Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 296245150474wildcat..........A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 Teenansrobindccomicssup..........A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 39843828 A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 79830643

 

 A Zsasz vállalat központi épülete

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Glador
Bűnüldöző
Glador

Hozzászólások száma : 44
Join date : 2010. Nov. 28.
Age : 28

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 I_icon_minitimePént. Feb. 04, 2011 7:29 pm

Kártyázós barátom előre ment, de hamarosan ismét felbukkant, ahogy valaki neki lökte a zenész cimborájának. Ugyanez az ismeretlen kirúgta kezemből a kardot, majd elindult a kijárat felé. Meglepett ez a hirtelen és gyors támadás, s azt sem értettem, hogy képes ilyen jól tájékozódni a sötétben, főleg miután a villanyt is kiiktatta. Azzal azonban nem számolt, legalábbis reméltem, hogy tökéletesen látom. Nem akartam, hogy megszökjön, ezért nem mentem a kardomért, hanem előre lendültem, hogy a földön lendülettel csúszva elkapjam a bokáját, hogy hasra essen. Csúszás közben aktiváltam a karpengét, hogy amennyiben sikeres a művelet, átvágjam lábában az achilles ínt, lehetetlenné téve a további futva menekülést. Ugrás közben odakiáltottam társaimnak.
-Az ajtó fele szalad!
Reméltem nem taposnak rám, de bíztam a páncél védelmében. Meg aztán egy két láb a hátamon csekély ár azért, hogy végre egy kis izgalom is keveredett a csendben lopakodós kommandózásba.

//A hőlátás alatt a felső képet kell érteni, nem az alsó, ragadozó félét. Csak azért mondom, mert szerintem a hő foltnál kicsit több látszik.//

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 Ir0160
A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 Predatorscanningintherm
Vissza az elejére Go down
Mr.Pókerarc
Gaztevő
Mr.Pókerarc

Hozzászólások száma : 38
Join date : 2010. Sep. 29.

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 I_icon_minitimePént. Feb. 04, 2011 8:36 pm

Vazze! Ez most meglepett! Szerencsére a másik fickó egyből cselekszik, igaz nem tom, hogy mit csinál, de valamit tervez, aztat tudom!

Megfogok 5 kártyát, és azonnal eldobom arra, amerre a fickó lépteit hallom, de amilyen gyorsan csak lehet, hiszen még véletlenül sem akarom megdobni a csávót. Ezután futni kezdek, de Virtuóz marad, ő elkezd játszani a gitáron, és azt parancsolja a menekülőnek, hogy álljon meg, és mondja el hogy hol van...
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Feb. 07, 2011 10:01 pm

Bisur neki rugaszkodik a kis hölgynek egy gyilkos szándékkal. De a tigris bukfenc nem feltétlen optimális ilyen helyzetre, mivel a levegőbe kerül elég kiszámítható lehet és a lány nem becsül le úgy, mint ahogy te őt. Ezért kibukfencezik oldalra az első megmozdulásodra és féltérdről hasít kettőt. Mind a kettő a farpofáidat éri, mind a kettőt egy. Ismét hallasz egy kis nyávogást.

~ Elég érdekes humorodvan, de válaszolok, lásd ki vagyok. Én tudnám használni azt a csavarhúzot rendesen...~ Anti az exhős mágus származék, mint gyakorlott dzsentlemanus felszökkel egészen az ötödikig és mindenhol becsukja maga után az ajtókat, hogy az ötödik emeletre érjen. Itt hirtelen két ajtó is van, az egyik nyitva maradt és ha benéz a folyosó végén alakok vannak. A másikba viszont zavartalan nyithat be.

Osborn rögtön a cél után veti magát, de a páncél határozottan lassítja, az amúgy is rettentő gyors ellenféllel szemben, aki a kártyákkal nem számol. Így egy szisszenés hallatszik hallkan, majd, hogy egy kicsit mozdul az ajtó azon felül, hogy amúgy is nyitva hagyták a többiek. De most Glad az asztal mellett fekszik, így az alak menekülését most nem követheti figyelemmel. Virtuóz játékara meg nem jön válasz. Csak kint tovább csökken a fény.

Mr. Woodsonnál meg éppen egy nagyobb sötétség üt be ahogy a lámpák villognak. De épp csak több, mint egy másodperc. Ez alatt elsül két fegyver és mire ismét körülnéz a nagy koppanás vonja magára a figyelmét. Új barátod elterül a földön és alóla szivárog a vér. Richárdot meg térdlövés érte. Bár a bőr szövet nem engedte át a golyót a csont érsz vagy súlyosan zúzódott vagy eltört. Ezt a fájdalom fokából nem tudja megállípítani a szolgai módon engedelmeskedő fiú. Viszont Manipulatornak feltűnhet, hogy senki nem hiányzik, de mégis mindenki rémült. Nem beszélve a kezdődő pánikról. Az embereket a rohanásól már csak a halál félelem utolsó morzsái tartják fel, de nem tudni mennyi idő van hátra míg kitörik a káosz.


Mesélő, Joker
Harley
A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Glador
Bűnüldöző
Glador

Hozzászólások száma : 44
Join date : 2010. Nov. 28.
Age : 28

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 I_icon_minitimeKedd Feb. 08, 2011 12:00 am

A rohadt páncél miatt nem tudtam elkapni az ürgét, s így potyára a földre estem. Elátkoztam szerencsétlenségemet, majd úgy döntöttem, letojom a fürge fickót, s inkább összeszedem a kardomat. A legcsúnyább angol szitkok mellett anyanyelvemen is bőszen káromkodtam, miközben felkeltem, s a pengéhez siettem. Leporoltam, s a helyére tettem, majd aktivált karpengével besétáltam a helyiségbe, ahonnan a menekülő krapek előjött. Úgy látszott, ma nem akar össze jönni a rendes harc, s kezdtem megunni a bohóckodást. Ez az egész nem érte meg, sőt kezdtem belátni, hogy az egész bosszúhadjárat sem ér semmit. A lányok olyanok, mint a villamos, jönnek- mennek, s ha az egyik elment, nem érdemes utána szaladni, úgyis jön egy másik majd. Ráadásul, aki miatt most itt voltam, amúgy is halott volt, azt meg feltételeztem, hogy Esther úgysem itt dolgozik. A „mutánsokra” meg azért sem éri meg vadászni, mert úgyis lesznek elegen, akármennyit kapok is el, s végső soron, ők is csak polgárok. Tarkómra tettem a kezem, s igyekeztem leküzdeni a lelkem marcangoló bűntudatot. Azt a kopaszt, aki valószínűleg ártatlan volt, én öltem meg, s végezni akartam a védtelen gyerekekkel is. Rossz irányban haladtam, elindultam a sötétség ösvényén, de úgy döntöttem, új utakra térek.
Visszatértem a jelenlegi helyzetbe, s beléptem a másik szobába. Először is körbenéztem, hogy vezet-e ajtó innen még valahová, majd megnéztem fölkapcsolhatom-e a villanyt, ezután hozzáláttam, hogy mindent töviről hegyire átkutassak. Itt is elsősorban a dokumentumokat és iratokat nézem át, és az alkalmazottak listáját, hogy megbizonyosodjak róla, Esther nem dolgozik itt. Ő volt az egyetlen lány, aki esetében úgy ítéltem meg, hogy érdemes utána futni. Ha találok esetleg még egy számítógépet, azt is átböngészem, fény hiány esetén éjjellátó módban, s a szükséges információk megszerzése után, vagy éppen azok elmaradása esetén, mindent összeborogatok, csak úgy a hecc kedvéért, feszültség levezetés gyanánt. Abban az esetben, ha további ajtókat is találok, oda is bekukkantok, óvatosan, készen egy támadásra, harckész kézpengével.
Vissza az elejére Go down
Bisur
Kívülálló
Bisur

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2010. Nov. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : Hell!

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 I_icon_minitimeKedd Feb. 08, 2011 8:59 pm

Elrugaszkodtam tervem szerint, de úgy látszik ez a cicus túl fürge, és amikor a levegőben voltam oda vágott a faromra. Őszintén szólva még élveztem is, de a kudarcot annál inkább, éreztem csak játszadozik velem. Gyorsan megpördülök, hogy szembe nézhessek vele, eközben kezeim X-alakban előttem karmokkal előre, hogy tudjam védni az esetleges csapásait.
~ Jobb lesz ha megfontoltabb leszek és rendes ellenfélnek tekintem ezt a cicust. Valami technikát ki kéne találni... mit tett eddig, kitért és visszatámadt. Most nyisson ő, ez általában hiba, de lássuk ő mit tesz.
Kicsit hátrálok, készen a kitérésre, tervem az hogyha ostor csavar a kezemre annál fogva elrántom, vagy ha tudom a levegőbe elvágom. Egészen a falig hátrálok, ha akkor sem támad rajtam a sor... megpróbálok becsúszni a két lába közé és karmaimmal kárt tenni azokban, persze gondolom ő felugrik, ha ez megtörténik felpattanok és újra várom, hogy ő támadjon. Ha valami meglepetéssel jön elő, jobb lesz ha elvetődök jobbra és onnan próbálok ráugrani.
Ha van egy óvatlan pillanat akkor ráugrok, közelebbről több esélyem van a karmaimmal
~ Na gyere cicus, most akkor küzdjünk meg rendesen!
Vissza az elejére Go down
Mr.Pókerarc
Gaztevő
Mr.Pókerarc

Hozzászólások száma : 38
Join date : 2010. Sep. 29.

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Feb. 10, 2011 4:08 pm

Egy nagy koppanás, és a "társam" káromkodásából megállapítottam, hogy valami bűn nagy kreténnel találkoztam össze, aki még egy futó őrültet sem tud elkapni. A kártyáimmal nem tudom mi lett, Virtuóz zenéje is fölösleges volt. Az az istenverte barom elindul kutatni, nem nagyon érdekel mit csinál, itt hagyom, megyek a saját dolgomra, nem sok hasznát veszem. De nem akarom, hogy ellenségek legyünk, ezért odaszólok neki:

- Én utána megyek, maradj itt, ha gondolod!

Mondom, majd Virtuózzal együtt tiszta erőmből sprintelek a fickó után, habár úgy néz ki az orromig sem látok, megpróbálok hangokból tájékozódni. Közben a kezembe csúsztatok pár lapot, hogy meg tudjam magamat védeni, és Virtuóz is a kezéhez közel tartja a gitárját.
Ha meglátok valakit mozogni, akkor először a barátom gitárjával próbálom megállítani, ha nem sikerül, mint ahogy az előbb, akkor először az alak lábait veszem célba, ha sikertelen, akkor meg a hátát/hasát.
Vissza az elejére Go down
Antidote
Gaztevő
Antidote

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2010. Nov. 01.

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Feb. 10, 2011 4:58 pm

~ Perverz egy démon vagy, mit ne mondjak...

A leszállás az épület ötödik bugyrába... emeletére sikeres volt. Két ajtó közül az nyitott tűnik jobb választásnak a mozgó alakokkal, szóval odamegyek be először, hátha találok pár áldozatot... akarom mondani segédet! Szépen lassan odalopakodok a díszes társasághoz és látom, hogy az egyik leakar lépni, és a lelépő lelépése kavarodást kelt, szóval jó ötletnek tűnik segíteni a díszes társaságnak.

A fickó, aki éppen elmenőre fogta a dolgát egy elegáns széllökéssel leveszek a lábáról, legalábbis megpróbálom levenni. Ha közben rám támad még valaki, akkor próbálok neki nem nagy sebesülést okozni. Jah, a közelharci tudásommal fegyverzem le a támadó(ka)t.
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Feb. 12, 2011 3:17 pm

Szépen egymásra találnak itt a gonoszok, de a bűvös heteshezmég igencsak kevesek. Amadeus viszont kudarcai hatására visszavonul, hogy tovább tanulhasson. Immáron a kardjával tokjában kezd szörfölni a főnök gépén. Ott meg nézegetheti a fájlokat. A dolgozókról talál egy .pdf fájlt. Minden féle adatokkal, de a keresett személyt nem találja. Az önéletrajzok között se. Devalószínű a gépbe is csak azért tudott belépni, mert be volt kapcsolva. Viszont villamosra hasonlító csajokat nem igazán talál. Kivéve a sárga csajszit, valószínű vietnámi lehet az önéletrajz kép alapján.A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 9abe2000a4091cfe0e38d5cd42682fab

Antidote a daliás szélmágus berontá a folyosóra, hol vala futó félmeztelen alak és annak hátul ütői, egy bohóc meg egy rock sztár. Ehol mindenki látja, hogy néha semmit igazán. Mert a fények gyengék és azok is néha elmennek. Szóval érezhetik a diszkó hatást, ahogy szaggatva látják az alakot a két ajtó között futni. Az bátor és nem ied meg a mágustól, de az utobbi mégis leveszi a lábáról, ha mágiával hát azzal. Hiszen szabad. De abból, mint szerencsétlenül indult tigris bukfent érkezik az alak. Ráncolt homlokkal áll hát meg féltérden, de mikor a kártyák útjukra indulnak tovább gurul, hogy újra lendületet véve ismét a lépcsőház felé futhasson.

A lány pajkosan, néha el-el mosolyogva várná a következő kört. Mikor támadsz. De a hátrálásodra meglepődik egy kicsit oldalra is dönti a fejét, majd egy nyávogó hangot ad ki mielőtt megindulna. Pár határozott lépés, az utolsó történetesen oldalasan, majd megindítja a támadást az ostorokkal. Az eggyik a kezet célozza ahogy vártad, de azon már keményített karmok várják, de a következő a hasfaladon oszlatná a ruhát. Mivel az új szerzeményed vissza szívtad a harc kezdetekor a bőröd alá. De a csapás csak surol, mert minthogy ez egy váratlan támadás volt a részéről te vetődsz jobbra. Amire ő nem volt viszont teljesen felkészülve. Így a támadásod a jobb vállán éri és mielőtt kitért megsebzed azt, de utána elkapja a bokáid és csúnyán kopansz a földön.


Mesélő, Joker
Harley
A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Bisur
Kívülálló
Bisur

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2010. Nov. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : Hell!

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Feb. 12, 2011 4:14 pm

~ Ez a tedd azt amire nem számít technika mindig beválik. -gondolom amikor a nő meglepődik- Na mi van cicus? Nem jössz?
Majd elég gyorsan történnek a dolgok, a kezemre csavarodik, mielőtt örülhetnék, a hasamat súrolja valami, hideget érzek, közel lehetett az az ostor.
~ Jó ellenfél, megkímélném, de nem tehetem.
Azt vettem észre, reflexből oldalra lépek és egy nagy nyitott tér van köztem és ő közte, rögtön megindítottam a támadást, ő próbált kihátrálni, de nem sikerült, pont jó szögből érkeztem meg,
~ Bingó!
Viszont semmi sem lehet tökéletes, érzem, hogy megragadja a bokám, aztán ismét a padlónak csattanok, ezúttal brutálisan, kezemmel nem tudok hárítani, bal állcsontom nagyot csattan, hirtelen a vér melegségét és éles fájdalmat érzek. Mellkasomból is fájdalom sugárzik, szívem két nagyot ver. Majd az egész testemen végig fut egy fekete dolog ami ruha alakot ölt fel, pupillám kitágul. Karmaim megnőnek, és a földbe vájódnak, majd érzem, mintha más létsíkra kerülnék, képességem csak úgy magától bekapcsolt.
~ Sok hasznát nem veszem, de talán így kicsit megzavarhatom, ha nem érzi a fizikális jelenlétem, csak a vizuálisat!
Majd mintha új erőre kapnék, testem magától felrugaszkodik és érzem, hogy egy részemet teljesen elfogta az ölés vágy. A nőre tekintek, készen kivédeni bármely támadását.
- Elég legyen! -mondom kicsit hörgősen-
Ezután felugrok egy hirtelen mozdulattal a plafonhoz, karmaim bele vájom és mind kettő lábammal a nő felé rúgok, gondolom elvetődik vagy megpróbál leszedni az ostorral, ekkor elengedem magam és rázuhanok, ha a földre zuhannék akkor felé rugaszkodok. Ha földön lenen netán akkor meg egyszerű a helyzet, csak a torkát.
Megpróbálok közel jutni hozzá (ugrásokkal, vetődésekkel), akármibe is kerül, hogy közelről mérhessek rá csapást. Persze ő mindig megpróbál kitérni de legalább fáradtabb lesz, minden lépésem meggondolom.

//5//
Vissza az elejére Go down
Glador
Bűnüldöző
Glador

Hozzászólások száma : 44
Join date : 2010. Nov. 28.
Age : 28

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Feb. 12, 2011 11:55 pm

Az adatok között nem találtam lényeges információt, leszámítva azt, hogy úgy tűnt, Esther nem itt dolgozik. Kicsit megkönnyebbültem, így végül mégsem dúltam fel az irodát. Viszont akkor most hogyan tovább? Kikapcsoltam a számítógépet, de nem álltam fel a székből. A monitor fényei kialudtak, s a sötét képernyőn megláttam saját tükörképemet. Egy baljós szürke páncél nézett rám, ám ebben csak egy szerencsétlen, megtört fickó volt. Ez így nem maradhatott, kellett egy cél. Felálltam, de olyan lendülettel, hogy a szék egészen hátragurult. Az asztalra támaszkodva gondolkodtamtovább, mi is életem értelme. A Svájci kísérletek során katonának képeztek ki, gyilkolásra. Őket otthagytam, hiszen hős akartam lenni, holott lelkem legsötétebb bugyrainak mélyén élveztem az ölést, s azt, hogy félnek tőlem. De nem, én a jóság útját választottam, de úgy tűnt, az elhibázott lépés volt. Hamar megtapasztaltam, hogy milyen nehéz megvédeni az embereket, s ez az egész mennyire nem kifizetődő. Ökölbe szorítottam a kezemet, s fel-alá járkáltam a szobában. Amikor szerelmemet, majd a szívét is elrabolták, a különleges képességekkel rendelkezőket okoltam, de ez téves nézet volt. A szerelem elvakított, s meggyengített, most azonban már tisztán láttam. A „normális” emberek ugyanolyan bűnösök voltak, hiszen ők ölték meg a szüleimet, s ők voltak olyan hálátlanok. Dühösen belerúgtam a székbe. Mindenki, az egész emberiség hibás volt. Tulajdonképpen az egész világ, úgy ahogy van, igazságtalan. Hazugságokra épül minden rendszer, az egész csak megtévesztés. Ezt a világot le kell rombolni, s a régi rend romjain új, egyenlő Földet létrehozni. Káosz kell, és pusztítás, le kell rombolni mindent, hiszen a lángok előtt mindenki egyenlő, a tűzben nincs jó és rossz. Ismét a monitorra pillantottam, mely ezúttal sokkal határozottabb embert tükrözött vissza. ~Ez az…Lángoljon Gotham! Égjen a világ! Itt az idő, hogy eljöjjön a tisztító tűz!~ Határozott léptekkel indultam ki a helyiségből. Itt már végeztem, ebben az épületben nincs több teendőm, kivéve egy dolgot. Ez a ház ma kész bolondok háza, rengeteg fura alak mászkál, nekem pedig pont ilyen fickókra van szükségem, elvégre, bár egyedül el lehet hinteni a káosz magvait, ahhoz hogy ki is kelljenek, a nép könnyeivel kell öntözni őket, ehhez viszont szövetségesek segítsége kell. Úgy döntöttem, nem foglalkozom a kártyás fickóval, s a menekülő futóbolonddal, hanem körbenézek, s inkább hasznos társakat keresek.

Edit://Válasz Pókerarcnak//

Kifelé menet megláttam az ajtóban a kártyás futóbolondot szaladni, majd elesni. Valami, vagy inkább valaki kigáncsolta, de úgy, hogy hozzá sem ért. A fellökött fickó hamar talpra állt, s tőlem kért segítséget a harchoz. Normál esetben habozás nélkül beszálltam volna a bunyóba, hiszen megegyeztünk, de most úgy döntöttem, csak figyelek. Akárki is az új behatoló, különleges lény lehet, vagyis számomra hasznos. Az ajtótól pár méterre megálltam, s karba tett kézzel a falnak támaszkodtam. Divide et impera, oszd meg és uralkodj! A régi római mondás most pont idevágott, hiszen nekem az is jó, ha ezek itt halálra verik egymást, vagy ha valamelyik felülkerekedik, akkor az új szövetségesnek is megfelel, már ha beleegyezik. Száz szónak is egy a vége, nem szóltam semmit jelenlegi társam kérésére, hanem csöndben, s felettébb kíváncsian figyeltem a fejleményeket.


A hozzászólást Glador összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Feb. 16, 2011 10:53 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Mr.Pókerarc
Gaztevő
Mr.Pókerarc

Hozzászólások száma : 38
Join date : 2010. Sep. 29.

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Feb. 14, 2011 4:27 pm

Mint egy olimpia bajnok futom ellenfelem felé, rendíthetetlenül! Ellenfelem gyors, nem sok esélyem lenne utolérni, amikor jön az égi áldás! Valami jó nagy széllökés feldönti, bukfencezik, majd folytatja a futást, de úgy néz ki, hogy van esélyem utolérni. Ismét két kártyát veszek a kezembe, folyamatosan próbálom dobálni. Ha látom, hogy semmi esély rá, hogy beérjem, akkor megállok, és minden erőmet bevetve egy utolsó lapot hajítok felé.

Ha van esélyem, hogy beérjem , akkor megpróbálom lerántani a földre.

Ha a lapom nem hat, akkor hagyom az egészet, és visszamegyek a csapattársamhoz.
Vissza az elejére Go down
Antidote
Gaztevő
Antidote

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2010. Nov. 01.

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Feb. 16, 2011 8:57 pm

Látom áll itt a bál elég rendesen! Nem tudom miért fut a faszi, de elég ügyes ahhoz, hogy átugorja a a széllökésemet. Másodjára már nem lesz ekkora mákja! Teljes erőmből egy a fickó szemszögéből szemből jövő széllökést csinálok, pont a rohanó előtt.

Ha sikerül felborítani, akkor odamegyek hozzá és teszek róla, hogy ne tudjon tovább futni, mondjuk... eltöröm a lábait. Remélhetőleg semmi huncutság sem lesz nála!

Ha nem sikerül, akkor próbálok eltűnni új "társaim" elől. Nem kellenek a fölösleges szemtanúk.
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Feb. 17, 2011 2:24 pm

Bisur a plafonról támadna, de minthogy az igen magasan van a támadás elveszti a sebességét, így a lány egyszerűen egy hátra szaltóval kitér és tovább löki magát még egy fordulatra, ahonnan immáron csak egy ostorral szájon csap téged, igen kellemetlen nyomot hagyva. A beszéd igen nehézkesen fog menni, mint egy öt éves fogyatékosnak és még a csajszi is csúnyán, kicsit talán fájdalmasan tekint feléd. A vállánál csúnyán szétnyílt a ruha és... hát bizony maga a válla is.

Amadeus egy kis lelkizés után elindul társai felé. De a monitor fénye vagy lelkének harca/ vagy, hogy Póker arc elírta és még a régi postra editelte barátunk a postját/ úgy össze zavarta, hogy azt hiszi egykori társa esett hanyatt, de végülis úgy dönt ingyen mozi, nem rossz mozi. Inkább kényelembe helyezi magát, ha büfét nem is talál a közelben.

A futó bolond gyorsan ront előlre, mikor a szelek ura ismét alatvalójához nyúlna a célpont a falnak ugrik, hogy úgy kerüljön mágiát, de kártyák zápora zavarja. Nem tudni mennyire veszi komolyan, de az bizton való, hogy bele fut egy szél lökésbe. Így pár métert zuhan és bukfencezve áll meg. Körötte az ellen, a gonoszak hada./ Pókerarc és Antidote meg kérem legközelebb az "eltöröm a lábát" és a "lerántom a földre" részeket részletezzék, mert egy pontatlan akciónak könnyen lesz sírás a vége./


Mesélő, Joker
Harley
A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Bisur
Kívülálló
Bisur

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2010. Nov. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : Hell!

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Feb. 17, 2011 4:21 pm

~ Hú de magasan van a plafon, na mindegy... ha valamit igazán akarsz az teljesülni fog. Gyere közelebb te plafon, gyere már!
Végül elérem a plafont, de ekkor már túl sok időt vesztettem, a cicus kitér egy szaltóval és szájon vág, jó erősen. Teljesen elzsibbadt a szám és mind két kezemmel odakaptam, de csak egy pillanatra, hogy megérezzem ha vérezne. Egyet hátra léptem, végig néztem a cicán. Már csak egy ostora volt, de a válla, elég csúnyán nézett ki, szét voltak válva a szövetek. Arcán tükröződött a fájdalom, mivel ő egyenlőre nem nyitott és nekem is le akart szakadni a szám, egyik kezemet határozottan felé tartom, állj-t parancsolva, majd a vállamra mutatok és végül a mutató ujjam jobbra balra ingatom. Eközben a a másik karom a testem mellett van és készen áll arra, hogy egy esetleges ostorcsapást karmokkal hárítson, igazából erre számítok. Ha minden rendbe és nem támad meg, kettőt hátra lépek nem fenyegetően. Képességem is leállítom, felesleges.
De igazából csak azt várom, hogy ő nyisson és a másik ostorától is megszabadítsam. Ha az ostorral támad akkor azt megpróbálom elkapni, vagy elvágni, vagy magam felé rántani. Ha rám rontana, egyszerűen kitérek.
~ Miért van olyan, érzésem, hogy csak játszol velem és szeretnéd ha csöndbe maradjak. Eljátszanék én veled ha szépen kérnéd... nem kellett volna a válladat se tönkre tennem. Na most rajtad ál cicus mit teszel... nem szívesen ölnélek meg, de megteszem ha kell! Pláne hogy ilyen csúnyán arcon csaptál és nem mondhatom el neked.
Vissza az elejére Go down
The Manipulator
Gaztevő
The Manipulator

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2010. Aug. 04.

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Feb. 19, 2011 2:38 pm

Eddig minden rendben megy a túszejtő gonosz számára. Senki sem akar hős lenni és mártír ként meghalni, de még csak megmozdulni sem. Sajnos a jólét nem tart sokáig. Hirtelen sötét lesz, de csak egy pillanatra, ez viszont éppen elég ahhoz, hogy valaki jól kijátssza. Miután a fények megint meggyulladnak Richard a földön fetreng a térdét fogva. Valószínű, hogy az a hang ami a sötétség alatt elhangzott egy lövés volt, ami összetörte a testőre térdkalácsát. Lehet, hogy a fickó bőre kemény, de valahogy mégis elkel vezetődjön a felgyülemlett erő. ~A franc vinné el! Pont most lőtték el ennek a szerencsétlennek a térdét. De vajon ki volt? Itt nagy bajok lesznek és az ártatlanok fognak szenvedni!~ gondolkodik magában dühösen. A tömegben támadt zavart muszáj valahogy semmivé tegye.
- Csend legyen koszos csürhe! -ordítja el magát.
Valószínű ez nem lesz elég, úgyhogy fegyverét az egyik civil felé emeli aki közel van hozzá és meghúzza a ravaszt. Ha minden jól megy akkor az áldozat holtan fog össze esni. Az őr akit a szérummal irányítása alá vont a következő parancsot hallhatja.
- Lőj le három embert, ha nem nyugszanak le akkor addig öldökölj amíg csend nem lesz! -szól enyhén kikelve magából.
A hirtelen jött dühe hirtelen múlik el, mivel ebben a helyzetben muszáj hideg fejjel gondolkodnia. Leugrik az asztalról és Richardhoz hajol.
- Neked is pont most kellett összeesned. -gondolkodik hangosan.- Van itt egy orvos? -kiabál bele a tömegbe.

Ameddig jelentkezik az orvos addig odasétál a recepciós nőhöz és beleszúr egy Koktéllal teli tűt a nő nyakába. Amennyiben az az irányítása alá kerül kiadja neki a feladatot. A nőnek egyszerű a tennivalója, a pisztollyal ami azelőtt még Manipulator kezébe volt rendet kell tartania a teremben. Ha ez összejön akkor a férfi elindul megkeresni azt aki felelős a dolgokért. Persze ha közben jelentkezik egy orvos akkor azt rákényszeríti arra, hogy segítsen Richardon. Ha nincs orvos akkor otthagyja sebesült társát, majd később segít rajta. Előbb dolga van.
Vissza az elejére Go down
Mr.Pókerarc
Gaztevő
Mr.Pókerarc

Hozzászólások száma : 38
Join date : 2010. Sep. 29.

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 I_icon_minitimeVas. Feb. 20, 2011 12:15 pm

Már készülök a halálos dobásra. A kártyámmal le akarom vágni a "futó bolond" fejét. Aztán megint jön egy széllöket, ami padlóra küldi az ellenfelemet. Úgy néz ki, hogy szenved... Most elkapom!

Odanézek a széllöketet küldő srácra, és ezt mondom:

-Kösz tesó!

Majd előkapok egy kártyát, és a csávó mellkasát célzom meg vele. Ezután Virtuóz zenéjét vetjük be. Ha képes irányítása alá vonni a szemetet, akkor gyorsan lelépünk onnan, hogy a szeles csávó meg a korábbi partnerem ne hallhassák, amit később esetleg kérdeznék. Ha nem sikerül Virtuóz szólója, akkor megsorozom kártyákkal a csávót. Főleg a lábait célzom, de egy-két kártyával megpróbálom megsebezni a karjait is. Nem akarok húsznál több kártyát bevetni, kellhet még későbbre...
Vissza az elejére Go down
Glador
Bűnüldöző
Glador

Hozzászólások száma : 44
Join date : 2010. Nov. 28.
Age : 28

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 I_icon_minitimeVas. Feb. 20, 2011 3:48 pm

Sajnos a várt bunyó, úgy tűnt, elmaradt, mivel az egész csak félreértésnek látszott. Kicsit csalódottan rugaszkodtam el a faltól, s kényelmes léptekkel az ajtó felé indultam. A biztonság kedvéért jobb kezem végig ökölben volt, hogy bármikor aktiválhassam a karpengét, hátha harcra kerül a sor. Elsétáltam a zenész és a kártyamester mellett, majd ügyet sem vetve a „varázslóra” a lépcsők felé vettem az irányt. Kicsit csalódott voltam, hogy elmarad a harc, de semmi sem lehet tökéletes, és nekem amúgy is dolgom van. Úgy döntöttem megkeresem azt a mongoloid csajt, s kicsit kérdezősködök a vállalatról és főleg a főnökéről, aztán kivégezhessem a nőcskét, és folytathassam céltalan kószálásomat a házban.
Vissza az elejére Go down
Antidote
Gaztevő
Antidote

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2010. Nov. 01.

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 I_icon_minitimeVas. Feb. 20, 2011 10:12 pm

Végre megállt az az idióta! Most ideje lenne mozgásképtelenné tenni. Odamegyek hozzá kicsit megemelem a térdét és rácsapok egy hatalmasat, hogy az kiugorjon a helyéről. Ha közben megpróbál védekezni, akkor oldal irányba terelem el az ütést, vagy elugrok.

Miután mozgásképtelenné tettem hátrálok pár lépést és ránézek az addigra odagyűlt tömegre.

~ Mi a franc van itt? Valami bohóc meg egy rockstar szerű képződmény, és még azt hittem az én cuccom gázos...

- Először nem vagyok a tesód! Másodjára, ha akarsz itt maradhatsz, de ha elakarod vinni ezt a tagot, mielőtt kikérdezem, akkor feldugom annak a fazonnak - rámutatok a gitárosra - a gitárját a seggedbe. - hangom inkább fenyegető, mint dühös.

Ha megpróbál belém kötni a bohóc és a gitáros, akkor egy elegánsan megpróbálom gyomorszájon vágom a bohócot, majd míg görnyedezik addig beletérdelek az orrába, utána tarkón vágom őt. A gitáros remélhetőleg meggyőzi ennyi is, ha nem akkor őt is megdolgozom egy kicsit.

Ha megtámadnának, akkor elhajolok, majd varászlattal lököm el a támadót magamtól.

- Nos... Megkérdezhetem, hogy ki vagy te, kedves ámokfutó? - fordulok oda a földön fetrengő (?) emberhez.
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Feb. 21, 2011 7:31 pm

Most nem olyan türelmes, mint harc kezdetén, a macskaruhás nő rögtön támad amint feltételezheti, hogy nem te fogsz. De most már figyelmetlenebb, mint te. Így könnyedén elkaphatod az ostorát, hogy magahoz rántsd. A távolság nagybb részén a lánnyal együtt, aki így úgy fest mintha rontana. Már rá a ninjákra, így mind kettő kitér a lány kicsit szerencsétlenebbül, így mire Bisur rá néz már kicsit fáradt képet fest, lógó karokkal, de valamiért annyira nem tűnik kétségbe esettnek.

A tömeg szinte egyszerre rezzen össze Woodson vasöklös fegyelmére, de a puffogtatás még se olyan rossz ötlet, talán azt az érzést kelti a "csürhében", hogy így is úgy is meghalnak. Megint egy örült keze alatt aki megnevezett ok nélkül puffogtat. Így ki merre lát az emberek futásba kezdenek. Nem igazán állnak meg válaszolni. Vannak kik a zárt ajtókat, vannak akik a lépcsőt vagy a liftet rohamozzák meg. A biztonsági őrhöz hiába beszél már halott/előző kör óta./, nem megy az már sehova. Annál inkább a titkárnő aki még képen is csűr egy gémkapcsozó szerkezettel és ő is a lift felé indul.

A fangörlök, az-az a folyosó lakójai, Glador kivételével neki esnek a kis félmeztelenkedő szerencsétlennek. De mikor megrakadják a lábát az magát Anti felé húzza, íg kerülve el az első kártyát, miközben a mágus támadó kezére is ráfog a sajátjai közül mind a kettővel. Így használva fel súlyát és útba kerülő szabad lábát, hogy maga felé rántsa a szelek urát és az át is bukfencezzen az eddig földön lévő szerencsétlenen. Szóval az ismét úton van. Épp kászálódik, míg Anti a földön, a két jómadár hátúl támadásra készen, szól a gitár de nincs válasz. Amadeus Antival egyvonalban sétálhgat békésen.Mesélő, Joker
Harley
A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Mr.Pókerarc
Gaztevő
Mr.Pókerarc

Hozzászólások száma : 38
Join date : 2010. Sep. 29.

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 I_icon_minitimeKedd Feb. 22, 2011 5:24 pm

Ejj már, nemigaz! Virtuóz zenéje semmit nem használ, ez a kattant meg mindig megússza. Megint futásnak ered, hát az ez baromijó! Én biztos, hogy nem égetem magam, meg nem is akarok elfáradni. Mivel ketten vannak itt, és mindketten erősebbek, mint én, feleslegesen támadok rájuk. Inkább szövetséget ajánlok:

-Gyertek, még meglóg!

Kiáltom, majd épphogy kocogni kezdek, ők úgyis lefutnának. Virtuóz eközben elkezd gitározni. A cél: a szeles csávó felett átvenni az irányítást, hogy azzal fel tudjuk borítani megint a futó őrültet!
Vissza az elejére Go down
Bisur
Kívülálló
Bisur

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2010. Nov. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : Hell!

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 I_icon_minitimeKedd Feb. 22, 2011 9:55 pm

~ Tudtam hogy nyitsz cicus, nagyon meg akarsz tőlem szabadulni, de most ráfázol.
Megfordulok, végig tekintek rajta...
~ Kicsit fáradt de azért látszik van valami még a tarsolyában. De én nem fárasztom magam, nyisson ő, ha nem nyit akkor is jól járok, ha igen akkor is.
Kinyújtom mind két kezem "Krisztus pózba" és lassan kezdek lépdelni felé, várom hogy támadjon, elég védtelen a pozícióm, de így gyorsan tudom mozgatni a kezeimet és ezzel kivédeni az esetleges támadásokat, ha a nő meggondolatlanul nekem ugrana, a karmaimat előre tartom. Ha rúgna akkor megfogom a lábát ha tudom és úgy rántom el, ha üt a kezét, viszont ha nincs elég időm inkább kitérek. Ha elég közel érek, (kartáv) akkor lendítek az egyik karomon és úgy próbálom lefejezni vagy súlyosan megsérteni, eközben a másik karommal alulról próbálok szúrni a hasába, és a térdeim berogyasztom, ne tudja kirúgni a lábam támadás alatt.
Lépdelés közbe egyszer hátranézek nem lep-e meg valami hátulról. de azért figyelem a szemem sarkából, ha valami trükkössel jönne elő, inkább kitérek oldalra, egészen a falhoz lapulok.
~ Na gyere kislány, a Rio-i Krisztus póz mindig bejön, lássuk mit tudsz. Eddig remek ellenfél vagy!
Vissza az elejére Go down
Antidote
Gaztevő
Antidote

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2010. Nov. 01.

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Feb. 24, 2011 4:51 pm

Dögölj meg, kicsi futó k.csög! Tudod kivel dobálózz! Az a másik két balfék meg nem tudják megfogni őt. Ideje bebizonyítani, hogy vannak még trükkök a tarsolyomban. Egy széllökéssel eltűntettek mindent az útból és elkezdek repülni egyenesen a a fútóbolond után. Mikor közel érek hozzá előre húzom a lábamat, hogy ne a fejemmel hanem a talpammal találjam őt el. Ha elhajol, akkor elrugaszkodok a szemben lévő falról, mivel a lábam van előle így valószínűleg azzal érem el a falat, és megint repülve támadok Futikára.
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 I_icon_minitimePént. Feb. 25, 2011 4:22 pm

Póker arc egy kismkocogást színlelve utasítja a nagyérdeműt, hogy az megtáltosodott futó bolond után vesse magát. Antidote meg veté is, nem is kell neki a bűvös szó, csak úgy száll a szelek szárnyán. Majd meg áll a forma hátán. Ez utóbbi a földön koppan, mindőn a mágus simán ér földet, ahogy már nem hajtja szeles löket. A ravasz kopasz viszont fordul és kést küld a tapétába, mivel útközben felszakítja a varázsos gúnyáját, de sérteni nem sérti. Lábra viszont kélne ismét, ha eresztik.

Táncra kél hát a két madár, s lőn kompakt bál. Csellel jön a szamuráj, de messze még a mártír halál. Nem lát se Pilátust, se ki dárdával szegné oldalát, de hasonlatos helyen, egy rúgás bordát talált. Lengő volt az és még két alsó, reped is tán, nem leng már szabadon. Fájdalom nyilal a támadott oldalon. Lesz az majd holnap borzalom, de ím kezében már egy láb. S maga felé húzza, a lány egy lábon már nem tartja. Fél térdre kerül hát és fájdalmas az arca. Hiszen akármilyen hajlékon, e póz kényelmetlen, keresetlen tapasztalat. Be is visz egy ütést, ott alant. Ninja ágyékot ér négy, kemény bütyök, de kicsit még kiszolgáltatott a prütyök. Még ha ében fekete ellene érzi is a vágyat, hogy összeroskadjon térd tájon. Pihenni volna jó már, egy puha ágyon. Nem de?


Mesélő, Joker
Harley
A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Bisur
Kívülálló
Bisur

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2010. Nov. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : Hell!

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Feb. 26, 2011 11:29 am

Szépen haladok a lány felé, de ő gyorsabb volt mint én, nem tudtam megállítani a rúgását. Az pedig alulról talál el, reflexből elkapom a lábát, de ekkor már belém nyilallt az éles fájdalom, érzem, hogy ez már kemény volt.
~ Biztos repedt, vagy tört. Fel akarta küldeni a lengőmet a szívembe... ez már nem játék. Most viszont megfogtam!
Mielőtt még akármit is tehetnék beküld egy jól irányzott ütést, odalentre, ez már sokkal keményebben érintett, úgy éreztem összecsuklok.
~ Most vagy térdre ereszkedek, vagy begörcsöl a lábam és vesztettem.
Azt a lábát amit fogok teljes erőmmel, mind két kezemmel, a lehető legélesebb karmaimmal megcsavarom, hogy legalább csontig érjen a vágás. Közben féltérdre rogyok és ellenfelem magam felé rántom.
~ Remélem leszakad a lábad te ribanc. Fogat fogért!
Vissza az elejére Go down
Antidote
Gaztevő
Antidote

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2010. Nov. 01.

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Feb. 26, 2011 2:01 pm

- Ott maradsz! - mondom jeges hangom a késdobáló futóbolondnak és szavaimnak egy erős (100-150 kg) széllökéssel adok nyomatékot. - Anyád nem tanított meg, hogy bunkóság késsel dobálózni?

Óvatosan odamegyek hozzá és figyelve nehogy megint eltudjon kapni rátaposok a bokájára, remélve, hogy így legalább kitudom ficamítani. Majd a dobó kezéhez sétálok és a csuklójára lépek, nehogy megint tudjon hajigálni. Ha közben megpróbálna megvágni egy vagy megdobni másik késsel, egy széllökéssel eltérítem a kést, lehetőleg a futóbajnok bohóc és rock sztár haverja felé, csakhogy megtanulják, hogy nem illik kimaradni a buliból. Ha sikerül ártalmatlanítanom Futikát (eltörtem/kificamítottam a csuklóját és bokáját), akkor elkezdem kikérdezni.

- Jóhiszemű ember vagyok, ezért nem feltételezem rólad, hogy te ölted meg a lányokat. Bár a hajigálásod a késsel eléggé arra utal... szóval, kezdjük az elején mi a neved?
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 3 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
A Zsasz vállalat központi épülete
Vissza az elejére 
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Város Háza és Pénzügyi kerület-
Ugrás: