| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
|
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében.
A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár! |
|
| Jason Blood otthona | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: Jason Blood otthona Pént. Júl. 16, 2010 11:26 am | |
| Thomas megérkezik az épület elé, ahová küldte Jason. A papírfecnin, amit kapott rajta van a az is, hogy hányadik emeletre kell mennie, így nem jelenthet gondot, hogy pontosan oda találjon. A nagy bejárati kapu nyitva van, így lifttel hamar felérhet a 3-dik emeletre. Ott mind össze egyetlen egy ajtót lát, gyönyörű farakású kerettel, és rajta egy névtáblát. "Jason Blood 42. ajtó" De még mielőtt Thomas bekopogna, vagy csengetne, kinyitja egy fiatal nő előtte a bejáratot. Az a nő, akivel már találkozott a temetőben.
-Thomas Rogers, ha nem tévedek. Igaz? ... fáradjon be.
Invitálja kedvesen be a nő Tomot. | |
| | | Thomas Rogers Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 31 Join date : 2010. Jul. 14. Age : 30 Tartózkodási hely : Iklad
| Tárgy: Re: Jason Blood otthona Pént. Júl. 16, 2010 3:40 pm | |
| Végül csak megtaláltam. El tartott egy darabig, de a lényeg, hogy eljutottam ide. A papíron az állt, hogy a 3. emeletre kell mennem. Hát rendben. A lift hamar felvitt, és nem tartott sokáig míg rájöttem, ezen a szinten csak egy ajtó van. Eléggé egyértelmű volt, hogy hol lehet Jason. Odamegyek az ajtóhoz, és épp készülnék bekopogni, amikor kinyílik az ajtó, és ismét azzal a nővel találom szemben magamat akivel Jasont láttam a templomnál, és a temetőnél.
-Thomas Rogers, ha nem tévedek. Igaz? ... fáradjon be.
Vajon kije lehet Jasonnak ez a nő, ha együtt lakik vele? Kötve hiszem, hogy emberi kapcsolatot kezdett volna. Ő is akárcsak én, nem öregszik. Az emberek viszont igen. Nem tudom, hogy gondolta ezt. Hacsak... Talán a nő is olyan, mint mi. A végén még kiderülne, hogy egy hadsereg olyan van, mint én.
| |
| | | Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: Re: Jason Blood otthona Pént. Júl. 16, 2010 4:54 pm | |
| //Jason Blood egy mesélői karakter, akit a mesélő irányít, nem a játékos. Kérlek hagyd a mesélőt mesélni! Köszönöm. Azt pedig majd én mondom, hogy mikor érzel démont a közelben, nem kell aggódnod.//
Amikor Thomas belép az ajtón, egy igen gyönyörű lakásban találja magát. A bútorok mind egytől-egyig kézzel gyártott csodálatos készítésűek. Különös tárgyak minden felé amik mindegyike valamilyen jelentőséggel bír. Szobrok, vitrimek, és temérdek könyv mindenfelé. A nő bezárja az ajtot Thomas után, majd egy szobába kíséri, ahol leülteti őt. Elé tesz egy csésze teát, majd pedig kedvesen szólal meg.
-Jason sajnos még nem ért haza, de bármelyik percben megjöhet. Addig kérem érezze magát otthon.
Mondja a nő, és leül a társaságával szemben. Thomas nem érez egyetlen egy démont sem a közelben. Így számára világos lehet, hogy a nő aki valamilyen kapcsolatban van Jasonnel ember.
-Mondja, Thomas. Mióta van Gothamben? Jason nem mesélt magáról igazából semmit. | |
Hozzászólások száma : 31 Join date : 2010. Jul. 14. Age : 30 Tartózkodási hely : Iklad
| Tárgy: Re: Jason Blood otthona Pént. Júl. 16, 2010 6:33 pm | |
| // Értem, sajnálom. Megpróbálok a jövőben odafigyelni ezekre//
Amikor beléptem a lakásba, sok szobrot könyvet, és még egyéb csodálatos dolgokat láttam. Szóval így nézne ki egy rendes démonvadász lakása. Szerencsés ember.
-Jason sajnos még nem ért haza, de bármelyik percben megjöhet. Addig kérem érezze magát otthon.
Nincsen itt? Pedig azt hittem, hogy elkéstem. Nos, akkor egy kicsit várnom kell. Démont sem érzek a közelben, tehát mégis ember ez a nő. Érdekes. Jasonnak tudnia kellene, hogy mi nem öregszünk, de az emberek igen. De, az ő dolga.
-Mondja, Thomas. Mióta van Gothamben? Jason nem mesélt magáról igazából semmit.
Ezzel a kérdésével alaposan meglepett. Szinte biztos voltam benne, hogy Jason mindent el mondot neki. Ezek szerint mégsem. - Gotham-be csak pár napja érkeztem, egy fontos ügy miatt. Ami pedig azt illeti, hogy ki vagyok. Nos, nem is tudom hol kezdjem.
Tényleg nem tudtam. Óvatosan kell bánnom a szavakkal. - Mondja csak. Tudja, hogy Jason valójában kicsoda?
| |
| | | Batman Admin
| Tárgy: Re: Jason Blood otthona Szomb. Júl. 17, 2010 8:00 am | |
| A nő elmosolyodik mikor Thomas vissza kérdez.
-Jason egy bonyolult ... ... személy.
Nevet fel, aztán hirtelen egy turbános férfi gurul be tolókocsival. Szemét napszemüveg takarja, majd erőtlen hangon szólal meg.
-Ki a vendégünk, Natasha?
A lány felpattan, majd oda megy a férfihoz, és közelebb tolja őt Thomashoz.
-Jason hívta ide. Thomas Rogers.
Akkor a férfi végig nézi a vendéget, majd kezet nyújt.
-Szóval maga lenne. Az én nevem Karhem Jabbar. Már vártam az érkezését. Maga lenne a Vörös Vadász? Sokat hallottam önről, és láttam jöttét, ahogy Jason is. A rend azt állította felkészítette, de szerintem nem. Kövessen!
Ezzel Jabbart a Natasha tolja át egy másik szobába. Ha Thomas velük tart, a teremben több vitrimet láthat páncélokkal, kardokkal, és különféle középkori, ókori fegyverekkel a falon pedig rengeteg kép. Mintha mind Jasont ábrázolná, de másképpen. Talán a legkülönösebb amelyik egymás mellé van felsorakoztatva.
| |
| Tárgy: Re: Jason Blood otthona Szomb. Júl. 17, 2010 11:20 am | |
| -Jason egy bonyolult ... ... személy.
Azt meghiszem. Az olyanok, mint én tényleg bonyolult személyek, mivel két oldaluk van. Bár Jasonnak annyi előnye van, hogy ő már teljesen tudja irányítani a másik oldalát.
-Ki a vendégünk, Natasha?
Hirtelen hátra nézek a hang irányába, és egy tolókocsis férfit látok meg. Szóval Natasha-nak hívják. Nos, most már ezt is tudom. Miután Natasha bemutatott, a férfi kezet nyújt, és ő is bemutatkozik.
-Szóval maga lenne. Az én nevem Karhem Jabbar. Már vártam az érkezését. Maga lenne a Vörös Vadász? Sokat hallottam önről, és láttam jöttét, ahogy Jason is. A rend azt állította felkészítette, de szerintem nem. Kövessen!
Karhem Jabbar. Valahonnan ismerős ez a név, de fogalmam sincs, hogy honnan. És honnan tud ő is a Hajnal Pengéirőlről. Azt hittem az egy titkos rend. Hacsak... Lehet, hogy ő is a tagja volt. Nem tudom, de előfordulhat. A bostoni eset után semmit sem hallottam a rendről, de gondolom ők figyelemmel követték az utaimat. Szóval szerinte nem vagyok eléggé felkészülve? Szívesen vitatkoznék vele még erről, de jobb ha nem teszem. Inkább követem őt a másik szobába. A másik szobában rengeteg furcsa dolgot láttam. Nem egy ó- és középkori fegyvert, és páncélt láthattam meg. Ahogy megállapítottam a nagy részük, görög, vagy makedón fegyver lehetett, de az is lehet, hogy római. Én mindenesetre görögre tippelnék. A maradék szerintem Jason Camelot-i fegyverei, és páncélai lehettek. A falon képek voltak amik Jasont ábrázolták. Alaposan megnéztem azt a négy képet amiket először megláttam. Az első valószínűleg a középkorból származhatott. Talán a Cameloti életéből. A másodikat az 1700-as évekre tippelném. A harmadikra tippem sincsen, de a negyedik egyértelműen nem rég készülhetett. Miután szemügyre vettem a képeket, visszafordultam Jabbar-hoz. - Érdekes kiállításuk van. - mondtam csodálkozva. - De térjünk a lényegre. Honnan tud a rendről, és rólam annyi mindent? | |
| | | Batman Admin
| Tárgy: Re: Jason Blood otthona Szomb. Júl. 17, 2010 11:52 am | |
| Thomas gondolataiba merülve követi a férfit. De fogalma sincs mekkorát téved Jasonnel kapcsolatban. Hisz a férfi már évszázadok óta próbálja uralni démoni énjét, de egy pokol teremtményét soha nem lehet 100%-an uralni. Mikor a férfi felteszi a kérdését Jabbar válaszokkal próbál szolgálni a maga módján.
-Még is hová siet? Tudtommal az idő vasfoga nem ragadja magával. Nem úgy mint engem. De valóban... térjünk a lényegre. Gothamben van egy átjáró. Hogy hol, és merre nem tudni, még pedig azért, mert folyamatosan máshol nyitja meg magát. Démonok jönnek fel a világunkba emberi testben, de túl gyengék, ezért nincs hatalmuk, csupán a külsejüket képesek emberivé formázni. Elméjük pokoli, de külsejük emberi. Szinte lehetetlen megtalálni őket. Egy ilyen ölte meg azt a szegény lányt, kit ma temettek.
Ekkor lép be az ablakon Jason, aki sietve érkezett meg. Haja zilált, és szemében fáradtság csillog.
-Elnézést a késésért, Thomas Rogers. Remélem nem várt soká.
Ezzel a Natasha és Jabbar felé fordul, majd köszönti őket is. Ledobja magáról bőrkabátját, és oda lép Thomas mellé. Aztán Jabbar fojtatja amibe bele kezdett.
-Na és hogy honnan tudunk rólad? Jason és én látjuk a jövőt, ha csak foltokban és ködösen is. De mikor mind ketten láttuk érkezésedet, tudtuk hogy figyelmeztetnünk kell. Na és persze a Hajnalköd Penge rend tagja voltam egykoron.
Ekkor Jason veszi át a szót.
- A lány gyilkosai errefelé ólálkodnak. Thomas Rogers! Most bizonyíthatod rá termetségedet. Én magam sokszor túl kevés vagyok a természetfeletti ellen, ezért szeretném, ha lenne valaki, ki segítene nekem ellenük, de csak ha valóban képes rá. Meglátjuk miként teljesítesz most. De kérlek engedd meg Karhem Jabbarnak, hogy megnézze ki is él benned. Biztosak akarunk lenni, hogy egyenlőre te irányítod őt, nem ő téged.
Ezzel Jabbar közelebb gurul a férfihoz, és ha az engedi, megfogja kezét, és kontaktusba lép a démonával.
| |
| Tárgy: Re: Jason Blood otthona Szomb. Júl. 17, 2010 3:57 pm | |
| Igencsak elgondolkodtatott az amit Jabbar mondott. Szóval ezek a démonok ugyan emberi külsővel rendelkeznek, de nincsen igazi hatalmuk. Ez megkönnyítheti a dolgomat. De ha nincsen semmi erejük, akkor miért ölnének meg egy ártatlan lányt? Az lenne a legjobb nekik, ha nem hívnák fel magukra a figyelmet. Különös. Ekkor jelent meg Jason is. eléggé kimerültnek nézz ki. Gyorsan elnézést kért a késésért, majd Jabbar folytatja a beszédét.
-Na és hogy honnan tudunk rólad? Jason és én látjuk a jövőt, ha csak foltokban és ködösen is. De mikor mind ketten láttuk érkezésedet, tudtuk hogy figyelmeztetnünk kell. Na és persze a Hajnalköd Penge rend tagja voltam egykoron.
Szóval ő is a rend egyik tagja volt. Ahogy gondoltam. Viszont a másik dolog amit mondott... Képesek a jövőbe látni? Számtalan furcsa dologgal találkoztam már utazásaim során, de még nem láttam ilyet. Visszaemlékeztem arra amit Jason mondott még nekem a temetőnél. " láttam, ahogy Gotham-be érkeztél." Szóval így látta. Én azt hittem, hogy fizikailag látta, ahogy megérkezem a városba. Hm, ez egyben jó, és egyben rossz is. Jó, mert ez azt jelenti, hogy fizikailag senki sem látott a városba jönni, de rossz is, mert ha ők képesek a jövőbe látni, akkor mások is. Ez pedig nagyon nem jó rám nézve.
Jason ezek után a segítségemet kéri, de előtte megakar bizonyosodni arról, hogy megbízhat bennem. Meg akarja tudni, hogy ki is él bennem, és valószínűleg kapcsolatba is akar lépni vele. Nem tudom, hogy mennyire lenne ez bölcs döntés. Mélyen gondolkozok ezen, majd mikor eldöntöttem felnéztem, és láttam, hogy Jabbar a kezét nyújtja felém. Ha megfogom valószínűleg megtudja, hogy ki is van bennem, és még sok más dolgot. - Rendben. - mondtam végül. - Elfogadom, amit akarnak. De van egy olyan érzésem, hogy nem fog tetszeni nektek amit hamarosan megtudtok, a bennem rejlő démonról. - ezt mondván pedig megfogtam Karhem kezét. | |
| | | Batman Admin
| Tárgy: Re: Jason Blood otthona Vas. Júl. 18, 2010 9:17 am | |
| A két férfi amint érintkezésbe kerűlt, különös szellő vágta ki az ablakot, aminek következménye az lett, hogy az üveg kitört. Az ajtó is becsapódott, és néhány papír, tárgy lesodródott az asztalról, polcról és szekrényről. Valami köülönös szellő suhant végig a teremben, és ott is maradt. Thomas, és Jabbar köré összpontosúlt, és a tolószékes férfi szemüvege lerepült.
Hófehér szeme megvillant a vadász előtt, és Thomast elfoghatta egy különös, eddig még soha nem tapasztalt érzés. Mintha nem ebben a világban állt volna. Minden más volt, fel sem lehet fogni, le sem lehet írni és még csak szavakba sem lehet önteni. Megfoghatatlan érzés... Mind e közben Jason kizavarta Natashat a szobából, és ő maga is kicsit távolodott a párostól. Majd néhány másodperc múlva, hirtelen minden megszakadt. Jabbar a földön kötött ki, és Thomas is. Egy különös erő szétlökte őket, majd Tom fejében egy erőteljes, túlvilági hangot halhatott.
-ENge...dj...k---
Elhalkult, majd teljesen eltűnt a hang. A szoba úgy nézett ki, mintha bomba robbant volna, és hirtelen berohant Natasha, aki a földön fekvő Jabbart próbálta felsegíteni.
Jason Tomhoz sietett, és kezet nyitva próbálta őt felsegíteni. Majd Jabbar a lány segítségével felküzdötte magát egy fotelba, és szétziláltan, izzadva kapkodta a levegőt. Csak Jason felé bírt kinyögni pár szót.
-Ha... ez a lény elszabadul... Etrigan számára is gondot fog okozni....
Jason döbbenten hallgat, majd Tomra tekint, és őt is a fotelhez kíséri és leülteti. Jabbar számára el kel telnie jó pár percnek, mire képes feldolgozni amit látott. Addig némán szuszog és mélyen veszi minden egyes levegőt. Mintha csak órákon át a fuldoklással küszködött volna. | |
| Tárgy: Re: Jason Blood otthona Vas. Júl. 18, 2010 4:06 pm | |
| A földön találtam magamat. Először nem tudtam, hogy pontosan mi történt, de aztán hirtelen egy hangot hallottam a fejemben.
-ENge...dj...k---
És hirtelen minden az eszembe jutott. Tovább halottam a hangot a fejemben, de egyre halkabb lett, majd végül teljesen eltűnt. Sohasem fogsz kiszabadúlni. Nem ameddig még élek. Tudtam, hogy halja. Az összes gondolatomat halja. Ekkor megláttam Jasont magam fölött amint a kezét nyújtja, hogy felsegítsen. Elfogadtam a segítő kezet, és felálltam. Ezután Jabbar felé néztem, és láttam ahogy Natasha egy fotelba segíti. Nem volt valami jó állapotban. Őt is ugyanúgy megviselhette ez a kapcsolat, mint engem.
-Ha... ez a lény elszabadul... Etrigan számára is gondot fog okozni....
Hallottam amint Jabbar ezt mondja, de csak akkor fogtam fel a szavakat igazán amikor Jason egy másik fotelhez kísért, és leültetett. Etrigan? Hát ő meg kicsoda? Talán egy másik vadász, vagy talán... Hirtelen erős fejfájás fogott el, és újra hallano véltem azt a hangot a fejemben. - Et... rig...An. Csend! Maradj csendben. TŰNJ EL A FEJEMBŐL!!!!!!!!!!! Végre eltűnt. Igaz a fejem még mindig fájt, de ez most nem számított. Honnan ismerheti Drakeros Etrigan-t? Nagy valószínűséggel találkozhatott vele, de hol, és mikor. Ránéztem Jason-re, és hirtelen rájöttem. Hát persze. Etrigan Jason másik fele. Ránéztem ismét Jabbar-ra, de láttam, hogy még mindig nehezen vesz levegőt. Ezeregy kérdésem lett volna hozzá, de úgy éreztem, jobb ha megvárom, míg valamelyikük szólal meg előbb. | |
| | | Batman Admin
| Tárgy: Re: Jason Blood otthona Vas. Júl. 18, 2010 5:09 pm | |
| Jabbar lassan összeszedte magát, és halkan megszólalt.
-Egyenlőre... az uralma alatt tartja, de adémon, minden másodpercben áhítozik a szabadságra. Nem önszántából van a testben, de ezt már régóta tudom. Talán csak te nem, Jason. Thomas nem szövetségből lépett a lény felé. Baleset áldozata.
Jason hallgat, és érdeklődve figyel. Majd megszólal.
-Szóval egyenlőre uralod. Egyenlőre... Thomas Rogers. Megszavazom a bizalmat neked. Meglátjuk miként is képzett ki téged aez a Hajnalköd Pengéje rend.
Ezzel Jason új társa kezébe hajít egykardot a falról, majd ő maga is előránt egyet. Mind a kettő gyönyörű, nemes acél, igazán kidolgozott mestermunka. Erőteljes a markolata, és oly könnyűek, mintha csak néhány dekát nyomnának.
-Bizonyíts Thomas Rogers.
Ezzel Jason párbajra hívja a férfit. Natasha, és Jabbar érdeklődve figyel, vajon ki kezd elsőnek. Jason csak ellenfelére vár, hogy nyisson. | |
| Tárgy: Re: Jason Blood otthona Hétf. Júl. 19, 2010 11:48 am | |
| Párbaj? Hát rendben, ha párbajozni akarsz velem akkor hát legyen. Jól megmarkoltam a kardot, és észrevettem, hogy nem olyan nehéz. Tehát egy kézzel is ugyanolyan jól tudnék vele küzdeni, mint két kézzel. Várom, hogy Jason támadjon, de úgytűnik ő is rám vár. Még várok egy darabig aztán rájövök, hogy ha csak nézzük egymást akkor nem jutok semmire. Ő nem fog támadni, így nekem kell elsőnek kezdeményeznem. De ezt alaposan át kell gondolnom. Ha támadok, akkor ő azt biztosan kivédi, és onnantól kezdve nála lesz a következő csapás előnye. Viszont, ha elég gyors leszek, akkor el tudok hajolni a csapás elől, és a kard markolatával a térdére tudnék csapni. Ha sikerül, akkor gyakorlatilag nyert ügyem van. Vagy legalábbis alaposan legyengül tőle Jason. Sóhajtottam, és két kézre fogtam a kardot. Hát rendben. Ideje az elméletet tettekre váltani. Elindultam Jason felé, a kardot a fejem fölé emeltem, hogy leadhassam az első csapást. | |
| | | Batman Admin
| Tárgy: Re: Jason Blood otthona Hétf. Júl. 19, 2010 12:01 pm | |
| Thomas támadásba lendül, kardját a feje fölé emeli. Jason számára ez könnyű célpont, hiszen teljes felsőteste szabad préda, azzal együtt pedig a szíve is. A férfi igazán könnyen, és kecsesen védi ki Thomas rohamát, majd egy erős lökéssel a kard hegyével félre löki ellenfele fegyverét, majd a démon vadász egyből torkánál érezheti Jason pengéjét. A férfi elmosolyodik, majd hátra lép néhány lépést.
-Ha támadsz, Thomas Rogers, soha se ész nélkül tedd azt. Attól, hogy te rohanod le a másikat, nem azt jelenti, hogy nem kell védened magad. Újból!
Mondja Jason, és épp készülne az összecsapásra, mikor egy női sikolyt hallhat mindenki. Az utcákról szűrődik be. A fél-démon azonnal az ablakhoz siet.
-A vívást későbbre kell halasztanunk, Thomas Rogers! Feltűntek kiket kerestünk. Kövess!
Mondja, majd a kardjával együtt kiugrik az épületből. Jó 10 méter magasból zuhan ki a férfi, de könnyedén esik talpra. Közben a szobában Jabbar és Natasha aggódó arccal néznek Tomra. Remélik, hogy bizonyítani fogja tudását. Azután pedig mindkettejük neki áll rendet tenni. | |
| Tárgy: Re: Jason Blood otthona Hétf. Júl. 19, 2010 3:45 pm | |
| A penge hideg volt, ahogy a nyakamnak szegezte. Túl gyors voltam. Várnom kellett volna még egy kicsit.
-Ha támadsz, Thomas Rogers, soha se ész nélkül tedd azt. Attól, hogy te rohanod le a másikat, nem azt jelenti, hogy nem kell védened magad. Újból!
Értem, értem, értem.... Rendben ezúttal jobban odafigyelek. Ismét két kézre fogtam a kardot, de ekkor egy sikolyt hallottunk kintről az utcáról. Jason szinte azonnal az ablakhoz sietett.
-A vívást későbbre kell halasztanunk, Thomas Rogers! Feltűntek kiket kerestünk. Kövess!
Mondja, majd kiugrik az ablakon. Egy fél pillanatig még álltam egyhelyben, de aztán én is cselekedésre szántam el magam. A kardot letettem az egyik fotelre, majd daléptem az ablakhoz, és kiugrottam rajta. Nem. tudom, hogy Jason, hogy csinálta, de nekem emberi alakban nincsen önygyógyító képességem, így megfogtam az ablakpárkányt miközben kiugrottam. Mikor már a levegőben lógtam elengedtem, és megfogtam az alattam lévőt, majd az alatta lévőt, míg végül leérkeztem az utcára. kihúztam az övemből a két hosszú tőrt, és egy keresztett formálva az arcom elé helyeztem őket. Ideje cselekedni.
// Remélem nem baj, hogy konkrétan írtam le, hogy hogyan kerültem le az utcára. Mivel emberi alakban nincsen öngyógyító képessége ezért nem ugorhatott csak úgy ki 10 méter magasból. // | |
| | | Batman Admin
| Tárgy: Re: Jason Blood otthona Hétf. Júl. 19, 2010 6:37 pm | |
| //Nem, ebben az esetben egyáltalán nem baj, és valami ilyesmit is vártam el. Kíváncsiságból írtam így // Ahogy Tom is leér az utcára, Jason előtte rohan, ezzel mutatva az irányt. A tempó igen gyors, így a démonvadásznak tartania kell. Főleg mivel nem ismerős a város utcáin. Ahogy szaladnak, úgy egyre többször hallani a női sikolyt, ami csak valamilyen módon segíti a vadászokat a tájékozódásban.
//Folytatás: Gotham város :: Keleti oldal :: Miller-öböl // | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Jason Blood otthona | |
| |
| | | | Jason Blood otthona | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |