| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
|
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében.
A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár! |
|
| Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! | |
|
+5Batman Gabriel McNabb Duncan MacFarlane The Manipulator Rébusz 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Rébusz Mesélő
Hozzászólások száma : 572 Join date : 2010. Sep. 01.
| Tárgy: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! Szer. Okt. 06, 2010 3:47 pm | |
| A kaland a 9.11 -s kaland cselekményére alapszik. Aki nem vett részt benne, erre nyugodtan jelentkezhet! A történet: A Wayne torony leomlása, Batman halála és A Holló eltűnése után Gotham összeomlott: Éjszárny belebolondult egykori mesterének a halálába, és Batman néven folytatta a bűn üldözését... ám nem úgy, ahogy eddig: az ártatlanok nem érdeklik, nem válogat az eszközökben... az egyetlen célja: rátalálni A Hollóra. Ebben segít neki Macskanő, Vadásznő és Vadmacska Vannak, akik ezt nem nézik jó szemmel: a Batman-pártiak. Ők elítélik a hősöknek már nem nevezhető Éjszárnyékat. Batman-pártiak: Robin, azaz Jason Todd, Batman másik tanítványa, aki nem tűri, hogy porbadöntsék Gothamet. Van, aki Red Hoodnak hívja, a másik Robin, Tim Drake miatt, aki szintén a Batman-pártot erősíti. Batman-pártiak: James Gordon, Raven, Batgirl és Arrowette. A gonosztevők nagyrésze felszívodott, és továbbált, mivel féltek a vetélytársaiktól. Jokert sem látni egy ideje már. Megmaradt gonosztevők: -Rébusz, akinek az új segítője Harley Quinn. -Kétarc -Pingvin, akinek Madárijesztő is a segítségére van -Valamint egy titokzatos férfi, aki fémből készült Batman-páncélt visel. Pisztolyainak töltényeit az egész város rettegi. Ezen kívül a város tele van Batman hasonmásaival, akik önjelölt hősökként próbálnak segíteni a városon. A rendőrség természetesen Éjszárnyékon kívül minden más hőst és gonosztevőt köröztet! ________________________________ A kalandban be lehet szállni bármelyik oldalra. A cél mindenképpen az, hogy visszaszerezzük Éjszárnytól Batman álarcát. Ezt egy titokzatos férfi közölte a Batman-pártiakkal és a gonosztevőkkel. Ígyhát most közösen, összefogva terveznek támadást a Wayne-birtok ellen. __________________ A kaland egy sorozat lesz, aminek ezen kívül 4 felvonását játszhatjátok ki. Ez csak egy röbid, amolyan felvezető-kaland lesz, ezután hatalmas dimenzió-ugrások lesznek, ahol ellátogathatunk az alternatív múltba, jelenbe és persze jövőbe. Minden idősíkban lehet más karaktert alakítani, de szerintem a leglogikusabb, ha mindenki a főkarakterével játsza le az összes dimenziót. A kalandra Október 11.-ig lehet jelentkezni, 12-én indul az első kaland.
A hozzászólást Rébusz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 08, 2010 3:54 pm-kor. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! Szer. Okt. 06, 2010 3:49 pm | |
| | |
| | | The Manipulator Gaztevő
Hozzászólások száma : 89 Join date : 2010. Aug. 04.
| Tárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! Pént. Okt. 08, 2010 4:26 pm | |
| Nos akkor jelentkeznék Manipulatorral a kalandra. Mi lett vele Batman halála után: A karriere teljesen beindult. Nem riadt vissza a többi gonosztól, sőt sok ellen cselszövések tucatját vitte végbe, csak azért, hogy egyeduralkodó legyen Gothamban. Mikor megtudta, hogy Batman álarcát vissza kell szerezni ő is beszállt a keresztes hadjáratba, hogy megszerezze az álarcot, hogy eltudja rejteni azt mindenki elő és folytassa saját céljainak befejezését. És egy kép új Maniról: | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! Pént. Okt. 08, 2010 4:28 pm | |
| Na: a többiektől is ilyesmit várok!
Elfogadva!
Gyerünk emberek, mert már nem sok időtök van! | |
| | | Duncan MacFarlane Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 172 Join date : 2010. Jul. 18.
| Tárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! Pént. Okt. 08, 2010 6:57 pm | |
| No hát, akkor én is jelentkezek a kalandra!
Előzmények: Duncan még mindig vívja kegyetlen harcát a maffiával szemben. Az utóbbi időben a bűnszervezet óvatosabbá vált, és Duncan egyre nehezebben tudja szemmel követni a maffia üzleteit. Mikor megtudta, hogy egyesek támadást terveznek a Wayne birtok ellen, kapott az alkalmon, mert szeretné megkaparintani magának Batman feljegyzéseit a maffiáról és Carmine Falcone-ról. Így aztán jelentkezett a a csapatba, bár sokan a módszerei miatt bűnözőnek tartják.
Egyébként itt is lehet tápolni a karikat? pl. extra felszerelés, fegyverek stb, vagy csak azt használhatom, ami jelenleg is meg van a karakteremnek? | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! Pént. Okt. 08, 2010 7:01 pm | |
| Jajj, hogyne, jó hogy szóltál! Mindenki tápolhatja a karakterét, de mivel eléggé "DC-témás" a kaland, csak ésszel. Nem kellenek ide halhatatlan karakterek, vagy tankokat pusztító kések, és köszönjük, azonnali-halált okozó nyomkövető, láthatatlan töltények sem kellenek! | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! Pént. Okt. 08, 2010 7:07 pm | |
| Akkor Mani és Duncan: egy felszerelési-listát kérlek írjatok még hozzá! | |
| Tárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! Pént. Okt. 08, 2010 8:19 pm | |
| Felszerelés: -Smith and Wesson m29 .44-es magnum revolver+ 2 tartalék tár a kabátzsebben -Walther PPk 9mm pisztoly a jobb kabátujjba rejtve (7+1 töltény) -M4A1 karabély csőalatti gránátvetővel, lézercélzóval, távcsővel és hangcsökkentővel +2 tartalék tár (egyenként 30 golyó), + mini gránátok: 2 flashbang meg egy repesz. -3 flashbang kézigránát, 2 füstgránát (egyik a bal kabátujjba rejtve) -3 adag C4 plasztik robbanószer, rádiós detonátorral -egy katonai rohamkés (a markolatban túlélő felszerelés), combtokban. -egy III-as osztályú golyóállómellény, részletek itt-nyomozó kellékek (katonai éjjellátó távcső, fejre rögzíthető éjjellátó szemüveg, lehallgató készülékek) | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! Pént. Okt. 08, 2010 8:29 pm | |
| Hát nem vagyok sík hülye a fegyverekhez, de azért akkora szakértő biztos nem vagyok mint te.
A fegyverek és a gránátok elfogadva, a páncélt viszont lecsökkentetném veled a 2. osztályra, mert nem fogsz elpusztíthatatlan ellenfelek és lézersugarak ellen kűzdeni.
Megegyeztünk? | |
| | | Gabriel McNabb Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 15 Join date : 2010. Oct. 04.
| Tárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! Pént. Okt. 08, 2010 8:41 pm | |
| No, ahogy ígértem jönnék én is. Batman halála után: Nem riadt vissza attól, hogy a bűnözők előmerészkedtek és már nem félnek a denevértől. Egy darabig bujdokolt, végül belátta, hogy ez így nem mehet tovább, és a világ nem fog megállni, csak mert Batman halott. Felvette hát a harcot és szembeszállt Gotham bűnözőivel. Arcát nem igen rejtette álarc mögé, hisz a képességével olyan külsőt kölcsönzött magának, amihez éppen kedve volt. Egy beszélgetést hallot meg véletlenül, hogy Batman álarca eltűnt és vissza kell szerezni. Kapva kapott az alkalmon, hogy bármi történik vissza fogja szerezni azt az álarcot. Nem tudom mennyire lehetséges kijátszani, hogy a képessége teljesen kiforrott, és úgy használja ahogy akarja. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! Pént. Okt. 08, 2010 8:49 pm | |
| Hát normális határokon belül - megígéred nekem , hogy nem fogsz minden főgonoszt és barátot manipulálgatni és átverni- lehetséges, és elfogadlak!
Nem kell esetleg valami felszerelés? | |
| Tárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! Pént. Okt. 08, 2010 8:52 pm | |
| Ok. elég a 2-es, a legtöbb pisztoly ellen az is véd. Meg Éjszárny szövetségesei közül csak a Vadásznő használ lőfegyvereket, de ő is csak számszeríjat, úgyhogy annyira nem kell tartanom a lövésektől. Legalábbis reménykedem. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! Pént. Okt. 08, 2010 8:54 pm | |
| Eddigi játékosok:
- Duncan MacFarlane - The Manipulator - Gabriel McNabb | |
| Tárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! Pént. Okt. 08, 2010 8:56 pm | |
| Nem fogok. Bevezetm, hogy az a hátránya, hogy rengeteg energiát emészt fel. Őőő...Mobil, laptop, motor felszerelésnek számít? Ja és egy hátizsák | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! Pént. Okt. 08, 2010 8:59 pm | |
| Azt nem garantálom, hogy a laptop és a hátizsák megvéd majd Catwoman karmaitól és Éjszárny batarangjaitól, de elfogadva! | |
| Tárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! Pént. Okt. 08, 2010 9:01 pm | |
| Nem tudod még mi mindenre jó a laptop | |
| | | Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! Szomb. Okt. 09, 2010 10:14 am | |
| Jelentkeznék! Születési név: nem ismert... Egyéb név: Betmen //direkt így van írva!// Faj: ember Nem: férfi Születési hely, idő: nem ismert... Kor: nem ismert... Magasság: 172cm Súly: 72kg Hajszín: nem ismert... Bőrszín: nem ismert... Vércsoport: AB- Egészségi állapot: egészséges Család: nem ismert... Foglalkozás: bűnüldöző Oldal: jó Előtörténet: Szürke átlag emberként élte az életét, míg nem Batman eltűnése felkavart mindenkit, és ő pedig izgalmat keresett. Ki akart szakadni a mókuskerék által kínált monotonitásból. Ezért öltött magára jelmezt, és úgy döntött, ő lesz az új Sötét Lovag. Jelmez mögé bújva néhány szedett-vedett felszereléssel több bűnbandát, bűnözőt is rács mögé juttatott, máig ismeretlen módon, amit a nép inkább a szerencsének tud be a kinézet és a módszerek miatt. Az biztos, ő nem hasonlít túlzottan asok hasonmástól eltérően az eredeti Batmanre, de még is ringbe száll a város védelme érdekében. Senki nem tudja ki ő, senkinek nem hiányzik civil énje, és senki nem veszi őt túlzottan számba. De Betmen igen is megmutatja, hogy olyan dolgokra képes, mire más senki. Jellem: Segítőkész, mindig próbál jó döntést hozni, kissé szórakozott, de jó lelkű. Harcias, küzdeni vágyó, és nem viseli el, ha leírják őt, vagy ha alábecsülik. Képességei: Nincs. Nem túl jó atléta, nem túl jó harcos. Szakértelmei: Nem nagyon jeleskedik semmiben, csak az éretségi által nyújtott tudásban. Felszerelés: WC pumpa, 1 db bökő és 1db konyhakés, több maréknyi kavics, kisebbek -nagyobbak, WC kefe, baseball ütő, Csúzli, gyurma, cérna, tűkészlet, 3 db zippo gyújtó, 3 db márkás dezodor spray, rendőrségi rádió és egy darab festékszóró, illetve paprika spray és egy csomag petárda mellett egy kard hüvely a hátán. | |
| | | The Manipulator Gaztevő
Hozzászólások száma : 89 Join date : 2010. Aug. 04.
| Tárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! Szomb. Okt. 09, 2010 10:31 am | |
| Akkor a felszerelés lista: Nagy kabát Kalap Csíkos nadrág (Mind selyem és kevlár keverék, tehát ellenáll egy bizonyos szinten a golyóknak) 20 műanyag fecskendőtű, amik különleges készítésük miatt nem törnek el, mind tele van Koktéllal Füst gránátok (5 darab, csak sima füst) Egy Desert Eagle A fegyver fejlesztett tárral (15 golyó), lézerrel is fel van szerelve és egy hangtompító is van hozzá. 1 tár a fegyverben és 20 tár tartalék, mindegyikben 15 golyó. Ebből: 2 tár robbanó golyókkal, 3 tár sörétet tartalmazó golyókkal (miután kilövik pár másodperccel a golyó szétrobban és sörétek szóródnak szét) Ez lenne a felszerelés. A pisztolyt természetesen tudja használni. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! Szomb. Okt. 09, 2010 11:10 am | |
| Hát Bitumen persze elfogadva! | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! Vas. Okt. 10, 2010 4:36 pm | |
| Egy kis eltolódás miatt a kaland csak SZERDÁN fog indulni. Remélem addig páran jelentkeznek még! | |
| | | Blaise Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 83 Join date : 2010. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! Vas. Okt. 10, 2010 5:13 pm | |
| Hűvös szelek fújtak Gothem utcáin. Este van. Csak az utca lámpák fényei és a hold világítja meg az utat. Egy rendőrségi kocsiban ülök, éppen a szokásos körutamat járom. Megszólal a diszpécser érdes hangján. - Lajhár! Kaptunk egy bejelentést a pár utcával arrébb tőled. Egy telefonáló azt állítja, hogy a szomszédja kínoz valakit. Áthallják a történteket. Nézz utána, hogy mi a helyzet. - Rendben. Gyorsítottam a furgont és közben bekapcsoltam a villogómat. Amikor megérkeztem a helyszínre, az emberek kint álltak a házuk előtt. Ezek lakóépületek voltak. Egy 50 éveinek elején járó ősz hajú ember jött a kocsi elé és megkopogtatta az ablakot. Kipattantam a kocsiból és kérdezősködtem. - Jó estét. Mit tudnak az esetről, és melyik az a szoba, ahol jönnek azok a bizonyos hangok? - Uram! Rendőrúr!- izgatottan habogott az öreg- a szomszédunk kínoz valakit. Jöjjön, jöjjön, kérem. - és megragadja a ruhámat. - Várjon- és kihúzom magamat a fogásából. A kocsiból elővettem a golyóálló mellényemet, majd útközben felvettem. A lépcsőn felhaladva, oda értünk a gyanúsított szobájának ajtaja elé. Meglepetésemre két ember állt és hallgatózott. Majd értesítésünkre adták az eseményeket. - Már fél órája kínozza a szerencsétlen párát. - mondta az ajtó előtt álló bajuszú ember. – elég régről ismerem. Kisem néztem volna belőle. Majd beleszóltam a kézi rádiómba, hogy erősítést kérjek. Eközben újabb hangokat hallottunk bentről. (megbűnhődsz te r*hadék) Csattanásokat hallottunk. Nem tehettem mást, nem akartam, hogy halálra verje az áldozatot. Mondtam az embereknek, hogy menjenek le és várják meg az erősítést. Sebesen lépdeltek én eközben akcióba lendültem. Berúgtam az ajtót és berontottam. Egy előszobába értem. Oldalt a fogasokon kabátok voltak. Alatta pár darab cipő. Éreztem a szobában terjedő bűzöket izzadság szag és had ne mondjam mi. Beljebb lépve egy konyha volt. Az asztalokon ott maradt tányérok sorakoztak. Nem rég ehettek. Jobb oldalon pedig a szoba ajtaja, ahonnét jöttek a hangok. A hangokból ítélve csak két ember volt bent. Vettem pár levegőt és bekapcsoltam a képességemet. Berúgtam az ajtót és beljebb érve…… láttam…… láttam……. két alakot az egyik egy régi középkori kínzó ágyon volt lebilincselve és latex ruhában kielégült fejjel várta a mellette álló szintén latex ruhában levő idős férfit, aki korbácsolta. Nem mondom igen röhejesen néztek ki. Majd mindkettő sértődött arccal rám néz. Képességemet ki kapcsoltam pár lélegzetvétellel. - Mit keres maga itt? Nem, hívtunk jelmezes rendőrt a játékunkba. Bill te hívtad?- kérdezi a leláncolt figura a felette álló férfitól. - Nem! Ki maga? mindjárt hívom a rendőrséget. Kicsit elmosolyodtam. Majd felmutattam a jelvényemet. - Hívást kaptunk, hogy erőszakos cselekményt hallanak az emberek, ebben a körzetben. - Mindjárt feljelentem magát. - Azt ne tegye, mert akkor feljelentem magukat csend háboritásért. - a két ipse csak nézett, majd megjelent az erősítést és átadtam nekik a két lökött embert. Az autóhoz érve megláttam egy újságot a földön. Fel vettem és bele olvastam. Batman meghalt és az álarca elveszett. Magas jutalmat kap az, aki megtalálja. Elhatároztam, hogy utána járok a dolognak.
Felszerelés: 2 típusú golyóálló mellény. Egy sötétkék színű kommandós ruha. Könyök és térd védő. Egy éjjellátó szemüveg és egy távcső. USP.45 típusú marok fegyver 1 db, 5 tárral és egy mp5 géppisztoly lézeres célzókával felszerelve szintén 5 tárral. Egy katonai kés és 6 db dobótőr. Egy bakancs. 3 gránát típus. repesz, flash és stinger.
| |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! Vas. Okt. 10, 2010 5:24 pm | |
| Ahogyan azt a chatboxon is közöltem, kérlek írj egy olyan történetet, ami kapcsolódik az alternatív-kalandhoz.
Nézd meg a többiekét, és tanulmányozd. Elég annyit írni, hogy mi lett Batman halála után a karaktereddel!
Addig viszont elutasítom | |
| | | Blaise Bűnüldöző
| Tárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! Vas. Okt. 10, 2010 5:37 pm | |
| Egy bizonyos hír jutott el hozzám, az alvilági kapcsolataimon keresztül.
(Szeptember 11-én történt... A Sötét Szárnyak támadást indított a Wayne-torony ellen. Rengeteg civil odaveszett. Tehetetlenek voltak, akárcsak a hősök... Életét vesztettew Kékbogár, Flash, T, a Zöld lámpás és Batman... A Denevér... Gotham örzője. A Holló nevű terrorista végzett vele.
Gothamet ezután kezdték szétszedni a bűnözők. De nem csak ők tették tönkre a várost. A hősök is elkezdték a harcot egymás ellen. Éjszárny elvette Batman álarcát, ami elvette az eszét. Nem válogat az eszközökben, nem törődik a várossal, csak egy célja van: a bosszú! De nem ő az egyetlen. Vannak követői: Macskanő, Vadásznő és Vadmacska)
Ha ez így folytatódik kifognak halni a hősök Gotham-ben. Muszáj, hogy létezzenek hősök, hisz nélkülük értelmét veszítené a világ. Egyre több bűnöző van a városban. A kollégáimmal nem tudjuk őket megállítani. Meg kértem a hatóságot, hogy egy ideig el távot kapjak.
Az el táv alatt felkerestem Yurit(ejtsd: JURI) egy ukrán alvilági ismerősömet, aki tartozott nekem. Kértem tőle pár cuccot.
Ezek után felkerestem a BATMAN pártot, hogy csatlakozzak. Remélem hasznát tudják venni a tudásomnak. Wayn birtokot fogjuk megtámadni. Előre izgulok.
Pontosabban:
(A felszerelés amit kérnék: 2 típusú golyóálló mellény. Egy sötétkék színű kommandós ruha. Könyök és térd védő. Egy éjjellátó szemüveg és egy távcső. USP.45 típusú marok fegyver 1 db, 5 tárral és egy mp5 géppisztoly lézeres célzókával felszerelve szintén 5 tárral. Egy katonai kés és 6 db dobótőr. Egy bakancs. 3 gránát típus. repesz, flash és stinger. Nah meg egy jó sisak)
A hozzászólást Blaise összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 10, 2010 6:12 pm-kor. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! Vas. Okt. 10, 2010 5:52 pm | |
| Hát tulajdonképpen a fele az volt, amit én írtam, de elfogadom. | |
| | | Blaise Bűnüldöző
| Tárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! Vas. Okt. 10, 2010 5:57 pm | |
| Mindig a mesterekből merítem a tudást:)
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! | |
| |
| | | | Harc az álarcért - 1.: R.I.P. Batman! | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |