Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Blaise Mulan ( A "Lajhár")  296245150474wildcat..........Blaise Mulan ( A "Lajhár")  Teenansrobindccomicssup..........Blaise Mulan ( A "Lajhár")  Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Blaise Mulan ( A "Lajhár")  39843828 Blaise Mulan ( A "Lajhár")  79830643

 

 Blaise Mulan ( A "Lajhár")

Go down 
SzerzőÜzenet
Blaise
Bűnüldöző
Blaise

Hozzászólások száma : 83
Join date : 2010. Oct. 09.

Blaise Mulan ( A "Lajhár")  Empty
TémanyitásTárgy: Blaise Mulan ( A "Lajhár")    Blaise Mulan ( A "Lajhár")  I_icon_minitimeVas. Okt. 10, 2010 3:24 pm

Születési név: Blaise Mulan (ejtése: Blézz Mölen)
Egyéb név: A „lajhár”
Faj: Meta humán (feltehetőleg)
Születési hely: idő: Metropolis, 1990
Kor: 20
Magasság: 192cm
Súly: 90kg
Hajszín: barna (de kopaszra van nyírva neki, ezért nem látszik, csak a szemöldökéről állapítható meg)
Bőrszín: Fehér bőrű
Várcsoport: AB+
Egészség állapot: kiváló, talán az adrenalin túl fokozott magas szinte, ami befolyásolja karakteremet
Család: anyja Eva Mulan (él), apja Joseph Mulan (elhagyta a családot, bővebb információ nincs)
Foglalkozás: Rendőr
Oldal: jó

Jellem: Hallgatag, jámbor ember, aki nem keresi magának a bajt, hanem a baj keresi őt. Az emberek viselkedését, és az élethez való hozzáállásukat megveti. Nem bírja a nagyszájú semmitmondó, jellemtelen embereket. . Szereti a barátnőjét és csak az emberi megbecsülést akarja elérni. Hangulata változó, optimista és pesszimista, ez időjárás függő. Idegeskedő ember, aki elfojtja érzelmeit. Arcán csak a hidegséget lehet látni. . Kergeti a gonoszokat a végtelenségig.

Szakképzettség: Fegyverek terén jól informált vagyok, és biztos kézben tartom a kis kedvenceimet. Tudok autót vezetni. Bombát élesíteni. Az emberek non verbális kommunikációját nagyon jól tudom értelmezni, olykor olyan, mint a 6 érzékem lenne: D! Ezek mellett Thaiboxoltam és kravmagáztam, ami a terrorista elhárításnál igen hasznos tényező.

Képesség: Érzék szervei erősebbek, jobb hallás, erősebb szaglás, ízlelés, jobb térlátás. Ezeket a nyomozásnál tudom, vagy akció során részesítem előnyben. Nem vagyok rozsomák éppen, hogy egy kicsivel vagyok jobb az átlagnál. Ami a legfőbb képessége az az, hogy (reflex) nagyon kicsi a reakció ideje, a másodperc tört része alatt képes több cselekvésre, így meg tudja fontolni lépéseit, akár több lépés előnyét idézve ellenfeleivel szemben. Gyorsabb mozgás, de nem úgy, mint a villám ember, csak mértékkel. Ez a képesség átlagosan fél percig, azaz 30 másodpercig tudom megállás nélkül használni. A visszatöltési ideje" tudom hülye szó" kb. ugyan ennyi. Hisz nekem is ki kell fújnom magamat. Pár lélegzetvétel egy lövöldézés után és újra használhatom. (pl: egy raktárházba bemegyek a gyanúsított után. A raktárban magas fém polcok és hatalmas dobozok sorakoznak. A gyanúsított hirtelen előbújik. Agyamban koncentrálni próbálok és lelassul az idő. Látom, ahogy a kezét, épp egy centire nyújtja fel. Arcán látom az elszántságot, és jobb szemét célzásra kényszeríti. Én gyorsan behuppanok az egyik szekrény mögé, és amikor már teljesen kinyújtotta a karját meghúzza a ravaszt. Szerencsémre azok csak mellettem elrepülnek.) Épp , hogy csak egy kicsivel vagyok gyorsabb az átlagembernél. A másik érdekes képessége, hogy az emberek arcából, reakciójából, kis rezdüléséből következtetni tudd az elkövetkezendő dolgokra. pl: Hazugság, gyors ütés, kétkedés, izgulás, félelem, idegesség, és hangjuk. Tény nem tudok, olyan embert hazugnak nevezni, aki mester ebben a tevékenységében, de egy pici sejtésem van. Az átlag polgárok, azokat csak közepes szinten tudom megállapítani. A gyerekeket pedig jó szinten, de én is tévedhetek. A következtetés képességemet, beszédhelyzetekben, vagy akcióban tudom a legjobb mértékben felhasználni.(pl: Egy szemtanút kihallgatok. A hangja zavaros és nem tudja, hogy mit is akar mondani. Más, ha mondjuk egy olyat kérdezek, aki egy balesetnek volt a szemtanúja és nehezen tudja feldolgozni az esetet. Másik példa, hogy ha valaki a zsebében matat és egy kitüremkedést látok, mint például egy elrejtet kés, amit ellenem akar használni" a kitüremkedést nem kell félre érteni, én egy gyanakvó ember vagyok.. Ugyan így vagyok a lövéseknél. Bár sérülékeny vagyok, de a képességem végett, hamarabb tudok reagálni, például fedezékbe bújok, vagy lehasalok.


Vagyon tárgyai:
Egy ház. Pontosabban még nem tudom, hogy hol.
NJK: nincs

Összes Kredit: 4 kredit
Elköltött kredit: 0 kredit
Fennmaradó kredit: 4 kredit


A hozzászólást Blaise összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 20, 2011 5:06 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Blaise Mulan ( A "Lajhár")  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Blaise Mulan ( A "Lajhár")    Blaise Mulan ( A "Lajhár")  I_icon_minitimeVas. Okt. 10, 2010 3:33 pm

Elfogadva!

De nincs értelme, ha van házad Metropolisban, mivel az a városrész még nem érhető el a játéktéren, kizárólag Gotham.


Blaise Mulan ( A "Lajhár")  Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
 
Blaise Mulan ( A "Lajhár")
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Adattár :: Adatlapok, bővítések-
Ugrás: