Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
2010 Szeptember 296245150474wildcat..........2010 Szeptember Teenansrobindccomicssup..........2010 Szeptember Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
2010 Szeptember 39843828 2010 Szeptember 79830643

 

 2010 Szeptember

Go down 
SzerzőÜzenet
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

2010 Szeptember Empty
TémanyitásTárgy: 2010 Szeptember   2010 Szeptember I_icon_minitimeKedd Szept. 14, 2010 11:24 am

Immáron már nem titok a staff tagok kiléte. Akinek igen, az tekintsen bal oldalra, és láthatja. De most másról van szó. A Korszakról, ami a Denevérakták végeztével köszönt be. Hogy ez mikorra várható? Szeptember végére legkésőbb. Így néz ki jelen állás szerint.

Mi várható a korszakban? Sok minden, és még több. Első nagy változás lesz, a fenti fejléc lecserélése, szóval örvendjen majd mindenki. Azzal együtt pedig egy kis időbeni előre ugrás, és kezdetét veszi 2, az-az 2 korszak kaland. Egyik Joker irányítása alatt fog zajlani, míg a másik az én kezemben lesz. Szóval lehet izgulni. Ennyi morzsát kaptok a korszakhoz. A másik dolog! Rébuszhoz lehet fordulni a magánkalandok szándékával elsősorban, szóval őt tessék zargatni. De hogy mindenkinek tiszta legyen minden, itt tájékozódhattok a staff tagok feladatköréről, ami talán könnyíti a dolgotokat.

Továbbá egy frissítés is felkerült az adattárba Gothamnek szentelt részlegeben, a rendőrséggel kapcsolatban. Köszönet érte Kurtnak, aki nélkül talán nem úgy nézne ki, ahogy kinéz. Meg lehet tekinteni a témát, ahol kicsit jobb képte kaphatunk a bűnvárosáról. Tessék megszemlélni itt.

Azt hiszem mára ennyi volt.
2010 Szeptember Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

2010 Szeptember Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2010 Szeptember   2010 Szeptember I_icon_minitimeCsüt. Szept. 30, 2010 8:48 am

Hát jó rég volt itt bejegyzés, de igazából erre a pillanatra vártam. Az első tömegkaland véget ért, talán úgy ahogy sikerrel? Nem tudom, de remélem. Viszont most beköszönt a korszak. A fórum első korszaka, melyről már megalapulása óta regélek itt de most kézzelfoghatóvá válik. Mielőtt bárki bárminek neki látna majd, mindenképpen olvassa el a Korszak információk témát, ahol bővebb képet kaphattok a történetről. A kronológia, más néven A játék hajnala téma is bővűlt, de lényegében csak ugyan azzal, mait az előbbi linken olvashattok. De most fontosabb információk!

Megkezdődik nemsokára 2 korszakkaland. Egyiket Joker meséli nektek, aki segítségemre lesz majd a Gothami Enyészet elregélésében. A másikat pedig jómagam írom le nektek. Hogy mi várható a két történettől? Azt hamarosan megtudhatjátok, de fontos megemlítenem, hogy csak akkor jelentkezhet bárki is a korszak kalandra, ha rendelkezik egy 3 hónapos bővítéssel, amiben leírja mit is tett az elmúlt időszakban, amit most a fórum átugrott. Lényegében szabad kezet adok mindenkinek, de maradjunk ésszerű határok között, ha kérhetem. A két korszak kaland mellett, valószínűleg Rébusz is folytatja az Alternatív szál mesélését, szóval azt is várhatjátok. Kaland-kaland hátán lesz, remélem ebből kifolyólag senki nem fog unatkozni.

Hogy mi várható a korszaktól?
A kulcsszereplő Joker lesz, aki ebben a korszakban neki áll igazán bontogatni a szárnyait. Vele a tervek szerint karakterek nem sűrűn találkoznak majd, de fel-fel bukkan csinos segédjével. Látszólag ő csak egy piti gaztevő, de sokkalta több van a háttérben, mint azt bárki sejtené. Joker remélhetőleg megmutatja milyen is felemelkedni és megpecsételni Gotham sorsát igen hosszú időre tetteivel. Amit igazából nem is ő követ el?

Részemről várhatóak nyomozós jellegű kalandok, na és persze ez leginkább a Denevérakták kalandsorozat folytatására érvényes majd. Hiszen nincs elfelejtve. Hogy meddig fog tartani a korszak, azt nem tudni. Játékos és aktívság függ, de előre láthatólag 6 korszakkaland lesz, és köztük kisebb tömegkalandok, amik kapcsolódnak természetesen valamilyen szinten/ formában a fő cselekményvonulathoz. Remélem mindenki élvezni fogja az eljövendölő időket.
Ami még fontos. Vannak, akik magánkalandban vannak. Rájuk a következő érvényes:
Amint végeztek, egy 3 hónapos bővítéssel felveszik a tempót, esetleg félbehagyva, mesélővel való egysztetés után a bővítésbe a magánkaland végét is beleveszik. Bár ez utóbbi kissé érdekesen hangozhat...

Mi van még... élérhető egy újabb kaszt, még pedig a Macskanő. Olvassátok, és használjátok egészséggel, aki akarja. Illetve még vessetek egy pillantást Gotham városra, amit kicsit kibővítettem a korszaknak köszönhetően a Városi Rendőrség résznél. Továbbá még mindig érvényes az a jutalom, mi szerint ha valaki meghív egy játékost a fórumra, és az egy elfogadott előtörténettel bír, a meghívő +1 kreditben részesül. Tehát nem elfelejteni! Na meg ha bárkinek kérdése van, tegye fel Wink !

A korszak beköszöntött... Gothami Enyészet!
2010 Szeptember 218wf


2010 Szeptember Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

2010 Szeptember Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2010 Szeptember   2010 Szeptember I_icon_minitimeKedd Okt. 05, 2010 7:28 am

Ma, ilyen korán reggel esős nappal rövid kis hírre hívnám fel a figyelmét mindenkinek. Változott az Ismert karakterek igénylésének menete. Mivel nekem személy szerint nincs nagyon időm át nézni azt a több száz vagy ezer DC szereplőt, és jegyzetelni melyik igényelhető, és melyik nem, ezért úgy gondolom, egy igazán remek ötlet pattant ki a fejemből. Ettől a ponttól kezdve bármelyik ismert szereplő igényelhető. Persze a kritériumoknak megfelelően továbbra is. Ha kinéztél magadnak egyet, akkor egyeztess, és meglátjuk megkapod-e a szerencsést, vagy sem. Természetesen az olyan alakokat, mint Joker, Batman, Rébusz, és hasonlók minden bizonnyal nem fogod magadénak tudni, hiszen staff főkarakterek. Ezért velük ne is próbálkozz.

Továbbá... A korszaknak két kalandja is meghirdetésre került, itt és itt. Lehet rájuk jelentkezni, ha valaki még nem látta volna, vagy nem tudná, ugyan is e hét péntekéig van a határidő. Szóval JELENTKEZZ, és ne maradj le két nagyszabású csete-patéról!
Ami még fontos. Bővült a szabály kötet pár új ponttal, ezt kérném mindenki olvassa el, és lehetőleg tartsa is be.

Végül de nem utolsó sorba, szeretném bejelenteni, hogy a Smalville frpg újjá éledt ezért lehet jelentkezni, előtörténetet írni, és ott is reagot írogatni teljes gőzzel.

2010 Szeptember Smallvillesupes2


2010 Szeptember Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
2010 Szeptember Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2010 Szeptember   2010 Szeptember I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
2010 Szeptember
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Szabályok, és egyéb Információk :: Hírek-
Ugrás: