Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeDC Comics frpgKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Adam Scratchrel - Antidote 296245150474wildcat..........Adam Scratchrel - Antidote Teenansrobindccomicssup..........Adam Scratchrel - Antidote Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Adam Scratchrel - Antidote 39843828 Adam Scratchrel - Antidote 79830643

 

 Adam Scratchrel - Antidote

Go down 
SzerzőÜzenet
Antidote
Gaztevő
Antidote

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2010. Nov. 01.

Adam Scratchrel - Antidote Empty
TémanyitásTárgy: Adam Scratchrel - Antidote   Adam Scratchrel - Antidote I_icon_minitimeKedd Nov. 02, 2010 9:06 am

Egyéb név: Antidote
Kor: 25 év
Magasság: 190 cm
Súly: 80 kg
Hajszín: fekete
Bőrszín: fehér
Egészségi állapot: Allergiás a kutya- és macskaszőrre, madár tollra és porra
Család: Szülei meghaltak.
Foglalkozás: Ügyvéd
Oldal: Gonosz
Ellenségei: A gothami maffia nem nézi jó szemmel az ügyvédi ténykedéseit. Az Annabeth-incidens után a démonok is keresik.
Szövetségesei: -

Törzshely: Irodája

Jellem: Alapvetően elmondható róla, hogy segítőkész, kedves ember. Ha valakit érdemesnek talál arra, hogy segítsen neki, akkor azért mindent megtesz. Úgy viszonyul az emberekhez, ahogy ők viszonyulnak hozzá, tehát, ha bunkón, akkor ő is bunkó lesz, ha normálisan, akkor ő is normálisan. Nem szereti, ha átvágják, ha valaki hazudott neki és ő rájött erre, akkor onnantól kezdve kutyába se veszi az illetőt. Hajlandó áthágni a törvényesség határait, ha azt a jó érdekében teszi. Számára gyakran érthetetlen az emberek gyarló viselkedése, ezért lett bűnüldöző.
Régi jelleme az őt ért csalódások és a démoni befolyás hatására teljesen megváltozott. Az embereket alantasabb lényeknek tekinti, csak a metahumánok és a más különleges képességekkel rendelkezőket tekinti "egyenlő" félnek. Mivel a sima embereket nem nézi sokra, ezért gyakran csak feláldozható tárgyként tekint rájuk. Démoni felének hála egyfajta szadizmus lett úrrá rajta, előszeretettel kínozza meg az áldozatait. Másokkal szemben semlegesen viselkedik érzéseit nem mutatja ki.

Vagyon tárgyai: Egy mágikus könyv, melyből az elementális mágiát tanulja.

Képességek:
-Mágia érzékeny
-Elementális mágia (1.szint) - szél 2.szint (Kaland jutalom)

Szakképzettség: Karatéból, jiu-jitsuból, krav magából és taekwondóból feketeöves. Kiváló ügyvéd, de csak az igazán ártatlanoknak segít.


Összes Kredit: 5
  • Kezdő kredit: 3
  • Metropolis fordítás: 1
  • Karácsony: 1

Elköltött kredit:
  • Mágia érzékenység: 3 kredit
  • Elementális mágia 1.szint: 2 kredit

Fennmaradó kredit: 0


A hozzászólást Antidote összesen 11 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 12, 2011 2:50 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Antidote
Gaztevő
Antidote

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2010. Nov. 01.

Adam Scratchrel - Antidote Empty
TémanyitásTárgy: Re: Adam Scratchrel - Antidote   Adam Scratchrel - Antidote I_icon_minitimeKedd Nov. 02, 2010 9:18 am

Napló bejegyzés:

2010. Október.:
A mai napon megszereztem az álruhámat, eredetileg egy pestis doktor ruháját és maszkját akartam álruhámnak, de a mozgásomat túlságosan akadályozná és a hosszú csőr is gyenge pontként működne. Volt egy másik ötlet is amit elvetettem, szerezni akartam egy régi karneváli maszkot, egy olyan másolatát, amit 500 évvel ezelőtt Velencében használtak. Elmentem, hogy megszerezzem ezt a maszkot, de a tárcám nem engedte meg. Ekkor merült fel bennem jelenlegi álruhám terve. Nem tudom, hogy mért ezeket a színeket választottam, de tudom, jól választottam.

A mai napon még más is történt velem. Végre sikerült a mágiának előtörnie belőlem! Sajnos csak a levegőt vagyok képes használni, de így is előnyre teszek szert általa. Szokásos gyakorlásom közben történt az eset, éppen egy gyertyán gyakoroltam, sikertelenül, bevallom kicsit felhúztam magamat a sikertelenségemen, felálltam és egy ideges legyintést eresztettem meg a gyertya felé, és ekkor megtörtént! A gyertya lerepült az asztalról! Először azt hittem, hogy csak véletlen volt, de mikor megint legyintettem a gyertya megint megmozdult! Legalább már egy elementális ágat tudom uralni! A gyertya szerencsére elaludta, miközben lefele zuhant és nem gyújtott fel semmit.
Vissza az elejére Go down
Batman
Admin
Batman

Hozzászólások száma : 1162
Join date : 2010. May. 03.
Age : 28
Tartózkodási hely : Mindenhol egyszerre.

Adam Scratchrel - Antidote Empty
TémanyitásTárgy: Re: Adam Scratchrel - Antidote   Adam Scratchrel - Antidote I_icon_minitimeKedd Nov. 02, 2010 9:31 am

Elfogadva, de kérlek jegyezd fel mire költötted a kreditet, még ha én tudom is. Illetve Képességként írd be az elementális mágia-szél formáját.


Adam Scratchrel - Antidote Batmanposter
Mesélő fő karakter: Batman - Mesélő szín: Oliva
Tömeg kaland: Denevérakták - A veretlen
Aktuális korszak kaland: nincs
Kövesd figyelemmel a híreket!
Vissza az elejére Go down
https://dccomicsfrpg.hungarianforum.net
Antidote
Gaztevő
Antidote

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2010. Nov. 01.

Adam Scratchrel - Antidote Empty
TémanyitásTárgy: Re: Adam Scratchrel - Antidote   Adam Scratchrel - Antidote I_icon_minitimePént. Dec. 24, 2010 5:07 pm

2010. Január.:

Ez a hónap sok változást hozott az életembe... Megismerkedtem egy emberrel, egy varázslóval, aki segíteni akart nekem, tanítani. Majd nem sokkal az ismerkedés után elvesztettem őt... A saját fia ölte őt meg, egy démon alakjában, bizonyos szinten hálás lehetek nekik.

Egy nyugodt napon kezdődött az egész. Nem kellett bemennem a munkahelyemre, ezért egész nap csak lődörögtem a városban. Mikorra hazaértem, már nem tudom hány órakor, a telefonomba valaki egy bombát rejtett, legalábbis ezt mondta a telefonba. Nem volt sok időm reagálni, ezért kidobtam az ablakon a telefont. Mikorra letelt az idő, én már átöltözve a tetőről néztem az eseményeket, csak egy konfetti-bomba volt, semmi halálos. Ekkor sétált be az életembe Annabeth. Állítása szerint őt is megtréfálta ez az ember, és velem akart jönni, hogy megtaláljuk az illetőt. Egy kicsit arrébb a Második utcában találtuk meg őt, egy rövid üldözés és harc után sikerült kiütnöm őt.

Annabeth több dolog miatt is gyanús lett nekem, és ezzel szembesítettem is őt, nem akart válaszolni, viszont elhívott a házába, ahol feltárta titkát. Ő is varázsló, ráadásul van két fia is akik szintén varázslók. A fiatalabb fiú párbajra hívott ki, amit megnyertem. A dolgok, ekkor kezdtek rosszra fordulni.

Daniel (azt hiszem ez volt a neve) rosszul reagált a vereségre, démonná alakult át. Egy széldárdával sikerült is megölnöm, legalábbis azt hittem. A démon halhatatlan egészen, addig míg a Pokol Kaput, amint át jött, be nem zárjuk. Daniel megölte az anyját és mikor segítségért kiáltottam a bátyja is démonná változott.

Esélyem sem volt ellenük, ezért menekülni próbáltam, de megfertőztek. Szépen lassan én is démonná változtam volna, ha nem segít neked egy másik kárhozott. Blood volt az, aki segített nekem. A fizikai változást megfordította, viszont a szellemi változást már nem.

Azóta eltelt egy kis idő, a belső démonom beszél hozzám, szinte megállás nélkül. Sok dologra felhívja a figyelmemet, az emberek esetlenségére, az aljasságukra és a sötétségben lévő erőre. Bevallom élveztem azt, amikor félig démon voltam, élveztem az erőt, a jobb érzékszerveket, és a hatalmamat. Pusztakézzel pépé vertem egy démont! És mit adtak nekem az emberek??? Semmit... a szegények, akiken segítettem elárultak, pár dolcsiért, szüleimet és majdnem engem is megöltek volna, mert apám leleplezte szánalmas bűnbandájukat... A hang a fejemben rávilágított valamire; "Segíts magadon, Isten is megsegít", én nem hiszek Istenben, viszont magamban hiszek. Hiszek abban, hogy hatalom kell, ahhoz, hogy segítsek magamon.

A minap mikor hozzáértem a Könyvhöz, az megváltozott. Eddig egy kellemes régi bőrkötéses könyv volt, most viszont kötése kopott, fekete bőrré változott, és a betűk benne vöröses árnyalatot vettek fel. A Könyv láthatóan változik, ahogy én magam is változok. Talán mégsem olyan jó dolog jónak lenni...

A régi álruhám tönkrement a démonok elleni harcban. A mai napon, kaptam egy kis ajándékot az én belső démonomtól. Régebben leírtam, hogy egy régi maszkot akartam használni, mint álruha. Hát most megkaptam... Egy maszk és egy reneszánsz-kori ruha volt a nappalimban, a dobozon egy címke; "Utólag is boldog karácsonyt, a sötét oldalad". Most nem tudom, hogy a testem felett vette-e át az irányítást, vagy csak ilyen jól tud varázsolni, mindenesetre én örülök az új álruhámnak. Legalább ő örömet okoz nekem...

Ha visszatérhetnék az időben, mindent másképp tennék... Nem segítenék ennyit, nem lennék annyira jó... Most megelégszek egy dologgal, a szilveszteri fogadalmamat megváltoztatom, akkor megfogadtam, hogy még több emberen fogok segíteni, most viszont... Nem segítek emberen, hacsak nem fűződik érdekem hozzá!
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Adam Scratchrel - Antidote Empty
TémanyitásTárgy: Re: Adam Scratchrel - Antidote   Adam Scratchrel - Antidote I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Adam Scratchrel - Antidote
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Adattár :: Adatlapok, bővítések-
Ugrás: