Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Adam Stamford 296245150474wildcat..........Adam Stamford Teenansrobindccomicssup..........Adam Stamford Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Adam Stamford 39843828 Adam Stamford 79830643

 

 Adam Stamford

Go down 
SzerzőÜzenet
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Adam Stamford Empty
TémanyitásTárgy: Adam Stamford   Adam Stamford I_icon_minitimeCsüt. Aug. 05, 2010 9:04 am

FONTOS: A karakterlap már nem érvényes! Az új lejjebb található!

Egyéb név: Ad, Sziklatestű, Szikla
Kor: 40.
Magasság: 203 cm
Súly:100 kg
Hajszín: Sötétbarna
Bőrszín:Fehér
Egészségi állapot: Kissé idegbeteg, de semmi komoly.
Család:

Apa: II. George Stamford, háborúban elesett
Anya: Maria Celtis, betegségben elhunyt
Testvérek:
Bryan Stamford,báty, háborúban hősi halált halt
Daisy Stamford, kishúg, 31 éves.

Foglalkozás: Civilként egy fegyverbolti eladó, Máskor: A Szikla.
Oldal: Jó.
Ellenségei: -
Szövetségesei: -

Törzshely:Newton városrészben a lakásában, esetleg a fegyverboltban.

Jellem: Alapjában egész nyugodt, megfontoltan cselekszik, nehéz felidegesíteni, de ha valakinek sikerül, elszabadul a pokol. Próbál segíteni másokon, és nem szórja a pénzt idétlen dolgokra. Jelenleg a legfontosabb számára Daisy, a húga, aki sokszor segített neki. Aki bántani merészelni biztos halott.

Szakképzettség:

Alap katonai kiképzés: lőfegyverek és kés.
Közelharci kiképzés
Fegyverek szerelése, szétszedése, javítása tisztítása.
Judo és Karate.

Képesség:

Az átlagnál kétszer vastagabb és keményebb bőr, acél kemény csontok, amik gyorsan gyógyulnak.Az erei gyémánt kemények, szóval szinte lehetetlen, hogy vérezzen. Két tonnányi erőhatást még lazán elvisel, de ez felett már komoly fájdalmai lesznek (nem csak fizikai fájdalmak). A betegségek nagy részére immúnis, mivel nem tudnak a vérébe jutni. A gyengébb kaliberű lőfegyverek töltényei visszapattannak a bőréről.

Gyenge pont:

A tűz: Ha tűz éri Adam bőrét nagy mértékben lelassul és fájdalmai lesznek. A meleg nem árt neki.

Vagyon tárgyai: Bowie késem (1kredit) :

Adam Stamford Cudeman-bowie-knife-45806

Yamaha motor (2 kr) :

Adam Stamford Yamaha-fz-16-photo


NJK: -
Összes Kredit: 5.
Elköltött kredit: 3.
Fennmaradó kredit: 2.


A hozzászólást Adam Stamford összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Szept. 30, 2010 7:47 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Adam Stamford Empty
TémanyitásTárgy: Re: Adam Stamford   Adam Stamford I_icon_minitimeCsüt. Aug. 05, 2010 9:07 am

Elfogadva, jó játékot!


Adam Stamford Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Adam Stamford Empty
TémanyitásTárgy: Re: Adam Stamford   Adam Stamford I_icon_minitimeKedd Szept. 28, 2010 7:23 pm

Denevérakták: A Tolvajok Fejedelme

Daisy mesélt róla, hogy Bruce Wayne egy jótékonysági árverést szervez a Martha Wayne alapítványi emléképületben. Előre tudtam: itt baj lesz! Odamentem hát, és néztem, hogy mi fog történni. Aztán egy nagyon érétékes Cleopátra-nyakékre ment a licit. Egy macskanő beugrott a tetőn, és ellopta a nyakláncot... Itt kezdődtek a bajok....

Felmentem a tetőre, hogy elkapjam őket. Ott találkoztam pár hozzám hasonló hőssel: Sárkánnyal, Genzoval és két névtelennel.

A tetőn harcba keveredtem egy macskával, ám nem szereztem sérülést.

Ezután egy Batman nevű búvár jött oda, és adott egy aktát, és elmondta, hogy mi egy Frederich Johnson nevű embert kell hogy elkapjunk.

Ezután széváltunk: Én meg Sárkány az utcákat járőröztük, a három másik pedig Batmannel ment. Az utcán pár fickó egy másik macskával verekedett. Volt ott még két másik férfi: Duncan, aki egy idegbeteg állat, valamint egy Painter nevű orvos. Amikor megvoltunk, a macskanők elhúztak. Azonban egy tőtöről sikoltásokat hallottunk. Ott volt egy félelmetes faszi: karmokkal az ujjain, és égési sérülésekkel a bőrén.

Mivel túlerőben voltunk,a fickó elemenkült. Egészen egy csatornáig üldöztük, ami elvezetett bennünket a Tolvajok Fejedelme - azaz a macskanők csoportjának - a bázisára. Ott találtuk a három férfit, aki a macskanővel bunyózott. Duncan meg én vallatni kezdtük őket, és megtudtuk, hogy néhány macska a dokkoknál van elfogva. Amikor azonban elindultunk volna, ismét Freddyvel találtuk magunkat szemben...

Sárkány kifektette a palit, ám az örömünk nem tartott sokáig:hirtelen gyújtogatók érkeztek, akik szépen elkezdték fölégetni a raktárat. A képességemnek nem sok hasznát vették. A végén megrohamozott minket a média. Én nem akartam hízelegni nekik, ezért odamondtam az igazat: a rendőrök hibája mindez!
Vissza az elejére Go down
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Adam Stamford Empty
TémanyitásTárgy: Re: Adam Stamford   Adam Stamford I_icon_minitimeCsüt. Szept. 30, 2010 7:46 pm

Három hónap történései: Ég és Föld

Amikor hazamentem a lakásomba, Daisy nem volt ott... Felkaptam a kabátomat és a késemet és elindultam, hogy megkeressem. Az első hely, ahol utánanéztem az a munkahelye volt. A székén ott találtam egy cetlit, ezzel a felirattal:

" Ha azt akarod, hogy a csaj szabad legyen, gyere Otisburgba... Meg fogsz ismerni!"

Hát odamentem. Igaza volt: egyből megismertem. Christian Mendes volt az, még a katonaságtól. Ő semmit sem változott. Természetesen nem volt kezdvem nosztalgiázni ---> elrabolta a hugomat. Előkaptam a késemet, és eszeveszett bunyóba kezdtünk. Nem nagyon válogattam az eszközökben: amikor lehetőségem volt, beleszúrtam a kést a gyomrába. Mondtam Daisynek, hogy induljunk. Aztán úgy tűnt, hogy a rohadék felkelt a földről.Elmondta, hogy azért rabolta el a Daisyt, hogy találjozzon velem, és fejbelőjjön, amiért vesztettünk a háborúba. Ugyanis a katonaságnál mindig engem és Bryant okolt a vereségekért. Megragadott egy shotgunt, és egyenesen fejbelőtt. Azonnal meghaltam. Ezután csak a nagy fehérséget láttam....

Aztán jöttek a hangok... Egy mély hang szólalt meg a fejemben:

-Mit csináljak én veled? Olyan jó lett volna, ha a mennybe jutsz, de úgy néz ki, hogy a lelked a poklot kívánja. Nem kellett volna ilyen agresszívan viselkedned. Úgy néz ki, hogy egész hátrelévő "életedet" a pokolban töltöd. Hajh, pedig mennyire használható angyal vált volna belőled!

-Ki vagy te?!

Kérdeztem.

-Szent Péter vagyok, kérlek! Az lett volna a végzeted, hogy dolgozz nekem. Minden képességedet megadtam volna neked, de hát úgy néz ki, hogy neked csak a pokol marad!

-Ne! Kérlek! Juttas vissza az életre! A hugom veszélyben van! Akárcsak Gotham. Bármit megteszek! Nem ölök többé embert! Kérlek! Adj hatalmat, hogy segítsek rajtuk!

-Igen, igen! Most a hugod is bűnhödik miattad. Eljátszottad az esélyed, és lehet, hogy emiatt egy város fog elbukni!

-Adj egy esélyt, főnök!

- A képességed tett téged ilyen vaddá, mint amilyen voltál... félek, hogy ezután is ez történne!

-Csak egy esélyt! - ismételtem magam.

- Nem adhatok minden jött-mentnek angyali hatalmat... Remélem megérted! De hiszek neked. Megadom neked az angyalaim képességeit. Ha jót cselekszel, vagy imádkozol, akkor növelheted a hatalmad. Ugyanakkor ez véges. Ez azért kell, mert nem szeretném, hogy elmondj pár " miatyánkot" és már vége is az egyességünknek! Ez azért több annál. Kapsz két évet, hogy bizonyíts!

Mondta, majd a fejfájás elmúlt, és nem hallottam a hangot többé. Aztán a kórházban ébredtem fel. Furcsa mód véreztem. A fejem vérzett. Megfogtam a késemet, és végighúztam a bőrömön. Ismét vérezni kezdtem. Úgy tűnt, hogy ez elvette a képességemet, de újakat kaptam.

Nem vártam meg, hogy kiengedjenek a kórházból: azonnal siettem Daisy segítségére. Christian egy háztetőn volt, és onnan lógatta le Daisyt. Megijedtem... Azt gondoltam, hogy elvesztem a hugomat. Aztán megtörtént, amitől féltem: ledobta a tetőről. És akkor hirtelen kinőtt két szárny a hátamból, a hajam kifehéredett, a bőröm pedig begyógyult. Felrepültem, és elkaptam Daisyt. Aztán a rendőrségre vittem Christiant, ahol elnyerte a méltó büntetését...

Két hónap telt el ezóta... Érdekes módon hamar kitapasztaltam a képességeimet. Daisy már beletörődött, de a többiek még nem tudnak róla... Nem is baj: jobb ez így: teljesen új "ember " lettem!


A hozzászólást Adam Stamford összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 03, 2010 12:51 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Adam Stamford Empty
TémanyitásTárgy: Re: Adam Stamford   Adam Stamford I_icon_minitimeCsüt. Szept. 30, 2010 8:10 pm

Egyéb név: Ad, Szikla
Kor: 40
Magasság: 203 cm - angyalként: 209 cm
Súly:100 kg - 140 kg ( izom, nem háj)
Hajszín: Fehér
Bőrszín:Fehér
Egészségi állapot: Egészséges
Család:

Apa: II. George Stamford, háborúban elesett
Anya: Maria Celtis, betegségben elhunyt
Testvérek:
Bryan Stamford,báty, háborúban hősi halált halt
Daisy Stamford, kishúg, 31 éves.

Foglalkozás: Civilként egy fegyverbolti eladó, Máskor: A Szikla.
Oldal: Jó.
Ellenségei: -
Szövetségesei: Sárkány ( Michael White- Szikla nem tudja a civil nevét )

Törzshely:Newton városrészben a lakásában, esetleg a fegyverboltban.

Jellem: Rengeteget változott: most már nyugodtabb, és elkezdett hinni Istenben. Naponta 1-2 órát imádkozik. Még mindig tartózkodik az idegenekkel való barátkozástól, és inkább bunkózik velük, de már nem alkalamaz agressziót, ameddig nem muszály.

Szakképzettség:

Alap katonai kiképzés: lőfegyverek és kés.
Közelharci kiképzés
Fegyverek szerelése, szétszedése, javítása tisztítása.
Judo és Karate.
Vívás

Képesség:

1. szint:

Képes átalakulni angyali formába. Ilyenkor kinőnek a szárnyai,amivel 250 km/h sebességgel tud repülni, valamint begyógyulnak a nem túl súlyos sérülései. Mások sérüléseit is begyógyíthatja, ha a seb nem túl mély. Ilyenkor lényegesen erősebben bánik a karddal. Az angyali formája nagyon kimeríti, maximum 20 percig tudja fenntartani, ezután elájul.

Szárnyak: lehetősége van rá, hogy csak a szárnyait növessze ki. Ilyenkor lassabban repül, mindössze 190 km/h-val, de nem emészt fel annyi energiát. 40 percig képes EGY HELYBEN repdesni.

Vagyon tárgyai:

Bowie kés ( 1 kredit)

Yamaha motor (2 kredit) Adam Stamford Yamaha-fz-16-photo

Angyali kard: Adam kardja, amit akkor kapott, amikor angyallá vált.
Adam Stamford Katana (2 kredit)

Kinézet:

Egy fekete bőrruha, rajta vörös dzseki, és barna farmer. A dzsekijét átszabatta úgy, hogy a szárnyát takaró rész fémből van, és gombnyomásra felemelkedik, helyet hagyva a szárnyaknak.
Adam Stamford Dante

Adam Stamford Dante_with_black_wings_by_catAncaNJK: -
Összes Kredit: 7.
Elköltött kredit: 5.
Fennmaradó kredit: 2.


A hozzászólást Adam Stamford összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 24, 2010 3:00 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Adam Stamford Empty
TémanyitásTárgy: Re: Adam Stamford   Adam Stamford I_icon_minitimeVas. Okt. 03, 2010 3:43 pm

Elfogadva!


Adam Stamford Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford

Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 29
Tartózkodási hely : Mögötted!

Adam Stamford Empty
TémanyitásTárgy: Re: Adam Stamford   Adam Stamford I_icon_minitimeSzer. Dec. 22, 2010 5:50 pm

Gothami Enyészet: A Rendező bővítménye

Az Empire Szín- és Operaház igazgatónőjét meggyilkolták. Daisy szólt róla, én meg ahol tudok segítek. Örültem, hogy élesben is kipróbálhatom a képességem. Amikor megérkeztem, a színésznők öltözőjébe keveredtem. Ők nem voltak túl barátságosak, lehet, hogy a kardomtól féltek. Ahelyett, hogy elfutottak volna, egy egész dobosz paprika-sprayt kaptam a szemembe. Ezután véééégre eltűntek. De csöbörből vödörbe estem, jött utánuk egy fegyveres, álarcos fickó. Nem volt túl kedves, meg kellett küzdenem vele. Sajnos a harcunkat nem tudtuk befejezni: valami elmebeteg leütött minket. A színpadon ébredtünk, lekötözve, fegyver nélkül. Én könnyen kiszabadultam, bár a szemét megsokkolta a karom. Ezután bejött valami idióta, kezében a cuccainkkal. Megtudtam, hogy van ott két ismerősöm is: Duncan, és Sárkány. Ennek örültem! Visszaszereztem a kardomat és a kést, ezután rávetettem magam a srácra. Kicsit begurultam: az én kardomhoz senki sem nyúlhat! Azonnal püffölni kezdtem. Aztán megérkeztek a zsaruk. Duncan okos volt, ő elmenekült. A másik maszkos, akivel harcoltam, fedezte őt. Sárkány odajött, hogy nekem segítsen. Sajnos nem húztuk sokáig, mert a zsaruk előrenyomultak. Sárkány és én elmenekültünk, a többiekről semmit sem tudok. Hazamentem és pihenéssel töltöttem az időt.
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker

Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

Adam Stamford Empty
TémanyitásTárgy: Re: Adam Stamford   Adam Stamford I_icon_minitimeCsüt. Dec. 23, 2010 1:32 pm

"A rendező" című kalandon való teljesítményért 1 kredittel jutalmazlak.


Mesélő, Joker
Harley
Adam Stamford 21mx69u
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Adam Stamford Empty
TémanyitásTárgy: Re: Adam Stamford   Adam Stamford I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Adam Stamford
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Adattár :: Adatlapok, bővítések-
Ugrás: