| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
|
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében.
A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár! |
|
| Empire Szín és Opera Ház | |
|
+3Duncan MacFarlane Batman Joker 7 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Adam Stamford Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 141 Join date : 2010. Jun. 21. Age : 34 Tartózkodási hely : Mögötted!
| Tárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház Hétf. Okt. 18, 2010 3:42 pm | |
| // "spré" ? // A paprika-spray borzasztóan csíp, de igazuk volt, nem kellett volna ilyen duván elkezdenem... az én hibám. Eldobom a kardom, és hozzájuk szólok: -Ájj! Hölgyem megvárhatta volna, míg befejezem! Csak azt akartam mondani, hogy én a jók közé tartozom, és azért jöttem, hogy kiderítsem, hogy ki ölte meg a főnököt. Ne haragudjanak, hogyha megijesztettem önöket. Remélem mostmár nem lesz több gond, és nem hátráltatnak a nyomozásban. Ha kérhetem önöket, hagyják el a szobát, hogy had nézzek körül. Ha van valami hasznos információjuk, szivesen fogadom, és megköszönöm a segítséget. Mondom, majd kitörlöm a szememből a könnyeket, és a szemeimet tágra nyitom, hogy hamarabb elmúljon a kellemetlen hatás. | |
| | | Michael White Védelmező
Hozzászólások száma : 167 Join date : 2010. Jul. 15.
| Tárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház Hétf. Okt. 18, 2010 6:43 pm | |
| Mi a jó...?! Ruhatár átment nagyon durván képregényfigurába ezzel a lángoló fejjel! Csak tátom a számat ezen az egészen, kissé le is dermedek a látványtól. Ráadásul vallási fanatista is... Én is hívő vagyok (csak azt nem tudom eldönteni, pontosan miben hiszek), de ez már... Hé... Mintha olvastam volna valamit Batman aktáiban erről az alakról. Már nem tudom, mit, de valami rémlik... A pasi szúrkálódik egy picit, fel sem veszem, viszont ő lehet, hogy fel akar venni valamit az asztal alól, vagy legalábbis nagyon úgy tűnik. Talán egy fegyvert...? Nem hiszem, ahhoz túl lassan matat. Ha az lenne, akkor villámgyorsan nyúlna érte és... Hoppá, GS tüzet csinált és felgyújtja az irodát! Mi a fene ez...?! Nem elég, hogy veszélybe sodor mindenkit a szobában, de a nyomokat is eltűnteti! Kiveszem a kardomat hüvelyéből és lapjával hátulról arcon vágom GS-t, amilyen erősen csak tudom. Gondolom, nem olyan törékeny, mintha igazi csontváz lenne, így csak nem szakad le a feje egy ilyen... izének. Remélem, csak elájul az ütésemtől. | |
| | | Teodor Black Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 156 Join date : 2010. Aug. 03. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház Szer. Okt. 20, 2010 4:50 pm | |
| A francba, pont most dobtam el az utolsó szálamat. Remélem valaki lesz odabent, akitől kérhetek majd egyet, venni most nem akarok. A cég, ahol dolgozom, keresett egy önkéntest, hogy az Opera Házban térképezzem fel a terepet. Egy új projectbe kezdtünk bele, az Opera Ház megbízásából. Hallottam valamiféle gyilkosságról. Minő véletlen hogy pont itt vagyok, talán szükséges lesz a maszkos igazságtevőre. Kicsit izzadok, ha arra gondolok, hogy a biztonságiak átkutatnának, mert a két fegyver ott lapul a sporttáskám legaljában. Remélem ideszóltak, elég lesz csak felmutatnom a jelvényt, és már bent is vagyok. | |
| | | Joker Mesélő
Hozzászólások száma : 352 Join date : 2010. May. 11. Tartózkodási hely : Gotham City
| Tárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház Csüt. Okt. 21, 2010 7:38 pm | |
| Jeremy is beéri a csapatot és így megvan a muskétások negyedik tagja, Sir D'artangnan. Bár a Ször kicsit szégyenlős még, de bekukkantva hamar észre vételezheti az népet, akarom mondani újdonsült barátait akik épp flekkeneznek az egykori igazgató irodájába. Bár nem mondják Jeremynek mit akarnak, de az alakok kinézete már elég beszédes. Hiszen van nekünk valami ninjánk, fegyveresünk és magas fokon égő barátunk. Aki mire begyullad már indul is a berendezés és mivel barátunknak víz és jég a gyengéje és elmondása szerint azok egy ideig elveszik képességét így még ezeknek is sikerült egy kör erejéig. Ezért nincs is szükség Duncan közbe lépésére. De amíg ők egymással foglalkoznak az idegen mivel nem találja a szöveg könyvét egy szerűbb szerephez nyúl... Mire rá emelitek tekintetek(már ha) egy vörös kendő van a fejére kötve homlok tájt és fekete trikó után lejjebb nézve terepmintás gatyában feszít. hatalmas géppityu van a kezében és morcin néz rátok...
Sikoly koronázza Adam dobélós akcuióját a magyarázkodással, magy még két adag paprika SPRÉ, mert az szereti. Most már két nőtől, majd még pár sikoly és mindenki eltűnik a szobából, hanyatt homlok. Mire hősünk kinyitja szemét már csak ruhák jelzik ki merre indult, bár néha szemceka és egyébb női kellékek is segítenek a céluk meghatározásában, ami mindenkinek az ajtó volt a maguk útján.
Mire Teodor, Black fia az épülethez ér nincs kint senki és kihaltabb az épület mint az eddig volt, bár ő nem tudja eddig milyen volt, de mehet ahova szeretne, látszólag... | |
| | | Jeremy Weston Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 9 Join date : 2010. Oct. 15.
| Tárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház Csüt. Okt. 21, 2010 9:20 pm | |
| A látvány ledöbbenti, de annál rutinosabb, hogy sokkolja is. Sőt, még azt is sikerül megállnia, hogy felkiáltson, vagy akár csak felszisszenjen. Ehelyett olyan csendben ahogy idelopakodott indul is vissza amerről jött, közben pedig zsebében matat. Mivel a rádió a kocsijában van, így azzal nem tud beszólni a központba. Marad a B verzió. Zsebéből elkerülő mobiljával tárcsázza a 911-et, majd mikor úgy gondolja, hogy viszonylag hallótávolságon kívülre ért lenyomja a hívás gombot. - Itt Weston hadnagy beszél, jelvényazonosító: 6346987. Azonnali erősítést kérek az Empire színházhoz. - hadarja az információkat fojtott, de határozott hangon. Természetesen lediktálja a színház pontos címét is. - Küldjenek mindenkit akit csak lehet, különleges erők, kommandósok, tőlem még az a kib*szott hadsereg is jöhet. Nagy számú fokozottan veszélyes gyanúsított. - hangzanak a záró mondatok, mielőtt lenyomja a hívásmegszakító gombot és visszacsúsztatja a mobilt a zsebébe. Vesz egy mély levegőt, majd fegyverét két kézre fogva indul az ajtó felé, hogy az esetleges távozni akarókat megpróbálja feltartóztatni. | |
| | | Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház Pént. Okt. 22, 2010 6:49 am | |
| Beindul a tűzjelző, és lángjaim az enyészet martalékává válnak. Lassan koponyám körül is elalszanak a vörösen táncoló lángok, de nem vet vissza ez a tény. A kiszemelt bűnös, kárhozatra ítélt lélek fegyvert fog rám és a két golyómra, amitől én nem riadok meg. Vissza tértem már egyszer a halálból, és ha kell, még egyszer vissza térek az Úr segédletével. Majd még egyszer, és még egyszer. Mind addig, míg az átkozott lelkeket a Pokol sötét vermébe nem száműzöm. Mivel nem csak a lángok azok, amik használhatóak, letekerem mellkasomat átölelő hosszú láncomat, egy nagyobb rántással, és a léptek hallatára fordulok meg, azzal a lendülettel, hogy a fegyveremmel gúsba kössem (rá tekeredjen a lánc) az alakot, aki épp rám készül támadni, majd ha sikerül elkapni, a további lendületem talán folytatom, és a férfit hozzá vágom a láncommal együtt a fegyveres alakhoz, akinek már rég a Sátán izzó birodalmában lenne a helye. | |
Hozzászólások száma : 156 Join date : 2010. Aug. 03. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház Pént. Okt. 22, 2010 10:13 am | |
| Szerencsére nincsenek biztonságiak, az épület kívülről nézve kihaltabb, mint valaha. Egy árva biztonsági ponton sem akadok fel. Na, nesze neked biztonsági protokoll. Odabent éppen a recepciós pult felé baktatok, hátha lesz valaki , aki megmondja, hogy merre kezdjük a munkálatokat. Hirtelen női sikoltásokat hallok. Azt hittem, ennél üresebb az épület. Elindulok szaladva a hang irányába, közben a fegyveremet kotorászom a táskámból, majd a zsebembe mélyesztem azt. A folyósó végén lenge ruházatú nők futnak ilyedezve velem szembe. Őket látva lelassítok, majd megállok. -Sikolyt hallottam. Minden rendben? | |
| | | Adam Stamford Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 141 Join date : 2010. Jun. 21. Age : 34 Tartózkodási hely : Mögötted!
| Tárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház Szomb. Okt. 23, 2010 10:24 am | |
| Bár a szemem most borzasztóan csíp, de legalább magamra hagytak. Király! Azonnal elkezdem dörzsölni a szememet. Nagyon fog később fájni, de legalább látni fogok. Még mielőtt elhúz az összes nő, utánuk kiabálok:
-Büdös k*rvák!
Ezután - ha ellátok végre az orromig - nekiállok a keresésnek.
Mivel a picsák elhúztak, segítenem kell magamon. Bármit is találok, zsebrevágom ( ha befér) és keresni kezdek egy lépcső vagy lift után, hogy egy emelettel fejlebb jussak. | |
| | | Duncan MacFarlane Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 172 Join date : 2010. Jul. 18.
| Tárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház Szomb. Okt. 23, 2010 8:58 pm | |
| Szerencsére beindult a tűzérzékelő, így nem nekem kell cselekedni. A koponyafejű lángjai kialszanak. Ám még tűz nélkül is veszedelmes. Rábízom Sárkányra, én az íróasztal mögöttivel foglalkozom. Ám a fickó helyett egy másikat találok. Vagy ez ugyanaz? Hogy öltözött át ilyen gyorsan? Don Corleone-ból Rambó lett. Hm rossz csere. Legalábbis a mi szemszögünkből. Lehet hogy a gyilkos áll előttünk? Tán mégis igaz a közhely, miszerint a tettes mindig visszatér a tett színhelyére. Villámgyorsa elindulok kifelé, hogy a folyosón keressek menedéket. Remélem sikerül elkerülnöm a golyókat. Futás közben előbányászom a magnumot. //Bocs, tudom, hogy nem tudom, csak véletlenül írtam Michaelt. Javítva //
A hozzászólást Duncan MacFarlane összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 23, 2010 10:09 pm-kor. | |
| Tárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház Szomb. Okt. 23, 2010 9:56 pm | |
| Már épp suhintanék, mikor jelez a berendezés és kialszik minden láng. Mázli, úgyis csak azokat akartam eloltani Prédikátor lecsapásával. A pasi közben marha gyorsan átöltözött, vagy nem tudom, mi a fene, de teljesen máshogy néz ki, mint az előbb, ráadásul egy marha nagy mordály is van a kezében. Na, kell nekem a legjobbat feltételezni mindenkiről... Méghogy "túl lassú, nem lehet stuki"... Hülye amatőr... Duncan kirohan az irodából, gondolom fedezéket keresni. Én meg itt maradok ezzel a két lököttel. Király. Prédikátor leteker a testéről egy láncot, s felém lendíti. Vagy le akar vele kötni, vagy csak fejbe kólintani, bár szerintem az előbbi, hisz a másiknak nem sok értelmét látom. Nagyszerű, most mit tegyek? Van egy mozgó csontvázam lánccal, meg egy gépfegyveres őrült... Az egyik vagy egy sorozatot ereszt belénk, a másik meg le akar kötözni vagy mit csinálni, és még utána is szitává lőhetnek, de ez ki tudja, mit csinálna velem... Melyik a veszélyesebb? AmKapi vajon mit tenne...? Mindez másodperc-töredékek alatt fut le bennem, s azonnal döntök. A kard által adott gyorsaságot kihasználva félrevetődve megpróbálom kikerülni láncot, valamint az emberfeletti erőmmel, szabad kezemet használva, megpróbálok a fegyvereshez hozzávágni egy asztalt, széket, szekrényt, bármit, ami a közelben van. A karddal pedig a golyókat, illetve a láncot próbálom hárítani, ha szükség van rá.
A hozzászólást Michael White összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 19, 2010 8:09 pm-kor. | |
| | | Joker Mesélő
Hozzászólások száma : 352 Join date : 2010. May. 11. Tartózkodási hely : Gotham City
| Tárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház Kedd Okt. 26, 2010 4:04 pm | |
| A négyes fogat igen változatosan reagál. Kísértet elindítja a láncot, ahogy azt egy székkel teszi Mr. White, de a kattanás elhangzik, mikor az alak meghúzza a ravaszt nagy, hősies ordítás közben. Még egy szisszenés követi és zöldes füst kezd el terjedni a szobában és a folyosón egyaránt. Bár sikerül a székkel leállítani a formát látszólag Kísértet sakkban tartja Michaelt. Duncan és Jeremy meg a folyosón iszkol, ők is látják a füstöt, mert még a folyosó végén is szívárog. Közben a hadnagy hívására a következő válasz érkezik: " Itt a 911...kérem várjon!", így nem tehet mást mint vár, lehet a központ számával többre menne...
Adamnek mocskos a pofája, a képe meg vörös, talál minden félét aki keres, így zsebe hamar tele lesz. Kerül bele puder, szemceka, hajfesték, körömlakk és még egy pink törülköző is kilóg a zsebéből, mire egy lifthez ér...
Teo sikolyt csak halkan hall, nem is lehettet benne biztos, hogy azt hallja, de mire oda ér az forráshoz, már csak egy nagy kabátos alakot lát karddal, meg sok női holmival sétálni...talán valami perverz, valószínű felőle futottak a nők...
| |
| Tárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház Kedd Okt. 26, 2010 10:27 pm | |
| Igaz, hogy Csonti megfogott, de legalább lerendeztem a lövöldöző manust. Viszont újabb gáz van, szó szerint: valami zöld gáz. Valószínűleg az alvó pasi csinált valamit, de ki tudja, lehet megint tévedek. Mindenesetre arcomhoz emelem kezemet, mert igaz, hogy egész arcomat befedi a maszk, mégis félek, hogy beszívom ezt a valamit, elvégre is lehet, hogy mérgező, sőt elég nagy valószínűséggel az. - Engedj már el te barom! Ki kell vinni azt a kretént, és én sem szeretnék meghalni! - rántom meg a láncot, de csak annyira, hogy észre vegye magát. Nem akarok tovább bunyózni vele, vagy legalábbis egyelőre. Először szeretném a pasit biztonságban tudni, meg távol lenni ettől a zöld izétől. Utána rátérhetünk, hogy mégis kicsoda ez, meg mit akar. Ha elenged, akkor óvatosan odamegyek a manushoz, megbizonyosodom róla, hogy nem csak tetteti-e a K.O.-t, majd kiugrok vele az ablakon a szomszédos házra. Ha nem, megrántom a láncot és megpróbálom ezzel kidobni a folyosóra. | |
| Tárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház Szer. Okt. 27, 2010 3:29 pm | |
| Kiugrok a folyosóra majd hasra vetem magam, felkészülök a géppuska ropogásra. Ám nem hallok semmi ilyesmit. Helyette zöld füst kezd szivárogni a szobából. Mi a fene? Előrántom a magnumot. Körbenézek, és meglátok egy fickót, kezében telefon és pisztoly. A francba, ki lehet ez? Fegyvere van, tehát veszélyes. Lehet hogy bűnöző? Vagy zsaru? Nem lőhetek addig, míg nem tudom kicsoda.
-Dobd el azt a pisztolyt, öregem mielőtt egy harmadik orrlyukat lövök az arcodba! - mondom, miközben ráfogom a magnumot.
Ha lőni próbál remélem én reagálok gyorsabban, és én lövök előbb. | |
| Tárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház Szer. Okt. 27, 2010 8:40 pm | |
| A nők nem válaszolnak, csak rohannak tovább. Affene, mindig belefutok valami helyzetbe, ahol muszály átvedlenem a Messiás bőrébe. Gyorsan benyúlok a táskámba, kiveszem a maszkot, miközben tenyerembe igazítom a Desert Eagle-t. Benézek a női öltözőbe, hátha még megtalálom a galiba okozóját. Csendben eltolom üres kezemmel az ajtót, és halkan körbenézek. Egyből szembetűnik egy nagy alak, karddal a hátán. Éppen a női holmik között túrkál. Utálom a sunyi perverz dögöket, hát őt sem kezelem másképp: - Hé, kellékes! Ha kell, adok pár csajozási tanácsot, de ha kell, el is lőhetem a térdedet. Remélem nem csinál semmi meggondolatlant, és alaposabban szemügyre vehetem. Ha mégis, megcélzom a plafonon lévő lámpát, és kihasználva a (ablak nélküli öltözőről beszélünk) sötétséget, pár Bud Spenceres mozdulattal a földre küldöm, majd kifaggatom. | |
| Tárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház Csüt. Okt. 28, 2010 2:12 pm | |
| // Hát rohadtul nem igy gondoltam, hogy a zsebembe rakom a dolgokat//
Kidobálom a felesleges dolgokat a zsebemből, nem is értem, hogy miért raktam oda őket.
Aztán amikor a fickó felém fut, szúrós szemmel nézek rá.
'Cöccintek' egyet, majd a kardomat a fickó felé szegezem, szal valószínűleg abbahagyja a futást:
-Ha paprika SPRAY van nálad, most rohadt gyorsan dobd el, különben levágom a fejedet! Egyébiránt én a jó oldalon állok, nem tudom, hogy te melyiken, de remélem, hogy nem kell átrágódnom magamat rajtad. Azért jöttem, hogy kinyomozzam a nő halálát.Éppen bizonyitékokat gyűjtöttem, megkértem a nőket, hogy menjenek el, aztán vagy hatszor a pofámba fújták a SPRAY-t.
Ha még mindig támadni akarna, előkapom a késemet, és a markolatával próbálom fejbeverni. | |
| | | Jeremy Weston Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 9 Join date : 2010. Oct. 15.
| Tárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház Csüt. Okt. 28, 2010 6:44 pm | |
| Számíthatott volna rá. Hívja a központot? Vagy a dagadt társát? De mielőtt még dönthetne odabent a szobában jól hallhatóan felgyorsulnak az események. Előbb az ordítozás, a rövid küzdelem(?) hangjai, majd zöld füst kezd szabályosan "kiömleni" a folyosóra. Azonban ez még nem minden, mire lereagálhatná az eseményeket, már ki is szökken egy fegyveres alak a folyosóra, és egyenesen rá szegezi a fegyvert. Itt egy újabb számot tárcsáznia nem lehet idő. Reflexszerűen célozza be ő is a másikat. - Rendőrség! Azonnal dobja el a fegyvert! - kiált vissza minden megdöbbenést és meglepettséget nélkülöző, erőteljes, határozott hangon. Hiába, mindig is jól eltudta rejteni az érzelmeit, ez olykor igencsak hasznos tulajdonság tud lenni. - Ne tegyen ostobaságot, eressze le azt a pisztolyt. A zsarugyilkosokat még ebben a városban sem szeretik. - fűzi hozzá halkabban, rezzenéstelen arccal. | |
| | | Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház Hétf. Nov. 01, 2010 1:53 pm | |
| A láncom lerántom, és csak az eredeti bűnös nyomába eredek, senki mással nem törődve. Nem felejthetem el mért vagyok itt. VÁlaszok érdekelnek, amit csak ez az alak adhat meg, amit ha nem tesz meg, megölöm. Lesz más valaki, aki dalolni fog. Példát kel mutatni, és most meg fogom ölni, ha nem felel. Nem érdekel már más, mint ahogy eddig sem, és csak a kiszemelt után eredek, láncomat meglódítom, és elkapnám a lábát, rátekerve vele, és a földre rántani. Isten kísérje utamat, és adjon erőt, hogy végre megnyugtathassam ezt az őrült, pokoli démont! | |
| | | Joker Mesélő
| Tárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház Hétf. Nov. 01, 2010 3:34 pm | |
| Azt senki enm tudja Kísértet merre láthatta szaladni a tettes, főleg, hogy az asztal mögött fekszik miután White lecsapta és mivel lihegve neki indul hamar beüt a cuc, szal be ronygolva az asztal mögé rögtön bedöl a spanunk mellé. De emelett kardosunk is nehéznek kezdi érezni a fejét, szédülés is jelentkezik néha néha.
Közben a két fegyveres egymásnak feszül,mint a western filmekben, bár ördögszekér nincs a füst erélyesen gomolyog, megadva a hangulatot. De kezdi már mind két párbajozó érezni, hogy a feje nehezedik, ahogy a fegyver súlya is kezd zavaró lenni…
A két jó madár meg olyan tökös, hogy majdnem eldurran mind a kettőnek, csak úgy röpködnek a beszólások, de egyenlőre Teo a fenyegetőbb talán. Annak ellenére, hogy a csajokat max képzelte, mert már csak a parfüm illat árulkodik arról, hogy itt voltak. Az is inkább Adamből árad…
| |
| Tárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház Kedd Nov. 02, 2010 5:03 pm | |
| A csóka nem vett komolyan, flegma véleménykinyílvánítás közepette emeli arcom magasságába a kardját. Valami bizonyítékról, és gáz-spray-ről hadovál. Na, az utóbbit elhiszem, látva cucctól bevörösödött arcát. - Bizonyítékokat? Miről? Kicsit levagyok maradva.- Újamat még mindig a ravaszon tartom, készen arra, hogy tüzeljek. Mindenesetre igaznak tűnik a srác, nem hazudik. De a látszat néha mindig kib*szik velünk, nem igaz? Azért halkan megjegyzem, hogy ne csodálkozzon, ha az emberek megijednek egy kardos alaktól. | |
| Tárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház Kedd Nov. 02, 2010 5:11 pm | |
| Úgy látszik, hogy a csávó nem vágja az itteni dolgokat. Úgy vélem, hogy ideje tájékoztatni róla, hogy mi történt errefelé:
-A színház igazgatóját megölték. Ezt a gyilkos felvette, és a tetthelyen hagyta. Azért jöttem ide, hogy nyomozzak a halála érdekében. Sajnos a zsaruk nem engedtek be, nem tudom, hogy miért- mutatok a kardomra- Ezért erre kellett jönnöm. Bejöttem ide, a nők egyből lefújtak, azt elrohantak. Aztán elkezdtem bizonyítékokat keresni, de csak kacatokat találtam, amiket beraktam a zsebembe, nemtudom, hogy miért- mosolyodok el. Mellesleg Szikla vagyok. Remélem, hogy meggyőztelek, és segítesz a nyomozásban, több szem többet lát!
Mondom, majd visszarakom a kardomat a hátamra, a bowie-késemet pedig a tokjába, és kezet nyújtok. | |
| | | Joker Mesélő
| Tárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház Pént. Nov. 05, 2010 7:44 pm | |
| Mr. White áll még egy kicsit bambán, majd ő is feldől és tompán koppan az iroda padlóján.
A két másik hősünk is csak áll és csnyán néz ahogy eddig, majd térdre rogy és arccal a földnek mély állomba szenderülnek.
Ha a szájkarate bajnokai jobban fülelnek hallhatnak pár tompa koppanást a lépcsők irányából, majd egy " Hahóóó"-t Észak felöl... Mire oda érnek gyors szúrást éreznek a nyakukba a hang irányából és elterülnek. Ha körül próbáltak nézni a megfelelő irányba, akkor egy lila öltönyös alakot látnak elmaszkírozva.
....
Tompa fejjel ébred az egész társaság az egyik színteremben, kezeiken béklyó, valószínűleg fém, az tapintás miatt. A nézőtér sötét, de a színpadról fényt látnak szűrödni, de onnan is csak gyengét. | |
| Tárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház Szomb. Nov. 06, 2010 11:02 am | |
| Mérgesen ébredek fel. Rohadtul fáj a fejem, tudni illik rossz emlékeim vannak a katonaság miatt. Eszembe jutott, amikor hadifogságban voltam. Na, ez ahhoz képest semmi! Próbálom elérni a kardomat vagy a késemet (ha nálam van egyáltalán ) . Ideges vagyok a fickó miatt, szerintem ő tette, az öltönyös is az ő haverja lehetett, és összebeszéltek. Jó lenne tudni, hogy vannak-e még megkötözött személyek a teremben, úgyhogy viszonylag halkan ezt mondom:
- Van itt valaki? Szikla vagyok. Egy öltönyös barom, meg valami vadállat elaltatott. Azért vagyok itt, hogy kinyomozzam az igazgató halálának okát, ergo segíteni jöttem, nincs ok a pánikra! | |
| Tárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház Vas. Nov. 07, 2010 3:22 pm | |
| A srác készségesen elmeséli a történteket, majd barátságosan nyújtja a kezét. - Szikla? Okés, maradjunk az álneveknél: Messiás vagyok.Hirtelen koppanásokat, és hahózást hallunk az északi szárny irányából. -Hallod ezt Szikla? Talán itt van a nyomod.Sziklával elindulunk a hang irányába, de mikor odaérünk, hirtelen egy szúrást érzek a nyakamba, és elterülök, mint egy zsák. Körülöttem minden elsötétül. … Amikor magamhoz térek, a fejem majd szét robban. Nem vagyok a gyógyszerek híve, de ide azt hiszem több kell egy kávé-cigi kombónál a fájdalom csillapítására. Megpróbálok körülnézni. A látottak alapján lehet hogy valami színteremféleségben lehetünk, de ez nem biztos. Ha igen, akkor még mindig az épületben lehetünk. A kezeimen érzem a bilincs fémes hidegét. Fain, most igazi nagy szarban vagyok. Megpróbálom kitapogatni a fegyvereimet, remélem nem nyúlt senki sem a zsebembe. A világítás ezen az oldalon elég gyenge, nem tudom ki van körülöttem. Csak Szikla magyarázkodását hallom, mikor a végére ér, megszólalok: -Én is itt vagyok Szikla! Mi a fene történt? Már az embert melózni sem hagyják békében? | |
| Tárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház Hétf. Nov. 08, 2010 1:14 am | |
| A fickóról kiderül hogy zsaru. Őt nem lőhetem le, ő jó fiú. De hogy értessem meg vele, hogy egy oldalon állunk? Nincs időm töprengeni, érzem, hogy a levegőben terjengő zöld gáz hatni kezd rám. Elsötétül előttem a világ.
Zúgó fejjel térek magamhoz. Áh, egy nap kétszer ébredni fejfájással... Rám férne egy ital. Ahogy kezdek magamhoz térni, észreveszem, hogy meg vagyok bilincselve. Valószínűleg elvették a fegyvereim. Remek. Ki kell találnom valamit. Ekkor meghallom Szikla hangját. Ő is itt van? Egy ismeretlen fickó válaszol neki. Vajon a többiek is itt vannak?
-Hé Szikla! Duncan vagyok, emlékszel rám? Együtt dolgoztunk a Freddy ügyön! Tudsz valamit a foglyul ejtőnkről? | |
| | | Batman Admin
| Tárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház Csüt. Nov. 11, 2010 2:11 pm | |
| Mikor magamhoz térek sötét van... nem látok semmit, és senkit. Nincsenek fények, helyette vannak láncok, mik nem engednek mozdulni. Talán az úr színe elé kerültem, ki ezzel büntet? Nem... még korai lenne. Még van ide lent dolgom. Amennyire emlékszem elájultam.... igen. A sötét ellen tudnék tenni, de előtte jajveszékelő idióta birkák szavát hallom, kik fel-felszólalva tájékozódnak. Igazuk van. Ordítsanak. Biztos van itt valaki, aki segít rajtunk. Ebben a pillanatban pedig megpillantom a fényt. Halvány, alig látható, de a szemem lassan kezd hozzászokni a sötéthez, és körvonalazódik hogy hol is vagyok. Egy színpadion, előttem pedig a nézőtér. Csak nem... Egy videó kazetta, Rambo, és most ez. Arkhamban a helyed, bárki is vagy, ott majd megtapasztalod milyen a pokol csarnokának előterében várakozni. Vagy talán egyből ajtóstul rontanál az ördög kebleire? Úgy érzem az utóbbi, mert most meglakolsz bűnödért, amiért béklyóba zártál. Minden szó nélkül hagyom, hogy átjárja testem minden pontját a lángok szikrája, amik fellobbanva teljesen körbeölelnek. Ezzel remélhetőleg fény gyullad a helységben, és látni fogom mi is vesz körbe. MErt a homályban nem sok minden derűlt ki. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház | |
| |
| | | | Empire Szín és Opera Ház | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |