Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 296245150474wildcat..........A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 Teenansrobindccomicssup..........A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 39843828 A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 79830643

 

 A Zsasz vállalat központi épülete

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Bisur
Kívülálló
Bisur

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2010. Nov. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : Hell!

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 I_icon_minitimePént. Jan. 07, 2011 8:07 pm

~ Nagyon, jó napom, van... bár igaz különös dolgok is történnek itt. Áram kimaradás, különös alakok, különös mozgások. Fura egy szituáció az biztos. De jelenleg itt én vagyok a terror ura, valamint azt hiszem nem jelet gondot a kijutás. Csak hát a zsaruk... -ekkor hallok néhány hangot- Mi a fene? Onnan jön.
Szépen nyugodtan lépdelek, mikor kiérek a sarokra, három ember unottan vár a liftnél.
~ Három áldozat... nem is lehetne jobb. Nehogy kiessenek a szemeid cicám, megmutatom, hogy nem kell félni... félni csak a bizonytalan dolgoktól kell.
Karmaimat sarlós formába öntöm, szépen lassan lépdelek feléjük, felmérem a helyzetet: a helyet, a küllemüket, hova menekülhetnek, mennyire veszélyesek és a nő testi adottságait. Eközben jobb kezem ökölbe van szorítva és mindig egyik ujjamat "kivágom" az ökölből, így az nagyot csattan a hüvelyk karommal.
A fejemen ekkor már nincs rajta a ruha, hogy láthassák az arcom, és a másik kezem támadásra készen. Egyenlőre, még csak közelítek, ha valami gáz lenne (menekülnek) feléjük rohanok és a legközelebbire vetem magam.
Vissza az elejére Go down
Antidote
Gaztevő
Antidote

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2010. Nov. 01.

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 I_icon_minitimePént. Jan. 07, 2011 11:55 pm

- Haszontalan voltál, kicsikém... - suttogom hidegen a nő fülébe, majd kitöröm a nyakát.

A testet megtartom, majd előrelököm, így az puffan egyet a padlón, elindulok új információ forrásom, vagyis a "barátnő" felé. Átlépek a hullán, megszüntettem a szelet és belépek a szobába.

- Rendezzük le ezt civilizált emberek módján. Maga elárulja nekem, hol van Zsasz és én kijuttatom az épületből. Vagy... ellenkezzen és akkor magát is el kell kábítanom, mint a barátnőjét. Ne sikítson, ne kezdjen el kiabálni, én vagyok a jó fiú, aki próbálja elhárítani a gondokat!

Ha a nő nem működik együtt, akkor szimplán eltöröm az ő nyakát is, ugyanez történik, ha elárul mindent. Ha elárulja, amit akartam, akkor elindulok a főnök irodája felé.


/Igen, az ajtókat kifogom nyitni, és igen, átlépek az elém lévő dolgokon. Smile/
Vissza az elejére Go down
Glador
Bűnüldöző
Glador

Hozzászólások száma : 44
Join date : 2010. Nov. 28.
Age : 28

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Jan. 12, 2011 7:48 pm

Sajnos sehol sem találtam őrszobát, így végül letettem annak kereséséről, viszont a lépcsőn felfelé haladva néha- néha megláttam az előttem haladók hő képeit. Érdekes módon nem lassítottak, így arra következtettem, nem csak céltalanul kószálnak erre, hanem ők is valami határozott szándékkal érkeztek. A legvalószínűbbnek az tűnt, hogy az idegenek is a főnököt keresik, amit egyenlőre pozitív információként értelmeztem. Ha közös a célunk, akkor az érdekeink sem különbözhetnek sokban, vagyis ha csak átmenetileg is, de együtt működhetnénk. Végül az idegenek elérték céljukat, mert nem hallottam a lépések zaját. Úgy egy percnyi előnyük lehetett, így kicsit megszaporáztam a lépteimet, ám az utolsó lépcsőfok előtt lassítottam, s a biztonság kedvéért kihúztam a kardomat. Mielőtt megmutattam volna magam, felkiáltottam az előttem haladóknak.
-Akárkik is vagytok, nem harcolni jöttem. Feltételezem ti is a főnököt keresitek, így akár együtt is folytathatnánk az utat. . határozottan szóltam, de nem ellenségesen. Nem akartam idő előtt harca pazarolni az energiám, ezért kerestem inkább a békés megoldást. Meg aztán… ellenségeinket úgy is elpusztíthatjuk, ha a barátunkká tesszük őket.
Ha felelnek, meghallgatom őket, s pozitív válasz esetén lassan elő lépek, a biztonság kedvéért karddal a kézben készen a védekezésre vagy kitérésre, s ugyanezt teszem akkor is, ha ellenséges, vagy semmilyen választ nem adnak. A lehetséges támadás elől lehetőleg előre lendülve térek ki, hogy a karddal egyenesen kontrázhassak, lehetőleg a bandavezérre támadva.
Vissza az elejére Go down
Mr.Pókerarc
Gaztevő
Mr.Pókerarc

Hozzászólások száma : 38
Join date : 2010. Sep. 29.

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 13, 2011 5:32 pm

Amikor elérek az ötödik emeletre, elkezdek gondolkodni, hogy merre induljak. Az a csajszi nem említette, csak azt, hogy a külön szárnyban tartózkodik. A gondolkodásomat egy idegen szakítja meg. Nem látom hogy néz ki, de elég barátságosan szól hozzám. Ajánlatot tesz, hogy együtt keressük meg a főnököt. Ez kapóra jöhet:

- Hát, kedves barátom, ez nem rossz ötlet! AZ én célom megtanítani a főnöknek, hogy ne bántson ártatlanokat. Pókerarc vagyok, ő meg itt Virtuóz, a társam. Nagyon örülnénk, ha csatlakoznál!

Mondom, és a kezem nyújtom. Ha csatlakozik, akkor jobbra megyek, de ha ő másik irányba téved, akkor követem. Nem tervezem hosszú szövetséget, ha készen vagyok a feladatommal, valószínűleg ő lesz a túszom, ha jönnek a zsaruk.
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 I_icon_minitimePént. Jan. 14, 2011 2:04 pm

Bisur a ráérős taktikát választja, de mikor megmozdul a nő egyből abba hagyja a méregetést és átfut a két másik alak mögött a folyosó felé. A messzebb lévő fazon hirtelen kihuzza magát a hirtelen suhanásra a háta mögött és a nő után néz, majd megfodul és rád, szintén kikerekednek a szemei, ellöki magát a faltó és futásnak ered a nő után. De a harmadik épp csak társai után kapja a fejét mikor ráveted magad. A súlyoddal és a hirtelen érkezéssel megleped, de a földön egyből kétszer képen csűr, egyszer mind a két kezével.

Amikor Anti belép a szobába lát egy asztalt, mindenféle irodai tartozékkal, kukával, személyiszámítógéppel meg miegymással. De ezen kivül soksok irat tár van szépen elrendezve a szobába.
- Miket kell elhárítani? - Kérdi egy női hang remegő hangon, talán jobb felől hallod, de a szoba akkusztikája miatt nehéz belőni a pontos helyet.
~ Óóó bújóóócska. Mond, hogy "Marco"! ~

Amadeus és a kis Kaszinos banda békésen összeröffennek a lépcsőházban, így már készek egy gruppenre, létszám alapján, de jobbra benyitva egy tágas folyosót láthat csak Pókerarc, mind a két oldalon három irodával és eggyel a végén. Viszont a fényeket leoltották, csak az utolsó szobában látnak valami, erősségre talán egy asztali lámpát.


Mesélő, Joker
Harley
A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Bisur
Kívülálló
Bisur

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2010. Nov. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : Hell!

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 I_icon_minitimePént. Jan. 14, 2011 4:59 pm

~ Tökéletes kis áldozatok lesztek. -majd a nő futásnak ered- Hová mégy?
Gyorsabb tempóra váltok, de ekkor a másik férfi meglát, ő is futni kezd. De a harmadikat elérem, gyorsan be is húz nekem kettőt. AZ ütésektől kicsit megszédültem és nem is tetszik a helyzet. Egy határozott mozdulattal az arcába nyomom a kezem és egyre beljebb vájom a karmaim a koponyájába, majd amikor már nem mozdul, kirántom az arcát. Ha valami közbe lépne végtag csonkítok (balváll) egy határozott csapással, attól majd megnyugszik.
Ezután felállok és a másik kettő keresésére indulok, óvatosan lépdelek.
- Nincs értelme! Inkább gyertek elő!
Vissza az elejére Go down
Glador
Bűnüldöző
Glador

Hozzászólások száma : 44
Join date : 2010. Nov. 28.
Age : 28

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Jan. 17, 2011 7:07 pm

Szerencsére az előttem haladó különös alakok nem voltak ellenséges, így hát velük tartottam. Kardom azonban végig kezemben volt, hiszen azt már réges- rég megtanultam, hogy ne bízzak senkiben. Szóval így haladtunk, hármasban, hiszen a furcsa öltözékű úr mellé egy nagy darab gorilla- forma fickó is tartozott. Kétség sem férhetett hozzá, hogy nem volt száz százalékig normális ember, de egyenlőre még nem akartam megölni, hiszen most más miatt jöttem, s ki tudja mire kellhet még az energia, melyet a társulással spórolok meg. A nevüket nem kérdeztem, hiszen szövetségeseim voltak, nem barátaim és semmi kedvem nem volt jópofizni velük.
A kisebbik figura ment elöl, úgy tűnt ő lett a csapatvezető, ami annyira nem nyomasztott, idősebbnek tűnt nálam, szóval megérdemelte, annak ellenére, hogy elég eszelős feje volt.
Végül egy sötét folyosóra értünk, körben irodákkal, a leghátsóban pedig egy halvány fényforrással. A körülmények gyanúsak voltak, így hát hő érzékelő látásmódban is bekukkantottam, majd intettem a nem hétköznapi duónak, hogy övék az elsőbbség. Eszem ágában sem volt előre menni, de annyi azért volt bennem, hogy jelezzem, ha valami érdekeset látok a hő kamerával.
Ha a furcsa párocska akadékoskodna, rá mutatok az óriásra és a következőt mondom:
-Menjen akkor Godzilla, neki úgy sem lehet sok baja, ahogy elnézem.
Vissza az elejére Go down
Antidote
Gaztevő
Antidote

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2010. Nov. 01.

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jan. 18, 2011 6:30 pm

- Az épületet feltehetően terrorista támadás fenyegeti. A gyilkosságok is valószínűleg az ő művük. Ez a csoport egy eddig ismeretlen és láthatóan kegyetlen terrorista vezér, Ryle Mariez, irányítja. Kérem, nyugodjon meg. segíteni akarok önnek. Pár társam a lenti szinteket vizsgálják át. Információink szerint, pár kollégája a tagja lehet ennek a szervezetnek, és fegyver is lehet náluk. Ezért kellett elkábítanom a barátnőjét is, ha megtudják, hogy a különleges osztag itt van, akkor egy mészárszékké változtatják a helyet. Egyenlőre még csak Mr. Zsasz a célpontjuk. Jöjjön ide hozzám és kiviszem innét. Egy csapat vár a tetőn, hogy civileket elvigyék innen.

Ha a nő odajön hozzám, akkor kifaggatom Zsasz hollétéről, majd felviszem a tetőre és lelököm. Ha továbbra is vonakodik előbújni, akkor folytatom megható dumámat.
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 20, 2011 1:05 pm

Bisur első kiszemeltjének a képébe tolja a kezét, de mivel karmokat is elkezdi lassan belemélyeszteni így végül nem fulladás okozza a halálát. A hulla arca felismerhettelenségig roncsolódik, furcsa nyílásokat képez a kivégzés ezen formája, de pont az előbbi miatt nem hallhat sikolyokat tőle, ami olyan kellemes zene tud lennei a fülnek alkalom adtán. De mást se hall mikor a többieket kezdi szólongatni.

Mr. Osborn / Keveri szerintem a nagydarab Richardot, a teljesen átlagos alkatú Virtuózzal./ bekapcsolja a hő látást, amit nem tudom mikor kapcsolt ki, de a lényeg, hogy jobban vizsgálva, a még jó húsz méterre lévő szobát csupán kevés hőforrást fedezhet fel. Egy alakot biztosan lát, akár ember is lehetne, de szokatlanul alacsony hőt bocsájt ki.

Anti szövegelése után rövid szünet következik, majd újra megszólal az ismerős hang.
- De, de ha maguk most inkognítóban vannak az annak nem tenne rosszat a forgószél amit az imént még az idodák között terelgettett. M-mondja... Egyáltalán azt, hogy csinálta? Kérem én szeretnék magában bizni, de o-olyan nehéz... A hang forrásának iránya még mindig ugyanaz.
~ Jól szólt a kislány, nem csinálsz kicsit nagy cirkuszt ifjú barátom?~

Minden részvevőnél egy pillanatra elmegy minden fény, majd egy kis szünet után rendes fényre kapcsolnak a források, hogy pislákoljon kicsit, majd ismét halványan égnek csak tovább. De látszólag nem történt semmi változás.


Mesélő, Joker
Harley
A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Mr.Pókerarc
Gaztevő
Mr.Pókerarc

Hozzászólások száma : 38
Join date : 2010. Sep. 29.

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 20, 2011 3:57 pm

Szerencsére nem trükközött a csávó, velünk jött, nem csinált butaságot. Az viszont már nem tetszett, amikor Gorillának hívta Virtuózt. Nem fogok szórakozni, elindulok abba a szobába, ahol fényt látunk. Egy kártyát mindenesetre előkapok, hogy ne érhessen meglepetés, valamint Virtuóz is magához szorítja a gitárt.
Vissza az elejére Go down
Bisur
Kívülálló
Bisur

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2010. Nov. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : Hell!

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 20, 2011 7:42 pm

~ Most meghalsz te bátor ember... mit hittél?
Majd szépen lassan érzem ahogy összeroncsolódik a koponya és gyakorlatilag szétloccsan ami benne van.
~ Ez az! Még, még!
Egyre jobban szorítom, és egyre jobban élvezem, de egyszer minden jónak vége szakad, elengedem. Ekkor csapja meg a fülem a csend, majd a sebekre nézek a "fejen" jó érzés nézni az ömlő vért.
~ Jobb lett volna, ha üvöltesz pajtikám mert így a többiek nem félnek annyira tőlem és lehet hogy megpróbálnak védekezni vagy megölni. Na de mindegy is, mia? hű olyan az agyad barátom mint az eperlekvár...
Tovább indulok megfontolt léptekkel, csapdára számítva, de semmi, az ég egy adta világon semmi, választ nem kapok és mintha felszívódtak volna. Majd a fények elaludnak majd pislákolva visszatérnek.
~ Ez egy jel... igen. Jobb lesz ha vigyázok, nem. Ez egy másik jel... itt az én időm. Jöhet a kedvenc fegyverem, mondjuk nem vagyok a szavak mestere... de valamit csak összehozok. Óvatosan, komótosan, karmokat készen tartva haladok tovább, keresem áldozataimat közben közép erős hangon regélek:

- Mindenki azt hiszi, hogy megmenekül vagy hogy megölhet. De én mindig hagyok elég időt a felismerésre, mielőtt a semmibe vesznétek. Vicces mi? mintha csak bújócska lenne, pedig nagyon dobog a szívetek... nem akartok meghalni. Pedig kínok közt fogtok meghalni -ördögi kacaj- akár a barátotok ő már meghalt és én nagyon élvezetem. Ha előjönnétek talán megúsznátok az élve kibelezéssel és a torok vágással vagy talán ti szeretnétek sokat szenvedni az utolsó percekben, látni kiömlő véretek és érezni ahogy az ereitek kiszakadnak a testetekből? Ugyan minek hőst játszani... a kocka el van vetve. Itt nincs segítség, a sötétben én vagyok előnyben és visszhangzik a folyosó is. -ezután árnyként suhanok végig a folyosókon, semmi hang-

Igyekszek az árnyékok takarásában lenni és minden sarokra úgy fordulok be hogy én előbb láthassam őket mint ők engem. Arra számítok, hogy csapdát állítanak nekem vagy hirtelen támadnak meg, a lehető legóvatosabb vagyok.
Vissza az elejére Go down
Antidote
Gaztevő
Antidote

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2010. Nov. 01.

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jan. 23, 2011 10:55 am

~ Hallottál már az építő jellegű kritikáról? Ha nem, akkor szedd ki a fejemből, ha meg igen, akkor gyakorolhatnád egy kicsit...

- Egy titkos fejlesztésű eszköz volt, mely képes manipulálni a levegő hideg- illetve meleg légáramlatait, ezzel állítva elő egy mesterséges forgószelet. A dolog lényege megfélemlítés, ha azt, hiszik, hogy "mágus" vagyok, akkor nem valószínű, hogy megpróbálnak megölni. Ha ennyire nem bízik bennem, megelégszem azzal, hogy megmondja merre találom Mr. Zsaszt.

Ha még mindig akadékoskodik, akkor egy kis mágiához folyamodok. Óvatosan elkezdem növelni a nyomást a szobában, nem sokkal, de azért egyértelműen érezhető legyen.

- A terroristák aktiváltak valamiféle biofegyvert! Azonnal a tetőre kell mennünk, nincs idő a többiek kivitelére. Induljon én fedezem!

Vissza az elejére Go down
Glador
Bűnüldöző
Glador

Hozzászólások száma : 44
Join date : 2010. Nov. 28.
Age : 28

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jan. 23, 2011 9:29 pm

A folyosóra benézve nem láttam semmi hőforrást, kivéve a leghátsó szobát, ahol egy ember alak infra jeleit érzékeltem, igaz, az gyanúsan halvány volt. Ez újabb okot adott arra, hogy ne én menjek előre. Szerencsére ez a kártyás fickó vakmerő kedvében volt, így előre ment, zenés társa pedig követte.
-Valaki van a hátsó szobában. –mondtam halkan, de a szokatlanul alacsony testhőmérsékletét elhallgattam előlük. Most pont kapóra jöttek, mint csalik, hiszen ha a fickó „mutáns”, akkor majd rajtuk megmutatja mit tud, én pedig aszerint választhatok taktikát. Körbenéztem, majd én is elindultam a folyosón, végig hő érzékelésben maradva. Normál látásban a sötét zavart, éjjel látó üzemmódban fenn állt az elvakítás veszélye, így ez a látásmód tűnt a legcélszerűbbnek. Menet közben figyeltem minden ajtót, nehogy valaki meglepjen. Az ilyesfajta izgalmakat sosem szerettem, jobban szerettem a nyílt harcot, vagy azt ha én leselkedek valakire. Most azonban a potenciális ellenfelek voltak előnyben, bár legalább elölről volt két húspajzsom. Haladás közben néha- néha hátrapillantottam, s vártam, hogy történjen már valami, mert a várakozás megőrjít.
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Jan. 24, 2011 7:20 pm

Pókerarc és a spanok meglódulnak az gyanús szoba fele, pontosan bele hajt a kártyák ördöge, de mikor kinyítja az ajtót egy férfit látnak mozdulatlan az asztalra görnyedni, azon könyököl és a két keze összefonódik a fejével egy magasban. Nem néz fel barátainkra, még csak meg sem lepődik, hogy azok megjöttek. Nem igazán történik semmi, a fények továbbra is vibrálnak, suttogásokat és néha lentről sikolyokat hallani.

Bisur halad előre a folyosón mindenre felkészülve, miközben a karmaival játszik, de mikor a második ajtót is elhagyta már szöszmötölést hall a háta mögül. Egy alak iszkol a fényekben, de ilyen viszonylatokban nehéz megállapítani, hogy melyik is volt, bár a mozgása alapján a férfi, de az alakját is csak emlékeiből tudja visszaidézni: enyhén túlsúlyos, kopaszodó alak, rönk lábakkal. Egyből kifordul vissza a folyosóra és tova szalad. De az ő tempójában nem lenn sok idő utol érni. Viszont a csinos női irodai alkalmazottnak nyoma sincs egyenlőre.


~ Te kis morcos harcos, kicsit nyügös vagy. Nem aludtál eleget? ~
- M-mágus? Maga egy mágus?...Kis szünetet tart a lány a hangok kiadás terén, majd egy kéz bukkan ki pár méterre a szekrények közül arra mutatva amerről jöttél.
- A lépcsőházban... az ötödiket kéne keresnie. Ott van a vállalat igazgatója. Illetve az idodája ott van, nem tudom meddig van ben. - Még mindig remeg kicsit a hangja, de a beszéd közben folyamatosan nyugszik, ahogy a kezét is egyre lejjebb engedi, majd a végén ilyedtem húzza vissza, ennek hangot is ad.


Mesélő, Joker
Harley
A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Bisur
Kívülálló
Bisur

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2010. Nov. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : Hell!

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Jan. 24, 2011 7:38 pm

Szépen haladok előre, közben mondom a magamét, már a második ajtónál járok amikor zajt hallok.
~ Ez bejött!
Megfordulok és valaki elsuhan a lámpa fényben...
~ Enyhén zömök mozgás, rogosztus, férfi lesz, az a szánalom, kövér disznó. Tökéletes csali egy csapdához, márha annak a cicának van ennyi esze, mindegy is...
Kicsit előredőlve indulok futásnak, figyelek meg ne botoljak és teljes sebességgel követem a fickót... ha elveszteném óvatosan folyatom tovább a sétát.
~ Van egy előnyöm, nem hallani ha futok, nem tudja, hogy követem... szóval ha csapda én leszek előnybe, már csak a fények miatt is...
Ha netán elérem a fickót lassítok, szépen belopakodok mögé, hiszen úgy se hallhat meg engem, egészen közel kerülök hozzá majd a hátába (pont a vese alatt) vájom bele alulról felfele a karmaim és felrántom, hogy a vesébe menjen, de legyen ideje ordítani.
~ Most megfogsz halni... azt hiszed elfuthatsz?
Vissza az elejére Go down
Antidote
Gaztevő
Antidote

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2010. Nov. 01.

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 27, 2011 5:36 pm

Most, hogy tudom merre van a nő, elkezdem emelni a tüdejében a légnyomást, hirtelen és akkora mértékben, hogy halálos legyen. Miután megöltem a nőt kimegyek az irodából és megint lopakodni kezdek, ezúttal a lépcsőház felé.

~ Ó ezek az eszközök! Néha haszontalanok, néha hasznosak, de mindenképp feláldozhatóak. - gondolom miközben elosonok a kint tébláboló emberek mellett - Nem is sejtik ki van itt, nem sejtik, hogy valakinek nagyon fog fájni ez a nap...

A lépcsőházba érve lemegyek az ötödik emeletre.
Vissza az elejére Go down
Glador
Bűnüldöző
Glador

Hozzászólások száma : 44
Join date : 2010. Nov. 28.
Age : 28

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jan. 27, 2011 9:29 pm

Lassan belopakodtunk a folyosóra, s végül sikeresen és épségben bejutottunk a szobába. Odabent a különös hő jelű fickó egy asztalnál ült, s úgy tűnt nagyon gondolkozik valamin. Nem is reagált érkezésünkre, még csak fel sem nézett, tulajdonképpen nem is moccant. Hirtelen megvilágosodtam, a testhőmérséklet drasztikus csökkenése, a reakció hiánya, ez egy dolgot jelenthetett, az ürge nem szörnyeteg, hanem egy jóval ártalmatlanabb teremtés, egy hulla. Óvatosan megkerültem az asztalt, de nem nyúltam a testhez, hisz továbbra sem lehetett kizárni annak a lehetőségét, hogy a túlzottan nyugodt alak él és virul, s csak ránk vár, hogy ki tudja miféle sátáni képességével lesújtson. Szembe érve kikapcsoltam a hőlátást. Hogy megnézzem szemét, kifehéredett-e már. Ha ez az ember Mr. Zsasz, s valóban halott, az semmi jót nem jelent. Ha az illető nem él, a tetemet két társamra bízom, jómagam pedig átkutatom a szobát, megnézem a fiókokat, szekrényeket, iratokat, dokumentumokat és egyéb érdekes papírokat keresek, hátha találok valami nyomot, amin elindulhatok. Elsősorban olyan dolgokat keresek, amik okot adhattak a gyilkosságokra. Ha van számítógép, oda is belépek, egy komputer manapság sok mindent elárul használójáról. Ám a kardot egy pillanatra sem teszem le, hátha a helyiség tulajdonosa mégis életben, és agresszív kedvében van.
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 I_icon_minitimePént. Jan. 28, 2011 6:23 pm

Bisur az inges fazont a lépcsőnél látja meg először, ahogy idegesen nyomogatja a gombokat és ide oda néz, így akármilyen halk a ninjánk hirtelen őt is észre veszi. Bár lehet csak a mozgásra automatikusan menekült, de elindul a lépcső házba, ahol le is csapna rá a sötétség harcosa, de a csapást egy suhogó hang szakítja meg amit a ninja karjára tekeredő ostor követ. Körül nézve két dolgot lehet kiszúrni, a futásnak eredő alakot és egy bőr ruhás nőt, aki az ostor túl oldalán áll.A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 Bad_puddy_tat_by_katfood25- Miért bántasz ártatlan embereket? A hozzád hasonlóknak büntetés jár. -Nyávogós hangon hallatja szavait a fura ruhás nő. Kicsit a hírekben látható tolvajokra hasonlít, de mégis más.

Nem eszik olan forrón a kását. Bár szél mágusunk nagyon tehetséges, akármi nélkül, nem tud tüdőkben légnyomással játszani ezért, továbbiak nélkül, marad a fenekén, ahol a lány bátortalan hangját hallhatja.
- U-uram, itt van még? -

Amadeus jól sejette, az illető halott, nnem mozdul nem akar senkit beántani, csak egy hulla. Feltehetőleg. A szeméből eltűnt a régi pajkosság és a haja is barna. Valószínű nem Zsasz, hisz róla a hírekben is jól látszott, hogy szőke. A kutakodás közben hősünk semmi érdekeset nem találhat, csupa üzleti papír, a gépbe mikor belép nem akadályozza semmi eglepően, viszont a vírus írtó után felugrik a lenti buborék miszerint " A hálózati kábel nincs bedugva". De a nagy keresés közepette észre vehetik, hogy amúgy egy másik ajtó is elhelyezkedik a viszonylag kicsi irodában és úgy látszik egy nagyobbba vezet, de az üveg ajtón keresztül omályosan látni a sötét irodákban. De a nagy nézelődés közben nagy koppanás hallatszik, ahogy a hulla az asztal alá kerül.


Mesélő, Joker
Harley
A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Bisur
Kívülálló
Bisur

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2010. Nov. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : Hell!

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 I_icon_minitimePént. Jan. 28, 2011 8:23 pm

Szépen hangtalanul de gyorsan követem az ürgét. Egy kanyar után megállok testem kicsit döntve, guggoló állásból állok fel fejem lassan oldalra fordítom.
~ Na ez olyan igazi horroros volt, ez a fickó szánalmas? Olyan, olyan... áhh, rossz nézni! Mindegy most szép lassan oda megyek...
A fickó futásnak ered én pedig utána, meggondolatlan voltam az biztos. Már szinte örülök, a karom mindjárt eléri és szaggathatom a húsát, majd egy suhogó hang... kezem elakad és érzem, hogy valami nagyot csap rá, reflexből oldalra fordulok.
~ Nem megmondtam, hogy csapda, nah ez nem csapda ez véletlen. Na de ki támadott meg és mivel?
Kérdéseimre hamar választ kaptam. Egy fura ruhás nő álltt kezében egy ostorral, ami a kezemre volt csavarodva.
~ Egy cicus? Na ne... ezt nem veszem be. Mit akarhat tőlem?
Ismét könnyen kaptam választ...
- Miért bántasz ártatlan embereket? A hozzád hasonlóknak büntetés jár.
Ruhám szépen lecsúszik a fejemről a nyakamig, majd fura vigyorral mondom:
- Senki se ártatlan... én meg nagyon élvezem.
~ Nem akarlak megölni cicus, mást csinálnék veled... de majd úgyis kiderül a végkifejlet.
Majd a ruhám hirtelen vissza kúszik és egy hirtelen mozdulattal megpróbálom megrántani az ostort, a másik kezem karmaival pedig elvágni, hogy a cicus a földön landoljon. Ha ő előbb lép akkor az ostort próbálom elvágni. Ha ez megvan akkor felé ugrok, de csak elugrok mellette, hogy ő ösztönösen megforduljon, ekkor én egy pördüléssel arcon csapom, de tompított karmokkal. Közben vigyázok, lehet fürgébb nálam ezért szemmel tartom, hogy legyen időm kitérni (jobbra vagy ballra) esetleges támadásai elől.
Vissza az elejére Go down
Glador
Bűnüldöző
Glador

Hozzászólások száma : 44
Join date : 2010. Nov. 28.
Age : 28

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 I_icon_minitimePént. Jan. 28, 2011 10:04 pm

A fazon valóban csak egy oszló tetem volt, viszont nem Zsasz, hiszen annak az újságokból úgy tűnt szőke haja van, ez az ürge viszont barna séróval rendelkezett. Ezt követően viszonylag nyugodt körülmények között kutathattam át az iratokat, ám semmi érdekeset nem találtam, személy szerint a temérdek statisztikát és üzleti maszlagot csak wc papírnak tudtam volna felhasználni. A számítógépbe be tudtam lépni, de nem volt csatlakoztatva a hálózati kábel, így keresni kezdtem a kábelét. Ekkor vettem csak észre, hogy van egy másik ajtó, ami egy nagyobb helyiségbe nyílik. Odabent is sötétség honolt, de mielőtt bekukkanthattam volna a kis ablakon, a hulla a földre borult. Odamentem a testhez, s átkutattam a zsebeit. Lehet, hogy a főnök asszisztense volt, vagy hasonló, így reménykedtem, hogy hátha találok nála valami hasznosat, vagy legalább egy igazolványt, hogy tudjam, ki volt szegény pára. Miután végeztem, hátára fordítottam, majd finom mozdulattal lezártam szemhéjait. Ezután odamentem az ajtóhoz, de nem nyitottam be, csak megmarkoltam kardomat, majd hő érzékelő és éjjel látó üzemmódban is bekukkantottam, az utóbbiban azért, hogy ha van még, esetleg már kihűlt holttest, akkor azokat is észlelhessem. Ezután visszaváltottam infravörösre s óvatosan benyitottam. Utáltam az effajta kísérteties helyeket, pedig jól tudtam, ez is a munkámmal jár, ennek ellenére mégsem tudtam megszokni ezt a mai napig sem. Mielőtt elindultam, hátra pillantottam, nehogy a két passzív bajtársam valami csellel próbálkozzon.

Edit:
Társam, aki eddig békésen szemlélődött, mellém lépett, s undorító, nyalizós hangon kérte, hogy hagy menjen előre. Legszívesebben helyre ütöttem volna a méltóságát, hogy normális, büszke ember módjára beszéljen, ám még nem akartam konfliktust, s félre álltam, hogy bemehessen. Az igazat megvallva, még örültem is, hogy ismét vállalja a kísérleti nyuszi szerepét.


A hozzászólást Glador összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 01, 2011 9:47 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Antidote
Gaztevő
Antidote

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2010. Nov. 01.

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Jan. 31, 2011 7:06 pm

- Itt vagyok. Bocsánat... csak társaim már türelmetlenkednek. Jobb lesz elindulnunk felfelé. A csapatom nemsokára elmegy, túl nagy a lebukás kockázata és akkor aki bent ragadt... - direkt nem fejezem be a mondatomat, hagyom, hogy baljós csengése legyen.

~ Legközelebb rám szólhatnál, mikor elkalandoznak a gondolataim, drága lakótárs! Egyeltalán mi a neved?

Ha a nőci előbújik, akkor odamegyek mellé és, mikor nem figyel, kitöröm a nyakát. A hullát otthagyom és lelopakodok a az ötödik emeletre a lépcsőházon át.

Ha a nő nem bújik elő:
- Indulnom kell, hölgyem. Vigyázzon magára! És kérem, ne szóljon senkinek az ittlétemről! - búcsúzok el a nőcitől, majd a lépcsőház felé veszem az útirány, settenkedve. Mikor elérem célomat leosonok az ötödik emeletre.
Vissza az elejére Go down
Mr.Pókerarc
Gaztevő
Mr.Pókerarc

Hozzászólások száma : 38
Join date : 2010. Sep. 29.

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Jan. 31, 2011 7:37 pm

A szobában egy hullát találtunk, de semmi több. Újdonsült haverom minden munkát elvégzett helyettünk, mondjuk az nem tetszett, hogy átkutatta a zsebeit, mert azt én szerettem volna, nehogy valami infó jusson a kezébe, amit "elfelejtene" megosztani velünk. Odasétált a másik ajtóhoz, és előkapott egy jó nagy kardot. Ez ijesztő. Mielőtt benyitna, odaugrok, és tenyérbemászó hangon szólok hozzá:

- Engedd meg!

Mondom, majd leveszem a kezét a kilincsről, majd kártyával a kezemben benyitok, készen arra, ami bent fogadni fog - bármi is legyen az.
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 I_icon_minitimeKedd Feb. 01, 2011 10:23 pm

Amikor az ostort fosztanád meg a másik felétől, akkor a lány annak ikrével támad rád és az a másik kezedre tekeredik és a következő pillanatban rántást érzel, majd pörögni kezdesz a levegőben, hogy aztán a a földön landolj.
- Nyáááu... Buta fickó, túl nagyképű.-Nyávogja ismét a lány, ahogy a két ostorát tartja vigyázban, amik vége épp elterül a földön.

Amadeust és újdonsült barátjai benyitva először csak zavaró sötétséget láthatott és mielőtt jól körül nézhetett volna a hő kamerájával Osborn egy hő folt villandását látta ahogy oldalról érkezik társához. A kártyát tartó kéz a mellkasnak nyomódik és ahogy az alak ráfog Póker arc fejére is azt a gitárosnak löki és a következő gyors mozdulatával kirúgja Glador kezéből a kardod a sötét szoba sarka felé rúgja és a kinti szoba villany kapcsolóját vágja bele a falba egy fordulás végén, hogy azt ne lehessen vissza kapcsolni. Ezzel valószínű arra számít, hogy nem látják, majd de páncélos barátunknak segít a maszk ami azt mutatja, hogy egy hőfolt ki szeretne jutni az ajtón pár lépésre tőle. A két szerencse játékos fazon viszont nem lát semmit és Póker Arcot Virtuóz állítja meg az esésben, mivel neki lökték.

A lány négykézláb mászik először elő, de szép lassan felemelkedik. Majd rád néz egy fél mosollyal, valószínű meg akarná köszönni, hogy ennyire segíteni aakrtál, de ekkor a fejéért nyúlt, amire ő is emeli a kezeit, de késő. Össze esik. Elindultál a lépcsők felé.
~ Furcsa kölök vagy, inkábbvelem ismerkedsz, mint a cica babával. Gratulálok. Most kicsit inkább megvetlek és hozzád se szólok.


Mesélő, Joker
Harley
A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Bisur
Kívülálló
Bisur

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2010. Nov. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : Hell!

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 I_icon_minitimeKedd Feb. 01, 2011 10:48 pm

Már emelem a kezem, hogy kiszabadítsam magam, ekkor még egy ostor talál el engem, pont a másik karomon. Majd a levegőben pördülök és nagyot csattanok, érzem a fájdalmat, de úgy érzem semmi komolyabb törésem sincs. Éppen szedem össze magam amikor hallom a hangját.
- Nyáááu... Buta fickó, túl nagyképű.
Nah ilyen az én formám, van itt egy ilyen kaliberű cicus azt pont ellene kell harcolnom. És mitől ilyen gyors? És mióta vagyok nagyképű? 110évesen már lehet kialakult véleményem... Na de a harcal kéne foglalkozni, pedig foglalkoznék én a cicus cicájával is. Megvan!... nála van mind 2 ostor, tehát letud blokkolni és kedve szerint táncoltatni, viszont fizikálisan nem tűnik sokkal erősebbnek nálam. Közel kell kerülni.
Ezután az ediggi földön heverő "vesztes" pózból rögtön nyomok egy tigris bukfencet, úgy, hogy kezeimmel előre érkezzek és így ellökjem. Vagy ha átugrik felettem rögtön megfordulok. Érkezésnél vigyázok, nehogy valamin csattanjak.
~ Jobb lesz vigyázni ezzel a cicussal, nem kéne alábecsülni... nem az a fajta. De a tiogris bukfenc ideális, nem nagyon tud le ostorzni... pedig nem is bánánm ha más lenne a szitu.
Vissza az elejére Go down
Antidote
Gaztevő
Antidote

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2010. Nov. 01.

A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Feb. 03, 2011 9:14 pm

~ Eszközök, drága bentlakóm! A te hatásodra kezdtem úgy nézni az emberekre, mint eszközökre. Szóval, felteszem a kérdést... Te lefeküdnél egy csavarhúzóval?

Közben szépen lassan próbálok ellavírozni az emberek mellet. Ha észrevesz az egyikük, akkor gyorsan kiiktatom. (kitöröm a nyakát, megfojtom, valamilyen halk módszerrel, akár mágiát is használva [levegő bejutattatása a vérkeringésbe, légnyomás megemelése tüdőben]) A hullák a helyükön hagyom, hátha okoznak egy kis figyelemelterelést.

Ha sikerül elérnem a lépcsőházat, benyitok és a lehető leggyorsabban, de azért kevés feltűnéssel, lemegyek az ötödik emeletre. A lépcsőház ajtaját persze becsukom magam mögött.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Zsasz vállalat központi épülete   A Zsasz vállalat központi épülete - Page 2 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
A Zsasz vállalat központi épülete
Vissza az elejére 
2 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Város Háza és Pénzügyi kerület-
Ugrás: