Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Lylien Odree 296245150474wildcat..........Lylien Odree Teenansrobindccomicssup..........Lylien Odree Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Lylien Odree 39843828 Lylien Odree 79830643

 

 Lylien Odree

Go down 
SzerzőÜzenet
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Lylien Odree Empty
TémanyitásTárgy: Lylien Odree   Lylien Odree I_icon_minitimeKedd Júl. 06, 2010 2:16 pm

Születési név: Lylien Odree
Egyéb név: Lyli, IX, Zöldi
Faj: ember
Nem:
Születési hely, idő: Gotham, 1994
Kor: 16
Magasság: 167cm
Súly: 160 kg
Hajszín: zöld
Bőrszín: fehér
Vércsoport: B-
Egészségi állapot: ismeretlen
Család: Fraderic Odree (apa, ismeretlen állapot), Syntia Dogen (anya, ismeretlen állapot)
Foglalkozás: ismeretlen
Oldal: rossz

Előtörténet: Lyli születésekor már elkerült a szüleitől. Alig hogy a kórházi ágyban aludt, már egy cég tulajdonává vált. Szülei Gotham egyik szegényebb rétegébe tartoztak, ennek oka volt az, hogy nem tudták volna lányukat felnevelni olyan környezetben amit minden gyermek megérdemel. A cég aki örökbe fogadta, egy fantom cég volt. Nem létezett, hiszen ha tudták volna mivel is foglalkozik eredetileg a valódi arculatuk, talán sosem tudnak maguknak szerezni egy alanyt. Árvák alapítványának adták ki magukat, miközben egy a Gotham külvárosában álló hatalmas vegyszerkutató intézet volt. Lyli ide került, és egyből megbélyegezték, a „IX”-es számmal, mivel ő volt a 9-dik kísérleti alany. Már egészen kiskorától fogva teszteken és kutató kísérleteken esett át. Ártalmatlannak tűnő, de még is fokozottan veszélyes vizsgálatok voltak ezek. Olyan dolgokat néztek meg a gyermeken, mint az emberi bőr reakciója ezzel, meg azzal az anyaggal, és a fájdalominger megszüntetése. Sokszor sírás... fájdalmas kínokat ordító sírás szivárgott ki az épületből, de senki nem hallotta, mert távol esett a várostól. A későbbiekben már csak IX-ként emlegetett lány nevelő szülőket kapott magának, akik dolgozók voltak az intézetnél. Próbálak kialakítani egy hamis képet a kísérlet előtt, ami sikerült is. Így könnyebbé váltak a további vizsgálatok és kísérletek, hiszen a „szülei” végezték el rajta.
Az évekig tartó tesztek, kísérletek, vizsgálatok, megfigyelések gyümölcse az lett, hogy a lány aki akkor alig volt 8 éves, immúnissá vált a gyengébb mérgek ellen, és a betegségekkel szemben, ezezl pedig némileg a fájdalomküszöbe is megnőtt. Áttörő eredményeket értek el a dolgozók rajta, és ő mit sem sejtett a körülötte zajló világról. Hiszen a vállalaton belül az otthon illúzióját állították fel előtte, és a családét. A valóságig megtévesztő volt a kép. Lassan, bevezették őt a krav-maga világába, és a harcművészetre kezdték el tanítani. Mind ezt szintén egy kutatás érdekében. Arra voltak kíváncsiak, hogy néhány mellékes injekcióval kísérve, mennyire fogékony az agya a fizikai tanulásra, illetve az elméleti oktatásra. Mind a kettőt intenzíven alkalmazták nála, de nem sikerült az agyi aktivítás fokozása. Ismét áttöréseket értek el a személyében, de továbbra sem hozták napvilágra az eredményeket, hiszen tudták, a vezetők, hogy komoly lincselés lehet a vége, ha kiderül, hogy mind ezeket a kísérleteket engedély nélkül alkalmazták. Folyamatosan próbálták fejleszteni az alanyt, aki egyre inkább a tökéletességig alakult. Egészen 14 éves koráig, mikor beköszöntött nála a tinédzser korszak. Kicsit későn érő volt, de kérdezősködni kezdett, és kételkedni. Itt ébredt fel benne rengeteg kérdés, és válaszokat akart hallani. Sokszor megkérdőjelezett dolgokat, ezért kezdtek aggódni. Egyre többször ellenkezett, és ez nem tetszett a vezetőségnek. Komoly lépésre szánták el magukat, mikor a lány egyik napról a másikra, megtámadta a rajta elvégző kísérletért felelős kutatót. Több dolgozóban súlyos károkat tett, és elaltatták a lányt. Implantált emlékeket adtak neki, egy idilli családról és minden szép, jó volt a fejében. Majd bérszülőket vettek fel mellé, és Gotham egyik kerületébe helyezték ki őt. Egy újabb kísérlet volt mind ez. Még pedig a való élet hatásaira való reagálási készség kísérlete. Mivel jobb volt kortársainál, és mondhatni minden átlag embernél, a kutatók kíváncsiak voltak, hogy mekkora hatással van mind ez az életben. Folyamatos megfigyelés alatt tartották. A tanárai, szomszédai, barátainak szülei, közérti eladók, mind beépített emberek voltak, akik a lányt figyelték. Mind a mai napig ezt teszik.
A lány mit sem sejt az egészről. Nem tudja ki is ő valójában, mit is tettek vele. Az emlékei hamisak, amikről nem is sejt semmit. 16 évesen 2 éve megfigyelés alatt tartják. Minden a vezetőség tervei szerint megy, hogy a lányból egy napon tökéletes katonát alkossanak. Ugyan is a projekt ezért jött létre. Hogy az Amerikai katonaság számára egy olyan kurzust fejlesszenek ki, ami erősebbé teszi az embereket. A projekt elméleti síkon létezik, mind a mai napig azt hiszik. De a valóság meghazudtolja az egészet, hisz engedély nélkül, de megszületett egy prototípus, aki eddig sikeres alanynak mondható, hiszen a 9-dik próbálkozásra áttörő eredmények születtek.


Jellem: Ellenséges, parancsot teljesítő "gép"

Szakképzettség: A Krav-maga harcművészet magas foku ismerete, pompás atlétikus adottságokkal együtt.

Képesség: Immunis a gyengébb mérgekre, és betegségekre, és kétszerte tanulékonyabb az embernél, ami azzal jár, hogy nagyobb agyi aktivitást mutat.

Lylien Odree Aphrodite01_www.kepfeltoltes.hu_


Lylien Odree Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Lylien Odree Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lylien Odree   Lylien Odree I_icon_minitimePént. Okt. 01, 2010 8:38 am

Az elmúlt három hónap


A nő titokzatos körülmények között eltűnt, nem tudni hová. A rendőrség néhány hétig kereste, de végül feladta a kutatást.

Lylien Odree 3662843_aphrodite_IX_bigd


Lylien Odree Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
 
Lylien Odree
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Adattár :: Mesélők karakterei :: JK-ból Mesélői NJK-
Ugrás: