Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Empire Szín és Opera Ház 296245150474wildcat..........Empire Szín és Opera Ház Teenansrobindccomicssup..........Empire Szín és Opera Ház Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Empire Szín és Opera Ház 39843828 Empire Szín és Opera Ház 79830643

 

 Empire Szín és Opera Ház

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

Empire Szín és Opera Ház Empty
TémanyitásTárgy: Empire Szín és Opera Ház   Empire Szín és Opera Ház I_icon_minitimeSzomb. Okt. 09, 2010 2:16 pm

A város régi építésű szín és opera háza. Nem rég ünnepelte ötven éves fenn állását. De egy nagy városban nem számítana túl nagy színvonalunak, de Gothamban jelenleg ez a legnagyobb, legfelszereltebb ilyen épület.

Empire Szín és Opera Ház Hackney_empire_theatre_london_listed_building

Egy nagy terem van, ahol is száz fő részére van páholy és másik háromszáz főre vannak a földszinti ülőhelyek.
Empire Szín és Opera Ház Parade%20Theatre%20by%20Robert%20Kelly


Mesélő, Joker
Harley
Empire Szín és Opera Ház 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Empire Szín és Opera Ház Empty
TémanyitásTárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház   Empire Szín és Opera Ház I_icon_minitimeVas. Okt. 10, 2010 12:44 pm

Messze esik a Keleti oldal a Bűn negyedtől, de még is itt vagyok. Az ok pedig egyszerű. A bűnös lélek nyomába szegődtem, mit Isten rám bízott. Megbüntetem azt, ki gyilkosság mellett dönt. Hallottam az utcákon, hogy mi történt. Egy híres film mintájára gyilkoltak. Egy beteg ember állhat-e mögött, ki nem hisz abban, hogy az Úr elől nincs menekvés. Téved. Rendet teszek, megkeresem, és bevégzi életét. A bukott angyalok birodalmába kerül, ahol ezerszer vissza sírja majd a földi létet. De már késő lesz. Bőr szerelésem, és láncom elfedése érdekében hatalmas ballonkabátba öltöztem, és a lángokat visszatartva csuklyát húztam a fejemre, és arcom elé vastagon sálat tekertem. Január van. A tél nyakunkon, így nem vagyok meglepő sem ebben a szerelésben. Így lépek be Gotham legnagyobb színházába. Már ha a rendőrök nem akadályoznak, és nincsenek a helyszínen. Bár engem halandó nem gátolhat, mert az Úr nevében teszem amit, és ezért cselekedetemet nem állíthatják meg a hatóságok.


Empire Szín és Opera Ház Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Empire Szín és Opera Ház Empty
TémanyitásTárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház   Empire Szín és Opera Ház I_icon_minitimeVas. Okt. 10, 2010 1:50 pm

Másnaposan ébredtem, mint máskor is. Az éjszakát ismét egy motelban töltöttem, lassan már Gotham összes motelját végigjártam. Az újságban olvastam a gyilkosságról, és elhatároztam, utánanézek a dolognak, nem Freddy áll e a gyilkosság mögött. Igaz, a módszer nem vall rá, de azért jobb megnézni, mint később siránkozni, hogy elkaphattam volna. Beültem a kocsiba, és a színházhoz hajtottam. A csomagtartóból előbányásztam pár cuccot, amire szükségem lehet. A zsebembe raktam néhány mini poloskát, általában a célpont ruhájára szokták csíptetni valamint néhány nyomjelzőt (ezek mágnesesek, általában autókra szokták rárakni). Magamhoz vettem katonai távcsövemet is (éjjellátó), valamint egy álkulcsot, hasonlót, mint amilyet a SWAT kommandósok is használnak. Elraktam még néhány nyomrögzítéshez használható cuccot is. A távcsövet az övemen lévő tokba helyezem, az álkulcs a kabátzsebemben figyel, két .44-es magnum tár társaságában. Újdonsült revolverem hónaljtokban pihen, a néhai Jessica pisztolya pedig a kabátujj alatt, rugós tokban. A hangtompítót a pisztolyhoz, a másik kabátzsebembe helyeztem, a Beretta hátul, a derekamnál egy tokban rejtőzik.

Készen állok rá, hogy körbe szaglásszak a színházban. Fő célom, hogy bejussak az igazgató irodájába valahogy. Először felderítem a környéket, körbejárom a színház épületét kívülről, hogy lássam hány ki - és bejárata van az épületnek, illetve hogy be lehet-e mászni az ablakokon.
Vissza az elejére Go down
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Empire Szín és Opera Ház Empty
TémanyitásTárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház   Empire Szín és Opera Ház I_icon_minitimeVas. Okt. 10, 2010 3:26 pm

Újságok! Szeretem őket. Az egyik újság címlapján olvastam, hogy megölték a színház igazgatóját. Ezt nem hagyhatom annyiban. Elindultam hát a színházba.

Nem kedvelem a színdaraboka. Túl nyálasak és unalmasak.
Elindulok a bejárat felé, és reménykedem, hogy nem lesz ott őr, aki az utamat állná...
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Empire Szín és Opera Ház Empty
TémanyitásTárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház   Empire Szín és Opera Ház I_icon_minitimeVas. Okt. 10, 2010 9:30 pm

Sarah megkért, nézzek utána a barátnője halálának. Próbáltam elmagyarázni neki, hogy nem vagyok nyomozó, de megteszem, ami tőlem tellik.
Úgy gondoltam, találhatok valamit az irodájában, ezért elmentem a színházba. Sarah elmondta, hogy melyik szoba volt az övé, így kisakkozhattam a szomszédos ház tetejéről, hogy mégis hova kell bejutnom. Ha van egy nyitott ablak valahol, nem veszem ki a kardom hüvelyéből, csak fogom a markolatát, és úgy próbálok meg beugrani rajta. Ha nincs, vagy nem sikerül, megpróbálok a hátsó ajtón bejutni az épületbe és úgy eljutni az irodába. Közben abban reménykedem, hogy ha itt vannak a zsaruk, nem futok össze eggyel sem. Elvégre nem mindegyik rajong értem még mindig.
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

Empire Szín és Opera Ház Empty
TémanyitásTárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház   Empire Szín és Opera Ház I_icon_minitimeHétf. Okt. 11, 2010 5:04 pm

Kísértet könnyen bejut, Gothamben annál furcsább alakok mászkálnak, hogy akárki egy fázossal kekeckedjen, innentől mehet körülnézelődni, persze, ha nem akar olyan helyre menni ahova nem kéne.

Mr. Macfarlane, jól körülszaglászik. Kint több ablakot is lát, mert ugye a levegőt mindenki szereti és ajtóból is a bejáraton kivűl vagy egy művészbejáró hátul és pár méterre tőle egy fém ajtó, amire a vészkijárat táblát aggatták. Viszont ablakon való bejutással kapcsolatban nem kedvezőek a feltételek, tekintve, hogy akrobata mutatványok nélkül csak pince ablak jellegű dolgokat talál és ahhoz nagyra nőtt hősünk, hogy bepaszírozza rajta magát.

Adam az újságokhoz való gyöngéd érzelmeit írja körben magában, pár mondatban. De ha nála van a kardja nem, hogy az őr csúnyán megnézi már az épület tíz méteres körzetében, de még a járókelők is. Ha viszont volt kedves a csecsebecsét otthon hagyni, akkornyugodtan szambázhat, be az objektumba, mint Kíértet barátunk. // Mellesleg melengetné a szívem, ha pár sorral többet vágna hozzánk egy körben a mókáspajtás.//

Michael egy impozáns szökkenéssel bejut a hasonlóan szemet gyönyörködtető folyosóra a színház első emeletén, épp nincs ott senki, de nyílak sem mutatják, hogy merre találja a darlingja irodáját, ellenben szép vörös a szőnyeg a bordó falakhoz tartozó padlón.


Mesélő, Joker
Harley
Empire Szín és Opera Ház 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Empire Szín és Opera Ház Empty
TémanyitásTárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház   Empire Szín és Opera Ház I_icon_minitimeHétf. Okt. 11, 2010 7:13 pm

//"Mindenki oda firkant, majd aztát kezdetét veszi a kaland:D " ezt te írtad. Gondoltam, hogy csak egy megérkező-postot kérsz + az indok leírását. Lásd be, hogy nem csak az én hibám//

A kardomat látva az őrök nagyon megbámulnak. El szeretném rejteni a karbátom alá, de ehez egy nyugodt helyet kell keresnem. Elkezdek az épület körül körözni. Amint lesz egy nyugis hely, elrejtem a kabátom alatt a kardot.

De mivel észrevettek, nem mehetek be azon a bejáraton. Keresnem kell egy alternatív bejáratot. Még egy kis körözésbe kezdek, ám most egy vészkijáratot vagy egy művészbejárót keresek.
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Empire Szín és Opera Ház Empty
TémanyitásTárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház   Empire Szín és Opera Ház I_icon_minitimeHétf. Okt. 11, 2010 8:07 pm

A vészkijárat szimpatikusnak tűnik, így amikor nincs ott senki, megpróbálok bejutni. Ha zárva van, megpróbálom az álkulcsommal kinyitni. Ha sikerül bejutnom, akkor megpróbálok észrevétlenül közlekedni az épületben.

//Nincs írva, de gondolom nappal van és nincs előadás. Legalábbis én nappal szándékozom idejönni.//

Ranger képzésemet bevetve próbálok lopakodni, közben figyelem a környezetem. Ha lépteket hallok, megpróbálok elbújni, vagy eltűnni a környékről. Ha minden igyekezetem ellenére valaki megállít, azt mondom neki, hogy állástalan színész vagyok, és meghallgatásra jöttem. A folyosókon settenkedve próbálom megtalálni a néhai igazgató irodáját.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Empire Szín és Opera Ház Empty
TémanyitásTárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház   Empire Szín és Opera Ház I_icon_minitimeKedd Okt. 12, 2010 10:01 am

Senki nem gátol. De mért is gátolnának abban, hogy bemehessek a színházba. Ahogy belépek, azonnal egy valami után indulok. A megérzésemet követem, ami azt sugallja, hogy a végállomásom most az igazgatói iroda. Kell lennie ott valami jelnek, nyomnak, bármiféle apró dolognak, ami nyomán megkezdhetem a keresést a bűnös lélek után. Eddig nem állítottak meg, és már ezek után sem tehetik. Isten nevében érkeztem, hogy megbüntessem a gyermekét, ki elárulta, és saját testvérét ölt. Nem tűröm az ilyen alakokat. Egyszerűen, nem! Ártatlan emberi vért ont, amihez most én is hozzá szólok. Nem bírom, nem tehetem, hogy tétlen maradok.

Az igazgatói irodát minden bizonnyal már megszállták a rendőrök, vagy ha nem, akkor már megtették, és minden általuk hasznosnak vélt dolgot archiváltak, vagy elvittek. Gondolom nem sétálhatok be csak úgy, de én magam még is megpróbálom, mert csak nekem van jogom ahhoz, hogy az Úr kegyeiben eljárva megtegyem azt, amit mások nem tehetnek. Embert ölni. A gyilkos meglakol, és csak az én kezemhez tapadhat vére, mert más ember a pokolra kerülne. Engem már eltemettek. Én már voltam halott, de vissza tértem. Bár atyám nevében járok el, tudom a pokolra fogok kerülni. De engem ez mit sem érdekel, ha Gothamet felszabadíthatom.


Empire Szín és Opera Ház Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Empire Szín és Opera Ház Empty
TémanyitásTárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház   Empire Szín és Opera Ház I_icon_minitimeKedd Okt. 12, 2010 7:18 pm

//J., a darlingom barátnője halt meg. Very Happy Wink //

Jól van, sikerült bejutnom. Körülnézve nem látok senkit. A gond az, hogy feliratok sincsenek, amik biztosan útbaigazíthatnának. Így viszont az emlékeimre kell hagyatkoznom. Elindulok egy irányba, amit azért választok ki, mert úgy emlékszem, Sarah azt mondta, arra van az iroda. Általában minden szaván csüngök, úgyhogy bízom benne, nem értettem most sem félre. Magabiztosan járkálok, minden ajtónál levő táblát megnézek, hogy biztosan tudjam, merre járok, az esetleges újabb folyósokra bepillantok, mielőtt tovább haladnék. Ha látnék valami zsarufélét, akkor megpróbálok elbújni előle.
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

Empire Szín és Opera Ház Empty
TémanyitásTárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház   Empire Szín és Opera Ház I_icon_minitimeSzer. Okt. 13, 2010 5:37 pm

// Adam, Adam...Very Happy Én az enyémet is firkantásnak nevezem és hangulattol függöen még akár hosszabbakat is:D. Továbbá Nappal van, illetve késő délután. Bocs, hogy nem írtam, ez most kicsit kimaradt és Mr. White, tudom, hogy a barátnője...barátnője a hulla:D Csak a hangzás kedvéért ezt kedvesednek szólítottam, így lett hát kerek:D De mivel Kísértetnek, minden frankó, így neki kezdek.//

Duncan a vészkijáraton bejut a kulcsával, de ahogy belép, az jelentőségteljesen kattan. Ezek után folytathatja az útját. Feljebb haladva egy folyosó mellett halad el ami sárga szalagokkal van lezárva...

Kísértet szintén feljut a folyosóra, mivel kicsit most kihalt az épület, nem sokan akadélyozzák őket, mert aki itt van az is a saját dolgával foglalkozik. Amúgy csak két ember mellett halad el hősünk, akik egy-egy lapal a kezükben magukban beszéltek. Közben lánglovagunk is felér szépen az emeletre a folyosóhoz, amit sárga szalagok vágnak el tőle...

Michael pár fordulás után megérkezik pár méterre a Kísértettről, akiről ugyan nem tudja, hogy ki de szintén egy folyosó előtt áll...

A három muskétás egy folyosóval szemezik Duncan szemben áll a másik két spannal és mindenki láthat mindenkit, ha azok nem nyomulnak kommadós lopakodósba. Emellett persze a folyosóra is szépen belátnak. Vannak ott szalagok, pár eldobott számozott tábla. Papírok, mindenféle helyszínelős baromság, bár egy csep ondó foltott se látni a folyosóról, de lehetmajd bent bepótolják... Gondolok én itt arra a szép szobára, minek az ajtaja tárva és mind két oldalról látszik a felirat: " Jane Stinkson"

Adam sétál pár kört, majd meglátja hátul a két ajtót. Rá is áll a bejutásra, de mivel a vészkijárat nem bejárat és neki még kulcsa sincs, így marad a másik megoldás. Most nncs őr a művészbejárónál ezért bemehet, egy folyosón találja magát és azon kivűl, hogy vannak ott függöny darabok, súlyok, meg díszlet darabok semmi egyéb. Persze egy másik ajtón kívül a folyosó végén...


Mesélő, Joker
Harley
Empire Szín és Opera Ház 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Empire Szín és Opera Ház Empty
TémanyitásTárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház   Empire Szín és Opera Ház I_icon_minitimeSzer. Okt. 13, 2010 6:42 pm

Sikeresen bejutok a színházba. Hurrá! Már csak az irodát kell megtalálnom. Elindulok lopakodva a lépcső felé, majd egy folyosón lyukadok ki, ami az ismerős sárga szalagokkal van lezárva. A szalagok mellett egy másik ismerős is akad: Sárkány, az önjelölt bűnüldöző, akivel együtt harcoltunk Freddy ellen 3 hónappal ezelőtt. Mit keres itt? Lehet, hogy ő is úgy gondolja, Freddy-nek köze lehet a gyilkossághoz? Egy másik fickó is felbukkan. Eléggé bebugyolálja magát a ruháiba, így nem látom az arcát, bár nem tűnik ismerősnek.

-Üdv, Sárkány!-köszöntöm fojtott hangon. - Rég találkoztunk. Még mindig ezt a maskarát hordod? Csak vicc volt, hogy s mint? Mit csinálsz itt? A srác veled van? -mutatok Kísértetre.
Vissza az elejére Go down
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Empire Szín és Opera Ház Empty
TémanyitásTárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház   Empire Szín és Opera Ház I_icon_minitimeSzer. Okt. 13, 2010 7:47 pm

Megtaláltam azt, amit kerestem.... A vészkijárat ugyan zárva, de a művészbejáron be tudok menni. Besétálok, és szaglászni kezdek.

Nem találok túl sok mindent, bár a folyosó végén ott van egy ajtó.

Mivel nincs itt semmi őr, vagy bárki, aki akadályozna a munkám végzésében, leveszem a kardomat a hátamról, és úgy indulok el az ajtó felé.

Ha őrök lesznek ott, valahogy kimagyarázom magamat, nem akarom bántani őket. Ha üres a szoba, akkor ott is keresgélni kezdek.
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Empire Szín és Opera Ház Empty
TémanyitásTárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház   Empire Szín és Opera Ház I_icon_minitimeSzer. Okt. 13, 2010 8:35 pm

Hurrá, nem futottam össze senkivel az út során. Illetve, ez csak félig igaz. Az iroda bejáratánál egy ismeretlen, túlságosan is felöltözött alak van (nagyon jól bírom a hideget, de ennek ellenére is túlzásnak érzem ezt a ruhát), és egy régi ismerőst, Duncan-t. Hát ő meg...? Jó ismerős arcot látni. Talán még segíthet is, egyedül nem hiszem, hogy sokra mennék.
- Kösz, jól - mondom halkan, s közben kezet nyújtok felé. - Érdekel az eset.
Ezután kissé bizalmatlanul fordulok Ruhatár felé.
- Benned kit tisztelhetünk...?
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Empire Szín és Opera Ház Empty
TémanyitásTárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház   Empire Szín és Opera Ház I_icon_minitimeCsüt. Okt. 14, 2010 8:12 am

Senki nem állít meg, nincsenek sokan az épületben. Ennél fogva jó előérzetem van. Hisz ha a rendőrség még itt lenne, senkit nem hagynának bemenni, és a színházban tartózkodni. Isten kíséri az utamat most. Végül megérkezek oda, ahová akartam. A rendőri szalag gátol mind össze, és semmi más. Rajtam kívül még két másik alak is itt van. Szemem sarkából tekintek rájuk, az egyik egy valamiféle maskarát visel. Nagyszerű. Ezek a hőködök is itt vannak, akiknek feltűnési viszketegségük van. Haza kéne menniük. Ők valami belső indíttatás miatt álltak neki a jótékonyságnak, de engem maga az Úr kért meg rá. Én felhatalmazást kaptam, igaz nem abban a formában cselekszem, ahogy azt elvárná tőlem, de azt teszem, amit kell. Jobb lenne ha most távoznának innen ezek az alakok. Az egyikőjük hozzám szól, de nem kap választ tőlem. Nem barátokat akarok szerezni, se nem társakat. Nincs rájuk szükségem. Ezért inkább ott hagyom őket, és átszaggatom azt a szalagot, ami jelzi, hogy a rendőrök már itt jártak, és bemegyek az irodába. Ha bármilyen ajtó zárva lenne, egyszerűen berúgom. Minden apró részletét ki akarom vizsgálni a helyszínnek.


Empire Szín és Opera Ház Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

Empire Szín és Opera Ház Empty
TémanyitásTárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház   Empire Szín és Opera Ház I_icon_minitimeCsüt. Okt. 14, 2010 8:09 pm

A mi kis hármasunk két tagja egyből megálna trécselni, ráadás a folyosó két feléből vakerál egymásnak a páros. Míg Kísértet nem marad rest és áthág gyorsan a szalagokon és az ajtóhoz érve elsőre úgy tűnhet, hogy be van zárva, ezért berúgja azt emberünk(?) és ekkor kis kattanást hallani. De utána semmi robbanás, szikrázás, még csak egy fingópárna se hallatszik, csak megszólal egy hang: " Kerüljük a felhajtást, nem akarom szét lőni a pofád, de ha kooperálsz az hét szentség, hogy a ponty a te véredben fog elsüllyedni.". Ekkor Kísértet már mindenképp láthatja az asztal mögött álló alakot( Ha a többiek is bejönnek ők is ). Hátra nyalt haj és valami arany féle szín csillog a szemfogainál. Gyorsan torkot köszörül...
- Ki vagy morci? - Kérdezi lazán, de látszik rajta, hogy kicsit bizonytalan. A kezeivel matat az asztalon, de amúgy nem mozdul, csak kérdően néz a túlöltözött istenküldöttjére... Közben hőseink a szobában furának érezhetik a fényt, amellett, hogy a reluxa félig van leeresztve, így sejtelmes hatást adva az összetúrt szobának...

Adam a művészbejáró lévén nem csoda, hogy hova lyukad ki a végén... Az öltözőbe. Egy fél tucat ember szegezi most rá a tekintetét. Pontosabban fogalmazva hat nő figyeli most Mr. Stamfordot van aki sminkelés közben tekintett rá és van aki épp szoknyáját húzza fel. De amúgy itt is elég nagy a rumli. De ez lesz a legkisebb gond. Pár másodperc telik bele és felhangzik az első sikoly a kivont kardos úriember láttán. Nem mellesleg az igazgató is kés által halt, ilyenkor könnyen húznak párhuzamot az emberek.


Mesélő, Joker
Harley
Empire Szín és Opera Ház 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Empire Szín és Opera Ház Empty
TémanyitásTárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház   Empire Szín és Opera Ház I_icon_minitimeCsüt. Okt. 14, 2010 8:40 pm

A bebugyolált fickó nem válaszol, helyette leszaggatja a rendőrségi szalagokat, majd az ajtó felé indul. Nem sokat teketóriázik, az biztos. Követem példáját, és elindulok az ajtó felé magam is. Közben Mr. Sokruha egy erőteljes mozdulattal berúgja az ajtót. Ennyit a csendes behatolásról. A fickó benyomul, én meg megyek utána. Odabent egy digó külsejű fazon ücsörög az íróasztal mögött. Valszeg fegyvere van, másképp nem fenyegetné Sokruhát a pofája szétlövésével. Nem kapok a magnum után, ha gond van villámgyorsan a markomba csusszan a Walther. Meg emlékeim szerint Sárkány elég gyors, így talán még azelőtt hatástalaníthatja a fickót, mielőtt lőhetne.

-Nyugi, öreg, nem kell a feszültség. Csak semmi lövöldözés. Beszéljük meg békésen.

Lassan, óvatosan, előveszem a cigit és az öngyújtót, majd rágyújtok egy szálra. Lazán a falnak támaszkodva várom a válaszát. Elég fura a szoba. Vagy még inkább a fény. Kicsit sötét van. A fickó úgy néz ki a reluxa előtt, mint Marlon Brando a Keresztapában. Csak persze a Don irodájában nagyobb rend volt.
Vissza az elejére Go down
Michael White
Védelmező
Michael White

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2010. Jul. 15.

Empire Szín és Opera Ház Empty
TémanyitásTárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház   Empire Szín és Opera Ház I_icon_minitimeCsüt. Okt. 14, 2010 10:52 pm

Ruhatár nem válaszolt, csak simán berongyolt az irodába, Duncan meg utána. Jobb, ha én is követem őket. Belépve egy aranyozott fogú fazont látni, aki éppen azzal fenyegetőzik, hogy lelövi a ruhát ismeretlen "társunkról". Ekkor Duncan kezdi nyugtatgatni a fickót, majd rágyújt. Na igen, ezt nagyon nem szerettem benne...
Gyors körbenézéssel látom, hogy felforgatták az irodát. Valószínűleg ez a fazon volt az, de lehet tévedek. Mindenesetre szerintem most vagy valami nyomot tűntetett el, vagy valami magánnyomozó a pasi... Bízom benne, hogy nem rossz fiú, így nem nyúlok a kardomért.
- Ki maga és mit keres itt? - kérdezem tőle érdeklődve.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Empire Szín és Opera Ház Empty
TémanyitásTárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház   Empire Szín és Opera Ház I_icon_minitimePént. Okt. 15, 2010 9:50 am

Belépve a terembe, egy alakot pillantok meg. A külseje árulkodó, de ne ítélj, hogy ne ítéltess, így én magam inkább csak hallgatom mit mond. Az a két férfi, aki oda kint állt, követnek, de nem nagyon zaklat. Ha kell, őket is megbüntetem, ha kiderül, bármi közük van az egész gyilkossághoz. De most az első számú kárhozatra ítélt gyanús lélek az a férfi, aki az asztal mögött van. Hallom magam mögött az egyik szavait. Nyugodtan beszéljük meg, nem kell lövöldözni. Ki akart lövöldözni? Annak az alaknak esélyes sincs meghúzni a ravaszt, mert hamarabb kerül a pokolra, mint hogy az megfordul a fejében.

-ITT CSAK ÉN KÉRDEZEK!

Szólalok meg, erős, talán kissé vészjósló hangon. Majd egyre közelebb, közelebb, és közelebb lépek az alakhoz.

-Isten kegyeiben járok el, és az Ördög kezére játszom azzal, hogy pokolra küldelek, ha nem válaszolsz! Ki vagy te, és mit találtak a rendőrök?!

Agresszívan kérdem, miközben koponyám lángra kap, ezzel felgyújtva a csuklyámat, és a sálamat, majd pedig ledobom magamról a hosszú, mindent elfedő ballonkabátot, és teljes valómban mutatkozom meg, amit az Úr adományozott nekem. Már nem szégyellem az igazi arcom, és nem is érdekel, hogy ki látja meg, vagy ki nem. Az Úr gyermeke vagyok, ő adta nekem ezt a külsőt, és büszke vagyok rá. Most pedig válaszokat akarok. MOST!

Empire Szín és Opera Ház Ghostrider23cover

-VÁLASZOLJ, DÉMON!

Empire Szín és Opera Ház Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Empire Szín és Opera Ház Empty
TémanyitásTárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház   Empire Szín és Opera Ház I_icon_minitimePént. Okt. 15, 2010 2:10 pm

A folyósó végén lévő ajtó az öltözőbe vezetett. Nem gond, úgyis körülnézek... Illetve körülnéznék, ha nem lenni itt 6 nő, akik sikoltozva bámulnak rám. Nem nagyon foglalkozom velük, nem hiszem, hogy hátráltatják a nyomozást, attól viszont félek, hogy szólnak a zsaruknak, mert nem akarok balhét.

-Csak nyugalom hölgyeim! Ez a kard nem bánt senkit, aki csönben marad, és az ártatlanokat sem. Én a jófiúk közé tartozom, és azért vagyok itt, hogy kinyomozzam az igazgató halálát. Remélem nem hátráltatnak ebben, és most azonnal elhagyják a helységet.

Mondom, majd meg sem várva a reakciójukat kutatni kezdek. Addig maradok itt, ameddig mindent át nem fésültem. Ha találok valami érdekeset, először a hölgyektől érdeklődöm meg, hogy mi az, majd csak azután indulok tovább. Ez a pár csaj talán tud valami utat az emeletre.
Vissza az elejére Go down
Jeremy Weston
Bűnüldöző
Jeremy Weston

Hozzászólások száma : 9
Join date : 2010. Oct. 15.

Empire Szín és Opera Ház Empty
TémanyitásTárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház   Empire Szín és Opera Ház I_icon_minitimeSzomb. Okt. 16, 2010 6:20 pm

Egy újabb személy érkezik a színház épületéhez. Igaz ő korántsem önszántából. Miután a helyszínelők végeztek, az elemzők pedig még semmi használhatót nem tudtak felmutatni, naná, hogy rajta csattant az ostor. A rendőrkapitány amúgyse kedveli, így csak plussz öröm volt neki, hogy lehordhatja Weston hadnagyot. A lényegen mit sem változtat: kiadta Jeremy-nek az utasítást, hogy szedje végre össze magát és mutasson fel valami használható nyomot, máskülönben elveszi tőle az ügyet. Nem volt más hátra, a felügyelő kocsiba szállt és elindult a tetthelyre, hátha szerencséje lesz és talál valamit ami elkerülte a helyszínelő kollégák figyelmét. Ha mást nem, mégegyszer kihallgatja az áldozat közelebbi kollégáit, munkatársait.

Jó fél órával később parkol le a színház közelében, száll ki a kocsijából, majd komótos léptekkel indul az épület bejárata felé. Egyszerű, olcsó öltönyt visel, hozzáillő nyakkendővel, rövid haja hátranyalva. Tisztára mintha valami detektívregényből mászott volna elő, csak a kalap hiányzik. Az őrt megpillantva biccent, majd mutatja is fel a jelvényét, hogy zavartalanul haladhasson tovább. A járást már ismeri, hisz nem elöször jár a helyszínen.
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

Empire Szín és Opera Ház Empty
TémanyitásTárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház   Empire Szín és Opera Ház I_icon_minitimeSzomb. Okt. 16, 2010 7:29 pm

A forma nem sok mindennel foglalkozik, még Kísértet sem olyan ijesztő, hogy kihozza a szerepéből, de úgy hangzik, mintha csak rá reagálna. Az első fenyegetésre röviden felszólal:
- Juj. - Komolytalan, nem tekint veszélyként a szavai alapján isten tüzes öklére. A további szövegek hatására kicsit ráhunyorít a vezér egyéniségre, majd nyugodtan kezd bele.
- Szóval, ha nem tévedek te vagy a fő f@sz és azok ott két oldalt a golyóid, két féle golyó létezik... - Ekkor kicsit megáll mintha zavarban lenne és jobb keze lassan az asztal látható része alá csúszik és matatni kezd miközben motyog, de nem tudtok semmit leolvasni a szájáról.

Adam kisebb ellenállásba ütközik. Egy karddal fenyegetőzik, de a szövege nem ér véget, mikor az egyik nő sikoltva fújja képen egy paprika sprével. Ami piszkosul csíp és nem látt semmit, miközben könnyei patakban törnek elő az erős cucctól. Nem mezei paprika spré, ez bizony helyi.

Mr. Westonnak csak vissza bólint a őr, nem igazán állják útját hősünknek és mint már előtte sokan ő is betérhetett az Empire vörös szőnyegeire, innen úgy tűnik szabad a pálya nekik...


Mesélő, Joker
Harley
Empire Szín és Opera Ház 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Empire Szín és Opera Ház Empty
TémanyitásTárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház   Empire Szín és Opera Ház I_icon_minitimeVas. Okt. 17, 2010 10:21 am

Ez az eltévelyedett gyermek meg sem rendül tőlem. Még is mi az oka ennek? A média. Úgy állította be a sok majmot, hogy segítőkész hősök, és nem bántják az embert. De akkor most rá fázik ez a lélek. Nem a tucat közé tartozom. Én Isten azon gyermeke vagyok, aki kitűnik a tömegből, és rendet rak. Nem válogatok az eszközökből. A sértésein nem kapom fel a vizet. Mért is tenném. Egy halott már nem tud sértegetni. Ha nem válaszol, akkor nem fogom megerőltetni magam. Ha ő nem adja meg az információt, megszerzem majd mástól. Ennél fogva az ítéletem... halál. A Pokolba megváltotta a jegyét. Kezeim lángba borulnak, és a tűz megmanipulálva táncolt és a lángjai ki-kicsapnak. Bocsáss meg Uram, majd meggyónom a többi tettemmel együtt. De értsd meg, ez a gyermek nem méltó az életre. A lángok egyre nagyobb méreteket öltenek kezem ügyében, majd egyik pillanatról a másikra elérkezik az idő. Kicsit hátra húzom a kezeimet, majd egyszerre nagy erővel, és lendülettel tolom előre, és kiszabadul a tűz. A tisztító, és feloldozó tűz, amik egy-egy tűzoszlopként mutatkoznak meg, amikkel az asztalt célzom meg, ami mögött az alak áll. Talán kellő erővel rálököm a férfira a darabot, és maga alá temeti néhány égési sérüléssel együtt. Ez idő alaltt én ügyet se vetek a "két golyómra".


Empire Szín és Opera Ház Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Jeremy Weston
Bűnüldöző
Jeremy Weston

Hozzászólások száma : 9
Join date : 2010. Oct. 15.

Empire Szín és Opera Ház Empty
TémanyitásTárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház   Empire Szín és Opera Ház I_icon_minitimeVas. Okt. 17, 2010 11:01 am

Ha nem tartóztatja fel senki és semmi, akkor egyenesen a tetthelyhez indul, hogy munkához lásson, bízva a szerencséjében. Hamarosan tehát fel is ér a szalagokkal lezárt folyosóhoz. Vagyis egykor lezárt folyosóhoz. A lerongyolt, szétszakított szalagokat látva nem kell hozzá sok ész, hogy rájöjjön: valaki belépett a rendőrség által lezárt tetthelyre. Ekkor már megcsapják fülét a szobából érkező különös hangok is. Tehát még itt van az illető... vagyis itt vannak, hisz a hangokból ítélve nem egy személyről van szó. Óvatosan előhúzza szolgálati fegyverét, majd a lehető legkisebb zajt csapva ki is biztosítja azt. Elvégre nem lehet tudni, hogy az illetők hányan vannak, fegyveresek-e stb. Jobb, ha egyelőre nem értesülnek a jelenlétéről.

A folyosó falához lapulva halad lassan előre a nyitott ajtók felé. Mivel kiképzésében ez is benne volt, ezért kellően nesztelen lehet ahhoz, hogy az odabentiek ne hallják meg lépteit. Az ajtóhoz érve óvatosan kémlel be, hogy felmérje a helyzetet. Elvégre ha nem muszáj nem akar hősködni, ha szükségesnek látja erősítést fog hívni.
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Empire Szín és Opera Ház Empty
TémanyitásTárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház   Empire Szín és Opera Ház I_icon_minitimeVas. Okt. 17, 2010 11:44 am

Már épp ki akarnám kérdezni a pasast, amikor Sokruha nekivetkőzik, és meglátjuk az arcát. Nem túl épületes látvány. Sok mindent láttam már, de azért magasan ez nyeri a rondasági versenyt. Ám ez még mind semmi. Nekiáll üvöltözni majd lángba borítja magát. Nem úgy a mint a szerzetesek, akiknek szokásuk felgyújtani magukat. Nem, ez csak egyszerűen égni kezd, mint Fáklya az F4-ből. Azt a rohadt... Rám férne egy ital. A lángjaival a digót fenyegeti. A fickó nem érdekel túlságosan, de annak nem örülnék, ha felgyújtaná az irodát, és eltüntetné a nyomokat. De hogy állítson meg az ember egy lángoló csontvázat? Végül is nem a lánglovagot akarom elintézni, csak a tüzet akarom kioltani. Körbenézek a plafonon van-e a szobában kiépítve tűzoltó rendszer. Ha van, akkor bekapcsolom az öngyújtómat, és megpróbálok felmászni valamire, hogy elérjem, majd az érzékelőhöz tartom a lángot. Ha minden jól megy, akkor a tűz aktiválja a rendszert, és a plafonból ömleni kezd a víz. Remélem ez eloltja a tüzet. Ha nincs ilyen rendszer, akkor keresek egy poroltót, és megpróbálom lefújni vele a lángoló hapsit.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Empire Szín és Opera Ház Empty
TémanyitásTárgy: Re: Empire Szín és Opera Ház   Empire Szín és Opera Ház I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Empire Szín és Opera Ház
Vissza az elejére 
1 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Keleti oldal-
Ugrás: