Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! - Page 2 296245150474wildcat..........Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! - Page 2 Teenansrobindccomicssup..........Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! - Page 2 Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! - Page 2 39843828 Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! - Page 2 79830643

 

 Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman!

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman!   Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! - Page 2 I_icon_minitimeKedd Okt. 12, 2010 2:05 pm

A kalandra holnap, Szerda 16:00-ig lehet jelentkezni, ezután elindul a kaland.


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman!   Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! - Page 2 I_icon_minitimeKedd Okt. 12, 2010 8:58 pm

Én is jelentkeznék. Smile

Előzmények:
Batman halálával elszaporodtak a bűncselekmények Gothamban, így több dolgom akadt az utcákon. A legnagyobb gond, hogy nem csak a bűnözőkkel kell megküzdeni, hanem több társunk elfajzott, nem érdekli őket, ki sérül meg bosszúhadjáratuk során. Mikor találkoztam velük, mindig szóvá tettem, de nem hallgattak rám.
Két alak megkeresett, hogy vissza lehetne hozni Batmant az élők sorába, s ehhez az első lépés az, hogy visszaszerezzük Éjszárnytól, a mostani Denevérembertől előde álarcát. Többen ostrom alá akarják vonni a Wayne-birtokot, hogy ez sikerüljön. Velük tartok, hiszen úgy vélem, csak akkor állhat újra helyre a rend a városban, ha ő visszatér.

Felszerelésnek semmi extrára nem gondoltam, csak a kardom meg max egy mobil. Smile
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman!   Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Okt. 13, 2010 2:11 pm

Remek, köszönöm, hogy jelentkeztél.

Elfogadlak!

Nincs két óra, és a kaland elstartol!

Játékosok:

-The Manipulator
-Duncen MacFarlane
-Gabriel McNabb
-Batman- Betmen
-Blaise
-Michael White
___________________

Egy kis ráadás, hogy örüljetek:

A kalandba ismét belecsempésztem egy rébuszt, amit remélhetőleg ismét sikerül megfejtenetek! ??


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman!   Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Okt. 13, 2010 4:03 pm

A kalandra való jelentkezést ezennel LEZÁROM!

Egy kis változás miatt a kaland a tervezettnél is rövidebb lesz, nemsokára dobom fel a NOIR UNIVERZUM leírását, az alapján mindenki készítse el az oda illő karakterét.


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman!   Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Nov. 01, 2010 9:58 am

Név: Trant Hardwin
Születési név: Trant Beata
Becenév,álnév: nincs
Személyazonosság: Ismert
Nem: Férfi
Magasság: 192 cm
Súly: 98 kg
Bőrszín: Europid
Szemszín: Barna
Hajszín: Barna
Családi állapot: Nőtlen
Hozzátartozók: Evelyne Hardwin (édesanya)
Szokatlan ismertetőjelek: nincsenek
Foglalkozás: Rendőrjárőr
Csoporthoz tartozás: Gotham Városi Rendőrség, GVR Boksz válogatott

Előtörténet: Ott kezdte az életét, ahol Gotham Város is született. Az édesanyja Evelyne Régi Gotham egyik klinikáján szülte meg az első fiát Trantet, a gyerek a vér szerinti apját sohasem látta. Evelyne kilenc hónappal ezelőtt találkozott egy idegennel egy duhaj éjszakán, a férfi erős volt és sármos, egyből levette a lányt a lábáról. Az este egy szerelmes éjszakában teljesedett ki a lány lakásán, reggelre a férfinek hűlt helyét találta, és csak egy különös játékszer maradt utána. Ami három vésett kőből, és az őket összekötő madzagokból áll. Ekkor találkoztak először és utoljára is.
Egy évre rá szerelmes lett egy Nathan nevezetű rendőrtisztbe, aki viszonozta az érzelmeket. Mire a kis Trant betöltötte a második életévét, kapott egy szerető édesapát. Nathan nem törődött vele hogy nem vér szerinti utódja, a legjobb nevelésben részesítette, amiben csak tudta. Ahogy a család bővült, szebb környékre költöztek a kínai negyedbe. A házasságból, még két gyerekük született, elsőnek egy gyönyörű kislány Nina, és a legkisebb gyerekük Joel. A család boldogan élte az életét, mindenkinek megvoltak a vágyai és aszerint is cselekedtek. Trant követni akarta az apját, és rendőrnek állt, Nina matematikusnak tanult, és egy multinacionális cégnél helyezkedett el a logisztikai részlegen. A kis Joel vitte a legtöbbre ő most ügyvédbojtárként dolgozik a gothami bíróságon.
Trant 24 évesen elköltözött a családi házból és egy kis albérletet vett ki A Hegyen. Mindennap a kopott autójával megy be a rendőrkapitányra, és végzi minden napos járőrszolgálatát. Tanulásban sosem volt az első, mindig is nehéz feje volt, de törekedett a legjobbra. Most a nyomozói vizsgát akarja letenni, és legalább olyan példás rendőr szeretne lenni, mint az apja. Ha a tanulásban nem is de más területen nagy érdemeket tudott elérni. A fizikai erőnléte kimagasló, és szereti a test-test elleni küzdelmeket, ezért a legelső adandó alkalommal belépett a rendőrség bokszcsapatába. Több érmet is elnyert a kapitányságok közötti mérkőzéseken, és a rendőrség körében nem kis hírnevet érdemelt ki. Sok barátja van a rendőrség berkeiben, és mindig csak a cél lebeg a szemei előtt amit az apjától vett át. Meg akarja tisztítani a várost, és megvédeni a szeretteit. Sajnos több társát is lebuktatta korrupció miatt, ezért sok kollégájának kivívta az ellenszenvét, és a megbecsülését egyaránt.
A szolgálat jól ment neki, minden nap azt tette amit szeretett és nem is rosszul. Gotham utcáit járta és tett ellene hogy elárassza a mocsok a várost. A rendőrség berkein belül küzdött a bűnözők ellen, egy bevetésen megmentette a társai életét egy szuperbűnözőtől, akik egyre többször tűntek fel a városban. Többszöri próbálkozás után, sikerült letennie a nyomozói vizsgát és az érdemei miatt bekerült a Főbenjáró Bűnök Osztályába, az egyik oszlopos tagja lett a csoportnak. Sok maszkos bűnözőt tudtak lecsukni, szövetkezve az önjelölt bűnüldözőkkel. Eredményekben gazdag pályafutása lett míg egy incidens során rá nem jöttek hogy túlságosan is függenek tőlük. Már nem tudtak lépni nélkülük, és túl nagy befolyásuk lett a városban. Szinte majdnem mindent megtehettek, ha az emberek szimpatizáltak velük, és a rendőrségnek meg lett kötve a keze.
A rendőrfőnök rájött, hogy a saját pályájukon kell legyőzni a maszkos igazságosztókat. Gotham-nek új címer kell, el kell vetni a sötétben megbújó, és mindenkit rettegésben tartó denevért. Új kor eljövetele következik, a büszkeségé, a becsületé, a tisztaságé, és a bajnoka nem már mint RendŐr. Az első szuperhős a rendőrség kötelékében.
Batman halála után a gothami rendőrség Gordon felügyelő irányítása alatt, mindent megtesz hogy a leghamarabb, és a és a legkevesebb véráldozattal lezárja az ügyet. Ebben Trant mindenben a segítségére van (mivel a felettese)

Háttér történet: Kevesebb mint száz évvel ezelőtt a Földön megvívta az emberiség az első világháborúját. Az istenek már rég nem avatkoztak bele az alattvalóik kicsinyes torzsalkodásába, de még mindig voltak olyan halhatatlanok akik szerették a háborúkat, még ha ezeket új fegyverekkel is vívták. Az egyik ilyen halhatatlan volt Herakles vagy ahogy ismertebb Herkules, 1914-ben leszállt az olümposzról, és belevetette magát a csatákba. Legtöbbet a Tengelyhatalmak ellen harcolt, és minden győztes csatája tivornyában végződött. Az egyik ilyen ivászatban elcsábította egy fiatal francia parasztlányt, és teherbe ejtette. Sajnos a lány belehalt a szülésbe, de öröm az ürömben, hogy egészséges fiú gyermeknek adott életet. A fiú félistennek született minden pozitívumával, együtt. Az életében sok viszontagságon keresztül kellett esnie. Egy nap a Herkules megint leérkezett a Földre, hogy megkeresse fiát és ajándékot adjon neki. Az ajándéka abból az időkből való, amikor a legnagyobb trófeáját ejtette el a Nimeai Oroszlánt, ezzel fegyverrel kötötte össze a lábát, és pusztíthatta el a bestiát. A félisten egy amerikai nagyvárosban találkozott egy szemrevaló, ámde részeg fiatal lánnyal aki egyből megtetszett neki. Eldöntötte hogy még aznap este megszerzi magának. Sikerült is neki és ebből a kalandból lett Trant, aki nem is tud a származásáról.

Jellem: Őszinte, barátságos, tiszta szívű, mindig a törvények szerint cselekszik, és védelmezi az ártatlanokat. A küzdelmekbe bátran veti bele magát, ilyenkor felforr a vére és halhatatlannak hiszi magát.

Szakképzettség: Rendőri kiképzés, pusztakezes harc, lőfegyverekkel való bánás (nem a legjobb célzó az őrsön), kriminál pszichológia.

Képességek: Emberfeletti állóképesség, erő, és kitartás. Éppen hogy erősebb egy magukat rendszeresen és keményen edző férfiaknál.

Felszerelés: Az általános gyalogos járőr felszerelései mellett: Beretta m92; Gumibot; CB rádió; Gázspray; Sokkoló; Bilincs; és végül Golyóálló mellény. Külön rászabott járőrautó.


Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! - Page 2 Enforcer


Játékos szín: Crimson
Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! - Page 2 343hr7o


A hozzászólást Kurt Bozek / Griff összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 01, 2010 10:54 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman!   Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Nov. 01, 2010 10:03 am

Elfogadva!

Amúgy ha valaki szeretne még csatlakozni, az nyugodtan írjon, bár nemsokára jön a NOIR!! Smile


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman!   Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Nov. 01, 2010 10:48 am

Kösz a hogy beengedtél, és elnézést a késésért a többiektől.
Amúgy meg gondolom jól jön az erősítés a robotok ellen Very Happy


Játékos szín: Crimson
Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! - Page 2 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman!   Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Nov. 01, 2010 10:52 pm

Én is jelentkezek így utólag. A karakterem ugyanaz, felszerelés csak a jelmez és az álarc, egyetlen változás van, de ez csak engem érint, ugyanis megpróbálok eszperentéül reagolni, meglátjuk mennyi sikerrel. Lássuk akkor:

Melyest Batman merev tetem lett, rengeteg rettenetes esetnek lett helye eme terep. Eszeveszett fenegyerekek rendetlenkednek terepszerte, egyesek fene szemtelenek, s Betmen jelmezben feszengenek, de nem cselekednek helyesen, egyetlen egy Batman lehet egyszerre, de ez jelenleg megment, nem kellenek szemtelen jelmezesek helyette.
Emberek rettegnek rendesen, de engem nem rettentenek el szedett-vedett vesztesek. Egy jelmezes elcsent egy jelmez-szeletet, melyben rendes esetben Batman feje kellene rejtve legyen. Ezt nem engedhetem, meg kell szereznem.
Lelkes emberek s jelmezesek seregbe szervezkednek, ebben nekem helyem lehet. Sereg ereje el kell rettentse eme kegyetlen lelket, s lehet, elcsent jelmez szeletke meg lesz szerezve egyszer. Mennem kell eme seregbe, lehet kellek ezeknek.

Ha valakinek ebből nem jött le, a jó oldalra állnék. Smile
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman!   Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! - Page 2 I_icon_minitimeKedd Nov. 02, 2010 8:53 am

Írd bele hogy egy szuperhős csata közben fejre estél és kiestek a magánhangzók a szókincsedből az e kivételével Very Happy ÉS azóta is ádázul keresed őket


Játékos szín: Crimson
Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! - Page 2 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman!   Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! - Page 2 I_icon_minitimeKedd Nov. 02, 2010 9:21 am

Benne lehetsz seregemben!

De eszed legyen rendes helyen, mert egerek eledele leszel!

Ne feledd: rettenetesen kegyetlen leszek veled szemben!


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman!   Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! - Page 2 I_icon_minitimeKedd Nov. 02, 2010 11:18 am

Nem feledem, kedves felem. De ne kegyetlenkedj velem, nem szeretem. Very Happy
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman!   Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! - Page 2 I_icon_minitimeKedd Nov. 02, 2010 11:26 am

Kegyetlen leszek, mert ehez lesz kedvem!


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman!   Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! - Page 2 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman!
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Szabályok, és egyéb Információk :: Alternatív kalandok-
Ugrás: