Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Jason Blood - Etrigan 296245150474wildcat..........Jason Blood - Etrigan Teenansrobindccomicssup..........Jason Blood - Etrigan Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Jason Blood - Etrigan 39843828 Jason Blood - Etrigan 79830643

 

 Jason Blood - Etrigan

Go down 
SzerzőÜzenet
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Jason Blood - Etrigan Empty
TémanyitásTárgy: Jason Blood - Etrigan   Jason Blood - Etrigan I_icon_minitimePént. Júl. 16, 2010 8:47 am

Születési név: Jason Blood/ Etrigan
Egyéb név: A vér démona,
Faj: ember/ démon
Nem: férfi
Születési hely, idő: Anglia - Camelot ismeretlen év/ Pokol ismeretlen év
Kor: több száz/ több ezer
Magasság: 169cm/ 180cm
Súly: 70kg / 205 kg
Hajszín: vörös, fehér csíkkal/ kopasz
Szemszín: kék/ vörös
Bőrszín: fehér/ sárga
Egészségi állapot: egészséges
Család: ismeretlen
Foglalkozás: Démonológus
Oldal:

Előtörténet: Etrigan egy a pokol démonainak szülötte, aki szövetkezett a jó oldallal. Évszázadokkal ez előtt Camelot várában Merlin varázsló idézte meg őt, mint a birodalom egyik utolsó védelmezőjét Morgaine le Fey ellen. De hogy rejtve maradjon, míg a gonosz felüti fejét, egy ember testébe rejtette a szörnyet. A kiválasztott Jason Blood lett, ki a Camelott egyik lakosa volt. Bár tudott arról, hogy kit hordoz magában, nem volt képes előhívni. Mivel egy démonnal együtt osztozott testén, az éveknek nem volt jelentősége. Merlin elhunyt, és csak századokkal később talált rá Blood a kriptájára, mikor azt felfedezték. A kriptára egy vers volt felvésve, ami elmondását követően Jason Etrigant elő tudta idézni magában. Mikor már démoni énje megmutatkozott, Morgaine Camelott ősi ellensége kit szintén nem fogott az idő kutatni kezdte a lényt, hogy megszerezze tőle Merlin tudását. Etrigan és le Fey között harcok dúltak éveken át, és nem ő volt az egyetlen, ki szomjazott a nagy varázsló tanításaira, amit Jason hordozott. Witch Boy is hasonló nagy hatalmú ellenfél volt, ki Merlin hatalmát akarta. Évszázadok teltek el midőn Jason Blood üldözötté vált. Nem csak tudása, de árulása miatt is, amit Etrigan a démon tett az alvilág ellen. Sikerrel védte meg mind eddig a tudást, és napjainkban Gotham városában rejtőzik. Szerencsére elbújt a figyelő szemek elől, és rejtve tartja démoni énjét, de csak addig, míg át nem változik. Amint felfedi Jason Etrigant, minden gonosz erő Gothamre irányul, ezért nem kockáztat többet, és nem változik démonná.

A vers, mi Etrigant életre keltette:
Yarva Demonicus Etrigan.
Váltsd fel az embert, váltsd fel őt.
Szabadítsd ki a herceget örök átkából.
Szabadítsd fel a nyers erőt vágyadból.
Forrald a vért a tűz szívében.
Törj ki az ember teréből
Emelkedj démon, Etrigan!

Változz! Változz,
Ó emberi alak
Szabadítsd ki a nyers erőt!
Forralja a vért
a lángoló szíved!
Törj ki az ember teréből
Emelkedj démon, Etrigan!


Jellem: Jasoon Blood egy kissé zárkózott férfi, és némileg bizalmatlan. Kevesekkel tart kapcsolatot, mert nem tudja kiben bízhat. Próbál segíteni az embereken, és mindig a jó úton járni. Etrigen indulatos, hirtelen haragú, és nyers erőszakkal próbál megoldani mindent. Eléggé szűk látókörű, és csak egy gyilkos aki bár nehezen irányítható a pokolbéli vér miatt még is valamilyen módon a jót szolgálja.

Szakképzettség: Jason mesteri közelharcos, és a kardforgatást is tökéletes szinten űzi. Atlétikus, és remek erőben van. Intelligens, és rengeteget tud a természetfeletti erőkről és a világ történelméről. Emellett a mágial, és a varázslat műértője. Okkult tudományokban is jeleskedik, és jó nyomozói kézségekkel van megáldva.
Etrigan titkos vallási (pokolbéli, és mennyei) tudásnak van a birtokában, mit halandó ember fel sem foghat ép ésszel.

Képesség: Bár nem meta-humán Jason képes látni a jövőt álmában. Igaz korlátozottan, és homályosan, de birtokában van ennek az erőnek. Ezzel karöltve telepatikus erővel is rendelkezik, aminek a segítségével képes mások gondolataiban olvasni, bár eléggé nehezen, és ködösen.
Etrigan a démonok között is az egyik leghatalmasabb. Emberfeletti ereje van, amivel 10 tonnát is képes kifejteni, ellenáll a leghatalmasabb támadásoknak is, és halhatatlan. Elképesztő regenerálódási hatalma van. Törött végtagokat gyógyít vissza, vagy akár testrészeket növeszt ha elveszti. Képes uralni, és manipulálni, emellett teremteni is a pokol izzó tüzét. Hatalmas tudása van a varázslatok terén, és misztikus erejű szarvai, karmai szinte bármit átvágnak/döfnek. Továbbá Jason képességeit is magénak tudja (jövőbe látás, telepátia). De még is hatalmas gyengesége, hogy a vasból készült ókori fegyverek halálát is okozhatják, amivel vissza küldhetik a pokolba.

Jason Blood - Etrigan 97649845212_www.kepfeltoltes.hu_


Jason Blood - Etrigan Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Jason Blood - Etrigan Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jason Blood - Etrigan   Jason Blood - Etrigan I_icon_minitimePént. Okt. 01, 2010 8:35 am

Az elmúlt három hónap


Jason továbbra is a természetfeletti lények ellen folytatta harcát, és civil énjét többször is felkérték a nyomozók, különös gyilkosságok megfejtése terén. Mint kiderült néhány Gotham-i szekta előszeretettel jelent meg a város egyes pontjain. Az utóbbi időkben igen jól összedolgozott a rendőrséggel, és aránylag jó kapcsolatot ápol velük, még ha sokan el is ítélik a különös okkultizmus tudása miatt, és mind azt csak hunbugnak tartják. Mind ez ideig Jason rejtve tudta tartani Etrigan kilétét, és a kettős énjét.

Jason Blood - Etrigan JasonBlood01


Jason Blood - Etrigan Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
 
Jason Blood - Etrigan
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Adattár :: Mesélők karakterei-
Ugrás: