| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
|
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében.
A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár! |
|
| Melyik Batman film a kedvenced? | |
|
+6Michael White Joker Genzo Gobiakos Batman Adam Stamford 10 posters | Szerző | Üzenet |
---|
Adam Stamford Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 141 Join date : 2010. Jun. 21. Age : 34 Tartózkodási hely : Mögötted!
| Tárgy: Melyik Batman film a kedvenced? Pént. Aug. 06, 2010 11:05 am | |
| A cím magát adja.
Nálam ez így van:
1.Sötét lovag 2.Batman visszatér 3.Batman 4.Mindörökké Batman 5.Batman: Kezdődik 6.Batman és Robin | |
| | | Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: Re: Melyik Batman film a kedvenced? Pént. Aug. 06, 2010 11:23 am | |
| Talán hogy ne szűkítsük be a témát, lehetett volna azt a címet adni neki, hogy "melyik DC Comic adaptáció/film tetszik a legjobban?" Vagy csak egyszerűen, "DC filmek"
1. Batman 2. Sötét Lovag 3. Mindörökké Batman 4. Batman Visszatér 5. Batman és Robin 6. Batman: Kezdődik
Mellékesen pedig a DC adaptációk közül, szerintem a Superman Visszatér ritka gyedva egy film lett. Reméljük, hogy Christopher Nolan majd kezelésbe veszi a csorbát... | |
| | | Adam Stamford Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 141 Join date : 2010. Jun. 21. Age : 34 Tartózkodási hely : Mögötted!
| Tárgy: Re: Melyik Batman film a kedvenced? Pént. Aug. 06, 2010 11:45 am | |
| Gyedva.... látom nem vicceltél Én most konkrétan a Batmanre értettem, mert más DC filmből nincs jó adoptáció . De viszont lesz Justice League of America film is, ahol állítólag Chistian Bale fogja játszani Batmant. És a Batman 3 is készül, a jutyubon vagy a guglin sok a hazugság, de ha szemfüles vagy, akkor megtalálhatod, hogy állítólag Johny Depp fogja játszani Rébuszt... Ultrakirály lenne! | |
| | | Gobiakos Játékos
Hozzászólások száma : 1 Join date : 2010. Jul. 26. Age : 38
| Tárgy: Re: Melyik Batman film a kedvenced? Pént. Aug. 06, 2010 11:56 am | |
| Adam Stamford: Ha te is tájékozódnál és utánajárnál a hírek igazságfaktorának, akkor tudnád, hogy a JLA filmben nemhogy nem Bale fogja játszani Batmant, de konkrétan senki, mivel sem Batman sem pedig Superman nem fog a filmben szerepelni. A Batman 3-mal kapcsolatban pedig már rég megcáfolták Johnny Depp szerepeltetését. | |
| Tárgy: Re: Melyik Batman film a kedvenced? Pént. Aug. 06, 2010 12:10 pm | |
| - Gobiakos írta:
- Adam Stamford: Ha te is tájékozódnál és utánajárnál a hírek igazságfaktorának, akkor tudnád, hogy a JLA filmben nemhogy nem Bale fogja játszani Batmant, de konkrétan senki, mivel sem Batman sem pedig Superman nem fog a filmben szerepelni. A Batman 3-mal kapcsolatban pedig már rég megcáfolták Johnny Depp szerepeltetését.
Nem kell harapdálni nem túl gyakran olvasok híreket, egyszer csak úgy döntöttem, hogy utánajárok... akkor még ezeket a híreket adták. | |
| | | Batman Admin
Hozzászólások száma : 1162 Join date : 2010. May. 03. Age : 32 Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.
| Tárgy: Re: Melyik Batman film a kedvenced? Pént. Aug. 06, 2010 12:20 pm | |
| Tény, hogy Rébuszról cikkeznek mindenhol. Ő lesz az új ellenfél, de én nem tudom. Semmi kézzelfogható hírt nem hallottam a Batman 3-dik részéről. Próbáltam utána járni, még a Comic-Con híreit is figyelni, de nem tudom az igazságot. Lehet, hogy már van valami tényleges hír, ám én nem találtam. Annak örülnék, ha Rébusz lesz valóban a "főellenség" akkor Jim Carry az aki megszemélyesíti. Már bizonyított, és szerintem jól alakított. Bár sajnos kétlem, hogy ő kapná meg a szerepet, ha valóban Rébuszra esik a választás... A JSL film pedig számomra új hír. Ennek most utána is járok Szerk: Hetekkel ezelőtt a WB bejelentette, hogy a jövőben rengeteg DC feldolgozást terveznek elkészíteni. Jövőre érkezik a Zöld Lámpás film, majd a következő évben az Batman sorozat harmadik része, majd a Superman reboot film (amely egyesek szerint nem is az). A stúdió berkeiben pedig már a Flash film munkálatait készítik elő, valamint az is biztos, hogy a Zöld Lámpás sztori rögtön trilógiában mutatkozik be (pletykák szerint már most elkezdték előkészíteni a következő filmet, amit még az első rész bemutatása előtt, jövő tavasszal elkezdenek forgatni). A Marvel Studios-hoz hasonlóan a WB/DC is össze akar rakni egy csapat filmet, még pedig Justice League of America címmel. A gond csak egy, egyelőre Superman és Batman nélkül. A készülő Flash és Zöld Lámpás filmek fényében aző eredetükre már nem térnek majd ki a filmben, csak a további szereplőkére: Wonder Woman, Martian Manhunter és Aquaman. Tervezetről, történetről még semmit nem tudni, reméljük, hamarosan többet is megtudunk. A hír innen van: http://worldofsupermansite.blogspot.com/
A hozzászólást Batman összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 06, 2010 12:27 pm-kor. | |
| | | Genzo Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 179 Join date : 2010. May. 29. Age : 33 Tartózkodási hely : Gotham City
| Tárgy: Re: Melyik Batman film a kedvenced? Pént. Aug. 06, 2010 12:26 pm | |
| Nincs minek utánajárni, egyelőre nem lesz belőle semmi, jegelve van a téma. Voltak hírek, hogy szeretnék, meg olyanok, hogy Bale lenne Batman, Routh pedig Superman, de asszem nem tudtak megegyezni a színészekkel, és félretették a dolgot. Tehát egyelőre ne várjátok/várjuk a JLA filmet. | |
| | | Joker Mesélő
Hozzászólások száma : 352 Join date : 2010. May. 11. Tartózkodási hely : Gotham City
| Tárgy: Re: Melyik Batman film a kedvenced? Pént. Aug. 06, 2010 12:29 pm | |
| Nem mellesleg én úgy tudom, hogy Carrey nem vállal el kétszer egy szerepet. Venturát is csak azért személyesítette, meg kétszer mert az elsőnél két filmes szerződést kötöttek még kezdőként gondolom nem volt olyan finnyás:D
Ja és kedvenc a Dark Knight lett, de többszöri nézésnél egyértelművé vált, hogy a Ledgeres jelenetek dobták fel annyira, hogy többször nézhető legyen. Batmant nem igazán tudták érdekessé tenni a filmben. Bár nekem mindig is szimpatikusabbak voltak a rossz arcok ebben az univerzumban. | |
| | | Michael White Védelmező
Hozzászólások száma : 167 Join date : 2010. Jul. 15.
| Tárgy: Re: Melyik Batman film a kedvenced? Szomb. Aug. 07, 2010 6:16 pm | |
| Hűha, így még sosem gondolkoztam rajta... Nem tudom, hogy tényleg ez-e a sorrendem, de per pill így érzem. Mindenesetre az utolsó kettő tuti, a másik négyen még mindig variálok. 1. Batman: Kezdődik 2. Batman visszatér 3. Batman 4. Sötét lovag (ezért megköveztek ) 5. Mindörökké Batman 6. Batman és Robin | |
| Tárgy: Re: Melyik Batman film a kedvenced? Szomb. Aug. 07, 2010 6:31 pm | |
| - Michael White írta:
- Hűha, így még sosem gondolkoztam rajta... Nem tudom, hogy tényleg ez-e a sorrendem, de per pill így érzem. Mindenesetre az utolsó kettő tuti, a másik négyen még mindig variálok.
1. Batman: Kezdődik 2. Batman visszatér 3. Batman 4. Sötét lovag (ezért megköveztek ) 5. Mindörökké Batman 6. Batman és Robin A kezdődik nálam csak azért 5. és nem 6., mert azért egész jól bemutatták a sztorit... ha mondjuk a Batman visszatért folytatták volna, akkor 6. lenne a listán. Én viszont amondó vagyok, hogy Robint el kéne zavarni, és a következő filmnek onnan kellene folytatódnia... de lehez, hogy Robin is kéne bele, de hát ha ő marad, akkor marad Batgirl is | |
| | | Sheodon Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 117 Join date : 2010. Jul. 10.
| Tárgy: Re: Melyik Batman film a kedvenced? Vas. Aug. 08, 2010 12:58 am | |
| Hú gyerekek, én most meg leszek szerintem kövezve, de én alig láttam Batman Filmeket. Nekem a kedvemet az egész Batmanhez (és ezzel együtt a DC-hez) nem a Sötét Lovag hozta el, hanem az Arkham Asylum, aminek egyszerre volt valami új és darkos varázsa, de megőrizte régi klasszikus képregénystílusát is. Régi Adam Westes filmeket/sorozatot néztem, de azokon inkább röhögtem. Szóval, gondolom Arkham Asylumot nem írhatom ide, úgyhogy jönnek a filmek. Legyen elég Top3, egyelőre. Aztán becsület szavamra pótlom a filmeket. 1. The Dark Knight (ez volt amit teljesen láttam is ) 2. Batman (a sima, klasszikus, ezt régebben szerintem láttam, de ha jól emlékszem akkor sem végig, pedig jónak néz ki) 3. Batman: Begins (tudom, vannak benne hibák, dehát csak ezt a hármat láttam sőt, ezt is csak félig... Scarecrow el lett cseszve) | |
| Tárgy: Re: Melyik Batman film a kedvenced? Vas. Aug. 08, 2010 8:11 am | |
| - Sheodon írta:
- Hú gyerekek, én most meg leszek szerintem kövezve, de én alig láttam Batman Filmeket. Nekem a kedvemet az egész Batmanhez (és ezzel együtt a DC-hez) nem a Sötét Lovag hozta el, hanem az Arkham Asylum, aminek egyszerre volt valami új és darkos varázsa, de megőrizte régi klasszikus képregénystílusát is. Régi Adam Westes filmeket/sorozatot néztem, de azokon inkább röhögtem.
Szóval, gondolom Arkham Asylumot nem írhatom ide, úgyhogy jönnek a filmek. Legyen elég Top3, egyelőre. Aztán becsület szavamra pótlom a filmeket.
1. The Dark Knight (ez volt amit teljesen láttam is ) 2. Batman (a sima, klasszikus, ezt régebben szerintem láttam, de ha jól emlékszem akkor sem végig, pedig jónak néz ki) 3. Batman: Begins (tudom, vannak benne hibák, dehát csak ezt a hármat láttam sőt, ezt is csak félig... Scarecrow el lett cseszve) Feltétlenül nézd meg, mert jóra sikerültek! A régi sorozatot Én is néztem, meg volt a teljes sorozat. Az Arkham Aslyum pedig egy rohadt kemény játék, ha nem játszottam végig tízszer, akkor csak kilencszer | |
| | | Sheodon Bűnüldöző
| Tárgy: Re: Melyik Batman film a kedvenced? Vas. Aug. 08, 2010 11:20 am | |
| Amit annó láttam, és nem annyira tetszett, az amelyikben volt Batman, meg Robin is, és George Clooney játszotta Batmant/Bruce Waynet. Abban volt Schwarzenegger is, valami Fagyember vagy mi volt az ő szerepe. Az is inkább volt nevetséges mintsem komoly. :\ | |
| | | Batman Admin
| Tárgy: Re: Melyik Batman film a kedvenced? Vas. Aug. 08, 2010 11:29 am | |
| A Batman: Begins nem lett jó, én nem értek egyet ebben senkivel aki így vélekedik. Igen sok-sok és még több rész kimaradt szerintem Bruce Wayne életéből, amit a film nem mutatott be. Ezekre részletesen ki kellett volna térni, és lehet azt mondani nincs igazam, de szerintem ott kellett volna abba hagyni a filmet, mikor Bruce vissza veszi a céget, és elkészül a Batman hacuka, ám még nem kezd el igazságot szolgáltatni, csak eldönti, "na majd ebbe a gúnyába fogok harcolni".
Batman és Robin, pedig kellett, én azt gondolom. A szereposztás, kétségtelen, hogy szerintem szar lett. De muszáj volt egy olyan rész, ahol a Sötét Lovag segédje is bemutatkozik. Igaz, sokan ellene vannak, és én is ellene voltam egy ideig. De lassan megértettem, hogy szükség van egy Robinra, mint ahogy Amerika Kapitánynak is Buckyra. Valakinek át kell adni a stafétát egy idő után, és lám sor került rá mind két esetben. | |
| Tárgy: Re: Melyik Batman film a kedvenced? Vas. Aug. 08, 2010 11:36 am | |
| - Batman írta:
- A Batman: Begins nem lett jó, én nem értek egyet ebben senkivel aki így vélekedik. Igen sok-sok és még több rész kimaradt szerintem Bruce Wayne életéből, amit a film nem mutatott be. Ezekre részletesen ki kellett volna térni, és lehet azt mondani nincs igazam, de szerintem ott kellett volna abba hagyni a filmet, mikor Bruce vissza veszi a céget, és elkészül a Batman hacuka, ám még nem kezd el igazságot szolgáltatni, csak eldönti, "na majd ebbe a gúnyába fogok harcolni".
Batman és Robin, pedig kellett, én azt gondolom. A szereposztás, kétségtelen, hogy szerintem szar lett. De muszáj volt egy olyan rész, ahol a Sötét Lovag segédje is bemutatkozik. Igaz, sokan ellene vannak, és én is ellene voltam egy ideig. De lassan megértettem, hogy szükség van egy Robinra, mint ahogy Amerika Kapitánynak is Buckyra. Valakinek át kell adni a stafétát egy idő után, és lám sor került rá mind két esetben. Amondó vagyok, hogy a Battle of the Cowl-t, a Hush-t és az Arkham Aslyumot le kellene forgatni filmben. Utóbbi kettőt talán nem is, de a BotC olyannyira szuper lett szvsz. Persze nem pikk-pakk, hanem a Batman és Robint kb két résszel folytatni. | |
| | | Sheodon Bűnüldöző
| Tárgy: Re: Melyik Batman film a kedvenced? Vas. Aug. 08, 2010 11:44 am | |
| Batman: Beginst én csak félig-meddig láttam, és annyira nem volt rossz, de olyan hú de maradandó élmény sem maradt. Viszont volt olyan ismerősöm, aki állította, hogy a Begins jobb, mint a The Dark Knight, ami viszont tény és való hogy abszurd, mivel a The Dark Knight az szerintem egész jól meg lett csinálva és jobban illeszkedik mind hangulatilag, mind történetileg az eredeti Batman szériához és képregényekhez (azokhoz, amiknek groteszk és komoly hangulata van, nem a gyerekes adaptációkhoz). Ott Joker, sőt, még Harvey Dent alakján van a hangsúly, és aki kicsit is szemfüles, az észreveheti, hogy Batman ebben a filmben igenis háttérbe szorul, és a másik két karakter volt hangsúlyban. Ja, és a Beginsben elcseszték Scarecrow-t. Tudom, leírtam már, de most komolyan: egy öltönyös csóka? Ennél jobban nem tudták kitalálni a ruházatát? Ez zavart a The Dark Knightban is egyébként, bár oda nem is kellett volna őt berakni. Annyira nem használták ki a jellemét/képességeit abban az 5-10 percben sem, hogy simán lehetett volna más főgonoszt berakni a helyére.
Batman és Robint illetően, én alapvetően nem vagyok Robin ellen, de nem is a kedvencem. Megvagyok nélküle, de ha berakják egy filmbe, nem zavar túlságosan. De a Batman és Robinban alapvetően, ahogy Batman is mondta, a szereposztással is baj volt, de szerintem még a történetet sem úgy írták meg, ahogy azt kellett volna.
Arkham Asylum pedig szerintem az egyik legjobban megkreált és megírt Batman Stuff. Az ottani Joker tökéletes egyvelege a Nolan-által megálmodott pszichopata Ledger-féle Jokernek és a klasszikus "komédiásnak". Kíváncsi leszek mit fognak kihozni a folytatásból (aki esetleg nem tudná, Batman: Arkham City néven fog megjelenni az új játék). | |
| Tárgy: Re: Melyik Batman film a kedvenced? Vas. Aug. 08, 2010 12:13 pm | |
| Bizony, az eredeti honlap sem Batmanarkhamaskyum2.com, hanem Arkhamhasmoved.com (Arkham has moved- Arkham elköltözöt") . Ezen az oldalon sajnos csak a trailert tekinthetjük meg , ezért is jobb felmenni az arkhamcity.com-ra, ugyanis ahogy Sheo is írta ez lett a játék hivatalos címe, és sajnos késni fog a megjelenéssel. 2011 nyara előtt semmiképp sem lesez kint. | |
| | | Kurt Bozek / Griff Admin
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| Tárgy: Re: Melyik Batman film a kedvenced? Vas. Aug. 22, 2010 9:32 pm | |
| Nem tudnék sorrendet felállítani, mindegyik filmet szeretem valamiért: 1. Jack Nickolson-ért és Michael Keaton se volt túl rossz batman 2. Danny DeVito szentem jó volt mint pingvin de Michelle Pheiper észbontó lett mint macskanő 3. Na a nagy kedvencem Tommy Lee Jones istenien alakítja kétarcot aki látta/ hallotta eredeti nyelven a filmet az tudja miről beszélek, na Val Kilmer tuti hogy nem kellett volna bele de hát nem volt jobb ez maradt 4. Ezt a ha úgy nézzük hogy egy Schwarzenegger-es akciófilm egy kis batmanes beütéssel akkor jó mert azt a sok gonosz beszólást amit harcközben levág röhögés nélkül nem lehet kibírni. George Clooney nem volt olyan rossz mint amilyen lehetett volna de még mindig jobb mint Val Kilmer volt 5. Christian Bale jó választás volt Batman szerepére már a Kincses sziget óta kedvelem a színészt. Falcone-jékkel nem sokat kezdtek ez egy nagy hiba, és hogy Madárijesztőt lett a főgonosz először tetszett de miután láttam a filmet inkább örültem volna egy egyszerű bandaháborús maffiás gonoszkodásra mint egy ilyen béna főgonoszra. 6. Heath Ledger nem tudta felülmúlni Nickolson-t szerintem a történet nem volt rossz de nem éppen egy jokeres viselkedést mutatott, ami a végét illeti hogy behozták kétarcot a filmtörténet egyik leghülyébb húzása volt Na röviden ennyit az élő szereplős filmekről | |
| | | Lacrima Játékos
Hozzászólások száma : 6 Join date : 2010. Nov. 11. Age : 35
| Tárgy: Re: Melyik Batman film a kedvenced? Szomb. Nov. 13, 2010 12:09 am | |
| Hát én is mindegyiket egyformán szeretem,talán a Batman kezdődiket a legkevésbé Bár Christian jó színész,mostanában meg elég felkapott is lett,sztem az Equilibrium robbantotta be!Számomra legalábbis biztosan... De a legkedvencebbem,amit épp a napokban néztem meg megint,az a Sötét Lovag ( ugye az is újabb ),de az Heath Ledger miatt,mert egyrészt imádom a pasit mint színészt,másrészt pedig baromi jól játszotta Jockert!!!! Szerintem totál ő volt az igazi Jocker,mert bár Nickolsont is imádom,és ő is tökélyre vitte a figurát,de Heath meg teljesen bemutatta az elmebetegségét,és igazából éppen ilyen volt Jocker!Tetszik,hogy az új filmben kegyetlenebb a karakter,és nem csak ugrál,meg röhögcsél,hanem úgy viselkedik mint egy igazi eszelős! Szegény Heath,nyugodjon békében.... szerintem nagyot alakított! Am a kétarcos sztory nekem tetszett,csak az nem,hogy meghalt... jó kis folytatást lehetett volna a hapival csinálni!Nem kellett volna bele az a rögtön bosszú meg stb baromság,csak valami sejtetés,hogy ebből még lehet,hogy lesz valami,és kész. Nah mindegy,ez az én véleményem Bocs,hogy beírtam srácok | |
| | | Rébusz Mesélő
Hozzászólások száma : 572 Join date : 2010. Sep. 01.
| Tárgy: Re: Melyik Batman film a kedvenced? Szomb. Nov. 13, 2010 12:13 am | |
| Köszöntelek az oldalon! Semmi gond, hogy leírtad, erről szól a topic, nem is írtál rosszat, én is igy vagyok vele | |
| | | Kurt Bozek / Griff Admin
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| | | | Lacrima Játékos
Hozzászólások száma : 6 Join date : 2010. Nov. 11. Age : 35
| | | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Melyik Batman film a kedvenced? | |
| |
| | | | Melyik Batman film a kedvenced? | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |