Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR 296245150474wildcat..........Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Teenansrobindccomicssup..........Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR 39843828 Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR 79830643

 

 Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Empty
TémanyitásTárgy: Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR   Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR I_icon_minitimeSzer. Nov. 10, 2010 7:15 pm

A kaland folytatódik a múltban, aminek a leírása itt olvasható: Harc az álarcért kalandok- NOIR

Akik nem vettek részt az első részben, azok is jöhetnek, az viszont a kikötés, hogy ide csak a saját karakterrel lehet jönni, vagyis annak a múltbéli énjével (más felszerelés, más jellem, kicsit másabb képesség ) . Ezalól kivétel Kurt, aki a felvezetőre Trantet hozta, így most játszhat vele is.

A történet szerint a NOIR énnek bevillant egy gondolat, és minden áron meg akarja szerezni az álarcot. FONTOS: Nem rendelkezik a jelenkori én emlékeivel, csak a saját emlékei vannak.

Többet nem is igazán említenék róla, mindenki küldheti az előtörijét, a kaland pedig reményeim szerint November 18-án indul.


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR   Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR I_icon_minitimeCsüt. Nov. 11, 2010 12:38 am

Név: Trant Hardwin
Születési név: Trant Beata
Becenév,álnév: nincs
Személyazonosság: Ismert
Nem: Férfi
Magasság: 192 cm
Súly: 98 kg
Bőrszín: Europid
Szemszín: Barna
Hajszín: Barna
Családi állapot: Nőtlen
Hozzátartozók: Evelyne Hardwin (édesanya)
Szokatlan ismertetőjelek: nincsenek
Foglalkozás: Rendőrjárőr
Csoporthoz tartozás: Gotham Városi Rendőrség, GVR Boksz válogatott

Előtörténet: Ott kezdte az életét, ahol Gotham Város is született. Az édesanyja Evelyne Régi Gotham egyik klinikáján szülte meg az első fiát Trantet, a gyerek a vér szerinti apját sohasem látta. Evelyne kilenc hónappal ezelőtt találkozott egy idegennel egy duhaj éjszakán, a férfi erős volt és sármos, egyből levette a lányt a lábáról. Az este egy szerelmes éjszakában teljesedett ki a lány lakásán, reggelre a férfinek hűlt helyét találta, és csak egy különös játékszer maradt utána. Ami három vésett kőből, és az őket összekötő madzagokból áll. Ekkor találkoztak először és utoljára is.
Egy évre rá szerelmes lett egy Nathan nevezetű rendőrtisztbe, aki viszonozta az érzelmeket. Mire a kis Trant betöltötte a második életévét, kapott egy szerető édesapát. Nathan nem törődött vele hogy nem vér szerinti utódja, a legjobb nevelésben részesítette, amiben csak tudta. Ahogy a család bővült, szebb környékre költöztek a kínai negyedbe. A házasságból, még két gyerekük született, elsőnek egy gyönyörű kislány Nina, és a legkisebb gyerekük Joel. A család boldogan élte az életét, mindenkinek megvoltak a vágyai és aszerint is cselekedtek. Trant követni akarta az apját, és rendőrnek állt, Nina matematikusnak tanult, és egy multinacionális cégnél helyezkedett el a logisztikai részlegen. A kis Joel vitte a legtöbbre ő most ügyvédbojtárként dolgozik a gothami bíróságon.
Trant 24 évesen elköltözött a családi házból és egy kis albérletet vett ki A Hegyen. Mindennap a kopott autójával megy be a rendőrkapitányra, és végzi minden napos járőrszolgálatát. Tanulásban sosem volt az első, mindig is nehéz feje volt, de törekedett a legjobbra. Most a nyomozói vizsgát akarja letenni, és legalább olyan példás rendőr szeretne lenni, mint az apja. Ha a tanulásban nem is de más területen nagy érdemeket tudott elérni. A fizikai erőnléte kimagasló, és szereti a test-test elleni küzdelmeket, ezért a legelső adandó alkalommal belépett a rendőrség bokszcsapatába. Több érmet is elnyert a kapitányságok közötti mérkőzéseken, és a rendőrség körében nem kis hírnevet érdemelt ki. Sok barátja van a rendőrség berkeiben, és mindig csak a cél lebeg a szemei előtt amit az apjától vett át. Meg akarja tisztítani a várost, és megvédeni a szeretteit. Sajnos több társát is lebuktatta korrupció miatt, ezért sok kollégájának kivívta az ellenszenvét, és a megbecsülését egyaránt.
A szolgálat jól ment neki, minden nap azt tette amit szeretett és nem is rosszul. Gotham utcáit járta és tett ellene hogy elárassza a mocsok a várost. A rendőrség berkein belül küzdött a bűnözők ellen, egy bevetésen megmentette a társai életét egy szuperbűnözőtől, akik egyre többször tűntek fel a városban. Sok maszkos bűnözőt tudtak lecsukni, szövetkezve az önjelölt bűnüldözőkkel. Eredményekben gazdag pályafutása lett míg egy incidens során rá nem jöttek hogy túlságosan is függenek tőlük. Már nem tudtak lépni nélkülük, és túl nagy befolyásuk lett a városban. Szinte majdnem mindent megtehettek, ha az emberek szimpatizáltak velük, és a rendőrségnek meg lett kötve a keze.
A rendőrfőnök rájött, hogy a saját pályájukon kell legyőzni a maszkos igazságosztókat. Gotham-nek új címer kell, el kell vetni a sötétben megbújókat. Új kor eljövetele következik, a büszkeségé, a becsületé, a tisztaságé, és a bajnoka nem más mint RendŐr. Az első szuperhős a rendőrség kötelékében.
Miután csatlakozott az ország a Szovjetunióhoz, minden megnyugodni látszott. Az álarcosok megbújtak, vagy felhagytak a tevékenységeikkel, nem okoztak már annyi bajt a városnak mint eddig. Az állami intézkedések segítettek a város egyben tartani. Sajnos, még mindig szükség volt a RendŐr-re aki a fénybe vezeti Gothamot, és lépéseket tesz hogy a béke létrejöjjön.

Háttér történet: Kevesebb mint száz évvel ezelőtt a Földön megvívta az emberiség az első világháborúját. Az istenek már rég nem avatkoztak bele az alattvalóik kicsinyes torzsalkodásába, de még mindig voltak olyan halhatatlanok akik szerették a háborúkat, még ha ezeket új fegyverekkel is vívták. Az egyik ilyen halhatatlan volt Herakles vagy ahogy ismertebb Herkules, 1914-ben leszállt az olümposzról, és belevetette magát a csatákba. Legtöbbet a Tengelyhatalmak ellen harcolt, és minden győztes csatája tivornyában végződött. Az egyik ilyen ivászatban elcsábította egy fiatal francia parasztlányt, és teherbe ejtette. Sajnos a lány belehalt a szülésbe, de öröm az ürömben, hogy egészséges fiú gyermeknek adott életet. A fiú félistennek született minden pozitívumával, együtt. Az életében sok viszontagságon keresztül kellett esnie. Egy nap a Herkules megint leérkezett a Földre, hogy megkeresse fiát és ajándékot adjon neki. Az ajándéka abból az időkből való, amikor a legnagyobb trófeáját ejtette el a Nimeai Oroszlánt, ezzel fegyverrel kötötte össze a lábát, és pusztíthatta el a bestiát. A félisten egy amerikai nagyvárosban találkozott egy szemrevaló, ámde részeg fiatal lánnyal aki egyből megtetszett neki. Eldöntötte hogy még aznap este megszerzi magának. Sikerült is neki és ebből a kalandból lett Trant, aki nem is tud a származásáról.

Jellem: Őszinte, barátságos, tiszta szívű, mindig a törvények szerint cselekszik, és védelmezi az ártatlanokat. A küzdelmekbe bátran veti bele magát, ilyenkor felforr a vére és halhatatlannak hiszi magát.

Szakképzettség: Rendőri kiképzés, pusztakezes harc, lőfegyverekkel való bánás (nem a legjobb célzó az őrsön), kriminál pszichológia.

Képességek: Emberfeletti állóképesség, erő, és kitartás. Éppen hogy erősebb egy magukat rendszeresen és keményen edző férfiaknál.

Felszerelés: Az általános gyalogos járőr felszerelései mellett: szolgálati fegyverek; Gumibot; CB rádió; Bilincsek; és végül Golyóálló mellény. Ezek mellett a külön neki kifejlesztett automata lőfegyvere a Nép Ökle (sorozatvető, különböző töltényekkel: páncéltörő, robbanó, foszforos, kábító)


Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Enforcer


Játékos szín: Crimson
Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Antidote
Gaztevő
Antidote

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2010. Nov. 01.

Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR   Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR I_icon_minitimeCsüt. Nov. 11, 2010 2:31 pm

Név: Antidote
Születési név: Adam Scrathrel
Személyazonosság: Ismeretlen
Nem: Férfi
Magasság: 192 cm
Súly: 98 kg
Bőrszín: Fehér
Szemszín: Barna
Hajszín: Fekete
Családi állapot: Nőtlen
Hozzátartozók: Elhunytak
Szokatlan ismertetőjelek: nincsenek
Foglalkozás: Ügyvéd
Csoporthoz tartozás: Ügyvédi Kamara

Napló bejegyzés:

Furcsa érzéssel ébredtem fel ma reggel. Úgy éreztem... érzem meg kell szereznem valamit! Mi is az... áááá megvan egy álarc! Az enyém mért nem jó nekem? Mért nekem egy másik álruhás álarca? Hogy is hívják azt az ürgét? Batman!!! Mért kell nekem annak a latex bőregérnek a maszkja? Vagy nem is latexből van a ruhája? Nem érdekes... Kell nekem a maszkja! Bármire képes vagyok ezért! Viszont a komcsik problémát jelentenek. Mióta betörtek ide, minden álruhást megpróbálnak megölni, vagy elfogni, átállásról szó sincs. Belegondolva... nem is állnék át hozzájuk, lehet, hogy a Pestist szolgálom, de azért minden országnak legyen meg a maga gaztevője! Én Amerikáé vagyok!
Képes vagyok a varázslásra, ritka faj tagja vagyok, a Homo Magié. A levegő már behódolt nekem, csak meg kell tanulnom irányítani azt. Az oroszok gyalogsága nem hatásos ellenem, őket simán megtudom ölni. A helikopterek és a többi jármű viszont... Nehéz mostanában az álruhások élete, bár az "állam" már nem törődik a közbiztonsággal, el vannak foglalva a maguk hülyeségeivel. Talán mégsem lesz olyan nehéz megszerezni azt az álarcot...Egy helikopter száguld végig Gotham utcái felett, óvatosan kerülgeti a reklámokat és a magas épületeket. Fedélzetén katonák vannak, egy kivégző osztag, mely egy gonosztevőt keres, Antidote-ot.
Hirtelen megrázkódik a helikopter, a farka belecsapódik a legközelebbi házba. A farok rész leszakad és az elülső rész tehetetlenül forog tovább. Néhány pillanat múlva becsapódik a földbe, a katonák kimásznak a gépből, a pilóta meghalt.
Lassan harci alakzatba rendeződnek, látszódik rajtuk, hogy feszültek. Ujjuk a ravaszon megfeszül, szemük az utcát fürkészi. Hirtelen az egyikük összenyomódik, csak véres folt marad utána. Mindegyikük megpördül és egykori társukra merednek. Egy másik repül neki a lezuhant helikopter rotorlapátjának, szinte felnyársalva magát. Már csak hárman élnek az osztagból, háromszög alakzatba rendeződnek, szemükben a félelem szikrái látszódnak, idegesen kapdossák fejüket jobbra-balra. Az alakzat közepére hirtelen egy ember ugrik be. Arcát egy velencei maszk fedi, testét fehér reneszánsz kori ruha borítja. A katonák gyorsan reagálnak, de nem elég gyorsan. Az alak eltöri az egyik nyakát, egy másikat pedig elrepít. A harmadik fegyvertusával próbálja lecsapni a mágust, de az arrébb siklik, majd egy kecses rúgással eltöri a katona térdét, és egy erősebb széllökéssel beleküldi a fejét a betonba. Az amelyiket elrepített még eszmélet nélkül fekszik egy kuka mellett, Antidote lassan odasétál hozzá. A katona feltekint anyanyelvén valami imádságot mormol, egész lényéből csak úgy süt a félelem, a reneszánsz ruhás férfi letekint rá, majd a levegőbe emelkedik és elrepül az éjszakában.
A katona még ott fekszik egy ideig, majd az érkező segítség megtalálja őt a mészárlás helyszínén. Egy fekete autóból egy komiszár szál ki, odasétál a katonához, majd körbetekint, mindenhol csak áldozatok.
- Nincs túlélő! - mondja és előhúz egy pisztolyt a zakója alól. - Ezt írják a jelentésükbe!
BUMM!

Szakképzettség: Kiváló ügyvéd, karatéból, jiu-jitsuból, krav magából és taekwondóból fekete öves.

Jellem: "Csendes gyilkos", ekként lehet őt leírni, ritkán szólal meg, inkább a cselekedetek hajtják. Az oroszokat utálja, az átlag embereket megveti. Felsőbbrendűnek tartja magát, mivel képes a varázslásra. Mindenkivel bizalmatlan, és lelkiismeret nélkül hazudik és gyilkol. Céljai érdekében bármire képes.

Felszerelés: Reneszánsz kori ruha, egy régi velencei karneválon használt maszk másolata

Képesség:
-Elementális mágia:
- szél (3. szint)
- föld, víz, tűz (2.szint)
- Fekete mágia (2.szint)

Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Assassin__s_Creed_2__Mask_by_Jael_Kolken


A hozzászólást Antidote összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 11, 2010 4:53 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR   Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR I_icon_minitimeCsüt. Nov. 11, 2010 3:54 pm

Trantet elfogadom!

Antidote te még kérlek egészítsd ki szakképzettségekkel, jellemmel, felszereléssel és képességgel ( már ha itt is mágus vagy ) .


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR   Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR I_icon_minitimePént. Nov. 12, 2010 4:39 pm

Elfogadva!


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR   Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR I_icon_minitimeSzomb. Nov. 13, 2010 4:10 pm

Név: Manipulator
Születési név: Ivanov Sputyinko
Személyazonosság: Titkos
Kor: 34 év
Faj: Ember (Homo Magi)
Nem: Férfi
Magasság: 186 cm
Súly: 88 kg
Bőrszín: Fehér
Szemszín: Zöld
Hajszín: Barna
Hozzátartozók: Mihail Sputyinko (apa) (elhunyt)
Irina Sputyinko (anya) (elhunyt)
Szokatlan ismertetőjelek: Tetovált arc:
Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Skullfacetattoo
Foglalkozás: Katona
Csoporthoz tartozás: Orosz Hadsereg
Rang: Százados
Egység: Egyedül dolgozik
Oldal: Gonosz

Katonai Dokumentumok:
Név: Ivanov Sputyinko
Rang: Százados
Egységbe tartozás: Nincs
Kapott Kitüntetések:
A Legeredményesebb Vadász
Veterán Érdemrend
// Ezek kitalált, tehát a valóságban nem létező kitüntetések! (kivétel a második)//

Önéletraj:
A nevem Ivanov Sputyinko. Születtem 1952. január 13. Moszkvában. Apám Mihail Sputyinko orosz kommandós. Anyám Irina Sputyinko orosz kém.

Anyám hét éves koromig nevelt, ezután bekerültem egy katonai iskolába. Persze ez várható volt. Nyolc éves koromban apám bevetés közben elhunyt. Anyám ugyan ebben az évben lebukik egy németországi küldetése alatt, két hónap múlva mivel a Szovjet Kormány nem hajlandó cserére kivégzik.

Tizenkét éves koromban átkerülök egy speciális iskolába, mivel minden téren kiemelkedő a teljesítményem. Ebben az iskolában kizárólag különleges képességekkel bíró gyermekek vannak. Nem rendelkezem semmilyen kivételes adottsággal, ezért egy mágiával foglalkozó osztályba kerülök (megjegyzés 1: Azon kevesek jártunk ebbe az osztályba akik képesek voltunk magas fokú összpontosításra és testi korlátainkat feszegettük már ilyen fiatalon. megjegyzés 2: Különleges katonákat, Homo Magikat akartak képezni belőlünk.).

Tizennyolc évesen befejezem az osztályt két másik társammal együtt, hárman maradtunk a tizenötből. Mindannyian készen álltunk a bevetésre. Értetünk a fegyverekhez, gránátokhoz, aknákhoz és a mágiához. Az iskola igazgatójának ajánlásával bekerültem egy különleges osztagba.

Első bevetésünk helyszíne Berlin. Parancsot kaptunk, hogy öljünk meg egy volt orosz kémet, aki információkat adott el a német kormánynak. Az akció sikeres volt.

Ezután harminc éves koromig kisebb fontosságú akciókban vettem részt. Emellett megszereztem a százados rangot.

Harmincegy évesen Amerikába kerülök köszönhetően annak, hogy a dicsőséges Szovjetunió legyőzte és elfoglalta nyugati ellenségét. Az osztagomtól átkerültem egy másik egységbe, vadász lettem. A mi feladatunk megtalálni és elfogni, vagy likvidálni az álarcos jótevőket és gonoszokat. Egyedül dolgozunk és csak a legfőbb parancsnoknak tartozunk elszámolással. Megkaptam a Legsikeresebb Vadász kitüntetést, köszönhetően annak, hogy több mint 50 álarcost fogtam el és csukattam le vagy végeztem ki.

Csatolmány: Sputyinko százados kihallgatja a magát Farkasnak nevező álarcost:

Sputyinko százados: Milyen különleges képességgel rendelkezik?
Farkas: Ki tudom szagolni a fajtátokat mocsadék orosz.
S. százados: Ez érdekes.
Ekkor a százados a jobb kezéből tüzes parazsakat idézet meg és harmadfokú égéseket okozott a férfi jobb lábán.
S. százados: Szóval?
F: Nem mondok semmit de kis s**r házi!
A százados megismétli az előző folyamatot az alany másik lábán.
S. százados: Biztos nem akarja elmondani?
F: Akkor se mondok semmit ha megcsókolod a seggem!
A százados megidézett egy kardot és egy egyszerű mozdulattal levágta a férfi jobb alkarját.
S. százados: Ha fél percen belül elmond mindent akkor hívok orvost, ha nem akkor három percen belül elvérzik.
F: Ezt meg sem éreztem te impotens barom!
S. százados: Rendben.
A százados megidézett három kutyaszerű démont akik elevenen felfalták az áldozatot.

A kihallgatás alanya elhunyt. Semmit sem tudtunk meg tőle (Ivanov Sputyinko)


Az aktát összeállította Pavilov Krezmok tizedes


Szakképzettség: Ért minden lőfegyverhez, gránáthoz és a hagyományos és harci járművek vezetéséhez is. Magasan képzett karatéból, judoból, Kung-fúból és taekwondóból.


Jellem: Kíméletlen gyilkos és senki irányába nem ismer kegyelmet. Folyton fegyelmezett és betartja a katonaság szabályait, de ha parancsot kap arra, hogy találjon meg valakit vagy öljön meg, akkor nem érdekli mennyi emberen kell átgázolnia, hogy teljesítse a feladatát. Nem öl elvtársakat, de ha akadályozzák a munkájában vagy egyébben akkor könyörtelenül végez velük és legtöbbször nem jönnek rá, hogy ő tette.

Felszerelés: Orosz katonai egyenruha, 1 Makarov pisztoly és hozzá 20 tár, egy könyv a fekete mágiáról

Képesség:
4 szintű fekete mágia

Általa kitalált varázslatok:
1. szintű varázslat:
A nyitott elme: A használó képes olvasni egy bizonyos személynek a gondolataiban anélkül, hogy az illető arról tudomást szerezzen.
2. szintű varázslat:
A sugalmazó szó: A használó képes sugalmazni dolgokat egy személynek. Sugalmazhat öngyilkosságot vagy bármit amit épp akar a személytől. Ez erős akaratúak ellen nem hatásos.
3. szintű varázslatok:
Parancs: A használó határozott parancsot adhat egy személynek, hogy mit tegyen. Csak nagyon erős akaratúak állhatnak ennek ellen.
A halál látszata: A használó megmutatja az áldozatnak hogyan fog meghalni vagy legalábbis az egyik lehetőséget. Könnyen őrületbe kergetheti ezzel az áldozatot.

Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR   Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR I_icon_minitimeSzomb. Nov. 13, 2010 5:01 pm

Név: -
Születési név: -
Becenév,álnév: Joker
Személyazonosság: titkos
Nem: Férfi
Magasság: 192 cm
Súly: 81 kg
Bőrszín: Kaukázusi fehér
Szemszín: Sötét zöld
Hajszín: Fekete haján zöld festék nyomai vannak
Családi állapot: Özvegy
Hozzátartozók: -
Szokatlan ismertetőjelek: egyfajta festés, széles vigyor
Foglalkozás: Bűvész
Előtörténet: „ Mi az, hogy ki vagyok? Épp szórakoznék, te meg itt bele pofátlankodsz. Na jó kapsz egy kis levegő szünetet, addig lehuppanok. Blablabla. Ez nem igazán segít rajtad. Kicsit pampoghatsz addig kicsit bekészítjük ezt a csodás kis borotvát. Úgy viszi a nyaki ütőeret, mint annak a rendje. Igen persze, én is tudom. Össze kéne tartani ezekben az időkben, nem egymást ölni hiszen megszálltak a kommunisták… ahogy mondod. De nekem így is, úgy is bonyolultak a szürke hétköznapok. De beszélj csak, attól lazul a bőr és jobban csúszik benne a penge. Na most meg, hogy eldugultál. Te kis… te kis tréfa mester. Had kanyarítok neked is széles mosolyt… Én, én mondjuk a maffiától kaptam, bizony… Gyenge viccek kontra nagy tartozás… tudod , hogy megy az ilyen. Hú, önnek aztán jó a vérkeringése… irigylésre méltó. Asszem vagy mit mondanak erre… Látja azért vagyok ilyen kis fakó, mert ilyen volt apu. Neki is gyenge volt, de legalább lelkesek maradtunk. Kész is! Nah, tükör kell? Csak nehogy rosszul légy… Ha nem akkor nem… Nem szoktam amúgy annyit beszélni de ez az én történetem. Látod a másik formát… Ezer bocs te nem is láthatod. Na ő vési a történetet, azért kell most ennyit vakerálnom. Kiolvashatná a fejemből is, de abban mi lenne a móka. Meg még ő se olyan pofátlan, hogy mindenféle kínos részletet. Ugye? Na csak azért. Na de vissza térve… Örülnél ha nem térnénk vissza mi? De most bizony kanyarítok a szemed köré két szabályos karikát. Nem oldozlak el akkor kapálóznál és még a végén meglógsz itt félkészen. Hehehe… Ejj, túl mélyen vágtam… Hát ez kinyúlt. Az interjúnak már vége lehetne nem gondolja? Kéne még pár infó? Ahh… Egy pillanat. Szeretem a kutyákat, Nixont, a Cryslert… Mert olyan elegáns, már az utolsó. Pa-pa- a késeket mint láthatod és az olcsó whiskyt, mert mint láthatod nem csak iható, de nem sajnálom fertőtlenítésre használni. Mert…ugye olcsó. Remélem ez már elég lesz annak a kalaposnak, mennék már… hát igen, megyek azt kicsavarom…
Jellem: Köpönyeg forgató(pedig nem is hord), szinte minden szava hazugság. De nagyon őszintén adja elő és úgy tűnik, mintha szívesen beszélne magáról vagy a véleményéről. De ez azért van mert élvezi, hogy milyen hiszékenyek az emberek. Szeret játszani, főleg az emberekkel, hogy azokból bizonyos érzelmeket csaljon ki. Épp amelyiket hiányolta mostanság az életéből és ezzel tanul a reakciókból, hogy ő is emberibbnek tűnjön, mikor civilben van.


Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Msg2wqke
Szakképzettség: Nagyon jól ismeri az embereket, hogy mi mit vált ki belőlük, de azért néha még őt is meglepik. A puszta kezek harc ruganyossága miatt erőssége és bár sütött már el fegyvert nem gyakorlott benne. Továbbá jártas a bűvészek mesterségében, ha még nem is jó benne.

Képességek:
- Nem érez fájdalmat igazán, még élvezi is ha bántják... mazochista.
Különös képességei:
- A halál kijátszása: Akárhányszor úgy tűnt, hogy meghalt(pl. magasból zuhanás), mindig vissza tért.
- Lét tudatosság: Tudja, hogy ő igazából csak egy karakter és néha az olvasókhoz szól.
- Erő: Az ereje megegyezik, egy edzett felnőtt férfiéval, de elég adrenalinnal eléri egy atlétáét.
Szakértelem:
- Géniusz: kémiában, genetikában stb.
- Találékonyság: Hajlamos bizarr módon megoldani helyzeteket.
- Kiváló kéz-kéz elleni harcos: Bár gyengének tűnik test alkatra, gyakran meglepi az ellenfelet.

Felszerelés: Általában a környezetében talált dolgokat használja, de előfordulnak nála dobó kések borotva és mindenféle bűvész motyó( kockák, kártyapakli, kalap)


Mesélő, Joker
Harley
Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Blaise
Bűnüldöző
Blaise

Hozzászólások száma : 83
Join date : 2010. Oct. 09.

Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR   Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR I_icon_minitimeSzomb. Nov. 13, 2010 7:11 pm

Név: John Carter
Születési név: John Carter
Becenév, álnév: Bob
Személyazonosság: titkos
Nem: Férfi
Magasság: 182 cm
Súly: 115kg
Bőrszín: europid
Szemszín: Barna
Hajszín: Hosszú barna haj
Családi állapot: Özvegy
Hozzátartozók: -
Szokatlan ismertetőjelek: tetoválások borítják a testét. Pocakos a karakter, de rendkívül fürge
Foglalkozás: Vén motoros és kidobó

Hol is kezdjem? Jah a nevem John Carter. Egy vén motoros vagyok. Amerikában születtem New Jersey-ben. Anyámat és apámat nem ismerem. Testvérekről nem tudok. Egy koszos árvaházban nőttem fel. Unalmas egy hely. Mivel én voltam a legvadabb és legkeményebb, a gyerekek között én voltam a bandavezér. Mondhatni, hogy király voltam és most is az vagyok. Akik kötekedtek velem, azok kaptak a pofájukba kettő darab hatalmas öklöt. Ha ez nem volt elég, akkor ezekhez párosult még egy lágyékrúgás. A biztonság kedvéért még jól meg rugdostam azokat az illetőket. Talán ezért kerültem a börtönbe, amikor elhagytam az árvaházat. Iskola végzetségem nem volt. Hajléktalanként éltem 2 hónapig az utcán, pont, amikor tél volt. Útálom a hideget. Kukáztam és próbáltam túl élni az utcát. Akkoriban nem voltam kövérkés csávó. A papírdarabokat mindig a kabátom belsejébe gyömöszöltem, hogy kibéleljem, így sokáig hőszigetelt.
Egy nap, amikor kezdet melegebb lenni, elmentem egy étterembe. Most gondolom, furán nézel. Egy hajléktalan mit keres étteremben? Hát konkrétan én az étterem mögötti kukából szedtem ki az ételmaradékot. Lehet, hogy szégyen, de te mit tennél, ha hetekig nem ennél? Amúgy a kaja finom volt. Sajnos a kukás srác el akart zavarni. Gondoljatok bele. Félig bele lógok egy hatalmas konténerbe. Két kézzel tömöm a spagettit a számba. Hosszú és zsíros fekete hajjal, egy mocskos szürke kabátban, amin mindenféle piszok és baktérium van. Egy olyan cipő, ami már lyukas, és már kidobandó. Nah én így néztem ki. Koszos voltam és büdös. Egyszer csak hallok egy nagy csattanást a hátam mögül. Kikecmergek nagy nehezen a kukából. Előttem áll 10 méterre egy séf ruhában levő 140kg-os, harcsabajuszú, tar kopasz pasas. Bárdot tart a kezében. Ordít felém.
- Hát te rühes kutya mit csinálsz itt? A ti fajtátokat ki kellene irtani.
- Aha, ha te mondod. - válaszolok neki vissza nemes egyszerűséggel. Arcomon az unalom jeleit mutatom.
- Ebből a kukából nem ehetsz. Még a végén elhízol. – átkarolja a mellkasát és vigyorogva bámul.
- Rendben főnök, de a tányérodból szívesen ennék valami friss ételt. Úgy is rád férne a fogyás. – a tagnak tágra nyíltak a szemei és felém dobta a bárdját. Már nagyon untam őt.
A bárd csak egyre közeledet, de furcsa mód nagyon lassan. El tudtam hajolni tőle, bele vágódott a kukába. Kicsit megszédültem. Nem tudom miért, de a szagomat most éreztem, eddig még nem, mivel megszoktam. A hallásom is változott. Hallottam, ahogy az étteremben megszólaltatnak egy hegedűt.
- Mindjárt adok a pofádnak rühes kutya. – ordít felém a harcsabajuszú ipse.
A bárdot kihúztam a kukából és közeledtem felé. A szumó bajnok épp ütni készült. Szerencsémre olyan lassú volt, hogy tökön rúgtam. Összeesett, és a lábaim előtt térdepelt markolászva a legbecsesebb szervét. Megtérdeltem a fejét ő hátra esett. Rátérdeltem a mellkasára és levágtam a bal kezét az ő szempontjából. amikor felálltam émelyegni kezdet a gyomrom. Nem éreztem a büdös szagomat és nem is hallottam a zenét. Várjunk csak! De hallok valamit, jah a rendőrszirénát. Vittek a dutyiba.

A börtönös évek jól teltek itt is király voltam. Én a góré. Sok embert vett körül. Mindenki nagy pajszerekkel járt. Nekem 45-ös karom lett a hosszú kondizás után. Voltak bunyók a kezdetén, de valahogy az emberek mindig is lassabbak voltak. Isteni áldás volt nekem. Lett pár tetkóm. A bal vállamon egy amerikai zászló. Hátamon egy zöld sárkány kígyózott fel. Mellkasomon egy oroszlány fej és egy farkas. A hasamon egy hatalmas medve, karmolászó mozdulatokkal figyelmeztette a kihívóimat, hogy nem jó velem kötekedni. Nagy gengsztert faragtak belőlem a dutyiban. 33 évesen kerültem ki. Szerencsémre szállást biztosítottak így nem lettem hajléktalan. Munkám nem volt, de hamar szereztem. Egy szórakozó helyen voltam kidobó. Közben egy helyi kis teremben bokszoltam és edzegettem. Mivel pénzem volt, gyakran jártam a gyors kajáldákat és elhíztam. Jelenleg 115 kg vagyok. Gothamban lakom. A helyzet nagyon megváltozott. Egyre több a bűnözés. Az a gond, hogy a munkahelyemen is. Nem rég egy pultos csajt kaptak el hazafelé menet. Jól megerőszakolták és utána elvágták a torkát. Nagyon sajnáltam, aranyos kis csajszi volt. Párszor én is voltam nála hancúrozni. Mivel veszélyes az életem, meg priuszos is kerültek a nők. Nem tudtam családot alapítani. Kurvázni jártam. Érdekes lehetett, amikor egy chopperrel furikáztam. A másik gond az, az volt, hogy a rendőrök nem foglalkoztak a bűnözőkkel. Inkább a jelentéktelen dolgokba kötöttek bele. A kurvákat elkergették az utcákról. Én nagyon dühös lettem ezért, meg a hatalmas bűnözők végett. Sok gyilkosság, és ők nem tesznek semmit. Volt pár furcsa szerzett, aki jelmezben rohangált az utcán és kergette a rablókat. Sajna a köcsög rendőrök inkább az önjelölt megmentőket, azaz a hősöket üldözték. Hülyeségnek tartottam a ruhát, de be kellett látnom így nem mehet tovább. Mivel kedveltem a pankrációt felöltöttem Kane szerkóját. Egy fekete bőr nadrág. Munkavédelmi bakancs. Egy piros trikó, ami a derék résznél átmegy feketébe. Meg persze a kihagyhatatlan maszk. Mivel egyedit akartam, ezért egy bőrkabátot is felvettem.

Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Kane-1024-01

Szakképzetség: Tud motorozni. Kidobó.

Jellem: Egy vén motoros. Kemény jellemű és erős akaratú. Mondjuk úgy, hogy egy fabunkó, de vannak érzései. humoros és barátkozó típus. pont az a fajta, aki szereti a társaságot és közvetlen.
Megjelenés: Bőr szerkós fazon. Hosszú, hullámos világos barna haj.

Felszerelés: Bőrdzseki,nadrág, munkavédelmi acélbetétes. Baseball ütő. Egy maszk. Meg egy tűzet ábrázoló ujjatlan póló. Egy ujjatlan bőrkesztyű szegecsekkel. Oldalt az övemnél egy vastag lánc, ami kb 1 méter hosszú és masszív.

Képesség: Érzék szervei erősebbek, jobb hallás, erősebb szaglás, ízlelés, jobb térlátás. Ezeket a nyomozásnál tudom, vagy akció során részesítem előnyben. Nem vagyok rozsomák éppen, hogy egy kicsivel vagyok jobb az átlagnál. Ami a legfőbb képessége az az, hogy (reflex) nagyon kicsi a reakció ideje, a másodperc tört része alatt képes több cselekvésre, így meg tudja fontolni lépéseit, akár több lépés előnyét idézve ellenfeleivel szemben. Gyorsabb mozgás, de nem úgy, mint a villám ember, csak mértékkel. Ez a képesség átlagosan fél percig, azaz 30 másodpercig tudom megállás nélkül használni. A visszatöltési ideje" tudom hülye szó" kb. ugyan ennyi. Hisz nekem is ki kell fújnom magamat. Pár lélegzetvétel egy lövöldézés után és újra használhatom. (pl: egy raktárházba bemegyek a gyanúsított után. A raktárban magas fém polcok és hatalmas dobozok sorakoznak. A gyanúsított hirtelen előbújik. Agyamban koncentrálni próbálok és lelassul az idő. Látom, ahogy a kezét, épp egy centire nyújtja fel. Arcán látom az elszántságot, és jobb szemét célzásra kényszeríti. Én gyorsan behuppanok az egyik szekrény mögé, és amikor már teljesen kinyújtotta a karját meghúzza a ravaszt. Szerencsémre azok csak mellettem elrepülnek.) Épp , hogy csak egy kicsivel vagyok gyorsabb az átlagembernél. A másik érdekes képessége, hogy az emberek arcából, reakciójából, kis rezdüléséből következtetni tudd az elkövetkezendő dolgokra. pl: Hazugság, gyors ütés, kétkedés, izgulás, félelem, idegesség, és hangjuk. Tény nem tudok, olyan embert hazugnak nevezni, aki mester ebben a tevékenységében, de egy pici sejtésem van. Az átlag polgárok, azokat csak közepes szinten tudom megállapítani. A gyerekeket pedig jó szinten, de én is tévedhetek. A következtetés képességemet, beszédhelyzetekben, vagy akcióban tudom a legjobb mértékben felhasználni.(pl: Egy szemtanút kihallgatok. A hangja zavaros és nem tudja, hogy mit is akar mondani. Más, ha mondjuk egy olyat kérdezek, aki egy balesetnek volt a szemtanúja és nehezen tudja feldolgozni az esetet. Másik példa, hogy ha valaki a zsebében matat és egy kitüremkedést látok, mint például egy elrejtet kés, amit ellenem akar használni" a kitüremkedést nem kell félre érteni, én egy gyanakvó ember vagyok.. Ugyan így vagyok a lövéseknél. Bár sérülékeny vagyok, de a képességem végett, hamarabb tudok reagálni, például fedezékbe bújok, vagy lehasalok.


A hozzászólást Blaise összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 14, 2010 7:35 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR   Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR I_icon_minitimeVas. Nov. 14, 2010 9:13 am

Születési név: nem ismert...
Egyéb név: Lovag
Faj: ember
Nem: férfi
Születési hely, idő: nem ismert...
Kor: nem ismert...
Magasság: 169cm
Súly: 75kg
Hajszín: fekete
Bőrszín: kaukázusi
Vércsoport: AB-
Egészségi állapot: egészséges
Család: nem ismert...
Foglalkozás: magán detektív
Oldal: jó

Előtörténet: Életéről senki nem tud semmit, és valódi kilétéről sem. Egy a törvény és a rendőrség szemében nem létező személy.

Gyerekkorában apja foglalkozását akarta végezni, és ő maga is rendőrré szeretett volna válni. Mindent elkövetett ennek érdekében, és nem sokat foglalkozott a gyerekkor szépségével, mivel ő mindig is a rossz ellen akar harcolni, ahogy annak idején megfogalmazta. De hiába a sok iskola, elküldték a rendőrségtől, mert korrupcióval vádolták, és a maffiának kiszivárogtatott információi miatt kirúgták. Természetesen mind ez hazugság volt, de ő nem tehetett ellene semmit. Túl közel került a darázsfészekhez, és megtapasztalhatta milyen is az, mikor a maffia után nyomoz az ember. Miután kirúgták, sehol máshol nem kapott állást a rendőrségnél, és mind azt amiért küzdött elvesztette. Az öngyilkosság szélére sodródott, és a Gotham-i hídról készült levetni magát. Mikor egy női sikolyt hallott meg a híd lábánál. Ez a momentum volt az, mikor az addigi élete megszűnt létezni, és lezárt egy korszakot, majd pedig egy újba kezdett bele. Felhagyott az itallal, az önsajnálattal, mert rádöbbent, hogy vannak akik segítségre szorulnak a maffia sanyargatása ellen. Megjátszotta, hogy megöleti magát, és eltűnt a köztudatból. Onnantól kezdve egy bűnüldöző magándetektívvé avanzsálta magát, aki az éjszakában az ártatlanokat védelmezte. Lovagként kezdték el emlegetni, mivel szokatlan udvariassággal párosult a nők megmentéséhez. Egy igazi Gentlemanként viselkedett. Gotham utcáin egyre nagyobb nevet szerzett magának, és a maffia után nyomoz szüntelenül, akik tönkretették életét, és elvették től mind azt, amiért élt.

Képességei: nincs emberfeletti képessége

Jellem: Rendkívül udvarias, céltudatos, és igazságos. Kissé gyanakvó mindenkire, de csak még ésszerű határok között.

Szakértelmek: remekül bánik a lőfegyverrel, nagyszerű detektív, és a közelharchoz is ért. Eléggé atlétikus a testalkata, és ügyessége is a sportolókéval vetekszik.

Felszerelés: Egy zseblámpa, több tucat kisebb denevéralakú dobócsillag, és egy vontatókábel mellett néhány kloroformos üvegcse. Illetve egy apró lőfegyver

Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Bmrbwayne-cv5_02
Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR   Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR I_icon_minitimeVas. Nov. 14, 2010 7:13 pm

Uhh, két napra eltűnök és máris mennyi melót hagytok nekem! Smile

Joker, Blaise mester és Batsi története elfogadva!

Mani, ne haragudj, de mivel még sem a rendes játéktéren, sem a Prológusban nem voltál mágus, így nem engedlek pikk-pakk azzá válni.

Megkapod a 2. szintű fekete mágiát ( saját varázslatokkal együtt) , és hozzá kaphatsz 2. szintű tűz és szél mágiát, de többet nem adok neked! Ha megvan, akkor a te karaktered is elfogadva!


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR   Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR I_icon_minitimeHétf. Nov. 15, 2010 4:03 pm

Születési név: Jason Harley
Egyéb név: Genzo, Őrző
Faj: meta-human
Nem: férfi
Születési hely, idő: Gotham City, 1980 szeptember 20.
Tartózkodási hely: Gotham City
Kor: 30
Magasság: 185 cm
Súly: 84 kg
Hajszín: fekete
Bőrszín: fehér
Egészségi állapot: egészséges
Család: szülei Jack és Tina Harley (mindkettő él)
Foglalkozás: Bűnüldöző
Oldal: Jó

Előtörténet:
Jack és Tina Harley egy fiatal házaspár voltak. Sokáig kettesben élték mindennapi életüket. Tina a ház körüli tevékenységeket végezte, míg Jack rendőrként dolgozott. Kiegyensúlyozott életet éltek évekig. Egyszer arra a döntésre jutottak, hogy szeretnének egy gyermeket. Nem is kellett sokat várni, Tina bejelentette, hogy egy kisfiút hordoz a szíve alatt. Határtalan volt az öröm, Jack még többet dolgozott, hogy legyen elegendő pénzük a gyereknevelésre.

1919-et írunk. Egy veszélyes bűnöző fenyegeti Gotham City városát. Eddig ismeretlen vegyi anyaggal próbálja rettegésben tartani az embereket. Jacket és társait riasztják az ügyhöz. A bűnöző, aki magát Vegyésznek nevezi, azzal fenyegetőzik, hogy használja a birtokában levő vegyi anyagot. Látszik rajta, hogy ő maga sem tudja mire jó a fegyvere, pusztán reménykedni tud annak pusztító hatásában. A rend őrei hamar lekapcsolják a lelkes amatőrt, és a vegyszerét is elveszik tőle. A szer Jackhez kerül, aki hazaviszi, és a pincéjében rejtegeti, remélvén, hogy egyszer kideríti mire is jó.

A következő évben bővül a létszám a Harley családban, megszületik a kis Jason. A fiú teljesen egészséges, szülei nagyon örülnek neki. Azonban a fiú korántsem olyan, mint egy átlagos gyerek. Intelligenciája meghaladja a korát, 3-4 éves korában fizikát tanul, eszével lenyűgöz mindenkit. Egyik nap lement a pincébe, ami eddig ismeretlen hely volt számára. A mindössze négy éves fiú rátalál a Vegyész által kifejlesztett anyagra. Úgy gondolja, a szertől szupererőre tesz szert, ezért belekóstol. Az azonban elkerüli a figyelmét, hogy a szerbe egy légy repült. Miután lenyeli az anyagot, mintha kicserélték volna. Küldőleg semmi változáson nem ment keresztül, azonban sokkal erősebbnek érzi magát, és egyszercsak felemelkedett a levegőbe. Szülei először nem értették mi történt a fiukkal, aztán azonban rájöttek, hogy a szertől van az, hogy a gyerek erősebb az apjánál 4 éves létére, és repülni is tud. Mivel a helyzeten már nem tudtak változtatni, a Vegyészben nem bíztak, mivel ő sem tudta a saját anyagának hatását, így egy ellenszert sem tudott volna kifejleszteni, elhatározták, hogy fiukat arra nevelik, hogy a jó oldalon álljon, és segítsen a bajba levőkön.

A fiú gyorsan felcseperedett, és az ereje is egyre nagyobb volt. Képes volt 1 tonnát felemelni, és akár 300 méter magasságba képes volt felrepülni. Elhatározta, hogy maszk mögé bújva üldözni kezdi a bűnt Gotham városában. Nagyon szerette a régi japán rajzfilmeket gyerekkorában. A kedvenc hősét Genzo Wakabayashinak hívták, innen ered az álneve. Most 30 éves, és eddig már több száz bűnözőt vágott rács mögé. Ez a szám pedig egyre csak növekszik...Jellem: Segítőkész, bármikor számíthatnak rá az emberek, ezenkívül bátor, és ha valamit kitűz maga elé, azt szeretné maximálisan teljesíteni.
Szakképzettség: Minden tudását ön szorgalomból szerezte. Érdeklik a tudományok, és ilyen téren szinte nincs, aki többet tudna nála, legyen szó kémiáról, kvantumfizikáról, vagy bármi másról. Ezen kívül jártas a harcművészetekben, szinte minden keleti harcművészet közel áll hozzá. Bár még nem mestere egyiknek sem, de fejlődőben van. Lőfegyverekkel jól bánik, két pisztolyával szinte bármilyen célpontot telibe talál, mondjuk egy 200 méterre levő légy szárnyát azért nem.
Képesség: Repülés, hatalmas fizikai erő.

Felszerelés: két Desert Eagle+töltények

Kinézete:
Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Genzonoir
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR   Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR I_icon_minitimeHétf. Nov. 15, 2010 4:13 pm

Elfogadva!


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR   Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR I_icon_minitimeCsüt. Nov. 18, 2010 6:38 pm

Szétmegy a fejem, rengeteg melóm volt ma, szóval remélem megértitek, hogy ELHALASZTOK AZ INDULÁST, MÉGHOZZÁ HOLNAP DÉLUTÁNIG!


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR   Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR I_icon_minitimePént. Nov. 19, 2010 10:28 am

NNa basszus, jókor tértem vissza. Smile

Születési név: Michael White
Egyéb név: Sárkány
Faj: Ember
Nem: Férfi
Születési hely, idő: 1993 augusztus 3, Gotham City
Kor: 16
Magasság: 175
Súly: 80
Hajszín: Sötétbarna
Bőrszín: Kaukázusi
Vércsoport: A-
Egészségi állapot: Egészséges
Család: Susanne White (anya), Joseph White (apa) Maggie White (testvér)
Foglalkozás: Tanuló
Oldal: Jó

Előtörténet:
Sajnos én már a szovjet hatalomba születtem bele. Mindenhol Lenin-festmények, meg Sztálin-idézetek... bláh. El sem tudom képzelni, milyen lehetett az élet még mindez előtt, milyen lehetett Amerika a megszállás előtt. Vagy legalábbis csak kis sejtésem van. Anyám nagy filmrajongó, ezért sok régi filmünk van, valamint egy rokonom rendszeresen gyűjtötte az Amerika Kapitány című képregényt, amiket én is olvastam, valamint nagyon elenyésző számú könyvből. Csak azokból ismerem, de ez sajnos nem elég.
Anyám és apám már rég nem élnek együtt. Közös megegyezés miatt mentek szét, de a kapcsolatot még valamilyen szinten tartják. Van egy húgom is, aki teljesen lekötötte mindig a figyelmüket, én pedig nem kaptam semmit, és ez mérhetetlen haragot gerjesztett bennem, még ha külső szemlélő ezt nem is láthatta. Igyekeztem a lehető legmélyebbre nyomni, hogy ne tűnjek rossz embernek.
Az iskola kész rémálom volt. Mindenhol "elvtársozni" kellett, rendkívüli fegyelem uralkodott. De még folyamatos céltábla is voltam a jó jegyeim miatt. A legrosszabbak a töri órák voltak, de ez csak egy bizonyos eset után fogalmazódott meg bennem. Középsuli elsőben volt egy lány, Diana, aki nyíltan szembeszegült a tanárral a politikai nézetek miatt, "hazug kommunistának" nevezte, elmondta a véleményét arról, hogyan másítják meg a történelmünket. A lányt még aznap pár öltönyös elvitte az iskolából, sosem hallottunk róla. Viszont egyre jobban elkezdett érdekelni a történelem ezután. Igyekeztem minden olyan még hozzáférhető könyvet elolvasni, ami a régi rendszerről szóltak vagy a történelmünkről, de nem sok mindent találtam.
Anyám beíratott egy karate-tanfolyamra is. Az évek óta bennem dúló haragot - ami már lassan egyfajta késztetést keltett bennem több erőszakos dolog iránt is - a család, az iskola, a rendszer iránt egy kis részben levezette, de sajnos nem volt ez elég, többre vágytam. Ám nem ez volt az oka annak, hogy a tanfolyamra jártam. Nem a legjobb környéken laktunk, és a rendőrséget jobban érdekelte az a pár álarcos, aki rajtunk, közembereken próbált segíteni. Gondolom ez is valami szovjet marhaság lehetett. A pár álarcos közül Batmanre még én is felnéztem. Volt benne valami, ami megnyugvással töltött el. Mintha látnám a fényt az alagút végén.
Egy nap tanúja voltam, ahogy egy osztálytársamat pár katona verni kezdte az utcán. Minden ember csak elsétált, mintha nem látna semmit. Egyedül én voltam az, aki nézte a jelenetet. Nem értettem, hogy hagyhatják ezt a többiek, hogyan képesek hátrahagyni egy társukat. Azonban nagy levegőt vettem és én is tovább mentem. Majd pár sarokkal arrébb befordultam egy sikátorba, ahol összeestem és sírni kezdtem. A késztetések, melyek azt mondták, hogy menjek vissza és tépjem szét a katonákat, felerősödtek bennem, de sikerült megálljt parancsolnom magamnak, de ehhez olyan erő kellett, amibe majdnem belehaltam. Talán még sosem volt egy kényszer-gondolatom sem ennyire erős.
Két nappal később egy hatalmas csomagot kaptam a postáról, feladó nélkül. Csak egy kis kísérőlevél volt hozzá, amin ez állt: "Hasznát veszed. Ne mutogasd senkinek." Nem értettem a levelet, de izgatottan berohantam a szobámba, hogy kibontsam. Hatalmas meglepetésemre egy kard volt a csomagban. El nem tudtam képzelni, mit kezdhetnék egy karddal, de hát ajándék lónak... Mindenesetre, leckém nem lévén, elkezdtem vele szórakozni. A játszadozás közben véletlenül egy kisebbet rácsaptam az asztalom szélére, ami rögtön letört. Nem értettem a dolgot, de gyorsan elraktam a fegyvert és eltűntettem az asztaldarabkát. Visszatérve újra rávágtam valamire, ugyanakkora erővel, mint az előbb, de semmi nem történt. Ezután újra nekiálltam szórakozni, de megint történt egy kisebb baleset. Ekkor elkezdtem gyanakodni, majd nagy nehezen kicsempésztem a szobámból a cuccot egy-két kacattal egyetemben, amiket felvittem a tetőre és ott próbálkoztam. Rájöttem, hogy a fegyvert fogva emberfeletti erőt és gyorsaságot kapok, azonban ha nincs a kezemben, akkor ugyanúgy átlagos ember maradok.
Rögtön Batman és Amerika Kapitány jutottak az eszembe. Ha van szupererőm, akkor én is lehetnék olyan, mint ők! Harcolni a bűnözők, az elnyomás ellen... Kiadhatnám végre igazán a dühömet egy-két szemeten... Elhatároztam, hogy kitapasztalom a képességeimet. Ez pár hónapot vett igénybe. Közben próbáltam valami maskara-félét is összeszedni. De mivel nem merem magamat alsógatyákban meg hasonlókban mutogatni, ezért inkább valami hétköznapi felszerelés mellett döntöttem, amihez még szereztem egy maszkot is. Valamint próbáltam utánanézni, ki küldte vajon a fegyvert, de nem vagyok egy nyomozó, így nem jutottam semmire.
Kezdetben csak néhány huligánt vertem el, de 1-2 hét múlva összetűzésbe kerültem négy katonával. Olyan haragot gerjesztettek bennem, mint amit akkor az utcán éreztem. Hármat csak levertem, de a negyedik... Őt nagyon. Nem bírtam visszafogni magamat, több csontját eltörtem és... majdnem megöltem. És bevallom, élveztem a gondolatot, hogy megölhetem a szemetet. De valami az utolsó pillanatban beugrott, így nem a földön fekvő pali fejébe fúrtam a kardomat, hanem csak néhány milliméterrel arrébb úgy, hogy megvágtam a fülét is.
Hazatérvén elkezdtem utánanézni, hogy talán elmebajos vagyok és az elmegyógyintézetben lenne a helyem. Hogy pszichopata vagyok, vagy valami. De mielőtt bármit is tehettem volna, jelzett a gépem... kaptam egy e-mailt valami halandzsa címről... Ennyi állt benne: "Milyen volt?" Teljesen ledöbbentem. Figyel valaki? Több levélváltást követően kiderült, hogy nem csak én vagyok az őrült. A muki azt hiszi, hogy valami régi vezér reinkarnációja vagyok vagy mi, és a kard az övé volt. Csak nekem ad erőt. A gyűlöletemre pedig az a válasza, hogy a hadúr gonosz volt, ha más körülmények között élnék, ugyanezeket érezném, hiszen "elraktároztam ezeket előző életemből". Az nem derült ki, hogy mégis honnan gondolta, hogy én vagyok ez a "hadúr", de bizonyíték volt a számára a szupererőm. Azt mondta, nagy esély van rá, hogy a hadúr újjá szülessen bennem, de ehhez az kell, hogy teljesen elveszítsem a fejemet. Csak akkor lesz úrrá rajtam, és akkor lehetetlen a visszaút. Valahogy úgy fogalmazott, hogy "Nem is lenne baj. Hiszen akkor véget tudnál vetni a szovjet uralomnak. Nem lenne jó?" Vagyis azért juttatta el hozzám, hogy gonosszá válva jót cselekedjek egy bizonyos ideig, hisz utána én lennék az "új hatalom"... Marha jó. De hozzátette, hogy "Az átváltozás csak felgyorsítaná, elősegítené a győzelmet. Ha megmaradsz olyannak, amilyen vagy, akkor is sikerülhet, csak több idő kell hozzá. ...már ha addig meg nem ölnek."
Ezután nem kaptam több e-mailt tőle. Napokig vártam a válaszára, de végül feladtam. Ekkor utánanéztem ennek a kardnak és tényleg volt valami fura legenda egy ilyen kinézetű kardról, de... nem tudom... elég őrülten hangzik... Na nem mintha a szuperhősök és szupergonoszok a való világban nem hangzana hülyén.
Tehát úgy állok most, hogy védem a jókat a rosszaktól, illetve magamat a katonáktól valamint harcolok a szabadságért. Kezdetben elég béna voltam, de már tanultam egy-két trükköt, rutinosabb vagyok, bár még így is tapasztalatlan. Megfogadtam magamnak, hogy - akár igaz, akár nem - nem fogom teljesen elveszíteni a fejemet egy akció alatt sem. Ölni még nem öltem... még. Nem is akarok, de ha úgy hozza a sors... ez sajnos kemény világ és ha életben akarok maradni, lehet meg kell tennem egyszer, vagy többször.


Jellem: Segítőkész, humoros, de könnyen dühbe gurul.Ezt humorral próbálja csökkenteni, de nem mindig sikerül. Sokszor bizonytalan.

Szakképzettségek: Mesteri fegyverforgatás és harcművészet a kard által. Fekete öves karatés.

Képességek: Átlagosan 2 tonnát képes felemelni, ez azonban a külső hatások által nagyban növekedhet. A gyorsaság is ettől függ, de átlagban 80 km/h. 10m-es ugrásokra képes helyből. Bőre nem áll ellen a különböző fegyvereknek, azonban az ütésektől kevésbé sérül, csontozata nehezebben törik. A kard segítségével gyorsabb gyógyulásra is képes. Fegyverrel a kezében képes előhívni előző énje harci tudását.

Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR   Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR I_icon_minitimeSzomb. Nov. 20, 2010 11:26 am

Michael el van fogadva!

A kaland elkezdődött.

Először kétfelé osztalak titeket.

1.: Joker, Michael, Blaise , Genzo

2.: Batman, Mani, Antidote, Kurt

1. kalandja itt indul:
NOIR- Gotham Nyugati oldal

2.-é :NOIR- Gotham Keleti oldal


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR   Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR I_icon_minitimeVas. Jan. 02, 2011 12:11 pm

Jó hír!

Holnap újraindítom a kalandot!


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR   Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR I_icon_minitimeHétf. Jan. 31, 2011 7:07 pm

Akkor ma indítom újra a kalandot, nemsokára jönnek az új körök!

Arra kérnélek titeket, hogyha úgy döntöttetek időközben, hogy nem szeretnétek, vagy nem tudtok részt venni a kalandban, akkor itt jelezzétek!


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Michelle Sinistresang
Kívülálló
Michelle Sinistresang

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2010. Oct. 10.

Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR   Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR I_icon_minitimePént. Feb. 04, 2011 7:05 pm

Akkor Rébusz bácsi, jönnék én is, ha lehet. ^^

Születési név: Michelle Sinistresang
Egyéb név: Éj Hölgye, Fekete Pillangó
Faj: Metahumán
Nem: Nő
Kor: 20
Magasság: 179
Súly: 70
Hajszín: Éjfekete
Szemszín: Ibolyalila
Bőrszín: Hófehér
Vércsoport: AB, Rh-
Egészségi állapot: Egészséges
Család:
Apa: Jean-Paul Sinistresang
Anya: Jeanne d'Mecantin
Testvérek: Nincsenek
Foglalkozás: Életművész, Bérgyilkos
Oldal: Gonosz

Előtörténet:

Amerikaiak vagy oroszok? Nekem aztán teljesen mindegy.... Akinek van pénze és hatalma, az a barát, nem akihez szíved utolsó vércseppjeivel húzol... Habár nem azt mondom, hogy legyen mindenki olyan, mint én! Sőt, még véletlenül se történjen ilyen! Mégis mi lenne a világgal, ha minden emberbe szorult volna értelem? Kész fertő és pokol! Fogalmam sincs, akkor mégis hogyan élnék meg... Nem, addig jó, amíg az embereket csábítja a bűn, de egyben taszítja is. Amíg a kemény katonák éjszakákat sírnak át a holtak arcának szellemétől gyötörve. Igen, addig szép a világ, amíg az emberi lélek gyarló, de nem hajlandó elfogadni ezt a tényt... Nos, én elfogadom ezt, sőt, kimondottan élvezem....


Az éjszaka csillagfénye végigsimít a fekete paplanon és a rajta fekvő testeken. A nő megmoccan a selyem halkan surrog a teste alatt. A haja szinte beleolvad a lepedő sötétjébe de a teste még így is szinte világít. Ahogy megmoccan a sötétség mintha megsűrűsödne a szobában, a csillagok fénye messzire menekül, csak a sötétség marad, meg az ibolyaszín szempár különös derengése.
A férfi halkan felsóhajt az ágyban, de nem ébred föl. Szinte békésnek látszik, ahogy igyekszik magát egyre mélyebbre fészkelni, olyan akár egy gyerek. Halkan mormol valamit az anyanyelvén álmában, az arca egészen kisimul. A nő arcára is halovány mosoly ül ki, de egészen másfajta, inkább éhes ragadozómosoly... Kinyújtja a tenyerét, mire a sötétség mintha testet öltene és hamarosan egy obszidiánhoz hasonlatos tőr terem a kezében. Könnyed léptei alig csapnak zajt, ahogy visszasétál az ágyhoz. Könnyedén halad a sikamlós lepedőkön és amikor elér a férfiig végigsimít a másik arcélén. A férfi szeme megrebben, de nem ébred föl. Az tőr éle a férfi nyakára siklik és amikor a fekete penge éhesen a húsba mar, a nő megcsókolja a másikat, mintha csak az életet szívná el belőle. A férfi szinte fel sem ébred, a teste egy aprót rázkódik, aztán örök mozdulatlanságba dermed.
A nő ruganyosan föláll, a vér fekete hajába törli, majd az ajtóhoz sétál. A kinti fény gyűrűjében egy férfi áll, aki zavartan fészkelődni kezd, amikor meglátja a nőt.
- Elkészült? - A nő lágyan dallamosan felnevet a sötétség körbesimogatja a testét, árnypamacsok hullámzanak halovány bőre előtt, akár fekete lelkek.
- Mily édes megközelítés! De igen me amour, az orosz tiszt örök álmát alussza, ha erről érdeklődtél. - A férfi idegesen biccent, de nem néz a nőre. Amaz csak felsóhajt, majd kilép a folyosóra. A testén megsűrűsödnek az árnyak, és mire a folyosó kanyarulatához ér, már szoros fekete anyag burkolja be a testét. Amikor a nő már nem látszik, a férfi csak akkor int a teásainak és együtt lépnek be a szobába.
Ahogy felgyújtják a villanyt, meglátják az orosz tiszt testét az ágyon. A mellkasán ott van a jel, a szárnyait széttáró fekete pillangó, a vérrel festett jel, ami még szinte vörös.
- Uram, biztos, hogy jó ötlet volt őt kérni?
- Már miért ne lett volna jó ötlet fiam? Jól végzi a dolgát és soha nem hibázik, ez a lényeg.
- De álnok uram, akár a kígyó! A Fekete Pillangóban nem lehet megbízni! Beröppen az ablakodon, te pedig nem ébredsz föl többé...
- De legalább szép halálod lesz... - röhög föl az egyik testes tiszt. A többiek is vele nevetnek és a bajtársiasság kissé javít a hangulaton, azonban egyikük sem pillant a jelre, amit az Éj Hölgye hagyott hátra, munkája bélyegéül...Jellem: Jellemző rá az akasztófahumor és a különös értékrend. Önmagát nem tartja gonosznak, csak mindenek felett gyakorlatiasnak. Azt teszi, ami a legtöbb hasznot hajtja és semmilyen emberi erkölcs nem akadályozhatja meg céljai elérésében. Azt teszi, amihez kedve van.

Szakképzettségek: Alapfokú harcművészetek, és a lopakodás mesterfokon. A képességével megtoldva valóban úgy gyilkol, mintha ő volna belle morte.... A tőrökkel is remekül bánik.

Képességek: Az árnyak uralma. Mesterfokon kifejlődött a képessége. Képes megszilárdítani őket, tőrt, vagy akár fekete anyagot alkotni belőlük. Képes mozgatni őket, elrejteni velük bármit, vagy akár megfojtani egy embert. Részlegesen még eggyé is képes válni az árnyakkal.....

Felszerelés: Egy közel karnyi hosszúságú remek súlyelosztású viszonylag könnyű, mégis halálos penge, amit szinte mindenhová magával visz.


A hozzászólást Michelle Sinistresang összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 04, 2011 7:19 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR   Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR I_icon_minitimePént. Feb. 04, 2011 7:17 pm

Elfogadva!

Az 1. csoporthoz tartozol, azaz a Nyugati oldalba írj a NOIRba, a mesélői reag után (pár nap és megírom Very Happy )


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR   Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR I_icon_minitimePént. Feb. 04, 2011 11:27 pm

Na akkor én is bejelzek, hogy az Rendőre mindig készen áll, bármilyen kalandot is toltok elé. Jöjjön aminek jönnie kell.

Én szóltam Trant Hardwin. Uff!


Játékos szín: Crimson
Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR   Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR I_icon_minitimePént. Feb. 04, 2011 11:30 pm

Te maradsz ugyanúgy, ahogy vagy , már csak várom a többi tag ragját.


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR   Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR I_icon_minitimePént. Feb. 04, 2011 11:59 pm

Na mi az srácok, tudom hogy jó fejek vagytok, de én akkor is jól eltudok szórakozni az árnylánnyal, ha ti is ott vagytok felünk Very Happy Nem kell szégyenlősnek lenni, meg tudjátok csinálni. Csak tessék ide írni pár sort, és máris harcolhatunk egy fekete koszos bőrdarabért.


Játékos szín: Crimson
Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR   Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR I_icon_minitimeSzomb. Feb. 05, 2011 3:19 pm

Tőlem kezdhetünk akármikor, de ha még pár napig húzodik lehet inkáb jönnék a JKm alterjával...Smile


Mesélő, Joker
Harley
Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR   Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR I_icon_minitimeSzomb. Feb. 05, 2011 3:40 pm

Hát Joke az a baj, hogy te már postoltál Joke noir énével, ezért veled folytattam volna onnan, de ha gondolod, akkor nyugodtan válthatsz (legfeljebb levadászom Hatredet Veretlenbe)


Játékos karakter: Adam Stamford, Mr. Pókerarc Mesélői karakter: Rébusz Mesélői szín: Hupilila
Mester, A Talányok Királya, alias 'Fed Est' -by Antidote Smile
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR   Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR I_icon_minitimeVas. Feb. 06, 2011 12:21 pm

Természetesen én is jövök. Kivi vagyok már. Smile
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR Empty
TémanyitásTárgy: Re: Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR   Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Harc az Álarcért kalandok- 2.: NOIR
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Szabályok, és egyéb Információk :: Alternatív kalandok-
Ugrás: