Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
KezdőlapDC Comics frpgLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Jackson Park 296245150474wildcat..........Jackson Park Teenansrobindccomicssup..........Jackson Park Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Jackson Park 39843828 Jackson Park 79830643

 

 Jackson Park

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Batman
Admin
Batman


Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 31
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Jackson Park Empty
TémanyitásTárgy: Jackson Park   Jackson Park I_icon_minitimeSzer. Aug. 18, 2010 5:52 pm

Supergirl lassan száll le a parkba, ami már nem emlékeztet az egykori kedves zöldellő környékre. Elenyésző koponyák, csontok, és felhasadt földrengések okozta nyomok vannak minden felé. Nem beszélve a környéken ólálkodó árnyakról, amik minden felé elsuhannak, és mindenki számára olyan érzése van, mintha figyelné őket valaki, vagy valami. A hullák között több hős is helyet kap, amire a jelmezekből lehet következtetni. Vörös Tornádó és Csáp pillanatok múlva érkezik, egy-egy utasával. Majd pedig leteszik őket. A körülmények borzasztóak mindenki számára. Még mindig lehetetlen feldolgozni a látványt...

Jackson Park 4755745625854_www.kepfeltoltes.hu_
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black


Hozzászólások száma : 156
Join date : 2010. Aug. 03.
Age : 33
Tartózkodási hely : Pécel

Jackson Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jackson Park   Jackson Park I_icon_minitimeSzer. Aug. 18, 2010 7:42 pm

Megérkeztünk a Jackson Parkba. Apám, ez nagyon durva. Ámulatomban véletlenül kiszalad egy megjegyzés a számon, amit a többiek nem nézhetnek jó szemmel.
- Itt is nagy buli lehetett, heh!
Amúgy az utazás zökkenőmentes volt. Vörös Tornádóval utaztam, elég kedves, és tisztelettudó ember. Vagy nem ember?
Mindegy, a lényeg a személyisége. És az rendben van. Supergirl kiadta parancsnak, hogy nagyon figyeljünk. Főleg Supermanre.
A frászt hozta rám, hogy esetleg összefuthatunk vele. A fegyveremet nem kriptonittal töltöttem, szóval csak a zombiharapás áldásaiban bízhatnék, de még nem fedeztem fel képességeim határait eléggé.
A romok, és hullák látványa félelemkeltő. Amikor néhány hős elesett maradványait vélem felfedezni, elfog a rettegés.És ha mi is így végezzük? Fegyveremet egyre görcsösebben markolom,bármilyen gyanús dologra célozni készen. Ésolyan érzésem van, mintha valaki figyelne...
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman


Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 31
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Jackson Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jackson Park   Jackson Park I_icon_minitimePént. Aug. 20, 2010 7:53 am

Szépfiú megjegyzésére nem igazán reagál senki. Supergirl lassan járkál körbe, és az elhunytakat nézi. Sokat közülük ismert, ahogy Szépfiú és Mr. Quid is. Ha csak látásból. Közben mindenki egyre jobban érzi magán az égető pillantásokat a sötétből. Olykor meg-meg rezzen egy fa lombja, kövek csúznak meg, és egyre biztosabb, hogy van itt valaki. Supergirl társai felé fordul. Sóhajt egy nagyot, míg feldolgozza a látványt.

-A tervünk egyszerű lesz akkor. Nem válunk szét semmi esetre sem, együtt maradunk, és szépen átvizsgáljuk az egész parkot, --

De nem képes befejezi szavait, ugyan is Vörös Tornádó szakítja félbe, aki megemelt hangon kiált fel, bár kissé egysíkú hangnemben.

-Veszély!

Jackson Park Hjgfjhg_www.kepfeltoltes.hu_

A társaság minden tagja kiszúrhatja a zombit, aki nehéz, vontatott léptekkel közeledik feléjük. Kezében egy egyszerű fa husáng, amivel aligha tud kárt tenni, hisz mire oda érne a társasághoz, talán már rég valóban halottá válik. De pár pillanattal később nem csak emiatt az egy zombi miatt kell aggódni. Mögötte, és a társaság minden oldalánál, szinte a semmiből jelennek meg az élőholtak, akik legalább 50-en vannak. Mindegyikük csak nyög, és hörög. Egyesek kezében fejsze, baseball ütő, vascső, fogó, és hasonló fegyverré kinevezett holmi pihen.

-Rendben srácok, küldjük vissza őket a halottak közé!

Mondja Supergirl, és Vörös Tornadó kicsit a levegőbe emelkedik, hogy felkészüljön a harcra. Csáp pedig elő veszi fegyvereit, és vállán semmiből egy holló jelenik meg. Majd a levegőben újabb, és újabb fekete madarak kezdenek gyülekezni a hősök felett. A férfi haja pedig hullámzik valami különös energiától, ami átjárja őt.

Jackson Park 169193-136408-the-crow
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black


Hozzászólások száma : 156
Join date : 2010. Aug. 03.
Age : 33
Tartózkodási hely : Pécel

Jackson Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jackson Park   Jackson Park I_icon_minitimePént. Aug. 20, 2010 12:31 pm

Supergirl az, aki először megtöri a csendet. Az elkeseredés hallatszik a hangjában, de tudja, erősnek kell mutatkoznia. Ami azt illeti, csodálom is ezért. Példát kéne vennem róla, ebben a reménytelenségben sem veszti el a céljába vetett hitét.
Hirtelen Vörös Tornádó veszélyt jelez. Jól éreztem, hogy valaki figyel minket, mivel hirtelen minden oldalról több tucat zombi jelenik meg. Komótosan csoszognak felénk, mindegyikük egy-egy támadásra alkalmas fegyvert tart a kezében. Fegyveremmel célba veszem az egyik zombi fejét, míg Supergirl és Vörös Tornádó a magasba emelkedik. Csáp fura módon vonzza a hollókat, meglátom mi sül ki belőle. Várok a „parancsra”.
- Tisztára úgy érzem magam, mint egy Romero-filmben. - mondom, miközben felvesszük az alakzatot. Ha a többiek támogatják, megpróbálhatunk egy kört bezárni Csáppal, és Mr. Quid-del, fedezve egymás hátát. Ha a kevésbé biztonságos szétszórt alakzatot követjük, akkor megvárom, míg az első zombi elég közel kerül hozzám, és lövök.
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker


Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

Jackson Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jackson Park   Jackson Park I_icon_minitimeVas. Aug. 22, 2010 1:33 am

A föld közelében elengedem csápot és rogyasztva érkezem lógó kezekkel. Pár nyak mozdulattal nézek körben a számban a cigivel. Az árnyakat meg se próbálom követni, csak enyhén hátra dőlve állok, mintha csak nem tudnák megállni a két lábamon. Mikor megvan a terv lassan emelem el a számtól a cigit, mintha csak valami kib.szott fontosat akarnék mondani. Egy lélegzet vételnyi szünet.
- Nagyon frankó kis terv… - Mondom mindenféle hangsúly nélkül, mintha csak súgnám csak kicsit hangosabb. Egy nagy szippantás orrból, olyan hallhatóan. Ekkor meg is jelenik az első zombi. Lassan visszakerül a számba a cigi és egy erőteljest szívok le kicsit vicsorítva. Közben a felkapom a bal kezem, benne a rövidcsövűvel, hogy olyan 45 fokot zárjon be az oldalammal, majd egy hirtelen mozdulattal kapom ki a farkam által melegített magnumot is, azt a fajtát amelyik golyókat köpköd, nem ám a csoki mázast. Szóval a jobb kezemmel az eljut vállmagasságig, mire megjelennek a parkban a zombik. Ekkor fújom ki a füstöt is az orromból és zúgnak el a hollók felettünk. Felkapom rájuk a fejem, majd lassan nézek ismét a zombikra, hitetlenkedve még a madár sereg miatt.
- Ez már anyag fiúk, lányok. – Ezzel elsütöm a magnumot fejre célozva az első zombinak, a következőnél alátámasztok a másik kezemmel és úgy küldöm az ólmot a következő homlokába.

Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman


Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 31
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Jackson Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jackson Park   Jackson Park I_icon_minitimeVas. Aug. 22, 2010 9:06 am

Szépfiú és Mr. Quid egyaránt tüzelni kezdenek. Minden kilőtt golyójuk egyenesen a célba fúródik. A zombik Tehetetlenül dőlnek hátra ahogy a fejüket ért lövedék a földre viszi őket. Csáp hollói nem e világi lények. Mindegyik vörös szemmel izzó démoni madár, akiknek hatalmas serege egyre csak gyűlik, és zuhanórepüléssel tarolják le az élőholtakat, akiket szó szerint elevenen felfalnak, akár csak egy pusztító sáska raj. Supergirl szeméből lézert lőve metszi le a lények fejét, míg Vörös Tornádó minden félelem nélkül repül be a legnagyobb tömegbe. Android lévén neki nincs mitől tartania. Nem kell félteni az átváltozás végett. Szépfiú és Mr. Quid minden lövése célba talál ha ismét meghúzzák a ravaszt. A zombik sorban dőlnek ki a csapat együttes támadásától.

Jackson Park Gfj_www.kepfeltoltes.hu_

Nem jelent nagy kihívást mind ez egyikük számára sem, és végül csáp fejezi be a küzdelmet. Hatalmas fekete tüskés indág csapnak ki teste több pontjából is, és már talán érteni mért kapta a "Csáp" becenevet. Megragadja vele a maradék lényeket, és a magasba emeli. Nem öli meg őket, csak nézi, ahogy babán rágni próbálják az indákat, és azok mindig megszúrja a holtak száját, és nyelvét. Már amelyiknek van még nyelve. Majd pedig Szépfiú az eltorzult arcok között egy ismerőst fedezhet fel. Egy hozzátartozóját pillanthatja meg, aki már a holtak seregének tagja.


//Rád bízom ki az//
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black


Hozzászólások száma : 156
Join date : 2010. Aug. 03.
Age : 33
Tartózkodási hely : Pécel

Jackson Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jackson Park   Jackson Park I_icon_minitimeVas. Aug. 22, 2010 3:37 pm

- Ez már anyag fiúk, lányok!- mondja Mr. Quid, és lő. Követem a példáját, minden találatunk célba ér, a zombik egymás után dőlnek elfelé. Csáp hollói sáskák módjára eszik az élőholtakat, Supergirl, és Vörös Tornádó is hozzák a maguk formáját. Hidegvéremet megőrizve pumpálom a shotgun-t, mikor több tüskés inda húz el mellettem. Csáp testéből több csáp nyúlik ki a zombik felé, tüskés mivoltuk miatt a halottak tehetetlennek bizonyulnak.
Már-már érzem a siker ízét a rothadt hús szagával vegyítve, mikor egy ismerős arc tűnik ki a járkáló hullatömegből.
- Apa? Jesszusom, ez apa. –Kiáltom meglepetten, átharsogva a csatazajt. Ez meglepheti a többieket, akik leállhatnának pár másodpercre az aprítással, ami ebben a helyzetben nem lenne szerencsés. Megpróbálhatom Apát errefelé csalogatni, „Ne lőjj!” kiáltások közepette. De ha nem reagál értelmesen - bármennyire is fáj-, hidegvérrel szétloccsantom az agyvelejét.
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker


Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

Jackson Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jackson Park   Jackson Park I_icon_minitimeVas. Aug. 22, 2010 4:25 pm

Eléggé felpörögnek az események fullra átláthatatlan mészárlásba kezd a mi kis egyesületünk és mintha csak mozgásképtelen bábok lennének szedjük a holtakat. Teljesen belejövök, elkap a lendület, forgok és lövök a magnummal, majd ismét fordulok egy felet és folytatom a mészárlást. Egy pillanatra sem állok meg amíg van még a tárban mit ontani. De hamar kifogy az első magnum és mivel a fűrészelt csövű a közeliekre van már tolnám is vissza a helyére a magnumot, hogy a másikért nyúljak. De ha így égetném akkor hőkezeléssel kopasztanám a gyíkot és váltana az apáca p.nci fehérről rák vörösre, szal a tolás azzal végződik, hogy elengedem és a nedves földön landol a pisztoly, hogy a másikért nyúlhassak és a tojás is megmarad. Amint az a kezemben van lövöm a szép fiú faterját reflexből és így tovább a többi kis rothadó húskupacot amíg kitart a tár.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman


Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 31
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Jackson Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jackson Park   Jackson Park I_icon_minitimeHétf. Aug. 23, 2010 10:03 am

A mészárlás végéhez ér néhány perc leforgása alatt. A zombiknak igazából esélyük sem volt a csapatta szemben, ám azt mindenki tudhatja, hogy mind ez csak egy kezdő hullám volt, ami még csak nem is emelkedett magasra. A zombik nem jelentenek kihívást hőseinknek. Még Szépfiú apja se, aki ezúttal végérvényesen halálát leli Mr. Quid keze által. Supergirl hallván az iménti észrevételt, nem tud mit szólni. Körbe néz a rengeteg halotton, és csak támogatólag tud oda lépni társához.

-Muszáj volt megtenni. Sajnálom. Átérzem a helyzeted...

Mondja a nő, és egy kissé mérgelődő, ám valamelyest megértő szemmel néz Quid-re. Elvégre meg kellett tennie. Vörös Tornádó csak a távolba mered, és figyel. Életjelek után kutat, már ha lehet annak nevezni a zombik létét. Csáp kár valami gusztustalan mocskokat, úgy engedi el a tövises indái közül a hullákat. Kicsit letakarítja a ruháját a néhol ráfröccsent vér miatt, majd elrugdossa a köré gyűlt tetemek darabjait. Ez idő alatt madarai jóízűen csemegéznek a döghúsból. Supergirl kicsit hezitálva néz körbe, és nagyot sóhajt. Még mindig nem képes feldolgozni az utóbbi időket.

-Vége... azt hiszem.

Mondja, és reméli valóban nem fenyegeti őket több pokoli rémség. Kissé feszűlten figyeli Mr. Quid és a Szépfiú közti légkört. Remélni tudja csak, hogy nem lesz semmi gond az imént történtekből.

Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black


Hozzászólások száma : 156
Join date : 2010. Aug. 03.
Age : 33
Tartózkodási hely : Pécel

Jackson Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jackson Park   Jackson Park I_icon_minitimeKedd Aug. 24, 2010 11:00 am

A mészárlás befejeztével Supergirl odajön hozzám, és vigasztalóan elereszt pár mondatot. Tudom, hogy igaza van, de megmakacsolom magam, nem vagyok képes tényként elfogadni. Mr. Quid most nyírta ki az apámat. Miközben Csáp önmaga tisztogatásával van elfoglalva, és Vörös Tornádó ellenőrzi a halottakat, megindulok Mr. Quid felé, miközben a puskámat a hátamra igazítom. Csak most ne avatkozzanak közbe a többiek. Tudom, hogy más célért vagyunk itt. Ha nem ütközök ellenállásba, odaállok elé, mélyen a szemébe nézek, és azt mondom:
- Kértelek, hogy ne lőjj!- Ha viszont a többiek megállítanak, gyenge lökdözéses ellenállást tanusítva(Mint a filmekben, ehh!) szó nélkül szemezek vele, hátha szavak nélkül is ki tudom fejezni magam.
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker


Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

Jackson Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jackson Park   Jackson Park I_icon_minitimeSzer. Aug. 25, 2010 1:46 pm

Mikor megáll a roham kényelmesen huppanok földre, egy cigit veszek a számba, meggyújtom a pisztoly formájú gyújtóval, majd amíg pihi van vagy mi elkezdem betölteni a fegyvereim. Bár a szemem sarkából látom, hogy jön a hülyegyerek rá se nézek csak töltöm a fegyvereket.
- Te mondtad, hogy ne lőjek, én lőttem…mert meg akart enni, ahogy a haverjai is akiket mindenki gondolkodás nélkül vadászott le… szal hiába pattogsz nem változnak a szabályok… - A mondani vaóm kicsit nehezen érthető a cigi miatt a számban, de ha figyel akkor tudja miről vakerálok itt neki a holtak földjének közepén. Mikor kész vagyok felállok szépen és helyére teszem a fegyvereim, a puska marad a kézben.

Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman


Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 31
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Jackson Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jackson Park   Jackson Park I_icon_minitimeSzer. Aug. 25, 2010 4:31 pm

Míg a két fél beszélgetésbe elegyedik, addig Tornádó továbbra is figyel. Majd hirtelen egy női sikolyt hallani. Kétségbeesett, és kiáltásából egyértelműen kivenni a félelmet. Talán veszélyben van, és bizonyára nem meglepetésként érheti a hősöket, ha valóban úgy van. Tornádó azonnal abba az irányba fordítja fejét.

-A kiáltás észak-nyugat felől érkezett. Javaslat: Mielőbb siessünk a helyszínre.

Ezzel az android a levegőbe emelkedik, és azonnal abba az irányba repül, mikor Supergirl megindul, felkapva egy-egy kezébe Mr. Quidet és Szépfiút.

-Most nincs idő a vitára!

Mondja, és pár pillanat múlva a park egyik szegletében állomásozik le a brigád Csáppal együtt. Előttük eddig még ismeretlen jelenség. Egy zombi fej... elméletileg ebben az esetben halottnak kellene lennie, de még sem. Egy nőt terrorizál. Izzó vörös szeméve az érkezők felé néz.

Jackson Park Image-3D90_4C75291A

-Vendégek! Csak nem végig nézik hogy szórakozunk?

Mondja a démoni lény, aki zombi révén meglehetősen jól beszél, és hosszú nyelvével végig nyalja a nő arcát, kit épp fogságban tart a husos nyúlványaival, amikkel körbe ölelte az ártatlant. Annak szemében csillog a félelem, és csak elcsukló hangon néz a hősökre, miközben kiejti a "segítsenek" szót. Szemeiben látszik, ahogy lassan a könnyek is összegyűlnek.
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Joker
Mesélő
Joker


Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

Jackson Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jackson Park   Jackson Park I_icon_minitimeSzer. Aug. 25, 2010 6:45 pm

Nincs ideje Szépfiúnak reagálni, a kiscsaj felkap és már szállunk is tova. Mondjuk én full érdektelen fejjel lógatom a kezeim. De azért még repülés közben végig nézek Supergirl-ön és egy kicsit kiveszem a cigit a számból.
- Zabálom az idomaid Szuper csajszi… - Álmos hangon érkezik a „bók” és egy kicsit visszateszem a számba a cigit, de mielőtt ismét beleszívhatnék, még megjegyzek valamit gyorsan.
- Nem élőhalott értelemben, inkább… sexuálisban… - Vissza a cigi és beleszívok, még pont érkezés előtt egy nagyot. Leérkezve egy fej kezd hozzánk vakerálni. De most nem vagyok spanolósba, kikapom a magnumot a tököm mellől és homlokon vágom egy kis ólommal. Majd kiveszem ismét a cigit, kifújom a füstöt és várom a következményeket.

Vissza az elejére Go down
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black


Hozzászólások száma : 156
Join date : 2010. Aug. 03.
Age : 33
Tartózkodási hely : Pécel

Jackson Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jackson Park   Jackson Park I_icon_minitimeCsüt. Aug. 26, 2010 4:13 pm

Bármennyire is rühellem Mr. Quidet, megkell hagyni, jól céloz. Legalábbis ez a zombi kifeküdtnek látszik a fejestől. Odafordulok Quidhez, és gúnyosan megjegyzem:
- Szép lövés amígó, de most lőttél le egy „kulcsfigurát”. Tudod, kevés beszélő zombi van idekint, nem mindegyik bírható szóra, heh!- kajánul eleresztek egy vigyort, és odasietek a nőhöz. Gyönyörű szép szőke haja van, mikor a szemeibe nézek, hirtelen eláll a lélegzetem. Ilyen szép szempárt még életemben nem láttam. Nyújtom a kezem a lány felé, és közben megkérdezem:
- Jól van hölgyem?
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman


Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 31
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Jackson Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jackson Park   Jackson Park I_icon_minitimePént. Aug. 27, 2010 5:56 am

A fej golyót kap, ám elképesztő sebességgel regenerálódik a sérülése. Zombitól igen meghökkentő lépés. Zombi egyáltalán? Minden esetre mikor Szépfiú oda megy a nőhöz, a különös lény húsos nyúlványaival teljesen össze kötözi a férfit és a nőt is.

-Láttam miféle csoda rombolást végeztetek az imént. Meg kell valljam...

A fej a magasba néz, és könnyek gyűlnek szemébe.

-... szerettem őket...

Ebben a pillanatban bele harap Szépfiú nyakába. A férfi éles fájdalmat érezhet, és az szétterjed egész testében. Majd pár pillanat alatt kitépi azon húsdarabot, a fej, amit megragadott, és lenyeli.

-Hmmmmmm

Ízlelgeti Szépfiút, és a hozzá kötözött nő csak ordítva kiált segítségért. De talán nem bölcs döntés mind ezt ezekben az időkben tenni. Talán még ide csődít más valamit is. Supergirl, és Tornadó feszülten figyel, míg nem a nő lézerszemével lyukat éget a fejen. De semmi. Azonnal regenerálódik a lény. Tornadó szólal meg.


-Túlságosan gyorsan regenerálódnak a szövetei! Megfigyelés: Támadásaink haszontalanok.

Mondja, és a fej egyre erősebben kezdi összeszorítani két foglyát.

-NEM!

Kiált Supergirl, és hatalmas sebességgel üti meg a zombit, mellé hatalmas erő is párosul, mind ennek következményeképpen leszakad a lény, és Szépfiú, illetve a nő kiszabadul. Ám a nyúlványok még mindig össze kötik őket. A fej csak aprón mozgolódik, és hörögve nevet. Szépfiú pedig semmi fájdalmat nem érez már a nyakában. De valami különös, megfoghatatlan érzés árasztja el őt. Mintha mindent másképpen érzékelne ami körülötte van. Egyszer megúszta a Zombiharapást,de úgy néz ki másodjára nem fogja. Csáp előre lép. Közben a fejdarab még mindig él, és nevet.

-Át fog változni. Ez a lény, nem szokásos halott volt. Éreztem.


Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black


Hozzászólások száma : 156
Join date : 2010. Aug. 03.
Age : 33
Tartózkodási hely : Pécel

Jackson Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jackson Park   Jackson Park I_icon_minitimePént. Aug. 27, 2010 9:36 am

Ez elhamarkodott döntés volt. Nem figyeltem eléggé, a francba is, a nők mindig is a gyengéim voltak. A zombi az imént elmondottak alapján megfogja torolni a „leölt spanjait”, és hirtelen beleharap a nyakamba. Iszonyatosan fáj, a csápok túl erősen hozzászorítanak a nőhöz, nem tudom leellenőrizni a sebet. Szerintem kiharapta azt a részt a nyakamból. A fájdalom éles, de néhány pillanat múlva enyhülni kezd, míg a végére teljesen megszűnik.

A lány segítségért ordítozik, üvöltözésemet benntartva összeszorított fogakkal odaszisszentem neki, hogy ne kiabáljon. Még a végén a többi élőholt is idejön, akkor leszünk ám bajban.

Supergirl egy jól irányzott mozdulattal leüti a zombifejet, de nem hal meg. Az a földön nevet tovább, míg a csápok egyre erősebben szorítanak. Hirtelen különös érzés ragad el. Szédülök, és émelygés tör rám, a látásom homályosul, nem látok kettőig. Hallom a megrökönyödést, és a zombifej szavait:

-Át fog változni. Ez a lény, nem szokásos halott volt. Éreztem.

Részben igaza volt. Legalábbis remélem. Egyszer már túléltem egy harapást, ami hatalmas erővel ruházott fel. De hogy átváltozzak? Kizárt dolog. Szerintem azt akarja elérni, hogy Mr. Quid előbb célozzon rám, mint őrá. Egyel kevesebb, nyert ügye lehetne.

Erőt vehetek magamon, és emberfeletti erőmmel megpróbálhatom széttépni a fej csápjait, mielőtt beüt a baj. Ha ez sikerül, a shotgunom tusával péppé verem a zombifejet.
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker


Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

Jackson Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jackson Park   Jackson Park I_icon_minitimeKedd Aug. 31, 2010 4:32 pm

Az az idióta… oda megy ápolgatni egy nőcit, miközben ellenségünk van. Miután azt Supergirl leüti felé lépek kicsit, hogy lenézve rá ereszthessem bele a pisztolyban maradt golyókat. De figyelem közben a mocsok csápjait, bár így magára a fejre nem marad sok figyelmem, de ha jönnek a hús béklyók akkor azok kapnak egy sörétest amíg kihátrálok előle. De addig is a puskát a balommal Szépfiúra szegezem anélkül, hogy ránéznék.
- Még élhetsz, de csak egy vicsorítást engedj meg magadnak és én abban a pillanatban ólommal kövezem ki az utolsó fogvillantásod tárgyait… - A szokásos fáradtszerű hangomon közlöm és várom a fejleményeket egy kicsit.
- Nem frankó, hogy egy egész csapatot sakkban tart ez a csóka, mennünk kell… - Csak nyugodttan közlöm, de egyedül még nem indulok el.

Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman


Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 31
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Jackson Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jackson Park   Jackson Park I_icon_minitimeCsüt. Szept. 02, 2010 7:19 am

//Csáp mondta az előző reagomban az utolsó mondatot. Gondoltam szólok//


Supergirl aggódva nézi Szépfiút. Tornádó irányába tekint, aki akár egy cövek nézi a férfit, míg végűl megszólal.

-Analizálás! A vérébe került méreg hatása... .... ... ... ... ... ... ... Kiteljesedik!

Közli, és immáron biztos, hogy Szépfiú át fog változni. A fej nevetése, aki mind ennek okozója pedig nem halkul el. Supergirl ezen a ponton rátapos a lényre, akinek koponyája szétroppan és agya elterül a földön. A nő aggódva megy oda megharapott társához, és nem tudja miben kellene segítenie. Mr. Quid szavairól látszólag senki nem akart tudomást venni. Ám a nő, kit kiszabadított a csapat, még mindig félelemtől reszketve ordít. De Szépfiú számára a kiáltása, és rettegése egyre csak elhalkúl. Mintha minden hirtelen tompulna. Majd az átváltozása végbe. megy gyorsabban, mint bámikor máskor, az eddig ismertek alapján. A férfi tudatánál van, és semmi féle késztetést nem érez a gyilkolásra. Kizárólag üveges tekintete, és a harapásnyom utal arra, hogy ő már nem ember.

-Szépfiú?!

Supergirl hátrál pár lépést, és félve néz szembe a társával. Készül épp egy lézersugárral átégetni fejét, ha csak egy lépést is tesz. Tornádó e közben a megmentett nőt hozz biztonságba, míg Csáp félmosollyal készül a gyilkolásra. Mr. Quid számára pedig teljesen más dolog kötheti le a figyelmét. A földön, mintha egy apró csapóajtónak a "kilincsét" látná kibukkanni, ami feltűnően tiszta, és vértől vagy mástól mentes. A jel arra utal, hogy használatba van véve, rendszeresen.
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black


Hozzászólások száma : 156
Join date : 2010. Aug. 03.
Age : 33
Tartózkodási hely : Pécel

Jackson Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jackson Park   Jackson Park I_icon_minitimeVas. Szept. 05, 2010 8:47 am

Kiszabadulok a csápok szorításából, de a harapás nagy kárt tett bennem. Négykézláb támasztom a földet, nem tudom, hogy most elájuljak, vagy csak hányjak. A rosszullétem miatt mogok, meg nyüszítek, mint egy állat. Vagy mint egy zombi? Várjunk csak! Gondolkodom, tehát vagyok. A harapás csak lelassított, de nem ment végbe. Úgy látszik az első harapás ellenszérumként viselkedett. És most jön a kérdés, hogy a véremben található fertőzés a folmatot másoknál is visszafejtheti-e?
Eképpen filozofálgatok, mikor érzem, hogy valaki skúlót nyom az arcomba.

-Még élhetsz, de csak egy vicsorítást engedj meg magadnak és én abban a pillanatban ólommal kövezem ki az utolsó fogvillantásod tárgyait…-

Quid az. Ránézek, de ő rám sem néz. Ellenben Supergirl a nevemet mondja, miközben hátrál, és támadásra kész. Őt elnézve van baj. Tornádó lenyúlta a csajt, Csáp pedig készül a gyilokra. Megpróbálhatok mondani egy "Jól vagyok!"-ot, és közben felegyenesedni. Bár a látásom még homályos, remélem érthető, amit mondanék, nem pedig valami morgás-féleségnek hallatszódhat. Akkor vége a poénkodásoknak.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman


Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 31
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Jackson Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jackson Park   Jackson Park I_icon_minitimeHétf. Szept. 06, 2010 6:01 am

Hirtelen egyik pillanatról a másikra a föld alól több tucat halott tőr ki. Rá vetik magukat a jelen lévőkre, és elevenen elkezdik felfalni őket. Senki nem tud tenni ellenük semmit, így kénytelenek átélni a halál fájdalmait, és az átváltozás pillanatait. Kivéve Szépfiút, akit nem támadnak. Öntudatos zombiként élheti tovább az életét, és harcolhat még a holnapért, mivel tudata megmaradt, és csak az élőholtak fájdalomküszöbét és kitartását örökölte.

Vége.
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom





Jackson Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jackson Park   Jackson Park I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Jackson Park
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Charlie Jackson
» Avalon park
» Jared Tyler Jackson
» Jackson ikertestvérek búvóhelye
» Jackson Prime- Virtuóz

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alternatív világok helyszínei :: Homályzóna alternatíva-
Ugrás: