Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapDC Comics frpgLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona 296245150474wildcat..........Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona Teenansrobindccomicssup..........Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona 39843828 Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona 79830643

Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona

Go down 
2 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Blaise
Bűnüldöző
Blaise

Hozzászólások száma : 83

Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona Empty
TémanyitásTárgy: Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona   Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona I_icon_minitimeHétf. Okt. 25, 2010 6:51 pm

Egy pici lakás, ami kívülről egy apró kockának látszik, bár többrétegű beton fedi. Az ablakok redőnyei le vannak húzva, így komor hangulatot sugall, az arra tévedő emberi szemeknek. Egy kicsi előszobával van megdobva, ami egyben a konyha is. A toalett és a fürdőszoba a bejárat közelében van. A konyha mellett van egy hálószoba. Az egész belülről egy szőnyeg és parketta fedi. A zuhanyzót és toalettet pedig csempe. Körül nézve spártai a környezet. A konyha csupán egy asztalból, pár székből és egy hűtőből áll. A háló szobában egy kényelmes Francia ágy helyezkedik. Az ágy mellett egy Éóéjjeli asztalon a rádióm helyezkedik el. Mellettük pedig az öltöző szekrényem.

( idővel majd fejleszteném a házat)
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz

Hozzászólások száma : 572

TémanyitásTárgy: Re: Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona   Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona I_icon_minitimeHétf. Okt. 25, 2010 7:06 pm

Egy újabb nehéz napon vagy túl... Mozgalmas nap volt, az biztos. Egy kollégád, aki egész nap veled együtt volt beosztva, hazakisér, és azt mondja:

- Köszönöm szépen, Mr. Mulan a segítséget! Amúgy egy másik kolléga azt mondta, hogy adjam át ezt a levelet magának!

Átnyújt egy kékes borítékot, amit ha megfogsz érezheted, hogy van súlya, és egy elég vastag papír található benne. Ezután az újonc int neked, majd bezárja a kocsidat, és beül az autójába... Rajtad áll, hogy kinyitod-e a levelet.
Blaise
Bűnüldöző
Blaise

TémanyitásTárgy: Re: Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona   Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona I_icon_minitimeHétf. Okt. 25, 2010 7:17 pm

Kemény napunk volt. Sok dolog történt. Fizikailag és mentálisan is lefárasztott. Szerencsémre nem kell egyedül mennem, mivel egy kollégám hazakísér. Milyen kedves tőle.

- Köszönöm szépen, Mr. Mulan a segítséget! Amúgy egy másik kolléga azt mondta, hogy adjam át ezt a levelet magának!
- Kolléga? Érdekes. Kösz!. Majd megiszunk valamit. Oké?- majd beül a kocsijába és elhajt.

A levél borítékja kékes színű. Van súlya is. Nem tudom, hogy mi állhat benne, ezért kinyitom. Biztos nem bomba, ha igen, akkor így jártam. Egy emberrel kevesebb az univerzumban. Meg szagolom a levelet és jobban kitapogatom, majd kinyitom óvatosan, hogy ne sérüljön meg a tartalma.

" Az élet egy doboz lőszer. Hamar elfogy" - Duke Nukem
Rébusz
Mesélő
Rébusz

TémanyitásTárgy: Re: Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona   Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona I_icon_minitimeKedd Okt. 26, 2010 1:21 pm

A borítékban két papír található, az egyik maga a levél, a másik egy kép, amin egy sötét alak fegyvert fog egy kislányra. A másik papíron ez olvasható:

Kedves Blaise!

A kislány sírógörcsöt kapott, de más baj is érheti, ha nem teljesíted a követeléseimet! Gyere le pontban este kilencre Newtonba, az elhagyatott építkezési területre, és ne hozz magaddal senkit. Ezután még tárgyalhatunk!

Puszi: Michelle Sinestrang, Árnylány.

Ha ránézel az órára, láthatod, hogy 20:39 van, szóval sietned kell, ha meg akarod menteni a lányt...

//Folytatás: Newtown városrész: Építkezési terület//
Blaise
Bűnüldöző
Blaise

TémanyitásTárgy: Re: Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona   Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona I_icon_minitimeKedd Okt. 26, 2010 4:24 pm

Szerencsémre a levél tartalma nem sérült meg. A szemem meg akadt a borítékban levő képen. Egy kislány volt rajta, akire fegyvert tartott valaki. A képen nem láttam tisztán azt a bizonyos alakot, de nem sejtettem semmi jót. A képek után elolvastam a levelet.

"A kislány sírógörcsöt kapott, de más baj is érheti, ha nem teljesíted a követeléseimet! Gyere le pontban este kilencre Newtonba, az elhagyatott építkezési területre, és ne hozz magaddal senkit. Ezután még tárgyalhatunk!"

Besz@rok. Ha jól tudom, eddig még nem voltam a nyilvánosság előtt. Nem szerepeltem címlap újságban, sem tv-ben. Nem adtam ki semmilyen könyvet a magányos hősök című művemben. Akkor honnét a fr@ncból tudják a nevemet? A falnak támasztottam az egyik kezemet és néztem a levelet. Valaki, aki közelről ismerhet. De kicsoda? A levél írójának a neve sehogy sem tűnt ismerősnek.
Michelle Sinestrang. Érdekes, csak kopködök, amikor megpróbálom kiejteni a nevét.
Elhagyatott építkezési terület? Azta, kezdek félni. Egyedül, de miért? Vajon meg akar ölni? Nem tudok mit tenni. Nincs telefonom. Sem tollam, hogy írjak egy levelet, ha eltűnnék. Semmi közöm a kislányhoz, de nem szeretem, ha valaki kislányokat tart fogva. Mindig is utáltam az ilyen alakokat, akik a gyengéket terrorizálják. Nincs vér bennük, hogy valami kihívóbbat tegyenek. Mélyen a lelkembe nézek és vissza emlékezem az eskümre. " Megvédjük a gyengéket és a rászorulókat" Egyik énem semmit sem akar tenni. De a másik igen. Gyorsan felveszem a rendőrségi bőrkabátomat, amire rá van írva, hogy police. Egy sötétkék szövet nadrág és egy bakancs van rajtam, meg persze a bőrkabát. Remélem nem fázok meg. Gyorsan lefutok a találkozási helyre. mi előtt bemennék körbe járom az épületeket, és a szemközti ablakokba is bepillantok. Majd be megyek.

( Ő szerintem nincs nálam fegyver, mert leadtam az őrsön. A kocsit meg ott hagytam, hogyha meghalnék, akkor az legalább megmaradjon a rendőrségnek.)
Rébusz
Mesélő
Rébusz

TémanyitásTárgy: Re: Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona   Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona I_icon_minitimeKedd Okt. 26, 2010 4:33 pm

Rébusz
Mesélő
Rébusz

TémanyitásTárgy: Re: Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona   Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona I_icon_minitimeCsüt. Feb. 17, 2011 4:09 pm

Szabadnapod volt! Ritka ez egy gothami rendőr életében, főleg a mostani időkben. A nap gyorsan elment, főleg, hogy délután szunyókáltál egy kicsit. Este fél hétkor ébredsz fel, és odasétálsz, hogy megnézd a postaládád. A szokásosak vannak benne: szórólapok. Azonban van ott egy levél is, ami ismerős lehet: egy pontosan olyan nehéz, kék színű levél, amilyet a legutóbb kaptál.

Rajtad áll, hogy kinyitod, vagy sem, de illene sietni, mert elkezdett csörögni a telefon!
Blaise
Bűnüldöző
Blaise

TémanyitásTárgy: Re: Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona   Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona I_icon_minitimeCsüt. Feb. 17, 2011 4:30 pm

Szabadnapot kaptam. Reggel kipihentem ébredtem. A hűtő üresen állt, ezért el kellett mennem a boltba, hogy bevásároljak. Ezután megreggeliztem. Jól eső érzés töltött el, miközben a tv-t néztem. Az ajtók és ablakok be voltak zárva, így lepihentem egy kicsit. Este 7 órakor ébredtem. Sokáig pihentem, de nem csodálkozom, hisz egy zsaru élete, tele van fáradsággal.
Ki mentem egy szívni egy kis friss levegőt. A posta ládát megnéztem. Tele volt szórólapokkal, és egy érdekes kék borítékkal. " Jaj ne, ugyan az a boríték mint múltkor!"
Amikor láttam egy ehhez hasonló borítékot, meg voltam fenyegetve és zsarolva. Be kellett épülnöm egy bűnszervezetbe, és gonoszkodni kellett. Szegény börtön őrök. Na meg a sok korrupt kolléga. Meg azok az isten verte alakok. A furcsa nő, meg az a madár ember. Meg agyagpofa, aki véget a kórházba kerültem. Sokáig tartott a felépülésem.
Be vittem a levelet, közben megszólalt a telefon. Lassan oda sétáltam, és leemeltem a kagylót a falról.
- Blaise Mulan, miben segíthetek.- közben fogtam a kék borítékot. Éreztem, hogy valami nagy gáz lesz megint.
Rébusz
Mesélő
Rébusz

TémanyitásTárgy: Re: Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona   Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona I_icon_minitimeCsüt. Feb. 17, 2011 5:42 pm

A telefonban egy szintén számodra ismerős hang szólal fel:

-Szia, Lajhár! Mr. A vagyok! Remélem emlékszel még rám. Ismét egy feladatom lenne neked! Ez most nem lesz olyan durva, mint az előző, de sokkal komolyabb! Nem szeretnék többet beszélni róla, nézd meg te magad! - amikor ezt a mondatot befejezi, a boríték pukkan egyet, és láthatod a tartalmát: egy halom pénz van benne, és egy papír. - A papíron hat név van. Ezeket ha kitörlöd a rendőrség aktáiból, úgy, hogy soha többé ne találhassák meg őket, a pénznek a tripláját kapod meg. Lopd el az aktákat, és hozd el nekem Burnley városrész Saint Street 5. házába. Ha megvan, megkapod a pénzed, és békén hagyunk! Minden rosszat!

Mondja, majd leteszi. Ha megnézed, több 500 dollárt hagyott a borítékban a pali. Aztán valaki becsönget hozzád. Ha megnézed, láthatod, hogy az egyik kollégád az...

//500 USD ~ 100 ezer Ft //
Blaise
Bűnüldöző
Blaise

TémanyitásTárgy: Re: Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona   Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona I_icon_minitimeCsüt. Feb. 17, 2011 7:25 pm

A telefon kagylóból olyan hangok jöttek, mintha valaki a wc-n szélgörcsöktől szenvedne. Nem volt tiszta a hangja, sőt büdös is. Ez Mr. A volt, a régi cimborám, akivel van némi összetűzésem a múltból. Hmmm korrupció. Le akar fizetni 500-al, hogy semmisítsek meg 6 db aktát. Ha végre hajtom, akkor a háromszorosát kapom meg. Érdekesnek hangzik, ezért utána járok a végének. Szóval van pénze, ha csak úgy kidob 500-t az ablakon. Vajon honnét lehet ez a pénz? Miből van? Drogok? Prostik futtatása? Lakás maffia? Ha nem én lennék Mulan, akkor csábításba esnék, de mivel én vagyok, ezt sértésnek veszem. 6 db ember aktájáért csak 1500 a maximum? Talán többet is kaphatok, ha az annyira fontos. Elolvastam a neveket, közben csengetett az egyik kollégám. A levelet elraktam a farzsebembe, a pénzt pedig az egyik szekrénybe.
Kinyitom az ajtót, és látom az egyik ismerőst az őrsről. Rámosolygok, majd kezet rázok vele, közben vakargatom a tarkómat. Milyen jól időzített.
- Üdv kolléga, mi járatban erre?- kissé kezdtem fázni, mert csak egy atléta volt rajtam, és a farmerem, na meg persze a zoknim.
Rébusz
Mesélő
Rébusz

TémanyitásTárgy: Re: Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona   Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona I_icon_minitimeCsüt. Feb. 17, 2011 7:54 pm

A papíron található öt név:

-Edmund Dorrance
-Lonnie Machin
-Rupert Thorne
-Thomas Eliot
-Maya Blaze

Amikor Blaise kinyitja az ajtót, a kollégája
//nevezzük el Northonnak Very Happy // ijedt arccal mondja neki:

-Üdv, Lajhár! A GCPD-nél ma valami szörnyűség történt: két ember emberünket kirúgták, mert az akták közt kutakodtak, és elvittek egyet közülük... ha jól emlékszem... igen: Marco Fenis aktája volt az. Szerencsére visszaszereztük őket, de a számítógépen újra meg kellett csinálni az aktáját, mert a mocskok azt is kitörölték! Na mindegy! A lényeg: úgy néz ki, hogy most rögtön be kell jönnöd az őrsre, és őrizned kell az aktákat, mert nincs más szabad ember, a két korrupt disznó pedig súlyosan megsebesítette az őröket. Ez van, sajnálom haver! Szállj be a kocsiba, elviszlek!

Blaise
Bűnüldöző
Blaise

TémanyitásTárgy: Re: Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona   Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona I_icon_minitimeVas. Feb. 20, 2011 7:10 pm

A sok aktarendezésben eltelt az idő. Már mindenki hazament. Pár képet találtam a célszemélyekről. A másolt aktákat eltettem a kabátom alá, majd felvettem, és távoztam. Az utca hideg volt, és sötét. A szolgálati kocsihoz indultam. A kulcsot bedugtam, és elfordítottam. A motor felpörgött, és haza mentem. A ház üres volt. Be kulcsoltam az ajtót, és vettem egy frissítő zuhanyt, majd az ágyamban kötöttem ki.
Rébusz
Mesélő
Rébusz

TémanyitásTárgy: Re: Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona   Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona I_icon_minitimeHétf. Feb. 21, 2011 5:54 pm

Amikor Blaise már majdnem elalszik, meghallja Mr. A hangját:

- Nos, Bléjzi! Arra kértelek, hogy hozd el nekem az aktákat, hogy elégessük a szemem láttára. Ehelyett te lemásoltad őket, és lefeküdtél aludni! Nagyon gonosz fiú vagy, Lajhár!

Aztán megjelenik előtted a hang gazdája. Lerántja a takarót rólad, és gyomron vág a botjával, ezután eldobja azt, és rádveti magát.
Blaise
Bűnüldöző
Blaise

TémanyitásTárgy: Re: Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona   Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona I_icon_minitimeSzer. Feb. 23, 2011 10:34 pm

Mulan aludni próbál a vak sötét szobában. Egyszer csak hallja, hogy valaki beszél hozzá. Ekkor érez egy hatalmas ütést a gyomra tájékán. Azonnal összegörnyed a fájdalomtól, és nyög egyet. A hideg végig fut lábától, egészen a nyakáig, ugyan is levették róla a takarót. A sötétben nem látja ellenfelét. Nem is keresi tovább, mert az rá vetette magát, így nem tud mit csinálni, mint hogy magára húzza az ellenfelét, és a karjait megpróbálja lefogni, ahogy csak tudja. Majd megfejelni ellenfelét, és felül kerekedni, hogy ne maradjon alul.

A hozzászólást Blaise összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 25, 2011 9:46 pm-kor.
Rébusz
Mesélő
Rébusz

TémanyitásTárgy: Re: Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona   Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona I_icon_minitimePént. Feb. 25, 2011 6:22 pm

Rébusz írta:
Amikor Blaise már majdnem elalszik, meghallja Mr. A hangját:

- Nos, Bléjzi! Arra kértelek, hogy hozd el nekem az aktákat, hogy elégessük a szemem láttára. Ehelyett te lemásoltad őket, és lefeküdtél aludni! Nagyon gonosz fiú vagy, Lajhár!

Aztán megjelenik előtted a hang gazdája. Lerántja a takarót rólad, és gyomron vág a botjával, ezután eldobja azt, és rádveti magát.

Olvasd el figyelmesen a mesélői reagot!
Rébusz
Mesélő
Rébusz

TémanyitásTárgy: Re: Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona   Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona I_icon_minitimeSzomb. Feb. 26, 2011 3:05 pm

Blaise, aki hirtelen harmadik szemlélőként meséli a történeteket, sikeresen legyűri magáról Mr. A-t, ám megfejelni már nincs ideje, mert az elugrik és hátrálni kezd. Egészen messze hátrál, eléri a nyitott ablakot, azonban itt egy kéz nyúl ki, és megragadja a férfit. Ezután már csak egy alakot látsz, aki futni kezd, de az arcát nem látod, ugyanis sötét van. Nem tűnik túl gyorsnak, van időd utolérni, és szerencsédre a pisztolyaid is ott vannak melletted, az éjjeliszekrényen...
Blaise
Bűnüldöző
Blaise

TémanyitásTárgy: Re: Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona   Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona I_icon_minitimeSzomb. Feb. 26, 2011 4:54 pm

Mulan helyzete kezdet érdekessé válni. Le gyűrte ellenfelét, aki azonban félreugrott, és az ablak irányába ment. Egy kéz megragadta, és már kint is volt az utcán. Blaise fel kapta az éjjeli szekrényéről a pisztolyait. Majd pizsamában kiugorva az ablakon, üldözni kezdte. Fel mérte a távolságot, de nem lőtt. Élve kellett neki, hogy kifaggassa. Talpa alatt hideg volt az aszfalt. Mezítláb nem kényelmes futni, de ezzel nem törődött, mert az ellenfele feldühítette, hogy éjszaka támadta meg.
- Állj meg te tolvaj! Elloptad az álmomat!- kiáltott rá mérgesen. Ritkán látni egy pizsamás rendőrt, aki pisztolyokkal a kezében rohangál.
- Ha elkaplak, véged lesz.- majd tovább futott, és gyorsított a tempón. Talpa már kezdet felsebesedni.
Rébusz
Mesélő
Rébusz

TémanyitásTárgy: Re: Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona   Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona I_icon_minitimeVas. Feb. 27, 2011 11:49 am

Lajhár gyorsan fut, jól bírja, a talpa nem sebesedik fel, hiszen alig futott még pár métert. Eközben egy autó dudál a háta mögött. Gyorsan hajt, közvetlen Blaise mögött. Először úgy tűnik, hogy el akarja ütni, de aztán lefékez a fickó mellett, és kinyitja az ajtót, hogy a férfi szálljon be az anyósülésre. Most már láthatja, hogy egy magas férfi ül az autóban. Arcát nem látja, ugyanis valami kötés takarja:

-Siess már, te Lajhár! Nem hagyom, hogy Anarchia és Fenis megszökjön!

Mondja morcosan. Blaise 2 másodpercet kap, hogy beszálljon. Ha beszáll, ha nem, a fickó elindul, egyenesen a menekülők felé.
Blaise
Bűnüldöző
Blaise

TémanyitásTárgy: Re: Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona   Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona I_icon_minitimeVas. Feb. 27, 2011 12:08 pm

Rohanok sebesen az úton. Hátam mögött egy kocsi. Éppen félre akartam ugorni, amikor mellém érkezett, és kinyitotta az ajtaját.

-Siess már, te Lajhár! Nem hagyom, hogy Anarchia és Fenis megszökjön!

Ha meg akart volna ölni, akkor megtehette volna, már régebben. Beszállok a kocsijába, közben a pisztolyokat magamhoz húzom. Jobban megnézem az idegen arcát.
- Kösz a fuvart.
Rébusz
Mesélő
Rébusz

TémanyitásTárgy: Re: Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona   Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona I_icon_minitimeHétf. Feb. 28, 2011 4:04 pm

// "Most már láthatja, hogy egy magas férfi ül az autóban. Arcát nem látja, ugyanis valami kötés takarja" //

Ugyebár Blaise a fent említett okok miatt nem látja a tag arcát, valahonnan ismerős lehet a hangja... Aztán a sofőre rátapos a gázra, néhány másodperc múlva már jó gyorsan hajtanak. Közvetlenül a menekülők mögött megy, nem tér ki, aminek az az eredménye, hogy mindkettejüket elüti az ember. Mr. A átesik az egész autón, a földön fekszik, a másik, aki elrabolta őt felkenődött a szélvédőre. Blaise csak most látja, hogy a tag nem más, mint Norton, a kollégája. A sofőr idegesen száll ki, előkap egy pisztolyt, leszedi a rendőrt a kocsiról, és hozzányomja az ajtajának. A pisztolyt a fejéhez tartja, és idegesen kérdezi a fickót:

-Fenis! Engem nem versz át! Beszélj: ki bízott meg?!
Blaise
Bűnüldöző
Blaise

TémanyitásTárgy: Re: Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona   Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona I_icon_minitimeHétf. Feb. 28, 2011 11:24 pm

Érdekes szituációba keveredtem. A mellettem ülő sofőr, elgázolta azokat, akiket üldöztünk.
- Huh ez szép volt. Én sem tudtam volna jobban csinálni!- ujjongva kiáltozok. Majd észre veszem, hogy Norton-t ütöttük el. A sofőr pedig, rá szegezi a pisztolyt.
- Hé!Hé?! Hé4. Mit csinálsz? Ő rendőr. Milyen megbízásról van szó?- nézek rájuk értetlenkedve, közben a pisztolyomat az újdonsült barátomra tartom, és Mr. A-t próbálom megcélozni a másik marokfegyverrel. Vegyes érzelmek kavarodtak bennem. Nem tudtam, hogy ki az ellenség. Kiben bízhatok meg.
Rébusz
Mesélő
Rébusz

TémanyitásTárgy: Re: Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona   Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona I_icon_minitimeKedd Márc. 01, 2011 5:48 pm

Blaise kiszáll az autóból, fegyverrel a kezében. Erre a morcos sofőr a elengedi a foglyát, és rá szegezi a másik fegyvert:

- Ez itt Marco Fenis, az Amőba! Ismerem, már régről. Ő nem a kollégád! Ellopta a testét!

Ekkor esik le Blaise-nek, hogy ki is a "sofőr" . Nemrég találkozott vele, de csak most, hogy kiabál, ismeri meg a hangját. Ez Thomas, aki segített nekik Agyagpofát kiszabadítani Arkhamből. "Amőba" eközben nevetni kezd:

-Idenézz, Hush, kit találtam magamnak!

Mondja, majd hirtelen Norton arca elváltozik. Egy izmos japán férfi terem a helyére, aki egy mozdulattal megragadja Thomas pisztolyát, és bal lábbal fejberúgja azt.
Blaise
Bűnüldöző
Blaise

TémanyitásTárgy: Re: Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona   Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona I_icon_minitimeKedd Márc. 01, 2011 10:29 pm

- Amőba? Milyen hülye név ez? - nézek rájuk értetlenül. Ez a sofőr pedig Thomas volt. Teljesen meg voltam döbbenve. Legszívesebben ott hagytam volna őket, egy egy golyóval a fejükben, de így nem tudok közelebb jutni a titkos szervezethez.
- Ház ez isteni.
Ekkor a volt kollégám, átváltozik, és fejbe rúgja Thomast. Én nem avatkozom közbe, mert senkiben sem tudok bízni ezek után. Hanem inkább hátrébb állok, és az egyik pisztolyt rájuk tartom. A másikkal, pedig keresem Mr. A-t, aki biztos itt lehet a közelben, hogy bármikor lecsapjon ránk.
- Mr. A, gyere elő feltartott kezekkel!
Rébusz
Mesélő
Rébusz

TémanyitásTárgy: Re: Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona   Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona I_icon_minitimeSzer. Márc. 02, 2011 4:00 pm

Amikor Lajhár a fegyvert a hülye nevű Amőba felé fordítja, az ellöki magától Thomast, a következő pillanatban pedig Blaise előtt terem. Esélye sincs meghúzni a ravaszt, ugyanis elkapja a fegyvert, kicsavarja a karját, majd saját pisztolyával üt egy nagyot Blaise szeme alá. Nyílván folytatná a harcot, azonban a rendőr számára már ismerős vörös köd jelenik meg, majd hirtelen Mr. A elkapja a japánt, és fojtogatni kezdi.
Aztán Thomas hangját hallani, aki a pisztolyát a ráfogja Mr. A -ra:

-Engedd el, Anarchia! Ez nem a te dolgod! Vagy talán te bérelted fel?! Beszélj!

Mondja. Patthelyzet van, mindenki nagy gázban van, kivéve a Lajhárt, akinél ott van a másik pisztolya...
Blaise
Bűnüldöző
Blaise

TémanyitásTárgy: Re: Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona   Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona I_icon_minitimeCsüt. Márc. 03, 2011 3:39 pm

Félelmetes körülmények között vagyok. Az Amőba megtámadott, és nagyon ügyesen elvette tőlem a fegyveremet, majd harcképtelenné tett. A szemem alá vert, és én a földre hullottam, mint egy darab levél. Nem érzékeltem a külvilágot, és csak feküdtem. Próbáltam valahogy magamat összeszedni, de nem sikerült. Ezek tuti kifognak nyírni. Sebaj, legalább egy emberrel kevesebb az élők sorából. Nem tudom meddig ütöttek ki, de ha felbírok lelni, akkor vakon lőni kezdek valamelyik vörös foszlányra. Kezemben a pisztoly remeg, és szinte alig látok, csak körvonalakat.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona   Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona I_icon_minitime

Blaise Mulan ( A "Lajhár") Otthona
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Blaise Mulan ( A "Lajhár")
» Blaise Mulan ( A "Lajhár") előtörténete
» Michael White otthona
» Jason Blood otthona
» Duncan MacFralane "otthona"

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Keleti oldal-
Ugrás: