Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Jared Tyler Jackson 296245150474wildcat..........Jared Tyler Jackson Teenansrobindccomicssup..........Jared Tyler Jackson Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Jared Tyler Jackson 39843828 Jared Tyler Jackson 79830643

 

 Jared Tyler Jackson

Go down 
SzerzőÜzenet
Jared Tyler Jackson
Bűnüldöző
Jared Tyler Jackson

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2010. May. 16.

Jared Tyler Jackson Empty
TémanyitásTárgy: Jared Tyler Jackson   Jared Tyler Jackson I_icon_minitimePént. Júl. 16, 2010 11:38 am

Egyéb név: Kristály, 23-as kísérlet
Kor: 25
Magasság: 180 cm
Súly: 80 kg
Hajszín: szőkés barna
Egészségi állapot: egészséges
Család: Apa (él) - Charles Jared Jackson, Anya (él) – Sarah Bennett, ikertestvér (él) – Charlie Jackson
Foglalkozás: menekülő, amit éppen talál, leginkább alkalmi munkák amivel nem hívja fel a figyelmet magukra
Oldal: jó
Ellenségei: anyja, és a vállalat aki kísérletezett rajta
Szövetségesei: ikertestvére
Törzshely: Burnley

Jellem: Alapvetően jó fiú, kedves, de ritkán mosolyog, eléggé zárkózott, mondhatni naiv is egy kicsit a nagyvilág dolgait illetően, hisz nincs meg a kellő tapasztalata az életben, a húgáért bármit megtenne, s valószínűleg másokért is, de eddig nem került olyan helyzetbe

Képesség: Képes a bőrét, kékes-fekete színű kristállyá alakítani. Ennek felépítése még ismeretlen, de nagyon ellenálló anyagról van szó. Képes visszaverni a golyókat, és a mezei emberek ütéseit meg sem érzi. A kristály az egész testét befedi, tehát a szemeit és és az orrát is. Ilyenkor az oxigént a kristálybőrén keresztül veszi fel. A testi ereje is növekszik, képes felemelni és elhajítani 500-600kg-ot, és extrém felfokozott lelki és testi állapotban akár 1 tonnás erejű ütésekre is képes. Persze nem mindenható, a kristálybőr érzékeny a magas frekvenciájú hangokra, amik egyszerűen elporlasztják a kristályt és beletelik egy kis időbe míg újra feltudja venni a kristály alakot.

Vagyon tárgyai:
-Némi készpénz, ruha
-Egy elhagyott kis raktár ahol meghúzták magukat

NJK:Charlie Jackson

Összes Kredit: 5 kredit
Elköltött kredit: 4 kredit-NJK-re
Fennmaradó kredit: 1 kreditA hozzászólást Jared Tyler Jackson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 16, 2010 3:47 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Jared Tyler Jackson Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jared Tyler Jackson   Jared Tyler Jackson I_icon_minitimePént. Júl. 16, 2010 11:44 am

Elfogadva!


Jared Tyler Jackson Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Jared Tyler Jackson
Bűnüldöző
Jared Tyler Jackson

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2010. May. 16.

Jared Tyler Jackson Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jared Tyler Jackson   Jared Tyler Jackson I_icon_minitimeSzer. Szept. 15, 2010 12:43 pm

Fogságban

Már Gotham-ben voltunk egy ideje, egy apró kis raktárban húztuk meg magunkat. Elég mocsatos-Charlie szavaival élve-egy hely volt, de kipofoztuk, és egy kis lakást faragtunk belőle. A környék nem volt a legjobb, sok lepukkant és veszélyes helyen húztuk már meg magunkat, de messze Gotham volt a legmocskosabb és legszörnyűbb az eddigiek közül. A bűnözés meleg ágya, itt akár fényes nappal is lelőhet valaki, csak azért mert vele szemben mentél a járdán.
Így hát próbáltuk meghúzni magunkat, és nem csak emiatt. A titokzatos idegen után kutatunk, aki a fejünkben beszélt. Tudtam, hogy Charlie tud valamit, de nem akarja elmondani. Nem faggattam, bár iszonyúan furdalta az oldalamat a kíváncsiság. Nem kellett sokáig várnom míg kiderült, mit is titkolt.
Sarah nem rég ránk talált, ránk törtek a katonái, épp hogy eltudtunk menekülni előlük. egy ideig a raktár melletti hordóknál és ládáknál bujkáltunk, aztán sikerült lemennünk a csatornába. Már épp kezdtem volna érezni a sikert, mikor egy fura majom szerű alakkal találtuk magunkat szemben. Így utólag nem kellett volna követnünk, Sigmund csapdába csalt minket, és elkaptak. Persze akkor még nem tudtam, hogy mi köze van Sarah-hoz.
A katonai támaszponton tértünk magunkhoz, ahol ismét, régóta először találkoztunk Sarahval. Őrültebb volt mint valaha. Nem hiszem hogy valaha is vissza nyerné a józan eszét. Sikerült megszöknünk, és órákig a folyosókon és termekben bujkáltunk.
Egy idegen tudat segített nekünk, miután találkoztunk egy kislánnyal. Valószínűleg ő is Sarah egyik kísérleti alanya volt...volt, mert talán már nincs is az élők sorában...ott kellett hagynom....azóta is gyötör a bűntudat érte....
Miután valaki beültette-nincs jobb szavam rá-a fejünkbe a hely térképét, sikerült eljutnunk a titokzatos alakhoz. Ekkor Sarah is befutott, és egy nem várt személy sietett a segítségünkre, Sigmund. Még tovább változott a teste, és a katonák ellen fordult. Sikerült megszöknünk, kiderült a saját apánkat mentettük ki. Sok mindenre magyarázatot adott, de nem tudtam megnyugodni.
Apámat egy egész életre megnyomorították, minket bezárva tartottak, a kislány ki tudja túl élte-e, Sigmundot elkapták.
Sokáig féltem Sarahtól, de ennek vége, le kell állítanunk. A kislányért, apáért, Sigmundért, miattunk. Egyszer és mindenkorra!

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Jared Tyler Jackson Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jared Tyler Jackson   Jared Tyler Jackson I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Jared Tyler Jackson
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Adattár :: Adatlapok, bővítések-
Ugrás: