| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
|
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében.
A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár! |
|
| BÚÉK / 2010-11 | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Bisur Kívülálló
Hozzászólások száma : 84 Join date : 2010. Nov. 26. Age : 28 Tartózkodási hely : Hell!
| Tárgy: BÚÉK / 2010-11 Pént. Dec. 31, 2010 8:47 pm | |
| Ide mindenki csak éjfél után írhat!
Lássuk ki az a megvetemült aki éjfél után, szilveszterkor képes a buliban a házi gazdától kérni egy laptopot és feljönni ide. Aki ezt meg teszi elnyeri a hivatalos SZUPER FRPG KOCKA díjat. | |
| | | The Manipulator Gaztevő
Hozzászólások száma : 89 Join date : 2010. Aug. 04.
| Tárgy: Re: BÚÉK / 2010-11 Szomb. Jan. 01, 2011 1:06 am | |
| Elvetemült vagyok vagy nem, de ezt meg kell tennem.
Szóval 2011 alkalmából kívánom mindenkinek örömben, boldogságban, szerencsében és sok jóban teljen el az új esztendő számára. Legyen sok kreditetek az oldalon és sok szerencsét a világmegváltó terveitekhez vagy akármihez amit terveztek. És maradjatok az oldallal jó sokáig.
Egy szóban: BUÉK !
üdvözlettel The Manipulator
00:09 írtam a hszt.
A hozzászólást The Manipulator összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 01, 2011 1:09 am-kor. | |
| | | Bisur Kívülálló
Hozzászólások száma : 84 Join date : 2010. Nov. 26. Age : 28 Tartózkodási hely : Hell!
| | | | Bisur Kívülálló
| Tárgy: Re: BÚÉK / 2010-11 Szomb. Jan. 01, 2011 2:05 pm | |
| Ezennel lezárva.Nos, éppen, hogy koccintottunk, máris rohantam a géphez és küldtem ide a nyitó üzenetet. Mikor elküldtem, a fórum jelezte, hogy már valaki küldött ide egy üzenetet amíg én írtam. Mani még engem is beelőzött... ráadásul még a chatre is felment és ott legalább jó fél órát beszéltünk. Mint kiderült barátjánál volt és kért egy laptopot ennyire elvetemült FRPG fan, ráadásul még józan is maradt! Ezekkel együtt, ő a nyertes, megemelem a kalapom, a kalapos előtt. (Tisztelt Staff tagok, szerintem ez jutalmazni kéne, bár én nem értek ehhez Persze alapból elnyerte minden tiszteletem és a SZUPER KOCKA, FRPG, DC FAN díjat Herr Steiner is fent volt chaten, d ő még nem elfogadott tag itt. Őneki is gratulálok. | |
| | | Kurt Bozek / Griff Admin
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| | | | Rébusz Mesélő
Hozzászólások száma : 572 Join date : 2010. Sep. 01.
| Tárgy: Re: BÚÉK / 2010-11 Szomb. Jan. 01, 2011 7:49 pm | |
| Jaja, ehhez csak nekem van jogom! És boldog új évet mindenkinek | |
| | | Bisur Kívülálló
| Tárgy: Re: BÚÉK / 2010-11 Szomb. Jan. 01, 2011 8:00 pm | |
| Úgy értettem a lezárást, hogy aki azután ír az már nem kap SZUPER FAN vagy KOCKa díjat. ^^ Elnézést, ez tényleg férre érthető volt | |
| | | Michael White Védelmező
Hozzászólások száma : 167 Join date : 2010. Jul. 15.
| Tárgy: Re: BÚÉK / 2010-11 Szomb. Jan. 01, 2011 11:30 pm | |
| BOLDOG ÚJ ÉVET!!! Hehe... gondoltam rá, hogy írok éjfélkor, akkor titeket is beelőztelek volna. | |
| | | Teodor Black Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 156 Join date : 2010. Aug. 03. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: BÚÉK / 2010-11 Vas. Jan. 02, 2011 7:33 pm | |
| Boldog Újévet utólag is, Kockáknak, nem kockáknak, részegeknek, anti alkeszoknak, azoknak akik DC Comics frpg-n játszanak. Dunáninnen, határon túl! | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: BÚÉK / 2010-11 | |
| |
| | | | BÚÉK / 2010-11 | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |