| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
|
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében.
A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár! |
|
| Melyik fórumon játszottál/játszol/játszanál még | |
|
+2Kawada O-Sawa "Kenjö" Adam Stamford 6 posters | Szerző | Üzenet |
---|
Adam Stamford Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 141 Join date : 2010. Jun. 21. Age : 34 Tartózkodási hely : Mögötted!
| Tárgy: Melyik fórumon játszottál/játszol/játszanál még Szomb. Aug. 14, 2010 8:21 pm | |
| Remélem nem baj, hogy megnyitottam, végülis nem számít reklámnak.
Én játszottam:
Fuh jó sok helyen... pár példa:
Dragon Ball Z FRPG
Smallville FRPG
Alkonyat FRPG
Az Erő Útjai
Harry Potter FRPG stb...
Játszom: DC Universe FRPG, Marvel Polgárháború (saját)
Játszanék szivesen:
X-men reneszánsz (az előtörténetem félig kész van, de már olyan sok a játékos, meg nem ismerem az oldal történetét, hogy inkább még várok a reggel [igaz lehet csak rosszabodik a helyzetem])
Csillagkapu Multiverzum (ha ismerném a történetet)
Star Trek (ugyanez)
Hold Kór ( ide nem tudom miért nem jöttem fel... talán lusta vagyok előtörit írni)
| |
| | | Kawada O-Sawa "Kenjö" Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 15 Join date : 2010. Aug. 02. Tartózkodási hely : Gotham City
| Tárgy: Re: Melyik fórumon játszottál/játszol/játszanál még Szomb. Aug. 14, 2010 11:51 pm | |
| Hali
New Dark Age (mesélek)
Cyberpunk 2020 (meséltem)
Online MAGUS (játszok de Codexet a Zárt Kalandokban) | |
| | | Kurt Bozek / Griff Admin
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| Tárgy: Re: Melyik fórumon játszottál/játszol/játszanál még Vas. Aug. 15, 2010 10:39 am | |
| Ezen kívül csak egy frpg-vel játszom, az is eléggé leterhel. Ez egy fantasy világban játszódik. Egy kis kedvcsinálónak az admin köszöntése: Gondolkoztatok már azon, vajon milyen lehetett kedvenc fantasy világaink születésének idején kalandozni? Itt persze nem maguk a játékok születésére gondolok, hanem egy az egyben a világok első pillanataira, a teremtésüket követő eseményekre. A szerepjátékok általában csak, mint a dicső, vagy épp rejtélyes múltként szoktak utalni a teremtés napjára, és a kezdeti időszakra, ám nem találkoztam még olyannal, amelyik megpróbálná elérni azt, hogy a játékosok a bőrükön érezzék, milyen lehetett megteremtődni, majd elindulni a nagy, és ismeretlen világba, szerves részeivé válva a világ teremtéstörténetének, és a kezdeti idők mítoszainak. Én most, bevallom nem először, éppen erre vállalkoztam. Egy kalandot fogok indítani, mely saját világom teremtésének napján indul. A játékosok az általam kitalált fajok egyikének bőrébe bújva pedig lehetőséget kapnak arra, hogy kipróbálják magukat, érdemesek-e arra, hogy egy legenda részévé váljanak, vagy történetük a feledés homályába vész. S mivel sem a világ, sem lakói nem valami kőbe vésett rendszer részei, a játékosoknak itt valóban meg van rá a lehetősége, hogy nyomot hagyjon a világban. Aki tehát ezek után kedvet kapott ahhoz, hogy - az Alkotás Korának legendás alakja legyen, kinek ereklyéiért háborúk dúlnak majd a későbbi korokban - városok alapkövét tegye le, melyek romjai közé az utolsó időkben kalandorcsapatok ereszkednek alá a nagy kincsek, és ősi kultúrák hagyatékai reményében - népek alapítóatyja legyen, s bölcs törvényei nyomán egész társadalmak emelkedjenek a magasba - a legősibb és legpusztítóbb varázslatok megalkotója legyen, melyek csak a legrejtélyesebb, és legjobban óvott könyvtárakban maradnak fent, nehogy elpusztítsák velük a világot - rettegett, halhatatlan mágus, vagy hatalmas félistenként kezébe vegye a világ sorsát, és végigkísérje egész történelmét jelentkezzen bátran, és én elvezetem az Utolsó Létsíkra, Gubancvilág születésének pillanatába, a helyre, hol minden valóra válhat. Alkotó http://utolso.freeforums.org/ | |
| | | Genzo Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 179 Join date : 2010. May. 29. Age : 33 Tartózkodási hely : Gotham City
| Tárgy: Re: Melyik fórumon játszottál/játszol/játszanál még Vas. Aug. 15, 2010 10:55 am | |
| Én csak ezen játszok, de felregisztáltam a Smallvilee FRPG-re is (megtaláljátok a társoldalaknál, vagy itt a bal oldalon), de ott valami adatbázisgubanc miatt nem enged belépni, tehát egyelőre ez marad, és ezen a kettőn kívül nem is tervezek máshol játszani. | |
| | | Sheodon Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 117 Join date : 2010. Jul. 10.
| Tárgy: Re: Melyik fórumon játszottál/játszol/játszanál még Vas. Aug. 15, 2010 3:59 pm | |
| [A MÚLT] - XY /Játékos/ - Valami random oldalon ismerkedtem meg az FRPG-vel, nem is emlékszem már mi volt a címe. Itt kezdtem el először játszani, ahol az előtörténetet jól írtam meg, bár volt kis segítségem azért, főleg abban hogy mit hogyan kell megadni. Aztán itt kezdtem belerázkódni, de tudtam, hogy ekkor még elég amatőr voltam. - Miracle /Játékos/ - Ez egy amolyan fantasy/real life keverék játék volt, ahol egy portál volt az emberek és a Fantázia birodalma között, és azon lehetett átjárkálni. Ismerősöm csinálta, és jó hosszú ideig elvoltam rajta, csak sajna aztán bezárta az oldalt. - Star Wars KotOR FRPG /Játékos, Kalandmester/ - Ismerős csinálta, és meghívott minden SW-buzi ismerősét, köztük engem is. XD Meg ugye tudta azt is, hogy van RPG-s/FRPG-s múltam, úgyhogy eleinte játékosként kezdtem el játszani. Eleinte nagyon rövid, de tényleg rövid posztokat írtam (max. 2-3 mondat, 1-2 sor általában), aztán belerázódtam, és egy bekezdés is néha összejött. Viszont minden megváltozott, mikor mesélő lettem, és szabad kezet kaptam, ott aztán voltak több tíz soros reagok is. Később ezt a tapasztalatot valamilyen szinten átültettem játékos térbe is, bár azóta is inkább mesélőnek tartom magam, mintsem játékosnak. [A JELEN] - Dc Comics FRPG /Játékos/ - Nos, ezt nem kell megmagyaráznom. Az FRPG toplistán találtam rá, de valószínűleg ha hónapokkal korábban találom meg, rá se kattintok, ugyanis ez pont azután történt, ahogy kipörgettem a Batman: Arkham Asylumot, ami egyrészt a hozzáállásomat változtatta meg a Batman Univerzumához (végre láttam hogy nem gyerekes harisnyás képregényhősként mutatják be Batmant), másrészt jobban megismertem azt. - Kardok Krónikái FRPG /Admin, Mesélő/ - saját szerepjátékom, bár tudom, hogy nem ezen játszottam először, de nem is utoljára, mégis utoljára hagytam a listán, mert úgy illik. | |
| | | Michael White Védelmező
Hozzászólások száma : 167 Join date : 2010. Jul. 15.
| Tárgy: Re: Melyik fórumon játszottál/játszol/játszanál még Kedd Aug. 17, 2010 5:32 pm | |
| Ez az első ilyen jellegű oldal, amin játszom, szóval eléggé tapasztalatlan vagyok ezen a téren. Egyelőre nem tervezem, hogy mással is játszom, de van egy-két érdekesebb. | |
| | | Kurt Bozek / Griff Admin
Hozzászólások száma : 648 Join date : 2010. Aug. 12. Age : 36 Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City
| Tárgy: Re: Melyik fórumon játszottál/játszol/játszanál még Szer. Szept. 01, 2010 4:13 pm | |
| Na akkor most kezdtem bele a Full Metal Alchemist-es Frpg-be írtam egy szép ötoldalas előtörténetet és pszichopatára sikerült hogy eltölt a büszkeség | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Melyik fórumon játszottál/játszol/játszanál még | |
| |
| | | | Melyik fórumon játszottál/játszol/játszanál még | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |