Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Avalon park 296245150474wildcat..........Avalon park Teenansrobindccomicssup..........Avalon park Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Avalon park 39843828 Avalon park 79830643

 

 Avalon park

Go down 
SzerzőÜzenet
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Avalon park Empty
TémanyitásTárgy: Avalon park   Avalon park I_icon_minitimeSzomb. Aug. 21, 2010 11:36 am

A csapat megérkezik a parkhoz. Hawkman felette körözvén méri fel a terepet, de mindenki szeme előtt csak a pusztítás látható. Holtak halomjai, elesett hősök, és büszke civilek tetemei. Szörnyű látvány ez mindenkinek. Parazita próbál életerőt kicsikarni a hullákból ami még maradt, de nem jár sikerrel. Hawkman erőteljes buzogánycsapással üti félre a férfit.

-Hogy mered még inkább megszentségteleníteni a hősök testét?! Ne merj hozzájuk érni még egyszer!

Rivall rá a férfi, majd Jordan felé tekint. Parazita csak fájlalóan simítja végig arcát, ami a csapás célpontja volt. Dr. Freeze csak óvatosan lépked, szorongatva kezében a fegyverét, és minden kis neszre fülel. Majd pár pillanat múlva zajokat hallhatnak. Minden felől mintha szem párak szegeződnének a túlélőkre, és mindegyikük kivétel nélkül úgy érzi, hogy valami, vagy valaki figyeli őket. Néhány másodperccel később baljós köd kezd gomolyogni a társaság közepén, és Dark jelenik meg démonaival, akik azonnal szétszélednek. Továbbra is szótlan, és csak rideg, vészjósló tekintetével néz. Nem valami bizalomgerjesztő. A környék pedig szintén. Parazita, Dr. Freeze, és Hawkman A lámpás parancsát várja, hogy mit tegyenek.

Avalon park 4755745625854_www.kepfeltoltes.hu_Avalon park Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Avalon park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Avalon park   Avalon park I_icon_minitimeVas. Aug. 22, 2010 12:21 pm

Megérkeztünk parkba, ahol egy csomó hulla fogadott minket. Nem valami szép látvány. Parazita megint csak a kajára gondol, próbál valami kis életerőt szívni a halottakból, de Hawkman időben leállítja a megszentségtelenítést. Teljes mértékben egyetértek vele, nem szép dolog volt Parazitától. De hamarosan más gondunk is akad, mégpedig egy baljós köd,és egy csomó szempár formájában. Nem épp bíztató ez sem. Megjelenik Dark és a démonai, aki ugyebár csapatunk tagja, de én mégsem vagyok nyugodtabb egy fokkal sem. Egy szót sem szól, ami még csak ront a helyzeten, nem tudjuk így, hogy mi jár a fejében. Talán mégis csatlakozni szeretne a tímhez, vagy csak keresztbe akar nekünk tenni. Idővel minden kiderül, most valami jó kis parancsot várunk a Lámpástól, mutassa nekünk az utat.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Avalon park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Avalon park   Avalon park I_icon_minitimeKedd Aug. 24, 2010 9:43 am

Megérkezésünkkor szörnyű látvány tárult elénk: holttestek és maradványok. Parazita természetesen már rohant is a hullához, de Hawkmannek volt annyi esze, hogy leállította. Helyes! Aminek meg végképp örülök, hogy ezek a hősök nem változtak zombikká.... Bár ki tudja.
Félelmetes egy fickó ez a Dark. És én még Mr. Freeze miatt aggódtam!

De ennyit erről. A csapat az utasításaimat várja. Ez nem is lenne gond, de sajnos Én sem tudom, hogy mi merre van, és a többi. A számhoz emelem a kommunikátort, és beleszólok:

- Itt Lámpás! Megérkeztünk a parkba. Egyenlőre egyedül vagyunk. Úgy gondolom, hogy nem jó ez így. Arra számítottam, hogy lélegezni nem lesz időnk, nem pedig hogy nekünk kell odamenni hozzájuk. Ha gond van, vagy találunk valamit szólunk. Lámpás vége!

- Szóval hallottátok mit mondtam Olivernek, ugye? - mondom a csapatnak.- Szokatlan ez a csend, de bármivel is állunk majd szembe, megbirkózunk vele. Most kezdjünk el arra keresgélni! - az ujjammal kelet felé mutatok.-

Elindulok arra, majd intek, hogy kövessenek. A gyűrűmmel közben világítok, hátha észreveszünk valakit.

-Bevallom őszintén: egy kicsit Én is félek! Félek tőle, hogy a világunk elveszik. Félek attól, hogy Szuperman vagy Batman ránktámad. Félek attól, hogy Én is szörnyeteg leszek. Nevessetek nyugodtan, de nincs rá okotok: ebben a mai világban teljesen érthető, ha félünk. De nem szabadna ezt tenni. Ezeket a démonokat a félelem teszi erősebbé. Csak örömöt okozunk nekik, ha kimutatjuk a félelmeinket! Arra kérlek benneteket, mindannyiótokat, hogy ne féljetek a haláltól, mert nem itt és nem ma fogunk meghalni!

Mondtam, majd elindultam tovább, egyenesen a sötétségbe.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Avalon park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Avalon park   Avalon park I_icon_minitimeKedd Aug. 24, 2010 10:00 am

Lámpás üzenetét Íjász csak egy "vettem" szóval kommentálja. A férfi kisebb reményt öntő beszéde után az útirányt kitűzi. De szokatlanul nagy a csend. A csapatból Parazita, Dr. Freeze és Hawkman követi, illetve Maszk szintén. Parazita eléggé szúrósan néz a magasba repülő Hawkmanre, aki felülről figyeli a terepet, és közben magában morog a férfi, hogy nem jutott valami kis csemegéhez. A csapat teljes, egy tag persze hiányzik. Dark. Hátul maradt. Ugyan abban a pozítcióban, mint mikor megérkezett. Meg sem mozdul, csak tekintetével követi a távozókat. De szeme se rebben. Ahogy a tagok távolodnak, és esetleg hátra néznek, látják, hogy a hátra hagyott férfi továbbra is csak mozdulatlanúl áll. Félelmetes kisugárzását még ide is érezni.

-Mi az Istent művel?!

Avalon park 1040867-parasite_5

Kérdi Parazita tanácstalanul, de még is mosollyal arcán. Hawkman Jordan mellé száll, és halkan szólal meg, de más is hallhatja szavait.

-Nem tetszik nekem az az alak.

Egyre inkább érzi magában mindenki, hogy a félelem felüti fejét bennük. Lassan, de biztosan növekszik. Ám hirtelen egy ismert hős tetemét veszi észre a csapat, mikor fájóan felnyög. Shining Knight az. Testén több halálos seb, és deréktól lefelé eltűnt a teste. Csak kilógó beleit látni, és a szenvedő arcát.

-Lámp...lámpás... Hawk...

Mondja erőtlenűl.


Avalon park Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Avalon park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Avalon park   Avalon park I_icon_minitimeCsüt. Aug. 26, 2010 6:18 pm

Oliver megkapta az üzenetet, ami nagyon jó, szóval sem itt, sem pedig ott nincs zavaró tényező. Ennek örülök. Dark természetesen háttul maradt, és nem mozduk. Parazita meg is kérdez minket, hogy mit tesz. Én is annyit tudok, mint ő, szóval csak felé nézek, és a vállamat vonogatom.

Hawkman odaszáll mellém, és azt mondja:

-Nem tetszik nekem ez az alak.

-Nekem sem, barátom, hidd el, de muszály együtt működnünk.

Eközben megláttuk Shining Knitot. Uramisten! Borzasztóan néz ki.
Eltűntek a lábai és tele van sebekkel. Fájdalomtól eltorzult arccal szólt oda hozzánk:

-Lámp...Lámpás...Hawk.....

Nem tudom mit tegyek: Attól félek, hogy ő is szörnyeteggé válik és ránk támad. Lehet az is, hogy ez csak egy csapda.

-Már úgysem segíthetünk rajta... - mondom magamnak, de valószínüleg a többiek is meghallják, mivel nem suttogtam.

Ha bármit tehetnénk, akkor azonnal odasietnék és kérdezősködnék, de mivel túl sok seb van rajta, kétlem, hogy bármiben is segíthetnénk.
Nem hagyhatjuk szenvedni, és nem szabad közel mennünk, mivel nagyon veszélyes. Meg kell tennem: a gyűrűmet felé tartom, és energiát gyűjtök, majd elfordítom a fejem.

- Bocsáss meg!

// A csapat tagjai: Nem kell megvárni az én reagomat, csak azért, mert a kalandban elvileg én vagyok a csapat vezére. Ez még nem jogosít fel arra, hogy követnetek kell az utasításaimat. Manapság eléggé ritkán tudok felnézni, és bizonytalan, hogy mikor tudok írni, szóval nem kell arra várni, hogy mikor adok parancsot a postba, mert a kaland úgyis a szörnyirtásról szól. Batman a kalandmester, én csak játékos vagyok.//
Vissza az elejére Go down
Genzo
Bűnüldöző
Genzo

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 29
Tartózkodási hely : Gotham City

Avalon park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Avalon park   Avalon park I_icon_minitimeKedd Aug. 31, 2010 4:56 pm

//Hú, bazz, elfelejtettem, hogy ide is kell még reagoljak. Na de jobb később... Smile //

Ez a Dark még mindig gyanúsan viselkedik. A csapat tagjain jól láthatóan kezd eluralkodni a félelem, köztük rajtam is, de jól leplezem.
Hawk kérdezi tőlünk, hogy Dark mit művel, de én sem tudom, nem szólok semmit. Oliver visszajelzett Halnek, ez azt jelenti, hogy ott nincs semmi gáz. Nemsokkal később meglátunk egy fura fazont, valami Shining Knight. Akkor sem ismertem őt, amikor még jól volt, de most valami borzasztóan néz ki, eltűntek a lábai, és több sebe is van. Segítséget kér Haltól és Hawktól, őket biztos ismeri, hiszen szuperhősök mind, míg én nem is tartozok közéjük, örülök ha ismerem azon illetők egy részét, akik a gyűlésen voltak.
Sem Hal, sem Hawk nem tud segíteni a fickón, hiszen akár veszélyes is lehet, ha közel megyünk hozzá. Nekem úgy tűnik, hogy ő a jó oldalon áll, de most nincs jó állapotban, talán átállt a rossz oldalra, mint Superman és Batman.
Jordan a gyűrűjét tartja a beteg felé, és arra kéri, bocsásson meg neki. Meg akarja ölni? Igaz, talán ez a legjobb, amit tehet, megszabadítja a szenvedéseitől, amiken keresztül megy. Vajon mik várnak még ránk? Én igyekszem lelkiekben felkészülni a legrosszabbakra, bár halhatatlan vagyok, azért nem szeretnék begyűjteni pár komoly sérülést.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Avalon park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Avalon park   Avalon park I_icon_minitimeCsüt. Szept. 02, 2010 7:27 am

Jorden komoly lépésre szánja el magát. A gyűrűje energiája gyűlni kezd, és használná is, ám egy pillanat alatt valami megakadályozza. Az egykor hős, ideje korán változik át. Mielőtt lecsapna rá az erő, belei akár indák, úgy fonódnak össze, és pajzsot alkotva ezzel megvédi magát. Félelmetes, de ellen áll Oa gyűrűjének támadása ellen. Majd a belei előre tőrnek, és célba vesz mindenkit, legalább 5-6 csáppal.

Avalon park Ddfhfdf

Közben hörögve nyög az egykori jótevő, aki már a holtak seregébe tartozik. Fagy, túl későn reagál, így elkapják a csápok, és lassan kezdik összeroppantani öltözékét. Parazita, és Hawkman szintén erre a sorsra jut, ahogy lassan kezdik egyre szorosabbra fogni a belek a tagokat. Bár Parazita próbál életerőt szívni, de különös módon mind az fájdalommal jár neki. Jordan, Utazó, és Maszk felé egyaránt támadnak az "indák", ám nekik van idejük elkerülni. Eközben a távolban újból feltűnik Dark alakja, akinek démonai rohanva sietnek a csapat felé, miközben szitkozódva rugdalják el a csontokat, amik utukba kerülnek.


Avalon park Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Avalon park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Avalon park   Avalon park I_icon_minitimeHétf. Szept. 06, 2010 5:58 am

Az eltorzult hős csápjai végül mindenkit közre fognak, és egyre szorosabban tekerednek a jelenlévők köré. Nem bírnak szabadulni. Senki nem képes használni a képességét valami megmagyarázhatatlan oknál fogva, hiába is próbálja. Az "indák" végül teljesen összeroppantják az áldozatukat. Mindegyikük egyesével leheli ki lelkét, és ezzel a csapat kiesett az élők sorai közül.

Vége.
Avalon park Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
Avalon park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Avalon park   Avalon park I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Avalon park
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Alternatív világok helyszínei :: Homályzóna alternatíva-
Ugrás: