| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
|
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében.
A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár! |
|
| Gotham városi bank | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Rébusz Mesélő
Hozzászólások száma : 572 Join date : 2010. Sep. 01.
| Tárgy: Gotham városi bank Csüt. Szept. 16, 2010 6:21 pm | |
| A város legforgalmasabb bankja. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Gotham városi bank Csüt. Szept. 16, 2010 6:27 pm | |
| Előzmény: Bullseye étteremItt vagytok hát!Gotham legnagyobb bankja. Nagy bulinak ígérkezik. Maya kiszáll, majd int neked is.
-Szóval a terv: Cukrász előre megy, és kikapcsolja a riasztót. Pontosan négy perc múlva mi jövünk. A hátsó bejáraton megyünk be. Elvileg Cukrász elintézi az őrt. Ha mindez megvan, akkor feltöri nekünk a számítógépet, és megmondja, hogy melyik széfben és hol van a keresett tárgy. Ez körülbelül tíz percig is eltarthat. Addig nekünk ki kell iktatnunk a széf őreit, és elvenni a kulcsokat. Remélem minden tiszta. Menj hát, Cukrász!
Mondja. A parancsára a férfi azonnal lelép.
-Ketten maradtunk hát! Most mond meg, hogy mit szeretnél a munkádért cserébe, valamint ha kérdésed van az akcióval kapcsolatban, azt most tedd fel: ott bennt csendben kell maradnunk! | |
| | | Kurt Bozek / Griff Admin
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| Tárgy: Re: Gotham városi bank Csüt. Szept. 16, 2010 6:40 pm | |
| - A csend nem az én műfajom, de majd meglátjuk - törődök bele az elkerülhetetlenbe - Szóval először is pénzt amit kihozunk a bankból, másodjára tudni akarom hogy találtál rám, még alig tevékenykedtem a városban, főleg angyalként, és ti ki tudtátok deríteni rólam mindent ha jól gondolom. - hallatszik az izgatottság a hangomban, nem a bankrablástól félek, hanem attól hogy a jól eltervezett inkognitómon ilyen könnyen átlátnak - Szóval az összeköttetéseidre fáj a fogam, kell nekem a hálózatod. Mindent tudni akarok, anélkül én semmi vagyok, tudni akarom hogy csináltad, és kikkel csináltattad. A neveiket akarom, és hogy dolgozzanak nekem. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Gotham városi bank Csüt. Szept. 16, 2010 6:50 pm | |
| - Megegyeztünk!
Mondja, majd az órájára pillant.
-Itt az idő: gyere!
Súgja oda, majd elvezet a hátsó bejárathoz. Kinyitja, majd előremegy. Egy őr holtan fekszik a földön. Maya egyszerűen elmosolyodik, amikor ránéz.
A másik oldalról Cukrász integet felétek.
-Ez a jel: elvégezte a feladatának az első részét. Most mi jövünk: induljunk a széfhez!
Lassan oson a széf felé, amikor egyszer csak egy kiálltás hallatszik:
-Megállni! Rendőrség! Kezeket fel, vagy lövök!
Kiállt oda egy rendőr.
-Intézd el! Én elindulok a kulcsokért!
Adja ki a parancsot Maya.
Az őr látván, hogy vele szemben állsz, és a társad itthagyod rájön, hogy mire készülsz, és tüzet nyit: egy golyó éppen a jobb karod mellett süvít el. ... | |
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| Tárgy: Re: Gotham városi bank Csüt. Szept. 16, 2010 6:58 pm | |
| - Rakja el a fegyvert és akkor élve megússza, tudom hogy dolgozik magában ez a rendőri becsület dolog de nem jobb lenne holnap a felesége mellett feküdni, mint egy koporsóban a föld alatt. Na szépen dobja el a fegyvert, és akkor nem hal meg. - mondom el a lehetőségeit a rendőrnek, amiben van egy kis blöff is ~ De hát ki gondolná gothamban, hogy egy jelmezes aki éppen bankot rabol nem ölné meg az őrt? ~ teszem fel magamba a kérdést, amire nem kell válasz. Megvárom míg mit válaszol, vagy cselekszik, és ha a becsület mellett dönt, akkor nincs más lehetőségem én is akcióba lépek, ha lő akkor alacsonyan görnyedve közelítem meg amíg a karmomat használni nem tudom. Ha a távolság éppen megfelelő akkor kieresztem a bal karmomat, és beleeresztek az őrbe 30000 voltot. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Gotham városi bank Pént. Szept. 17, 2010 1:24 pm | |
| -A feleségem, hah? A FELESÉGEM? A FELESÉGEM HALOTT! A TE FAJTÁD ÖLTE MEG! DÖGÖLJETEK MEG MIND!
Kiáltja, majd eszeveszetten tüzelni kezd. Úgy látszik könnyezik a szeme, szóval célozni nem tud. A golyók többsége elsüvít melletted, pár golyó pedig a páncélodnak csapódik, de a töltények lepattannak róla. Amikor kiürítette a fegyver tárát a pisztolyt feléd hajítja, majd a riasztó felé fut.... | |
| Tárgy: Re: Gotham városi bank Pént. Szept. 17, 2010 2:04 pm | |
| Akkor alacsonyan görnyedve közelítem meg amíg a karmomat használni nem tudom. Ha a távolság éppen megfelelő akkor kieresztem a bal karmomat, és beleeresztek az őrbe 30000 voltot. - Nem kellett volna ezt tennie - békésen is elintézhettük volna, mondom a fogócska közben, és megpróbálom eltalálni mielőtt elérné a riasztót. ~ Akkor hiszek egy nőnek ha ló legel a sírján ~ teszem hozzá gondoltba, attól függetlenül hogy Maya azt mondta hogy kikapcsoltatta a riasztót én nem bízok benne. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Gotham városi bank Szomb. Szept. 18, 2010 9:19 am | |
| Az őr már majdnem elérte a riasztót, amikor sikerül elkapnod őt. Ájultan zuhan a földre. Rá egy pillanatra Maya kiálltása tölti be a teret:
- Gyere gyorsan, Griff! Cukrász nem volt elég óvatos, valami barom meg megnyomta a riasztót... Sietnünk kell!
Mondja majd odasétál hozzád.
-A kezem! Nem bírom használni. Olyan, mintha acélból lenne. Neked kell megszerezned a kulcsokat!
Majd megfordul, és odamegy egy számítógéphez. Nyílván riasztót akarja kikapcsolni.
Amint látótávolságon kívülre ér, egy hatalmas rúgás éri a térdedet. Ha felnézel, láthatod, hogy Cukrász támadott rád:
-Nem hagyom, hogy minden dicsőség a Tiéd legyen!
Szól oda feléd, majd védekező-pózba áll. | |
| Tárgy: Re: Gotham városi bank Szomb. Szept. 18, 2010 9:38 am | |
| - Nagyon meg fogsz sérülni, ha így folytatod - fenyegetem meg - Eddig nem akartalak bántani, és majdnem szövetségesként tekintettem rád. Megvárom míg ő teszi meg az első lépést, majd ha nekikezd ökölbe szorított kézzel rálövöm a bal kezemen lévő karmot. Akár eltalálja akár nem felrepülök és a lábamon lévő karmokat lövöm rá, hogy elkapják Cukrászt. Ha elkapta akkor lendületből falhoz csapom, majd kecsesen megpróbálok a hátára érkezni. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Gotham városi bank Vas. Szept. 19, 2010 9:46 am | |
| A bal kezed karmai sikeresen eltalálják Cukrászt. Amikor fenntről rálövöd a lábad karmait, a férfi karjába csapódnak azok. A falhoz csapás nehezen ment, mivel előtte sikeresen fejbecsapott, ami nem lehetett kellemes érzés. A hátára viszont nem tudtál ráérkezni, mivel felkelt a földről:
-Te topronyg! Azt hiszed, hogy ezekkel a műkörmökkel leverhetsz engem? Ha ha ha !
Mondja, majd kitépi magából a mélyen belefúródott karmokat. Mosollyal az arcán elkezdi a kezét ropogtatni. Amikor azonban nekedfut, Maya eléérkezik, és ingerülten rászól:
-Mit csinálsz?! Nem ezért vagyunk itt! Már csak öt percünk van. Van egy jó hírem, Griff: megvannak a kulcsok. Az őrök elmenekültek, amikor odamentem értül. Itt vannak. Gyere, menjünk a széfhez!
| |
| Tárgy: Re: Gotham városi bank Vas. Szept. 19, 2010 10:00 am | |
| Elé köpök a Cukrásznak, ~ Ezzel a taggal még bajaim lesznek, ahhoz képest hogy kívülről csak embernek tűnik sokkal erősebb annál. Egy normális emberi lény már összegörnyedt volna fájdalmában ha a karmom beleáll. Nem szeretném megölni úgyhogy csak móresre kell majd tanítanom. ~ és hozzáteszem: - Kevés vagy te hozzám, és meg ne próbáld még egyszer! - fenyegetem meg Maya emberét. Követem a nőt a széfhez, és megvárom mit csinál. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Gotham városi bank Vas. Szept. 19, 2010 12:17 pm | |
| Maya - szokása szerint- kinyitja előtted a széf ajtaját.
Amikor ő is belép az ajtón, előkap egy papírfecnit, majd olvasni kezdi. Fél perc múlva elteszi azt, majd benyit a 015.D ajtón. Odasétál az egyik szekrényhez, majd kinyitja az ajtaját, és egy zafír kristályt vesz ki onnan.
-Kapsz két percet: itt zsák. Pakolj bele annyi pénzt és értéket, amennyit csak akarsz!
Mondja, majd átnyújtja a zsákot.
-Két perc!
Ismétli magát, majd kiséltál...l | |
| Tárgy: Re: Gotham városi bank Vas. Szept. 19, 2010 12:27 pm | |
| - Jól van - törődök bele - Nem adsz túl sok időt, de megteszek minden tőlem telhetőt. ~ Ahhoz képest hogy jól ki volt tervelve a bankrablás, bejött pár meglepő fordulat ~ elveszem a kulcsot Maya kezéből és egymás után nyitom ki a széfeket. Minden bent található értéket beleborítok a zsákba, olyan gyorsan dolgozok ahogy csak tudok. ~ Hallom ahogy a fejében számol, 60 mp; 65 mp; 80 mp; még így is idegesítő, hogy csak a szemében látom. ~ addig folytatom amíg csak ki nem nyitja a száját. Majd felkapom a pénzeszsákot hátamra és folytatom a terv szerint. | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Gotham városi bank Vas. Szept. 19, 2010 6:39 pm | |
| Sikerült 54.500 dollárt összeszedned, amikor Maya rádszól:
-Indulnunk kell! Az emeleten vár egy helikpoter, ami egyensen Joshua North házához visz. Gyere!
Mondja, majd elindul a felfelé vezető lépcsőn. A helikopter valóban az ablakban vár. Maya kecsesen beugrik, majd utána Cukrász, végül te. Maya szól a pilótának, majd a gép elindul egyenesen.
- Szóval amit akartál: az én összeköttetőm Joshua North, a férfi, akihez megyünk. Ő egy eléggé kattant hapsi... Viszont van egy különleges képessége: ha hozzáér egy tárgyhoz, vagy személyhez, mindent megtudhat róla. Ki és mikor használta, hogy került hozzá, mikor született, mik a vágyai, félelmek, de a legfontosabbak: hogy hol található most, és hogy mi jár a fejébe. Az előző akcióid benne voltak az újságban. Én meg Cukrász elmentünk a helyszínre, és bizonyítékokat kerestünk. Sok apró tárgyat találtunk, amihez köze lehetett a tettesnek. Elvittük Joshuának, aki elmondott rólad mindent. Persze nem csinálta ingyen... sosem csinálja ingyen. A pénz már régen nem érdekli: ő az ereklyékre, a könyvekre és a mágikus dolgokra pályázik. Szóval bemutathatom neked, de ha valamit akarsz tőle, azt meg kell fizetni.... | |
| Tárgy: Re: Gotham városi bank Vas. Szept. 19, 2010 8:32 pm | |
| ~ Ez eddig jobban alakult, mint gondoltam. Ötvenötezer dolcsi, a legmerészebb képzeletemet is felülmúlta ez a "randi". ~ fogalmazom meg a nyilvánvalót magamban - Én egy kicsit nagyobb összekötő hálózatra gondoltam, de kezdetnek ez se rossz. Több mint ha semmivel indulnék - nyomok el magamban egy elégedett mosolyt. A következő kérdésem előtt felkészülök, minden féle ellenem irányuló támadásra. Nem tudom mivel akarnak még a nap folyamán meglepni ezek az újdonsült barátaim - Ha nem veszitek indiszkrét kérdésnek, de mivel fogtok a következő információért fizetni? | |
| | | Rébusz Mesélő
| Tárgy: Re: Gotham városi bank Hétf. Szept. 20, 2010 3:39 pm | |
| -Ezzel a bigyóval, ni!
Mutatja feléd Cukrász a Maya által ellopott kristályt.
- Az Inka indiánharcosok ilyen krisályt tettek az amulettekbe. Egy legenda szerint elűzi a démonokat.... Mint látod ez nem igaz.
Mosolyodik el Maya. A helikopter hirtelen befékez:
-Itt vagyunk! Az ablak mellett álltam meg, szóval csak óvatosan ugorjatok be!
Kiállt hátra a pilóta:
- Jól figyelj: Joshua előre tudja minden mondatodat és mozdulatodat, szóval legyél vele nagyon kedves, különben a tervünknek fuccs. És mégvalami: ne nyúlj semmihez, és ne kérdezősködj!
Mondja Maya, majd beugrik az ablakon.Folytatás: Nyugati oldal: Joshua North lakása | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Gotham városi bank | |
| |
| | | | Gotham városi bank | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |