Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Harc az álarcért kalandok 296245150474wildcat..........Harc az álarcért kalandok Teenansrobindccomicssup..........Harc az álarcért kalandok Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Harc az álarcért kalandok 39843828 Harc az álarcért kalandok 79830643

 

 Harc az álarcért kalandok

Go down 
SzerzőÜzenet
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Harc az álarcért kalandok Empty
TémanyitásTárgy: Harc az álarcért kalandok   Harc az álarcért kalandok I_icon_minitimeSzomb. Okt. 09, 2010 8:59 am

Batman halott!

Szeptember 11-én történt... A Sötét Szárnyak támadást indított a Wayne-torony ellen. Rengeteg civil odaveszett. Tehetetlenek voltak, akárcsak a hősök... Életét vesztettew Kékbogár, Flash, T, a Zöld lámpás és Batman... A Denevér... Gotham örzője. A Holló nevű terrorista végzett vele.

Gothamet ezután kezdték szétszedni a bűnözők. De nem csak ők tették tönkre a várost. A hősök is elkezdték a harcot egymás ellen. Éjszárny elvette Batman álarcát, ami elvette az eszét. Nem válogat az eszközökben, nem törődik a várossal, csak egy célja van: a bosszú!
De nem ő az egyetlen. Vannak követői: Macskanő, Vadásznő és Vadmacska

Ezt Batman másik két tanítványa, Red Hood és Robin nem nézik jó szemmel. Ők a Batman-pártiak, akik Éjszárnyék ellen fordultak.
Batman-pártiak: James Gordon, Raven, Batgirl és Arrowette.

Joker pedig eltűnt. Nem tudni, hogy hová, de a baleset óta hallani sem lehet róla. Bár többen is elmentek. Gothamben csak pár bűnöző maradt, akik háborúznak minden egyes négyzetméterért.
Gothamben megmaradt gonosztevők:
-Rébusz, akinek az új segítője Harley Quinn.
-Kétarc
-Pingvin, akinek Madárijesztő is a segítségére van
-Valamint egy titokzatos férfi, aki fémből készült Batman-páncélt visel. Pisztolyainak töltényeit az egész város rettegi.


És most az összes gonosztevő és Batman-párti egy dologra készül: ostromot terveznek a Wayne-birtok ellen, hogy megszerezzék az álarcot. Ugyanis mindenkit felkeresett két titokzatos alak. Azt mondták, hogy tudják a módját, hogy felélesszék a denevért: az álarc kell hozzá. Azonban nem elég csak egy álarc. Batman halála valamiféle láncreakciót indított el a dimenziók között, és ezzel veszélyezteti más dimenziók hőseit. Ha megvan az ereklye, elindulhatnak a következő dimenzióba Bruce Wayne egyik találmányának segítségével, hogy megszerezzék a további 3 álarcot.

De előtté Éjszárnyt is meg kell győzni, kinek fején ott virít a denevér utolsó emléke...

Harc az álarcért kalandok Nightwing_as_batman_super


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Harc az álarcért kalandok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az álarcért kalandok   Harc az álarcért kalandok I_icon_minitimeSzer. Okt. 13, 2010 5:30 pm

Noir


1986, Amerika.

Az USA és a Szovjetúnió nukleáris háborúja kihatott az összes amerikai polgárra. Sokan álrahát húznak, és úgy vonulnak ki az utcára, hogy segítsék az ártatlanokat. Nem az oroszok hibája: a bűnözőké. A bűnözőké, akik nem tisztelve az ember életet öldökölnek és fosztogatnak. A rendőrség persze nem tud tenni semmit... vagy nem akar: őket az igazságosztók érdeklik. Vadásznak rájuk, és nem egy álruhás hős kötött már ki börtönben, vagy halt meg. Az USA olyannyira sok időt töltött a hősök megfélemlítésével, hogy egyik napról a másikra az oroszoké lett az ország. Elfogták az elnököt, a katonákat börtönbe csukatták. A civilekkel nem törődnek, de a polgárok folyamatos forradalmakat tervezgetnek. Az igazságosztók többsége most már visszavonult, mert félt a katonákkal szemben is fellépni. Ám néhány hős kitartóan kűzd a bűnözés ellen, és nem érdeklik őket, hogy a nemzet veszélyben forog.

ISMERT személyek az 1986 Gotham-ében:

Batman - Bruce Wayne
Catwoman - Prisyla Kyle
Joker
Éjszárny
Rorshach
Éji bagoly


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
 
Harc az álarcért kalandok
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Adattár :: Városok, és egyéb helyszínek ismertetése :: Alternatív Világok-
Ugrás: