Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
KezdőlapDC Comics frpgLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az FRPG-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Knights Stadion - Page 3 296245150474wildcat..........Knights Stadion - Page 3 Teenansrobindccomicssup..........Knights Stadion - Page 3 Batmanvsbanecolorsbymar
Egy a marvel képregények világában játszódó frpg, ahol világméretű gondok burjánzanak napról-napra. Asgardiak, skrullok, mutánsok, szuper-humánok vívják harcukat a jó ügy érdekében. A honlap újra indult, és csak rád vár, hogy részt vegyél a híres sorozat által alkotott világban, ahol új kalandok várnak rád. Találkozz Superman ellenségeivel, és vedd fel velük a harcot csapatban, vagy egyénileg. Metropolis csak rád vár!
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span
Knights Stadion - Page 3 39843828 Knights Stadion - Page 3 79830643

 

 Knights Stadion

Go down 
+5
Hatred
Teodor Black
Duncan MacFarlane
Kurt Bozek / Griff
Batman
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff


Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 36
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Knights Stadion - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Feb. 12, 2011 3:08 pm

A kis közjátékkal nem törődve belépek a bajnok öltözőjébe. Magabiztosan elindulok felé, majd szintúgy bemutatkozok neki.
- A nevem Kurt Bozek és egy előnyös üzleti ajánlatom lenne magának. - Átnyújtom a névjegykártyámat, és várom mit fog felelni nekem.
Ha észreveszem a fegyveres férfit, és a megkötözött őrt, akkor úgy teszek mintha megdermedtem volna, és nem csinálok semmit. Nem hiányzik hogy még egy fegyveres fanatikus veszélyeztesse a testi épségemet. Nem ismerem és talán a fegyvere is túl hamar sül el, a kelleténél.
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker


Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

Knights Stadion - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Feb. 12, 2011 3:33 pm

Teoék a bejáratnál kicsit összezavarják magukat. Mert valahogy nem ott van az ajtó amit a képeken látnak. Így miután Messiás meglobogtatja a maszkját, megmártóztatja kicsit a zsebében, ismét felveszi. Hogy a csapat keté vállhasson és így a folyosókon büszkén galoppoljanak a meszsi ismeretlenbe. Egy-egy fordulás után már a tömeget is hallani. A furcsa a dolgoban, hogy mintha mozgásban lenne. Annak ellenére, hogy elvileg tart a meccs. Amikor kifele mennek az emberek Messiás mellett csak elsétálnak. Egy maszkos egy iylen eseményen annyira nem szembetűnő. De Adam a karddal kicsit nagyobb feltűnést kelt. Az ő folyosóján hirtelen megállnak az emberek és egy kezdeményezés után páran hátrálni is kezdenek szó nélkül.
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Bűnüldöző
Duncan MacFarlane


Hozzászólások száma : 172
Join date : 2010. Jul. 18.

Knights Stadion - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Feb. 12, 2011 4:05 pm

Kiütött őrről teljesen megfeledkeztem. Mi a fenét keresnek itt? Még tartani kellene a meccsnek. Közben belép valami céges öltönyke. Meglepődik a fegyverem láttán.

-A helyzet félreérthető, de meg tudom magyarázni. Épp Morino-t és az ifjabb Falconet figyeltem meg, amikor a testőrük kiszúrt a tömegből, és néhány őrt magához intve elindult, nyilván azért, hogy engem elkapjanak. Szükségem volt egy fegyverre, hogy megvédelmezésem magam, ezért ütöttem le az őrt. Ha nincs semmi dolgunk egymással, én távoznék. Nem ajánlom, hogy az utamba álljanak.
Vissza az elejére Go down
Hatred
Bűnüldöző
Hatred


Hozzászólások száma : 41
Join date : 2010. Nov. 29.

Knights Stadion - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 3 I_icon_minitimeKedd Feb. 15, 2011 8:00 pm

Áldásos tud lenni ez a hirtelen jött szünet mikor az alatt fontos, akár később jelentőséggel bíró események is zajlanak és most nem a meccsre gondolok. Egy Vadmacska rajongót visznek el a mentők. De ezen inkább nem lepődök meg. Ebben a szennyes városban kevesen szeretnek tisztesen játszani. Bár remélem, a bokszoló keze nincs benne a dologban. Nem úgy ismertem meg a hírekből. De persze fenn áll a dolog, hogy azoknak se kéne túlzottan hinnem. Ebben a cenzurált világban azt tárnak elénk amit az érdek megkövetel vagy éppen enged. Ezen gondolkozva árnyat látok. Fent a tetőt tartó gerendáknál. Fontos ez a maffiás dolog. De közben nem hagyhatom figyelmen kívül az önként felvállalt feladat köröm és az most oda hív. Túl gyanús, túl érzékeny ponton. Várható a támadás több fajta formája, hisz hírességek mellett a maffia is ténykedik itt és még ki tudja kik még. Ha viszont kiiktatják a tető gerendáit a törmelék sokakkal végezhet és nem biztos, hogy az hasznomra válhat. Az ilyen módszerek büntetést vonnak maguk után és talán azokat nekem kell kiosztanom. Szóval fel kelek a székemből, Morinora nézek.
- Ki használom a szünetet... - Jegyzem meg gyorsan, majd kényelmes tempóban indulok a folyosók felé ahonnan kikerülök a maffia köreiből, hogy az árny után nézhessek.
Vissza az elejére Go down
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black


Hozzászólások száma : 156
Join date : 2010. Aug. 03.
Age : 34
Tartózkodási hely : Pécel

Knights Stadion - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 3 I_icon_minitimeVas. Feb. 20, 2011 6:16 pm

Csak rohanok előre, egymás utá tépem fel az ajtókat, hátha rálelek a csetepatéra. Hirtelen egy ajtóhoz érek, amin tolul kifele a tömeg (nem értem, a meccs még tart, nem?) , de a maszkomra fittyet sem hánynak. Szikla viszont gondban van, de figyelem, remélem elintézi a többieket. Belépek az ajtón, és megyek tovább.


A hozzászólást Teodor Black összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 20, 2011 7:02 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford


Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 33
Tartózkodási hely : Mögötted!

Knights Stadion - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 3 I_icon_minitimeVas. Feb. 20, 2011 6:32 pm

Messiás felveszi az álarcát, majd keresgélni kezd valamit. Ekkor kezdenek el kifelé jönni az emberek. Messiás is csodálkozik ezen. Rá fittyet sem hánynak, engem azonban megbámulnak. Nem akarok lemaradni a társamtól, ezért el is küldöm az embereket:

- Mit néztek, barmok?!

Mondom, majd ellököm magamtól az útban állókat. HA valaki kötekedne, a kardomat veszem elő, de még nem akarom használni. Közben szorosan Messiás nyomában járok...
Vissza az elejére Go down
Genzo
Bűnüldöző
Genzo


Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 32
Tartózkodási hely : Gotham City

Knights Stadion - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 3 I_icon_minitimeKedd Feb. 22, 2011 2:31 pm

Úgy látszik, ebből a meccsből sem látok már sokat. Amikor már azt hinném, hogy végre zavartalanul élvezhetem a mérkőzést, hallom, hogy valaki megsérült. A szenvedő alakhoz érve kiszúrom, hogy a mentősöknél fegyver van. Az egyiknél egy pisztoly, a másiknál egy kés. És nem is néznek ki mentősnek. Biztos valami rosszban sántikálnak. Jobb lesz, ha követem őket, a meccsnézésnek már úgyis lőttek.

Vajon mi folyik itt ezekkel a fegyveres mentősökkel. Kik ők, és kinek dolgoznak? Ezekre a kérdésekre szeretnék választ kapni, ezért is megyek a gyanús alakok után.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
Rébusz
Mesélő
Rébusz


Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Knights Stadion - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 3 I_icon_minitimeKedd Feb. 22, 2011 5:04 pm

Duncan és Kurt immáron farkasszemet néznek egymással. Vadmacska morcosan néz az utóbbira:

- Hát mi van, ma akárki bejöhet az öltözőmbe?! Teszek az ajánlatára, hordja el magát! - mondja, majd Duncanre néz - Egy ártatlan embert képes volt bántalmazni, csak azért, hogy elvegye a fegyverét, és megöljön vele valakit?

Eközben Genzo a mentősöket követve ugyanarra a folyosóra érkezett, mint Hatred. Szemben állnak egymással, ugyan nincs idejük köszönni sem (nem mintha ismernék egymást ) mert egy macskanő ugrik be közéjük. Körbenéz, és azt mondja:

- Mijáúú! Sziasztok fiúkák! nem szeretnétek játszani velem?

Mondja. A mentősök ijedten futnak tovább, a macska pedig követi őket. Mindketten kisétáltak a vészkijárton, és eltűntek az urak szemei elől...
Vissza az elejére Go down
Joker
Mesélő
Joker


Hozzászólások száma : 352
Join date : 2010. May. 11.
Tartózkodási hely : Gotham City

Knights Stadion - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 3 I_icon_minitimeKedd Feb. 22, 2011 5:38 pm

A tömeg a maga módján vissza forul a stadion belseje felé. Van aki futva, van aki csak hátrálva, de rövid idő alatt kiürül a folyosó. Bár a pániknak túl nagy jeleit nem látjátok. Csak egy ott marad formát, zsebre tett kézzel, sebhelyes arccal. Elegáns, nyugodt. Mikor először meglátjátok pont titeket vesz szemügyre.
- Na ti meg mit keltitek a feszkót kölykök? - Kérdi közben rágyújt a cigijére egy elegáns, megmunkált gyújtóval. De ti még mind a ketten több méterre álltok tőle.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Admin
Kurt Bozek / Griff


Hozzászólások száma : 648
Join date : 2010. Aug. 12.
Age : 36
Tartózkodási hely : Otisburg; Gotham City

Knights Stadion - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 3 I_icon_minitimeKedd Feb. 22, 2011 6:27 pm

A bálványom kijelentését könnyedén elengedem a fülem mellett, nem véletlenül lettem az, aki vagyok. Ha csak egy ilyen kis akadály meggátolna benne, hogy elérje a célomat. Megvárom míg a fegyveres ember elhagyja az öltözőt, ha elhagyja és utána folytatom.
- Tudja a nem fogadok el nemleges választ. Mondjuk úgy, sportszerető egyéniség vagyok, és csak a legjobbtól vagyok hajlandó tanulni. Arra, hogy elfogadják az ajánlatomat van 10000 dollárnyi indok. A felét most, a felét mikor járatos leszek a sportágában. - Várom a válaszát és annyira magabiztosnak próbálok tűnni, amennyire csak tudok. Közben pedig agyalok mit is fogok tenni ha nemet mond. Növeljem a pénz mennyiségét vagy valami hathatósabb érvet kell találnom?
Vissza az elejére Go down
Teodor Black
Bűnüldöző
Teodor Black


Hozzászólások száma : 156
Join date : 2010. Aug. 03.
Age : 34
Tartózkodási hely : Pécel

Knights Stadion - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 3 I_icon_minitimeKedd Feb. 22, 2011 7:44 pm

// Bocsi, ez nem korrekt, javítottam Very Happy //
Szikla hatásos fellépése következtében egy kisebb West Balkános jelenet játszódik le: az emberek hátrálva, futva menekülnek, míg teljesen ki nem ürül a hely. Egyetlen ember áll velünk szemben, megjelenése nem sejtet jót. Legalábbis számomra. Hanyagul hátralesek, és mutatom Sziklának kezemmel, hogy ne válaszoljon, bízza inkább Rám. Veszélyes alak lehet. Szépen megindulok felé, közben kiejtem alaposan meggondolt szavaimat:
- Mi csak a baj forrását keressük!- közben jól láthatóvá teszem fegyvertelen kezeimet, a stílusosabb hatás érdekében.


A hozzászólást Teodor Black összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Márc. 02, 2011 10:35 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Adam Stamford
Bűnüldöző
Adam Stamford


Hozzászólások száma : 141
Join date : 2010. Jun. 21.
Age : 33
Tartózkodási hely : Mögötted!

Knights Stadion - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 3 I_icon_minitimeKedd Márc. 01, 2011 4:56 pm

Messiás, aki valami furcsa oknál fogva hirtelen megtudta a civil nevemet, felőlem mutathatja, hogy maradjak nyugton, hát nem fogok. Nem kellenek ide ilyen gyanús alakok, menjen szépen vissza játszani a füves cimboráival. A kardom eközben pörgetni kezdem a kezemben, mert az jól néz ki, és amikor megállok, a fickó felé mutatok:

- Talán van valami bajod vele?!

Kérdezem, majd közeledni kezdek. Remélem nem csinál semmi butaságot...
Vissza az elejére Go down
Genzo
Bűnüldöző
Genzo


Hozzászólások száma : 179
Join date : 2010. May. 29.
Age : 32
Tartózkodási hely : Gotham City

Knights Stadion - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Márc. 02, 2011 2:52 pm

A gyanús mentősöket követve egy folyosóra érkezek, egyszerre egy másik fickóval. Fogalmam sincs ki lehet, talán ő is a mentősöket követte, mint én. Ezek szerint nem csak nekem gyanúsak ezek a tagok. Köszönni sincs időm a "kollégának", mert egy szempillantás alatt egy macskanő kerül a képbe. Ismerem már a macskanőket, hozzájuk fűződik az egyik kalandom. Azt kérdezi a cicus, hogy van-e kedvünk játszani. Fogalmam nincs mit ért játék alatt, ezért rékérdezek. Talán még meg is ismer a yakuzás akcióból.

- Mire gondolsz?

Remélhetőleg segíteni akar, és nem ellenünk van, de ez minden bizonnyal kiderül a válaszából. Már ha kapunk értelmes választ.
Vissza az elejére Go down
http://www.genzocomics.blogspot.com
Hatred
Bűnüldöző
Hatred


Hozzászólások száma : 41
Join date : 2010. Nov. 29.

Knights Stadion - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Márc. 09, 2011 6:34 pm

Amikor kifele veszem az utat egy alakba és a mentősökbe botlok. De fordulnék is rögtön tovább, hogy az árnyat kutathassam, mikor is valószínű az ugrik közénk. A megszólalására fordulok vissza a többiek felé. Ahogy a csapat hirtelen távozik. A macska egy bűnöző, nem mellesleg az alteregóm célpontja. Követnem kéne, így én ahelyett, hogy a levegőbe beszélek, mint kíváncsi ismerősöm egyszerűen a csapat után eredek, miközben a kabátomat a kezembe veszem, a várható komplikációkra való tekintettel. Az elsődleges ugyanis, hogy ne maradjak le a macskanőtől, de közben megpróbálom a terepet is szemmel tartani.
Vissza az elejére Go down
Rébusz
Mesélő
Rébusz


Hozzászólások száma : 572
Join date : 2010. Sep. 01.

Knights Stadion - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 3 I_icon_minitimePént. Márc. 11, 2011 6:20 pm

Teo és Adam úgy látszik eltévedt, mert a stadion mellett lévő terepre kerültek. Szemben állnak Genzoval és Hatreddel, akik követték a macskanőt. Azonban két páros között hatalmas sereg van: körülbelül 10-15 öltönyös fickó, akik látszólag a maffiának dolgoznak, és ugyanennyi macskanő. Egyenlőre úgy látszik, csak szemmel megy a harc, azonban amikor az elöl álló macskanő meglengeti az ostorát, az egyik maffia tüzel... egy cica pedig összeesik... A lövést bent is hallani lehet, még Vadmacska öltözőjében is. A bajnok meg sem várja, mit mond Kurt, a lövés zajára azonnal fellöki az útból a férfit, és idegesen felkiált:

- SELINAAAA!

Hihetetlen sebességgel ér ki az "udvarra", ahol meglátja, hogy mi folyik ott. A két férfi az öltözőből követhette, ha akarta, de lehet, hogy nem volt kedvük futkározni. Vadmacska megáll, amint látja, hogy legalább három puskacsővel néz farkasszemet. Úgy néz ki, hogy ezúttal a maffia nyert... Ekkor azonban valami csipogni kezd az egyik közeli fán. A tagok odanéznek, és egy telefont látnak ott. Amikor visszafordulnak, egy sokak számára ismerős alak ugrik le a stadion tetejéről, és pofán rúgja az egyik fegyverest, majd leüt egy másikat.


Knights Stadion - Page 3 Batman-begins-1

A fickók nem tudják mit tegyenek, a legtöbb eldobja a fegyverét, majd futni kezd, páran pedig letérdelnek, és imádkozni kezdenek. Batman nem törődik velük, azonnal a macskákra néz, ám eközben azok is menekülőre fogták. Egy limuzin várja őket, aminek az orrán egy pingiv található. Mindegyik a sofőr mögé ül be, az egyik azonban a hátsó ajtót nyitja ki, ahol a srácok észrevehetnek egy felettébb gyanús alakot, aki integet a denevérembernek.

Knights Stadion - Page 3 GUGR-Cv9_solicit

Ezek után a limuzin elhajt, Batman pedig felkapja "áldozatait", majd elsuhan.

// A kalandnak vége! A jutalmak:

Kurt: 1 kredit
Duncan és Genzo: ti most a végére lecsúsztatok az ajándékról, sajnálom
Teo: 1 kredit
Hatred: 1 kredit
Adam: 975444363464354354325 kredit Very Happy //
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Knights Stadion - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Knights Stadion   Knights Stadion - Page 3 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Knights Stadion
Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Gotham város :: Otisburg-
Ugrás: