Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapDC Comics frpgLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Katonai támaszpont - Page 2 296245150474wildcat..........Katonai támaszpont - Page 2 Teenansrobindccomicssup..........Katonai támaszpont - Page 2 Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Katonai támaszpont - Page 2 39843828 Katonai támaszpont - Page 2 79830643

Katonai támaszpont

Go down 
3 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162

Katonai támaszpont - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Aug. 02, 2010 10:07 am

A kislány kissé mintha kényelmetlenül érezné magát a kérdések után, de még is válaszol Jarednek.

-Az a bácsi... aki nektek is beszél... mostanában csak fájdalmasan segítségért kiált, de régen mindig esti mesét mondott nekem a fejemben. Sarah néni azt mondja a kintiek szórakoznak velem. Hogy bántani akarnak. De szerintem ez nem igaz. A bácsit bántják... bajban van, de nem merek kimenni.

A szavai vége felé már eléggé küszködik, hogy ne sírja el magát. Látszik a lányon, hogy nagyon ki van merülve, és már ettől a pár mondattól teljesen elgyengült. Vékonyka hangja többször elcsuklott. Végül erőtlenül zuhan vissza az ágyába. Amint leteszi fejét a párnára, Charlie és Jared számára megszűnik az a különös érzés, amit a lány miatt tapasztalhattak. A szívmonitorán az EKG lassan egyre ritkábban csipog fel, míg nem végül teljesen kisimul az a bizonyos vonal...

Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Jared Tyler Jackson
Bűnüldöző
Jared Tyler Jackson

Hozzászólások száma : 81

TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 2 I_icon_minitimeVas. Aug. 08, 2010 9:31 am

-Segítségért kiált? Mégis ki az....mond el nekünk, mi segíthetünk rajta.....-
A szavaim elakadnak, ahogy a kislány hátra hanyatlik. Hangja elcsuklik, és az a különös érzés elmúlik, mintha soha nem is lett volna. A lányka viszont láthatóan egyre rosszabbul van, és az életjelei is gyengülnek, míg végül az EGk-ja egyszerűen megszűnik.
-Ne, ne...maradj velünk....Charlie segíts.....-
Szólok kétségbeesetten, közben a lány légzését ellenőrzőm, és hozzálátok az újra élesztéshez. Még jó hogy tanultam. Egyszer csak Charlie vállát érzem a kezemen, ránézek, kezében a riasztó gombja van.
-NE!-Csattanok fel dühösen....-Nem hagyhatjuk a kezei közt, hát nem érted? Ki kell hoznunk innen, őt is és a férfit is...nem hagyhatjuk itt...nem....-
A hangom megbicsaklik, dühös halk zagyva motyogásba megy át. Látom Charlien, hogy ő is vívódik, de ezt tartja az egyetlen megoldásnak. A szívmasszázst nem hagyom abba, így bólintok neki, könnycseppek hullanak a lány takarójára, s ahogy megnyomja a riasztót, ellépek az ágya mellől. Mi nem tudnánk segíteni rajta, Sarah pedig biztos nem fogja hagyni, hogy meghaljon....de akkor is olyan mintha cserbenhagynám....nem olyan, cserben hagyom. De mi mást tehetnék.....Az ajtó felé indulok, még egy utolsó könnyes pillantást vetek rá.

Ellököm magam a faltól, ahogy a kislány a hangról beszél a fejében. Apa lenne az? Neki is segíteni próbált volna, ahogy engem is figyelmeztetett a katonákra, még a raktárnál? Akkor itt kell lennie valahol ebben az rohadványos épület együttesben. A lány viszont nem tud többet mondani, hirtelen rosszul lesz, a fejemben érződő furcsa érzés megszűnik. A lány szíve pedig el kezd leállni. Jared megpróbálja újra éleszteni......Nekem sem tetszik a gondolat ami formálódik bennem, de nem maradhatunk itt vele. Mi nem tudjuk megmenteni, még ha sikerül is újra indítani a szívét, további komplikációk léphetnek fel. Az ágyhoz lépek, felveszem a riasztót, Jared vállára teszem a kezem, ahogy rám néz, megrázom a fejem. Nem akarja itt hagyni szegényt, és meg is értem, de nem maradhatunk itt tovább. Bólintok, és rövid habozás után megnyomom a gombot. A Sarah iránti gyűlöletem ezzel még inkább csak nőtt...egy ember ilyenre nem képes....az ajtó felé indulok, még egyszer visszanézzek a lányra az ajtóból. Remélem helyesen cselekedtünk, remélem túl éli....
Batman
Admin
Batman

TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 2 I_icon_minitimeVas. Aug. 08, 2010 12:47 pm

A riasztó megnyomása semmiféle hanggal nem jár. Bár a működésével nincs gond, ezt mindenki tapasztalhatja, mert kis vörös fényben gyullad ki a gomb. Ahogy a testvérpár elhagyja a szobát, a folyosó továbbra is előttük áll, megannyi ajtóval. De mind ketten amint átlépik a küszöböt, különös megmagyarázhatatlan deja vu érzés járja át őket. Mintha jártak volna itt. Mintha tudnák, hogy mi merre van jó néhány ajtó mögött mi rejtőzik, és hogy hol van a kijárat. Bevillan fejükbe az útvonal, amelyen keresztül kijuthatnak, és valami más is... egy kép... Zöldes folyadékban úszó emberek, akik tartály szerű tartóakváriumba vannak bezárva. Több tucat ember, és egy hatalmas fémajtó, ami óriási méretet ölt, előtte pedig ... leírhatatlan látvány...

Katonai támaszpont - Page 2 108057968217_www.kepfeltoltes.hu_

Az ajtó mögött tudósok, és gépek minden felé. Illetve egy férfi... akinek arcát nem látni, de még is, különös kötődés fűzi őt Charli és Jared személyéhez. Ezt mind a ketten érzik. Rajtuk múlik, hogy mit tesznek. A kijárat felé indulnak, vagy pedig az ismeretlen alak megmentésére.
Jared Tyler Jackson
Bűnüldöző
Jared Tyler Jackson

TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 2 I_icon_minitimePént. Aug. 13, 2010 2:46 pm

Ahogy könnyes szemmel lépek ki az ajtón, reménykedve abban, hogy a kislány túléli, hirtelen ismét furcsa érzés fog el. Mintha már jártam volna itt, a fejemhez kapok, látom Charlie is ugyanezt érzi. Tudom melyik szobában mi van, melyiket kerüljük el, melyik a rövidebb....és a kijárat merre van. Hirtelen egy kép villan be, zöldes folyadékban úszkáló emberek, tartályokban. Egy óriási fém ajtó, és egy ismerős férfi aki leírhatatlan érzéseket kelt bennem. Mintha ismerném, és mégsem. Ekkor Charlie szólal meg, halkan, hangjából bűntudat árad. Dühösen pillantok rá, de el is párolog, csak azért tette hogy megvédjen. engem, minket, a szabadságunkat.
-Dühít hogy ezt nem mondat el nekem, persze hogy dühít de megértem miért tetted. De akkor sem hagyhatjuk őt itt. Ha az apánk ha nem. Segített rajtunk, nem is egyszer. Legalább meg kell próbálnunk.-
Hangom elszánt, lendületesen elindulok a folyosón. Remélem Charlie követni fog, azt az utat választom amelyik a legbiztonságosabb, legalábbis azon emlékek alapján amik az előbb átfutottak az elmémen. Sietek ahogy tudok és merek, valahogy érzem hogy nincs sok időnk...

Miután a képek elárasztották az agyam, halkan szólítom meg Jaredet.
-Valamit el kell mondanom...a hang amit a fejünkben hallottunk az minden valószínűség szerint apa volt.....-A hangom néha elcsuklik de folytatom-.....amíg abban a rohadt laborban voltunk, gyakran kaptam üzenetet is tőle. Meg akart szöktetni minket, de mi hamarabb leléptünk. És az üzenet miszerint jöjjünk a városba, azt is ő küldte szerintem. De hogy az a férfi valóban ő-e, nem tudom...félek hogy csak Sarah akar csapdába csalni minket.-
Elhallgatok, az arcán egy pillanatig düh fut át, de aztán eltűnik, mintha csak képzeltem volna. Pedig nem, ilyen dühösnek még sosem láttam. Csak rázom a fejem, ahogy ki akarja szabadítani a férfit. Én is szeretném, de attól jobban félek, hogy nem tudunk kijutni, hogy Sarah is ott lesz. De Jared ezzel nem foglalkozik, már is elindult, kicsit habozok aztán utána futok. Nem hagyhatom cserben....
Batman
Admin
Batman

TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 2 I_icon_minitimePént. Aug. 13, 2010 4:03 pm

Az emlékeknek hála már nem jelent gondot a navigálás. Charlie és Jared mindketten tudhatják merre van az a bizonyos hatalmas ajtó. Olykor egy-egy elrohanó őr osztag szakítja meg őket, de nem veszik észre a párost. Egy idő után viszont már nem hallanak ellenséges lábdogásokat. Minden csendes. Úgy fél órányi út van mögöttük, folyosók tömkelegén keltek már át, megannyi fehér ajtót hagytak el. De végül megérkeznek abba a hatalmas terembe, amit a fejükben láttak.

A fém ajtógigászi méretet ölt, és előtte kisebb medencék helyezkednek el, bennük hófehérre sápadt nőkkel. Egyikük sincs eszméleténél, de még is mintha suttognának. A testvérek fejükben hallhatják a segély kérésüket. Egészen addig, míg nem félbe szakítja a hangokat valaki. Sigmund Monkeyon az. Izzadva rohan be a terembe.

-Ne... ne... nem.. ti nem lehetnétek itt... nem... nem hiszem el.

Mondja zavartan, kapkodva fejét egyszer Charlie, másszor Jared felé.
Jared Tyler Jackson
Bűnüldöző
Jared Tyler Jackson

TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 2 I_icon_minitimePént. Aug. 13, 2010 9:16 pm

Igyekszek ahogy tudok, és az emlékeknek köszönhetően, sikerül egy olyan utat találnom ami elég kihalt, de viszonylag hosszú is. Hallom ahogy a nővérem utánam siet, követ. Még mindig haragszok rá egy kicsit, de örülök hogy nem hagyott egyedül. Néha egy-egy osztag száguld el mellettünk, de sikerül észrevétlen maradni. Ahogy futok, lopakodok egyre csendesebb lesz a környék. Viszont elképzelni sem tudom mekkora ez a hely. Valószínűleg hatalmas, ha csak azt a tényt vesszük, hogy mennyi ideje bolyongunk itt. A fémajtó ellőtt megtorpanok, újra a férfira gondolok aki talán a sosem látott apám. Rengeteg kérdés jut az eszembe, és talán párra választ is kapok....
A hangra fordulok meg, Charlie vízalakban áll, azelőtt a majomlény előtt aki csapdába csalt minket. Dühösen válaszolok neki, a suttogó hangokat megpróbálva kizárni a fejemből.
-Itt vagyunk, maga nélkül nem lennénk itt. Maga húzott be a csőbe minket...ás most álljon félre....-
A fém ajtóhoz lépek és valahogy megpróbálom kinyitni, talán az új emlékeim közt van valami ami segít, ha nem akkor pedig megpróbálom betörni, s az sem érdekel, hogy talán nem is bírnék vele. Be kell jutnom és látnom kell....

Talán fél óráig tapossuk a folyosókat, elkerülve a forgalmas és riasztókkal teli termeket, folyosókat. Érzem hogy még mindig dühös rám, így néma csendben követem őt. Ahogy végre megpillantjuk a fémajtót, Jared rögtön indulna is felé, míg én döbbenten veszem szemügyre a tartályokban fekvő nőket. Mintha hallanám halkan a hangjukat, ekkor lépteket hallok. Ahogy megpördülök az a szemét láda áll előttünk. Szinte reflex szerűen változok át és megindulok felé.
-Jobb ha meg sem mozdul maga szemétláda, utolsó féreg.....egy rossz mozdulat és megfürösztöm de abban nem lesz köszönet....-
Morgom felé vészjóslóan, és ha csak egy picit is megmozdul azonnal támadok. Jared kezdi elveszíteni az eszét, annyira be akar jutni a terembe, attól tartok hogy nem sokára megpróbálja betörni a több tonnásnak kinéző fémajtót, ami nem fog sikerülni neki.
-Maga mocsadék...segíteni fog nekünk ha akarja ha nem. Mondja meg hogy jutunk be az ajtón, maga mit keres itt, és kik azok a nők?-
Kérdezem miközben dühösen, és ha nem válaszol akkor a fejét veszem célba egy-egy erős vízsugárral míg dalolni nem kezd. Kezd elfogyni a türelmem....

-
Batman
Admin
Batman

TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 14, 2010 9:22 am

Sigmund Jared felé indulna, mikor az neki kezdi püfölni az ajtót. Semmi féle emléke nincs arról, hogy hogy nyílik ki, sem neki, sem testvérének.

-Ne... nem szabad... felébrednek! Felébrednek... nem szabad! Hagyja abba...

Mondja Sigmund, majd pedig mikor Charlie áll elé a víz alakban, a majom szerű férfi kissé megrémülve néz rá. Idegesen tekint a medencében úszó nőkre is, és Jared felé egyaránt, aki semmi sikert nem ér el ütéseivel. Még csak meg sem karcolódik az ajtó. Sigmund e közben dadogva próbál felelni az előtte állónak.

-Ne-em tudnak bejutni... csak ms. Bennett tud bemenni és néhány... tudósa.

A majom épp folytatná, de abban a pillanatban a teremben lévők mindegyike éles fájdalommal szembesűl. A fejük majd szétroppan, mintha scak egy satuban próbálnák össze nyomni. Jared, Charlie, és Sigmund egyaránt a földre kényszerülnek a fájdalom miatt, és a medencében úszó nők felszólalnak. Szavaik egymást követik, ésmintha viszhangoznának a hatalmas teremben.

-Sarha... itt van... Sarah...

Majd az ajtón néhány katona jelenik meg, és élükön Sarah.
Jared Tyler Jackson
Bűnüldöző
Jared Tyler Jackson

TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 14, 2010 12:02 pm

Semmiféle nyitó szerkezetet nem találok, és már türelmem sincs arra, hogy keresgéljek. Kristály alakban állok neki püffölni az ajtót, mintha távolról hallanám, Charlie Sigmundot faggatja. Nem foglalkozok velük, csak bejutni próbálok, de nem sikerül. A hirtelen fájdalomtól térdre esek, hunyorogva pillantok Sarhara aki néhány katona kíséretében jelenik meg a teremben. Próbálok mozogni, de túl erős a fájdalom, térdelve a fémajtónak támaszkodok. Remegő hangon szólalok meg.
-Ki van benn, az ajtó mögött? Az apánk? Rajta is kísérleteztél....mond meg....-
Válaszokat akarok, és ha mozogni is tudnék talán akkor sem menekülnék el, nem, míg be nem jutok oda.

-Kik ébrednek fel! Válaszoljon érthetően!-
Csattanok fel, és már-már lekevernék pár pofont ennek a majomnak, mikor hirtelen fájdalmat érzek. mintha abroncs szorítaná a fejem, fájdalmasan felkiáltok és megtántorodok. Képtelen vagyok talpon maradni, és négykézlábra zuhanok. Pont rálátásom esik, ahogy Sarah és a talpnyalói bevonulnak. Arcán düh és őrület keveréke játszik. A szám teljesen kiszáradt, szédülök, aligha tudok most megszólalni, így csak tehetetlenül bámulom őket, félve attól ami következni fog.
Batman
Admin
Batman

TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 14, 2010 12:47 pm

Sarah kezében egy apró kis szerkezet pihen. Az ő és katonái fülében pedig egy hatsetre emlékeztető kütyü foglal állás. Elégedetten kezd el lépkedni gyermekei felé, és kárörvendő hangon szólal meg.

-Milyen hasznos kis szerkezet igaz? Ultrahangfrekvenciája az emberi fülre szörnyű kínnal jár. -ekkor Sigmund felé fordul. -Csalódtam benned.

Mondja, majd pedig int a katonáinak, akik megindulnak a három földre kényszerült alak felé. Felkapják őket aföldről, és lefogva őket egymás mellé állítják. Sarah Jared elé lép, és elmosolyodik.

-Mindjárt te magad is megtudod ki van oda bent.

Ezzel oda lép a fém ajtóhot, és egy távirányítóra emlékeztető műszert halászik elő zsebéből, majd egy-két gombot megnyomva rajta, dübörgő hangon kezd el kinyílni a fém ajtó. Jared, Charlie és Sigmund még mindig a fájdalommal küszködnek, miközben behurcolják őket a laborba. Mindenfelé tartályok, zöld folyadékkal, amikbe emberek vannak alámerítve.

Katonai támaszpont - Page 2 18_www.kepfeltoltes.hu_

Néhány tudós is a helységben van, majd meglátva Saraht elé sietnek, aki kikapcsolja a szerkezetet, aminek hála a testvérpár és Sigmund számára kezd elmúlni a fájdalom. Ám menekülésre még nincs lehetőség mert a szám szerint 6 katona fegyvert tart Jared és Charlie felé.

-Üdvözöllek titeket a laborban. Ismerkedjetek meg apátokkal.

Mondja a nő, és egy nem messze lévő kiemelt a többinél nagyobb tartályban lebegő test felé mutat, aminek fején egy különös gép van rászerelve.

Katonai támaszpont - Page 2 86014722901_www.kepfeltoltes.hu_
Jared Tyler Jackson
Bűnüldöző
Jared Tyler Jackson

TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 14, 2010 1:02 pm

A kütyü amivel ártalmatlanná tett minket, rám még talán rosszabb hatással van, mint a többiekre. Képtelen vagyok megszólalni, szédelgek, dülöngélek. Csodával határos módon, még értelmezni tudom amit Sarah mond, majd csak azt érzem ahogy felrángatnak és becipelnek az ajtón. Ahogy a hang elmúlik, a fejem kezd kitisztulni és újabb tartályokat pillantok meg. Egy nagyobban pedig egy férfit, akinek egy fura szerkezet van a fején.
-Ő az apánk? Mit tettél vele!? Miért csinálod ezt velünk? Apa hallasz engem?-
Hangom kétségbeesett, de nem merek közelebb lépni a tartályhoz a katonák miatt. Csak bámulom a benne lebegő alakot, arra gondolva hogy talán már nem is él.

Hagyom hogy felrángassanak a földről, nem is tudnék ellenkezni. A magas frekvenciájú hang tejesen kiütött, bár Jared még jobban szenved tőle, mint én. A torkomban dobogó szívvel pillantok a tartályra, amiben apa lebeg. Megpróbálok Sarah felé ütni, de nem hiszem hogy sikerülne, aztán a testem elernyed.
-Életben van még?-
Kérdezem elhaló hangon, remegve. Most egyáltalán nem tudok a menekülésre gondolni.
Batman
Admin
Batman

TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 2 I_icon_minitimeVas. Aug. 15, 2010 10:41 am

Sarah nem válaszol a kérdésekre. Oda megy a "párjához", és egy a tartály mellett lévő aktát olvassa át. Pár másodperc múlva vissza lép gyermekeihez, és mélyen néz azok szemébe.

-Megszöktetetk, bújdostatok, az egyik alanyunkat ideiglenesen megöltétek, és most pedig a kormány egyik legtitkosabb laborjában állomásoztok. Remélem nem nehéz kitalálnotok, hogy most mi következik.

Gyilkos mosollyal néz Jared és Charlie felé. A nő egy fiókból egy fecskendőt húz elő, majd megkocogtatja, és épp lányába szúrná be először, mikor Sigmund állítja meg.

-Sarah... velem... mi lesz? Ugye vissza kapom.... vissza kapom az állásomat. Megkapom amiben megállapodtunk. Ugye...

-Te gusztustalan torzszülött! Nem kapsz semmit.

Ebben a pillanatban a nő inkább Sigmund irányába megy, és egy igen szép jobb horgot ad le a férfinak, aki a földre kerül, majd egy gyors szúrással az inyekcióban lévő szérumot azonnal belé nyomja. Pár pillanatig semmi nem történik, csak a rémület látszik a különös szerzet arcána, aztán habzani kezd a szája, és a teste minden pontja remegni. De nem várt komplikáció történik. Sigmund talpra áll, és megvadult őrült módjára csillognak szemei, és mintha egyre nagyobb lenne, izmai megnövekednek és arca kissé eltorzul.... Zihálva nézi a katonákat, akik abban a pillantabna rá irányítják a fegyvert, és ezzel figyelmen kívül hagyva Jaredet és Charliet.

Katonai támaszpont - Page 2 226_www.kepfeltoltes.hu_

Sarah hátrál pár lépést. Sigmund pedig megragadja az első katonát, ki legközelebb van hozzá, és könnyedén roppantja szét annak testét. A jelenlévő fegyveresek azonnal tüzet nyitnak a lényre, és csak Sarah hangját hallani.

-Nem lehet... ez nem... mi történt...

A nő menekülőre fogja a labor egyik távolabbi pontjára. Az átváltozott Sigmund egyenlőre kizárólag az őt tüzelő személyekkel van elfoglalva, és a testvérpárra most senki nem figyel. Rajtuk áll mit tesznek a továbbiakban.
Jared Tyler Jackson
Bűnüldöző
Jared Tyler Jackson

TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 21, 2010 4:56 pm

Dermedten állok és csak a tartályt bámulom, Sarah gyilkos pillantása zökkent ki, magam mögé húzom Charlie-t védelmezően. Azonban egyebet már nem tudok tenni, mert Sigmund szólal meg. Sarah erre belé döfi a minden bizonnyal méreggel teli tűt. Elborzadva nézem ahogy rángatózni kezd, de nem hal meg...nem inkább változni kezd, az izmai rendellenesen kezdenek el, a bőre alatt, tekeregni, duzzadni, az arca még inkább egy majoméra kezd hasonlítani. A szemében pedig őrület kezd el csillogni. A katonák mind felé fordulnak, majd tüzelni kezdenek rá, ahogy puszta kézzel összeroppant egy egyenruhást. A szemem sarkából látom ahogy Sarah elrohan valamerre. Nem érdekel.....
-Charlie fedezz...kiszabadítom....-
Nem fogom itt hagyni az apámat egy tartályban lebegve. A hengerhez futok, és próbálok egy konzolt keresni azon pedig valamiféle nyitó mechanizmust. Ha nem találok akkor betöröm a tartályt. Még ha hallott is, akkor sem hagyhatom itt!

Jared a háta mögé ránt ahogy Sarah az injekcióval közelít felém. Nem merem megtámadni. Vagy a tű vagy a katonák lelőnek, de Sigmund kapja helyettem a tűt, illetve annak a tartalmát. Aminek hatására újabb átalakuláson esik át a teste. beugrik egy emlék nem is olyan távolról, a lakásán a képek. Azokon lehetett látni a változás fokozatait. Nyilván a injekció váltotta ki az újabbat. De megérdemelte a patkány. Bólintok Jarednek, aki máris a tartály felé indul. Követem, s bár egyenlőre az őrjöngő majompofával vannak elfoglalva felkészülök arra, hogy megvédjem a családomat. Egyenlőre nem akarok arra gondolni mi lesz az után ha kiszedjük a tartályból...nem....először csak tűnjünk el innen.
Batman
Admin
Batman

TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 2 I_icon_minitimeVas. Aug. 22, 2010 9:58 am

Jared sietve a tartály elé rohan, ahol több irányító és kezelő panelt talál. Rengeteg rajtuk a gomb, és szinte nem is lehet értelmezni azok kezelést. Főleg úgy, hogy tapasztalat és ismeretség nélkül akar cselekedni a férfi. Testvére felkészülvén a harcra, tanúja lehet mind annak, amit az Átváltozott Sigmund tesz. A katonák lövedékei nem sértik a szörnyet. Bőrén csepp sérülés sem mutatkozik, és sorra öli meg a fegyvereseket. Közben Jared kénytelen betörni a tartályt, ami szilánkok seregével tör át. A benne lévő zöldes folyadék a talajra folyik a a fogságba esett férfi is a kiesik. Fején még mindig rajta van a hatalmas szerkezet. Viszont alatta köhögést hallani. Úgy néz ki még él...

Katonai támaszpont - Page 2 Dghf_www.kepfeltoltes.hu_

Charlie pedig Sigmunddal nézhet farkas szemet, mikor az végzett a támadóival. Erősen zihál, és izmai szinte lüktetnek. Vörös szemei csillognak és eltorzúlt, dübörgő hangon szólal meg.

-Charrrrrleeees...

Mondja, miközben a kiszabadított férfi felé néz. Hatalmas karját felé nyújtja, és lassan elindul a Jared által megmentett férfihoz. Már csak a testvéreken múlik, hogy engedik a lénynek, vagy sem.
Jared Tyler Jackson
Bűnüldöző
Jared Tyler Jackson

TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 2 I_icon_minitimeVas. Aug. 22, 2010 10:28 am

-Ááá...a rohadt életbe.....-
Dühösen toporgok a irányító panel mellett. Rengeteg gomb és kapcsoló, kijelző világít az arcomba. Képtelenség kivenni melyik az amelyik most kellene nekem. Nem toporoghatok itt, az öklömmel bezúzom az üveget, a folyadék pedig a padlóra zúdul. Elkapom ahogy a padló felé esik, óvatosan leteszem a padlóra. Még életben van! Ekkor kapom fel a fejem Sigmund elnyújtott szavaira. Charles? Felénk közeledik, s bár nem tűnik szelídnek, valahogy nem hiszem hogy ártani akarna.
-Mit akar tőle? Ha egy újjal is hozzá ér.....-
Mondom fenyegetően és csak akkor engedem tovább ha valahogy az értésemre adja, hogy nem akar ártani neki, nekünk.

Jared felé hátrálok, s miközben Apát próbálja meg kiszabadítani én végig nézem Sigmund őrjöngését. A katonák nem tudnák megállítani, a golyók egyszerűen leperegnek róla, ő pedig egytől-egyig megöli a katonákat. Aztán elindul felénk....minek hív engem...nem engem, Őt.....
Vízzé alakítom a testem és már éppen megállítanám, amikor Jared tovább engedi. Kérdően pillantok rá, közelebb lépek és ha csak a gyanú is felmerül.....
-......oda mehet. Érti? De hozzá ne merjen érni.....-
.....hogy hozzá akar érni, vagy ártani neki, azonnal elsodrom onnan.
Batman
Admin
Batman

TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 2 I_icon_minitimeVas. Aug. 22, 2010 10:44 am

Sigmund hatalmas, lomha testével lassan közeledik a férfi felé, kit Jared kiszabadított. Charlie szavaira csak ismét eltorzott, dübörgő hangon szólal meg.

-Nem... bááánt...

Mondja. Úgy tűnik az átváltozása nem csak külsejére, de intelligenciájára és egy utal kommunikációjára is hatással volt. Bár korábban sem ép elméjűekhez hasonló módon beszélt, de most még inkább eltorzult ezen készsége. Ahogy oda lép a férfihez, óvatosan nézi testét. Majd... mintha szemeibe könny szegődne.

Katonai támaszpont - Page 2 224_www.kepfeltoltes.hu_

-Charrrrrleeees...

Ismétli a nevet, majd a hatalmas szerkezetet, mi a férfi fejére van erősítve, összeszorítva Sigmud össze morzsolja, ezzel kiszabadítva a férfit. Az alak erősen köhög és levegőt is kicsit nehezebben veszi. Alig van valami ereje. Arcát még nem látni, mer haja eltakarja azt. Ám mielőtt bármi is kiderülne, Sarah jelenik meg, és hangját hallatja.

-Ott! Öljék meg!!

A katonák pedig kik mögötte sorakoznak, megrohamozzák a szörnyet. Sigmund vérfagyasztó ordítással rohan a támadói elé. Hangja az egész labort megtölti, és mindenki számára sérti a füleket. Újabb összecsapás... Közben pedig Charlie és Jared Charles társaságában maradhat. Mindenki Sigmundal van elfoglalva, így ők továbbra is "nyugalomban" tehetnek amit akarnak.
Jared Tyler Jackson
Bűnüldöző
Jared Tyler Jackson

TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 2 I_icon_minitimeVas. Aug. 22, 2010 11:12 am

A testem kicsit elernyed, ahogy Sigmund, tompa hangján kijelenti hogy nem akar ártani nekünk. Az újabb átváltozásával, ismét vesztett valamit az emberségéből és az intelligenciájából is. Ez is annak a nőnek a hibája....ha ő nem lett volna....ha ő....
Ijedten pillantok fel, ahogy Sigmun karjai kinyúlnak és megragadják a szerkezetet Charles fején....Charlie ijedten felsikolt....a levegő ami bennem rekedt, hangos sípolással tör elő, ahogy a szerkezet eltörik és szabaddá teszi apát. Mielőtt bármit is tehetnénk, Sarah újabb katonákat hív, s neki esnek Sigmundnak.
-Nem hagyhatjuk itt...én nem tudom itt hagyni...ismeri apát és láttad az arcát ahogy ránézett...-
Óvatosan leteszem a földre, újra a képességemhez fordulok, a konzolhoz lépek egyszerűen ki tépem a helyéről és arra dobom amerre a legsűrűbben állnak a katonák.
-Jöjjön! Le kell lépnünk innen...ki visszük innen Charlest! Segítsen nekünk!-
Kiabálom Sigmund felé, próbálom meggyőzni hogy tartson velünk, meneküljünk együtt. Nem tudom itt hagyni, egyszerűen csak nem érdemli meg, hogy itt szenvedjen tovább, kínozzák ahogy minket, apát, azt a kislányt....

-Neee!-
Sikoltok fel ahogy annak a szörnynek a karjai megfogják a sisakot, de mielőtt csinálhatnék bármit is, az ujjai összezáródnak, de csak a sisakot töri össze, s közben mintha sírna.
-Mi a fészkes fene....-
Motyogom, majd Sarah éles rikoltására összerezzenek. Újabb katonák, Sigmund üvöltve veti rájuk magát. Jaredre pillantok, a szavaim elakadnak arra ahogy és amiket mond.
-Ne merészeld Jared! Itt az esélyünk hogy lelépjünk....ő csalt minket ide.....-
Tiltakozok erőtlenül, de nem tudom megállítani, talán egy részem nem is akarja, hogy megállítsam. Míg azok ketten harcolnak apához térdelek, kisimítom a haját az arcából, gyengéden az arcára teszem a kezem.
-Apa, hallasz engem? Ki fogunk innen vinni...ígérem....-

Batman
Admin
Batman

TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 2 I_icon_minitimeVas. Aug. 22, 2010 11:28 am

Jared a panellal több őrt is a földre terít, és Sigmund is teszi a dolgát. A katonák sorba esnek el, miközben Charlie apjával foglalkozik. A férfi arca meggyötört, teste el van ernyedve, mint aki mozdulni is alig bír. Szemében a fájdalom és a kínzások kokozta nyomokat lehet kivenni. Ki tudja mit tettek vele... Alig bír megszólalni, és kezével megsimítani lánya arcát.

-Charlie... lányom...

Katonai támaszpont - Page 2 3155009312_www.kepfeltoltes.hu_

Hangzanak el a szavak. Ez idő alatt Jared szavaira Sigmund felé tekint, majd megragadja őt, és pár léptét követően Charliet és a testvérek apját is felkapja. Hatalmasat szökken, és hátával könnyedén töri át a plafont, ezzel egy magasabb szintre érkezve. Majd ezt megismétli újra, és újra. Mind ez idő alatt sem a testvérek sem apjuk nem sérül. Végül Sigmund a felszínre tőr. Ekkor derül csak ki, hogy mind ez idáig a föld alatt volt a társaság. Csak a hold fénye mutatja meg nekik hogy hol is vannak A lény Charlesra tekint egy hosszas pillantással, majd próbálja szavakba önteni amit mondani akar.

-Sajnáááálom... Chaarrrrrles.... sajnál...

Mondja, majd a testvérek felé is vet egy tekintetet, és vissza veti magát az általa tört lyukon. Feltartja a katonákat. A menekülők előtt pedig egy kopár vidék mutatkozik, néhány őrtoronnyal, és egy nagyobb garázzsal, mind ezt pedig drót kerítés veszi körbe. A távolban mintha Gotham fényeit lehetne felfedezni. De legalább 25 km-re vannak a várostól. Ám mielőtt még elindulhatnának reflektorok világítanak a családra.

-FEKÜDJENEK A FÖLDRE!!

Hallani egy férfi ordítását, és több mesterlövészt látni a tornyok felől, akik fegyvert szegeztek a trióra.
Jared Tyler Jackson
Bűnüldöző
Jared Tyler Jackson

TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 2 I_icon_minitimeVas. Aug. 22, 2010 1:38 pm

Nem tűnik úgy, hogy Sigmund megértette vagy felfogta volna, hogy mit akarok tőle. Továbbra is a katonákat püföli. Aztán hirtelen megragad, azt érzem hogy ugrik egyet, majd még egyet. Hangos dobbanást érzek, majd újabbat és újabbat. Nem sok mindent látok, de hirtelen mintha friss levegőt éreznék. Az ugrálás meg áll, újra a földön állok. Meglepetten pillantok Sigmundra, aki bocsánatot kér, majd visszaugrik az általa ütött lyukba.
-Ne! Várjon.....-
Kiálltok utána, de hiába. Apáékhoz lépek, mikor újra ránk kiabálnak, reflektorok vakítanak majdnem meg. Valószínűleg mesterlövészek vannak a tornyokban. Elszorul a torkom...most nem fognak megállítani minket, végre kijutottunk arról a borzalmas helyről. Charlie máris cselekszik, gyorsan felkapom Charles-t, Óvóan körbeölelem, s összegörnyedve, nehogy a lövések eltalálják apát, futok a legközelebbi fedezékbe

Könnycseppek gördülnek végig az arcomon, ahogy erőlködve próbál meg beszélni és megérinteni az arcom.
-Semmi baj apa, ne erőltesd meg magad...minden rendb.....-
Elakad a szavam ahogy hirtelen a levegőbe emelkedek, majd pecekig csak tompa puffanásokat hallok, majd hirtelen minden csendes lesz. Egy kéz ragad meg ismétés tesz le a földre. Mielőtt bármit is mondhatnék, Sigmund visszaugrik. Kimentett minket. Most pedig felakarja tartani a katonákat, időt nyer nekünk. Jaredre pillantok, majd a szemeimet vagyok kénytelen eltakarni, a hirtelen ránk vetülő fénytől.
-Most van kibaszottul elegem! vidd biztonságba!-
Kiáltok Jaredre majd vízzé alakulok s úgy ahogy a szellőzőben megnyújtom a testem, s a legközelebbi toronyra kapaszkodok fel, hogy lemossam onnan a mesterlövészeket. Ha sikerül, onnan a következő toronyra és így tovább, addig míg el nem fogynak azok a rohadékok.
Batman
Admin
Batman

TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Aug. 23, 2010 9:21 am

Jared apjával mindössze egyetlen talán fedezéknek mondható helyre tud menekülni. Az pedig a katonai garázs, ami úgy 50 méterre lehet. Míg testvére védi őket, csak egy egy golyó hurzsolja a férfi kemény bőrét, ám az nem jár semmiféle sérüléssel, bár a mesterlövészek fegyvere érezhetően kellemetlenebb, mint a korábbi katonák által leadott tűz.

Charlie víztestével felkapaszkodva a tornyokra lemossa a fegyvereseket, akik 10 métert zuhannak a földig. Mindegyikük túléli, de komoly sérüléseket szenvednek el. Az utolsó őrtoronynál is végezhet a lány, komolyabb gond nélkül. Bár a lövészek hatástalanítva lettek, hisz mindegyikük fájóan küszködik, de nem szabad még elbízni magukat a családnak. Jared ahogy bemegy a hatalmas garázsba, tankokat, és katonai terepjárókat pillanthat meg a sötétben. Mellett van egy kapcsoló, ami minden bizonnyal a lámpát hivatott működtetni. Charlie kicsit késve, de megérkezhet apjához, és testvéréhez.
Jared Tyler Jackson
Bűnüldöző
Jared Tyler Jackson

TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Aug. 23, 2010 10:29 am

Próbálom annyira összehúzni magam, hogy Apát mindenképpen takarjam a lövészek elől. Nem túl nehéz, teljesen erőtlen, szikár, alig van rajta izom. A teste ijesztően hideg, csak néha-néha köhög fel erőtlenül.....de még él....él....és ezt kell szem előtt tartanom. Rohanok az egyetlen fedezékbe, ami a lövészektől védhet. Odaérve szinte berontok a garázsba, tankok és katonai dzsipek mindenfelé. Körbenézek a sötétben de a járművek körvonalán kívül nem sok mindent látok. Muszáj lesz az egyik dzsipet elkötnünk, gyalog nem sokáig fogunk jutni. Ahogy a szemem lassacskán hozzászokik a sötéthez és az épületbe bujkáló homályhoz, a közeli falon látok egy kapcsolót. Odalépek, egy kézzel tartva Apát, a másikkal a kapcsoló felé nyúlok és felkattintom. Aztán az egyik dzsiphez lépek, kinyitom a hátsó ajtót, óvatosan az ülésekre fektetem apát, majd megpróbálom beindítani. ebben a pillanatban érkezik meg Charlie is. Ki túr a vezetői ülésből, megpróbálja feltörni a kocsit. Érdeklődve és furcsállva nézem, túl nagy gyakorlata van benne.....de ez most nem érdekes...beülök apa mellé a hátsó részre, várva hogy eltűnjünk erről az átkozott helyről végre.

Ahogy feljutok az elsőt toronyra, könnyebben mint hittem, azonnal egy erős vízsugárral kilököm az ott tartózkodó lövészeket. Nem érdekel a testi épségük, Jared nyilván még a velünk történtek után sem helyeselné az ilyesfajta viselkedést, de én nem ő vagyok.
-Bocs fiúk, szándékos volt!-
Kiálltok a következő adag után aki sikoltozva hullanak alá, és tompa puffanással érnek földet. A tornyokkal gyorsabban végzek, mint gondoltam és elindulok a garázs felé. Menet közben azért egy-egy vízsugárral még lefegyverzem a szenvedő katonákat, majd belépek a garázsba. Jared épp az egyik dzsippel szenved. Odasietek.
-Menj arébb, majd én megcsinálom, vigyázz Apára.....-
Azzal nekiállok elindítani a motort sietve, nem lehet sok időnk, amit Sigmund nyert nekünk.
Batman
Admin
Batman

TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Aug. 23, 2010 10:41 am

Charlie aránylag könnyen képes beindítani a járművet. Charles hátul feküdvén nem sok életjelet ad, de a történtek miatt érthető lehet. Charlie amint beindítja az autót, egyből el is hajthat vele a garázsból. Ám amint elindulnak, a hatalmas terület kijárata előtt két őrt látni, akik gépfegyvereiket a feléjük közeledő dzsip kerekeire irányítják. Meghúzva a ravaszt, nem találják el a gumit, de jó úton haladnak felé.

Mind ez idő közben a föld mintha megremegne a család alatt, és a kocsin érezhetően lök egyet. Mintha egy hullám szaladt volna végig a felszín alatt...

-MEGÁLLNI!

Ordítja az egyik őr, miközben folyamatosan célra tartva tüzel társával együtt. Ezek után egy erős ordítást hallani. Minden bizonnyal Sigmund eltorzult énje a gazdája.
Jared Tyler Jackson
Bűnüldöző
Jared Tyler Jackson

TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Aug. 23, 2010 11:20 am

Charlie másodpercek alatt beindítja a kocsit, becsapja az ajtót és már is indít. Átölelem Apát, megóvva attól, hogy beverje a fejét a zötykölődésben.
-Mindjárt vége....kijutunk innen végre....Mi a franc?!-
Kiálltok fel meglepetten ahogy a föld alól, mintha valami meglökte volna az autót, s szinte ezzel egy időben két katona jelenik, akik habozás nélkül lőnek ránk. Apát takarom, s most egyenlőre a többit Charliera kell bíznom. Mintha Sigmund hangját hallanám tompán a lövések hangjai közül. Talán sikerült neki is kijutnia.....

Sikerül beindítani a kocsit, máris a gázra taposok és teljes gázzal a kijárat felé száguldok. Ahogy a kapu elér érek, szinte a semmiből tűnik fel két katona, akik a gumikra tüzelnek. Szerencsére egyenlőre nem találják el azokat, majd hirtelen mintha alulról megdobná valami a kocsit, zökkenünk egyet. Cikázva próbálom meg kikerülni a golyókat, majd ahogy közelebb érünk elfordítom a kormány, miközben a fékre taposok, így próbálom meg elsodorni a ét katonát az útból, mielőtt megtudnának állítani minket.
-Kapaszkodjatok!-
Batman
Admin
Batman

TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Aug. 23, 2010 11:33 am

Charlie manőverezése kisebb-nagyobb siker eredményével jár. Bár a kocsi gumijait nem éri semmi kár, a szélvédőt átviszi egy golyó, és a fényszóróját is kilövik a katonák. Ám minden hiába, mikor a sofőr elsodorja a támadókat, ezzel egyidejűleg, viszont a kapunak is neki ütközik, ami a sebesség ellenére nem tört át. Manuálisan kell mindenféleképpen kinyitni azt,a közelben lévő kis portára emlékeztető fülkében. Akár Charlie, akár Jared teszi meg mind ezt, nem kerülnek akadály elé, és sikerrel kinyílik az ajtó. Ám ezzel egy időben a támaszpont egy távolabbi részén erőteljes búgást hallani, és látni, ahogy a föld mintha ketté nyílna. Ám nem természeti jelenség okozza. Egy eldugott leszálló pálya emelkedik ki a katonaság felszíne alól, ahol egy helikopter mutatkozik. Rotorja pedig egyre gyorsabban pörög, és felszállni készül a jármű... Jared a terepjáró hátsó részéről, mintha Sarhat látná amint a gépbe száll, és hevesen mutogat irányukba.
Jared Tyler Jackson
Bűnüldöző
Jared Tyler Jackson

TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Aug. 23, 2010 11:58 am

Charlie észt veszejtve hajt a katonák felé. Erősen kapaszkodok, de még így is megérzem a becsapódás erejét. A két katona ájultan, talán halottan esnek a földre. a kapu viszont nem nyílik ki. Charlie szitkozódva robban ki a vezető ülésről, és nyitja ki a kaput, majd újra visszaül és már indulna, mikor a föld újra megremeg, majd egy helikopter emelkedik ki a földből. Egy álcázott felszálló pálya a föld alatt, s mintha Sarah is ott ülne a gépen. Soha nem tudunk már megszabadulni tőle....a rohadt életbe.
-Húzz bele Charlie!-
Kiáltok de elég nehéz lesz lerázni ezt a helikoptert. Kétségbeesetten agyalok valamin, ami kihúzhat minket a pácból.

A fék csikorogva feszül a lábamnak, a kormányt erősen oldalra tekerem. A járgány oldalra fordul és nekicsapódik a két katonának és a kapunak. A katonák ugyan kidőlnek de a kapuról fájdalmasan visszakoccanunk.
-A rohadványos jó ku.....száradnátok el....-
Káromkodva és dühösen kászálódok ki a kocsiból és futok a kapu mellett álló porta szerűséghez. nem kell sokat keresgetnem, szinte azonnal megtalálom a kapu kinyitásához szükséges gombot. Rácsapok és már szállok is vissza. Már indulnék mikor a föld alól egy helikopter jelenik meg.
-Francba!
Szinte repülő starttal indítok, van egy olyan érzésem ezzel sem tudjuk lerázni.
Batman
Admin
Batman

TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Aug. 23, 2010 12:05 pm

A kocsival minden gond nélkül menekülőre tudják fogni a testvérek, és apjuk. A helikpoter magasba repűl, majd pedig azonnal követni kezdi a lopott járművet. Ha viszont bárki is felnéz a gépre, tisztán kivehető Sarah alakja immáron, aki egy a leszállósínre erősített katonai gépfegyver mögé űl, és tüzelni kezd saját családjára. Már nemszórakozik. Nem akar kockáztatni, egyszerűen csak meg akarja ölni őket. Végleg... A golyók Jared kristályos bőrét többszőr is megütik, és ez már éreszhetően fájdalmas. Kemény védőburka meg is reped több helyen, az erőteljes találatok után. Sarah ordítva kiált, amit még a menekülők is hallnak.

-KÖZELEBB, barmok! KÖZELEBB!!

A gép kicsit alább ereszkedik, majd abban apillanatban Sigmund hatalmas testével a helikopter farkát ragadja meg. A semmiből tőrt elő, hatalmas lyukat vágva a talajban, ahogy feltört. Nem tudni milyen nehéz lehet, de könnyedén lerántja magával a helikoptert, ezzel Jared, Charlie és apjuk egyre távolabb kerül. Majd egyszer csak hatalmas robbanást hallani... De csak a füstöt látnia távolban, semmi mást.

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Katonai támaszpont   Katonai támaszpont - Page 2 I_icon_minitime

Katonai támaszpont
Vissza az elejére 
2 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Külváros-
Ugrás: