Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
KezdőlapDC Comics frpgLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Gotham Gazette 296245150474wildcat..........Gotham Gazette Teenansrobindccomicssup..........Gotham Gazette Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Gotham Gazette 39843828 Gotham Gazette 79830643

 

 Gotham Gazette

Go down 
SzerzőÜzenet
Batman
Admin
Batman


Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 31
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Gotham Gazette Empty
TémanyitásTárgy: Gotham Gazette   Gotham Gazette I_icon_minitimeSzer. Júl. 14, 2010 12:10 pm

Gotham Gazette 699393-daily_bugle1_super_www.kepfeltoltes.hu_


Önjelölt nyomozó kapta el a bűnözőt!
Az elmúlt hónapokban gyerekek vesztek el. Nem tudták a rendőrök mi tévők legyenek. A legszomorúbb, hogy a legvidámabb helyről rabolták az ártatlanokat. Szörnyű ember az, aki képes ilyesmire. A rendőrség nem talált nyomokat, hiába is keresek, kutattak a Vidámpark teljes kerületében. A polgármester elkeseredettségében pénzjutalmat ajánlott a nyomravezetőnek, vagy annak, aki segíti bármilyen módon a rendőrség munkáját. Sokan próbálkoztak vele, de hiába. Aztán a hatóság úgy határozott kénytelen bezáratni a vidámparkot. Ez viszont veszekedésbe torkollott, hiszen a vezetőség nem akarta elviselni, hogy jövedelmüktől elessenek. A park alapító atyja, Michael Aarchibald kiált azért, amit jogosnak vélt, még pedig, hogy a rendőrség hibája ha nem képesek tenni valamit az ügyért, és tétlenségük miatt akarják a birodalmát elvenni tőle. Káoszba torkollott mind ez, mikor egy újabb gyermek tűnt el a tömegből a lezárás napján, majd nem sokkal rá fejbe lőtték a 65 évet élt mr. Aarchibaldot. Egy önjelölt nyomozó viszont végére akart járni a dolognak. Rendőri kísérettel a vidámparkba mentek, majd fél nappal később siker koronázta Sheodon Syyrax hadjáratát. Elkapta a gyilkost, egy bizonyos Vincent Pygent, aki már évek óta körézés alatt állt több ország területén is, mint kiderült. De hiába volt az öröm hír, gyász és keserűség követte az őrült nyomát, akit csak gúnynéven úgy hívnak "malac". Ugyan is valami kémiai vegyszerrel eltorzította az elrabolt gyermekek arcát, és rabszolgamunkára erőltette őket. Csak úgy mint a korábban túszul ejtett nőket és férfiakat, kikről a rendőrség nem is tudott. Agyuk valami miatt súlyosan károsult, aminek okát még nem tudják az orvosok, de jelenleg is kezelik a betegeket. Gotham egy bűnözője Arkham Elmegyógyintézetét élvezheti élete végéig a szörnyűségek miatt, amit elkövetett. Emberek vére szárad a kezén, és tönkretett életek. Köszönjük Sheodon Syyraxnek, hogy mai nyugodtabban hajthatjuk le a fejünket.

Embertelen képességek, vagy hallucináció?
Metropolis, Star city, Gotham city. Az elmúlt hónapokban rendkívűl érdekes bejelentéseket kapott a rendőrség, tűzoltóság, és a mentők. Képtelen magyarázatok, fikciók, vagy valóság? Jó kérdés. A szemtanúk esküdnek, de akik nem látták nem akarnak hinni. Sokan jelentenek be az utóbbi időkben különös erejú embereket, akik képesek kocsikat elhajítani, a természeti erőket manipulálni, vagy teremteni, és még sok más különös képesség sorakozik a palettán. De hihetünk ezeknek? Valóban léteznének ezek a bizonyos szuperhősök? Nem tudni, de egy valami tény. A rendőrség több önbíráskodó alakról beszél, akik elvégzik hejettük a munkát. Van ki örül ennek, van ki kikéri magának. Megosztottak a vélemények a témával kapcsolatban. Élő csontvázak, macskanők, és repülő zöld hacukás alakok, na meg villanyoszlopot kitépő jelmezes férfi aki egy robottal viaskodott. Ezek csak töredéke mind annak, amiről hírt kaptunk. Egyesek alkohol befolyása alatt vallottak, míg mások sokkos állapotban. Kinek higyjünk? Talán csak egy tréfa az egész, de egy valami biztos. Már gyerekek százai kíváncsi hogy valóban igazak-e a történetek? Félre tehetik a képregényeiket, és élőben nézhetik azt, miről eddig csak képzelődtek?

Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman


Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 31
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Gotham Gazette Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Gazette   Gotham Gazette I_icon_minitimeVas. Júl. 25, 2010 12:14 pm

Gotham Gazette 52421163Colbert_Loses_www.kepfeltoltes.hu_

Szuperhős a szomszédom?!
Gotham nem szenvedett az elmúlt napokban az eseménytelenségben. Hisz minden nap több levelet kapunk, és beszámolót osztanak meg velünk hogy soha eddigi látványnak nem voltak tanúi az emberek. Emberek, kik életeket mentenek sajátjukkal mit sem törődve. A város központjában ismeretlen maszkos férfi mentett meg több tucat ártatlant félelmet nem ismerő bátorságával, mikor lefegyverzett egy terroristát. Azt mondják akik látták, hogy elképesztő sebességgel bírt cselekedni. Továbbá a korábban önbíráskodó jótevő Sheodon Syyrax bíróság elé került betörés vádjával, ám felmentették, mikor bebizonyosodott, hogy csak egy újabb bűnözőt akart elkapni, ki azóta már a rács mögött ül. De nem ők az egyetlenek. Az éjszaka sötétjében többen köpenyes, jótevőkről mesélnek, vagy arcukat eltakaró jelmezben segítő alakokról, kik járőröznek a sötétben. De mit gondol mind erről a rendőrség. James Gordon nyomozót faggattuk mind erről, ki a következőket mondta.

"Álarcos igazságosztók, fura jelmezes alakok. Nem tudom mi történt Gothamben, hogy egyik napról a másikra megjelentek, de bizalmatlan vagyok. Nem tudunk róluk semmit, hogy kik ők, miként képesek olyanokra, mikről csak a mesékben hallottunk. Sokuknak hálával tartozunk, hisz segíteni próbálnak, de még is törvények vannak a városban, amit be kell tartania mindenkinek. Ez alól senki sem kivétel! A rendőrség épp ezért bizalmatlan velük szemben. Hogy félek-e tőlük? Magam sem tudom erre a választ, de szeretném megtudni, hogy félnem kell-e. "

Több járókelőt is kérdeztem még is miként vélekednek ezekről a dolgokról és megosztott véleményekkel találtam szemben magam. Volt, ki azt mondta, hogy az Arkham Elmegyógyintézetből megszöktek, és volt aki nem tudott mit hozzá fűzni. Ám a gyerekek teljesen odáig vannak az igazságosztókért. A kérkedőkből sincs hiány kik nem hiszik el, hogy valóban köztük járnak ezek a "szuperhősök", úgy vélik csak a Roswelli eset második felvonása mind ez és csak egy idétlen pletyka.
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman


Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 31
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Gotham Gazette Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Gazette   Gotham Gazette I_icon_minitimeVas. Aug. 01, 2010 8:42 am

Gotham Gazette 0001xfx_www.kepfeltoltes.hu_

Arkham lázadása!
Egy meghibásodott elektronikának köszönhetően, az Arkham elmegyógyintézetben pár pillanatra megszűnt az áram. Ennek volt köszönhető, hogy a betegek többsége kiszabadult, és megvadult őrjöngésbe kezdtek. Többen szökéssel is próbálkoztak, és az őrök elkeseredetten tartották vissza őket, ám talán nem sikerült volna megfékezni a lázadást, ha nincs ott egy ismeretlen hős, aki magát "Genzonak" nevezte. Mindent megtett a rend érdekében, és sikerrel járt. Bár tény, hogy egy rab megszökött, de a férfi szavát adta, hogy vissza viszi Arkhamba. Az intézet alapítója, és igazgatója, doktor Arkham azt nyilatkozta, hogy elképesztő hőstettet vitt végbe a férfi, hisz a betegek éjszaka talán a legnehezebben kezelhető, mivel sokuk állandó gyógyszeradagolásra szorul, és ha ez kimarad akkor valóságos megvadúlt gyilkossá is válhatnak. Ezért elképesztőnek tartja, hogy egymaga képes volt megállítani a fenyegetést. Most már bizonyosságot nyert, hogy bizony léteznek szuper erőkkel bíró emberek, akik köztünk járnak. Segítenek rajtunk, és mindent megtesznek azért, hogy Gothamot helyre rázzák.
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman


Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 31
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Gotham Gazette Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Gazette   Gotham Gazette I_icon_minitimeVas. Nov. 28, 2010 2:53 pm

Gotham Gazette 52421163colbertloseswww

A gyilkos Arkhamba került
A napokban történt különös gázok által keletkezett légszennyezés, amely a Botanikai kertből indult útjára, megkezdett egy lánc reakciót, aminek áldozata néhány gothami polgár lett, és a lelkes természetvédő, Pamela Lillian Isley. A hölggyel kezdődött minden, aki a gáz egy mellékhatását tapasztalhatta magán, a rendőrök feltételezései szerint, egy kísérlet miatt. Megfertőzte józan ítélőképességét, és egy fakitermelő cég igazgatóira támadt. Közülük négyet maga ölt meg, és további kettőt, feltételezett bűntársai, kiket a rendőrségnek nem sikerült elfogni. A magát Méregcsókként nevezett ms. Isley a város egyik őrző védőjének köszönhetően, Genzonak hála már Arkham vendégszeretetét élvezheti, és több pszichológus is kezelés alá vette az egykoron még tisztes polgárt.
Gordon nyomozó és társai, még az elvarratlan szálak után nyomoznak, hogy végleg lezárassák az ügyet. A Robinson parkban történt affér után, alaposan átkutatták a környéket, ahol is néhány helyszínelő mintát vett a talajból, hogy kivizsgálják az esetleges rendellenes elváltozásait annak. De mivel nem találtak nyomós indokot a karantén alá helyezés miatt, ismét a nép számára elérhető a környezet.

További nyomozásokat végeznek még Méregcsók feltételezett bűntársai után, és remélik a mielőbbi eredményes munkát.
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom

Gotham Gazette Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Gazette   Gotham Gazette I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Gotham Gazette
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Gotham
» Gotham Kékfény
» Gotham Katedrális
» Gotham városi bank
» Gotham City Network

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Média :: Sajtó-
Ugrás: