Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Lylien Odree lakása 296245150474wildcat..........Lylien Odree lakása Teenansrobindccomicssup..........Lylien Odree lakása Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Lylien Odree lakása 39843828 Lylien Odree lakása 79830643

 

 Lylien Odree lakása

Go down 
SzerzőÜzenet
Fumetsu Kyuusaisha
Bűnüldöző
Fumetsu Kyuusaisha

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2010. Jun. 29.

Lylien Odree lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lylien Odree lakása   Lylien Odree lakása I_icon_minitimePént. Júl. 02, 2010 1:53 am

Éppen egy nagyobbnak indult őrjárat közepén egy sikertelen ugrást követően sikeresen bevágódtam egy ablakon, persze a ruhám egyből több helyen elszakadt és teli lettem vágási sérülésekkel. és miközben szitkozódva felálltam reménykedtem, hogy mindenki alszik és kutyák sincsenek. habár egy ilyen megérkezés után elő fordulhat, hogy még a szomszéd épület lakóit is felébresztettem.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Lylien Odree lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lylien Odree lakása   Lylien Odree lakása I_icon_minitimeHétf. Júl. 05, 2010 8:46 am

//Lylien Odree felhasználója már rég inaktív és nem jelezte merre van. Szóval ha nem haragszol, akkor mesélnék neked.//

Fumetsu hatalmas zajjal jelzi, hogy ő bizony megérkezett, és erre a hangra több szomszéd is kinyitja ajtaját, és hallani, ahogy mozgolódnak. Úgy tűnik, a lakás, ami landolópályaként szolgált bűnüldözőnknek, most teljesen üres és nincs otthon senki. A törött ablaküvegek néhol megvágták a vendéget, de egyik sem vészes, kivéve az alkarján, ahol egy szép méretes szilánkdarab állt a bőrébe. Némileg fájdalmas. Eközben, odakint a folyosókon egyre többen mozgolódnak, és már be is kopognak az ajtón. A lakók különösen érdeklődők. Pedig mint tudjuk Gothamban nem sűrű az olyan jelenség, hogy egyik ember megvédi a másikat. Mindenki inkább a maga nehéz sorsát próbálja szebbé tenni, és abba nem fér bele, hogy másokkal is törődjenek. Az emberek ebben a városban bizalmatlanok, és félnek. De ittm ost valami oknál fogva mégsem. Újabb kopogást hallani, és egy hang is párosúl hozzá, aki megpróbál benyitni a kulcsra zárt ajtón, mind hiába.

-Ms. Odree... Ms. Odree! Jól van...? ...nincs semmi gond?


Lylien Odree lakása Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Fumetsu Kyuusaisha
Bűnüldöző
Fumetsu Kyuusaisha

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2010. Jun. 29.

Lylien Odree lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lylien Odree lakása   Lylien Odree lakása I_icon_minitimeHétf. Júl. 05, 2010 1:06 pm

//nem zavar, sőt ^^//

A becsapódásom után több szomszéd is a folyósóra lépett és egyre közelebb jöttek a lakás ajtajához, de szerencsére eszembe jutott egy remek ötlet, amiért talán még ismerté is válok a környéken, ezért hát nagy nehezen elkezdtem kiszedni a karomból egy bele állt üvegdarabot, de ekkor valaki megpróbált benyitni.
- Ms. Odree... Ms. Odree! Jól van...? ...Nincs semmi gond? *jöttek a kérdések, ezért hát egy mozdulattal kiszedtem a karomból az üveget igaz eléggé fájt, de egy szisszenéssel elintéztem és miközben próbáltam takarni a karom oda léptem az ajtóhoz, ami szerencsére egy belülről kulcs nélkül is nyitható fajta zárral volt ellátva. Miután kinyitottam az ajtót láthatóan az emberek megrémültek és hátra lépte egyet.
- Ne aggódjanak nincs semmi probléma. *nyugtatgattam őket* Én csak Ms. Odreet keresem, mert úgy halottam veszélyben van. *persze ebből egy szó sem igaz mivel azt sem tudtam kiről beszélek, de így talán némi bizalmat gerjesztek bennük* Az ablakért elnézést kérek, de úgy láttam, hogy nyitva van, ezt majd megbeszélem Ms. Ordeeval, egyébként nem tudják, hol van? *kérdeztem és reménykedtem benne, hogy időközben nem fog megjelenni.
~ Hát igen nem egy tipikus hős gondolkodás. *futott át rajtam a gondolat.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Lylien Odree lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lylien Odree lakása   Lylien Odree lakása I_icon_minitimeHétf. Júl. 05, 2010 1:48 pm

// Örülök neki. Viszont elmondanám, hogy mesélő jelenlétében, kérlek ne jelents ki semmit. Nem tudhatod, hogy milyen az ajtó zára, vagy hogy az emberek mit mondanak, netán van -e az egyik szekrényben fegyver (pl). Reménykedhetsz, feltételezhetsz, és bízhatsz abba, hogy az így van, amaz meg úgy. Kérlek ilyen dolgokat ne jelents ki, hisz más különben nincs szükség mesélőre. Elvégre a mesélő mesél, az a dolga Smile . Remélem ezt megérted.//


Szerencsére az ajtót ki lehet nyitni belülről, talán ez egy hatalmas mázli Fumetsu számára. De amint az emberek meglátják a maszkos férfit, zavartan néznek egymásra, és hiába is próbálja nyugtatni a lakókat, azok csak idegesebbek lesznek azok után, hogy látják a vérző sebeket, és hogy egy maszkos alak áll előttük. Mind össze 10 ember lehet a folyosón, köztük gyerekek, nők és férfiak vegyesen. MAjd egy aggódó anya szólal meg, aki magához öleli fiát.

-Ms. Odree! Jól van?

Ekkor egy férfi lép előre.

-Még is ki a frász maga, és mit művelt. Engedjen be!

Erőszakosan tör előre, és ha Fu nem megy arrébb, akár méh őt is félre lökheti az alak. BE akar jutni a lakásba, és amint megteszi első lépteit, pár másik férfi is csatlakozik hozzá, a nők és a gyerekek pedig aggódva lépnek hátra. 4 férfi akar bejutni az ajtón. A kérdés az, hogy Arany hagyja-e vagy sem. Az biztos, hogy fizikai ereje meg van ahhoz, hogy bárkit, akár mindenkit vissza tartson. De lássuk be, nem lenne túl hősies tett, ráadásul így, hogy oda bent tényleg nincs veszély. A lakók mindegyike aggódik Odree miatt.


Lylien Odree lakása Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Fumetsu Kyuusaisha
Bűnüldöző
Fumetsu Kyuusaisha

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2010. Jun. 29.

Lylien Odree lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lylien Odree lakása   Lylien Odree lakása I_icon_minitimeHétf. Júl. 05, 2010 2:24 pm

// bocsi, most már figyelek erre is ^^"//

Az emberek reakciója más volt, mint amire számítottam, zavartan néztek egymásra és akármit is mondtam egyre inkább idegesek lettek. Ismét mondani akartam valamit, de egy nő, aki egy fiút ölelt magához megelőzött.
- Ms. Odree! Jól Van? *Nem tudtam mit mondjak, de nem is kellett meg szólalnom, mert egy férfi lépett előre.
- Még is ki a frász maga, és mit művelt. *mondta, de nem várta meg a válaszom* Engedjen be! *ezután elkezdett befelé jönni, ugyan nem tudtam, hogy pontosan mik és kik vannak a lakásban, de ha nem engedem őt, akkor nagyobb problémákat is okozhatok magamnak.
- Nézzék én nem csináltam azon kívül semmi rosszat, hogy véletlenül betörtem egy ablakot, nyugodtan nézzenek körbe. *mondtam és félre álltam az ajtóból. ezután a fickó megindult befelé, de még két lépést se tett meg már is követték a többiek, vagyis csak négy férfi a nők és a gyerekek pedig aggódva léptek hátra léptek. Ezután akár mit is találnak én oda lépek a kitört ablakhoz, miközben megnézem a karomon lévő sebet.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Lylien Odree lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lylien Odree lakása   Lylien Odree lakása I_icon_minitimeKedd Júl. 06, 2010 9:55 am

A férfiak bemennek a lakásba, és alaposan körbe néznek minden hol, de Lylient sehol nem találják, és ez súlyosbít Arany Sólyom helyzetén. Eléggé ellenségesen ragadja meg az egyik férfi Sólyom vállát, míg egy másik meglöki a férfit provokálóan.

-Még is mit tett Ms. Odreeval? Sehol sincs, és mi ez a jelmez?

Abban a pillanatban, mikor felteszi kérdéseit szirénázó tűzoltók, mentők és rendőrautók parkolnak le a lakóépület előtt. MAjd egy megafon is elő kerűl, és az egyik rendőr szól bele. Mind ezt mindenki láthatja, aki az ablakon kinéz, és így tesz több lakó is.

-Hölgyem! Nyugodjon meg, nincs semmi baj! Meg tudjuk beszélni, egészen biztosan! Kérem lépjen hátrébb és jöjjön le!

Mind ezt a tető felé intézte, és ha Sólyom felnéz láthat egy zöld hajú fiatal lányt, aki épp leugrani készűl a tetőről.

-...ms. Odree....

Motyogja az egyik anyuka, mikor az ablakból kinézve feltekint. Aggódó arcok szegeződnek a jelmezes férfira, de nem sokáig, mert hirtelen vádaskodni kezdenek.

-Mit művelt maga?

Ebben a percben ordít ki az egyik férfi az ablakon a rendőröknek.

-Ez a férfi a bűnös!!! Itt van a bűnös!

Mutat rá Arany Sólyomra, bár a rendőrök, sem senki más nem látja az alakot, ha az távozott az ablakból. Viszont mikor elhangzik mind ez, egy vékony sikítás és már tudni lehet mi történik. Lylien Odree leveti magát az épület tetejéről. Vajon Sólyom elég gyors,hogy cselekedjen, vagy a vádaskodások elvették a kedvét az életmentéstől? Rajta áll most, hogy megmentsen egy életet, vagy sem. A lány a tizedik emeletről veti magát a mélybe, míg Sólyom a másodikon van.


Lylien Odree lakása Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Fumetsu Kyuusaisha
Bűnüldöző
Fumetsu Kyuusaisha

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2010. Jun. 29.

Lylien Odree lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lylien Odree lakása   Lylien Odree lakása I_icon_minitimeKedd Júl. 06, 2010 1:34 pm

Miután körbenéztek a lakásban az egyik férfi megragadt a vállam egy másik pedig meglökött.
- Még is mit tett Ms. Odreeval? Sehol sincs, és mi ez a jelmez? *tette fel a kérdéseit, de abban a pillanatban, mikor felteszi kérdéseit szirénázó tűzoltók, mentők és rendőrautók parkolnak le a lakóépület előtt. Így nem volt időm válaszolni és inkább az ablakhoz siettem. Majd egy megafon is elő kerül, és az egyik rendőr szól bele. Mind ezt mindenki láthatja, aki az ablakon kinéz, és így tesz több lakó is.
- Hölgyem! Nyugodjon meg, nincs semmi baj! Meg tudjuk beszélni, egészen biztosan! Kérem lépjen hátrébb és jöjjön le! *mondta a tető irányába, és amikor felnéztem láttam egy zöld hajú fiatal lányt, aki épp leugrani készül a tetőről.
- ...Ms. Odree.... *mondta az egyik nő és ezután többen is aggódó arccal rám néztek, de nem tartott, sokáig mert ezután egyből vádaskodni kezdtek.
- Mit művelt maga? *kérdezte az egyik, ezután egy pillanattal később pedig egy másik férfi üvöltött ki az ablakon.
- Ez a férfi a bűnös!!! Itt van a bűnös!
- Én nem... *kezdtem volna mondani, de ekkor egy sikoltást hallottam, és amikor oda néztem láttam, hogy a nő leugrik.
- A francba! *Ez után azt találtam ki, hogy miután a nő elég alacsonyan van, érte ugrok és megpróbálom elkapni, ha sikerül, akkor már nem lesz nehéz megkapaszkodnom, mert más nem belevágom a kezem a falba így megkapaszkodva, he, nem sikerül elkapnom akkor elrugaszkodom a faltól és miközben elkapom, a nőt átfordulok vele, hogy én érjek először a földre így megúszhatja a dolgot, a többit meg majd a pszichiáterek elintézik.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Lylien Odree lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lylien Odree lakása   Lylien Odree lakása I_icon_minitimeKedd Júl. 06, 2010 2:11 pm

Lylien Odree lakása 07AphroditeIX01_www.kepfeltoltes.hu_

Sólyom cselekszik, és megpróbálja elkapni a lányt, de az túlságosan is elrugaszkodott a talapzattól, így nem éri el, csak ha ő maga is a faltól lendületet vesz. Mikor megragadja a lány karját, azonnal érezheti a férfi, hogy súlyosabb, mint aminek kinéz. Persze nem okoz nehézséget magához húzni, és alá kerülnie, de még is érezhető, hogy jóval 100 kg felett van. Amikor földet érnek, egy igen erős becsapódással, Sólyom komoly zúzódásokat, és sérüléseket szerez. A beton út is megrepedezett. A rendőrök tanácstalanul néznek, a mentősök egyből rohanni kezdenek a két sérülthöz. A nő szinte azonnal feláll, és hatalmas erővel löki el magától a segíteni próbál mentőst. Lassan felegyenesedik, és Sólyomra néz, majd a rengeteg emberre, és végül fel az épület tetejére, ahol egy alak árnyékát lehet megpillantani.

Lylien Odree lakása Aphrodite_IX_2_p22_www.kepfeltoltes.hu_

Teste több helyen is szörnyű állapotban van, tátongó lyukak, és vér tarkítja a lányt, néhol pedig elektronikus drótok, vagy protézisek lógnak ki és szikrák csapkodnak belőle.

-...ember... ber...ber...ber... ember...e... HALÁL!!!

Ordítja, majd hatalmas lendületet véve neki ugrik az egyik rendőrautónak, ami felborulva temeti maga alá néhány rendőrt. Nem tudni mi történt a lánnyal, de a szomszédok, kik az ablakból figyelik teljesen elvannak képedve a történtek láttán. Egyértelmű, nem ez az a Lylien Odree akit megismertek. Távolról sem. A cybernetikus lány újjabb rohamra készűl, az egyik tűzoltóautó ellen. Ha célt ér, ártatlanok is meghalhatnak, akik döbbenten figyelik a történetet, néhányan sikoltozva rohannak, de páran leblokkolnak a látottak miatt.Lylien Odree lakása Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Fumetsu Kyuusaisha
Bűnüldöző
Fumetsu Kyuusaisha

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2010. Jun. 29.

Lylien Odree lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lylien Odree lakása   Lylien Odree lakása I_icon_minitimeSzer. Júl. 07, 2010 3:04 am

~ Na, erre nem számítottam. *mondtam magamban miután a földhöz csapódtunk, és a lány is egy pillanat lat felkelt. Amikor ránéztem a nőre az épp egy hozzá siető mentőst lökött arrébb. A nő Teste több helyen is szörnyű állapotban van, tátongó lyukak, és vér tarkítja a lányt, néhol pedig elektronikus drótok, vagy protézisek lógnak ki és szikrák csapkodnak belőle. Ezután rám nézett, utána a rendőrökre és végül a tetőre. Nem tudom miért tette ezt, de amikor felnéztem láttam ott valakit viszont túl sötét volt így csak egy árnyat láttam belőle.
- Na, jó, még is mi folyik itt? *kérdezem, miközben feltápászkodom.
- ...ember... ber...ber...ber... ember...e... HALÁL!!! *Ordítja, majd hatalmas lendületet véve neki ugrik az egyik rendőrautónak, ami felborulva maga alá temet néhány rendőrt. Ezután egy újabb rohamra készült az egyik tűzoltó autó ellen, amit ha elér több ártatlan ember meghalhat.
- Azonnal álljon meg! *üvöltök rá, hát, ha ez segít és rám tereli a figyelmét a többi emberről, ha sikerült felhívnom magamra a figyelmem, akkor megpróbálom elcsalogatni valahova ahol a nélkül, tudok vele megküzdeni, hogy másokat veszélybe sodornánk. Ha ez nem jön, össze vagy egyáltalán nem foglalkozik, velem akkor oda ugrok egy autóhoz és talán ahhoz nincs elég erőm, hogy magát az autót neki dobjam, de az ajtót simán letéphetem és hozzá vághatom, amivel biztosan magamra vonom a figyelmét, ezután pedig megint csak megpróbálom elcsalogatni, ha pedig nekem ront egyszerűen felugrok.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Lylien Odree lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lylien Odree lakása   Lylien Odree lakása I_icon_minitimeSzer. Júl. 07, 2010 9:30 am

A lányt nem lehet megállítani szavakkal. Néhány rendőr tüzet nyit rá, de meg sem tántorítják a nőt, ellenben a sérülések csak sokasodnak, de egyértelmű, hogy nem hátráltatja őt mind ez. Épp a kiszemelt járművet borítaná fel, de egy rendőr áltatl elvégzett jól írányzott lövés megsért egy fontosabb alkatrészt, a gerincben, amire a cybernetikus lány pillanatra megáll, és rászkódik párat a feje, de mikor folytatná amit elkezdett, Sólyom jóvoltából egy ajtó vágódik neki, amitől métereket repül a környéket fenyegető új ellenség. Lassan felkel, és Sólyomra, majd a rendőrre néz, aki meglőtte. Nem tudni honnan tudja, hogy ők voltak azok, akik a jól irányzott támadást bevitték, hiszen háttal állt mind a kettejüknek. De egyértelmű, hogy az ő szemükbe néz.

Lylien Odree lakása 01_www.kepfeltoltes.hu_

Talán egy másodperc sem kell, és a lány a tőle jó néhány méterre lévő rendőőr mellett terem, és hataélmas erősvel üti meg, az arcát, és egy nagy reccsenést hallani, mikor szilánkokra töri az arccsontját a férfinak. Ezek után pedig csak Arany Sólyom maradt.

-Cél meghatározva... parancs: Halál!

Megindul és kezeit ökölbe szorítva, a magasba ugrik, majd lecsapni készűl az áldozatára.


Lylien Odree lakása Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Fumetsu Kyuusaisha
Bűnüldöző
Fumetsu Kyuusaisha

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2010. Jun. 29.

Lylien Odree lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lylien Odree lakása   Lylien Odree lakása I_icon_minitimeSzer. Júl. 07, 2010 11:16 am

A megállás nélkül megy tovább nem foglalkozva azzal, amit mondok és mondanak neki, de amikor egy rendőr eltalálja, a gerincét megáll egy pillanatra és rázkódni kezd a feje, ezt kihasználva sikeresen eltaláltam az ajtóval, amitől ugyan arrébb szállt néhány métert. Miután felkelt rám és a rendőrre nézett, alig egy pillanattal később a rendőr mellett termet és egy hatalmas ütést mért az arcára, ami után egy nagy reccsenést lehetett hallani.
- Basszus hogy állítsam meg? *kérdeztem magamtól.
- Meg van... *mondtam.
~ Amikor a rendőr eltalálta a gerincét megállt egy pillanatra tehát az egy sérülékeny rész, úgy hogy ahogy lehetőségem nyílik, azt fogom támadni, de addig is...
- Cél meghatározva... parancs: Halál! *mondta, ez után a kezeit ökölbe szorítja és felugrik, hogy lecsaphasson rám.
- akkor játszunk! *mondom és felkészülök az ugrásra. A tervem az, hogy felugrok a nő irányába és megpróbálom elkapni valahol lehetőleg a lábát, ezután teljes erőmből a földhöz vágom és keresek valami fegyvernek valót, egy nagyobb roncsdarabot, egy oszlopot, vagy épp amit találok, a lényeg hogy nagyokat lehessen vele csapni.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Lylien Odree lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lylien Odree lakása   Lylien Odree lakása I_icon_minitimeSzer. Júl. 07, 2010 12:14 pm

Sólyom még nem olyan állapotban van, hogy könnyen támadhasson, de ettől függetlenül sikerül neki elrugaszkodni, bár azért minden mozdulata némi fájdalommal jár, a korábbi zuhanás miatt. A lány gyorsabb volt, ezzel a bűnüldözőnk megtapasztalhatja az erejének egy részét. Ugyan is állát találja el az ütés, amitől ő maga egy villanyoszlopnak csapódik, az pedig azonnal kidől a betonból. Nem kis erejű volt a csapás. Még is ki mondta, hogy a nők gyengék? De bár hogy is, most Sólyom megkapta amit akart. Egy nagy "fegyvert". Jó bő 4 méter hosszú villanyoszlopot, aminek a végén szikrát hányó vezetékek csapkodnak. Gyorsan kell cselekednie, mert a lány már ismét megindult, eléggé gyors léptekkel.


Lylien Odree lakása Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Fumetsu Kyuusaisha
Bűnüldöző
Fumetsu Kyuusaisha

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2010. Jun. 29.

Lylien Odree lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lylien Odree lakása   Lylien Odree lakása I_icon_minitimeSzer. Júl. 07, 2010 1:38 pm

Amikor felrugaszkodtam akaratlanul fel szisszentem, az elmúlt események miatt szinte meg is feledkeztem a sérüléseimről, nem jól mértem fel a helyzetem és így a nő gyorsabb volt nálam és egy elég erős ütést mért az államra, aminek hatására sikeresen kidöntöttem egy villanyoszlopot. A sérüléseim és az ütés miatt kicsit szédelegve, de sikerült felállnom, ekkor a nőnek háttal voltam, és amikor magam elé néztem, és amit megláttam mosolyra gerjesztett. Egy bő négy méter hosszú villanyoszlop, aminek a végén szikrázó vezetékek csapkodtak, de nem volt sok időm gondolkodni, mert meghallottam, hogy valaki nagy sebességgel futni kezd, és amikor hátra néztem a nőt láttam felém szaladni. Nem voltam benne biztos, hogy lesz elég időm, de megpróbálom egy üvöltés kíséretében elkaszálni a nőt a villanyoszloppal, és ha szerencsém van még a vezetékek is elérik és egy nagy adag áramütés éri.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Lylien Odree lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lylien Odree lakása   Lylien Odree lakása I_icon_minitimeSzer. Júl. 07, 2010 2:13 pm

A lány futás közeben több golyót is kap még teste más-más pontjába a rendőröktől, és a civilek lassan el is tűntek a helyszínről. Már csak az a néhány mentős és tűzoltó maradt, akik vagy sérültek, vagy elég bátrak voltak ahhoz, hogy ne meneküljenek el. Sólyom csapása sikeres, és még a vezetékek is elérik a lányt, amire egy hatalmas pukkanó hangot hallani, és a fenyegetés az egyik épület falának csapódik, ami végig reped, és néhány ablak is kitörik. Odree füstölögve, és meg-megrázkódva szikrákat szór minden felé. Képtelen tovább harcolni, a szemébőlk kihuny az élet, és az őt működtető gépek elhalkulnak a folyamatos zúgás után, és teljesen leáll a cybernetikus test. Élettelenül fekszik ott. Pár rendőr még a biztonság kedvéért lő néhány golyót a testbe, és lassan merészkednek közelebb hozzá. Az egyik Sólyomra néz.

-Köszönjük... ugye... ugye most már meghalt?

-Maga egy hős...

Hallani egy másik alaktól, és pár pillanat múlva néhány mentős veszi körbe a megmentőjüket, és az egyik autóhoz kísérik, ha engedi, és ellátják neki a súlyosabb sebeit, meg amit tudnak. Néhány perccel később tűzszerészek és még több mentős érkezik, akik a környéken ténykednek. Odree teste azóta nem moccant, és csak óvatosan merik felemelni, majd pedig elvitetni. De nem sikerül nekik túl meszsire, mert néhány öltönyös alak érkezik, s egy köpenyes fickó, aki azonnal megszólal valami féle igazolványt is felmutat közben.

Lylien Odree lakása 23674519501_www.kepfeltoltes.hu_

-Sehová nem viszik. A TECH corp. alkalmazottjai vagyunk, és a test a mi tulajdonunk!

A rendőrök azonnal megállnak, és zavartan néznek egymásra.


Lylien Odree lakása Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!


A hozzászólást Batman összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 20, 2010 5:59 am-kor.
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Fumetsu Kyuusaisha
Bűnüldöző
Fumetsu Kyuusaisha

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2010. Jun. 29.

Lylien Odree lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lylien Odree lakása   Lylien Odree lakása I_icon_minitimeSzomb. Júl. 10, 2010 6:50 pm

Halottam hogy a rendőrök folyamatosan lövöldözik a lányt és féltem attól, hogy véletlenül engem is el találnak, de azt is tudtam, hogy ha engem kiüt, a lány minden bizonnyal kivégzi az összes embert, akit meglát. Szerencsére a csapás sikeres volt és a nő a falnak csapódott, ami végig reped és néhány ablak is kitört. Én lihegve ereszkedtem fél térdre. Ezután az egyik rendőr rám nézett.
- Köszönjük... ugye... ugye most már meghalt?
- Hát én nagyon remélem, hogy sikerült kiütni. *mondtam miközben újra felegyenesedtem
- Maga egy hős. *mondta egy másik. Ezután néhány mentős jött oda hozzám és egy autóhoz kísértek, ahol némely sérülésem ellátták. Nem sokkal később tűzszerészek és mentősök érkeznek. A nő ugyan az óta sem moccant, de ettől függetlenül nem vettem le róla a kezem és láttam, hogy a rendőrök is csak óvatosan merik megközelíteni és elszállítani.
De nem sikerül nekik túl messzire, mert néhány öltönyös alak érkezik, s egy köpenyes fickó, aki azonnal megszólal valami féle igazolványt is felmutat közben.
- Sehová nem viszik. A G.P.V. alkalmazottjai vagyunk, és a test a mi tulajdonunk!
A rendőrök azonnal megállnak, és zavartan néznek egymásra. Ezután tudok, oda megyek és megkérdezem a fickót hogy ez mégis mi volt, és hogy mit tettek azzal, nővel.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Lylien Odree lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lylien Odree lakása   Lylien Odree lakása I_icon_minitimeSzomb. Júl. 10, 2010 7:09 pm

A kérdés feltétele után, a köppenyes alak Sólyomra néz, és elgondolkodik, végig mér az alakot, majd a kíséretének int, jelezvén intézkedjenek. Azok megragadják a cyborg lányt, majd egy autóba helyezik. A rendőrök nem tehetnek semmit, miután az egyik átnézte a papírokat, és azok ellen nem lehetett mit tenni, mert valóban úgy volt, ahogy mondták. A lány, vagy robot, vagy ki tudja micsoda tulajdonát képezte a vállalatnak.

-Nem kötelességem válaszolni magának. Fogalmam sincs hogyan volt képes kiütni Ms. Odreet, de több milliárd dollárt tett tönkre. Az ügyvédét hívja fel, mert ennek lesz folytatása.

Abban a pillanatban a férfi telefonja megcsörren.

-Igen uram... értem... nem, p-.... igen... máris... viszont hallá-....

Ekkor Sólyom felé fordul, és alaposan végigméri a férfit.

-Nos. Nem tudom milyen az anyagi helyzete, de kétlem, hogy milliárdok lapulnának a zsebében. Mind ettől a bírósági kellemetlenségtől eltekint a főnököm, ha most velem tart. Mi a válasza?

Kérdi, majd pedig kicsit félre áll, és a kocsi felé mutat, ezzel is invitálva Arany Sólymot, hogy szálljon be. Rajta áll a döntés, de minden esetre a cyborg lányt már betették az autóba, és a kíséret is beült. Már csak az ő döntésén múlik, hogyan tovább. A rendőrök össze néznek, és az egyik megszólal.

-Ne mennyen velük, ez egy mocskos banda!
Lylien Odree lakása Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Fumetsu Kyuusaisha
Bűnüldöző
Fumetsu Kyuusaisha

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2010. Jun. 29.

Lylien Odree lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lylien Odree lakása   Lylien Odree lakása I_icon_minitimeHétf. Júl. 19, 2010 10:06 pm

Nem kötelességem válaszolni magának. Fogalmam sincs hogyan volt képes kiütni Ms. Odreet, de több milliárd dollárt tett tönkre. Az ügyvédét hívja fel, mert ennek lesz folytatása.
- Az adrenalin sok mindenre képes! De még is mit gondolnak, bármit megtehetnek, egy ember nem lehet senki tulajdonában!
Ebben a pillanatban a férfi telefonja megcsörren.
- Igen uram... értem... nem, p-.... igen... máris... viszont hallá-....
Ekkor felém fordul, és alaposan végigmér.
- Nos. Nem tudom milyen az anyagi helyzete, de kétlem, hogy milliárdok lapulnának a zsebében. Mind ettől a bírósági kellemetlenségtől eltekint a főnököm, ha most velem tart. Mi a válasza?
Kérdi, majd pedig kicsit félre áll, és a kocsi felé mutat, ezzel is invitálva, hogy szálljak be. Eközben a nő testét már betették az autóba.
A rendőrök összenéznek, és az egyik megszólal.
- Ne mennyen velük, ez egy mocskos banda!
~ Ez nem jó ötlet, de kíváncsi vagyok, hogy mi folyik itt. *mondtam magamban.
- Rendben magukkal megyek, de csak ha válaszol a kérdéseimre! *mondom és elindulok az autó felé.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Lylien Odree lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lylien Odree lakása   Lylien Odree lakása I_icon_minitimeKedd Júl. 20, 2010 6:09 am

Amint Fumetsu kimondta a bűvös szót, a rendőrök csak fájóan sóhajtottak. A férfi beszállt a kocsiba, majd utána a tudós is követte. Az autó belülről igen tágas, jól elfér 4 ember. Fu mellett a két öltönyös alak ül, akik cseppnyi érzelmet sem mutatnak arcukon. Vele szemben pedig a tudós, aki most válaszol a vendége szavaira.

-A kérdések rá érnek később is. Előbb a főnökömmel fog beszélni.

Mondja, majd az autó meg indul, egyenesen a TECH corp. felé.


//Folytatás: Gotham város :: Nyugati oldal :: TECH corp.//Lylien Odree lakása Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
Lylien Odree lakása Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lylien Odree lakása   Lylien Odree lakása I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Lylien Odree lakása
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Newtown-
Ugrás: