Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
2010/1. Hős ferdítő 296245150474wildcat..........2010/1. Hős ferdítő Teenansrobindccomicssup..........2010/1. Hős ferdítő Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
2010/1. Hős ferdítő 39843828 2010/1. Hős ferdítő 79830643

 

 2010/1. Hős ferdítő

Go down 
SzerzőÜzenet
Scott Alan
Kalandmester
Scott Alan

Hozzászólások száma : 62
Join date : 2010. Sep. 13.

2010/1. Hős ferdítő Empty
TémanyitásTárgy: 2010/1. Hős ferdítő   2010/1. Hős ferdítő I_icon_minitimeHétf. Okt. 18, 2010 11:34 am

Ez egy rendhagyó verseny, remélem elnyeri a tetszéseteket.
A feladat:
Ferdíts el kedvenc hősöd, legyen Marvel, DC, vagy más képregényből, élettörténetét, képességét, adatlapját! Illetve készíts karikatúrát, vagy egy vicces történetet róla!
Mit is értek ez alatt: Vegyük például Superman-t, felteszem mindenki ismeri az eredetét. Tegyük fel, mi lett volna ha az apja csöppet alkoholista lett volna és mivel nem bírta az állandó bőgését, ezért kilőtte egy űrhajóba a Földre, az egyik részeg pillanatában! Remélem értitek mire gondolok, ha nem zaklassatok Pm-ben nyugodtan Very Happy
Több hősferdítéssel is indulhattok.
Határidő November 30, jutalom természetesen itt is jár. Jó szórakozást!

Ui: Nah felmerült kérdésekre válaszok: Ferdítésre az eredet/előtörténetére gondoltam, mint említettem egy példát fentebb. Tehát ha lehet ne egy részletet ferdítsd el, hanem az egészet. Lehet Marvel vagy Dc képregény hős, a lényeg hogy legyen vicces, többet is csinálhatsz maximum hármat. Terjedelem min. egy oldal de egy ismertebb hősnél vagy gonosztevőnél azért lehet nyugodtan hosszabb. Ha kérdés, óhaj sóhaj Pm-ben keress!


A hozzászólást Scott Alan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 31, 2010 12:07 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

2010/1. Hős ferdítő Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2010/1. Hős ferdítő   2010/1. Hős ferdítő I_icon_minitimeSzer. Okt. 20, 2010 1:10 pm

Ide is lenne pár:
1. A ferdítést hogy érted pontosan? (
Idézet :
Ferdíts el kedvenc hősöd, legyen Marvel, DC, vagy más képregényből, élettörténetét, képességét, adatlapját! Illetve készíts karikatúrát, vagy egy vicces történetet róla!
Mindent kell egyszerre vagy csak elég mondjuk a képességeit?
2. Mennyiben kell eltérnünk az eredetitől, esetleg teljesen át lehet-e írni az egészet?
3. Végül mekkora terjedelemben kell ezt megtennünk? (Ha külön külön is elég vagy ha mindet egyszerre?)


Játékos szín: Crimson
2010/1. Hős ferdítő 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

2010/1. Hős ferdítő Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2010/1. Hős ferdítő   2010/1. Hős ferdítő I_icon_minitimePént. Okt. 29, 2010 11:01 am

Az eredetitől annyira legyen eltérő, hogy még rá lehessen ismerni az alapjaira. Tehát Pókember ne cseréljen hozzá nem illő jelmezt, és ne kezdjen el angyalszárnyakon repülni, és tüzet köpni. Szerintem...

Annyit ferdítesz el az eredeti történetből, amennyit jónak látsz, de értelem szerűen, ha csak a haja színét változtatod, nem lesz annyira megnyerő az "régi-új hős", mintha több mindent torzítanál.

Szerintem egyszerre jobb, hisz akkor talán átláthatóbb az egész.


2010/1. Hős ferdítő Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 32
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

2010/1. Hős ferdítő Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2010/1. Hős ferdítő   2010/1. Hős ferdítő I_icon_minitimeCsüt. Nov. 25, 2010 6:04 pm

Valódi neve: Peter Parker
Jelenlegi álneve: nincs
Egyéb nevei: nincs
Személyazonosság: Ismert
Jellemzők:
Neme:férfi
Magasság:177 cm
Súly:74 kg
Szemszín:barna
Bőrszín:kaukázusi
Hajszín:barna
Státusz:
Állampolgárság: amerikai
Családi állapot: nőtlen
Foglalkozás: középiskolai tanuló

Eredet:
Típus: Mutálódott

Már csecsemő korában árva lett, a szülei egy repülőgép balesetben vesztették életüket. Az egyedüli gyereket a nagybátyja és nagynénje Ben bácsi, és May néni nevelte fel. Tehetséges volt a tudományokba, és rajongott a kutatásokért, szinte zseninek is lehetett volna hívni. Ha agyilag nem is, de szociálisan szörnyen visszamaradott volt. Fájdalmasan visszahúzódó, és félénk, emiatt nem tudott beilleszkedni a középiskolába sem. Egy tudományos kiállításon, ami a különböző állatok radioaktív sugarakkal történő bombázását volt hivatott megmutatni. A 15 éves Peter-t megharapta az egyik ilyen radioaktív pók. Emiatt egyik napról a másikra különös változások mentek végbe a testén. Az így bejutott radioaktív pók gének miatt, megváltozott a DNS-e, és látványosan megváltozott a külseje is.
2010/1. Hős ferdítő 2ennblj
Másnap mikor felkelt a karját kelések, és hólyagok borították el. Az egész jobb karja 24 óra leforgása alatt megváltozott. Először hólyagok jelentek meg, de azok hamar le is lohadtak. Utána a karja egy pirosas árnyalatot vett fel, ami ellen nem tudtak még az orvosok sem tenni. Az erek kidudorodtak, és a vér áramlása lelassult, ez okozta a pigmentálódást is.

A radioaktív fertőzés nem állt meg a végtagnál, lassan beborította az egész testét, és szörnyű fájdalmakat okozott neki. Korházba került, és méregerős nyugtatókon élt tovább. A nagy mennyiségű fájdalomcsillapítók hatására drogfüggő lett, és tudott ellene tenni semmit. Ha nem szedi a gyógyszereket, akkor a fájdalomba beleőrült volna. Pár hónap alatt a fájdalom annyira elhatalmasodott rajta, hogy csak a morfium tudta csökkenteni a fájdalmait. Az élete utolsó heteit korházban töltötte, annyi morfiummal a szervezetében hogy éber kómába esett. De jobb is volt neki így, mert ha nem hal meg akkor látni kellett volna, hogy a Baljós Hatos hülyére veri az összes szuperhős csapatot és elfoglalja Amerikát.


Játékos szín: Crimson
2010/1. Hős ferdítő 343hr7o
Vissza az elejére Go down
Antidote
Gaztevő
Antidote

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2010. Nov. 01.

2010/1. Hős ferdítő Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2010/1. Hős ferdítő   2010/1. Hős ferdítő I_icon_minitimeCsüt. Nov. 25, 2010 6:58 pm

Valódi neve: Bruce Banner
Jelenlegi álneve: Láma
Egyéb nevei: nincs
Személyazonosság: Ismert

Jellemzők:

Neme: Férfi
Magasság:5'9"
Súly: 58 kg
Szemszín: Barna
Bőrszín: Europid
Hajszín: Barna

Státusz:

Állampolgárság: Amerikai
Családi állapot: Nőtlen
Foglalkozás: Atomfizikus

Előtörténet:

Sokáig azt hittük, hogy Einstein és csapatának atombombája a legveszélyesebb fegyver a világon. Egy évvel ezelőtt Dr. Bruce Banner feltalálta a Gamma bombát, mely mellett az atombomba ártatlan kis játék pisztolynak tűnik. De ki is ez a Bruce Banner?

Gyerekkoráról sok dolgot nem lehet elmondani. Apja alkoholista volt és rendszeresen verte feleségét és gyerekét. Anyja feltétlen nélkül szerette mind az apát, mind Bruce-t. Bruce nehezen bírta elviselni életének ennek a szakaszát, indulatait mindig magába fojtotta. Anyja pszichológushoz járatta, aki szerint semmi baj nem volt a gyerekkel.

Annak ellenére, hogy Bruce-t verte az apja, ő a nyomdokaiba lépett. Apja is atomfizikus volt. Bruce kiválóan teljesítette az egyetemet és ez felkeltette az amerikai kormány figyelmét is. Nem sokkal miután végzett az iskolával, egy ügynök kereste fel őt, aki munkát ajánlott neki. Bruce elfogadta az ajánlatot és így került a gamma bomba projectbe.

A gamma bomba első tesztelése közben, viszont történt egy kis baleset. A bombát egy sivatag közepén élesítették, majd mindenki a biztonságos zónába igyekezett, mindenkit, kivéve Bruce-t. Ő visszafordult, mert otthagyta kedvenc kabaláját egy lámát. A gamma bomba felrobbant, de ő túlélte viszont, rendkívül sok sugárzás jutott a szervezetébe.

Egy héttel később ébredt fel a tábor kórházában. A felettese sétált be hozzá és elkezdte őt lehordani, megfenyegette, hogy kirúgja az állásából és hadi bíróság elé állítja. Bruce a megszokott eszközéhez nyúlt, az elfojtáshoz, ám most valami más történt.

Mikor dühe elért egy bizonyos szintet testén változások kezdtek végbe menni, bőre zöldes árnyalatot vett fel, kezén és lábán pata nőtt, feje elkezdett megnyúlni és egy pénisz formáját vette fel.

2010/1. Hős ferdítő 01

Dühöngés helyett viszont elkezdett vicceket mesélni, ezzel megölve a tisztet, majd a bázis teljes állományát halálra röhögtette. Miután elmenekült, Banner megpróbált elbújni, de dührohamai miatt nehéz volt rejtőzködnie.

Több baleset is történt, Manhattanben 800 ember halt meg nevetőgörcsben. Írországban egy teljes marha gulya esett áldozatul a gyilkos vicceknek. Erdélyben egy teljes cigány falu pusztult el, mikor a kiküldött felderítőcsapat odaért, az összes hulla szája mosolyra volt húzódva.

Több évi bujkálás után Banner Tibetbe utazott, ahol egy a Himaláján élő pap feltárta előtte az igazságot. Mi van, ha nem is Banner alakul át a Lámává, hanem a Láma alakul át Banner-é?


//Nem én találtam ki a Zöld Faszlámát. A irományomban felhasználtam részletek az Újvilág Hulk vs Rozsomákból!//
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

2010/1. Hős ferdítő Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2010/1. Hős ferdítő   2010/1. Hős ferdítő I_icon_minitimeSzomb. Dec. 11, 2010 1:23 pm

A jelentkezést ezennel lezárom. A szavazás hamarosan kiírásra kerül!


2010/1. Hős ferdítő Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
2010/1. Hős ferdítő Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2010/1. Hős ferdítő   2010/1. Hős ferdítő I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
2010/1. Hős ferdítő
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Versenyek, pályázatok :: Versenyek-
Ugrás: