Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Adam Scrathrel - Antidote (Ellenszer) 296245150474wildcat..........Adam Scrathrel - Antidote (Ellenszer) Teenansrobindccomicssup..........Adam Scrathrel - Antidote (Ellenszer) Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Adam Scrathrel - Antidote (Ellenszer) 39843828 Adam Scrathrel - Antidote (Ellenszer) 79830643

 

 Adam Scrathrel - Antidote (Ellenszer)

Go down 
SzerzőÜzenet
Antidote
Gaztevő
Antidote

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2010. Nov. 01.

Adam Scrathrel - Antidote (Ellenszer) Empty
TémanyitásTárgy: Adam Scrathrel - Antidote (Ellenszer)   Adam Scrathrel - Antidote (Ellenszer) I_icon_minitimeHétf. Nov. 01, 2010 8:16 pm

Születési név: Adam Scrathrel
Egyéb név: Antidote
Faj: Ember
Nem: Férfi
Születési hely, idő: New York, 1985
Kor: 25 év.
Magasság: 190 cm
Súly: 80 Kg
Hajszín: Fekete
Bőrszín: Fehér
Vércsoport: 0, Rh-
Egészségi állapot: Allergiás kutya- és macskaszőrre, tollakra, porra
Család: Szülei meghaltak.
Foglalkozás: Ügyvéd
Oldal:
Kaszt: Homo Magi

Adam Scratchrel naplója:

2000. December. 24.:
Ma kaptam meg az első naplómat, elhatároztam, hogy leírom életem fontos történéseit. Bevallom kicsit gyerekesnek érzem magamat, de így legalább lesz egy könyvem, amibe leírhatom hibáimat és sikeremet. Mivel 15 éves vagyok, ezért most egy hosszabb leírás fog következni, az eddigi életemről.
New Yorkban születtem, egy kicsi kórházban. Családom, gazdag volt, még most is az. Na persze, nem az a nagyon gazdag, de mindenem megvolt, amit csak akartam. Apa ügyvédként dolgozott egy híred cégnél, anya velem volt otthon. Mikor kicsi voltam semmi dolog említésre méltó dolog nem történt. Az óvodában szófogadó voltam, sokszor segítettem a többi gyereknek, és soha nem hagytam, hogy valaki bántsa a másikat. Az iskolában mindig jók voltak az osztályzataim, még most is azok! Apa nagyon büszke rám, azt mondja, hogy ha majd nagy leszek én is ügyvéd leszek, szeretnék az lenni, szeretek segíteni az embereken!


2002. Július. 10.:
Régóta nem írtam a naplómba, lassan két éve. Ennek több oka is volt, először is nem volt rá időm. Elfoglalt voltam, mivel készülnöm kellett az érettségimre és az egyetemi felvételire. Másodjára, igazából csak egy különleges dolog történt velem, harcművészetekből immár feketeöves lettem. Tudom, tudom, nem nagy dolog, hogy karatéból, jiu-jitsuból, krav magából és taekwondóból feketeöves lettem. A harcművészeteket lassan már 10 éve űzöm. Eredetileg apám akarta, hogy elmenjek, ezt a döntése eleinte nem tetszett nekem, de az évek múlásával, egyre jobban kezdtem el kedvelni őket. Bevallom kifejezetten büszke vagyok magamra! Most viszont történtek számomra fontos dolgok! Felvettek a Harvard-ra! Elköltözök itthonról és kollégiumban fogok lakni, végre egy kis szabadság. Augusztusban költözök be, már alig várom.

2002. Augusztus. 25:
Ma beköltöztem a kollégiumban. Számomra itt sok ember érthetetlen, önzőek és nagyképűek. Apám büszke rám, szinte mindenkinek csak rólam beszél. Valahogy segítenem kell az embereknek, lehetőleg arctalanul, így nem fognak engem is kiközösíteni. Muszáj így működnöm, csak így tudok valahogy segíteni a gyengébbeknek.


2004. Március. 11.:
A szüleim halottak… Apám segített tanúskodni egy besúgónak, de a maffia megtalálta és megölte őt és a besúgót is, majd anyámat is megölték. A rendőrség nyomoz az ügyben, eddig sikertelenül, valószínűleg ez így is fog maradni. Az iskolában a tanárok is korruptak, kihasználják, hogy ők a feletteseink. Akkor kaphat az ember jó osztályzatot, ha benyalt valamelyiküknek vagy vannak kapcsolatai. Én egyiket sem csinálom, én az eszemmel tűnök ki, de így csak hármas vagyok… Valahogy igazságot kell tennem…

2004. Március. 13.:
Megtaláltak! Egy bérgyilkos tegnap este megpróbált megölni engem, de nem sikerült neki. Nem tudom, hogy mért. Inkább leírom az esetet. Éjszaka volt sötét, éppen elaludtam volna, mikor arra lettem figyelmes, hogy valaki bíbelődik a zárammal. Rögtön felkeltem és az ajtó mögé léptem, a párnáimat, úgy rendeztem, hogy a sötétben úgy látszódjon, hogy még ott vagyok. Mikor belépett az alak, belelőtt hármat a párnáimba, majd odament, hogy ellenőrizze, ott vagyok-e? Ekkor támadtam hátulról, de észrevett és a földre taszított, a fejemhez szorította a fegyverét, szinte lepergett előttem életem filmje, de nem haltam meg. A levegő köztünk sűrűvé vált és az alak a plafonnak csapódott, a pisztolya átszállt a szoba másik végébe. Kábultan és zavarodottan, könnyedén leküzdöttem őt, szinte eszméletlenre vertem őt. Miután elájult, hívtam a rendőröket, akik letartóztatták az alakot és elszállították.

2004. Május. 18.:
Lassan jönnek az év végi vizsgák, de nekem más vonja el a figyelmemet. Szüleim gyilkosságának tárgyalása erre a napra esik és én nem lehetek ott, mivel készülnöm kell a vizsgákra. Utálom magamat ezért… Egyre jobban csak azon jár a fejem, hogy ügyvédként segíthetek az ártatlanokon, apám büszke lenne rám. Apám mért vettek el tőlem???
Más is történt ezen a napon egy furcsa könyv jelent meg a szobámba, első látásra értelmetlen szavak és ábrák vannak benne, de mikor jobban megnéztem összeállt a kép, képes voltam megérteni a szöveget, pedig sohasem találkoztam azzal a nyelvvel.

2004. December. 24.:
4 éve kaptam meg a naplómat apámtól. Ma tudtam meg az ítéletet… A bérgyilkos halálra ítélték, de a maffia vonatkozást eltörölték a „vallomása” alapján. Hol itt az igazság? Ez a világ egyre jobban fertőzött a korrupció által.
Tovább olvastam a könyvet, aszerint én egy Homo Magi vagyok, vagyis varázsló. Megtudtam, hogy a mágiának több formája is van, én az elementálisat használtam a bérgyilkos ellen. Talán így segíthetek az embereken, ilyen erővel talán képes is lennék rá…


2010 Január. 30.:
Gotham városába költözök. Nem bírok tovább maradni New Yorkban, itt, ahol apám és anyám az életét vesztette. Ott, abban a városban, talán több esélyem lesz, hogy az igazság oldalán harcoljak. Néhol azt hallom, hogy álarcos hősök és bűnözők kezdik „ellepni” a várost, én nem hiszek bennük. Eddig hol voltak? Mért nem segítettek az ártatlanoknak? Tőlem ne számítsanak irgalomra ilyenek…
A könyvben tovább kutakodtam, sok elméleti dolgot megtanultam, de még mindig nem vagyok képes a mágiára. Vajon mért nem? Tovább kell tanulnom… Megjegyzem a könyvnek mintha saját tudata lenne, van amikor felfed valamit, valamikor eltitkolja ugyanazt, sok lap üresnek tűnik.

2010. február. 22.:
Már egy hónapja lakok itt, van egy saját irodám, ahol én látok el minden teendőt. Egy kis lakással is rendelkezek, ahova csak aludni járok el gyakorlatilag. Sok emberen sikerült már segítenem, hiszen jó ügyvéd vagyok és engem nem a pénz érdekel. A szegény családok gyakran jönnek hozzám, ha kell nekik jogi tanács vagy egy ügyvéd. Ebből kifolyólag anyagilag nem állok jól, de legalább segítek az embereken, végre kezdem érezni, hogy van igazság ezen a bolygón, hogy vissza tudom szorítani ezt a fertőzést. Sok rendőrrel is összehozott a sors, a legtöbbjükkel jóban vagyok, sajnos sok köztük a korrupt is. Úgy tűnik, hogy a korrupció, olyan mint a pestis, akár érintéssel is terjedhet…
Érzem egyre jobban erősödik bennem a mágia, de nem tud kitörni… Muszáj elsajátítanom ezt a képességet! Sokat gondolkodtam azon, hogy a mágiának vajon milyenek a más ágai? Eddig még a könyv nem fedte fel nekem.


2010. Július:
Egyre jobb szemmel kezdem nézni ezeket az álarcos hősöket. Segítenek a népnek, úgy látom őket mint orvosságot a betegségre. Ma még egy különleges dolog történt. A rendőrség letartóztatott egy ilyen bűnüldözőt, de felmentették őt. Harvey Dent személyében ismét feltűnt az igazság.
Mostanában nem volt időm a könyvvel foglalkozni, érzem a mágia, mintha gyengülne az ereimben. Nem követhetek el még egy mulasztást!


2010. Október. 30.:
Egyre jobban érzem, hogy képes vagyok rá, de nem tudom a mágiát kihozni a bőröm alól. Talán nem koncentrálok eléggé? Vagy csak a stressz miatt van ez?
Egy hónapja ellenem indítottak vádat. Pár kuncsaftom ugyanis, mint kiderült, a maffiának volt álruhás embere. Beköptek engem, aki mindig is ott volt a gyengéknek, a többiek meg szimplán melléjük álltak. Nem bírom tovább, úgy érzem ezen a világon nincs többé helyem…
Nem érhet így véget az életem, tudom, többre vagyok hivatott. Apám most segíts nekem! A korrupció, mint pestis terjed ebben a városban, de nem csak itt, hanem mindenhol, a világnak szüksége van orvosságra… szüksége van egy… ellenszerre!
Jellem: Alapvetően elmondható róla, hogy segítőkész, kedves ember. Ha valakit érdemesnek talál arra, hogy segítsen neki, akkor azért mindent megtesz. Úgy viszonyul az emberekhez, ahogy ők viszonyulnak hozzá, tehát, ha bunkón, akkor ő is bunkó lesz, ha normálisan, akkor ő is normálisan. Nem szereti, ha átvágják, ha valaki hazudott neki és ő rájött erre, akkor onnantól kezdve kutyába se veszi az illetőt. Hajlandó áthágni a törvényesség határait, ha azt a jó érdekében teszi. Számára gyakran érthetetlen az emberek gyarló viselkedése, ezért lett bűnüldöző.

Szakképzettség: Karatéból, jiu-jitsuból, krav magából és taekwondóból feketeöves. Kiváló ügyvéd, de csak az igazán ártatlanoknak segít.

Képesség: Érzékeny a mágiára.


A hozzászólást Antidote összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 02, 2010 8:53 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Adam Scrathrel - Antidote (Ellenszer) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Adam Scrathrel - Antidote (Ellenszer)   Adam Scrathrel - Antidote (Ellenszer) I_icon_minitimeKedd Nov. 02, 2010 8:26 am

Néhány elgépelésen kívül a fontosabb dolgok, amiket észre vettem:

Szerintem elégé megfeszített tempó szükséges ahhoz, hogy két év alatt a karakter bejusson a Harvardra, és mind a mellett 4 harcművészeti ágból is fekete övet érjen el. Csak gondolj bele abba, hogy vannak, akik két év alatt meg sem szerzik a fekete övet egy ágból, te meg négyből is. Mind össze ez ami szúrja a szemem, mással nincs bajom. Kérlek ezt javítsd valahogy, pl: már gyerekkorod óta tanulod, és akkor bele megyek a fekete övbe.

Miután javítasz, a karakter elfogadva! Választhatsz, viszont bónusz közül. Vagy +1kredit, vagy a mágikus könyv, aminek jóvoltából képes a karaktered egy 1.szintű elementális varázslat ágát uralni (tűz, víz, szél, vagy föld - a te döntésed melyiket).


Adam Scrathrel - Antidote (Ellenszer) Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Antidote
Gaztevő
Antidote

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2010. Nov. 01.

Adam Scrathrel - Antidote (Ellenszer) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Adam Scrathrel - Antidote (Ellenszer)   Adam Scrathrel - Antidote (Ellenszer) I_icon_minitimeKedd Nov. 02, 2010 8:51 am

Javítottam a hibát. Választásom a szélre esett, az előtörténetben is ezt használta a karakter véletlenül. Tehát mágikus könyv és szél.

Mikor megírtam az előtörténet elejét, utánanéztem egy kicsit az amerikai oktatási intézménynek. 17 évesen mennek egyetemre/főiskolára. Ugyanúgy érettségiznek, viszont nekik felvételit kell tenniük, hogy bekerüljenek a felsőoktatásba. Nem is kell annyira hajtani, hogy bekerüljön valaki a Harvardra. Very Happy Legalábbis, ha európai oktatásban részesültél.

Köszönöm, hogy elfogadtad az előtörténetet.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Adam Scrathrel - Antidote (Ellenszer) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Adam Scrathrel - Antidote (Ellenszer)   Adam Scrathrel - Antidote (Ellenszer) I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Adam Scrathrel - Antidote (Ellenszer)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Adattár :: Előtörténetek-
Ugrás: