ott van, aki számít, színészek, zenészek, különböző hírességek és befolyásos emberek. Mivel a belépés engedélyezett bárki számára, nincs konkrét vendéglista, ígyhát én is elmegyek az ünnepségre, bár nem tervezek vásárlást. Csupán egy kis kikapcsolódásra vágyom a yakuza és az Arkham Asylum betegeivel folytatott harc után. Hogy ne keltsek feltűnést, úgymond civilben, Jason Harleyként jelenek meg a rendezvényen. Ha beállítanék oda a sok puccos ember közé a kék-fekete jelmezembe, a maszkommal, kicsit kilógnék a tömegből, mindenki engem bámulna, sokan még őrültnek is néznének. Az ilyesmit elkerülendő inkább egy elegáns öltönyt veszek fel, de a biztonság kedvéért a jelmezemet felveszem az öltöny alá. Ha netalántán valami gubanc lenne a rendezvényen, félrevonulok, átöltözök, és úgy rakok rendet. Na de most menjünk partizni.
...
Itt vagyok az ünnepségen, legeltetem a szemem a sok értékes tárgyon, amit valami szerencsés szupergazdag ember magáénak tudhat a nap végére. Azonkívül rengeteg csinos nő is jelen van, csak kapkodom a fejem ide-oda. Egyre jobban érzem itt magamat, ez jó kis szórakozásnak igérkezik.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Martha Wayne alapítványi emléképület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület I_icon_minitimeHétf. Aug. 02, 2010 12:42 pm

Az elmúlt napjaim elég nyugtalanok voltak, szükségem volt egy kis kikapcsolódásra. Hallottam az árverésről, s gondoltam, miért ne menjek el. Sajnos mást nem érdekelt a környezetemben, úgyhogy egyedül mentem.
Az utat alteregómban teszem meg, majd egy kis félreeső helyen átöltözöm civilbe. A kardom egy közeli szemetes konténer mögé rejtem egy váltáspólóval, kesztyűvel és a maszkommal együtt, arra az esetre, ha valami történne és át kéne vedlenem, vagy legkésőbb majd hazafele. Gondolom, itt csak nem találják meg a felszerelésem. Egy sötét farmert és egy fehér inget hordok, hogy mégse legyen annyira ciki a megjelenésem, mint sok utcáról betévedőnek. Az ünneplőket sosem szerettem, szuperhősség ide vagy oda, mindenképpen így jöttem volna. Úgy nézek ki, mint egy normális diák, akit érdekelnek a csecsebecsék. Ez sajnos nem igaz, tényleg csak azért jöttem, hogy kiszellőztessem valami helyen a fejemet, a bigyók annyira nem érdekelnek.
Betérve az épületbe rengeteg embert látok, híreset és mezei egeret is egyaránt. Sok csinos nőt is látok, van egy-két korban hozzám illő is. Nem igazán merek odamenni hozzájuk, sosem mertem, ezért inkább a „bizsukat” nézegetem. Van egy-két tényleg gyönyörű darab. Közben sok embert hallok beszélgetni a városban felbukkanó szuperemberekről, érdekes őket hallgatni. Néhánynál én is előkerülök, a legtöbb engem vádol az őrmester halálával. Inkább otthagyom az ilyen fazonokat, keresek valami zugot, ahol kevés az ember és szép műtárgyak vannak. Kár, hogy ilyen fiatalon nem ihatok alkoholt…
Vissza az elejére Go down
Sheodon
Bűnüldöző
Sheodon

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2010. Jul. 10.

Martha Wayne alapítványi emléképület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület I_icon_minitimeKedd Aug. 03, 2010 10:14 am

Elindultunk az egykori Adam Fleps rezidenciából erre az alapítványi megnyitóra. Engem nem különösebben a sok bizsu meg kincs az, ami érdekel, hanem az eseményeket akartam felügyelni. Minimálisan kiöltöztem, azt is csak azért, hogy elvegyüljek a tömegben. Linda segített a hajamat is rendbe hozni, így az sem lesz olyan feltűnő. Táskámban azonban gondosan ott van az Arany Szemmé válás minden eszköze, a táskát pedig egy 5 számjegyű kód védi, a biztonság kedvéért.

- Hamarosan megérkezünk - közölte velem Linda, aki csak az utat bámulta, és nem is figyelt rám egész utazás alatt. Mikor azonban megpillantottam az emléképületet, odaszóltam a sofőrnek.
- Itt jó lesz - mondtam neki, jelezvén, hogy itt megállhat. - Túlságosan is feltűnő lenne, ha ezzel a kocsival mutatkoznék. Később már nem, de most még lehetnének kérdések.
- Lehet, hogy gyanús az autó, de az ön biztonsága a cél mindenek felett - közölte velem a nő, aki, mintha meg sem hallotta volna, hogy mit mondok neki, ment egyenesen tovább.

- Meg is érkeztünk - közölte velem a nő, aki kirakott engem az épület ajtaja előtt. - Szóljon ha jöhetek önért - mondta, majd azzal elhajtott.

- Remek... ez remek - gondoltam magamban, miközben megigazítottam kissé kényelmetlen ruházatom, majd besétáltam az ajtón. A látvány egyszerűen magával ragadja az átlagembert, aki pompára és fényűzésre vágyik. Én azonban irtózom az ilyenektől. Túlságosan csicsás, és túldíszített. Én az egyszerű és puritán dolgokat kedvelem.

- Amíg nem kezdődik el az árverés, addig minden feltűnés nélkül megpróbálok helyet foglalni. Bár, kötve hiszem hogy lesz olyan szerencsém, hogy magamra hagynak. Végül is, elméletileg ember volnék, élveznem kéne a társasági életeket. De én mégsem teszem. Velem van a baj? Mindegy, ilyenekre még időm sincs, hogy gondoljak. Csak kezdődjön már el az az árverés... - gondolkoztam magamban, miközben türelmesen vártam, de azért próbáltam a körülöttem lévőket is figyelni, hátha valaki gyanúsan viselkedik, vagy éppenséggel kiszúrt engem magának, és figyel. Csak nehogy egy nő, vagy egy lány legyen. Olyanokkal még nem volt dolgom.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Martha Wayne alapítványi emléképület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület I_icon_minitimeKedd Aug. 03, 2010 10:42 am

A rendezvényre egyre többen, és többen érkeznek. Idő közben Genzo a majdani árverési tárgyakat veszi szemügyre. Megannyi különböző korszakból talál ékszereket, antik bútorokat, festményeket, szobrokat, és még automobilokat is. A kikiáltási ár mindegyik elé már le van helyezve egy kis táblára feltüntetve, ám a legolcsóbb is 5000$-ról indul. Legtöbben pedig az est fénypontja köré gyűltek, a Kleopátra nyakék elé. Ennek az egy cikknek nincs kitéve az induló ára. Az összes többinek igen. Sokan találgatják, hogy még is mennyiért fog elkelni, az árak között milliós tételekről van szó. De mielőtt Genzo bele merülne bármiféle beszélgetésbe, egy jóvágású férfi áll a terem bejárata elé, és egy mikrofonba kezd beszélni.

-Kérek mindenkit, hogy fáradjon az árverés főtermébe, ugyan is 30 perc múlva kezdődik az aukció! Köszönöm!

Még párszor elismételgeti szavait, hogy mindenki felfigyeljen rá, és tudomásul vegye. Michael szintén hallhatja, hiszen a férfi hangja minden terembe eljut a hangfalak miatt, amiket felszereltek. Az aukció helyszíne az épület legfelső szintjén lesz, így lépcsőn vagy épp liftel lehet feljutni oda. Mikor befejezi a felhívást, Michael egy ismert rendőrt pillanthat meg, aki az utóbbi időkben rengeteg lakot dugott rács mögé, és igen sok bűnszervezetet próbált felszámolni. A sajtó és a média is rendszeresen interjúkat készít, vagy készíteni akar vele. Nem más, ő mint James Gordon. Szájába pipa, amit bőszen szívogat.

Martha Wayne alapítványi emléképület 104162028601_www.kepfeltoltes.hu_

Mellette egy másik férfi, aki minden bizonnyal szintén rendőr. Hallani, amint pont a titokzatos kardos alakról beszélnek, aki a közelmúltban egy rendőr halálánál jelen volt, és őt gyanúsítják vele. Bár Gordon nem foglal egyértelmű állást, de a másik férfi igen. Laslie Allan halálával Michaelt vádolja... A témát viszont Gordon megszakítja, mikor arra hivatkozik, most nincs kedve erről beszélni. Az árverés főtermébe veszi az irányt, társával együtt, csak úgy mint mindenki más. Egyre nagyobb tömeg alakul ki, ami be akarnak jutni a helységbe. Odabent Sheodon már találhatott magának egy helyet, nem ült egyik oldalán sem senki. Szabad székek voltak mellette. Ahogy a közönséget figyelte, nem láthatott semmi gyanúsat, a sok médiaszereplőn kívül. Egy személy sem árulkodott kétes jelekről. Mindenki beszélgetett körülötte, különféle témákról, amik csak egyszerű megfogalmazásként bájcsevejnek írható le. Észre veheti idő közben, hogy egyre többen gyűlnek köré. Mindenki kezd beáramlani a hatalmas helységbe, és lassan egyetlen szabad szék sem marad. Sheodon mellé egy igen méretes hölgy űl le, nagyestéjiben, és kedvesen mosolyog a férfire.

-Milyen elegáns, kedvesem. A nevem Rosalita.

Mondja kacéran a jókora termettel megáldott nő. Ha Sheodon kicsit is járatos a nőkben, egyértelmű jelzéseket tapasztalhat, amik azt mutatják, hogy a szomszédjának nagyon is tetszik.Martha Wayne alapítványi emléképület Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!


A hozzászólást Batman összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 07, 2010 8:43 am-kor.
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Martha Wayne alapítványi emléképület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület I_icon_minitimeKedd Aug. 03, 2010 11:39 am

A műtárgyakat nézem magányosan, mikor a hangszórókból hallatszó hang felszólít mindenkit, hogy mindjárt kezdődik az árverés, foglaljunk helyet. Elindulok a terem felé, s ekkor látom meg a médiából ismerős James Gordont egy rendőrtársával. Gordont már sokszor láttam a tévében, s újságokban is, megbízható zsarunak tűnt, s most is van bene valami, ami biztonságot sugároz. Egyedül a pipázása von le nálam értékéből, nem szeretem a dohányfüstöt. Sajnos ők is épp rólam beszélnek, ráadásul a társa sok mindennek lehord. Gordont meg nem tudom megállapítani, de van egy olyan érzésem, ő is rács mögött szeretne látni, vagy legalább kikérdezni. Ha négyszemközt lennénk bilincs, pisztoly és pipa nélkül valahol, még benne is lennék.
Az ajtóhoz érve jó nagy tömegbe ütközöm, ami kicsit feszélyez. Talán ha nem vonultam volna félre, előbb bekerültem volna a terembe. Ha van szabad hely, akkor a kijárathoz legközelebbihez ülök. Remélem így nagyon jól látok mindent, s mégis le tudok lépni hamar, ha kell. Ha nem, akkor állva maradok az ajtónál. Titkon reménykedem, hogy lesz valami érdekes, ha más nem, valami médiafigura botrányt csinál, máskülönben csak azért jöttem, hogy adjak egy újabb pofont az önérzetemnek.
Vissza az elejére Go down
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Martha Wayne alapítványi emléképület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület I_icon_minitimeKedd Aug. 03, 2010 7:13 pm

Szinte teljesen elmerülök a műtárgyak nézegetésében. Eszemben sincs vásárolni, ezek az árak nem nekem lettek kitalálva. Kiszúrok valamit, ami viszont igen. Egy felettébb csinos hölgyemény nézegeti a Kleopátra nyakéket. Majd' eláll a lélegzetem, olyan jól néz ki, és ahogy nézem, egyedül van. Itt a nagy alkalom Genzo, ideje ismerkedni, gondolom magamban. Megigazítom az öltönyöm és a frizurám, majd lassú léptekkel elindulok a nő felé, közben azon gondolkozok, hogy szólítsam meg, mit mondjak neki, ilyesmik. Már csak pár lépés választana el a szépségtől, amikor...-Kérek mindenkit, hogy fáradjon az árverés főtermébe, ugyan is 30 perc múlva kezdődik az aukció! Köszönöm!

...mondja egy tag a mikrofonba. Tökéletes időzítés. Várt volna még pár percet, már szert tettem volna egy új barátra, akivel együtt nézhetném itt a kiállított tárgyakat. De nem, "fáradjak az árverés főtermébe, ugyanis 30 perc múlva kezdődik az aukció". Sebaj, ilyen könnyen nem adom fel, igyekszem a nő mellé ülni odabent. Szemmel tartom, hova ül le, és valahogy a közelébe férkőzök. Amint nyomulok be a terembe, figyelmes leszek valamire. Gordon felügyelő és a társa is itt van. Remélem, csak az aukcióra jött, nem kapott fülest valami itt készülődő támadásról, vagy ilyesmiről. Persze ha úgy adódna, Genzoként segítenék a felügyelőnek, viszont nem sok kedvem lenne most hozzá. Két kaland után egy kis pihi jól jönne. De majd minden kiderül, most be kell jussak a terembe a hölgyike mellé. Remélem összejön, nem kicsi itt a tömeg.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
Sheodon
Bűnüldöző
Sheodon

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2010. Jul. 10.

Martha Wayne alapítványi emléképület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület I_icon_minitimeKedd Aug. 03, 2010 8:04 pm

Lassan mindenki megérkezik a terembe, aki számít és aki nem. A téma, amiről beszélgetnek... nem érdekes. Egyszerű bájcsevej, semmi több. Ha esetleg érdekesebbre is fordul a téma, akkor is csak a Kleopátra nyakékről kezdenek el beszélgetni. Hamarosan azonban egy termetes nő ül le mellém, és köszönt. Kissé furcsán üdvözölt és... a nők a gyengéim. Mármint, nem értek hozzájuk. Ha mást próbálnak elcsábítani, vagy esetleg nem érdekli őket, azt azonnal felismerem, illetve ismerem a logikájukat is, de amint én kerülök be a képbe és nem külső szemlélő vagyok, nem tudom, hogy mire gondolnak. Megvan! Megpróbálom kikövetkeztetni, hogy a nő mit akarhat tőlem. Mint külső szemlélő. Szóval... leül egy férfi elé egy nő, aki megdicséri annak a ruháját. Kedvesnek szólítja, illetve azonnal be is mutatkozik, kacéran és már-már rámenősen. Ezek egyértelmű jelzések a férfi felé. Szóval, akkor ezek szerint a nőnek tetszek.

- A nevem Sheodon - válaszoltam a nőnek, egyelőre semleges érzelmekkel. Nem terveztem, hogy egy termetes nővel keljen együtt töltenem az éjszakát, viszont megbántani sem akartam. Egyrészt mert nem tudtam, hogy pontosan ki is ő - bár a nevét elárulta -, másrészt nem tudtam, hogy mik is a pontos tervei velem. Lehetséges, hogy hasznos információkkal rendelkezik, amik még hasznomra lehetnek.

Amíg a nőnek válaszoltam, addig próbáltam figyelni is, hátha elkezdődik az aukció, illetve történik valami esemény. A táskámat szorosan fogom magam mellett, hátha szükség lesz rá, bár reménykedek benne, hogy nem túlzottan.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Martha Wayne alapítványi emléképület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület I_icon_minitimeSzer. Aug. 04, 2010 10:29 am

Lassan mindenki beér a főterembe, ahol kivétel nélkül minden hely megtelt, így a pincérek néhány széket is behoztak még pluszba. Rendkívül sokan gyűltek össze. Genzo a kiszemelt nőtől pár székre tudott leülni, így nem került tőle messze. Michael a kijárati ajtótól nem messze helyet tudott foglalni, alig pár méternyire, és Shedon pedig továbbra is élvezhette Rosalita társaságát. Pár percig csak a zsivaj és a nyüzsgés volt hallható, aztán Bruce Wayne állt fel, és magához ragadta a mikrofont. Arca eléggé közömbösnek tűnt, és mintha csak várt volna valamire.

-Üdvözlök mindenkit az estélyen! Örömömre szolgál, hogy ennyien eljöttek. Kérem élvezzék az árverést, melyet két igen nagylelkű személy fog nekünk levezetni. Szeretettel köszöntsék Julie Garwoodot, és Charles Gibsont!

Egy idősebb nő lép fel a színpadszerűen kialakított pódiumra, majd őt követi egy markáns erős, jó kiállású férfi. Kisebb tapsvihar köszönti őket, majd egymás mellé állnak, és egy alak betolja az aukció első értékét. Pablo Picasso: Az álom című festménye az. Sokak számára nem látni ebben a képben a művészetet, és persze a laikusok nem is értik mi benne a szép. De egy gyűjtő számára, vagy aki rajong a hasonló színkezelésért, ez a kép felbecsülhetetlen. Julie Garwood azonnal megteszi a kikiáltási árát. 70.000 $ . Soknak tűnhet, pedig igazán olcsó. Talán túl olcsó is. De az első licitáló azonnal feláll. Nagy termetű, testes férfi, akire valóban igaz az, hogy nem kövér, csak erős csontozatú. Mindenki számára ismerős arc, egy gazán neves üzletember, akinek a vagyona igen felszökkent az utóbbi években. Sheodon Flaps adataiból többet tudhat erről az a alakról, mint bárki. Többször összetűzésbe került a törvénnyel, mikor emberrablással, fegyverkereskedéssel, emberöléssel és nemi erőszakkal vádolták, de végül mindig felmentették. Nem egyszer összetűzésbe került a maffiával, és üzleteket bonyolított velük, de erre nincs bizonyíték.

Martha Wayne alapítványi emléképület 157_www.kepfeltoltes.hu_

-80.000$

Hangzik el a Wilson Tarbuckles szájából. Majd Bruce Wayn rádupláz a licitre. És ez így megy minden tárgynál. Mindegyiket, kivétel nélkül ő maga veszi meg, ami értelmetlennek tűnik, hisz mind ezzel csak a pénzét veszti el. Hisz a tárgyak többsége az övé...Martha Wayne alapítványi emléképület Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Martha Wayne alapítványi emléképület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület I_icon_minitimeSzer. Aug. 04, 2010 7:45 pm

Szerencsére egész jó helyet fogtam ki. Így, ha unom magam, feltűnésmentesen is távozhatom.
Bruce Wayne köszöntője után két emberke lép fel a színpadra, akik megkezdik az árverést. Egy ismertebb fazon licitál először, majd Mr. Wayne kezdi feltornászni az árakat. A legtöbb tárgyat ő veszi meg, pedig a saját tulajdona. Először nem igazán értem, de aztán úgy érzem, kapizsgálom a logikáját. Talán esze ágában sincs túladni a dolgain, csak ürügyet keres rá, hogy minél nagyobb pénzt adományozhasson, s erre kapóra jöt az aukció. Egy idő után viszont rájövök, hogy ha ez így van, értelmetlen az egész. Miért kell egy adományozásra valami indok, főleg ehhez hasonló? Árverés nélkül is adományozhatna pl 5 millió dollárt. Ennek így nincs sok értelme... Lehet rosszul következtettem, s teljesen más a logikája? Akárhogyis, egyre jobban érzem magam. Talán mégsem lépek le előbb.
Vissza az elejére Go down
Sheodon
Bűnüldöző
Sheodon

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2010. Jul. 10.

Martha Wayne alapítványi emléképület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület I_icon_minitimeSzer. Aug. 04, 2010 8:11 pm

Egy darabig még "élvezhettem" a nő társaságát, azonban a terem lassan megtelt, sőt, plusz székekre volt szükség, mert a tömeg nem fért el. Hamarosan azonban elhalkult a nyüzsgés, és Bruce Wayne, az est házigazdája köszöntötte az embereket. A köszöntő után pedig bemutatott két személyt, akik segédkeznek lebonyolítani az egész licitálást.

A licitálás hamarosan kezdetét vette. Az első portéka egy Picasso kép. Alapjáraton nem vetem el a művészetet, de amit Picasso művelt, az annak megcsúfolása. Mindegy, nem az én dolgom megítélni a festményt, hanem a kritikusoké. Viszont az első licitáló ember szemet szúr nekem.

- Wilson Tarbuckles. A priusza hosszabb, mint egy bevásárlólista. Emberrablás, illegális fegyverkereskedelem, emberölés, nemi erőszak, maffiával való kapcsolat. Mind-mind arra utalnak, hogy nem egy kisstílű senkiről van szó, hanem egy igazi bűnözőről. Viszont mindig megúszta. Talán a jó ügyvédek, talán a korrupció, vagy éppenséggel a magatehetetlenség, de az sem kizárt, hogy nem találtak elég bizonyítékot, hogy rács mögé juttassák. - gondoltam magamban, miközben a férfi licitált a festményre. Hamarosan azonban váratlan dolog történt: Bruce Wayne lelicitálta őt.

- Mi? Ennek meg mi értelme? Hiszen ő maga szervezte meg az egész árverést. Miért licitálna gyakorlatilag a saját felajánlásaira? Talán adományozni akar? Akkor miért nem adta oda egyszerűen a pénzt? Biztosra akar menni? Akkor meg személyesen vihette volna el a pénzt a rászorulóknak, vagy épp létrehozhatott volna egy másik alapítványt. Ez logikátlan - gondoltam magamban, miközben újra és újra csak rátromfolt a licitekre, és minden egyes terméket elvitt. Próbáltam rájönni, vajon mi lehet ezzel a célja, milyen elgondolásból teszi ezt, vagy éppen mi bújik meg emögött. Talán egy jól kiagyalt terv első fázisa? Mindenesetre míg a licit folyt, addig elgondolkoztam ezen.
Vissza az elejére Go down
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Martha Wayne alapítványi emléképület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület I_icon_minitimeCsüt. Aug. 05, 2010 12:01 pm

Beértem a terembe én is, és bár nem sikerült az istennő mellé ülnöm, de csak pár székre vagyok tőle. Talán lesznek, akik megunják a partit, és hazamennek, ezzel segítvén az én közeledésemet a nő felé. De az aukcióra is kíváncsi leszek, állítólag hamarosan kezdődik.
Igen, már itt is van maga Bruce Wayne, a házigazda. Köszönt minket vendégeket, majd bemutatja az árverés két vezetőjét. EZek után előkerül az első tárgy, ami egy Picasso kép. Semmi bajom a művészekkel, van pár festmény, ami tetszik, de PIcasso egyik műve sem tartozik ezek közé. Én is tudok festeni pár alakzatot, aztán rájukfogni, hogy ez most az előre megfontolt szándékkal elkövetett gyilkossági kísérletet mutatja be hátulról. Nincs az a pénz, hogy nekem egy ilyen a falamon csüngjön. Vagy hogy én pénzt adjak érte. De biztos lesz valaki, aki megveszi, a műkedvelők. Viszont egyet értek Bruce Wayneel abban, hogy jobb az ilyentől megszabadulni. DE lássuk mennyi az ára.
...
70.000???? Tejóóóóisten! Mi kerül ezen ennyibe? Egy erős csontozatú palinak megér 80 ezret is, ahogy látom. Talán nem került vissza minden beteg az Arkhamba a lázadás után? Na mindegy, az ő pénze, felőlem kidobálhatja az ablakon is, csak szóljon, hogy épp járjak arra. De most valami fura történik. Bruce Wayne rálicitál erre a förtelemre és meg is veszi. Csakúgy, mint a többi tárgyat. Ennek mi értelme? Rendez egy aukciót, meghívja az összes nagykutyát, illetve az egész várost, hogy nézze végig, hogy ő megveszi duplaáron a saját értékeit. Ennyire adakozhatnéka van? Akkor miért bonyolítja el ennyire, miért nem utalja oda az adományt és kész. Nem értem ezeket az újgazdagokat, de ez sem az én dolgom. Legalábbis egyelőre. Mi van, ha ez valami terv része? Én imádom, ha egy terv sikerül, kivéve ha ellenem szól. De idővel minden kiderül, most inkább élvezem tovább az ingyenbulit, végülis a látványra nem panaszkodhatok, Wayne meg hadd szórja a saját pénzét. Persze remélem, nem sántikál semmi rosszban.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Martha Wayne alapítványi emléképület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület I_icon_minitimeCsüt. Aug. 05, 2010 12:45 pm

Nem csupán a három civil bőrbe bújt bünüldöző az, akiknek megrökönyödését váltja ki Bruce Wayne tette. Kivétel nélkül mindenki igen nagy zavarban néz fel a Gothami milliomosra és nem értik. Minden percben az elhalkult nyüzsgés csak nagyobb méreteket ölt. De nem csak a néző téren, a pódiumon a két rendezvény lebonyolító tájékán is nagy az értetlenség. Mind ez idő alatt Bruce fa arccal licitál túl mindenkit. Képtelenség leolvasni róla mit akar ezzel elérni. A mellette ülő hölgy pedig csak élvezi, hogy egy ennyire pénzes alakkal lehet ezen az estén. Újabb és újabb tárgyak kerülnek licit alá, amik mind mind eredeti tulajához kerülnek vissza, vagy épp az új tulajához. Eddig senki nem vett semmit egy ember kivételével. Az estély kezd eléggé kihalni, ugyan is egyre többen állnak fel, és távoznak. Talán érthető is... a riporterek viszont megörülve figyelik az eseményeket. Az ülőhelyek megfogyatkoznak, de Genzo kiszemeltje is távozik, csak úgy mind Sheodon "partnere".

-Kész őrültség! Azért hívott össze minket, hogy fitogtassa mennyi pénze van. Ha Thomas Wayne ezt látná...

Hallhatja Michael tőle pár méterre egy zsörtölődő öregember szavait. Alig fél óra elteltével a jelenlévők száma majd nem a felére csökkent. Jól kiszúrható James Gordon mindenki számára, aki a magaslaton ülő örököst nézi tanakodva. Látszik rajta, hogy gondolkodik, még is mért teszi mind ezt Bruce. Aztán végre terítékre kerűl az est legjobban várt értéktárgya. A Kleopátra Nyakék. Egy golyóálló üvegben hozza be Charles Gibson és Julie pedig megteszi a kikiáltási árát.

-A nyakék kikiáltási ára, 100.000 $!

Hangzik el a mondat. Sokak egész életükben nem keresnek ennyi pénzt. Az ékszer gyönyörű, ez vitathatatlan. Mindenki számára szépséget áraszt. Gyémánt, és smaragdköves díszítés, lágyan megmunkált arannyal vegyítve. Amint végigfut az ár mindenkin, egy feltűnően csinos nő áll fel és elhadja a termet. De kizárólag ő egyedül. Majd pedig Bruce Wayne követi őt.

Martha Wayne alapítványi emléképület 109_www.kepfeltoltes.hu_

Egyenlőre nincs licitáló az ékszerre, csak összesúg mindenki az ár hallatán, és hogy a rendezvény házigazdája távozott. Mindenki számára világos, hogy ez az ékszer az est utolsó cikke és vége a jótékonykodásnak egy záró est után, amiben kihirdetik az adomány összegét. Talán már nem titok ki volt az, ki a legtöbbet adta a Martha Wayne alapítvány számára...


Martha Wayne alapítványi emléképület Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Martha Wayne alapítványi emléképület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület I_icon_minitimeCsüt. Aug. 05, 2010 1:59 pm

Daisy mesélte, hogy a Martha Wayne alapítványi emléképületben egy jótékonysági fogadást rendeztek. Arra gondoltam, hogy hátha lesz itt valami, ezért jobb ha eljövök. Felhúztam egy fehér inget és egy fekete nadrágot, majd a fekete kabátomat. A kalapomat ezúttal nem húztam fel, de az álarcomat a zsebembe dugtam. Megragadtam a táskámat, ami a legtöbb fémdetektort kijátsza, majd beleraktam a késemet. Bár ahogy ezeket a sznobokat ismerem biztosan leellenőrzik a táskám tartalmát. Akkor viszont azt mondom, hogy hentes vagyok, vagy csak elővigyázatosság. Ki tudja mi lesz? Igazából semmi kedvem nem volt elmenni. De aztán tíz perc nyavalygás után kinyitottam a bejárati ajtót (előtte gondosan vettem egy nagy levegőt, mert féltem hogy bent a sok ember már elszívta előlem) és beléptem.

Az épület szépen fel lett díszítve, bár elég csicsás volt... A gyanúm nem igazolódott be: nem volt túl sok őr, ami meglepő volt ahhoz képest, hogy gazdag emberek ezrei tolongtak a drágábbnál drágább tárgyak előtt. Az én szemem egy gyönyörű motoron akadt meg: Fekete volt, és majd' másfélszer akkora, mint az enyém, pedig az sem egy kismotor.
Oda akartam menni, hogy megnézzem mennyibe kerül, amikor a mikrofonba egy fura hang szólalt meg:

-Kérek mindenkit, hogy fáradjon az árverés főtermébe, ugyan is 30 perc múlva kezdődik az aukció! Köszönöm!

Elindultam hát a főterembe, ami egy színházra hasonlított: elől egy színpad, azt pedig székek vették körül. Nem volt már ülőhely, sajnos későn érkeztem. De nem is bántam: állva könnyebb kiszemelni a gyanús embereket.
A leggyanúsabb számomra a házigazda, Bruce Wayne volt: minden terméket ő vett meg. Vicces volt.... de tényleg. Számomra olyannyira vicces, hogy sokszor kuncogni kezdtem. Igaz ez a mellettem álló, ötvenes éveiben lévő hölgynek nem tetszett, de hát mit tudok tenni? Egyszerűen taszítanak az ilyen emberek. Az első tárgy például egy festmény volt, (bűnronda volt, meg kell hagyni) amit egy testes férfi akart megvenni. A férfiről lerítt, hogy kapcsolata van az alvilággal. Aztán valami meglepő történt: egy nagyon szép nyakláncot hoztak elő. Azt mondták, hogy ez Kleopátra nyakéke.... na persze! De nem ez volt a legkülönösebb, hanem hogy egy gyönyörű nő (akit régebben megfigyeltem) felállt, és kisétált... Bruce Wayne pedig ment utána. Nem tudom, hogy mi készül itt, de hogy ez nem egy egyszerű jótékonysági rendezvény, az tuti!
Vissza az elejére Go down
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

Martha Wayne alapítványi emléképület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület I_icon_minitimeCsüt. Aug. 05, 2010 2:40 pm

Mint minden tehetős ember, így Marius is részt vesz az árverésen. Ez viszont nem azért van, mert itt akar lenni, csak egyszerűen ha a Manipulátor a háttérben akar maradni és feltűnés nélkül tevékenykedni, bizony Mariusnak a rivaldafényben kell maradnia. A szokásos öltöny és hozzá illő ruházat van rajta, haja pedig szépe fésült (kinézet). Már az első vendégek közt érkezett, de komolyabb szóváltásba senkivel sem került. Persze azoknak akik köszöntek neki visszaköszönt, vagy ha épp feltettek neki egy kérdés akkor arra válaszolt, ezen kívül viszont eseménytelenül telt az este, legalábbis Marius számára.

Kis idő múlva elkezdődött az árverés. Az első tétel egy igencsak szép festmény volt, de ez nem igazán érdekelte a vállalkozót. Kis idő múlva következett a nyakék, az este fénypontja. A kikiáltási ár 100.000 $. Ez a nyakék igencsak szépen mutatna nála a házban és talán még jobban magára terelheti a figyelmet, hogyha megtudja venni.
- 150.000$ ! -mondja miután feláll a helyéről, majd visszaül.

Most már csak arra lesz kíváncsi, hogy valaki ajánl-e többet. Persze azért nem fogja olyan könnyen adni, amíg a pénze tart folytatja a licitet.
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Martha Wayne alapítványi emléképület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület I_icon_minitimeCsüt. Aug. 05, 2010 10:19 pm

Wayne sorra veszi meg a saját cumóit, még mindig nem igazán értem. Mindenesetre nagyban vigyorgok azokon, akik teszik a megjegyzést, a mellettem ülő bácsikán kissé fel is röhögök. Egyébként talán igaza van. Lehet, hogy csak fitogtatja a vagyonát? Na, még egy elmélet akkor.
Végre megjön Kleopátra nyakéke is. Ez tényleg gyönyörű, legalábbis nekem nagyon tetszik. Ha lenne pénzem, talán megpróbálkoznék vele... persze értelme nem lenne, Wayne úgyis túllicitálna, gondolom mosolyogva. Az ár hallatán viszont meglepődöm, azt hittem, sokkal magasabbról indul. Mindegy, ez is szép summa, elfogadnám szívesen.
Egy nagyon csinos nő áll fel, majd hagyja el a termet. Nem sokkal rá Mr. Wayne is ugyanígy tesz. Na jó, ez furcsa. Ezen lehet tényleg túl akar adni, s már nem is érdekli az auckió? A nő úgy gondolta, hogy ezt is lenyúlja a tulaj, neki meg megtetszett a nőci és utána rohant? Vagy valami teljesen másról van szó, s semmi közük egymáshoz? Esetleg valami komolyabb van készülőben? Vagy csak rájött a szapora? ... Jaj... gyűlnek az elméletek, s már a hülyeségek is.
Mélázásomból egy licitáló ránt ki, aki elég szép pénzt hagyna itt az ékszerért. Hirtelen eszembe jut egy kép, hogy Bruce Wayne valahonnan beugrik a terembe, hogy felüllicitálja az illetőt. Valami azt súgja, ez nem fog bekövetkezni. Asszem Bruce tényleg lelépett. Igaz, nem voltam még sosem árveréseken, de nem hiszem, hogy ez a megszokott. Egyre inkább úgy érzem, hogy itt valami nem kóser.
Vissza az elejére Go down
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Martha Wayne alapítványi emléképület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület I_icon_minitimePént. Aug. 06, 2010 11:52 am

Ez az árverés kezd monotonná válni, Bruce nem csak jó házigazda, de elég ünneprontó is. Velem ugyan nem tolt ki, de sokan jöttek azért, hogy szert tegyenek egy értékes ritkaságra, erre ő nagyképűen megveszi az összes tárgyat, ami ráadásul az övé volt eddig is. Végre elérkezik az est fénypontja, a Kleopátra nyakék licitre bocsátása, de már nem sokan vannak, akik licitálhatnak, ugyanis a tömeg igencsak megfogyatkozott. A gyönyörűségem is elment, amit nagyon sajnálok ugyan, de végülis egy szót sem beszéltünk, lehet csak kivülről volt szép. Bár kivülről nagyon. Kényelmesen vagyunk itt mostmár, a fél tömeg dobbantott. Kiszúrom Gordon felügyelőt, amint nézi Bruce kis "akcióját". Én már biztos nem megyek innen sehova, ez kezd izgalmas lenni, mostmár nagyon érdekel, mire készül Bruce ezzel, van egy olyan érzésem, hogy nem csak a vagyonát akarja mutogatni, hiszen azt eddig is tudtuk hogy baromi gazdag. Most gondolom megveszi szépen a nyakéket is, aztán vége lesz a partinak, hátha megtudunk valamit.
Egy százezresért lehet megvenni a nyakéket. VAn akinek ez nem olyan nagy összeg egy ilyen ritka és értékes holmiért, van azonban, aki életében nem látott még ennyi pénzt egy helyen. Wayne persze látott, mindjárt rá is vágja gondolom, hogy 200.000 dolcsi, amire aztán végképp senki nem fog rálicitálni. De várjunk csak. Becses házigazdánk elment egy nő után. Mivan, nem is kell neki a saját nyakéke? Talán ez az egyetlen tárgy, amit ma tényleg el akart adni? VAn valami gyanús nekem abban a nyakékben. Ez a legnagyobb érték, Bruce pedig ettől akar megszabadulni. Érdekes. Mindenestre kerül licitáló, egy öltönyös fazon rámond 150 ezret. Nem semmi, de lehet lesz még aki többet ad érte, bár erre kevés esély van. De végre igazi árverés kinézete van a dolognak, élvezem tehát az ittlétet, de mindenesetre nagyon gyanakszom Brucera, és főleg a nyakékre.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Martha Wayne alapítványi emléképület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület I_icon_minitimePént. Aug. 06, 2010 12:11 pm

The Manipulator megteszi a licitet, amire néhányan összenéznek. Bruce eltűnt, bár várják, hogy most még is mi lesz a következménye mind ennek. Julie enyhén bólint a licit hallatán, majd megköszörüli torkát.

-Senkit többet? ...senki? Először, másodszor-

Majd megszakad mondanivalója. Az oka, pedig egy ablak csörömbölés, ami a mennyezet felől hallható. Tucatnyi szilánk zuhan a pódiumra, mintha csak az eső esne, és Genzo számára ismerős öltözetű nő jelenik meg. Lábára kötél erősítve, és úgy ugrik alá, majd egy erősebb ütéssel betöri a nyakéket védő golyóálló üveget... nem kis erő lehet a nőben, az biztos. Majd kikapja helyéről az ékszert.

-... harmadszor. Elkelt! Mijááááúúúúú!!

Martha Wayne alapítványi emléképület 1113789-catwoman_3_www.kepfeltoltes.hu_

Hallani a hangját a nőnek. Széles mosollyal az arcán távozik. Látni, hogy a mennyezeten betört üvegnél egy társa áll hasonló ruhában, aki épp vissza húzza a macskanőt. Az események felgyorsulnak és a vendégek néhánya között kisebb pánik tör ki. Többen csak nézik, ahogy a nyakéket elviszik, döbbenettel arcukon. James Gordon, és társa azonban nem. Elő kapják fegyverüket, és a nézőtérről pár pillanat alatt leszaladnak, majd pedig fegyvereikkel célba veszik a tolvajt. Gordon nem habozik, és erős hangon szólítja meg a nőt.

-ÁLLJON MEG!

De az csak integet mindenkinek, és élvezi a sikert, amit épp most aratott. A két rendőr azonban tüzet nyit, de a golyók nem találják el a nőt, aki himbálózva a kötélen elkerüli azokat, és végül célt ér, és felhúzza őt társa. Még vissza néz, és amint kiszúrja Genzot, csókot küld neki, és elrohan. Talán még nem jut messzire... talán. Gordon azonnal elrohan, és társa követi őt.
Martha Wayne alapítványi emléképület Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Martha Wayne alapítványi emléképület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület I_icon_minitimePént. Aug. 06, 2010 12:41 pm

Jól sejtettem : nem egy átlagos fogadás ez. Egy macskanő lógott be a tetőn és ellopta a nyakláncot.

Úgy suhant, mint egy árnyék a sötétben. Korábban nem hittem a macskanők létezésében, de mostantól ez másképp lesz. Az árnyék villámgyors mozgása csakugyan olyan volt, mint egy macskáé: könnyen ereszkedett le a kötélen, majd beverte a golyóállónak látszó üveget. Felkapta az ékszert és elindult felfelé.

A rendőrök golyóit könnyedén elkerülte, majd amikor felért a tetőre a társához mosollyal az arcán eltűnt. A rendőrök azonnal futottak utána....

Én felkaptam a maszkomat, elővettem a késemet és tiszta erőmből futottam fel a lépcsőkön.

Hármasával ugráltam át a fokokat, de még mindig lassúnak éreztem magam. Lassan felértem az utolsó szintre. A tetőre vezető ajtó előtt megálltam pihenni ... fáradtan nem bocsátkozhatok harcba.

Körülbelül három másodpercet pihentem, majd a kést tartó jobb kezemet az államhoz emeltem és berúgtam az ajtót:

-Állj, ti szemetek! -kiáltottam, bár még azt sem tudtam, hogy ott vannak-e még a tolvajok...


A hozzászólást Adam Stamford összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 07, 2010 12:02 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

Martha Wayne alapítványi emléképület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület I_icon_minitimePént. Aug. 06, 2010 10:14 pm

~Úgy néz ki az enyém lesz az a nyakék. Szépen fog mutatni a nappalimban.~gondolja magába Marius, amint figyeli az árverés vezető számolását. Senki se akar versenyre kelni vele, a drágalátos Bruce pedig eltűnt, így vele nem kell hadakozni a láncocskáért. Ám ekkor nagyon nem várt eseménynek lesznek tanúi a bent ülők. Egy macska jelmezbe öltözött csajszi beugrik a tetőn egy kötéllel a lábán és ellopja a láncot. Ezt Marius már biztos nem fizeti ki. Gotham drágalátos rendőrfelügyelője, James Gordon, és társai rögtön akcióba lépnek. De bizony ezzel nem érnek el sokat.

Marius feláll és a kezébe vesz egy fekete aktatáskát, ami eddig a széke mellett pihent. A nagy felfordulásban észre se vesz senki egy öltönyös alakot aktatáskával. Kimegy az épületből és behuppan az autójába. Az aktatáskát leteszi az anyósülésre és kinyitja. Csodák csodájára nem más van a táskában, mint a drágalátos gonosztevőn öltözéke. Pár pillanat alatt felöltözik, de a maszkot nem veszi fel. Beindítja a kocsi motorját és behajt az épület melletti egy kis sikátorba. Itt kiszáll és fel teszi a maszkot is. Nem messze tőle lát egy létrát, ami a vészkijárat kinti részéhez vezet. Gyorsan neki is indulna, hogy feljusson, de eszébe jut, hogy a tető tele lesz fakabátokkal, ezért nem a legbiztonságosabb hely. Szerencsére a másik oldalán szintén egy elég magas ház áll és az oldalán a tűzlépcső. Neki is indul, hogy felmásszon. Ha sikerül felérnie, akkor körülnéz és megpróbál rájönni, honnan jött a macskacsaj. Talán sikerül neki és akkor elindul a nyom után. Ám ha ez nem jön be akkor csendben átoson az emléképület tetejére és megpróbál körülszimatolni.
Vissza az elejére Go down
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Martha Wayne alapítványi emléképület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület I_icon_minitimeSzomb. Aug. 07, 2010 5:20 pm

Úgy néz ki a Kleopátra nyakék az öltönyös fickóé lesz, ám egyszercsak váratlan dolog történik. Leereszkedik valaki és elviszi a nyakéket. Ismerem már az illetőt, azt hiszem ő az a macskanő, akivel együtt mentem a yakuza ellen. De ha nem, akkor a társa. Mindenesetre valamiért felismert, pedig civilben még nem láthatott. Onnan gondolom, hogy felismert, hogy nekem küldött egy csókot, melőtt lelécelt volna. Bár szórakozni jöttem ide, de ha egyszer hív a kötelesség, akkor hív. Bűnüldözőként nem nézhetem végig ezt a rablást, muszáj utánaerednem a nőnek. Mivel az öltönyöm alá vettem a jelmezt, így nem lesz nehéz átöltözni, akár menet közben is le tudom kapni az öltönyt, felvenni a maszkot, és irány bűnt üldözni. Meg is próbálkozok ezzel, kirohanok a teremből, gyorsan átöltözök, és megpróbálok a nyomára bukkanni a rablónak. REmélem sikerül elkapnom, amint látom Gordonék is utána eredtek, hátha tudok nekik segíteni.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Martha Wayne alapítványi emléképület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület I_icon_minitimeSzomb. Aug. 07, 2010 5:46 pm

Végre nem csak a házigazda vásárolna, erre jön egy latexbe öltözött csaj, aki kilopja a nyakéket a teremből. Elég kecses, jó az alakja, és... Na jó, elég a szájtátásból, muszáj közbelépnem. Vagyis, először inkább lelépnem. Kisebb pánik alakul ki, s az ajtóhoz való közelségemet kihasználva az elsők közt lépek le. Mikor az ajtóhoz érek, hallom, ahogy a rendőrök a csinibabára ordítanak, s a lövések hangját is hallom, de csak halkan.
A belem kilóg lassan, úgy futok a konténerhez, ahol elrejtettem a felszerelésemet. Ha szerencsém van, mivel elég jól elrejtettem, senki nem találta meg, s gyorsan átöltözöm, olyan gyorsan, mintha csak a gimiben álltam volna meztelenül, s már indulok is. Kardom a hüvelyében pihen, de kezem végig markolatát fogja, hogy erősebb legyek. Ha nem olyan magas a tető, megpróbálok felugrani, ha ez nem jönne össze, s ha szerencsém van, találok egy nyitott ablakot, amin be tudok ugrani, és úgy tovább. Ha nagyon peches vagyok, kénytelen leszek a főbejáraton bejutva feljutni a helyszínre. Remélem még időben odaérek.


A hozzászólást Michael White összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 07, 2010 9:29 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Sheodon
Bűnüldöző
Sheodon

Hozzászólások száma : 117
Join date : 2010. Jul. 10.

Martha Wayne alapítványi emléképület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület I_icon_minitimeSzomb. Aug. 07, 2010 9:06 pm

//Bocsánat hogy nem voltam eddig, de váratlan események miatt nem volt napokig internet, így írni sem tudtam. Bocsi mindenkitől!//

- Ezek meg kik lehetnek? - Gondoltam magamban, miközben megpróbáltam felidézni, hogy tartalmaz-e Flaps adattára bármilyen információt is ezekről a nőkről. Tudtam jól, hogy így, Sheodonként nem tehetek semmit, ezért próbáltam keresni egy öltözőt, vagy próbafülkét, ahol átöltözhetek, és magamra ölthetem Arany Szem ruházatát, először élesben. Amint találok egy erre alkalmas helyet, az ünnepi ruhámat rakom be abba a táskába Arany Szem öltözéke helyett, majd azonnal megpróbálok keríteni egy telefont. Amennyiben van nálam, megpróbálom elérni Lindát, és megkérdezni tőle, hogy milyen gyorsan tud ideérni, majd pedig vele együtt keresni az ismeretlen, latexruhát viselő fiatal hölgyeket. Ha azonban nincsen nálam telefon, vagy esetleg nem elérhető Linda, akkor egyedül próbálok utánamenni a macskakinézetű lányoknak.

- Túl sok a kérdés. Vajon Bruce Wayne miért ment ki a teremből? Kik lehetnek ezek a rejtélyes betörők? A válaszoknak utána kell járnom...
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Martha Wayne alapítványi emléképület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület I_icon_minitimeVas. Aug. 08, 2010 12:09 pm

Gordon és társa Adam előtt rohannak fel a lépcsőn, és rúgják be a tetőre vezető ajtót. Fegyvereikkel kezükben a macskanőkre céloznak, akik szám szerint ketten vannak. Még nem léptek meg. Adam késsel a kezében jelenik meg, majd őt nem sokkal Genzo követi, aki minden gond nélkül át tudott öltözni. A két férfi szeme előtt egyaránt ugyan az a kép mutatkozik. Egy igen szemrevaló testtel megáldott páros, akik közül egyiküknek egy kisebb zsák pihen markában, és a nyakék, míg másiknak egy kötél. Össze néznek, és nőies bájjal mosolyognak a férfiakra.

-Dobjanak el mindent a kezükből!

Kissé idegesen mondja Gordon társa. A nők csak lassan lépkednek hátra, igen apró mozdulatokkal. Mind e közben Sheodon sikeresen átvedlett Arany Szem jelmezébe, és telefonon elérhette segédjét, Lindat. A nő viszont semmit nem tudott mondani a tolvajokról, de még csak Flaps aktáiban sem rémlett hasonló eset. Így a férfi kénytelen volt maga utána járni mind annak, ami rejtély még előtte. Michael sikeresen megtalálta az elrejtett holmiját, amit felölthetett, és emeletről, emeletre felugrálhatott az alapítvány legfelső szintjére, a tetőre. Őt ugyan az a látvány fogadta, mint mindenki mást. Gordon zavartan tekintett körbe maga körül. 5 jelmezes személy... még is mire vélheti ezt. Hátrálni kezdett, csak úgy mint társa.

-Fel a kezekkel! Mindenki! Senki nem mozdul!

Martha Wayne alapítványi emléképület 1303048-jimgordo_super_www.kepfeltoltes.hu_

Adja ki az utasítást a nyomozó eléggé határozottan, ám hangjában ott mocorog a zavarodottság. A macskák egyenlőre nem mozdulnak. Megálltak, és nem hátrálnak tovább, ám a rabolt csecsebecséket maguknál tartják. A kérdés, hogy a többiek mit tesznek. A két rendőrön látszik, hogy zavart. Ám mind ez csak fokozódik, ha Arany Szem is debütál. The Manipulator jelmezöltésével semmi gond nem volt, de ahhoz, hogy a tetőre keveredjen, a Martha Wayne alapítványi emléképület liftjét, vagy lépcsőházát kell használnia, mivel nem talált tűzlétrát sehol.

-Kik maguk!?

Teszi fel a kérdést Gordon, és nem is tudja kire nézzen. Közben pedig távolról hallani a rendőrautók szirénáit, amit minden bizonnyal a vendégek egyike, vagy a rendezvényfelelős hívott ki. A rendőr pár, kik a tetőn állomásoznak azt sem tudják igazán, kire tartsák fegyvereiket.


Martha Wayne alapítványi emléképület Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
Martha Wayne alapítványi emléképület Empty
TémanyitásTárgy: Re: Martha Wayne alapítványi emléképület   Martha Wayne alapítványi emléképület I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Martha Wayne alapítványi emléképület
Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Bowery és Robbinsville-
Ugrás: